Új privát üzeneted érkezett!

Kezdek befordulni ettől az időtől. Ti nem??? Inkább legyen újra 40 fok!!!!

Lemezek:

Kriszti:
Bújj bújj zöld ág...

Katus:
Tanuljunk játszva: Erdő-mező állatai
Tanuljunk játszva: Ház körüli állatok

Nikica:
Babazene 1 2 3

Erika:
Gryllus dalok 1 2
Nótás Mikulás
Judit és a zenemanók

Szabad a vásár!!!! :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép

Kép

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus!Jó akkor veletek mennénk ha nem gond.Jujj,de szép helyre fogtok menni. :D :D :D
Kicsit irigyellek,mert ti annyi helyre mentek mi meg sehova. :cry: :cry:
TÉnyleg nagyon együttérző Jocó és nagyon jó férj!!

Reni!Gratula az első évfordulótokhoz!!
Szép a csokrod amit kaptál!És te mit vettél neki?Biztos nem lesz gond az utazással észre sem veszitek és már itthon vagytok Lara meg szépen átalussza az éjszakát.

Nercsi!Ezt a mászás dolgot én is hallottam,hogy van agyban egy olyan valami ami ha nem mászik a gyerek vagy keveset nem fejlődik ki rendesen.Na ezt most jól megaszontam.Hatalmas Alíz és milyen édes a képeken főleg a középső tetszik nagyon.Olyan kár,hogy multkor nem tudtunk találkozni.De majd kedden.

Nálunk tegnap este óta esik ez a rohadék és én már kezdek befordulni pedig elkéne mennünk a Husinak cipőt,pelust Dominak meg ajándékot venni.De ahogy elnézem nem lesz belőle semmi pedig ide nem is mondott esőt!!
Vendég

Erika!

Gyönyörü szep Aliz! :) Es milyen nagy mar ö is.
Kell neked tapszer? Van egy ket ajandek dobozom nagyon szivesen elviszem a partira. Itt mar jövö het keddel jobb idöt mondanak, biztos otthon is szerdatol javulas lesz. KITARTAS! Amikor persze 40 fok volt mindenki az esöert imadkozott most meg mar a jobb idöert. Tervezitek a bebiuszast Alizzal? En gondolkodom rajt, allitolag a gyerköcök imadjak. Csak 100 Euro! :(

GAbo!

Haaaaaaaaaaat, en nem vettem neki semmit, de azt hiszem sütök valami sütit estere mire hazajön, mert sajnos ma du. dolgoznia kell.

Itt is eleg hüvös idö van, es az en lanyom ma csak aludni akar. Mar de. aludt es megint alszik.
De lehet ma en is ledölök egy kicsit. :) Aztan kesöbb elmegyünk setalni, persze csak ha nem esik.

Kép
Kép
reni76

Itt egy-ket kep a lakasrol, persze hianyoznak meg dolgok. Kép konyha Kép nappali Kép nappali 2

Kép
Kép
reni76

Kép Fürdö Kép Fürdö2 Kép Lara szobaja

Kép
Kép
reni76

A többi helysegröl még nem csinaltam kepet, mert ott eleg sok minden hianyzik. Majd kesöbb ha mar lesz függöny meg lampa az etkezöbe teszek fel arrol is kepet.
Apropo! :)
Hol lehet otthon olcson függönyt venni?

Kép
Kép
reni76

sziasztok!

most rájöttem,hogy az esküvő arra jó,hogy minden évben egy napon megemlékezzünk egymásról.ezután már mi is vehetünk egy másnak hülyeségeket?!de nagyon romantikus,hogy a reni férje meglepte őt virággal.le a kalappal előtte!!!

katus
fogalmam sincs mekkora zóra,mert 2 napja jutott eszembe,hogy nem voltunk 11 hónaposan tanácsadáson.úgyhogy aztán meg már el sem vittem,majd most egy évesen.de akkor megírom,hogy mekkora.bár itt úgy kell figyelni,hallgatózni,agybavésni,hogy mennyit mérnek,mert eddig egyszer sem írták be a kiskönyvébe(igaz csak kétszer voltunk még csak itt).de most megkérem,hogy írják be,mert olyan jó itthon visszakeresni,hasonlítgatni a méretüket.

ültetni pedig a gerincproblémák miatt nem lehet.nekem szecső nagyon magas(apára hasonlít,nem rám :oops: :P ),nagyon hamar feállt és elég x lába van és hatalmas lúdtalpa.és amiatt,mert hamar csinált mindent.de magától csinálta a dolgokat,nem tudom,hogy az ágyhoz kellett volna kötöznöm,vagy mit,hogy ne álljon fel.na mindegy,most a suliban úszni fognak,minden nap tanítás után,hátha valami világbajnok lesz belőle(mert a méretei alapján kiváló úszó lehetne)

erika
nekem meg az első kép tetszik nagyon,cuki a kis alíz!zóra meg arcal behajol a fürdővízbe és lefetyel,kortyolgat :roll: :lol: :shock: .aztán meg prüszköl,mert a kis pisze orrába befolyik a víz.

andi
pihizzetek sokat!!!kevés lesz ez a pár nap nyugalom,használjátok ki!ágnesről új fotók?tudom,nincs idő,de talán most....?!jó lilapcsolódást a bulira,irigykedve olvstam,hogy mentek ti is!érezzétek nagyon jól magatokat!no meg mindenki!

reni
nagyon szép a lakásotok!az már "levettem",hogy soproni vagy te is és férjhez mentél németo-ba.gondolom nehéz volt megszokni ott messze élni.

gabó
én miskolcról indultam sopronba lakni,de egy percig sem bántam(mármint a rokonok,barátok hiányoztak,de az ottani élet teéljesen más,mint a sötét keleten).ha tehetném(pl nyerünk a lottón) már holnap cuccolnék vissza!!!péter emiatt a "beszélgetés" miatt is rágja a fülem,hogy miért csak soproniakkal beszélek,kispestiekhez csatlakoztam-e már.de nem akarok,nem kellenek itteni ismerősök,mert még hiszek a csodákban!!!

itt is vacak idő van,én is kérem vissza a meleget!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Gyors leszek, mert mindjárt jön Apa és kajálunk, Dorka meg épp alszik, hihihihi... :) De meddig??? :)

Gabi,
hirtelen azt akartam írni neked, hogy: "Na de a Pampers pelus darabja is csak 37 Ft, aztán rájöttem, hogy ti má nagyobbak vagytok, nagyobb méretekkel, nagyobb pelussal, ami drágább a Pampersből. Én "gagyibbat" még nem próáltam, azt hiszem már mi is kitartunk a Pampers mellett. A Libero nekem túl vastagnak tűnik. A pam. vékonyabb, de abba is sok pisike fér... :)

Katus,
tök jó, hogy Párod veled szolidarít éjszakánként! :) A nyaralós oldalt még nem néztem meg, de igyekszem! :) Biztos tök jó, és remélem jó időtök is lesz akkor augusztus végén! :)

Reni,
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK! :) Nagyon szép a csokor is! :) Ugye milyen jó visszagondolni arra a napra?
Az a bolt nem az S Market, hanem pont a másik oldalon van és kicsit beljebb. Azt hiszem talán Katus (?) írta le nagyon jól. Most nem tuti, de asszem ő volt az.
Olyan Kecskemétit meg tényleg sok helyen kapni.
Jesszus, csodaszép a házatok! Tyűűű, nagyon állat. Olyan szép, modern, tök jó! :) Irigy-mirigy....:D :D :D

Ültetéssel kapcs.
Ha szegény gyerek tényleg ülni akar, akkor tényleg nem lehet megkötni... :) Ezt talán azzal lehet egyensúlyozni, hogy gyakrabban hasra fektetem, hogy a "másik irányba" is hajoljon a gerince. Ezt hülyén fogalmaztam, de asszem talán értehtő.

Én pl nem nagyon szeretem, ha Dorka sokat ül a MaxiCosi-ban, de ő meg szereti. Viszont emiatt sokszor fektetem hasra, hogy úgy is mozogjon picit, mert akkor az a póz pont a fordítottja a hordozóban felvettnek.

Erika,
nagyon helyes Alíz!!! :) Főleg a másodikon abban a sapiban vagy nemtom miben! :) Édes! :)

Na, itt végre süt a nap!! :) Persze csak picit... Miért is lenne jó idő...

nadine81

Reni gyönyörűűű a házatok!!! Baromi jó lehet ilyen klassz szép házba lakni. Majd a külsejét is megmutatod?? Meg a környéket? Úgy értem a kilátást. :lol:
Alíz Humana HA 2 -t kap, ha az van, azt szívesen elfogadom.
Nálatok meddig kell elkezdeni a babaúszást? Itt 8 hónapos korig ajánlott, amíg van búvárreflex. Csak a nyáron nem volt, lehet majd szeptemberbe elviszem. Akkor még beleférünk a 8 hónapba.
Nálatok igen drága, itt nem tudom mennyi 1 alkalom.

Én is úgy szeretnék kertes házban élni. Talán majd egyszer. Én is kimennék valamelyik közeli faluba, ahogy Gabó is írta.

Szemizó, én is visszamennék Győrbe de itt Sopronban is szeretek, meg hát a távolság se akkora, mint neked Pestről.

Viol, ami Alíz fején van, az egy egér. :lol: Szerintem jelmeztartozék, de nagyon tetszett neki. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
Alíznak még kell tápszer? Az nem úgy van, hogy csak akkor kell tápi, ha már NEM CSAK szopizik, viszont még nincs 4 hónapos? Hogy van ez?
Akkor aranyos az egérben! :D Egérfejjel... :D

nadine81

Viol, Alíz reggel meg este kap tápot. Délben főzeléket, du. tejpépet, bár azt annyira nem jön be nála. Attól függ milyen napja van. Ma pl. zokszó nélkül megette, tegnap csak nagy nehezen. Meg gyümölcsöt is kap, így jön ki a napi 5 etetés.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
úgy értem fontos a tápszer? Nem elég tápértékileg csak a gyümi és a főzelék?

Íme két friss Dorka :)

Kép

Kép

nadine81

Igazából a gyümölcstől nem hízik, abban vannak vitaminok, de nem laktató. Főzeléket meg nem ehet egész nap, reggel délben este. Így azért változatos is, meg laktató is. A doki azt mondta napi 3x kell neki tejes cucc táp vagy tejpép, mert igazából attól fejlődik, nem csak kilóra, hanem az agya is meg minden.

Dorka csodaszép!!!!! Micsoda huncut az első képen!! :lol:

Milyen jó, itt mindenkinek gyönyörű gyereke, gyerekei vannak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katus: :lol: email ment :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

csilla, jót mosolyogtam, hogy kispestre kéne írnod, nekem olyat mondott az uram amit csak személyesen... :D :D :D :D

reni, szép évfordulót az új lakban!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

közben türelmetlen a család, most rohanok :D
amica

Andi,
olyan aranyos, hogy ahogy tudsz, benézel hozzánk! :P

Erika,
aha, akkor már értem. Nem igazán voltam ezekkel a dolgokkal tisztában. Én meg itt azon izgultam, hogy legalább 4 hónapos koráig elég legyen neki CSAK a tej, mert ha azután lenne kevés, akkor már jöhetnek a gyümik meg főzelékek. A tápszertől paráznék, mert Dorkának nem kell a cumisüveg. Abból adod?
Köszi a képre a bókot! :) Huncut ez a lány, igen. :)

És valóban, minden baba, gyerkőc és nagyobb gyerek gyönyörű! :)

nadine81

Reni!Jaj,de nagyon szép a kérótok.Nekem főleg a fürdő és a konyha tetszik,mert az a mániám,de a többi is csodaszép.Finomat süssél ám neki megérdemli?!!!
Na mi finomat sütöttél?

Szemizo!Egyépként ez érdekes,mert az otthoni lányokat előbb ismertem(ismerem)meg mint az ittenieket.Az az iagzság,hogy valahogy nem akaródzik ez nekem.Van,hogy hetekig eszembe sem jut felmenni az oldalra.Ez nekem családiasabb mint ezek itten.Nem kell erőltetni ha úgy érzed úgyis fogsz barátkozni még úgysem laktok olyan régóta fent ugye?Hát milyen fasza lenne ha ti is valami folytán vissza tudnátok költözni mi?Apa kint ausztriába nem tudott volna elhelyeszjedni?

Nadine!Tyű,de heles abban a kis bohócos rugiban.Az alsó képen meg küzd ezerrel ugye?Nemsokára kiszakítja az oldalát!!Hi-Hi

Ágiékkal mi lehet?Haza jöttek már?Talán le is marad a buliról?Azért csak össze kéne vele futni.Vagy nem?Vagy igen?

Képzeljétek ma monta a sógornőm,hogy már idén nincs 13.-havi családipótlék,de hogy ezt elvették járt volna valami 5000ft,de azt is levette a Ferkó.Jó mi?Kurván örültem neki.Talán majd még a szocpolt is elveszi!!!

Na jóvan cuccolok csicsizni drága fiam mellé holnap korán kelünk megyünk Pestre a (bunkók)városába!!Szemizo elnézést tisztelet a kivételnek.

Szép álmokat!!
Vendég

Sziasztok!
Akkor fixáljuk le. Aug.15. délután. Olyan 4-töl jó? Vagy elöbb? És mindenki akkor jön amikor jólesik. Pontos címet majd adok. :wink:

Akik biztos jönnek:

Katus / 3 vagy 4 fö/
Nadine / 2 vagy 3 fö/
Reni /3 fö/
Vero / 3 vagy 4 fö/
Amica / 5? /
Nicika / 2 vagy 3 fö/
Nercsi / 2 vagy 3 fö/
Gabó / 2 fö/
Eszti / 2 fö /
Beus?
Zsani?
Ági?

;-)

KépKép
KépKép
mirama

Ágit én is szeretném elérni. Még tuti itthon vannak, jó lenne ha eltudna jönni a bulira.

KépKép
KépKép
mirama

Jó estét,jó szurkolást......!

Jaj de helyesek ezek a kicsi babukák!Csak ámulok és bámulok mekkorát képesek nőni röpke idők alatt.Persze elég csak az én Szonjámra nézni aki már kész nagylány.

SMS útján értekeztem Zsanival.Azt írja,hogy a kis Virág már nem kap vért csak infúziót.Nem akar vagy nem tud enni és inni.Az orvosok szerint lassan javul.
Zsani kedden lesz 30 éves de öregebbnek érzi magát jóval,nagyon fáradt.

Hát nem tudok mást írni mint,hogy kitartás és javulást a Virágnak!

Említettem a 15-ei bulit azt mondta nagyon reméli,hogy ott lehetnek!
Mondtam,hogy feltétlenül számítunk rájuk!
Üdvözöl mindenkit és köszöni az érdeklődést!

Kriszti!
Nekünk is a du lenne jobb.Szonja is kb fél4-ig szunyál.

Gabóca!
Remélem összejön amit szeretnél!Én szorítok nektek!

KépKép
eszti76

Reni!
Boldog erste évfordulót!
Kép

Jöttem,láttam,most meg megyek a család mellé az ágyba!

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Kép

Kép

Kép

katus78

Reni! Sajnos a Patrik nem tud jönni 15-én, szóval nagyon örülnék ha elvinnél minket! Természetesen autós ülésünk van!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Hú,annyit írtatok,hogy csak úgy nagyjából tudtam elolvasni.

Úgy irígykedem,hogy találkoztok!De az Anyuék 14-én jönnek és csak 3 napra,úgyhogy elég pofátlanság lenne itt hagyni őket egy délutánra.Úgy sajnálom!

Egy-két dologhoz hozzászólnék,amire emlékszem.Nekünk elég sokat ült az ölünkben a Bence.A védőnő és a dr.nő is azt mondta,hogy lehet,ha megtámasztjuk.

Szoptatás:hallottátok,hogy Mo-on az anyák 58%-a szoptat,pedig 97% tudna?Istit csak 6 hónapos koráig tudtam szoptatni,a Bencét még mindíg.Nekünk bejött az igény szerinti szoptatás.Persze vannak kivételek.A sors fintora,hogy a Bence viszont nem akar szopizni,csak reggel,este és éjjel.Napközben egyáltalán nem,hiába próbálkozom.

Pelus:mi is Pamperst használunk.Most kaptunk ajándékba egy csomag Liberót,reggelre tiszta pisi volt a bodyja.Igaz este 8-tól reggel fél9-ig aludt :D Persze közben azért megébredt ha éhes volt.

Egy régi téma:a Fenistilt 2 éves kor alatt nem szabad használni!

Gabó,ha ezt szeretnéd én nagyon drukkolok!

Reni,valami lakáskultúra újságból szedted a képeket? :lol: :lol:

Szegény kis Virág!Megnyugtatnak,hogy csak rutinműtét...

Hú,miket is akartam még írni?Természetesen minden picurka gyönyörű és minden menyasszony gyönyörű volt :D Nekünk csak papírképeink vannak az esküvőről.Niki,ne szomorkodj az esküvő miatt.Nem változna semmi attól a papírtól,az érzéseitek a fontosak.

Ja,Bence már áll kapaszkodás nélkül!Nagyon élvezi.

Katus,jövő hét? :lol: :lol:

Na jó,most már megyek,csinálok egy kis rántott patiszont.Apa dolgozik,tegnap este 10-re ment,ma 2-ig :cry:

Kép

Kép
hajnus

Már eszembe is jutott mit akartam,
Erika,te írtad,hogy megkérdezed,mennyit kell inni a babáknak?Megkérdezted?

Kriszta, Kép

Kép

Kép
hajnus

Kriszti!
Boldog névnapot!
Kép

Hajnus!
De kár,hogy nem tudtok jönni!Igazad van,hogy a vendégekkel kell maradnod.
Akkor majd legközelebb!
Ügyes a kis Bencéd!Biztosan aktív,kíváncsi kis fickó azért is akar már"világot látni".Az első lépést már megtette felé.
Kép

Ma ebédre kikísérleteztem egy levest és nagyon finom lett.Neve még nincs de úgy csináltam,hogy:feltettem vizet 2 erőleveskockával majd amikor forrt beleszaggattam a daragombócokat amiben:tojás,dara,olaj,tej és reszelt füstölt sajt volt majd a végén egy kis doboz tejföllel felöntöttem az egészet.
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok csajok!!

Már ezer éve nem jártam felétek.Azért pár oldalt visszaolvastam.

Aki menyasszony volt,nagyon szép mind.Gratula nekik!
Niki:ne szomorkodj,mi sem házasodtunk össze.Az elején én akartam,de a párom nem.Most meg már én sem annyira.Nem minden a papíron múlik.
Tavaly a szocpol miatt elvett volna,de mondtam hogy azért nem kell,mert úgysem kaptuk volna meg./mivel nem egy lakás van a nevünkön/Majd lehet,ha egyszer építkezünk,mégiscsak el "kell"vennie.

Látom Katusék is megjöttek a nyaralásból.Merre jártatok?
Nagyon ügyes a kisfiad,ha ennyi foga van már.Dávidnak is most jön a 9.De nálunk lekopogom,hogy éjszaka nincs gond emiatt.
Nappal kicsit nyűgösebb,de le kell foglalnom,és akkor nem kínlódik úgy.Akkor Máté már csak húst eszik mi?
Turmixolod még neki a kaját,nem?

Szegény Virágot olvastam én is.Nagyon ledöbbentem.De olvasom,hogy már jobban van egy kicsit.Jobbulást kívánunk neki!

Kriszta:Boldog névnapot!

Kép

Dávid fiam már nemsokára szerintem egyedül fog szaladni.Már csak az egyik kezét engedi fogni,de néha azt is el akarja engedni.
Nemrég tanult meg ő is mászni,mint Máté,eddig ő is kúszott csak.Most az az ujdonsága,hogy guggol,meg ül a térdén.

Mi is múlt héten jöttünk meg a nyaralásból.Mi Balatonon voltunk csak.Még idén nem nagyon akartam elindulni vele külföldre.
Apa is már 3 hete itthon van velünk.Ma ment le a Dunára sátorozni pár napra./fiús buli/Azért érek rá ennyit írni!!
Én is szoktam menni vele,de az idén ez most elmarad.Majd jövőre jön a gyerek is.

Írígyellek titeket a tali miatt.Nálunk ha volt is,akkor is csak kb.4-en jöttünk össze.Most meg már alig pörög a topikunk.

Az én fiam is még mindig szopik.Pedig már próbáltam neki múltkor tejet adni,hátha megissza.Mert tápszerből már próbáltam 5 félét,de egyiket sem issza.Szerintetek a tejet vagy a kakaót megitta?
Megérezte az illatukat,és már fordította is el a fejét.
Pedig már 1 éves kora után nem nagyon szeretném szoptatni.
Este azon alszik el,meg néha délután is.Most hogy voltunk nyaralni,esténként mentünk sétálni,és elaludt útközbe.Akkor úgy leraktam,és nem kellett a cici.Na majd meglátjuk.

Jó nagyot nőttek a babák,mióta erre jártam.

Dobok fel pár képet én is:

Halló-halló:

Kép

Apa visz a hűtőtáskába:

Kép

Dzsipet vezetek:

Kép

A család:

Kép

Apával sétálunk:

Kép

Na egyenlőre ennyi jutott eszembe.Látom elég sokat írtam.Sziasztok!Legyetek jók.Majd jövök.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!

Köszi a jókivánságokat. :)

Szeszike! Ti nem jöttök el a talira?

Eszti! Olvastad, hogy írtam, hogy egy napon volt az eskünönk!!

Katus! Nagyon megtetszett ez a hely! Már régóta tervezzük, hogy elmegyünk ilyen alpesi helyre. Ez kicsit messze van pedig nagyon tecc.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!
Tényleg,tudtam,hogy valamit írni akartam neked.Egy napon esküdtünk csak mi itt Kópházán a tanácson és utána a kópházi nagy templomban.Ezért nem futottunk össze aznap. :D
A lakodalom viszont Sopronban a nemrég megboldogult,egykori Hajdú panzióban volt.
Nektek?
Kép

Anita!
De jó,hogy apa ilyen sokáig veletek tud lenni.Meddig marad a fiúkkal a Dunánál?Horgásznak?
Nagyon szép kisfiad van.Mennyi idős pontosan?
Cumisüvegből próbáltad adni neki a tejcit,kakaót vagy pohárból?
Szonjám nagyon sokáig reggelire és vacsorára híg tejpépet kapott cumisüvegből.Kicsit nagyobb lyukat vágtam a cumira és úgy tudta enni-inni.
Most kakaófüggő!

Kép

KépKép
eszti76

Anita!
Jól van,már vak is vagyok!Most láttam a szalagodat és így már tudom mennyi idős a kisfiad. :shock: :shock: :roll: :oops:

KépKép
eszti76

Zsani üzent:"Virág megint bevérzett!A műtőben van!Tiszta ideg vagyok!!!"

Basszus csajok ez szörnyű!Mi a f@szt bénáznak az orvosok?El nem hiszem,hogy nem szúrtak el valamit.

Most hívott a Zsani,hogy mennek mentőhelikopterrel Veszprémbe mert nem tudják honnan vérzik a kis Virág.Még altatásban van.Most indulnak.

Csajok én már bőgök is.Mit kell még ennek a kicsinek kiállnia???
Zsani is sírt nagyon a telefonban.Nagyon rossz volt hallani!
Szegények!

KépKép
eszti76

Nekünk Balfon, a Panorámában volt. Jól sikerült. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta! :D
Boldog névnapot!
5-en megyünk, de a férjem nem tudom, hogy marad-e, majd meglátja mit szeretne :wink:
Nekünk is jobb a délután, hiszen főznöm és ebédeltetnem is kell :oops: :roll: :D Kép
amica

Kriszta!

BOLDOG NEVNAPOT
Nekünk a 4 ora elörelathatolag megfelelne a bulira.
Majd elküldöd a cimedet?

Nicika!

Ok, akkor jöttök velünk. Kicsit lehet szükös lesz hatul a ket bebiüles mellett, de azert megoldjuk! :) A telefonszamod ugyis megvan majd felhivlak kedd de. ! OK?

Hajnus!

Köszi a Fenistil infot, egyszer tettem nagyon vekonyan egy-ket pöttyre, de többször nem! Feltem, hogy esetleg lenyalja. Mar egyebkent szepen alalkulnak a csipesei, egy-ket nap utan tele lettek folyadekkak es eszmeletlen rondak lettek, de most mar szepen szarad le. A kepek nem ujsagbol vannak. Bizonyitek a nappali szekrenyen van egy foto rolam! :)

Nercsi!

Nekem csak Milupa Milumil2 es Hipp Probiotisch 2 es Bebvita tapszerem van. Kell esetleg valaki masnak?
Mert en csak kidobnam! Tudjatok mit elviszem magammal hatha kell v.kinek vagy esetleg egy ismerösötöknek.

Ket napja Lara annyit alszik, hogy csuda! Tegnap nappal aludt 4 orat es ma ejjel 12 orat egybe! :) Es most is mar masodszor alszik ma! Imadom! :)

Szeszike!

Szep csaladod van! :) Mikor megy a ferjed ujra dolgozni!

Es köszi csajok mindenkinek a dicseretet a kerora!

Kép
Kép
reni76

Ismét beszéltem Zsanival.
Már Veszprémben vannak.Virág nem vérzik de vért kap.Intenzíven van és a Zsaniék nem maradhatnak ott vele a kórházban.Megjegyzem ez azért nem szép dolog a kórháztól.Bízik abban,hogy többet nem szakad fel a kicsi sebe.
Állítólag a soproni dokik nem tudták honnan vérzik a kicsi.Kérdem én,honnan a francból vérezne ha nem a sebből amit ők maguk csináltak?Hülyére veszik az embert.Van egy egészséges,nem vérző gyerek akin egy sebet ejtenek és pár nap múlva a seb felől elkezd vérezni.Szerintem ehez nem kell orvosnak lenni,hogy megállapítsuk,hogy a tetthelyből vérzik.
Fel vagyok háborodva!!!!!!
Kép

KépKép
eszti76

Úristen, remélem javul a helyzet. Ez döbbenet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így bízzunk az orvosokban!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény kis Virág és Zsani!!!!!!!!!!!
DÖBBENET!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Eszti üzent, hogy jöjjek fel, hír van a kis Virágról.

Most nem írok egyebet, csak hogy nagyon szorítok Virágnak és a családjának, hogy minden rendben legyen. Iszonyat dolog ez, borzasztóan bánt és megijesztett a dolog. Remélem, hogy nem lesz semmi baj. Még ezen kívül. Hogy nem tudják honnan vérzik... Nagyszerűűű...

nadine81

Sziasztok!

Nekem is üzent Eszti, gyomor idegem lett, tisztára ki vagyok akadva, remegek, ur isten ezek a k...............tt soproni barmok!!!!!!!!!!( már elnézést )

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Még jövök!

katus78

Hajnus,
tök jó, hogy Bence már kapaszkodás nélkül ácsorog! :) Édes lehet! :)

Szoptatás:
én egy-egy cicből szoptatok, mindig van bőven, illetve annyi amenniy kell, szal beállt a kereslet-kínálat dolog, ennek örülök.

Eszti,
köszönöm, hogy írtál.
A füstölt sajtos gombóc jól hagzik, lehet ki is próbálom valamikor. Gábor nagy-nagy leves-evő! :)

Anita,
látom nálatok is beindult nagyon a "világot akarok látni"- dolog! :)
Egy éves kora után már abszolút nem akarod szoptatni Dávidot? Miért nem?
Nagyon jók a képek, pláne a telefonos és a hűtőtáskás! :) Ő akat belemászni, vagy ti ültettétek bele a poén kedvéért?
Tyűűű, te is milyen csini vékony vagy! :)

Kriszti,
nekem fixre jó a 15. délután, és napokon belül kiderül, hányan megyünk.

Visszatérve Virágra, azonkívül, hogy sajnálom őket és szomorú dolog, valóban bosszantó is... Hogy lehet egy ilyen dolgot így elbagatelizálni?? És amit Eszti is írt... Mi az, hogy nem tudják honnan vérzik?? Hát gondolom ahol hozzányúltak.
Épp ma délelőtt láttam egy jótékonysági felhívást a Véradásról. De most már egyre erősebben gondolkodom rajt, hogy el kéne menni valahogy.
Hol lehet ennek utánajárni, nem tudjátok? Gondolom nem csak odaállítok és közlöm, hogy márpedig én itt most vért fogok adni...

nadine81

Én nemrég üzentem Zsaninak, hogy szorítunk, de az az igazság, hogy nem tudom merjek-e később érdeklődni még... Nem sok az, ha többen érdeklődünk? Tiszta ideg lehet most. Istenem...

nadine81

Gyerekek! Milyen hírekre jövök!! Nem térek magamhoz! :shock:

KépKép
KépKép
mirama

Én sem merem hívni Zsanit. Talán elég ha egy ember tartja Vele a kapcsolatot. Amúgy én tuti tapottat sem mozdulnék a kórházból! Ha kell a folyoson éjszakázok de nem megyek el. Szegény Zsani!

KépKép
KépKép
mirama

Hiheteten!!!!!

Eszti, teljesen igazad van. Mi az hogy nem tudják honnan vérzik!!??? Talán a füléből??? Sok szakbarbár!!! Az ilyeneknek én venném ki a manduláját!
És miért Veszprém? A környéken az az egyetlen elfogadható kórház?? Szép kilátások. :twisted:
Ma volt a híradóban, hogy a 94 éves combnyaktöréses néniért nem jött mentő mert nem volt szabad autó. Végülis őt már minek megmenteni. Hová jutunk így??? Ahelyett hogy előrehaladna ez a szerencsétlen ország, egyre szarabb és kiltástalanabb minden. :x

Remélem ott már hamar meggyógyítják, és hamar hazajöhetnek. Szegény Zsani, milyen érzés lehet nekik, hogy nem lehetnek együtt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na hello!Megjöttünk A bUNKÓK VÁROSÁBÓL TÖK SZUPI VOLT MAJS HONLAP ÍROK ÉS TESZEK FEL KÉPEKET!

A basszus a jó kurva életbe most olvasom,hogy szegény Virággal mi történt.Annyira sajnálom őket könnybe lábadt a szemem.Nagyon drukkolok neki!!!

Na csak ennyi holnap jövök!!
Vendég

sziasztok!
rendesen rosszul lettem,a kicsi virág miatt.áll a szőr a karomon,és forog a gyomromban a vacsora!szecsőnek annak idején kivették az orrmanduláját,akkor most úgy gondolom,hogy csak a szerencsén múlt,hogy nem volt utána baja????!!!!ez borzasztó!és ilyen esetek után hogy menjen az ember orvoshoz?!

olvastam,hogy nem lesz csal pótlék tényleg most duplán????lehidalok!!!már egy rakás pénz elment a sulira(ill inkább ruhára,cipőre),de nem mehet topisan oda.ez azért már nem az ovi,ahol úgyis csúszik-mászik egész nap,jó oda az ócska ruci is.no meg mírának is vettünk egy kis csini táskát,elvégre ő is készül oviba.nem akartam,hogy csak szecső kapja a sok-sok cuccot,ő meg csak a száját tátja.azóta hurcolja a retiküljét mindenhova.na jó,ma du nem hozta a biciklizéshez :lol: :lol: :P :P .szóval jól jött volna a dupla csp.

andi
elfelejtettem az emailben kérdezni,hogy van felesleges tejed?nem kell fejned?vagy ágnes ügyesen kiszippant mindent?jól jártál,hogy nem kell fejned!!!

eszter
imádom olvasni a bejelentkezéseidet!!!humorod a régi!!!a levesed meg kipróbálom.ugyanis zóra imádja a grízgombócos levest,ez meg még finomabb is lehet.vagy majd te megfőzöd,ha itt lesztek!!!???? :roll: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

gabó

kereshetett volna péter au-ban munkát,de talán igazából nem akart.pedig beszél németül(ill tud,ért),de mégsem így alakult,sajnos!!!mit csináltatok itt?valami jó kis családi móka,vagy dolgotok volt?egyébként én nemvagyok pesti,úgyhogy szidhatod a várost nyugodtan.

jó pihit mindenkinek a hétvégére,ill ami még hátra van belőle

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszti, köszi hogy szóltál!! Ma este értük fogok imátkozni.

Hajnus, megkérdeztem mennyit kell innia. Azt mondta, hogy a táppal, a főzelékkel meg a gyümivel megvan a napi folyadékszükséglete. De jó ha iszik ezen kívül is, mert az akkor lesz fontos, ha esetleg beteg lenne. Már Alíz is iszogat, a víz bejött neki.
Bence nagyon ügyes!!!! Mikor kezdett mászni, és mikor ült először??
Sajnálom hogy nem jöttök a talira!

Reni, köszi, de más táppal nem akarok bekeverni.

Viol, Alíz három napig rá se nézett a cumisüvegre, már kétségbeestem, hogy akkor hogyan fogom etetni. Aztán anyukám megpróbálta, és akkor elkapta, aztán azóta semmi gond. De remélem nektek nem lesz rá szükségetek.

Eszti, nagyon kreatív vagy!!!! Van sok saját recepted??

Anita, szépek vagytok!! Gondolom milyen jó lehetett ennyit apával. :lol:

Kriszti!! Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Köszönöm a további jókívánságokat!

Reni, még nem is dicsértem a szupi lakásotokat! A konyhát ugye már megdicsértem, az nagyon tetszik, de a fürdö is szuper! Tetszik a stílusa.

Nadine! Nem kell ám megmondani hányan jöttök, azt csak azért írtam oda, hogy lássuk ki-kivel jön. Miattam nem muszáj megírni hányan jöttök, elférünk. Remélem jó idö lesz! :wink:

Virágon jár az eszem...................

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG NÉVNAPOT KRISZTI!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Szegény kicsi Virág!Nem semmi.Bemegy az ember egy rutinműtétre,és ez lehet a vége.F@sza!

Kriszti:Mi nem igazán megyünk a talira.Egy kicsit messze lakunk/Baján/ ahhoz,hogy átugorjunk.

Eszti:cumisüvegből próbáltam adni neki a tejet.Köszi az ötletet,lehet hogy kipróbálom azt a híg tejpépest.Végülis azt reggelizik meg vacsizik,csak kanállal.

Reni:párom most marad még.Valószínű,hogy oda már nem megy vissza,mert a pasi nem igazán akarja bejelenteni,és ha véletlen elkapják,kitiltják mindenhonnan.Most a régi főnöke csalja Svédbe dolgozni.Ő kint volt egy évig mielőtt megismerkedtünk.
Repülővel 1 óra az út.Be is jelentené,és akkor jönne haza,amikor akar.Gondolkodik rajta,mert itthon egyre kevesebb melója van.Katasztrófa ami itt van Magyarországon.Az embernek ki kell mennie külföldre dolgozni,ha akarja valamire is vinni.
Mondjuk sokáig úgysem tudja ezt csinálni.Max még egy év.Utánna a gyerek miatt nem akar már kimenni.Így is elég gázos már.

A Dunán hétfőig marad.A többiek hétvégéig,de ő hazajön hozzánk.
De holnap délután anyukám elvállalta a gyereket.A Drágám feljön értem csónakkal a Dunáról,így délután egy kicsit én is lent lehetek.

Jó éjszakát!Drukkolunk Virágnak!!!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?