Sziasztok csajok!!
Már ezer éve nem jártam felétek.Azért pár oldalt visszaolvastam.
Aki menyasszony volt,nagyon szép mind.Gratula nekik!
Niki:ne szomorkodj,mi sem házasodtunk össze.Az elején én akartam,de a párom nem.Most meg már én sem annyira.Nem minden a papíron múlik.
Tavaly a szocpol miatt elvett volna,de mondtam hogy azért nem kell,mert úgysem kaptuk volna meg./mivel nem egy lakás van a nevünkön/Majd lehet,ha egyszer építkezünk,mégiscsak el "kell"vennie.
Látom Katusék is megjöttek a nyaralásból.Merre jártatok?
Nagyon ügyes a kisfiad,ha ennyi foga van már.Dávidnak is most jön a 9.De nálunk lekopogom,hogy éjszaka nincs gond emiatt.
Nappal kicsit nyűgösebb,de le kell foglalnom,és akkor nem kínlódik úgy.Akkor Máté már csak húst eszik mi?
Turmixolod még neki a kaját,nem?
Szegény Virágot olvastam én is.Nagyon ledöbbentem.De olvasom,hogy már jobban van egy kicsit.Jobbulást kívánunk neki!
Kriszta:Boldog névnapot!
Dávid fiam már nemsokára szerintem egyedül fog szaladni.Már csak az egyik kezét engedi fogni,de néha azt is el akarja engedni.
Nemrég tanult meg ő is mászni,mint Máté,eddig ő is kúszott csak.Most az az ujdonsága,hogy guggol,meg ül a térdén.
Mi is múlt héten jöttünk meg a nyaralásból.Mi Balatonon voltunk csak.Még idén nem nagyon akartam elindulni vele külföldre.
Apa is már 3 hete itthon van velünk.Ma ment le a Dunára sátorozni pár napra./fiús buli/Azért érek rá ennyit írni!!
Én is szoktam menni vele,de az idén ez most elmarad.Majd jövőre jön a gyerek is.
Írígyellek titeket a tali miatt.Nálunk ha volt is,akkor is csak kb.4-en jöttünk össze.Most meg már alig pörög a topikunk.
Az én fiam is még mindig szopik.Pedig már próbáltam neki múltkor tejet adni,hátha megissza.Mert tápszerből már próbáltam 5 félét,de egyiket sem issza.Szerintetek a tejet vagy a kakaót megitta?
Megérezte az illatukat,és már fordította is el a fejét.
Pedig már 1 éves kora után nem nagyon szeretném szoptatni.
Este azon alszik el,meg néha délután is.Most hogy voltunk nyaralni,esténként mentünk sétálni,és elaludt útközbe.Akkor úgy leraktam,és nem kellett a cici.Na majd meglátjuk.
Jó nagyot nőttek a babák,mióta erre jártam.
Dobok fel pár képet én is:
Halló-halló:
Apa visz a hűtőtáskába:
Dzsipet vezetek:
A család:
Apával sétálunk:
Na egyenlőre ennyi jutott eszembe.Látom elég sokat írtam.Sziasztok!Legyetek jók.Majd jövök.