Sziasztoklányok!
Tegnap nem tudtam jönni, egész nap tettünk-vettünk, ma délután meg vendégeink jönnek, úgyhogy megyek megint készülgetni hozzá.
Tűzmanó, úgy látom, Neked is szép pocid van. Sajnos a magzatvizem azért sok, mert valószínűleg nem iszik belőle a pici. Eddig sajnos mindvégig nem volt gyomori telítetlensége az UH-k során, így elgondolkodtató, nincs-e nyelőcső problémája.
Kata, irigykedem a szegedi szabadtéri miatt. Imádom Szegedet. De gondolom, nem volt egyszerű végigülni 3 órát azokon a "kényelmes" üléseken. A WC-s sztorin pedig nem csodálkozom, hogy kiakadtál. Sajnálatos, hogy sokan nem veszik észre, vagy persze csak nem akarják a nagy pocakos hölgyeket. Én pénteken tapasztaltam először pozitívat, az OTP hosszú sorában előre engedtek. Persze, egy hölgy, aki 2-vel volt előttem, ő kérdezte végig a többieket, hogy ugye előre engednek?! Teljesen meglepődtem!
Viola, nagyon drukkolok, húúú, de kíváncsi vagyok, lesz-e következő topik bébi!
Jubi, ismerősek az érzéseid. Igaz, én még csak a 27. héten járok, de annyira sz.r, hogy nem tudom ugyanazokat a dolgokat ellátni, megcsinálni, mint azelőtt. Igen aktív életet éltem, jó nagy házban lakunk, amit elég kitakarítani is, most meg mások segítségére szorulok, és így minden sokkal lassabban megy. Mindig le kell dőlnöm lassan a mosogatás közben is, mert nem bírja a derekam. A ruhákról ne is beszéljünk. Jövő héten megyünk esküvőre, meg is vettem egy jó kis nyári ruhát, de ha ilyen az idő, mehetek és vehetek valami melegebbet. Pedig tele a szekrény ruhával, csak épp azok nem jönnek rám.
Krisszi, végül hol és mennyiért vettétek a bölcsőt? A drága férjem kitalálta, hogy majd innen a számítógép mellől fogja ringatni a babát, míg ő játszik!
Megnéztem a linket, a pelenkázó táskák szerintem marha jók, már ki is néztem magamnak egyet. Na, tovább fogom böngészni. Mi ugyanis még sehol nem járunk a beszerzésben, persze, remélem, van még időnk bőven!
Jadey, drukkhegyeket küldök!!! Szegényke, mennyi izgalom?! Csak minden rendben legyen! biztos ez az időjárás meg megviseli a kismamákat.
Rólunk néhány sort... képzeljétek, itt a babaneten felvettem a kapcsolatot egy olyan anyukával, akinek nyelőcső elzáródással műtötték a picijét, és kiderült, hogy tavaly meghalt. Tiszta lelkibeteg voltam az este. De ellátott sok jó tanáccsal, és kaptam egy nagyon jó orvos elérhetőséget a Sote I-en, úgyhogy ha nem változik az UH eredmény, akkor szeptemberben felkeresem őt.
Egy taláncsot kérnénk tőletek. Szerintetek hogy tud ez működni? Ha megszületik a pici, és előtte már lebeszéltem a dokival, hogyha gond van, ő műtse, akkor azoknak, akik elviszik a babát a Gyermekklinikára, mondanom kell, hogy ki fogja műteni? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehetséges az, hogy olyanhoz kerüljön, akit esetleg kinéztünk, vagy akivel már lebeszéltük az esetleges műtétet?!
Ne haragudjatok, hogy folyton ezzel terhellek benneteket, csak annyira tanácstalan vagyok, és szeretnék minél jobban felkészülni az esetleges problémákra.
További szép hétvégét mindenkinek! A fenébe, már megint esik, hogy lesz így délután grillezés?!