Jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a vígasztaló szavakat és hozzászólásokat, végülis tegnap este az ágyban sikerült tisztáznunk a dolgokat hellyel-közzel, azt mondta, változtatni fog ezeken a dolgokon, de majd akkor hiszem, ha látom. Én nem szeretném, ha nem lennének haverjai, azt sem bánom, ha átjár néha sörözni, dumálni, na de ne szombat-vasárnap, amikor legalább együtt lehetnénk, mivel hétköznap fél 6-nál hamarabb sosem esik haza, akkor meg többnyire még vagy dolizik a sz.gépnél, vagy más "halaszthatatlan" dolga van, és így ált. hoppon maradunk babával. Ráadásul anyósék most épp felújítgatnak, úgyhogy ott is eltöltött fél napot, és most köv. szombat is erre fog rámenni. Tehát megint csak 1 napunk lesz közös. Na de legalább itthon alszik. Azt nem mondom, hogy egy ágyban csicskálunk, mert olyan, mintha mindig főznék, melege van, és olyankor kiköltözik a konyhába egy matracra, tövig kinyitja magára az ablakot, és ott tud jól aludni. Azért egymás mellett alszunk el, én nem is tudnék másképp. Na elválik idővel, hogy megalkotjuk-e végre a kompromisszumot! Másrészről nehogy azt higgyétek, hogy a férjem egy szörnyeteg, mert nem az, nagyon kedves, és bújóscica tud ám lenni, csak neki is vannak hülyeségei, dehát kinek nem?
Csakegy, tényleg vannak ilyenek, akik vérezgetnek terhesség alatt, de azért kérlek, próbálj mindig pihenni, még ha nyaralni mész is! Ha visszajöttél a SOTE-ról, írj! Mi bajod a tickerrel?
Áfi, na a GYES-féle óriáspénzből nekem is kijutott, de én sem hagynám a babócát bölcsire vagy mamára, bár ha nagyon rá lennék szorulva... De én sem biztos, hogy oda mennék vissza dolizni, márcsak azért sem, mert valszeg nem is vennének vissza, majd kitalálnak valamit, hogy felmondjak.
És akkor még a hőtábla, hát semmi bíztató egyenlőre: