Új privát üzeneted érkezett!

Mátra!
Te vigyázz magatokra inkább, most nem mással foglalkozz. Remélem minden rendben lesz, most egy egész hétvégét izgulhatok érted ét hírek nélkül. Szorítok neked ezerrel.

Juca!
Még ilyen aranyos Kinga és kis családja sztorikat, annyira bírom ahogy leírod őket.
Amúgy abarátnőmmel már régóta saját készítésű dolgokat adunk egymásnak, főleg, mert mióta messze kerültünk nem nagyon tudjuk igazán milyen dologra van igazán szüksége a másiknak.

Pankaa!
Képeket tessék férjecskével felrakatni, kíváncsi fáncsi vagyok.

kancellárka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, de rohanok is.
Cipőt még nem vettünk, most viszont teljes extázisban vagyok.
Tudjátok meséltem a családomról,h. az igazi szüleim alkoholisták voltak, és a keresztszüleim neveltek fel. Na kb. 1 óra múlva talizok az Apámmal!!! Félek, de én hoztam fel neki, állítólag már 12 éve nem iszik. Nem tudom,h miért van,h. mikor ennyire padlón vagyok, hisz 1 hónap alatt elveszítettem a babámat és az állásomat most akarok szembenézni a múltammal.... :oops: :oops: Lehet megkattantam?? :roll: :shock:

Este jövök!!!!
Puszi!
Vendég

Szisztok!
Csak gyors bekukkantás rohanok dolgozni, végre nincs kánikula ezt az időt szeretem a nyaralósoktol bocsi oda meleget küldök.
Brill!
Tök jó hogy kozmetikus vagy én is elvégeztem 1-2 vendégem van akit elvállalok, mert fodrászként dolgozom.
Timika!
Látom te szegedről vagy veled mi ujság (bocsi nem volt időm visszaolvasni).
A kineziologus nem nekem kell az egyik ism, jár azért érdekelt volna hogy mit csinál.
Megnéztem a Fókuszt és kinyomtattam erről a vakcináról mindent najd szabad fél órámban elolvasom.
Ti mit szoltok hozzá??
Minden hozzászolás érdekel. Aki nem látta és érdekli :
www.gynevac.hu
Mindenkinek szép napot hétfőn jövök.

u.i mi is ez a tali???
Helyileg hol találkoznánk én nagyon szeretnék veletek medismerkedni személyesen csak elég messze vagyok Bp.-től de megoldható.Nekem szept.10-17ig NEM jo
üdv mindenkinek Anita

Kép

Kép
bellanitta

Mátra! Pupy!

Szorítok, a legjobbakat!

Kati!

Ez nem semmi, hogy mennyit kajál a lány, pedig nem is kis súllyal született :shock: Mondjuk én csak méregből mértem utolsó nap a kórházban, mert azt hittem, hogy semmit sem evett és kiderült, hogy 60-at benyomott 8)
Szopizik? Hasfájásra van gyogyógyűjteményem:
ha érdekel a homeopátia, akkor írj Uniquenak privit, segíteni fog!
Mi Infacolt használunk, ugyanaz a Sab Simplex is, de nehezebb a kanállal bajlódni. Gripe water is nagyon jó, de Kinga eceteset bukott tőle. Vannak még mások, mint Espumisan csepp, vagy mint Mecsek babatea, Hipp édeskömény tea, erről megoszlanak a vélemények. Én ittam egy darabig, és átment a tejbe, de nekem nem volt jó, ezért ezt hanyagoltam. Kofa kollégájáélnak viszont bejött, igaz ő a babának adta. Még valami, emeljétek meg az ágy azon részét, ahol a feje van a babának, így nem fog visszajönni a tej, ha egy kicsit nyitva van a gyomorszája, akkor a visszajövő tej marja a nyelőcsövét. Ha ezek nem segítenek, akkor sajnos csak abban bízhatsz, hogy az idő mindent megold.
Ja és Ironram írt egy nagyon vadat, próbáld többször büfiztetni, és ÁLLÓ HEYZETBEn szoptasd. Na ez nálunk nem ment, de eléggé ültetem, és tényleg jobb. Ha fáj a hasa rendszerint zöld vagy zöldes a kaki, ilyenkor levegősen nyelt, mert túl mohó volt. Erre jó az, amit Ironram tanácsolt, próbáld rrákényszeríteni, hogy ne faljon, habzsoljon. Ja és, ha szopizik, akkor próbálj kicsit lefejni az elején, hogy a hátsótejből igyon többet. Gondolom már tapasztalt motoros vagy a második lurkóval, de hátha van valami ami segít! Drukkolok nagyon!

tjuca

Pupy, Mátra!
Írtam mailt.
Vendég

Anita!
Mindjárt megnézem a linket (bár most úszok a munkában).
A tali az Árkádban szokott lenni, és pont azért, hogy személyesen is megismerhessük egymást, vagy akik már ismerik egymást, azok ismét találkozhassanak. Beírlak a táblába, hogy neked mikor jó.

TÖBBIEK ?????
MÉG NAGYON KEVESEN JELEZTÉK AZ IDŐPONTOKAT! Privit vagy e-mailt kérek szépen (mert innen nagyon nehéz lesz kibogarászni, ha hazajöttem két hét múlva a nyaralásból).
Vendég

Nos akkor én most elköszönök hétvégére, mindenkinek hasonlóan szép hétvégét kívánok, mint amilyen rám vár, pusszantás legyetek jók.
Üdv

Angie!
Nekem tuti nem jó a tali. Messze lesztek.

kancellárka

Sziasztok Lanyok!

Itt vagyok, csak nagyon zürös volt az elmult par napunk, sogoromek megint kevertek, az egesz csalad ki van bukva miattuk.
Mindig megfogdjuk, hogy nem foglalkozunk velük mert a nyugalmunk mindennel fontosabb, de ez eleg nehez igy, hogy egymas szomszdsagaban elünk :(

Juca!

Nagyon tetszett az összefoglalod, nagyon ügyi vagy, es aranyos is! :)
Ja, es az ‘izi rajder ecsem’-en behaltam! :lol:

Angie!

Tenyleg nem vagy öreg, en is hamarosan 35 leszek, es ugy mint te en sem talaltam meg elöbb azt az embert akinek gyereket szülhetnek. De meg idöben vagyunk nyugi! :)

Anita!

Ngyon sajnalom, hogy nem sikerült az inszem :( Megkerdezhetem ez hanyadik volt?

Heni!

Kivanom Neked, hogy a legközelebbi zebraesöbe Te is beleessel! :)

Brill!

Köszönöm, nagyon rendi vagy! :) Ma delutan megyünk a ferjem eredmenyeert, nagyon izgulok mar!
Az enyemet pedig 10-en tudjuk meg.

Pupy!

Draga vagy, köszönöm! :) Szeptember meg mar mindjart itt van!

Aniko! :)

Ma megyünk a parom leleteiert, mar nagyon varom! Neked, hogy mennek a szurik?

Matra!

Hogy vagy? Voltal orvosnal? Sokat gondoltam rad!
Most olvasom, hogy elköltöztel! Hat ennek nagyon örülök! :D
jucmuc

Sziasztok!

Timika!
Azt nem tudom a klinikán milyenek a szülőszobák, itt nagyon barátságosak! Három különálló szobáról van szó és nem csak egy vékony fal, vagy lepedő választja el egymástól őket. Van bennük egy ágy, ami szülőággyá alakítható, egy éjjeli szekrény rajta telefon, fotel, szék, képek a falon. Olyan mint egy lakásnak a szobája!Szülőszéket nem láttam, csak hatalmas labdákat, azt mondták azokat lehet használni!

Niki!
Kicsit fura érzés volt, de jó volt megismerkedni a hellyel.Nálunk itt csinálják majd a ctg-et is!

Mátra!
Nagyon szorítok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Angie!

Aug. 26. kivételével minden jó előreláthatólag. Remélem ezt még olvasod itt, mert a privit nekem nem mindig küldi el.

tjuca

A múltkor elfelejettem gartulálni minden új babához, és mindenkinek, aki újonnan babás lett.

Ma vacak hangulatom van. Tegnap az egész estét végig bőgtem, mert több olyan barátnőmnek, ismerősömnek most született meg a babája, akik nem is akartak még 1 éve...

Ma kiderült, hogy az új hüvelyváladék minbtában van valami gomba. Én nem érzek ebből semmit, de lehet, hogy ugrott a HSG-m...amúgy is ki van centizve, mert ha nem jön meg időben akkor gáz van.

Na mind1, akkor most gyógyi aztán 5 nap múlva megint minta, aztán meglátjuk....hát csajok ez nem egyszerű. Olyan sokat gondolkodok azon, hogy miért történik mindez. Azt szokták mondani mindennek megvan az oka.....hmmmm..nem tudom.

És bocs a pesszimizmusért.

Pusza
Fleur

KépKép
KépKép
fleur

Juca!

Köszi a tanácsokat. Most beszéltem Anikóval, ő is a Sab Simplexet ajánlotta. Holnap veszek, kipróbáljuk.

Az igazság az, hogy csak a kaja felére elég a tejcsim, így pótolnunk kell. De a fiamnál is így volt. Felnő így is, jó sokat eszik. Viszont összesen 5-ször eszünk egy nap, beleértve az éjszakait is.

Próbálok később képet feltenni.
Vendég

Juca!
Aug 26 nem is szerepel a dátumok között :D
Szept 2, 7, 16.
Akkor jó mindhárom neked? Én beírom okénak.

Mátra!
Írj be légyszi a táblába, hogy aug 20-ig szabin leszek.

Lányok!
MINDENKINEK gyönyörű szép két hetet, és mire visszajövök szeretném ha kettőslátásom lenne, és kettő helyett legalább négy zebrát látnék.
Lehet, hogy a második héten be tudok nézni anyuéktól, de nem bíztos.

Sok-sok puszi!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kati!

Én is beszéltem vele. Ne aggódj, neked pont elég tejed van, csak Petra akar többet :-). Az orvos azt mondta, hogy azoknak a babáknak fáj a hasuk, akik sokat gyarapodnak az első időkben. Remélem a Sab simplex segíteni fog legalább egy kicsit. Van, aki egyáltalán nem tudja szoptatni a gyerekét, és azok a gyerekek is felnőnek, szóval emiatt ne legyen egy kicsi lelkifurdid se! Azt a védőanyagot megkapja az anyatejjel, mert szépen eszik! A szülésznőm kicsit brutálisan fejezte ki magát, azt mondta, hogy az embereknél is van hús meg tejhasznú, mivel én azért picsogtam, hogy nem jön a tejem, a szomszédom meg azért, mert az előző gyereknél is el kellett apasztani, mert annyi volt, hogy begyulladt a melle. Ez ellen kár is küzdeni, igaz most már én is inkább az utóbbi vagyok. Az tényleg segít, ha az ágya alá a fej részéhez raktok könyveket, hogy lejtsen egy kicsit.
Várom a képeket, kicsit saját gyerekkori képeimre fog emlékeztetni :twisted: Mindig azt mondta az anyám, hogy a ráncos emberek öregebbnek látszanak, mert rajtam nem volt egy ránc sem, csak hurkák :wink:

Angie!

azt hittem még a régebbi dátumok is élnek, de igen a szeptemberi dátumok is jók.

Virág!

Megértem, hogy el vagy keseredve. Azért nagyon bízom benne, hogy gomba kinyiff, és meglesz az a HSG!

tjuca

Sziasztok!

Megvolt a nagy találkozás... érdekes volt, ennyi év után látni Apukámat. Egész végig nagyon sokat beszélgettünk, de nem tépett fel sebeket ez a beszélgetés, sőt fel vagyok töltődve teljesen és nagyon örülök,h. találkoztam Vele. Mindattól függetlenül,h. a keresztszüleimet tekintem továbbra is szüleimnek.

Mátráról:
Jól van, kapott infúziót, és már elmúlt a barnázása is. Csináltak neki vér és vizelet vizsgálatot is, és az orvos azt mondta Neki,h. gyönyörűen ott van a HCG a vérében és a vizeletében is. :lol:
Viszont az UH-n még mindíg nem látták a picit, hétfőn lesz a következő UH. Reméljük,h. csak bujkál a kis csibész és nem méhenkívűli a terhessége. Mindenkit sokszor puszil és gondol Rátok!!

Nem tuom,h tudok-e még ma jönni (megpróbálok) de ha nem akkor mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, holnap utazunk haza Nyíregyházára, az esküvői készülődés miatt. :)

Sok puszi!
Vendég

Sziasztok!

Dido!
Reméltem is, hogy nem tűnsz el!
Sajnálom, hogy minden "arra utaló jel" ellenére megint csalódnod kellett... :(
Fibroadenoma... :( Legalább nem rosszindulatú a dolog! Tudom, kevés vígasz.

Niki!
Nagyon ügyi vagy! :)
A repesztőről nekem is más ugrik be! :lol: :lol:
Jó hétvégét! :)

Pupy!
Privit megkaptam, válaszoltam. :D
Örülök, hogy rendben volt a találkozás a biológiai apukáddal. :)
Legfontosabb készülődési szakasz következik! Meg a legstresszesebb, legkevesebbetalvós és persze a legemlékezetesebb! :D

Panka!
Szegénykém! Olvasni is fájt... Már jobb ugye? Sajnálom, hogy meggyötörtek :(
Kiskönyvhöz grat! :)

Heni!
Teszt???

Csibe!
Jó, hogy minden rendben! :D Ne ijesztegess minket...

Norwell!
Mi eddig is tudtuk, hogy Kendebaba tökéletes! :D
Most már papírod is van róla! :wink:

Syry!
Kár, hogy nem kaptál képet. Olyan régen láttunk már olyat...(talán Beáé volt az utolsó?)

Eszti!
Hogy vagy? Letepert vmi kórság v a frontot érezted?

Timi!
Nagyon ügyi Kristóf! :)
Lélekben és testben is felkészültem a lombikra! :wink: :D

Évi79!
Ugye, hogy sikerült megfordulnia Virágnak! :D Mondtam én, hogy nagyon próbálkozik! :)

Mátra!
Nagyon sokat gondolok Rád/tok! :D Kép
Optimizmus jóóóó! Kép
Nem lesz, nem lehet baj!!!

Anita!
Talihelyként eddig Budapesten az Árkád vált be. :D Pontos helymeghatározást azonban mindig a pontos dátummeghatározás előzi meg... :D (de bevált módszeren nem változtatunk :lol: )
Jó lenne, ha tudnál jönni! :) Szuperek a talik!!! :)

Jucmuc!
Nehéz kizárni a rokonságot a mindennapokból, hátmég, ha közel laknak!!! :roll: Remélem hamar megoldódik a dolog.
Nagyon várom az eredményt! Bízom benne, hogy javult!

Virág!
A pesszimista gondolatokat is le lehet ide írni! Főleg, ha leírod és már attól javul egy icurkapicurkát...
Drukk a gyógyuláshoz! :)
(Kicsit nem jó a vonalzód...)

Angie!
Pihenj sokat!!! :D Sok-sok puszi Neked is! :)

Szalai Heni!
Mikor kell mennetek a Kaáliba?
Már most is Mindenki szorít! Aztán amikor majd élesben megy a dolog... az egész megsokszorozódik :D

Rólam: 1 c.n Kép Hívtam rögtön Szmatona dokit! Kép Jövő hét csütörtök délelött 10 óra! Belevágunk!!! :D :D :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok!

Egyébként én nem vagyok beteg, de azért köszi a tanácsot.

Brill:
Ma kértem időpontot a Kaáliba 08.24. 11 óra. Már a testvérem is jön velem, addigra meg lesz a vérvétele, és a párom spermavizsgálata is.
24-én több mindent tudunk majd, addig meg nyaralunk, jövőhét szombaton megyünk Balcsira egy hétre.
Bocsi mit jelent a 1 c.n? Egyébként gratulálok hozzá.

Anikó:
Hol tartasz?
szalai heni

Szalai Heni!
Tényleg többet tudtok majd! :D
Biztos mindent szépen elmond a főorvos! És, ha vmi nem világos akkor és ott, nyugodtan kérdezz vissza, mert elmondja mégegyszer... :wink:
Az 1 c.n. : 1 ciklusnap, aminek én most(!!!) nagyon örülök! :D Persze alakulhatott volna úgy ís, hogy nem jön meg... :wink: De nálunk ez rettenetesen kicsi esélyű...

Puszó
Brill Kép
brill

Sziasztok Csajócák!

Hosszú idő után jelentkezem ismét. :oops:
Félig-meddig búcsúnak is szánom. :(
Sajnos továbbra is csak néha-néha tudok ide benézni.
Iszonyatosan nagy a forgalom errefelé, aminek nagyon örülök.
De sosem tudok úgy visszaolvasni, mint a régi szép időkben...

Szeretném nem teljesen elveszíteni a kapcsolatot Veletek, de ez lehet, hogy csak annyira sikerül majd, hogy néha beolvasgatok.
Ha bárkinek tudok valamiben segíteni, vagy csak el szeretne érni:
e-mail-emen, vagy priviben megtalálható vagyok és néha-néha azért megígérem, jelentkezem.

Aztán hátha úgy járok, mint Timika, hogy elköszönt és azóta többet sikerül jönnie, mint korábban.. :wink:

Angie!
A talira azért nagyon szeretnék elmenni!!
Mivel úgy néz ki, hogy 18-19-én költözünk (remélem), nekem aug. 26. és szept. 2. lenne jó!

Brill!
Azért az kiszúrtam, hogy végre kezdhettek újra! Nagyon drukkolok Nektek!

Dido!
Látom, hogy kicsit te is eltávolodtál.
Szoktam Rátok gondolni sokat.
Mindig álmodozom a jóhírekről, amikről majd lemaradok itt a topikon.. :)
... és remélem, egyszer valóra válnak álmodozásaim ....

Éva!
Már itt tartotok, őőrület!
Remélem, tényleg csak egy kis pipi ijesztgetett és semmi más!

Mátra!
Mindig néztem a híreket Veled kapcsolatban! Nem igaz, hogy megint kórházba kell menned!
Nagyon drukkolok, hogy jó kezekbe kerülsz és vigyáznak Rád és Te is Magatokra!

Lányok!

Ölelés Mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Duddu!

Nem kell írnod, de küldj képet! Remélem minden OK odabenn is a lányokkal! Azért néha adj életjelet, mert kellenek a sikerstotyk! :lol:

Norwell!

Elfelejtettem megkérdezni, hogy ez a hallásvizsgálat kötelező? Hol csinálták, csak azért, mert Kingának nem volt ilyen. Bár szerintem jó a hallása, de mégiscsak laikus vagyok. Nagyon szupi, hogy minden rendben Kendével, de nem is lehet másképp.

Brill!

Húha, most már érted is aggódhatok, tudod nagyon... :wink:

Éva!

Neked is elfelejtettem írni, hogy felnőtt nő nem pisil be! 8) Viszont terhesség bármelyik szakaszában megnőhet a tiszta hüvelyváladék mennyisége, vagy szivároghat a magzatvíz. Ha előbbi, akkor betét nélkül úgy tudod lecsekkolni, hogy leülsz egy tiszta huzatú párnára, mintha egy labdára ülnél a kórházban, és ott dekkolsz 20-30 percig. Ha minimális, vagy semmi, akkor csak a hüvelyváladék volt. Ez így hangzott el a szülésfelkészítőn.
Lányok írjátok le, nektek hogyan volt, de nekem burokrepi után úgy folyt, hogy hirtelen teli lett a combom, térdem bokám színtiszta meleg vízzel, majd később ugyanolyan nagyon tiszta, de már véres víz jött a fájásokkal egyetemben. Szóval nem cseppekről volt szó, hanem decikről! Ha elkezdtél nyílni, akkor már ihatod a teát szerintem. Évi is hasonlót írt, hogy nagyon hirtelen folyt el a vize.
Drukk megy, ügyes leszel nyugi.

Mátra!

Minden rendben lesz, de most relax, és betartani a doki utasításait, majd mi szorítunk itt a háttérben, na meg megy a vatikáni valuta is!

Pupy!

Ez nagyon jó hír, hogy ilyen jól zajlott a találkozó. Gondolom egyik félnek sem volt könnyű, képzeld mekkora lelkiismeretfurdalása lehet!
Nagyon jó szervezkedést!

Lányok, mikor Anikó hívott, akkor volt egy olyan kopp, aminek egy hatalmas dudor lett az eredménye. Na most már mindenütt takarók vannak a kiságy szélén. Gondolom mi is így nőttünk fel, ez szépen meg is látszik rajtam, mert agysejtállományom jelentős részének már akkor fuccs lett.
18-án pénteken kaptunk időpontot a fejlődésneurológushoz, szorítsatok értünk! Igazából abban bízok, hogy nincs baj, de ha mégis, még akkor kapjuk el, amikor ilyen kis gumikacsa. Ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor régen is feltűnt valami, de nem ennyire. Mindig kicsit kifliben tartotta magát. A csípő uh-án azt hittem, hogy azt fogják mondani, hogy az egyik lába rövidebb, de nem mondták. Most is ez a kiflitartása van néha. Remélem, hogy semmi baja, csak én parázom túl, csak a hugomnál is voltak annó problémák (dongaláb), és mivel nagyon hamar elkapták a bajt, ezért ma nyoma sincs. Na nem rontom itt a hangulatot!

Jó éjt mindenkinek, kinek-kinek mozgalmasat vagy csendeset :wink:

UI: Ági! IGEN a válasz :-) Bocs, hogy itt, de valami hiba van a szisztemmel, és most nincs kedvem kísérletezgetni alternatív e-mail külodéssel.

tjuca

Jaj, félreérthetően, vagy inkább hülyén írtam, szóval a terhesség bármely szakaszában bővebb lehet a hüvelyváladék, és csak a FINISBEN szivároghat a magzatvíz! Utóbbira nálunk azt mondták, hogy be kell menni a kórházba, és majd eldöntik, hogy vaklárma volt-e. Párnás módszer annak eldöntésére kell, hogy a magzatvíz szivárog-e vagy csak a hüvelyváladék bővebb.
Késő van, na meg bébikoromban sokat koppantam az ágyrácson :roll:

tjuca

Sziasztok!

Csak nem bírtam ki és mégegyszer bekukk, mert sajni reggel már nem lesz időm. Fél 7-kor indulunk Nyíregyházára. :shock:

Dido!
Nagyon sajnálom,h még egy ilyen fibroadenomával is meg kell küzdened.:( Nagyon remélem,h minden rendben lesz.

Heni!
Teszt??

Csibe!
Nagyon örülök,h. minden rendben van Gáborkával, és annak is,h. a méretei tökéletesen megegyeznek egy 30 hetes babáéval.Kép

Panka!
Nagyon örülök,h. megoldódott a ciszta dolog, legalábbis egyenlőre. Pihenj sokat és nem lesz semmi gond. :)Gratulálok a kismamakönyvedhez.Panka!
Nagyon örülök,h. megoldódott a ciszta dolog, legalábbis egyenlőre. Pihnej sokat és nem lesz semmi gond. Gratulálok a kismamakönyvedhez.KépEgy dolog a lényeg drága, az,h. a babáddal minden rendben. Elmeséltem a páromnak,h. melyik mirigyeden van a ciszta, és,h. ezért kerülnötök kell a sex minden formáját (vagy nem? Bár szerintem nem csak az aktus okoz nedvesedést) és teljesen el volt hűlve, őszintén sajnálja.:roll:

Norwell!
A babákat is megviseli ez a nagy meleg, érthető, ha Kendebaba is szereti a hűvösebbet. A cipőt még nem vettük meg, szerintem majd jövő héten mindenképp. Tudod miért volt ilyen nyugodt Kende baba? Mert egy olyan baba akit ennyire szeret az anyukája, csak tökéletes lehet.:D:D

Syry!
Gratulálok!!!Kép Úgy megkönnyebbültem,h minden rendben. )Szerintem nagyon fogok félni, majd ettől az UH-tól):oops: És nem baj,h nem kaptál képet, a lényeg az,h. a babával minden rendben van.:D

Eszti!
Teljesen igazad van az egészségüggyel kapcsolatban. Én mikor elmentem,h igazolja a doki is a terhességemet, fél napot ültem ott.:shock: Nem voltál este lázas? Nekem akkor szokott fájni a bőröm. Én is a kényelmi részét fogom előnybe helyezni a cipőnek, hisz a ruha alatt igazából nem nagyon fogják látni.Meg én is szeretek táncolni, és mostmár lehet is.(sajnos):roll:

Timi!
Akkor kérlek puszild meg Kristófkát, és mond meg neki,h. Pupy gratulál a fordulathoz.:D:D A listát elküldtem. Persze,h. megvan a mail címed, elmentettem. A cipőt úgy néz ki már csak jövő héten vesszük meg. Nem tartom valószínűnek,h. el tudunk menni nászútra, de azért még reménykedem.:roll:

Niki!
Nekem sajnos minden (még a papucsok) is feltörik a lábamat, ezért már előre félek ettől.:( Jó hétvégét, érezzétek jól magatokat anyudéknál. Nagyon tetszenek a munkáid. Hol lehet ilyen köztes repesztőt beszerezni?

Juca!
Még nem tudom,h milyen cipőt vegyek. A Sebastiano-ról már hallottam,h. nagyon jó és anyumnak is van ilyen márkájú cipője.Küldök privit. Örülök,h. rendben vannak a fogaid, annak meg főleg,h. Kingáé is.Kinga élvezte a vonatozást, vagy végig szundizott? Én úgy örülök,h. itt ennyi babás van,mert mikor nekem babám lesz (remélem még az idén a pocimba költözik) akkor lesz kitől tanácsot kérni.:D

Kati!
Nagyon örülök,h. Petrának ilyen jó étvágya van és ne félj majd belejössz a dolgokba. Örülünk azért ha olvasó módban is, de itt vagy. :D

Anikó!
Jól vagy? Szurik?

Anita!
Én nem láttam a Fókuszt, de megnéztem az oldalt amit belinkeltél. Köszi!:D
Ez a tali a mi topicunknak szól. Általában évente 2-3x szoktunk egy ilyen kollektív talit csinálni (én a legutóbbin nem voltam) ahova bárki hozhatja a párját, babáját (kötelező). Általában az Árkádban vannak a talik, mert itt van egy szuper fagyizó, ahol jókat lehet enni és dumcsizni. :D

Jucmuc!
Nagyon sajnálom,h. családi veszekedés zavarta meg a nyugalmatokat. :( Esetleg nincs esély arra,h. elköltözzetek? Bizony szeptember már mindjárt itt van, félek is tőle meg várom is. Tegnap megbeszéltük a Párommal,h. az esküvő után újra fogunk próbálkozni.Kép (persze csak ha mindent rendben találnak 18-án) Milyenek lettek a Párod eredményei?

Virág!
Sajnálom,h ennyire pesszimista vagy, bár teljesen megértelek.. KépBizony ezt szokták mondani,h. mindennek oka van. Én is ezt mondom, pedig velem sem történtek túl jó dolgok az elmúlt hónapban, de hidd el, mindennek oka van, valamiért ezeket a dolgokat át kell élnünk azért ,h. később boldogok lehessünk. :D

Angie!
Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!!!!!!

Brill!
Ugyan nem szoktam örülni az 1 cn-nek, de most nagyon!!! :D:D Elmeséltem Lacinak is, és ő is örült.:D Mondom, női lélek! Hamar itt lesz a jövő csütörtök. Hurrá!!!!! Mire visszajövök az esküvőről, tele leszünk még több zebrásokkal, aztán én megfogom a lábatok szárát és felhúztok engem is a zebrások közé, jó? :oops:

Szalai Heni!
Az 1 cn. Azt jelenti,h 1. ciklus nap. Ez az a nap amikor megjön a piri.

Duddu!
Nagyon sajnálom,h keveset tudsz jönni, de nem fogsz eltávolodni, mert mi minden nap gondolunk Rátok!!:D És én is nagyon remélem,h. minél hamarabb visszatérsz közénk. Mivel én az esküvő miatt nem bizti,h gépközelben leszek aug. végén ezért már most előre sok szerencsét a költözéshez és gratulálok!! :D:D

Jó éjt lányok és nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!Kép
Vendég

Sziasztok :)
Juca :)
Van az néha, hogy az angyalkáknál is jön a hiszti :lol:
Nem semmi lehett, ha más minden állatot meg kellett venned :shock: Petinél eddig csak egyszer volt ilyen, de annak is meg volt az oka. Nagyon csikart a pocija, de amint sikerült orvosolni a problémát azonnal mosolygott :lol: :lol: :lol:

Dido :)
Sajnálom, hogy megjött :cry:
Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz, de az sokat segít, ha egy kicsit másra koncentrálsz. Biztos vagyok benne, hogy lesz neked is babád a közeljövőben :)

Niki :)
A párod nagyon édi, hogy így fogja fel a tested változásait :D
Egyébként nem a vékonységodat irigylem, hanem a pocakodat :lol: Imádtam pocakos lenni :D

Norwell :)
Örülök, hogy tökéletes Kende baba :)

Panka :)
Örülök, hogy most már jól vagy és nem feszít a ciszád :)

Sysry :)
Kár, hogy nem kaptál képet az uh-ról, de annak nagyon örülök, hogy minden rendben :)

Timi :)
Gartulálok a kisficó fordulásához :)

Pupy :)
Örülök, hogy talákoztál Apukáddal és hogy nem viselt meg :)
Mátrának üzenem, hogy nyugi, most ezzel tud magának segíteni a legjobban. Persze drukkolok 1000-rel, hogy hétfőn "integessen" a kiscsöpp manó :)
Jó utat nektek :)

Brill :)
Nem láttam még senkit ennyire örülni a 1 cn-nek
Akkor jövő héten csütörtököt kinevezem Brill napnak és csak rád fogok gondolni :)

Szép álmokat mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Picit el voltam tűnve. Meló után, az egész napos gépfölötti görnyedés után itthon inkább igyekeztem magam vízszintesbe helyezni.

Helyzet amúgy változatlan. Cickóim reggelre jól megfájdulnak (pedig nem is alszom rajtuk), pici hányingerek meg a legváratlanabb időben és helyen fordulnak elő, függetlenül szagoktól, kajától, stb. Bár talán a bubis ásványvíz ivása közben is után kicsit gyakoribb. Ugye nem kéne bubis vizet innom? De a bubitlannak meg semmi íze. Én nagyon bubi függő vagyok!!! Szóval mi a hivatalos álláspont a bubis vízről?

Nem tudok most visszaolvasni, de majd du. igyekszem egy kicsit behozni a lemaradásom!

Szép napot Mindenkinek!
Kép

kacsa14

Sziasztok Lányok!

Először is mindnekinek nagyon köszönöm a drukkokat, és ha lehet egy kérésem, akkor ne is hagyjátok abba!!!

Drága Pupy, Pankaa, Norwell, Syrynx, Timika, Kancellárka, Tjuca, Mátra, Jucmuc, Angie!

Megcsináltam a tesztet és úgy néz ki, hogy halványan is, de 2 csík!:)

Szóval pillanatnyilag nem tudom felfogni. Egy picikét érzem a méhemet, de remélem ez csak azért van, mert alakul a szervezetem a bébihez!

Annyira boldog vaqyok, de nem merem még elhinni, kérlek szorítsatok, hogy minden rendben legyen.

Panka!
Gratulálok a kiskönyvhöz! Nem lehetett semmi a cisztás dolog, örülök , hogy Te is ilyen hős vagy, és már rendben minden.:)

Kancellárka!
Nagyon szépek az üvegcsék, gratulálok hozzájuk! Ügyi vagy!

Mátra!
Nagyon rossz volt olvasni, hogy be kellett menned a kórházba! Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!!! Örülök, hogy már jobban vagy!

Millió puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!

Nagy gratula a zebrához!

És drukkolok, hogy minden OK legyen!

Én 1 hete és 1 napja tudok PöttömBabáról, de még mindig nagyon aggódok, hogy biztosan minden rendben van-e. Legszívesebben folyton szaladnék a dokihoz megnézni, hogy minden OK odabent! De nem lehet, így marad a beszélgetés a babóval, hogy ügyes legyen és a szugerálás, hogy MINDEN RENDBEN LESZ!!!

kacsa14

Sziasztok!

Heni!
Gratulálok! :D (halvány teszt...,majd jön Norwell és elmodja :wink: :D :lol: )
Minden rendben lesz! Kép
Kép

Kacsa!
Bubis vízről nem tudok nyilatkozni... :oops: , de szerintem inkább a HCG az oka :wink:

Juca, Pupy, Annácska!
Nagyon arik vagytok, hogy így örültök! :D
Még azért nem kell nagyon-nagyon izguli ebben a hónapban...(illetve kell majd, ANIKOért! :wink: )
Csütörtökön még csak megvizsgálnak és ha minden oké, akkor szeptemberben indul a stimu! (terv szerint!!! :wink: )

Apropó...Aniko???

Megyek nézni az F1-es szabadedzést... :D Forza Ferrari!Forza Sumi! :D
Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Sziasztok!
Hát amint látjátok itt vagyok.... nem tudtunk sajnos hazamenni. :( Elindultunk fél 7-kor és az M3-as kivezető szakaszán leállt a kocsi és azóta sem indul. :( Tehát majd csak jövő héten tudunk hazamenni.
Nincs esetleg valamelyikőtöknek valami jó autószerelő ismerőse?

Heni!
Óriási gratula a zebrához!!!Kép Kép
Nincs kedved bekerülni a táblába majd ha Mátra is hazajön? Én személy szerint örülnék.:D Engem teljesen feldob ez a sok zebra.

Kacsa!
Pihenj csak és vigyázz magatokra. :D Én személy szerint a bubi mentes vizre szavazok. A bubistól teljesen felfújódok. És arra figyelj,h. a terhesség előrehaladtával egyre lassabb lesz a bélmozgásod. De azt idd, ami jól esik. :D

Mátráról!
Jobban van sokkal, már szinte alig van barnázása, és sokat pihen. Állandóan álmos, de ez nem baj, kismamatünet. :D Kép (én is mindíg majd el aludtam) Picit fáj a dereka az ágytól, de hős és a babáért mindent kibír!! :D

Puszi! Kép
Vendég

Brill!
Mi is nézzük a F1-et!!!Én is imádom Schumit és a Ferrarit!!!!:lol:

A cicám képzeljétek ma 4 éves!!!!! Kép
Vendég

Szia Pupy!

Sajnálom, hogy nem tudtatok haajönni! (Pedig itt lettetek volna hozzám közel! :) )

Az alatt mit értessz, hogy lassul a bélmozgás? Egyek többször kevesebbet vagy mi?

Jelentem, ma még nagyon rossz voltam, mert csak kekszet rágcsiztam, de már mindjárt kész az ebéd és akkor megetetem PöttömBabát!

Mátrának kitartást!!!

Boldog cicaszülinapot!!!! Kap vmi. fini szülinapi nasit???

Látom, mér csak 3 hét van az esk-ig. Kész van már minden? A rucidról nincs fotód?

kacsa14

Látod Puppy!
Én már hozzánk várlak haza Benneteket! :D
Szóval azt sajnálom, hogy nem tudtatok hazamenni!
Persze, jöhetetek volna házzánk is!

kacsa14

Sziasztok :)
Heni :)
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz :D
Nagyon boldog pocakosodást, vigyázz magadra :D
Kép

Lányok :)
Úgy látom volt értelme Évinek elutaznia :lol:

Sajnálom, hogy a kocsitok bekrepált :cry:
Jó autó szerelőm sajnos nincs :(
Szimba cicának nagyon boldog szülinapot :D

Kacsa :)
A bubis vizet nem javasolják pont a puffasztó hatása miatt, meg az émelygésnek se tesz jót, inkább szénsavmenteset igyál még ha nincs is olyan íze :)
Pihenj sokat és vigyázz magadra :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Heni!

Nagy nagy gratula! Neked is kijár a kis zebra:
Kép

Kacsa!

Bubis vizet lehet inni, de ha nem esik jól, akkor igyál olyat, ami jól esik. Amit ne egyél, az a penészes sajt! Amúgy bármit ehetsz, nem így szoptatáskor :twisted: Nekem volt, hogy csak a víz maradt meg meg a chips. Utóbbit sem kifejezetten ajánlják, de nekem minden búvárkaja volt, mégis megnőtt a csaj. Egyél sok kalciumost a csontok meg fogaid miatt, meg husit is, mert kell a fehérje, de másra sztem nem kell figyelni. Magzatvédő bogyeszt viszont az orvosom leállítja a 12. hét után, ha rendben van a vérkép, mert szerinte van esély, hogy nagyobb baba lesz tőle. Nem törvényszerű, de előfordulhat.

Annácska!

Nem fogom, amit írtál, az agyam nem működik mostanában, ideje lenne pallérozni :cry: Ha a hasfájásra gondolsz, nekünk masszív fajtája jutott, de már enyhül! :P Ja én mindent kipróbálok magamon, ezért most hülyének is nézhettek, de pl. így jöttem rá, hogy némely popsitörlőkendő csíp! Most tesztelünk egy koszmóeltüntető sampont, Unique ajánlotta! :wink: Eddig beválósnak tűnik.

Mátra átadta a táblát valakinek, de használati utasítást nem mellékelt!
Szóval várunk míg Mátra kijön a kórházból, másrészt olyan emberhez került a tábla, akinek szerencsét kell, hogy hozzon!
Tehát, amíg nem sikerül kisillabizálni a tudományt, mert tutiprofi a modul, bele kell jönni, addig nincs tábla, viszont kívánom, hogy az alvó tábla is szerencsét hozzon, mint eddig oly sok embernek!

Ha valami nagy hír van, azt mindenki írja az üzi elejére, és akkor tudjuk mi a dörgés!

Mindenkinek jó pihenést! Pupy válasz majd megy, csak itt van anyu, így egy kicsit be vagyok lassulva a fontos dolgokkal, és csak takarítok, meg szöszölök.

tjuca

Heni!
Hatalmas gratula Kép Probléma mentes pocakodást kívánok!

Pupy!
Sajnálom, hogy nem tudtatok haza utazni :( Cicádnak boldog szülinapot Kép

Évi!
Légyszi maradj még! Jó hatással vagy ránk, és talán folytatódik a zebra eső :wink:

Brill! Pupy!
Hajrá Schumi! Látom elég jó a csapat :wink:

Kacsa!
Ne aggódj, mert Pöttömbaba kapaszkodik rendesen.
A bubis vízről én sem tudok tanácsot adni, de szerintem kerüld
az összes bubit. Szerintem csak háborgatja gyomrodat, és lehet, hogy Pöttömbaba nem is szereti :wink:

Márta!
Sok-sok pihi!!!

Anikó????

Kép
Kép
Ági279

Kacsa!
A terhesség alatt lelassul az emésztés, a bélmozgás. Ez azért van,mert a szervezet olyan hormont termel ami ellazítja a méh simaizomzatát. Viszont a szervezetben máshol is vannak simaizmok, pl. a gyomor, bélrendszer, érfal. Pl. ezért van az alacsony vérnyomás és az aluszékonyság is,mert az érfalak kitágulnak és leesik a vérnyomás. Ezért igen ajánlatos, többször picit enni. De ha eddig sem volt mondjuk gond az emésztéseddel, akkor nyugi.
Simbának átadtam a köszöntést!:D Igen vettünk neki finom lazacos jutalomfalatkákat. Kép
Hát igen már csak 3 hét. Sajnos még van jópár elintézni való dolog, ezért kellett volna mindenképp hazamennünk. De anyu megrendelte helyettünk a tortát (Trüffel-torta lesz a menyasszonyi tortánk, nyami):D Ez főzött csokoládékrémből és mandulaaromából áll, manduladarabokkal. De jövő héten mindenképp hazajutunk. A ruhámról nincs fotó, mert az is most kellett volna próbálnom. Ugyanis csak akkor próbáltuk,mikor még állapotos voltam, és direkt olyat választottunk,amibe majd az 5.hónapban is beleférek. De hát így alakult az élet… viszont a ruhát nem cseréltem le, ez is emlékeztet majd a Picire.(aki szerintem kisfiú lett volna, de ez csak egy megérzés)
Nem baj,h vársz hozzátok, Debrecen nincs messze. :D

Annácska!
Bizony volt értelme Évi utazásának. Múltkor beszélgettük a csajokkal,h. megnyerjük a lottót és elküldjük Évit a Bahamákra egy évre.:D Simbának átadtam! Jó lenne, ha október környékén is elmenne Évi pihenni.:oops:

Juca!
Semmi gond, foglalkozz csak nyugodtan anyuddal.

Ági!
Simbának átadtam a gratulációt.Kép Nagyon nagy örömet okoz,h. Te is Schumi rajongó vagy! Talán kellene egy közös babaproject alapot nyitni,h. finanszírozhassuk vele Évi nyaralásait?:roll: Mert 1 hét alatt 3 zebra, az nem semmi…3KépKép
Kép
Vendég

Juca :)
Azt hiszem még csütörtökön írtad, hogy megy a hiszni nálatok és arra írtam :lol:
Hasfájás miatt nem irigyellek :( Olyan rossz lehet hogy az ember nem tud segíteni a kis porontyán. Nekem Annamari volt hasfájósabb, Peti nem az :)
Elvileg még két hét és Kingának is elmúlik a hasfájós korszaka :) Kitatás!
A koszmót nem könnyű eltávolítani, én kapargattam :) Sok sikert :)

Ági :)
Nagyon klassz ez a kép :lol:

A Bahamákon való nyaralást én is bevállalom Évivel, hogy tuti legyen a hatás :lol: :lol: :lol:
Egyébként lehet, hogy októberben mi is megyünk pihenni :)

annácska

Hellóbelló csajócák!

Egyelőre a 620. oldalon tartok a visszaolvasással, meg az utolsó oldalt olvastam el, de igyekszem ám nagyon!
Megjöttünk, és nagyon jól éreztük magunkat. Majd írok beszámolót is, de először a gratulációkkal kezdeném! Megint érdemes volt elutaznom, juj de jóóóóóóóóóóóó! Kacsa, Heni, Mátra! Éljenéljenéljen!!!
Többieknek később írok, és képeket is teszek majd fel, bár nem sok van, mert a tenger eszemmel a fényépezőgép kártyáját nem csomagoltam el, benne maradt a kártyaolvasóban... Lehet, hogy az én fejem is sokat koppant az ágyrácson? :twisted: :twisted: :twisted: Szerencsére az unokahúgom csinált egy-kép képet a pipiről.
Na, megyek vissza olvasgatni, majd jövök.

Mátra, Angie!

Nektek nagyon-nagyon köszönöm a sms-eket, nélkületek komoly elvonási tünetek törtek volna ki rajtam, de így mérsékelt rohamokkal megúsztam :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska!

Remélem akkor októberben Ti is szerencsét hoztok nekünk és én is kapok újra egy zebrát!!:D

Évi!
Nagyon-nagyon örülök,h. újra itt vagy! Látod megint szerencsét hoztál nekünk!! Októberben én is szeretnék zebrát, esetleg akkora nem terveztek nyaralást?:D Várom a képeket a pipiről...

Kép
Vendég

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!
Megkaptam a táblát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majdnem elájultam amikor átküldte Mátra!
De csak ideiglenesen!!!!!!
Egész éjjel görnyedtem fölötte mire valamennyire rájöttem mit kell csinálni vele!Sőt bevallom férfiasan még sirtam is annyira kilátástalannak tűnt!Előre is elnézést kérek a hibákért még megkell tanulnom a kezelését!Azért ezt tudjátok,hogy mit jelent????
Az első zebrám Heni és most jön az "áradat"mert uj emberhez került a tábla!!!!!!

Heni!
Azért a te hired nem kerülte el a figyelmemet!
Nagyon vigyázz magadra és teljes szivemből örülök a két csikodnak! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Gyorsan írom, hogy akit érdekel, és tudja nézni, lesz egy bizonyára érdekes film most 7-kor a National Geographic-on.

Heni!
Én is nagyon gratulálok, ügyesek voltatok!Vártam már a tesztet, éreztem én , hogy van ott vki!Ne izgulj, minden rendben lesz.

Kacsa!
Én is így vagyok vele, legszívesebben mindig egy a hasamra kötött Uh-val lennék, hogy lássam minden ok.Dehát erről le kell mondanunk.

Anikó!
Nagyon köszi a táblát, ügyes vagy, én biztosan nem boldogultam volna vele.
Szurikat hogy bírod?

Pupy!
Nagyon sajnálom a kocsit, és titeket, hogy nemtudtatok haza menni.
Látod, Debrecenbe már ketten is várunk!
szerintem rendezzünk egy talit itt is, már 3 vagyunk :wink:
Isten éltesse sokáig a cicádat!Imádom a cicákat!
Trüffel torta a férjem kedvence!Küldhetsz belőle fénypostával!
Ha beszélsz Mátrával, mondd meg neki légyszi, hogy üdvözlöm, és remélem, hogy már nemsokáig kell kórházban lennie.És jó egészséget kívánok Nekik! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Anikó!
Drága én tudtam,h. te kapod.Vagyis azt nem mondta Mátra,h. te, csak valahogy éreztem, de nagyon örülök neki!:lol: És tudom,h. szerencsét fog hozni!! Most pedig jöjjön akkor az áradat!! :D

Panka!
Akkor majd valahogy összehozunk egy debreceni talit. :D
Én bevallom még soha sem ettem trüffel tortát, de ahogy anyu elmondta,h. hogyan is készül mindketten rábólintottunk. :) Remélem,h finom lesz és jól fog kinézni, ugyanis a mi tortánkon nem lesz marcipán. Én nem szeretem..:oops:
Cicasimit átadtam. Teljesen megértelek az Uh-val kapcsolatban, képzeld múltkor láttam egy oldalon otthoni CTG készüléket. Lehet,h. egyszer kitalálnak hordozható UH készüléket is. :D
Vendég

Sziasztok!
Megnéztem a filmet, amiről írtam, nagyon szupi volt.Látta vki?
Szerintetek normális, hogy nagyon nagy már a hasam?Eddig lapos volt, de most olyan, mintha az egész napi kajamennyiség dudorodna.A baba miatt szerintem még nem kéne ekkorának lennie,olyan mint Narco képén amit a múltkor tett fel.Kb.
Vagy van olyan, akinek gyorsan elkezd nőni a hasa, és a végén bálnaméretű lesz, míg másoknak akkora, mintha kismacskái lennének?Azt tudom, hogy anyukám több mint 30 kg-ot hízott velünk, amit azért utánna le is adott.Ja, és ő sincs elhízva, de hasa neki is van,ami a korral jár(hat). Talán erről van szó nálam is.De akkor jajj nekem!Persze nem siránkozni akarok, a lényag, hogy minden rendbe legyen a babával, a legkevesebb, hogy mekkora hasam lesz, csak csodálkozom, hogy már most ekkora.

Pupy!
Te írtad, hogy a hormonok a bélfalakat is renyhítik, én is erre gondolok.De az tény, hogy a kismami nacit már kitöltötte(a kisebb hasméretűt persze :D )
Mikor lesz a tali?
Én is láttam már otthoni CTG-t, szerintem itthon is lehet kapni jó pénzért:-)) De ha csak a szívhangra kíváncsi az ember azt a párja is meghallgatózhatja, nem?

Évi!
Örülök, hogy megjöttél, milyen volt a nyaralás?Innen nagyon termékenynek tünt :lol:

Itt voltak ma a szüleim, meg nagymamám, holnap jönnek a barátnőmék, kész átjróház.De élvezem, szeretem a vendégeskedést :D
Ja, és vendéglőben voltunk, így nem kellett főznöm :lol: 8) (így persze könnyű)
Most megyek szundizni, jó éjt Mindenkinek!Bocsi, ha fárasztó voltam, de ezt most le akartam írni, kíváncsi vagyok mit mondotok rá.

Kép
pankaa

Panka!

Ilyen az alkatod. Évinek is hamar látszott Dóri, és nekem is hamar nőtt a kölök, most mégis oly karcsúak vagyunk mint a nádszál. Na jó Évi igen, én meg hát egy vaskosabb nádszál. Ezen ne izgulj, úgyesm tudsz tenni ellene. Este mindig nagyobb is a pocakod. Ja meg a sok progeszteron miatt tűnik fel az első időben, értsd rossz emésztés, és felfújódsz szinte bármitől. A baba csak később fog valóban látszani, bár a méhed már korán el kezd nőni.
A lényeg, hogy ne egyél többet mint a terhesség előtt!

Anikó!

Profi vagy! Szupi a tábla!!! :-)

tjuca

Panka!
Nyugodj meg nincs semmi baj, valószínű csak az történik amit írtunk,h. lassul a bélmozgásod és kicsit lassabban emészted meg. A baba még nagyon picike, még elvileg "nem látszik" úgy. Le tudod fotózni a pocidat? Rakj fel képet, és majd megnyugtatunk. :D :D Nem tudom,h. a párunk hallja-e majd a szívhangot, de majd az anyukák és a kismamik megsúgják nekünk. Én is kíváncsi vagyok!:)
A talira 3 időpont van: szeptember 2. 9. és 16.
Küld el Angienak (bár igaz,h. nyaral, de megkapja) priviben vagy e-mailben,h. neked melyik lenne a jó időpont. És ami a legtöbbünknek jó a 3 időpont között, akkor lesz a tali. :D (Én már úgy várom)

Jó éjt! Kép

Szép álmokat! Kép
Vendég

Lányok!
Puszi MINDENKINEK. Még indulás előtt egy utolsó bekukk. De jól is tettem, mert látom, folytatódik a további zebrásodás.

Heni!
Óriási nagy gratula!

Anikó!
Neked is a tábláért, és máris tökéletesen míveled a mesterséget :D Írd be légy szíves, hogy aug 20-ig szabin leszek.

Viszlát hamarosan!

(csak így lehetek az első reggel, ha hajnalban útra kelünk)
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Köszi a megnyugtatást, majd rakok fel képet a hyper-mega hasamról :lol:

Pupy!
Szerintem én Pestre nem tudok felmenni :( , pedig szeretnék, de innen messze van, és mi szept. végén megyünk föl kocsival egy barátnőm szülinapi bulijába.
Hol lesz az esküvőtök?Hányan lesztek?Fehér, vagy ekrü lesz a ruhád?És a párodnak?
Mátráról van vmi hír?

Juca!
Többet nem eszek, csak többször :lol: :oops: ,mivel itthon vagyok,de nem kalóriabombákat, sok gyümit.Az édességre meg rá sem bírok nézni :?

nem sokára itt a következő vendégturnus. :D

Kép
pankaa

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!
Köszönöm,annyira nagyon aranyosak vagytok!!!
Nem magamtol vagyok ám ilyen ügyes!!! :oops:
Egész reggel szegény Mátra fülét rágtam!!!!! :shock:
Mindenkit nagyon puszil és köszöni hogy szoritotok érte/tük!
Jol van és fekszik nagyon becsületesen!!
Holnap reggel lesznek vizsgálatok!Mondtam neki hogy hivjon ha már tul van rajtuk mert mindenki nagyon aggodik!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Évi77!
Üdv. újra itthon! :D Mikor mentek ismét??? Kép :lol:
Fotókat várjuk! :)
Nem semmi türelmed van, hogy képes vagy visszaolvasni mindent! Én összefoglalót kérnék! :lol:

Pupy!
Disznó autó!!! :(
Most mi lesz a szervezéssel? Megoldják Nektek remélem!
Simbának utólagosat! :)
F1: tegnap nem voltam boldog... :cry:

Ági!
F1 szempontjából is összetartó a csapat! :D Persze lehetnek kivételek! :wink: )
Hogy vagy? Köv lépésetek?
Most biztos nincs vakondtúrás, mert esik... Vagy mégis?

Aniko!
Nagyon ügyi vagy, hogy megbírkózol a táblával! :)
Icipici kiegészítés: nálam 3. cn! :D

Panka!
Mátra jól van, puszil Mindenkit! Volt bent Nála az Anyukája és a Nagymamája látogatóban!!! :D :D :D Sütit is sütöttek Neki! :D
Tud vmit a párja( :) ), én mondtam... :wink:
Ma is vendégsereg jön? Érezd jól Magad!

Angie!
Hát igen, a függőség..., az függőség. :lol: :wink:
Jó pihenést Nektek! És leginkább szép időt! :)

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?