Sziasztok!
Csak nem bírtam ki és mégegyszer bekukk, mert sajni reggel már nem lesz időm. Fél 7-kor indulunk Nyíregyházára.
Dido!
Nagyon sajnálom,h még egy ilyen fibroadenomával is meg kell küzdened.
Nagyon remélem,h minden rendben lesz.
Heni!
Teszt??
Csibe!
Nagyon örülök,h. minden rendben van Gáborkával, és annak is,h. a méretei tökéletesen megegyeznek egy 30 hetes babáéval.
Panka!
Nagyon örülök,h. megoldódott a ciszta dolog, legalábbis egyenlőre. Pihenj sokat és nem lesz semmi gond.
Gratulálok a kismamakönyvedhez.Panka!
Nagyon örülök,h. megoldódott a ciszta dolog, legalábbis egyenlőre. Pihnej sokat és nem lesz semmi gond. Gratulálok a kismamakönyvedhez.
Egy dolog a lényeg drága, az,h. a babáddal minden rendben. Elmeséltem a páromnak,h. melyik mirigyeden van a ciszta, és,h. ezért kerülnötök kell a sex minden formáját (vagy nem? Bár szerintem nem csak az aktus okoz nedvesedést) és teljesen el volt hűlve, őszintén sajnálja.
Norwell!
A babákat is megviseli ez a nagy meleg, érthető, ha Kendebaba is szereti a hűvösebbet. A cipőt még nem vettük meg, szerintem majd jövő héten mindenképp. Tudod miért volt ilyen nyugodt Kende baba? Mert egy olyan baba akit ennyire szeret az anyukája, csak tökéletes lehet.
:D
Syry!
Gratulálok!!!
Úgy megkönnyebbültem,h minden rendben. )Szerintem nagyon fogok félni, majd ettől az UH-tól):oops: És nem baj,h nem kaptál képet, a lényeg az,h. a babával minden rendben van.
Eszti!
Teljesen igazad van az egészségüggyel kapcsolatban. Én mikor elmentem,h igazolja a doki is a terhességemet, fél napot ültem ott.
Nem voltál este lázas? Nekem akkor szokott fájni a bőröm. Én is a kényelmi részét fogom előnybe helyezni a cipőnek, hisz a ruha alatt igazából nem nagyon fogják látni.Meg én is szeretek táncolni, és mostmár lehet is.(sajnos):roll:
Timi!
Akkor kérlek puszild meg Kristófkát, és mond meg neki,h. Pupy gratulál a fordulathoz.
:D A listát elküldtem. Persze,h. megvan a mail címed, elmentettem. A cipőt úgy néz ki már csak jövő héten vesszük meg. Nem tartom valószínűnek,h. el tudunk menni nászútra, de azért még reménykedem.
Niki!
Nekem sajnos minden (még a papucsok) is feltörik a lábamat, ezért már előre félek ettől.
Jó hétvégét, érezzétek jól magatokat anyudéknál. Nagyon tetszenek a munkáid. Hol lehet ilyen köztes repesztőt beszerezni?
Juca!
Még nem tudom,h milyen cipőt vegyek. A Sebastiano-ról már hallottam,h. nagyon jó és anyumnak is van ilyen márkájú cipője.Küldök privit. Örülök,h. rendben vannak a fogaid, annak meg főleg,h. Kingáé is.Kinga élvezte a vonatozást, vagy végig szundizott? Én úgy örülök,h. itt ennyi babás van,mert mikor nekem babám lesz (remélem még az idén a pocimba költözik) akkor lesz kitől tanácsot kérni.
Kati!
Nagyon örülök,h. Petrának ilyen jó étvágya van és ne félj majd belejössz a dolgokba. Örülünk azért ha olvasó módban is, de itt vagy.
Anikó!
Jól vagy? Szurik?
Anita!
Én nem láttam a Fókuszt, de megnéztem az oldalt amit belinkeltél. Köszi!:D
Ez a tali a mi topicunknak szól. Általában évente 2-3x szoktunk egy ilyen kollektív talit csinálni (én a legutóbbin nem voltam) ahova bárki hozhatja a párját, babáját (kötelező). Általában az Árkádban vannak a talik, mert itt van egy szuper fagyizó, ahol jókat lehet enni és dumcsizni.
Jucmuc!
Nagyon sajnálom,h. családi veszekedés zavarta meg a nyugalmatokat.
Esetleg nincs esély arra,h. elköltözzetek? Bizony szeptember már mindjárt itt van, félek is tőle meg várom is. Tegnap megbeszéltük a Párommal,h. az esküvő után újra fogunk próbálkozni.
(persze csak ha mindent rendben találnak 18-án) Milyenek lettek a Párod eredményei?
Virág!
Sajnálom,h ennyire pesszimista vagy, bár teljesen megértelek..
Bizony ezt szokták mondani,h. mindennek oka van. Én is ezt mondom, pedig velem sem történtek túl jó dolgok az elmúlt hónapban, de hidd el, mindennek oka van, valamiért ezeket a dolgokat át kell élnünk azért ,h. később boldogok lehessünk.
Angie!
Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!!!!!!
Brill!
Ugyan nem szoktam örülni az 1 cn-nek, de most nagyon!!!
:D Elmeséltem Lacinak is, és ő is örült.
Mondom, női lélek! Hamar itt lesz a jövő csütörtök. Hurrá!!!!! Mire visszajövök az esküvőről, tele leszünk még több zebrásokkal, aztán én megfogom a lábatok szárát és felhúztok engem is a zebrások közé, jó?
Szalai Heni!
Az 1 cn. Azt jelenti,h 1. ciklus nap. Ez az a nap amikor megjön a piri.
Duddu!
Nagyon sajnálom,h keveset tudsz jönni, de nem fogsz eltávolodni, mert mi minden nap gondolunk Rátok!!:D És én is nagyon remélem,h. minél hamarabb visszatérsz közénk. Mivel én az esküvő miatt nem bizti,h gépközelben leszek aug. végén ezért már most előre sok szerencsét a költözéshez és gratulálok!!
:D
Jó éjt lányok és nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!