Új privát üzeneted érkezett!

Progimról fogalmam sincs :oops: Ciklus 2. felében már nagyon rég volt vérvétel.Bár az biztos,hogy 13 DPO-nál tovább még nem huztam,és azt is csak egyszer! :wink:

A "régiek" ált-ban egyel fenntebb írogatnak mostanában.
Tonticáék holnap jönnek haza,és már 12 hetes.Anyapoc meg apázós hetét tölti.Balinak kisfia lesz,aki faros,Csakegy meg babás.A maradék :D ,meg mérőzik a baba reményében!

Lombik:Remélem nem lesz rá szükség! :!:

KépKép

KépKép
okr

Akkor zajlik az élet mindenkinél.
De miért ment fel mindenki?!

Lombikról jut eszembe! Angyalnak nemsokára lesz! :lol: Úgy izgulok érte. Milyen jó lenne, ha sierülne. A fellegekben járnék még én is. Sikerülni is fog. Úúúgy érzem.

Szerintem méressél majd egy progit is.

Megyek szundikálni. Puszi és jó éjt.
Vendég

Igen,Angyal ma kapta az első szuriját!

Jó éjt,és szép álmokat!Gyere gyakrabban!Hiányzol ám nekünk!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tlidi, neked is szióka! Sajnálom, hogy még nem vagy zebrás, de tuti az leszel. Mostanában annyi új kismama lett a babaneten, hogy csak kapkodom a fejemet! Remélem, Te is beállsz a sorba!

Okr, nagyon boldog névnapot:

Kép

Hát felteszem a hőtáblámat, bár sok értelme nincs. Azzal az LH-teszt csomaggal, amit többen Nikin keresztül rendeltünk a netről, ha bárki tud valamit, írjon, mert nekem nem válaszolt. Most akkor vegyek inkább a Rosiban, ahogy eddig is? Mert lassan kéne.

Kép
Vendég

Sziasztok Csajok, Jo reggelt :)

Ma reggeli hom megint 36,3 ugyhogy ugy tunik meg mindig nem volt pe.
Az elso ciklusban amikor neztem a hot a 17.napon volt, de az utana levo kettoben mindig 14.,15.napon, ugyhogy nem tudom, most mi van........ Kezdek aggodni. :?

Junkocska nem ertelek, jo ez a ho es hogy nem ugral az is szuper a masodik szakaszban. Inkabb hangolodj ra es pozitiv hozzaallas, mert a gorbed szuper jol alakul. :) Mai hod?

Majus,
Megneztem a gorbedet es az atlag hod szerintem 36,3 korul van igy a pe. 34 napra eselyes.........Ez az en velemenyem is :) :) Drukkolunk.

Nem tudok visszaolvasni regebbre, de a tobbieknek is drukk, aztan jelentkezni am es nem egesz hetvegen csak babat gyartani :) :) :lol:

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Most nezem csak a tickeremet, hogy mar nem is a 17., hanem a 18.cn-on vagyok....meg rosszabb. :(

Kép
melcsi6

Okriszti, BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!!

Athiz, mikor volt pe-d az elozo honapban (honapokban -asszem ugye csak mult honapban kezdted merni nem?vagy rosszul emlekszem?)

Kép
melcsi6

Melcsi, ha megnézed a fertyn a terhes görbéket, láthatod, hogy rengetegnek a 21. napon volt peteérése, úgyhogy nyugi, nem vagy lekésve semmiről! Hidd el! Pusz
Vendég

Már régebb óta mérem, csak táblát nem csináltam anno, mert nem tudtam, hogy van olyan.

Az előző ciklusban a 16. napon volt, előtte pedig állítólag a 10-en. Kissé fura, de a ferty szerint akkor volt! Szóval ne izgulj, nálam is összevissza van ez a peteéréske.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Én is bejelentkezem.
A görbém egyelőre gyönyörű. Valsz rosszul teszem, de nagyon bízom ebben a hónapban.
Kép
Vendég

Jó "reggelt" csajok!

Athiz!
Azért tessék ám rosszalkodni, mert ha most is a 10-en lesz pe, akkor ma készülhet egy gyönyörű kiscsaj :)

Melcsi!
Én is 6.3-ra ébredtem, de Te jobban állsz, mert nekem már volt petim, és ma nagyon leesett a hőm :cry:

Okr!
A füled érjen bokáig!

Áfonya!
Király(nő) vagy(tok)! :D

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

A mai hőm 36.4 úgy néz ki megy felfelé. A 10. cn. -on vagyok.
Kellemes napot mindenkinek, ha lesz még időm benézek.
gizmixxx

Kép

Kép
zölddisznó

...na, profi hőelemzők? Mit szóltok ehhez? :x

Kép
zölddisznó

Coca,
azt hogy vagy rossz a hőmérőd, vagy nagyon fáztál éjszaka, vagy egyszerű véletlen, vagy nagyon ingadozik a progiszinted, vagy ez volna a "beágyazódási esés" amiről a többiek szoktak beszélni. Válogass :)
Vendég

Áfi, ez jó! Na kb. én is így látom Malacka hőgörbéjét :lol: :lol: !

Szóval Zöldi, ebből még bármi is lehet! Várjuk ki a végét! :wink:
A rosszalkodás megtörtént, jöhet a 10. napi peteérés akár! :oops:

Gizmix, gyere bátran, lassan neked is lesz pé-d! Felkészülni, vigyázz, rajt! Mindent bele, törjön ki a vulkán, és ki se aludjon a ciklus végéig, ahol talán baba vár! Kép
Vendég

Köszi Áfi!
...én a beágyazódást választom :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
zölddisznó

Köszi Áfi!
...én a beágyazódást választom :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
zölddisznó

Sziasztok csajok!!!!!

Sehol senki?? :) Mondjuk tenyleg gyerekgyartos ido van :) :)

Velem semmi extra, ma egy picivel magasabb a hom 36,5-6 korul,de ket napja nem volt semmi action, mert hullak voltunk es ugy nem megy. Ma megprobalkozom meg, hogy legyen valamicske eselyunk es remelem holnapra meg kuszik felfele a hom.....
Ki erti ezt......

Afonyka, ez tok jol nez ki!!!!!!!!!!

Zoldi, igy kell hozzaallni!!!! Egyebkent egyetertek en is Afonyaval, mensinek meg nagyon korai lenne.Jo lenne ha beagyazodasi holeeses lenne. VIP tagsagod van meg a fertyn? Keressel olyan gorbeket mint a tied, csak kivancsisagbol.....Ez tok jo en is szoktam.

Athiz, kesz vagyok ezektol a kepektol :lol: , Vulkan meg minden :lol: :lol: :lol:

Gizmi, majd tegyel fel gorbet, amikor raersz.

Puszi mindenkinek es jo hetveget es azert irjatok!!!!!
Melcsi

Kép
melcsi6

Athiz, olvastam a babas topic alatt az almodat, ehhez kuldom neked:

A krudy fele almoskonyvben azt talaltam, hogy ha nem ferjet csalnak meg az alomban, akkor az szeretncset hoz :)

Becsatolom a linket tovabbi alomfejtesre :) :)
http://almoskonyv.transindex.ro/index.php?betu=f

Az en velemenyem:
Minden ferfiban megvan a felrelepes iranti vagy, szerintem a lenyeg, hogy ha megteszi, azt hogyan teszi es utana az hogyan befolyasolja az eletet.
Ezt ugy ertem, hogy ha mar megcsal akkor jo messze tegye, hogy en soha eletemben ne tudjam meg es banja meg jol az egeszet, ne evekig csaljon. Ha evekig csal ugy, hogy erez is a masik ember irant valamit akkor persze mondja meg....

Puszika

Kép
melcsi6

Tök jó Melcsi, köszönöm, klassz az az oldal! A terhes feleség pedig kis reményt jelent! Márpedig álmomban elvileg az voltam. Dehát a kis remény szinte mindig ott van mindenkinél! Egyébként igaz, azt írtam, hogy jelentőséggel bírnak az álmok, főleg, ha többszöt u.azt álmodjuk, de nem feltétlen azt mutatja az álom, ami a valóság. Ezért van álomfejtés is, mert nem olyan egyszerű a dolog, mint látszik. Én csak azt mondtam, hogy borzalmas ilyeneket álmodni, és az emberben nappal is ott a kétely és rosszhangulat. Annyira bírnám, ha végre egyszer már szépet és jót álmodnék!

Drukkolok, hogy felkússzon végre a hőd, és én itt vagyok hétvégente, habár nem tudok mindig a gépnél csücsülni, mert ugye főzés, mosás, stb. van napirenden sajnos, amit nem annyira kedvelek, de meg kell tenni! Kép

Na itt az én görbeszem:

Kép
Vendég

Melcsi, remélem jól vagy! Nagyon izgulok és aggódom értetek, nagyon szeretném, ha minden rendben lenne veletek, és meglátnák azt a babucit! Kérlek írd majd meg, hogy mikor lesz a vizsgálat, és az eredményt is! Drukkolok, és kívánok egy nagy kalappal, ekkorával: Kép

És természetesen mindenkinek, akinek kell, drukk: Kép
Vendég

Szia Athiz;o),

Nekem a hetkoznapok a gazosabbak, eleg sokat dolgozom, csak este tudom olvasni a topic-ot.Akkor pedig van amikor csak vegig futom, erom nem mindig van irni, de jo megnezni kivel mi van.

Vizsgalatra en meg nem megyek :wink: ez a harmadik probalkozos honapunk, egyenlore meg nem aggodok. Erre a honapra jobban rakeszultunk, remelem ma vagy holnap van a pe. es sikerult osszehoznunk valamit :) .

Majd meglatjuk.
:wink:

Puszi mindenkinek

Kép
melcsi6

Melcsi, akkor valóban kár izgulni, összejön az a babus, csak egy jó kis p.é, egy kis koncentráció, és az bumm-bumm kell hozzá! :wink:
Sok sikert, és babaesőt!
Vendég

Szép napot Lyányok!

Melcsi,
Köszi a bíztatást4 :) Hogyan lehet VIP-tagsága a fertin az ember lányának? Nekem még csak ez az első ott görbézett hőm.

Athiz,
...nem is volt jó film az este :lol: Hol a huncutkodós smile a görbéd alján?
Nem ezt beszéltük meg :?: :wink:

...én jól. Itt a Balatonon egész jó lett az idő. Bujkálgat elő a Nap is. Nemsokára megyünk le pecázni, hazafelé meg bekukk a Lellei Borhétre kóstolgatni - persze módjával :!:

puszi nektek, a nem ittlévők meg csak tegyék a dolgukat eredményesen!!!

Kép

Kép
zölddisznó

Coca,
megnyugodva látom hogy visszaugrott a hőd! :)
Jó pihit nektek, a kifogott halakat dobjátok szépen vissza.
A VIP tagság a fertin első hónapban automatikusan jár, utána fizetni kell érte, de nem érdemes, görbét rajzolni anélkül is tudsz vele, csak nem elemzi ki a hőgörbe alatt.
Remélem nem rontja el teljesen az idő a vízparti nyaralásotokat!

Süss fel naaap! :D
Vendég

Mazsola, igaz, hogy hiányzik a mosolybébi a görbémről, pedig volt mosolygás, hidd el, csak nem este! :lol: Örömmel látom, hogy jó lett a hőd, na ugye, csak semmi pánik, lehet, hogy beléd költöztek, de hogy csak a kisördög vagy egy baba, azt nem tudni :shock: :lol: . Nekem iszonyúan szar a hétvégém, teljesen eluralkodott rajtam a depresszió, most épp pocsék ízű búzasörrel édesítem perceimet, de inkább egy hídról vetném le magam. Csak nincs olyan a közelemben! Jó borozást, kellemes időtöltést, és sok hancúrt!
Vendég

athiz.. megnyugtat, ha azt mondom, hogy nekem is világvége hangulatom van?

Máskor ilyenkor elmegyek, iszok egy jó capuccinot... most azon filózok, hogy mi legyen helyette... egy jó kis forró csoki?

Mindenesetre egészségedre :) Jó búzasörözést :)

coca: hűha... ez a hő... hűha :) szurok megy ezerrel!!!

Áfonya: Nálad mi a helyzet????? lerágom a körmöm :)
Vendég

Drága vagy Csakegy :)
Azért nem tettem fel a görbém mert kicsit értelmetlennek érzem a dolgot a Duphaston miatt. A pótprogi mindenképp fenntartja a hőmérsékletet bármi van is belül.
Viszont összehasonlítottam a múlhavi DPOkat az ehaviakkal. Hát ég és föld! Most gyönyörű egyenletes (hála néked Duphaston) a múlthavi meg ugrál össze-vissza. Lehet hogy akkor jön a gyerek amikor ő akar, de hogy Duphaston nélkül (ami hormon!) ugyanúgy megy is az biztos.
Annyira de annyira bízom ebben a hónapban! :)
Vendég

Áfonya: azért hidd el, hogy ha itt az ideje a görbéd is más lesz :) (mondjuk most valóban nem látszik)... nálam is ég és föld volt a babás és nem babás görbe...
Vendég

Áfi,
Köszi a hőgörbe-dicshimnuszt!
A halak sajna-nemsajna meg fognak evődni. He humánusan(halánusan) fogunk velük bánni. :lol:
A Balcsin nem nyaralunk, henem az én kis drágám itt lakik. Mi még sajnos nem tudtuk megoldani az együttélést, mert engem a munkám Pesthaz köt. Így hát ingajárat. Neki elég sokat kell jönnie szerencsére székesfővárosunkba, dolgozásból kifolyólag.
...majd ha GYES-en leszek! :D
Köszi a fertis infót!

Athiz,
...hát még milyen mosolygás lesz kb. húsz nap múlva!!!
Szerintem is jobb a sör, mint a híd. Miért a depi?

Csakegy,
Koffeinmentes capuccino a megoldás bajaidra. Ne fogd vissza magad! :D

Kép
zölddisznó

Csajok tuti van valami a levegoben...nekem sincs ma valami jokedvem. Legszivesebben egesz nap aludnek, helyette, ahol erek csipegetek valamit.....mar ettem sutit, rantott hust,szolot,napolyit es most is azon jar az eszem, hogy mit ehetnek......

Apa dolgozik, ugyhogy meg egyedul is vagyok.....lehet ezert a depi. Azert mielott elindult visszabujtunk az agyikoba egy "olelesre" :D

Mozognom kellene, de uszodaba nem akarok menni, nehogy elkapjak valamit, futni nem szeretnek, a Norbi dvd-t nincs lelki erom betenni, pedig szuper jo, talan biciklizek egyet majd megprobalom levezetni a feszkot....

Raadasul picit fajogat a hasam....olyan erdekesen...nem tudom mi ez....

Lehet, hogy csak sokat foglalkozom magammal... :?

Puszi Lanyok

Kép
melcsi6

Melcsi!
Bicaj! Az király!!! Én is imádok.
Hasfájogatás? Hm. Nagyon kapaszkodik! :D :D :D

Kép
zölddisznó

Malackám, 20 nap múlva??? Talán többet tudsz, mint én?
Nos a depi a férjem miatt leledzik körömben, egyszerűen nem értjük meg egymást. Ő ezt akarja, én meg pont azt. Szeretjük egymást, de Ő mindig itthon akar lenni, vagy az anyjáéknál (a földszinten), vagy a haverjáéknál, jó, Ők sem laknak túl messze, majdnem szemben. Ő sörözgetni szeret + dumálni velük, én viszont nem szeretem ezeket az embereket túlzottan. Ráadásul tegnap kiakadt azon, hogy bementünk utána a haverjáékhoz, mert a kisfiam hiányolta a hülye apját, és hogy Ő nem tud egyedül lenni velük fél órát sem anélkül, hogy fel ne bukkannánk. Szerintem ez hót bunkóság, de mindegy. Ő meg nem érti meg, hogy nem utána koslattunk, csak sétálni mentünk, viszont a gyerek nem hagyott élni, amíg nem látta az apját. Hát most tegyen valaki igazságot. Habár nem hinném, hogy ne lenne jogunk oda menni, ahol a férjem van. Tetszik, nem tetszik, van egy fia, akivel foglalkoznia kéne, ahelyett, hogy valahol máshol sörözget, meg ilyesmi. És ezt szerintem tudnia kellett volna, mielőtt családot alapított.

Melcsi, én most másztam meg a budaörsi hegyet, babakocsit tolva, benne a fiammal. Hát azt hittem, beledöglök, mire felértem, de kifejezetten jól esett. Remélem, holnapra kigyógyulsz a depidből. Azért érdekes "tüneteid" vannak. Ha nem látnám, hol tartasz a tickeredből, akkor gyanús is lennél!
Vendég

athiz: hát... őszintén?

nem irigyellek a férjed miatt :(

Én valszeg teljesen ki lennék bukva, ha ezt az enyém eljátszaná... az OK, hogy néha elüget az anyukájához (nem igazán akar leszállni róla, de azért javul a helyzet... a férjem meg szerencsére rühelli, ha rá akar ülni :) )... de hülyét kapnék, ha oda menne kikapcsolódni (5 percnyire lakik tőlünk, úgyhogy megtehetné)....

a haverokkal sörözés meg... mi ezt úgy szoktuk megoldani, hogy amikor én nem vagyok itthon néhány napig, arra szokott programot szervezni... vagy néha találkozik külön a barátaival... de szigorúan akkor amikor tudja, hogy nekem ez nem gáz... (én mondjuk nem igazán bánom ha néha csak az enyém a lakás :) :) :) )

Ha baba lenne... nem tudom... akkor valszeg "kissé" a szívemre venném, ha gyakran itt hagyna egyedül mert tegyük fel jobb programja akadt... de ezzel szerencsére ő is így van... és pontosan tudja, hogy ez benne van a pakliban... és ennek a tudatában vágtunk bele a babaprojektbe...

Nem kéne beszélgetnetek egy nagyot mielőtt jön a kistesó?

(egyébként anno a kineziológusom is azt hangsúlyozta, hogy amíg a férjemben van egy kis félelem a babával szemben addig nem igazán lesz szép peteérésem... mert ez visszahat...erről sokat beszélgettünk is a férjemmel és tényleg csak 1-2 hónapja jutottunk el arra a pontra, hogy mind a ketten felkészültünk... és akkor döbbentünk rá, hogy korábban inkább csak a "szemünk" kívánta a gyereket...)
Vendég

Köszi Csakegy, azt hittem, csak én vagyok önző, és hogy rosszul állok a dolgokhoz. Hát azt hiszem, már kiveséztük párszor ezt a témát a férjemmel, de úgy tűnik, hiába jártattam a számat, nem érti meg, hogy mit érzek. Az is lehet, hogy holnap lemegyünk ketten a fiammal anyuékhoz Üllőre, és pár napig nem látjuk egymást. Ha akkor sem tér észhez, akkor meg vagyok lőve. Pegig szerdán lenne a 3. házassági évfordulónk, de azt hiszem, hogy nem fogom túlzottan megünnepelni, főleg, ha nem leszünk együtt. Persze ha hazajön, akkor mindig puszika, szeretlek, meg bújizzunk össze szöveggel jön, stb. Én pedig ellágyulok ugye, hiszen szeretem. De lehet, hogy most már megelégelem a dolgot. Ezért nem is jutok dűlőre a kistesó ügyben sem, nagyon szeretnék, de nem lenne jó, ha egy gyakran szomorkodó, depis anyukához költözne be! Én jó anya szeretnék lenni, és szeretném, ha a gyermekeim is boldogok lennének, mert mi szülők is azok lennénk. Na majd lesz valahogy, és bocs, hogy sokat írtam megint, mára kipanaszkodtam magam.
Vendég

Nekem szerencsém van ilyen szempontból, apuka nem túl elmászkálós fajta. Időnként én "zavarom el" sörözni egyet a haverjaival, nehogy besokalljon a munka és az itthoni dolgok miatt. Rengeteget dolgozik, 3 műszakban, és mikor hazaesik nekiáll szobát festeni, füvet nyírni, javítgatja a házat (egy öreg családi házat vettünk másfél éve de szakemberekre nincs pénzünk, magunk újítgatjuk). Szóval kell neki néha a kikapcsolódás, de nem viszi túlzásba. Ha csecsemő lenne (lesz) természetes volna hogy egy darabig nem megy sehova, nyilván nem bírnék egyedül mindent. De nem volt ezzel gond Enikő picikorában sem.
Szerencsés vagyok (legalább ebből az egy szempontból) :)
Vendég

athiz: de legalább leírod ami fáj...

szerintem nem vagy önző... szerintem természetes, ha az ember maga mellett akarja tudni a társát... itt nem a másik megfojtásáról beszélek... de ha az embernek családja van akkor megszűnik az "én" és a helyére "mi" kerül... legalábbis normálisan... és az ember joggal várja el a másiktól is, hogy onnantól kezdve "mi"-ben gondolkozzon... (nekem ezért tűnik meredeknek az is, ha egy házaspár külön kasszán él... mert nálunk akárki is kapja a pénzt, jutalmat stb. együtt örülünk neki... mert ez a pénz azért van, hogy "mi" jobban éljünk...)

de az is lehet, hogy én vagyok túl konzervatív...
Vendég

Én nem gondolom hogy túl konzervatív gondolkodás volna a közös kassza. Nálunk nem is lehetne más. 24ezer párszáz Ft a GYESem. A lakáshitelre se elég. Komikus is volna ilyen helyzetben a különkassza :) De ha nem ez volna a helyzet, akkor sem volnánk külön kasszán, nálunk is mienk van, nem enyém-tied. :)
Vendég

fú... az marha kevés... nem akartál 2 év után visszamenni? Én tutira visszamegyek majd... ennyiből még a vizet + villanyt sem lehet kifizetni (és főleg nem a mi 70e-s lakáshitelünket...)
Vendég

Megjöttünk.

Hát, majd ha lesz több időm, hozzászólok a témához, de most a kedvesem vár a gépre.

Azért este egy nagy puszi után aludjatok csak el Athiz!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Csakegy,
visszamenni sehogysem tudtam volna. Egyrészt nagyon messze van a munkahelyem, gyerek nélkül még elbuszozgattam a fél életem de gyerekkel nem tudnám megoldani. Meg a munkarendem is 3 műszakos. A férjemé is. Ha egybeesik... persze van mama de ha délutános vagyok akkor is ott aludjon a gyerek, ha éjszakás akkor is? Ehhez a mama is idős már, meg a végén meg sem ismerne a gyerekem. De mélyen végzettségem alatt dolgoztam, nem is akarok oda visszamenni. És még főiskolára is járok :D Szóval a 2 év utáni visszatérés nekem kivitelezhetetlen. Ha befejezem a fősulit, keresek normális munkát a közelben (remélem találok is, elég jó szakmám lesz).
Vendég

Sziasztok!

Cs1!
Hogy vagytok???Nincs mar semmi barnazas???Holnap mikor kell menned?Latom nem nyerte el a kedved a ticker keszitese :( !Hol tartotok???

Afonyaaa!
Nagyon ugyi vagy a keresztszemessel,csak igy tovabb!

Athiz!
Vannak ferfiak akiknek szukseguk van ilyesmi kikapcsolodasra!(Persze csak mertekkel)Probaljatok meg kozos nevezore jutni!Ha elmegy sorozni,akkor utana csinaljon programot veletek is!
Mondom ezt en,aki hasonlo helyzetben van! :( Mondjuk nalunk apa horgaszni szokott elmenni,ejszaka!Nagyon rossz hogy nincs itthon,de nem tilthatom meg neki!Nagyon sokat dolgozik,ez az egy szorakozasa van!Es en igenis elvarnam hogy utana velunk is legyen program!De ezt nem mindig sikerul elernem! :(
Remelem sikerul megoldanotok! :)

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: Köszi az érdeklődést:)

tegnap este is véreztem utána meg barnáztam de azóta ha minden igaz semmi.

Szerintem én ilyen típus vagyok.

Holnap UH, ott majd megnyugtatnak, hogy nincs haematoma stb. és akkor kedden elindulunk nyaralni mert itthon lassan bedilizünk :)

Tickerem asszem nem lesz... de ha minden igaz holnap leszek 7+1
Vendég

ja... 8 és 9 között megyünk a Sote-ra... de az már tuti, hogy marad a Toldi... de a holnapit még megcsináltatom a Sotén...
Vendég

Ja igen... valóban vannak férfiak akiknek szükségük van erre... szerintem az összesnek szüksége van a kikapcsolódásra... mint ahogy normálisan a nőknek is... csak szerintem is meg kell találni azt az egészséges egyensúlyt amiben mindkét fél jól érzi magát...

(ja... és tényleg... soha nem szabad haraggal lefeküdni aludni... ha vita volt, elalvás előtt tutira ki kell békülni... különben másnap százszor rosszabb lesz :( )
Vendég

Cs1!
Sajnalom hogy igy pecsetelgetsz! :( Szep is lenne ha az ember nyugodtan elvezhetne a terhesseg minden percet! :?
MAR IS A 7. HETBEN VAGY?????Nagyon gyorsan telik az ido!
Probalj meg minel tobbet pihenni,hatha akkor nem jelentkezik!
Majd ird meg mihamarabb hogy mi volt UH-on!
Remelem jo valasztas lesz a Toldi doki!Es akkor mar 'csak" 5het a kov UH-ig!
Mar en is nagyon varom a nyaralast!Jo lesz vegre kimozdulni itthonrol!Bar annyira nem fogom tudni elvezni mert pont akkor fog megjonni! :(

Vigyazz nagyon magadra!!!!!

Jo ejszakat!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Bocsi nem olvastam végig amit írtatok, rohanok értekezletre. Csak kérdeznék valamit. Ma reggel barnázgattam, 6. DPO-n vagyok. Mi lehet ez? A hőm továbbra is fenn van, 37,1. Ha valakinek van ötlete írjon :roll: előre is köszi és délután jövök. Kép
kokusz

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a vígasztaló szavakat és hozzászólásokat, végülis tegnap este az ágyban sikerült tisztáznunk a dolgokat hellyel-közzel, azt mondta, változtatni fog ezeken a dolgokon, de majd akkor hiszem, ha látom. Én nem szeretném, ha nem lennének haverjai, azt sem bánom, ha átjár néha sörözni, dumálni, na de ne szombat-vasárnap, amikor legalább együtt lehetnénk, mivel hétköznap fél 6-nál hamarabb sosem esik haza, akkor meg többnyire még vagy dolizik a sz.gépnél, vagy más "halaszthatatlan" dolga van, és így ált. hoppon maradunk babával. Ráadásul anyósék most épp felújítgatnak, úgyhogy ott is eltöltött fél napot, és most köv. szombat is erre fog rámenni. Tehát megint csak 1 napunk lesz közös. Na de legalább itthon alszik. Azt nem mondom, hogy egy ágyban csicskálunk, mert olyan, mintha mindig főznék, melege van, és olyankor kiköltözik a konyhába egy matracra, tövig kinyitja magára az ablakot, és ott tud jól aludni. Azért egymás mellett alszunk el, én nem is tudnék másképp. Na elválik idővel, hogy megalkotjuk-e végre a kompromisszumot! Másrészről nehogy azt higgyétek, hogy a férjem egy szörnyeteg, mert nem az, nagyon kedves, és bújóscica tud ám lenni, csak neki is vannak hülyeségei, dehát kinek nem?

Csakegy, tényleg vannak ilyenek, akik vérezgetnek terhesség alatt, de azért kérlek, próbálj mindig pihenni, még ha nyaralni mész is! Ha visszajöttél a SOTE-ról, írj! Mi bajod a tickerrel?

Áfi, na a GYES-féle óriáspénzből nekem is kijutott, de én sem hagynám a babócát bölcsire vagy mamára, bár ha nagyon rá lennék szorulva... De én sem biztos, hogy oda mennék vissza dolizni, márcsak azért sem, mert valszeg nem is vennének vissza, majd kitalálnak valamit, hogy felmondjak.

És akkor még a hőtábla, hát semmi bíztató egyenlőre:

Kép
Vendég

Kokusz, beágyazódás. Szerintem ezzel magyarázható! :wink: Ember küzdj, és bízva bízzál ugye, és ne stresszelj mostanság, oké?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?