Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek! Tegnap nem volt itt nagy a tömeg, de talán ma több dumcsi lesz.

Ma 36.4 lett a hőm.

Szeretném elmesélni, hogy milyen álmom volt.
"A férjem megcsalt, miközben én azon munkálkodtam, hogy teherbe essek. Volt valami beültetésem, talán lombik (gondolom), és csináltak róla UH-os képet is, ahogy ott vannak a picik a pocimban. Hazavittem a képet, aztán kiderült a férjem disznósága, és elszaladtam. Csak szaladtam valami őrült nagy házban, egyik ajtótól a másikig, egyik szobából a másikba, és sírtam. Iszonyatos érzés volt. Ő meg szaladt utánam, igaz, nem tudom, minek. Aztán egyszer csak hallottam, hogy a férjem mutogatja az UH-os képet az anyósoméknak, meg a nagyszüleinek, és hogy mennyire örül mindenki, hogy terhes vagyok. Persze én úgy tudtam, hogy nem is biztos, hogy megmaradnak a gyerekek, de nem szóltam róla. Aztán a férjem újra vissza akart kapni, hiszen újra gyereke születne tőlem. Én meg nem tudtam, mit tegyek."

Annyira rossz álom volt, de már nem először álmodom, hogy megcsal/hazudik, és annyira szörnyű így ébredni. Egész nap azon rágódom, hogy igaz lehet-e, vagy csak az agyam tréfál meg örökösen, mert a napközbeni gondolatokat, történéseket összekombinálja. Igaz, hogy egy időben mindig lezuhanó repülőről álmodtam, amelyik épp készült rámesni, aztán volt olyan, amikor mindig lifttel álmodtam, hogy iszonyúan messzire vitt fel a lift, mintha egy másik világba jutottam volna, meg persze ott voltak a menekülős, és a vízi álmok is, amik szinte rendszeresen visszatértek/térnek.
Lehet, hogy pszchihiáter kéne? Már néha nem is akarok elaludni, mert majdnem mindig rosszat álmodom, meg ilyen idiótaságokat!
Kép
Vendég

Athiz,
biztos van még olyan is aki azt hiszi az álmok bármit is jelentenek. Remélem te nem tartozol közéjük. Az agyad éjjel feldolgozza azt ami nappal történt vele. Van amit nem tud egy éjszaka alatt, azt több éjjelen át. Ezt a folyamatot képek kísérik. Az agy éjjel emészt, az álom a "széklete". Ezért teljesen felesleges rágni magad hogy megcsal-e a párod mert te azt álmodtad! A repülő sem esett még a fejedre (gondolom :D ) pedig azt is álmodtad!
Van nekünk babákért küzdőknek épp elég lelki terhünk ami rossz álmokat okoz sajnos. A legjobb amit tehetsz hogy nem foglalkozol vele, esetleg elmeséled a férjednek és együtt nevettek rajta.
Vendég

Athiz
a babona szerint,ha délelőtt elmondod,amit éjjel álmodtál nem teljesül be.Nos ,ha babonás vagy már meg is tetted a magadét,hogy ne legyen igaz az álom! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok itt is :)

Athiz másikon már írtam .... de Okr-nak igaza van :)
kokusz

Sziasztok!

Tontica,
gratulálok! :)
És nahát, tök jól kivehető a kisöcsi v. hugi! :D

Junko,
itten vagyok! :D
Tegnap agyrém munkahelyi nap volt! :shock:

Veled mi újság?

Athiz,
én is azt álmodtam éjjel, hogy elhagyott a párom! :shock:

Megfigyeltem már magamon, hogy akkor álmodom ilyen baromságot, amikor az életben minden nagyonis rendben van velünk! :D

Me lesz az első szuri!!! :D
angel37

Angel, kellemes szúrást, ha lehet ezt mondani! Bocsi!
Jaj, lehet, hogy egyszerre hagy el bennünket a párunk? Csak nem egymásért? :shock: :lol: :lol:

Mindenkinek köszi az "álmos" hozzászólást, már kissé lanyhult bennem a dolog, de reggel nagyon fel voltam dúlva! Tudom, hogy nem esett a fejemre az a repülő, amivel álmodtam, de tuti, hogy van jelentősége az álmoknak, ebben nagyon is hiszek! Csak a megfejtésük kissé bonyolult, és inkább megpróbálom majd a párommal megbeszélni, de Ő annyira nem ért rá reggel, hogy nem tudtam neki erről regélni. Talán jobb is, majd este megdumcsizzuk. Aztán megint ki lesz bukva rajtam! :roll:
Vendég

Athiz,
ki tudja? :shock: :lol:
Asszem álmomban nem volt másik nő...

Ha ilyesmit álmodom, a párom maga szinte sose szerepel benne, és legtöbbször az elhagyás okát sem tudom, csak annyira intenziven átélem álmomban azt az ürességérzést... :cry:
angel37

Csajok

Hogy ti miket álmodtok? :)
kokusz

Sziasztok lányok!

Én nagyon gyakran álmodom, hogy megcsal a párom és aztán mindig azt mondja, hogy "ne csináljak belőle olyan nagy ügyet". Ez a mentalitás valóban az övé... :shock: :) Én pedig szörnyen féltékeny vagy, mert önértékelési problémáim vannak... Az ilyen álmok napokra ki tudnak nyírni...

Angel!
Most ki szúr?

Szóval faros (kicsit jobbra húzó farral), de egészséges babám van a mai uh szerint!!!! :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali
Ez csodálatos!!!!!Annyira örülök,hogy minden O.K! Kép
Szóval csücsül a drága!

Nekem is önértékelési zavaraim vannak mióta itthon ülök! :oops:

Angyal
Szurihoz drukk+++++++++++++++++++++++++Hát ez is eljött.Pedig nemrég még olyan távolinak tűnt!

Athiz
Én szoktam gyanusítgatni apát,aki erre kiakad! :shock: Vmelyik nap persze bevallotta,ő is féltékeny,ha meg dolgozni megyek 24 órát fog bírni kb. higgadtan :D
Vmilyen mértékben természetes a féltés!Főleg kismamáknál,és leendő kismamáknál!

Kokusz
Megnéztem a görbédet,és asszem ilyen szuper még sosem volt!
Nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Anyapocéknak ágybabujós napjaik vannak sztem! :lol: :D

KépKép

KépKép
okr

SZia Bali! :)

Faros a baba? Még befordulhat irányba, nem?
A lényeg, hogy egészséges! :)

Jesszusom, bő egy hónap!!! :shock: De hát olyan, mintha még csak nemrég írtad volna a pozitív tesztet! :shock:

Potter fog szúrni a Babát szeretnékből! :wink: Remélem nem bánja, hogy leírtam ide! :oops:

Az ilyen hülye álom nekem is rá tudta nyomni a bélyegét a napomra (legalábbis ez elejére), főleg ha épp olyankor álmodtam, amikor nem volt ott a Drága! Mert ha ott van, akkor azonnal minden okés! :D
angel37

SZia Kriszta!

Kössszi! :)

Épp az idő múlásán izélok én is...
angel37

Angel,
sok sikert a szurikhoz! :)
Bali,
akkor gondolom most fel vagy dobva :) Mit mondtak? Megfordul még?
Athiz,
nálad akkor most belenyúltam. Ha hiszel benne fejtegesd :)
Vendég

Áfony,
neked is köszi! :)
angel37

Bali: GRATULALOK! En tudtam hogy minden rendben van! Kep?

KépKép
KépKép
tontica

Áfi, szerintem itt rajtad kívül mindenki hívő, hisz olyan csodákban, amikben józan ítélőképességű emberek nem nagyon, pedig csodák igenis léteznek, én már csak tudom. Nem is egy ért már életemben, úgyhogy szerencsés vagyok. És hogy még egy alátámasztásom legyen a hiszem/nem hiszem kérdésben, régebben, amikor még a párom nem a férjem volt, iszonyatosan tudtam minden mozzanatát, éreztem mit csinál, hol van, mikor veri át a fejemet, pedig hidd el, nem a nagy emberismeretem segített ebben, hanem az érzékeim, amik ugye szerinted nem léteznek, mert nem kézzel fogható dolgok. Bocsi, nem bántani akarlak, de te milyen jogon hiszel abban, hogy újabb babád lesz, ha a számok ellened vannak, mert hány százalék esélyed is van a teherbe esésre? Na, hát tessék igenis elrugaszkodni a földről, mégha csak csöppet is, és hinni a csodákban és a megérzésekben! Cupp

Bali, nagyon örülök, hogy minden rendben a babáddal, én úgy tudom, hogy a 38. hétig még megfordulhat a drága, kitartás!
Kép

Nálam is az önértékeléssel van a gond, igencsak kisebbségi komplexusom van, amin nem könnyű változtatni. Főleg azóta van, amióta meghíztam, igaz, azelőtt meg másért volt. Szóval mindig van valami hülyeség. Az ilyen álmok után én is nehezen billenek helyre, de ha a férjecském megnyugtat, mellettem van, vagy csak beszélhetek vele, és pont nyugis, akkor mindig rájövök, mekkora ökör vagyok! Kép Miért is féltékenykedek? És hát ha netán mégis megcsalna, akkor jobb, ha nem tudok róla, nemigaz? De remélem, sosem történik ez meg!
Vendég

Athiz
Sztem a "jobb,ha nem tudok róla" stuccpolitika.Én pl. igenis akarnám tudni!Lehetőleg még a félrelépés előtt. :D Ugye milyen rafinált vagyok? :lol:

Angyal
Hamar ellesed a szuritechnikát,és adhatod magadnak!Az én pacienseim 2 alk. után már tudják a hasukat szurni.Pedig ők nem is ügyes,fiatal lánykák,mint Te! :D
Kerestem neked egy szuris gifet!Szeretettel:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Van egy jobb:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Sajna nincs időm visszaolvasni,mert mindjárt indulunk Görögo.-ba.Jövő hétvégén jövünk haza,addig is zebrás teszteket,és jó pihit kívánok mindenkinek,meg egy kicsit jobb időt :D

KépKép
takido

Kriszta,
köszi :lol: :lol: :lol:

Biztos menni fog, csak amíg nem csináltam izgulok!!! :oops:

Megőrülnék ha vhogy elcseszném a folyamatot :roll:

Takido,
jó nyaralást nektek! :) Jaj, biztos szuper lesz!
angel37

Athiz,
hátrább az agarakkal, úgy beszélsz mintha bántottalak volna! Én nem mondtam hogy ne higyj az álmaidban, csodákban vagy amiben csak akarsz. Az hogy nekem gyerekem lesz az orvostudománynak köszönhető, nem csoda. Már persze ha lesz. A százalékos esélyeim pedig nem is rosszak.
Takido,
neked jó utat, kellemes pihenést! :)
Vendég

én nem hiszek az orvosokban... beletrafálnak néha 1-1 dologba, de egy hatalmas biznisznek látom az egészet... ami csak arról szól, hogy annyi pénzt szedjenek ki az emberből amennyit csak lehet....

szerintem nem jobbak, mint a természetgyógyászok nagy része... (szerencsére azért vannak jó orvosok is és jó természetgyógyászok is...)

hit nélkül pedig lehetetlen élni... az meg mindenkinek egyéni szoc. problémája, hogy kiben / miben hisz...

én nem kritizálom azokat akik az orvosokban hisznek (én inkébb csak használom őket - ha már egyszer egy valag pénzt fizetek a TB-be)... és ezért cserébe én is elvárom, hogy ne kritizálja senki amiben én hiszek...

Látta valaki a K-PAX-ot? na amit K.Spacey mondott benne én abban hiszek... miszerint az ő bolygóján mindenki képes arra, hogy meggyógyítsa magát... na én ebben hiszek... na meg abban, hogy az összes betegség pszichoszomatikus eredetű.. a hajlamok ott vannak,a környezeti hatások ott vannak... de a végső lökés mindig az emberen múlik...

a gyógyulás pedig brutál-kemény meló...
Vendég

Nagyon sok félék az emberek, és mindenkit másként neveltek, mások a tapasztalatai, személyisége, más dolgokat élt meg stb. így nem is lehetséges hogy mindenki ugyanabban higyjen, bízzon.
Én soha senkit nem bántottam azért mert olyan dologban hisz ami szerintem nem létezik. Lehet hogy neki van igaza. De nekem is jogom van 2 lábbal állni a földön, és mielött elismerek magaménak egy véleményt megnézni van-e rá bizonyíték, vagy legalább észérv.
Vendég

bocsi, pontosítok... én abban nem hiszek, hogy az orvosok mindenhatók...

tehát pont emiatt nem tudok bennük 100%-ig megbízni és ha kell simán felülbírálom a döntésüket és millió+1 kört megfutok... és csak azt fogadom el abból amit mondanak ami egybevág azzal amit én is gondolok vagy elfogadok....

és kell egy kis plusz - az a kis extra valami- ami miatt működnek a gyógymódjaik...
Vendég

áfonya: te is olyan dologban hiszel amiben sokan nem hisznek... (ld. egy kis hormon és ott a baba)...

szerintem a baba akkor jön, ha jönni akar és jönnie kell... és nem előbb... (ld. szerintem ki lehet erőszakolni egy terhességet de ha még nincs itt az ideje nem marad meg a baba.... én ezért is tiltakozok a hormonok ellen... de ez én vagyok...)

Ha most babás vagy akkor szerintem Nálad pont most volt itt az ideje... ha pedig nem akkor is ott vár már valaki, hogy beköltözzön a pocakodba... csak a megfelelő időt várja :)
Vendég

Csakegy,
ez is egy vélemény amit készséggel elfogadok. Egyet nem értek vele, de természetesen elfogadom. A testem beteg. Kellenek neki a hormonok hogy képes legyen egy terhesség létrejöttére, annak megtartására. És akkor jön a baba. Szerintem.
Az orvosok pedig dehogy mindenhatók! Én soha nem állítottam ilyet. De azért szerencse hogy ennyire hatékony (már amiben) az orvostudomány.
Vendég

Takido, szép nyaralást, habár már biztosan elutaztál!

Okr, hát tudod mi rég megbeszéltük a férjemmel, ha netántán egyszer megcsalna, előtte mindenképpen bejelenti, de ha végiggondolom, ez baromság. Valószínűleg nem tervezi be előre, hogy na most megcsalom a feleségemet, lehet, hogy csak úgy hatalmába keríti a vágy. Bár szinte kizártnak tartom, hacsak nem lesz szerelmes! Azt viszont ugye előre közölheti, ha azzal a csajjal szeretne kavarni! Hát szívből remélem, ez sosem fog bekövetkezni! A párocskám azt mondta, azt én úgyis biztos megérezném, ha valami ilyet tenne! Bízom benne!

Csakegy, teljesen a szívemből szóltál, vagyis írtál!

Áfi, az én kicsi férjecském is iszonyú földhözragadt volt, de hála Istennek, azért kicsit sikerült meggyúrnom az évek során, és most már olyanokat is lát, amit addig nem hitt volna soha! Nagyon nehezen jött rá dolgokra, de azért megalkottuk az új pasit!
Én sem bántani akartalak, mint ahogy gondolom Te sem engem, viszont ugye milyen rosszul esik? Úgy értem, hogy természetesen mindenkinek joga van hinni vagy nem hinni dolgokban, és el is fogadom, ha más nem hisz abban, amiben pl. én, csak nem feltétlenül kell más orra alá dörgölni ezt, mert esetleg annak meg rosszul esik. Épp próbálok hinni valamiben, a másik meg lerombolja azt. Kérlek, tényleg ne vedd zokon, nem piszkálni akarlak, csak szeretném, ha végiggondolnád a dolgot, amit írtam neked! Amúgy jófej vagy, és remélem nem leszünk haragban emiatt! Kép
Vendég

áfonya: hát ez az... én nem érzem betegnek magam... én nem vagyok beteg. Van ez a PCO és kész. Beteg viszont nem vagyok :)

Nagyon nagyon szurkolokviszont Neked :)))))))))))))

keményen megdolgozol ezért a babáért (babákért? :) :) :) )
Vendég

Ismeritek a Kék madár c. történetet? Érdemes elolvasni vagy megnézni/meghallgatni! Nekem még bakelit lemezen volt meg, imádtam. Olyan csodálatos és tanúlságos! Ajánlom figyelmetekbe!
Vendég

athiz: az zseniális :) filmen láttam anno... nem is tudom hányszor... ha majd meglesz a baba és nagyobb lesz megszerzem valahonnan... (talán Liz Taylor is van benne?)
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Sajna nincs most idom reagalni pedig erdekes dolgok ezek! :D :roll:
Csak elkoszonni jottem, holnap hajnalban indulunk es ket hetig leszunk otthon!
Aztan amire visszajovok mindenki legyen am a tavaszi topikban! :lol:

Sziasztok, pusszancs!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tonti, kellemes pihit, meg miegymást, ha megjöttél, képeket is feltöltesz, ugye? Pusz

Csakegy, sajnos filmen én nem láttam, csak anno színházban, akkor még gyerekeknek adták, jó rendezésben! De a lemezes változat gyönyörű, ezt állíthatom! Szerintem vedd meg hangkazin, ha lehet kapni, és hallgasd sokat, mert ugye a 16. héttől (úgy tudom) a baba hallja a külvilágot!
Vendég

Athiz,
valamit félreérhettél, én nem dörgöltem az orrod alá semmit! És még csak azt sem kértem számon hogy milyen jogon hiszel ebben vagy abban mint te tetted! És le sem akartam a hited rombolni semmiben. Ha tudtam volna hogy úgy gondolod az álmok jelentőséggel bírnak nem is írtam volna inkább semmit! De nem tudtam. Mostmár tudom.
Csakegy,
köszi a szurkot! Tényleg keményen megszenvedek értük, bár tudom hogy vannak lányok akik százszor ennyit szenvednek egy babáért. Persze ez nem vigasz, de tudom hogy nem vagyok egyedül.
Vendég

Áfi, ne már, csak azt mondtam, hogy szarul esett, hogy próbálok hinni vmiben, és valaki meg azt mondja, hogy áááá, az nem létezik. Tudom, hogy nem akarsz senkit megbántani, csak mégis sikerált, de ne aggódj, túlélem, és tényleg nem gonoszságból írtam neked, csak elmondtam, mi bántott az írásodban, meg a gondolataidban. De ez van, különbözünk, és még jó, hogy vannak ilyen józan gondolkodású emberek, mint pl. Te, mert legalább néha lehoznak a fellegekből, hiszen a végén még túl messzire repülök, és akkor mi lenne a fiammal? :D Habár lehet, hogy találkozom egy gólyával odafenn, és elküldöm hozzád: Kép :wink: .

Pusszantlak Kép
Vendég

Athiz,
ha akaratomon kívül megbántottalak bocsánatot kérek. Tényleg nem volt szándékos. Nem tudhattam. Máskor óvatosabb leszek, bár már így is jócskán szelektálom hogy mihez szólok hozzá...
Butaság is volna ilyen miatt haragban lenni :)
És nem győzöm elégszer leírni, fórumon nem látjuk egymás arcát, hangsúlyát, gesztusait. Így nagyon könnyű félreérteni egy-egy félmondatot! Én ezt sajnos saját bőrömön tapasztaltam nem is olyan régen... :(
Vendég

Hát ezzel én is így vagyok, engem is sokszor félreismernek, és olyannak könyvelnek el, amilyen nem is vagyok. Pedig nem is ismernek igazán! Egyesek hogy tudnak neten keresztül összejönni+házasodni? Igaz, a diszkóimerkedésre is ez áll, a férjemet mégis ott ismertem meg, és annak már 7 éve!
Vendég

Mi a férjemmel egy kocsmában futottunk össze, mindketten igencsak illuminált állapotban leledzve :lol: Ennek 5 éve. A kocsma a falu túlsó végén volt mindkettőnkhöz képest, ott derült ki hogy 3 perc gyalogútra lakunk egymástól :lol: (Hogy mit is kerestünk egy kocsmában; a falunkban ott működött az egyetlen szórakozóhely fiataloknak, így vagy otthon ültél szombat este, vagy odamentél.)
Vendég

Hát ez sem rossz sztori! Tudom, nem hiszel benne, de talán a sors keze, hogy ott futottatok össze :wink: :lol: .
Vendég

Képzeljétek, most este beszéltem a férjecskémmel az álmomról, és teljességgel megnyugtatott, azt mondta, hogy soha nem kockáztatná a kapcsolatunkat, meg a fia boldogságát azzal, hogy másik nővel kezd, annyit egy nő sem ér neki, ezt mondta! Bizonyám! Ez annyira jóleső érzés! És tényleg komolyan gondolta! Ilyenkor imádom! Amúgy is, csak ilyenkor jobban! :lol:

Csakegy, anyukádéktól nem kérdezted meg véletlenül a Forró szívek, hideg lábak c. filmet, hogy még megvan-e nekik?

Szóval, akárhova kattintgatok a topicoc között, valamikor csak úgy olvasgatok itt-ott, szinte mindenhol pozitív tesztekkel, újdonsült terhes anyucikkal találkozom. Olyan jó érzés, ugyanakkor el vagyok kenődve tőle, és nem azért, mert nem örülök, hogy nekik babájuk lesz, csak azért rossz, mert nekem nem! Már arra is gondoltam, hogy hagyom a csudába az egészet, a hőmérőzést+mindent, de úgy tűnik, az "anyasági hormonok" :shock: nem hagynak nyugodni!

Cupp
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
GRATULALOK a babocahoz!!!!Nagyon orulok hogy minden rendben van! :D Vigyazz magadra az uton,es jo pihenest(meg babazast :D )kivanok!!

Bali!
Nagyon orulok hogy minden rendben a babocaddal!!! :D
Es tenyleg nagyon elszaladt az ido veletek :? !

Cs1!
Olvastam amit irtal a masik topikban!Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen hetfon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarsz csinalni egy tickert?Csak hogy hol tartassz a babaddal!?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, egyszerre küldük az irományt. Hogy vagy? Marcibaba jól van? És te hogy érzed? Sikerült? 12 nap a tesztig, huhú! Drukkolok ám!

Csakegy, tényleg, már többször írtuk, csinálj már egy tickerecskét, hadd lássuk, hol is tartotok!
Vendég

Szia Athiz!
Latod,az almok sokszor becsapnak(meg jo :D :wink: )Egy-ketto azert neha bejohetne :? !

Marci jol van,koszonom!Tul jol :? !
En is vagyok!Erzesem szerint most sem sikerult!

Kép
Kép
ancsa81

Tontica
Jó utat!!! Kép

Ha már az utazásnál tartunk ,mi vasárnap indulunk anyósékhoz.Egy hétig nem leszek!Aztán zebrásodjatok addig!

KépKép

KépKép
okr

Szép reggelt!

Remélem, mindenkinek jó napja lesz, nekem tuti sok dolgom lesz, úgyhogy nem tudom, mikor jövök.

A hőm: http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 392.89.jpg

Pusszancs
Vendég

Sziasztok!!

KrisztiK!!!!
NAGYON SOK BOLDOG NEVNAPOT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Köszike! :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Holnap korán reggel utazunk,így már most elköszönök!
1 hét múlva találkozunk!
Puszika mindenkinek! Kép

KépKép

KépKép
okr

HAHOOOOOOOOOOOO!!!!HOL VAGYTOK???????????

Okr!
Jo utat es jo pihenest nektek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Akkor jó pihizést Okr, habár már nem olvasod! Pusz

Szia Ancsa, és többiek, ha vagytok, habár hétvégén eléggé lecsökkent itt mindig a forgalom, na de majd hétköznap pörögnek a dolgok. Jönnek a zebrák, stb.

A hőgörbém:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 198.01.jpg

Itt is írom, hogy én szoktam lenni hétvégén, csak ritkábban, mivel sok a tennivaló!

Cupp
Vendég

Végeztem a művemmel :D
Anyapoc ha megjön majd les, asszem az ő mintája életem első "komolyabb" keresztszemese. Persze ez csak gyakorlás, a komolyabb munkák elképesztőek! Hihetetlen fotókat találtam dedós (nekem való) minták után kutatva! Pl Anyapoc fotóit! Elképesztően gyönyörűségesek, én soha nem fogok tudni olyanokat hímezni!
Azért felteszem a csenevész kis meggyeimet. Egy helyes kerettel jó lesz a mosogató fölé. :)
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?