Sziasztok!
Végre egy kicsit hűvösebb van, így már remélem a kismamik is jobban érzik magukat.
Kérdeztétek a titkári állást, aug. 15-én jön vissza az iskolaigazgatónő és akkor nézi meg a jelentkezők önéletrajzait, és ezután fog visszahívni.(remélem) A motivációs levelembe beleírtam,h. aug. 22-től 29-ig esküvőnk miatt
Nyíregyházán leszünk ezért ha lehet,még előtte hívjon be.Ma lehet,h. be kell mennünk a munkahelyre,mert már kérdezte a főnök,h. mikor megyek be,mert ugye még a cuccaim is ott vannak..
és ma megvesszük végre a cipőinket is az esküvőre, ennek viszont nagyon örülök.
Csibe!
Majd várom,h. mit mond a doki a vérnyomásodra. Esetleg egy kis gyenge kávéval nem próbálkoztál? Elvileg semmi baja nem lesz tőle a babának, kicsit felélénkül.
Kíváncsi vagyok nagyon Gáborka gyerekszobájára.
Annácska!
Köszi,h. leírtad a málnalevéltea és az olaj céljait. Jó utat a Balcsira!
Angie!
Elküldtem a listát. Remélem nagyon jól fog sikerülni a horvátországi nyaralásotok.
Timi!
Neked is küldjem e a Vichy listát?
Mátra!
Örülök,h. még pihensz, vagyis remélem. Neked is elküldtem a Vichy listát. Ne hülyéskedj, persze,h. örülök a babádnak, semmilyen rossz érzés nincs bennem, sőt.
Mivel tudod, a babáink egy idősek lettek volna, ezért reményt adsz most nekem,h igen nem szabad feladnom. És visszamegyek a dokihoz, ahol mindent rendben találnak és Apával újra belefogunk, legalábbis a normális szeretkezésbe.
Juca!
Bár én nem vagyok orvos, de szerintem ugyanúgy, ahogy mi, Kingácska is elaludhatja a nyakát. Ma már jobban van? Nagyon szépet írtál Mátrának!:D
Norwell!
Ha kimennénk külföldre kb. 1 évre dolgozni, nem biztos,h. az ottani munka túl jót tenne. A másik dolog pedig,h. mivel volt ez a vetélés ezek után tuti nem mernék teherbe esni kint, ahol még a nyelvet sem beszélném úgy. Ezért semmiképp nem mennék bele, de Apa sem, ezt már megbeszéltük. Ezért volt a dilemma,h. akkor külföld, vagy itthon próbálunk új munkákat keresni és jöhet a baba. Én is annyira szeretem, amikor írsz Kendéről, Te egy igazi Anya vagy!:D
Syry!
Megpróbálom megint a vonalzót és elküldöm prviben. Köszönöm a dícséretet, én is nagyon szeretném ezt az állást, de fent már írtam,h csak aug. 15-e után derül majd ki,h. visszahívnak-e. Várom az eredményeket az UH-ról!! Ha kapsz képet ugye felrakod?? Légyszi!!Gratulálok a kismama könyvedhez!
Anikó!
Annyira büszke vagyok Rád,h. ilyen hősiesen tűröd a szurikat.
És hidd el, én tudom,h MOST meglesz a gyümölcse. Érzem!15-én dől el az állás, vagyis utána,h. visszahívnak-e. Megyek hétfőn is egy interjúra, de nem akarok semmit lefixálni addig míg talomban van ez az iskolai. Meg mindenhol elmondom,h csak szeptemberben tudok kezdeni.
Virág!
Nagyon sajnálom,h ennyi rossz történik Veletek. De meríts erőt a sok jóból is, és én nagyon szorítok Neked is a babáért. A vállalkozáshoz pedig sok sikert.
SzHeni!
Büszke lehetsz a családodra! Szerintem már ez is egy hatalmas ajándék! Sok sikert kívánok a lombikhoz.
Heni!
Teszt???
Panka!
Köszönöm a tippeket, és meg fogom nézni. Ha legközelebb Debrecenben leszünk mindenképp szólok. Fáj még az a fránya ciszta? Az én párom is egész sok mindent tud.(szőrtelenítés, hajfestét, palacsinta sütés)
:D
Brill!
Nem tudom, ma már nincs mensis fájdalmam. A műtét után 12 nappal voltak peteérős tüneteim egész nap fájt a jobb petefészkem. Tegnap tipikus mensis alhasi fájdalmak voltak. De nem tudom, hát majd meglátjuk. Azért nagyon örülnék, ha viszonylag normálisan megjönne.
Én is köszi a dícséretet, de ilyet nem mondj. Minden esküvőn az adott menyasszony a legszebb!!:D Hát kíváncsi leszek én is magamra. Oké, akkor majd játszóruhát viszek.
Elküldöm majd priviben a számom. Én is megnéztem a Kaáli oldalt, sőt találtam egy olyan oldalt, amit kisbabájukat elvesztett szülők készítettek, és nagyon sok mindent lehet megtudni, pl. mi okozhatta a missed ab-met. Ha érdekel majd szívesen felrakom a linket. Nagyon szépen leírtad a lombikot, így legalább már mi laikusok is képben vagyunk.
Éva!
Hogy vagy? Ugye csak vizelet volt? Remélem megnyugodtál. Van ilyen betét? Mi a neve? Még nem is hallottam róla.Jó talit ma Mátrával!Én is talizom vele.
Dido!
Megnyugodtam. Lehet,h. most tényleg erre van szükséged,h. kicsit mással foglalkozz. Nagyon örülök,h. nem akarsz innen elmenni, és tudod én továbbra is legalább annyira szorítok Neked mint magamnak.
Sajnálom azért az 1cn-t.
Niki!
Örülök,h. jól vagytok és,h. Buborék is aktív.
Már alig várom,h megszülessen,h. megtudjuk,h. Zalánnak vagy Suginak kell-e örülnünk.
Nekem mindkét név nagyon tetszik. A neveink már nekünk is szinte 100%-ra megvannak.
Puszi!