Új privát üzeneted érkezett!

A kutyus-cicus képek olyan édesek! Engedjétek meg, hogy én is megmutassak - még egyszer a szőrös gyerekeim közül kettőt :lol:

A sárga egy staffordshire terrier - tudjátok, elvileg az az emberevő fajta, a biztos halálból mentettem meg még állatorvos-tanonc koromban. Viadalokra szánták, már biztosan nem élne, ha nem könyörgöm ki, hogy adják nekem. Azóta - 12 éve - tart a szerelem, rendületlenül. :) Amikor külföldön voltam, minden nap ült az ajtóm előtt és sírt. Ma is megérzi, ha megyek Anyuékhoz, állítólag öt perccel az érkezésem előtt már ott ül a kertkapuban. :lol:

A másikat pedig a házunk elől a csatornából szedtük ki, ahová kb 6 hetesen dobták. :( Háromóránként keltünk etetni cumisüveggel. :lol: Most már ő is 13 éves, igazi ravasz róka, ő a legrafináltabb mindhárom közül.

Kép

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok! :D

Na majdnem szabályos ökölharcot vívtam a párommal a gépért :D ..de én nyertem! :lol:

Titi :) tényleg több a magzatvized, vagy csak Te érzed úgy? Ha több, kiderítették hogy miért? Nem tudtam mindent visszaolvasni lehet hogy korábban már írtad csak én maradtam le.
Egy percig se érezd magad rosszul emiatt. Örülj neki hogy nagy a pocód. Elvégre nem mindennap lesz terhes az ember lánya. Ez egy másállapot! A terhesség sokszor művel meglepő dolgokat. Én kezdetek óta úgy érzem hogy nem törődnek velem eleget. Legalábbis sokkal több (megértést, odafigyelést, stb) törődést várnék el. Amióta terhes vagyok 3x vágtam a párom fejéhez hogy akkor én el akarok válni..aztán a 3. után rezzenéstelen arccal közölte: még hozzám sem jöttél szívem! :oops: ..amúgy nagyon jól viseli a kirohanásaimat :lol:
Küldök egy pocakos képet. Ez még akkor készült, mielőt Balcsira mentünk vagyis 3 hete:

Kép

Jubi :) nem semmi ez a történet a ventillátorral. Miért nem kérdezted meg : külön ágyat nem kell bevinni? 8) Meg lehet tudakolni melyik ez kórház?
Alacsony hemoglobin: én 106-nál tartok jelenleg. Jól megijesztetél ezzel a vénás vasadással. Remélem nem kerül rá sor. :shock:
Nálatok is Jázmin lesz? NAGGGYON SZÉP NÉV! :lol:

Bali :) Faros babó még szülés közben is megfordulhat.

Krisszi :) édesek a kutyók. Annyian raktatok fel képeket, hogy én sem akarok lemaradni :lol:
A két gizmóm:

Kép

A kis házőrzőnk:
Kép
Vendég

Nem tudok képet feltenni :( Pedig igértem még nem is most, de valamiért nem megy, mindig kiírja hogy hiba történt. Nem tudjátok mi lehet a baj? Mert látom többen is tettetek fel képet, én meg nem tudok.
Köszi

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok Lányok,
Tina, legalább nem vagyok ezzel az érzéssel egyedül. Ma megint sikerült bőgnöm, amikor egyedül maradtam...Elvileg tudom, h normális, meg az állapotunk velejárója...

Hettie,
Igazából, nem volt a magas pulzuson kívül az égegyadta világon semmi tünet. Ált.iskolás koromban küldött el a tesi tanárom kardiológushoz.
Van, együtt élek vele, soha panaszt nem okozott..Annyi, h láz és foghúzás, műtét esetén antibiotikumos kezelés kell prevenció végett.....
rolex

Rolex :) nekem ugyanez van mint Neked. Magas pulzus, egy csomó kivizsgálás még 2004-ben, diagnózis: Mitr.prolapsus. Állítólag minden 4-5. nőnek van. Egy csomó kivizsgáláson mentem végig, még a végén szívuh-t is csináltak. Aztán a végén adtak egy listát hogy minden érpályát sértő beavatkozás előtt antibiotikus kezelés kell. Amikor terhes lettem elvittem a nődokinak a leleteket hogy van-e ezzel valami teendő, vagy befolyásolja-e ez a terhességem. Azt mondta az égvilágon semmi, de azért adtak egy beutalót a kardiológiára. Ott a doki meg hatalmas betűkkel rávéste a beutalóra, hogy ilyen kisfokú eltérésnél nem javasolt semmiféle antibiotikus megelőzés...
Vendég

Tűzmanó,

Háááát....nekem ezek szerint nem kisfokú az eltérés..De semmi panaszom nincs..Azért elmegyek másik dokihoz..
Nagyon szép pocakod van!!! :)
rolex

Sziasztok Lanyok,

nagyon koszonom az erdeklodeseket, kerdeseket, hogy meg egyben vagyunk-e. Igen, pedig mar kezdek egy kicsit turelmetlenkedni, hiszen semmi jele nincs annak, hogy holnap utanra vagyok kiirva. Kornyezetemben mindenki kerdezgeti a hatfajast, derekfajast (mint biztos jeleket), de semmi az egvilagon. Fajdalmatlan mehosszehuzodasok, illetve a hasam lefele iranyulo huzasa, de fajasok nelkul... Szoval ez van. Vasarnap delelott kell bemennem a Sote I-re CTG-re es amnioszkopiara, aztan majd meglatjuk. Mindenesetre csomaggal megyek...

Jo hetveget mindenkinek es koszonom meg egyszer a szurkolast es a drukkokat:

Viola (39+5)
fj35

Rolex:
[/u]
Nálunk csak az a baj a párom azt hiszi tényleg valami baj van és nem érti mi történhetett egyik pillanatrol a másikra :shock: .De az is elöfordult hogy bevágtam a hisztit és rajta töltöttem ki.:oops:

Tüzmano:Szép nagy a pocid..Én mindig ugy érzem nekem tök kicsi.persze Lányomnál a 39.-ik héten mikor mentem szülni a doki megkérdezte mit akarok?Mondtam szülni és a 39.-et töltöttem akkor bocsánatot kért.Igy nem kellene ezen aggodnom hogy mekkora..
Utolagos engedelmeddel a kutyusaidat is lenyulta lányom, Nagyon édesek..

Hettie:
Valoban vicces a védönös dolog.söt ha jol értesültem rola már korházban is van., :x
Örülök neki hogy egy vad idegennel kezdhetem elöröl az ismerkedést..

Bujka majd ha a táblával szerkesztgetsz átirnál engem? A Nyirö helyett a OGYK-ban fogok szülni.Köszönöm..
Vendég

Viola,
Csak nem képzeled, h korábban v később jön?! A pontosság a királyok erénye..
rolex

Tina,

Részemről ilyenkor baj van, csak nem tudja felmérni mikor mire van szükségem...Ma pl, nem arra volt szükségem, h elmenjen focizni.
rolex

Sziasztok!

Sajnos most Jadeytől hoztam nektek üzenetet.
Benntartották délután a kórházban délután,mert egész nap görcsölgetett,és keményedett a hasa.
Megrövidült a méhszája,de nem tágult.
Most szigorú fekvésre ítélték,és infúziót kap.Hétvégén meglátják mi lesz,és ha gond van akkor a klinikára küldik.

Valószínű a baleset miatt történt,meghát ismerve a drága barátosnémat,eléggé keveset pihen.De most pihizik és nem lesz semmi gond!!!!!!

Kérte,hogy ne izguljatok érte!Ő is megpróbál nyugodt lenni.
Este is 2* beszéltem vele,elég nyugodt volt tényleg,és holnap bemegyek hozzá.Ha üzentek neki valamit,szívesen átadom.

Rolex,Szkata:

Nektek külön üzeni,hogy bocsi,de a jövőheti vásárlás elmarad.Majd bepótoljátok!

KépKép
rönci

Jadey bejelentkezett a Kleopátrába kedd este 19.20-ra.Ha valaki szeretne elmenni helyette,akkor jelezzétek,mert akkor nem mondja le.

KépKép
rönci

Rönci!

Köszi, hogy hírt hoztál....A fene egye meg! Mit jelent az, hogy megrövidül a mészáj? :shock:

Puszilom...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Szegény Jadey! Remélem, minden rendben lesz!

Tűzmanó!
Én is épp válni készülök, már én is harmadszor a terhesség alatt, és a férjem nem érti. Szerintem nem foglalkozik eleget velünk, de ő állítja, hogy eddig sem foglalkozott többet, és szerinte pont eleget beszélgetünk. Hát szerintem meg nem. Most is valami nagyon fontosat csinál a számítógépén :x úgyhogy ezért inkább veletek beszélgetek :)

Képzeljétek, átjött ma a sógorom (még nincs gyereke, egy évvel idősebb mint én, 30 éves) és próbáltunk beszélgetni a babáról, de leakadtunk a nevénél, ami még ugye nincs. Mondtam, hogy nem akarok divatos nevet adni neki, meg olyat sem, ami van valaki ismerős kisgyereknek a közelben, és ezt nem értette. Nem veszekedtünk, de teljesen hülyének nézett. Én a házasságomig 22 évig éltem Nagy Zsuzsanna néven, (most legalább a vezetéknevem egyedi) és tudom milyen az, ha tömegneve van valakinek. Minden suliba, ahova jártam még egy Nagy Zsuzsi volt legalább, de még a gyerekek is mindig mondták a vezetéknevem is, mert az általánosban három Zsuzsa volt az osztályban, a gimiben pedig öt. Nem voltam akkora egyéniség, hogy megjegyezzenek, a különleges nevűeket pedig mindenki tudta, hogy kik, akkor is, ha nem volt bennük semmi extra. Annyira nehéz érteni, hogy azt szeretném, ha a gyerekemet nem a vezetéknevén szólítanák? Ő nem értette, hogy mi a bajom. Persze nem akarok kiszúrni a babával, hogy nagyon fura neve legyen, de nekem anno rossz volt. Ez tényleg valami érthetetlen dolog tőlem? Ő nagyon úgy nézett rám, mintha teljesen gyagya lennék... Szerintetek?

Rozus

KépKép
rozus

Livi:

Köszi az együttérzést,átadom ma neki.
Ha a méhszáj,v méhnyak megrövidül akkor az szülést is jelenthet,azt hiszem.De minden ok lesz,és remélem nem születik meg Bence!Egész éjszaka be volt kapcsolva a telefonom,de szerencsére nem hívott.

Rozus:

Reméljük a legjobbakat!De biztos minden ok lesz,most tutira pihennie kell.

Ami a nevet illeti én teljesen megértem.Én Renáta vagyok és sosem volt tucatnév.Általánosban egyel sem találkoztam,és jó érzés volt,hogy nincs belőle több.Más nevekből akár 2-3 is volt az osztályunkban.
Ha majd a sógornőd fog nevet választani a babájának,akkor jobban megérti,ne is foglalkozz vele.
A kislányunk nevét a férjem választotta:Míra
De pont ilyen elgondolásból tetszik nekem is,mert ez sem gyakori.

KépKép
rönci

Livi:

Ne haragudj,most kicsit szétszórt vagyok.El is felejtettem írni,hogy örülök,hogy az uh-on végül minden eltűnt!!!

Rolex:

Ne aggódj,hogy császár lesz-e vagy sem.Egy a lényeg,hogy ne veszélyeztessenek se téged,se Anna babát.
De azért keress fel másik dokit is,és dönts a szerint,akiben jobban megbízol.

Titi:

Sajnálom,hogy idegeskedéssel telnek napjaid,és nem is lehet könnyű így túl a félidőn dokit váltani.De valóban egy "friss"újszülöttnek jobb ha nem utaztatják,és neked is.
Ha gondolod majd megkérdezem a gyerekorvosainkat,mit tudnak erről a nyelőcső műtétről,de egy biztos,hihetetlen már mire képes az orvostudomány.Tudom,hogy most ez nemigen nyugtat meg.
És még az is lehet,hogy nem lesz rá szükség!

Macifülkével kapcsolatban,szegény tényleg elég felháborító,hogy ennyit kell utaznia a babájához,és nem lehet vele.Egy szoptatós mamának ez nem tesz jót.
Nálunk azért azoknak a mamáknak lehetőségük van bent feküdni akik messziről jönnek,és szoptatnak.
Viszont az nehezen lenne kivitelezhető,hogy minden koraszülötthöz akármikor,éjjel is bejöhessenek.Képzeljete egy 40 ágyas osztályt,40 anyukával.De nem is ez a gond,hanem egy ilyen osztályon sok nagyon beteg baba is van,és gyakran ki kell küldeni a szülőket,ha beavatkozásra van szükség.
Sajnos a rendszer a rossz,és egyre rosszabb.1 nővérre 10-12!!koraszülött jut,akiket nem csak etetni kell.

Bocsánat,ha megint okoskodtam,de így kerek a kép az egészségügy helyzetéről.

KépKép
rönci

Rozus,

Szerintem, Tűzmanónak írtad véletlenül, amit nekem szántál.:) Szerencsére, 2 lakás van, szépen hazavonultam a gyerekszobámba és dúltam-fúltam fél órát majd felhívott és megbeszéltük. Most már minden rendben.. De azért legbelűl érzem, h rátettem 8 lapáttal...:)

A névvel kapcsolatban, most én is meginogtam, mert a mi 2 választott nevünk benne van a top 10-ben. A vezetéknevünk pedig a top 5-ben.

Druszám, Rönci,

Nem merem zaklatni Jadey-t, sms-t meg nem lehet neki küldeni, mert 2 hét múlva kapja meg... Ezért légy olyan kedves, h közvetítsd az üzenetem: Pihenjen sokat, vigyázzon magukra és már nagyon hiányzik, pedig csak hétfőn találkoztunk volna és ha bármiben tudok segíteni azonnal szóljon.

Mindenkinek kellemes szombatot,
Rolex
rolex

Rolex:

Oxi,persze átadom.De ne izgulj érte jól van,most beszéltem vele.Az éjszakája vacak volt,folyamatosan fuzit kap,de Bencus is jól van.Mindjárt indulok hozzá,és délután hozok friss infókat!!
Ja de előtte elverem,mert nem fogadott szót,pedig többet kellett volna pihennie.

KépKép
rönci

Rolex:

Oxi,persze átadom.De ne izgulj érte jól van,most beszéltem vele.Az éjszakája vacak volt,folyamatosan fuzit kap,de Bencus is jól van.Mindjárt indulok hozzá,és délután hozok friss infókat!!
Ja de előtte elverem,mert nem fogadott szót,pedig többet kellett volna pihennie.

KépKép
rönci

Sziasztok!

JAdey-re gondolok én is mihamarabb hazaengedjék és ne legyen semmi gond. (mind a ketten 33hetesek vagyunk)

Tegnapelőt éjjel én is féltem ott kötök ki, mert állandóan keményedett a hasam, leszakadt a jobb lábam, derekam. Még tegnap is elég szarul voltam, csak feküdni tudtam, megmozdulásra keményedés. Ugyhogy amíg dokihoz nem megyek fekvés sajnos.
Persze doki szabin van, 1 hete voltam nála, akkor kezdett rövidülni méhnyak (2000-3000 volt). EZ a kettős front betesz/betett.
Remélem többiek jól vagytok.

Szép borongós napot.
Lehet, hogy vártuk a hidegfrontot, de ez már túlzás. 20fokot esett a hőmérséklet...

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Rozus
Én is egyetértek a nevekkel kapcsolatban, hogy ne legyen tucat neve, az olyan semmilyen. Sztem az ember ugy gondolja, hogy az ő gyereke különleges, és a legszebb, ezért nem is választ tucat nevet. De lehet vannak máshogy gondolkodók is. Nekem még a fiu nevek közül tetszett a Valdemár is az olyan különleges, csak egy kicsit szigorú. :) Ugyhogy az Arthur mellett döntöttünk. Végülis az is ritka. Viszont a lánynevek közül kettőn nagyon hezitáltam, ha lány lett volna: a Jázmin és a Rózsa. Persze magában az hogy Rózsa régebben tucatnév volt, ma nemtom az e, de a vezetéknév viszont Veres. És az hogy Veres Rózsa olyan szép. Hát majd csak eldöntöm még majd ha vmikor lányom lesz.

Rolex
Köszi az infokat!

hettie

Lányok!
Nektek mostanság hogy mozog a baba? Nekem miota hidegebb van nem mozog olyan erősen, vagyis nem rugdos erősen, csak olyan lájtosan mozog, de azt majdnem egész nap. Biztos a front miatt.

hettie

Jo reggelt lányok!

Huu nagyon jot aludtam most másztam ki az ágybol :D
Jadey-nek jobbulást és mihamarabb jöjjön vissza még egyben!Sajnos ez a front szerintem minden kismamának betesz.Multhéten én is kapkodtam a magne b6-ot

Nekünk a nevekkel könnyü dolgunk volt Mondtam páromnak ha lány te választasz ha fiu én.Mivel nekem már 11 éve van fiunevem igy könnyü volt(lányomat hivták volna Marvin-nak).Egyébként ö az Alexandrára szavazott volna lánynévvel.
Lányom Mercedes Bár apja ellenezte a nagyszülöknek tetszett.
Sokat számit a név és persze hogy ne legyen ciki a gyereknek ha felnö.Utálnám a szüleimet ha mondjuk dzsesszika lenne a nevem. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édik a cicák és a kutyik. :D :D

Krisszi
Valóban nincs már sok idő. Sőt már Te is közelítesz a kiírt időponthoz. :wink: Kb. 2 hét múlva kell majd befeküdnöm és a dokimmal úgy beszéltük meg, hogy rá 2-3 napra pedig műtenek, hacsak nem akar előbb kibújni a kis drága, mert akkor be kell rohanni. Remélem én is csak jókat fogok majd mondani a császárról. Igaz kicsit félek tőle. EDA-t nem, de spinálist kaphatnék, feltéve ha minden rendben van az L 4-es és 5-ös csigolyámnál ( szintén sérült balesetnél).
Majd meglátjuk mi lesz. :roll: :? Max. marad az altatás. :(
Remélem az ortopéd doki csak jókat fog mondani neked! :)
Kutyik édik! :D :D
Te már bepakoltad a kórházi cuccot?

Tegnap voltam először CTG-n. Tényleg nagy élmény. Igaz én a 20 percre még ráhúztam 20 percet, mert Ricsi nem akart mozogni. Sajnos a vérnyomásomat többször kellett mérni, mert elég magas volt. Nem sok kellett, hogy bent maradjak, de szerencsére az ötödik mérésnél már elfogadható volt az érték. Sajnos az elmúlt napokban lelkileg össze voltam törve (hormonok + családom), de már kezdek magamhoz térni.
De
Holnap jönnek hozzánk nővéremék. Megint hallgathatom az okoskodását, mert ugye Ő mindent jobban tud és amit én mondok az úgyis hülyeség. Hát, már nagyon hiányzik, hogy valaki kioktasson. :evil:

Jadey
Remélem minden rendben van.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Viola, Csengő, Bujka, Áron
Drukkok mennek! :D :D :D

Titi
Csatlakozom Krisszihez. A Sote-t én is csak ajánlani tudom. :)

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok

Jadey :cry: :cry:

Remélem, nem lesz gond. Nagyon drukkolok!! És ne hülyéskedj, még hogy elnézést kérsz, hogy nem tudunk menni vásárolni :shock:
Nagyon aggódom érted, kitartás!!

Boróka,

Bocsi, én tegnap nem voltam VK-n, mert más dologom lett. Két hét múlva viszont tuti megyek!! Összeköthetnénk utána egy kajálással...

Bali,

De jó, hogy egészsége s babád! És még símán meg is fordulhat :wink:

babamozgás: én mondtam a dokinak, hogy néha úgy érzem, cigánykerekezik a gyerek bennem...Azt mondta a doki, hogy keresi a helyét, azt a tökéletes pózt, ami majd jó lesz a szüléshez. De azért megnyugtatott, hogy a mindennapos menstruációs görcseim ellenére egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ez a baba ki akarna jönni a kiírt ideje előtt. Azért ez megnyugtatott :lol:

Rolex,

könyörgöm, menj el másik dokihoz is, meg kardiológushoz!
Aztán, ha nagyon magad alatt vagy, csörrents meg és elcsatangolunk valahová :wink:
A hétvégén Szegeden vagyok, családi progi, meg szabadtéri, de már mondtam anyunak, hogy ez az utolsó, hogy én Pestről eljövök :lol:

Puszi
sz_kata

Lanyok,

en is nagyon szoritok Jadey-nak, hogy minden rendben legyen.

Nalam valtozatlanul meg mindig SEMMI.... Porszivozok, takaritok, felmosok, tegnap delutan sutemenyt sutottem, szoval probalom lekotni magam, ugyanakkor aktiv maradni... Ja es lepcsozok a csaladi haz foldszintje es emelete kozott, hatha segit... Es megvarrom a parom lyukas zoknijait, hogy valamivel teljen az ido...

Kellemes szombatot mindenkinek:

Viola
fj35

Sziasztok!

Jadey-nek én is küldöm a drukkokat, még maradjon bent a Bencus minimum másfél hónapot! Szept. vége még odébb van!

Érdekes, hogy többetekre ilyen hatással van a hidegfront... :roll: Nálam az ég világon semmi hatása, sőt, jobban vagyok mint voltam, semmiféle keményedés, Gesztikém hatalmasakat rugdal, igaz ritkán, de ha rúg akkor nagyot. :roll: Inkább nyújtózik, mocorog, és szerintem baromi jól érzi magát odabenn. Csak nehogy túlhordás legyen a dologból... :shock:
Persze bármelyik pillanatban dönthet úgy, hogy kibújik. Én annak sem lennék ellene. :wink:

Hettie!
Lehet hogy tényleg a front miatt, nekem is lustácskábban mozog Geszti, mint ennek előtte, igaz ő már jó nagy, és a helye is kisebb, mint Arthur-nak.

Edit!

Nálunk most a szobai hőmérő 24.5 fokot mutat, 1 hete 33-at mutatott. :roll:

Mindenkinek további szép, nyugis, hűvös napot!

Kép
mamy

Mamy!

Nem szobai hőmérőre mondtam a 20fokot, hanem kinti hőmérsékletre, tegnap amikor jöttem körzeti dokitól 16fok volt!! Múlt héten meg 36fok.
Persze a szobában kellemes, végre.

Edit

Kép
Kép
edi78

Edit!
Gondoltam :wink: én sem úgy értettem, csak megjegyeztem a tényt, miszerint végre emberi hőmérséklet van itthon :wink:

Kép
mamy

Sziasztok!

Igaz, hogy kedd óta nem dolgozom, de az utóbbi 2-3 napban nem tudtam jönni, mert az egyik nap a géppel volt gond, a többin pedig programokat csinált a párom. Egyébként elkezdtük a lakás rendbetételét és a selejtezést, úgyhogy most épp egy nagy rakás cucc között ülök a nagy szobában és épp azon filózok, hogy lesz-e itt még valaha rend. Egyenlőre még nem látom a végét, de bíztató, hogy a párom is nekilátott a pakolásnak és így azért gyorsabban megy.
Piciri: úgy látszik a kispapákra is hatással van a kis jövevény és rájuk tör a pakolási láz (ami ált. nem jellemző rájuk :lol: ).

Napraforgó!
Még csak most tudtam utána olvasni az elmúlt pár napnak, így most láttam meg az általad feltett fotót is. Ezúton gratulálok az igazán férfias csöppségeidhez. Valószínűleg őket nem fogják lányoknak nézni :lol: .

Boróka!
Örülök, hogy neked is sikerült elintézni a szabit és nem kellett érte annyit harcolni. Voltál a VK-ban? Mi éppen akkor ünnepeltük a nagyim névnapját, így sajna lemaradtam róla.
Örülök, hogy Ákata is jól van.

Siba!
Remélem a szemed most már jobban van és látsz is vele rendesen :) .

Rolex!
Nem te lennél, ha nem jutna eszedbe ilyen bolondság, hogy selejtes lennél. Szerintem nem így kéne felfogni a dolgot, hanem az a lényeg, hogy mindketten egészségesen kerüljetek ki a kórházból. Nálam pedig az epidurál a tuti, tehát én is egy helyben fogok feküdni, pedig meggyőződésem volt, hogy vajúdás közben mászkálni fogok vagy a kádban leszek. Sajna az élet már csak ilyen és érhetnek minket váratlan meglepetések, hiába tervezünk jó előre. Egyébként szerintem is érdemesebb még egy véleményt meghallgatni, hogy te is megnyugodjál vagy rá tudjál hangolódni az orvos által javasolt szülési módra.

Jadey!
Csak pár napig nem vagyok és te máris karambolózol, ráadásul még kórházba is kerülsz. Remélem semmi komoly és hamarosan írsz nekünk, hogy jobban vagy. Addig is vigyázz magadra, pihenj sokat és jobbulást.

Macifülkét is sajnálom a kórházi bánásmód miatt. Ennek a 21. században már nem szabadna megtörténnie. Vagy mi egy csöppet el vagyunk maradva :? ?

Titi!
Remélem, hogy veletek is minden rendben lesz és csak vaklárma az egész nyelőcsöves dolog. Mindenesetre szurkolunk értetek.

Amint látom mindenkinek tüneményes cicái és kutyusai vannak. Mi 4 éve költöztünk a panelbe, így a cicusom anyuéknál maradt és most elég beteg is szegényke. Találtak a farkán és a combján pár daganatot, ezért kapott szteroidot és infúziót. Ráadásul a füle is be volt gyulladva, amitől az egész pofija fájt, így nem evett 2-3 héten keresztül, úgyhogy most nagyon soványka. Pedig télen még gurult a drága :) . Ha újra elkezd enni és nem lesznek fájdalmai, akkor még eléldegél egy darabig, de utána sajna altatni kell. Egyébként 15 éves és gyönyörű éveket töltöttünk együtt. Majd én is megpróbálok feltenni róla fotót.

Gesztenye
gesztenye78

Bujka!
Úgy néz ki, hogy a jövő héten megyünk Érdre a barátunk Rétesházába, így téged is szívesen meglátogatnálak vagy találkozhatunk valahol, ha gondolod. Kocsival megyünk, így a párom bárhová el tud vinni Érden belül. Nekünk a kedd, szerda vagy csütörtök délután lenne jó (bár szerdán uh-ra megyünk, de valószínűleg délelőtt), úgyhogy jelezd, hogy mikor lennétek otthon és mikor találkozhatnánk. Azért rád akaszkodni nem akarok, ha esetleg zavarnék, de szívesen megismernélek személyesen is.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Jadeynek nagyon nagyon sok drukk!!!

Tűzmanó, szép nagy a pocid! A kis gizmók pedig nagyon édesek :)

Rozus, egyetértek Veled, tényleg ne legyen tucatneve, persze az sem szerencsés, ha valami gázos, csúfolható nevet adnak a szülők. nekem pld volt Evetke osztálytársam, hát, nem volt könnyű élete. :) Képzeld, nekem is a Jázmin az egyik favoritom, na meg az Anna. Remélem, lesz azért egyszer lányom is :)

Ranpo, szerintem még fogunk talizni a kórházban! De hülye vagyok, nekem meg azt mondta a dokim, hogy valamikor a 21-ei héten kell befeküdnöm és 25-én műtét. szal tutira talizunk :lol:
Kórházi pakk - holnap megcsinálom, becsszó :) most éppen rágjuk a szalmát a párommal, ma reggel be volt sózva, hogy menjünk, vegyük meg a hiányzó cuccokat! Nem értem, annyira utál shoppingolni. ma meg szó nélkül kimentünk Gyálra fotelágyat rendelni, megvettük a bölcsőt, amit zokszó nélkül össze is rakott - csak kicsit röhögtem magamban, ahogy szerencsétlenkedik :) most meg segít osztályozni meg mosni a babaruhákat. Azt egyébként láttam a Te párodon is, hogy annyira kedves és szeret Téged, meg tényleg lesi a kívánságaidat :)
Sajnálom az otthoni zűröket, próbáld elfelejteni a bosszúságokat, most tényleg ez az utolsó dolog, amire szükséged van. Fel a fejjel :)

Ha esetleg érdekel valakit pel táska, nézzétek meg az alábbi linket, sztem nem is rosszak.

http://gportal.hu/portal/domibaba/

puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Szép jó estét mindenkinek!

Sz_Kata, Azt hiszem foglak zaklatni. :roll:
A kedvem ma sokkal jobb, de a lakásunk úgy néz ki, mintha bomba csapott volna be..Mindenféle villanydrótok lógnak a levegőben..de alakul. Jó lesz egy kicsit ellógni. Elég fura volt nézni a sitthordást fotelből..:)
Gesztenye,
Az én férjemre is rájött a szanálási láz-már megtöltött 1 konténert!!:)
Mamy,
Lehet, hogy jobb a klíma, de hiányzik a napfény..frontérzékeny vagyok.
Jadeykém, gyere haza!!!!!
rolex

Szerintetek hová menjek kardiológushoz? Eddig az sztk-ba mentem.
Másik kérdés, elég sokat keményedem. Mennyi az annyi, amennyi már sok? Nem fáj, de elég ijesztő a látvány is. Mintha egy óriás meggymag lenne a hasam helyén...
rolex

Rolex:

Én is igy érzem és fogalmam sincs mennyi a normális .De nem fáj..Olyan a hasam néha mint egy domborzati térkép.. :(
Vendég

Jadey
Vigyázz magadra!

A finisben levőknek nagy drukk!!!!
Vendég

Rolex!
Lehet, hogy nem is a szó szoros értelmében keményedsz. Legalábbis sokáig én is azt hittem, aztán kiderült, hogy a kis drágaságunk feszíti magát mindig a hasfalamhoz és bizonyos helyeken megfeszül és kidudorodik a pocim. Tehát nem az egész hasam feszül meg, mert szerintem inkább az a keményedés, ha az egész méhed bekeményedik. Egyébként kb. 3-4 napja meglehetősen erőteljesen gyarapodik, mert már éjszaka is fáj és feszül a poci oldala, ha nem teszem alá a takarót és már nem elég egyszer pisilni, hanem kb. háromszor ki kell mennem éjszaka, tehát a húgyhólyagomon is előszeretettel fekszik. A rúgásairól pedig már nem is beszélve, pláne amikor a petefészkemet nézi labdának :lol: . Nemhiába VB-s baba lesz :lol: .
Azért most egy kicsit megijedtem, hogyha ilyen iramban fog nőni, akkor meddig lesz neki odabent helye és mennyire maradok egyben, de megpróbálok bízni a természetben, hogy minden megy a maga útján.

Gesztenye
gesztenye78

[quote="fj35"]
írta:
fj35Viola (39+5)

Nagyon drukkolunk. :)

Dune 37. hét
dune

krisszi:

Hogy van a pocilakód?
Mennyire aktív?

Dune 37. hét
dune

Jadey nevében köszi az aggódást.Már tegnap jobban volt,reméljük tényleg minden ok lesz.

Ma vagy holnap is megyünk hozzá,majd hozom-viszem a híreket!

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
rönci

Tűzmanó!
Nagyon jók a fotók! A pocakos is meg a kutyusos is! Úgy látom a JÁZMIN névvel kapcsolatban nagyon egyetértünk! A kórház, ahol szülök a debreceni Kenézy Gy. Kórház. A szülőszobákat most újítják fel, ezért szept. elejéig ideiglenes szülőszobák vannak kialakítva. Lehet, hogy a felújítottakban már lesz légkondi? Vagy azért annyira nem szalad el a ló? :wink:

Tina73!
Az én védőnőm mos szabin van, a helyettesítő pedig egy 20 év körüli lány. Kérdezte, hogy van-e panaszom, mondtam, hogy nyillalgat a hasam alja. Erre az volt a válasza, hogy ez természetes, mert kezd beékelődni a baba feje. Hát igen, csak hát az én babám faros – mondtam neki. Erre csak egy aranyos mosoly volt a válasz. Sokat segített… :roll:

JADEY-NEK ÉN IS A LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM!!! A barátnőmnek – aki ikreket vár – már a 19. hét óta meg van rövidülve a méhnyaka. Most tart a 34. héten és még nem szűlt, de folyamatosan feküdnie kell…

Tucatnevek: Az én lánykori nevem is annyira tömegnév, hogy előfordult, hogy az általános iskolában kettő volt belőle az osztályunkban. Én voltam Nagy Judit I, és volt egy Nagy Judit II. is. Hát nem igazán élveztem a helyzetet…Nevessetek ki, de nekem nagyon tetszett volna még lánynévnek a Tea. Csak hát nálunk a vezetéknév Boros :D

Ranpo!
Szerintem tartsd távol magadtól azokat, akik idegesítenek, még ha családtagok is….aztán meg fogd az egészet a hormonokra!
:D

Nekem most már nagyon elegem van a semmittevésből. Bármibe fognék, nem bírom elvégezni. Jó, persze főzök, mosok, porszívózok, vasalok, de mindent csak apró szünetekkel...Van egy csomó dolog, amit annyira csinálnék, de már nem bírom. Engem legjobban ez borít ki :cry: Sokat ábrándozok azokról a napokról, amikor végre felvehetem a régi ruháimat, amikor végre felemelhetek egy nehezebb szatyrot, amikor nem kell éjszaka 3-4-szer nyögve kimásznom az ágyból pisilni, és amikor végre újra érezhetem a babaillatot :D

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Koszi az egyutterzest, nagyfiu teljesen jol van. Nekem most oke a vernyomasom, de nem tudom mi lesz holnap. Vegulis vizeletvizsgalat is lesz, es hat nem tudom hogy az mennyit javulhat. Mindenesetre nem akarok befekudni a korhazba....

Otthon voltam 2 napot, amig a ferjem parkettazott. Ugy nez ki a gyerek nem akar sz@rfeszekbe jonni, megvarja mig minden csillog.

Ha mar tobben bevallottatok, hat nalunk is igaz, hogy szegeny paromat halalra szekalom. Jo, tudom a hormonok, de szegeny mindent megtesz, en meg azzal vadolom, hogy nem elegge....Es sajnos jon majd a szules utani depi is...szoval szegeny karacsonyig nem szamithat semmi jora....

En elvezem, hogy hideg van es esik, es csodalkozom, hogy nem szult meg senki a topicbol, marmint a finiselok kozul csak. Magamnak is drukkolok, de Violat nem akarom beelozni. Nekem csak annyi szamit, hogy 1 heten belul meglegyen, mert utana heten nincs a dokim.

Nektek is tok keveset mozog a baboca???

Bali, ugye hogy semmi baj nincs. Nem szabad izgulni!!!

Jadeynek es a tobbi "pihizonek" drukkolok, hogy minel tovabb jo legyen.

csengo
Vendég

Gesztenye,
Persze, van olyan amikor kirakja valamilyét. Azt nagyon élvezem. Még ha enyhe fájdalommal is jár, imádom. De van, amikor az egész méhem megkeményedik mint egy kőszikla. Néha 2 lépeés megtételétől is.
2 nap múlva megyek az orvosomhoz. 6 hete nem láttuk, lesz 1-2 kérdésem Hozzá.
Ma már zoknit is kellett húznom. Ez már botrányos..
Puszi,
Rolex
rolex

Sziasztok Lanyok,

HURRA, MARA VAGYOK KIIRVA!!!! Olyan jo erzes... Csak eppen meg semmi jele, hogy Adam kifele keszulodne... Most indulunk a Sote-re, parom szerint tuti, hogy haza is jovok azonnal a vizsgalat utan... Sajnos tenyleg igy nez ki, de azert a csomagot viszem magammal...

Kellemes vasarnapot mindenkinek:

Viola (40+0)
fj35

Viola,

Hajrá! :lol: Drukk megy!!

Rolex,

sitthordás fotelből :lol: A legjobb műsor :wink: Aztán dicsérd ám meg apát nagyon :lol:
Jövő héten inkább du fogok ráérni, mert a férjemmel megyünk tanfolyásra.
A kardiológuson gondolkodom, lehet hogy tlálok vkit.

zokni: Rolex, én is előkaptam a sízoknimat :lol:

babamozgás: nálam most kezd el belelendülni a baba. Éjjel -nappal mozog a hasam :roll:

Lányok,
én mostanában kezdtem el azon parázni, hogy úristen, ugye egészséges lesz?!

és egy kis csacsogás a tegnapi napromról: Szegedi Szabadtérin voltunk, megnézni a Rudolfot. A jegyeket már áprilisban elkapkodták, szóval gondoltuk, hogy csúcsszuper előadásra megyünk. Lányok, én majd megőrültem attól a nyavajgástól ami ott ment, tőlem szokatlan módon még tapsolni sem maradtam ott, egyszerűe kiborító volt a darab. Három órát szenvedtem végig. Ráadásul a WC-ben a tolakodásnál egy nő teljesen rámmászott, tolt előre, miközben az előttem lévő nő táskája már a gyomromban volt. Na, hát kiborult a bili, elkezdtem kiabálni, hogy lépjen hátra kettőt, és senki ne jöjjön a közelembe, mert attól hogy a nyakamba másznak, nem lesz hamarabb szabad a wc. Plusz, bármilyen hihetetlen, de nem tudom behúzni a hasam. Totál hülyének néztek, én meg csak hisztiztem. De egyszerűen megőrülök, ha túl közel jönnek hozzám az emberek, pláne ha valaki hozzáér a hasamhoz :x

Na, megyek, ma én főzőm a családi ebédet (13 főre!!)

Puszi,
Kata
sz_kata

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Én kezdek borzalmasan nyűgös lenni,hasam folyamatosan bekeményedik és a gyomromnál égő érzés van ,de nem a gyomrom ég,hanem mintha feszülne vagy nem is tudom.Aludni egyre nehezebben tudok,nincs türelmem semmihez,még arra is lusta vagyok hogy mosogassak....Mostmár ez így lesz?
És minden nap olvaslak Titeket,csak mire a végére jutok elfelejtem kinek mit akartam írni.Borzasztó.......

Szekálás Párunkat:
Bevallom én is folyamatosan cseszegetem,bár meg is van rá az okom mert a babaszoba fullra van rakva a spejz cuccaival,az előszobába alig bírok a pocakommal beoldalazni,főzni egyeltalán nem tudok ,mert televan a konyha mindenféle szerszámokkal, glett és festék anyag dobozokkal.......
jövőhéten vasárnapig be szeretnénk ,vagyis én szeretném ha befejeznénk mindent,mert még nagytakarítást kellene csinálni,csöveket lemosni meg stb.
de még nem tudom mi lesz addig.
Mondtam most Gergőnek látom Ti is szekáljátok párotokat,nyugi,nem csak én vagyok ilyen,erre Gergő azt kérte írjam meg mit szólnának ahhoz a Párotok ha alakítanának egy topicot aminek ez a címe:
Elnyomott,baszogatott, gyerekszoba csináló,terhességi rohamokat tűrő férfiak topicja...... :oops:

Viola!
Szorítok én is Nektek!
Ha befektetnek a héten légyszi szólj a párodnak,hogy írja meg hanyas szobában vagy,vagytok,mert ha 14-én még ott vagy megkereslek ctg után.
Nekünk akkor kell legközelebb menni,Szülésznővel találkozunk.
Csinál ctg-t meg körbevisz a szülőszobán ,meg elmondja a dolgokat.
Kovács Niki a szülésznőnk,lehet találkozol Vele.....
sue
35
suezika

Sziasztoklányok!

Tegnap nem tudtam jönni, egész nap tettünk-vettünk, ma délután meg vendégeink jönnek, úgyhogy megyek megint készülgetni hozzá.

Tűzmanó, úgy látom, Neked is szép pocid van. Sajnos a magzatvizem azért sok, mert valószínűleg nem iszik belőle a pici. Eddig sajnos mindvégig nem volt gyomori telítetlensége az UH-k során, így elgondolkodtató, nincs-e nyelőcső problémája.

Kata, irigykedem a szegedi szabadtéri miatt. Imádom Szegedet. De gondolom, nem volt egyszerű végigülni 3 órát azokon a "kényelmes" üléseken. A WC-s sztorin pedig nem csodálkozom, hogy kiakadtál. Sajnálatos, hogy sokan nem veszik észre, vagy persze csak nem akarják a nagy pocakos hölgyeket. Én pénteken tapasztaltam először pozitívat, az OTP hosszú sorában előre engedtek. Persze, egy hölgy, aki 2-vel volt előttem, ő kérdezte végig a többieket, hogy ugye előre engednek?! Teljesen meglepődtem!

Viola, nagyon drukkolok, húúú, de kíváncsi vagyok, lesz-e következő topik bébi!

Jubi, ismerősek az érzéseid. Igaz, én még csak a 27. héten járok, de annyira sz.r, hogy nem tudom ugyanazokat a dolgokat ellátni, megcsinálni, mint azelőtt. Igen aktív életet éltem, jó nagy házban lakunk, amit elég kitakarítani is, most meg mások segítségére szorulok, és így minden sokkal lassabban megy. Mindig le kell dőlnöm lassan a mosogatás közben is, mert nem bírja a derekam. A ruhákról ne is beszéljünk. Jövő héten megyünk esküvőre, meg is vettem egy jó kis nyári ruhát, de ha ilyen az idő, mehetek és vehetek valami melegebbet. Pedig tele a szekrény ruhával, csak épp azok nem jönnek rám.

Krisszi, végül hol és mennyiért vettétek a bölcsőt? A drága férjem kitalálta, hogy majd innen a számítógép mellől fogja ringatni a babát, míg ő játszik! :)
Megnéztem a linket, a pelenkázó táskák szerintem marha jók, már ki is néztem magamnak egyet. Na, tovább fogom böngészni. Mi ugyanis még sehol nem járunk a beszerzésben, persze, remélem, van még időnk bőven!

Jadey, drukkhegyeket küldök!!! Szegényke, mennyi izgalom?! Csak minden rendben legyen! biztos ez az időjárás meg megviseli a kismamákat.

Rólunk néhány sort... képzeljétek, itt a babaneten felvettem a kapcsolatot egy olyan anyukával, akinek nyelőcső elzáródással műtötték a picijét, és kiderült, hogy tavaly meghalt. Tiszta lelkibeteg voltam az este. De ellátott sok jó tanáccsal, és kaptam egy nagyon jó orvos elérhetőséget a Sote I-en, úgyhogy ha nem változik az UH eredmény, akkor szeptemberben felkeresem őt.

Egy taláncsot kérnénk tőletek. Szerintetek hogy tud ez működni? Ha megszületik a pici, és előtte már lebeszéltem a dokival, hogyha gond van, ő műtse, akkor azoknak, akik elviszik a babát a Gyermekklinikára, mondanom kell, hogy ki fogja műteni? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehetséges az, hogy olyanhoz kerüljön, akit esetleg kinéztünk, vagy akivel már lebeszéltük az esetleges műtétet?!

Ne haragudjatok, hogy folyton ezzel terhellek benneteket, csak annyira tanácstalan vagyok, és szeretnék minél jobban felkészülni az esetleges problémákra.

További szép hétvégét mindenkinek! A fenébe, már megint esik, hogy lesz így délután grillezés?!

KépKép
titi_27

És a héten,kétszer is voltam dokibánál....
Képzeljétek,átküldött a sebészetre,hogy megnézze egy doki a sérvemet,ahogy öregszem úgy szégyellem magamat más dokik előtt.
szóval mindenféle hülye gondolatok cikáztak fejembe, míg a sebész szenvedett, keresgélte a sérvemet,de nem találta,úgyhogy amit a nődokibácsi mondott sérv,azt megcáfolta egy sebész.
Szülhetünk rendesen,csak nyom a baba.

Voltunk kedden 4d-s uh,össze-vissza adatokat mért a gép.
2023g baba súlya, ami 31 hetesnek,
feje 30hétnek , combcsontja 31,pocak 35,végül kidobta,hogy 32 hetesnek felel meg a méretei alapján baba.
3 kilonál ne számítsak nagyobb babára azt mondta a dokinéni,de az én méreteimhez ez is bőven elég lesz.
Amin viszont ledöbbentünk Párommal az aszisztens odakint,mert junius 2án ,mikor voltunk Klopátrában, nekem hatalmas pocakom volt,most meg a hölgy azt mondja ő szept 14-re várja a babáját.3om nappal később mint Én.semmi nem látszott akkor hogy Ő is babát vár......most is alig mertem rákérdezni, jól látok....?

Aztán pénteken voltam dokibánál,megmutattam Neki papírt és azt mondta, tapintás alapján nem tűnik kisebbnek baba, de mivel már a 30.hétnél is kisebb volt 2 héttel és azóta is tartja ezt a lemaradást, most 2 hetente kell majd mennem a soten uhra.
Nem értem miért,de mindegy.Én anno 2010el születtem 38 hétre ,baba most 2023.....

Mindenki rakott fel házi kedvencéről képet olyan édesek egytől egyig ugy gondolom artúrka se maradjon ki a csapatból,no meg Vikiről is felrakok 2 képet,remélem sikerül......
de azt másik rublikába
sue
suezika

Kép
gondolkodunk
Kép
mosolygunk
suezika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?