Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Felébredtem ezeréves álmomból, azóta már meg is főztem(milánói Panka módra 8) )

Mátra!
Én csak nevetni tudok anyukád azon beszólásán, hogy mi lesz a babával, ha bajod esik(azt írtad meghalsz).Hát ez egyszer biztosna be fog következni, de mond meg neki, hogy akkor majd a dédunokáid visznek virágot a sírodra :lol:
Csak ilyen övön alul beszólásra volt képes mérgében, vagy esetleg féltékeny rád, mert végre sikerült a baba, és tudja, hogy ezzel el fogsz távolodni tőle, így nem zsarnokoskodhat feletted többet?
Szerintem is jó, ha most egy darabig nem találkoztok.De lehet, hogy megenyhül, ha átlátj a dologokat, és meglátja az unokáját.
Azért remélem lesz még köztetek normális viszony is.
De nem okoskodom többet, hisz csak az írásaidból ismerem őt(és téged is).Remélem nem bántottalak meg.

Angie!
Köszi, én is kértem az angyalkákat, hogy segítsenek elmúlasztani ezt a fránya bajt :( Jó pihenést, hová mentek, mennyi időre?Mi Selcen voltunk, szép volt.

Syry!
Én márc. 4-re várom manócskát, és a zebraáradatból jövő tavasszal szép kis bébi áradat lesz :lol:

Juca!
De, a babák is el tudják feküdni a nyakukat, és a múltkori képekből következtetve azon sem csodálkoznék, ha az orra lenne lezsibbadva, de hát azt nem tudja másképp tartani :lol:
Nincs semmi baj, ne izguljatok(mondom én a nagy izgulós :D )

Norwell!
Jó babázást!Már én is nagyon várom, hogy átölelhessem a kisbabámat :wink:

SzHeni!
Akkor nagyon izgalmas lesz a dolog körülötted, kívánom, hogy sikerüljön.Ezek szerint a törvények már nem akadály a petesejtadományozásban.Nagyon jóban lehettek a tesóddal, ha ilyet beválla, le a kalappal előtte!

Junkó!
Anyóséknál a macsek kiírtotta a madár állományt, és még a vakondot is úgy kikapja a földből, hogy szaltózik szegény egy párat, mielőtt a szájában landolna :?

Lányok!
Úgy fáj ez a fránya ciszta :cry: Nagyon jó lenne ha elmúlna, különben műtét, és az én kismanóm még nagyon kicsi hozzá :(
Aki tud imádkozni, kérem tegye meg, most nagyon rámférne!
Köszönöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Anikó!
A bartolini cisztára gondolsz?ha igen nézzd meg a googlban,mert itt leírni kicsit bonyolult lenne, bocsi.A lényeg, hogy már sokadszorra jött elő, és most már fáj is, ami eddig nem volt.Ha nem múlik el az antibio hatására műteni kell :cry:
Nagyon félek tőle, de bízom benne, hogy elmúlik.

Kép
pankaa

Pankaa
én is örülök a zebra áradatnak, remélem a következő hónapokban is még sok-sok zebrás következik utánunk.
írtam neked privit 1-2 hete. de lehet, nem nézted meg. Megírtam a mobilszámom neked. Volt munkaügyi kérdésed, az megoldódott? vagy valaki segített?

Dido
sajnálom, hogy nem jössz gyakran, de szerintem a táblából ne vetesd ki magad! Remélem hogy pár hónap múlva jelentkezel és Mátra teheti is neked a zebrát a neved mellé. Lazíts, amennyire tudsz. Nagyon drukkolok érted és jelentkezz, ha van valami újság.

syry
syrynx

syry!
Köszi, de írtam, hogy a dolgok alakulás miatt megoldódott a dolog, beszéltem a munkaügyisekkel, és most táppénzen vagyok, de már nem is megyek vissza.Így a szerződés lejárta után még 3 hónapig kapom passzív jogon a pénzt, utánna mielőtt lejár be kell jelentkezni a munkaügyi kp.-ba, és minden pénzt ugyan úgy fogok kapni, mintha dolgoztam volna a szülés előtt.De még az is lehet, hogy meghosszabbítják a szerződésemet, és akkor megint más a helyzet, de már egyszerűbb.
Hát így állunk.Köszi a segítséget, a számodra még szükség lehet :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nemrég beszéltem Mátrával és nagyon jó hírem van: ELKÖLTÖZÖTT!!!
Azt mondta,h. elment érte a Párja ( :) ) beszélt az anyukájával, majd eljöttek. Nem tudja,h. mit beszélt a Párja ( :) ) az anyukával, de képzeljétek, az anyuja írt neki sms-t,h. megérkeztek-e és nagyon vigyázzon magukra és ha fájna a hasa rögtön hívja fel és menjenek orvoshoz. Én ennek annyira örülök, szerintem anyukávól kijött a még benne lévő cseppnyi anyai szeretet. :D:D
Mátra most már a Párjánál fog lakni!!

Panka!
Küldtem privit!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak azért írok, hogy tudjátok még élek. Azt hittem már rég kidobtatok a táblából, jól esett, hogy mégsem.

Mostanában sajnos nem nagyon volt időm jönni és egy darabig nem is lesz..vannak jó de sajnos nagyon rossz események is az életünkben.

A jó, hogy voltam 2 hétig külföldön egy képzésen, amit a cég fizetett és nagyon jól sikerült.
Ezentúl, szabin is voltam:).

Valamint elkezdtünk egy vállalkozást, ami egyre jobban alakul.

De sajnos kiújult a gerincsérvem és elég fájdalmas időszakok vannak mögötem és sajnos még előttem is és ez a probléma most némileg veszélyezteti a babprojektet, de remélem hamar rendbe jövök.

Sajnos az apósom is beteg és elég sokáig volt kórházban, még nem tudom mi lesz vele, ezért állandó utazásban vagyunk, mert nem Pesten laknak.

És persze nem 52 cn., hanem 24 cn.
Ha minden rendben megy augusztus 17.-én HSG.

Azért majd időnként jelentkezem

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Valóban igazatok van, nagyon összetartó a családom, annyira, hogy egy nagy családi házban lakunk, ami négy lakásra lett felosztva és a három(és párjai, hugom két tündéri ikerfiai, akik a világon a legaranyosabbak testvéremmel szüleimmel együtt élünk.
Ennél jobb családot nem is kívánhatok magamnak, édesanyám megtesz mindent, hogy összetartóak legyünk. Imádok mindenkit.
Ők is mindannyian melletem állnak és szurkolnak.
Remélem minél előbb beszámolót tarthatok én is nektek.
Már jövőhéten a párom megy vizsgálatra, én már túl vagyok rajta.
A hugomnak egy vérvétel és talán elindul az egész. (Lehetséges, hogy kell még egy két viszgálat a konzultációs vizsgálaton kívű?)
Körülbelül mennyi idő múlva van eredmény?
A Kaáliban mennyi az esélye, hogy az első sikerül?

Köszi az elismerést

Puszi
Heni
szalai heni

Heni!
A következőkre van szükség hogy a hugodnál elkezdődhessen a lombik!
-hormon tükör legalább a 3-ik napi
-rákszürés (fél évnél nem régebbi)
-HIV,Hepatitis vizsgálat
-clamidya igazolás
-a ti esetetekbe az ő HSG-je nem szüséges
-a párod spermavizsgálata

Ha neked is van egy két hormon vizsgálatod az nem baj mert legalább tudják a beültetés után milyen hormonpotlásra van szükség nálad!Mivel az elkerülhetetlen mesterséges beavatkozásnál!
Azt nem lehet tudni,hogy elsőre sikerül e??!!De bizni kell benne nagyon! :D
De majd ha már benne vagytok a sürüjében egy két fortélyt azért majd megosztunk veled! :wink: Hogy biztosabb legyen a beavatkozás! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Móni23!
Lehet, hogy csak pár ember emlékszik Rád, de Ők annál jobban örülnek! :D
Nálunk vmi milyatt biztos így kellett lennie...De a következő!!! Kép

Junko!
Nem is értem miért voltál eddig "ködben"? Nagyon jó csaj vagy!(és tudod, ha csajok mondják duplán igaz! :wink: )
Optimizmusom megvagyon! :D Nagyon drukkolok Neked, remélem "eltalál" már egy zebra Téged is!

Pupy!
Már halottam olyat, hogy vkinek 32 nappal a műtét után megjött a mensie... Persze nem ez a gyakori. Nem lehet, hogy inkább peteérés? Kép
Kozmetika itthon, jó lenne..., majd egyszer talán! :D Van 1-2 vendégem, akik ragaszkodnak hozzám még aktív koromból.. :D Így Őket szépítgetem néha... :)
Köszi a dicséretet :oops: ! Te még szebb leszel az esküvőn!!! Kép
Marshalltali bármikor... :D Megjegyzés: "játszóruha" feltétlen kellék! :lol:

Csibe!
Kérd meg légyszi a férjecskédet, mert kíváncsi vagyok Rátok! :D
Vigyázz Magatokra!
Holnap egy pár megnyugtató sort szeretnék olvasni... :!:

Szalai Heni!
Először is minden tiszteletem a húgodnak!!! Kép
Az orvosom Szmatona Gábor (odáig vagyok érte! :wink: ).
Eddig 1 konzin voltatok a főorvosnál?
A legtöbb infót megtudhatod:http://www.kaali.hu/magyar/ismerteto/ivf.htm
Szükségetek lesz EKG, HIV, Hepa, Chlamydia stb, citológiai, hormon vizsgálatokra. Talán spermogrammra és HSG-re (a Ti esetetekben erről fogalmam sincs :oops: ). Ezeket biztos elmondják részletesen :)
Ha minden rendben, jöhet a második etap. :) Két protokol van, long és short. A Short fogamzásgátlóval kezdődik, erről Aniko tud majd beszélni. :) Nekem Long protokolom volt, így ezt ismerem... :)
Általában a ciklus 21. napján megkezdik az agyalapi mirigy működésének a befolyásolását. Erre azért van szükség, hogy tudják szabályozni még a tüszőrepedés időpontját is és ne kelljen attól tartani, hogy idő elött megrepednek... Megjön a következő menstruácija a hugidnak, ekkor behívják újabb UH-ra, nincs-e cisztaképződés. Természetesen minden rendben... Megkezdődik a stimu. Ez egyénre szabott, tehát ha jól reagál kevesebb szüri kell és hamarabb lehet a punkció (petesejtleszívás). Közben természetesen folyamatos UH ellenörzés van! Ha megfelelő méretűek a petesejtek, jó a vérből nézett Ösztradiol szint, megkapja a repesztő szurit és az időpontot a punkcióra, amit altatásban végeznek el. (Közben a férjed "mintát" ad...)Megmondják hány sejtet sikerült leszívniuk. Megtermékenyítik Őket (nektek ICSI-vel sztem, mert ez biztosabb! :wink: ) Hugicád kap infúziót és egy kicsit pihenget... Hazamehettek és izgulhattok otthon, osztódjanak szépen és minél többen! :) Másnap lehet telefonálni, hányan is vannak? Minél tovább húzható a beültetésük, állítólag annál jobbak az esélyek! (Azt nem tudom megmondani, hogy Nálad közben milyen "segítséget" adnak, hogy felkészítsenek... :oops: ) A beültetés nem fájdalmas (nálam volt egy kis spirális csavarodás a méhnyaknál, de még így is simán kibírható! A dokim izzadt csak le :wink: :D ) Ja, a férjed is bent lehet, sőt elötte megnézhetitek az embriókat! :) Hihetetlen érzés! :) Felhelyezés után kb fél órát feküdnöd kell, megkapod az első progiszurid is... Ez is kibírható :roll: Aztán jön a várakozás... És remélhetőleg a pozitív teszt!!! :D
Az osztódni kezdett és nem visszaültetett emriókat megpróbálják fagyasztani. Azt, hogy alkalmasak-e erre, a biológus dönti el, mint ahogy azt is, melyikeket tegyék vissza! Abban a szituban szerintem Rajta a "világ" szeme. De ez az én véleményem.
Kicsit hosszú lettem, talán nem is mindenhol érthető, de szívből írtam. :D
Hinni kell, hogy sikerülni fog! Tuti recept nincs... :(

Angie!
Cukik voltak a babarucik! :)
Már biztos jól kibabáztad Magad! :D
Én sem írok privit, mert elvileg mindegyik időpont jó..., de talán mégsem :wink: :D

Norwell!
Elméletben tényleg tudom! :) De úgy nem megy :lol: . Gondoltam kinyomtatom a képet és az eredeti forrásból származó receptet, hogy amikor majd "gyártják" Őket a biológusok, legalább az illúzió ott legyen Velük... :lol: :lol: :lol:

Syry!
Grat a kiskönyvhöz! :)

Aniko!
Igen kozmi vagyok... :)
2 napi szuri kipipálva!!! :D Ma sem fájt, ugye?

Panka!
Remélem elmúlik a ciszta és nem kell műteni! Kép

Puszó MIndenkinek!
Brill Kép
brill

Kicsit sokáig tartott, amíg beírtam és közben történtek dolgok...(én még mindig az egy úujjal pöttyögős fajta vagyok :oops: :lol: ) A bnet is ledobott már :lol:

Mátra!
VÉGRE!!!
Így is kell csinálni! Mondjuk én tudtam, hogy a párod( :) ) megoldja! Puszi Neki!
Kedves Anyuka (v most már inkább Nagymama :) )!
A telefonon aggódóan érdeklődő és SMS-t küldő édesanya a megfelelő támasz Mátrának!!! Menni fog? :wink: Köszönet érte!

Virág!
Örülök is meg nem is... (értelemszerűen)
Jelentkezz néha, főleg a HSG után! Drukk!

Szalai Heni!
Tényleg hosszú lett... :lol: , mert közben írtál is :)

Puszó
Brill Kép
brill

Csak ámultam bámultam Brill levelén!Brill!Ez gyönyörű volt! :wink:
Heni!
Szoval igy van ahogy Brill irta!
A short protokoll a következő:
-menstruácio első napjátol fogamzásgátlo(marvelon)szedése.
ugy a 10 nap környékén egy ultrahang hogy leállt e a petefészek működése.Ha igen akkor nem kell végig szedni a fogigátlot és az orvos határozza meg hogy meddig szedd 18-19 napig kb.
Utána amikor megjön akkor a 3-ik napon elkezdődik a stimu (injekciok)amit folyamatosan követnek ultrahangal,hogy nézzék milyen mekkora és hány petesejt növekszik!Ha már elérték a megfelelő méreteket akkor repesztés és jön a punkcio!Ami altatásba megy és utána egy kis infuzio!Sajnos azt hogy neked milyen hormonok kellenek majd csak az orvosod tudja majd mert nálatok teljesen más a felállás!De csak pozitiv gonolkodás és mi itt vagyunk hogy segitsünk!

KépKépKépKép
aniko24

SZiasztok!

NAgyon jól esett, amiket írtatok. A teljesség igénye nélkül:

Dido!
Hiányzol és eddig is hiányoztál. Kérlek engedd, hgoy tartsuk benned a lelket!

Timika!
Köszönöm, amiket írtál. Miért mondtam el? Mert én ilyen vagyok és ha örömöm van, akkor azt szeretem az egész világgal megosztani, ha bánatom van szintén. Egyébként anyám egy külön világban él, szerintem ma ébredt fel és jött rá, hogy azon túl is van élet. Miért voltam vele? Mert visszaélt azzal, hogy igen súlyos gerincműtéten esett át és én ápoltam, ahogy kellett. De már jól van.
Ne szabatkozz, ez egyí fórum és segítjük egymást. Még egyszer köszönöm :wink:

Juca!
A pofon miért is járna. Ha igazad van, akkor igazad van.

Pupy!
Köszönöm a híradózást. Örülök, hogy így állsz a dolgokhoz és nem bánt az én állapotom. Örülök, hogy reménytelinek veszed. Jó ember vagy és a párod is.

Brill!
:lol: ő is küld neked, és persze természetesen Marshallnak is.

Anikó!
Jól vagy?

Többiek!
Tényleg köszönöm a sok biztatást, ösztönzést, fenékbe rúgást. Nagyon jó itt. Megoldottam a helyzetet, véár nem folyt, bár a háború mégsokáig tart szerintem, mert nem bízom én ebben a hirtelen hangulatváltásban.
Ne harafudjatok, hogy ebben a pár napban nem tudtam aktívan részt venni a topicba, és ma tábla sem volt, holnap pótolom.

Beszéltem Dinával, jól van, fájdogál már a pocija és a dereka, de még nem nyílik.

Még egyszer millió puszi, holnap jelentkezem.
mátra

Sziasztok!

Brill, Anikó:

Köszönöm szépen a részletes ismertetés.
Tényleg nagyon jól esik a segítségetek és bíztatásotok.
Nagyon örülök, hogy felkerültem ebbe a fórumba.
Én is a lehető legpozitívabban próbálok hozzáállni az egészhez
Minden vágyan az, hogy sikerüljön, megpróbálok törelmes lenni, ami egy picit nehéz.
Egyébként az orvosi beavatkozásoktól nem félek egyátalán.
Már csak időpontot kell kérni a dokihoz, ha párom spermavizsgálata meg lesz (jövöhét) és akkor már tényleg többet tudok.
Majd tényleg mindig értesítelek titeket a fejeleményekről és remélhetőleg a kórházban is összetálálkozunk és személyesen is válthatunk pár szót.

Puszi mindenkinek és jóéjt
szalai heni

Angie :)
A Ciprobay csodákat tesz Remélem követed a példám :wink:
Szerintem a ciklus rendeződés után jöhet a következő baba, de majd meglátjuk mit hoz az élet. Peti sem jött össze gyorsan :lol:

Juca :)
Akkor neked is egy angyalod van :D
Biztos nem is tud sírni, Petit is csak mosolyogni látom :)
Remélem nem lesz semmi baja Stöpszlinek :) Van kihez mennetek vagy mondjak jó neurológust?

Syry :)
Nekem is volt egy kis szívgondom, de a pocakosodás alatt semmi bajt nem csinált :) Nyugi minden rendben lesz :)
Drukkolok a holnapi uh-hoz :)

Anikó :)
A gyerekmedencét Annamari és élvezte, úgy kellett keresni, mert amit lecsúszott ő is rohant vissza a csúszdákra :lol: Ez tényleg nagyon nekik való :lol:

Szalai Heni :)
Minden elismerésem a tiétek :) Nagyon boldog lehetsz, hogy ilyen családod van :)
Nagyon sok sikert kívánok nektek :) Remélem az első lombik meghozza a várt csöppöt :D

Lányok:
Holnap nem leszek, megyek Annamariért a Balcsira :lol: Este azért megpróbálok jönni :)
Jók legyetek :wink:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Brill, Junkó, Annácska, Pupy, Angie, Norwell, Anikó, Syry és Mátra!

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok. Nem fogok ám teljesen eltűnni, csak nem lógok majd egész nap a net előtt, mint eddig. A talira is szeretnék majd elmenni, bár most az időpontokkal nem vagyok tisztában, csak mintha azt olvastam volna, hogy majd megint lesz.
Egyébként igazam lett, csak annyit tévedtem, hogy nem tegnap, hanem ma reggel jött meg :cry: , pedig ebben a hónapban meg mertem volna esküdni, hogy sikerült. Hszoboszlón voltunk amikor éreztem a pe-t, és ott olyan jó volt és nyugi. Utána pedig minden tünet jelentkezett, pedig nem is volt időm figyelni magam, mert itt volt a Keresztlányunk és lekötötte az egész napunkat. Mégis volt reggeli fogmosós öklendezés és iszonyú éhség na meg mell érzékenység is :( , az igazság szerint még mindig vannak, de a negatív teszttől már nem bíztam benne, és már a gyogyira sem foghatom, mert ebben a hónapban már nem szedtem.
Na mindegy, így majd végig csináljuk a vizsgálatokat, amiket a másik doki írt fel, ma meg megyek mell uh-ra. És próbálok mindenféle programot szervezni magamnak/magunknak, így ha elmúlik a mensi, utána elkezdem magam kondiba hozni, mert amióta nem röplabdázok csak ülök a gép előtt, tavaly a táncot is nehezen bírtam. És a jövő héten meg lemegyünk a Tisza tóhoz.
Na elég lesz belőlem ennyi, úgyhogy be fejezem.

Mátra!
Javítanál mától 1 cn-re.

Anita!
Neked szerettem volna még írni, hogy nagyon sajnálom, hogy nem jött össze most az inszem :cry: , de én nagyon drukkolok Neked a továbbiakhoz!!!

dido
dido

Annácska!

Nincs neurológusunk, megköszönném, ha adnál egy címet! Angyalka most málnalila fejjel dühöng, mert két óra vállonkósza után be mertem tenni az ágyba, valamint már az összes mese és énekrepertoáromat előadtam értsd félpénzen megvettünk még oroszlánt, halat, zebrát és egeret is a vásárban, nézelődtünk a tükörben és csápoltunk KInga babának, hogy milyen arin vigyorog, csak sajna beállt a derekam. Most fagyott le, mehetek zuhizni 8)

Dido!

Akartam írni, csak vártam erre a leveledre. Így minden OK. Szerintem vissza kell zöttyennie a szervezetednek a régi kerékvágásba. Örülök az új orvosnak, hogy maradsz a táblában, és annak is, hogy lazítasz a gyeplőn.

Mátra!

Ha nem költöztél volna el, akkor én pancsoltam volna be egyet! Vagy még rosszabb, felvettem volna Kinga hisztijét, és elküldtem volna, ez remek észheztérítő erővel hat, mert ha bekapcs, akkor menekülőre fogod. Na de edződtél is volna, ha majd a te tündérkéd zendít rá! Kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon, és hallhasd ne csak a hisztiket, hanem a gagyarászást, és azt a szót, hogy ANYA :P

tjuca

Jó reggelt!

Pocak továbbra is köszöni dícséreteket. Épp ma reggel mondta a párom, hogy azért most már a faromra is ment egy kicsi, én meg épp tegnap vettem észre hogy ez valóban így van, mert már feszített az egyik kismamanaci a popómon, meg a combomon, de mondtam férjecskének, hogy ez azért kell, mert különben orrabuknék, ha csak a pocakomon gyarapodna a súly :)

Pankaa!
Szőrteleníte: és még nincs nagy pocakod :)

Timika!
Nevünk már régóta van, az előbb jött, mint a babaprojekt :) Napsugár vagy Zalán lesz, nekünk fontos volt, hogy magyar eredetű név legyen. Jaj nagyon édes Kristóf azon az első képen :) Persze a többin is, de azon aztán…

Jucmuc!
Megfertőzök mindenkit a sportszeletlázammal. Tegnapelőtt este is annyira megkívántam a csokit, hogy nekiálltam csokipudingot főzni, a párom persze díjazta ő is kapott belőle :)

Annácska!
Pont te irigykedsz a pocakomra, aki már most olyan karcsú vagy, hogy az minden anyuka álma!? :) Nagyon édes Annamari ahogy Peti babát szeretgeti.

Brill!
Kockahas, hol van az már?! :)

Mátra!
Most akkor mégnagyobb HURRÁ! És tessék vigyázni magadra! És tényleg amennyire lehet kerüld anyukádat. Ja és egy 3. tanács amit a párod kihagyott: Vegyél vissza a tempóból! És szerintem is hívd fel dokidat, mert az a kis vérezgetés amit te másnak hittel nem biztos hogy jó jel. Most olvasom HURRÁ az elköltözésnek is!

Bogica!
Már NST!!! Ez nem semmi, hova rohan az idő :)

Csibe!
Vigyázz magadra nagyon, pihengess, ha ilyen a vérnyomid. A babaszobás képeket nagyon várom. Nekünk egyre távolabb kerül a babaszoba, belassult a házikókészülés, így inkább csak nézegetem a babaszobákat.

SzHeni!
Üdv itt!
Sajnálom ami veled van, de le a kalappal előttetek, hogy így bírjátok, remélem összejön elsőre a baba, vagy akár babák is :)

Pankaa!
Sajnálom azt a fránya cisztát, nagyon szurkolok, hogy elmúljon és minden rendben legyen.

Évi79!
Buborék is aktív, de neki a hidegfronttól jön elő mindig az aktivitása, lehet, hogy Virág is csak azt érzi.

Mindenkinek szép napot!

kancellárka

Mátra!
Új lakóhely, új élet.Érezd nagyon jól ott magad!Látod, már enyhül anyukád :wink:

Évi!
Tényleg lehet olyan betétet kapni, ami kimutatja a magzatvizet?Hol lehet venni, patikában?Csak érdeklődöm, remélem nem lesz rá szükség :D
Ilyenkor már előfordulhat vizeletcsepegés, biztosan csak az, ne parázz, de akkor a betét tutit fog mutatni, igaz?

Kanci!
Igen, mi lesz majd akkor?De van egy kozmetikus barátnőm, meg egy ügyes férjem, már megtanítottam gyantázni egy pár éve, gobdolván az ilyesfajta problémákra is :lol:

Most már megyek hajatmosni, mert du. megyek a védőnénihez első vizitre, aztán beugrom a dokihoz, hogy csináljon vmit a cisztámmal,mert szerintem magától nemfog elmúlni :(
Majd utánna jelentkezem.
Szép napot Mindenkinek!

Kép
pankaa

Tudtam, hogy vki kimaradt!
Fleur!
Örülök, hogy hallok felőled, tényleg rég voltál már.Sajnálom a történteket.Kívánom, hogy mielőbb jöjjenek rendben körülötted a dolgok, aztán várjuk a zebra jelentést :lol:
Sok sikert!
Puszi

Kép
pankaa

Juca!
Köszi, aranyos vagy. A régi kerékvágás egy kicsit nehez megy, mert régen 26-28 naposak voltak a ciklusaim, és még most is a 33. napon jött meg :?
Azért mert nem írtam attól láttam ám Kingáról az elbűvöló képeket amikor végig próbáltam pörgetni az eseményeket. Az orron alvás tényleg nagyon zabálni való, artista lesz a Lányotok majd meglátod :wink: :D

Most jöttem a mell uh-ról, na nehogy már jó dolog is történjen velem. Megint van egy 13 mm-es fibroadenomám. Már volt egy '98-ban is akkor a jobb o-on, és ki is vették, most a változtosság kedvéért a bal o-on van. Vettek belőle citológiát, és a doki szerint nem valószínű, hogy ki kell venni, bár én jobb szeretem nem magamban tudni az ilyen plussz dolgokat :? A jövő csütörtökön kell menni az eredményért, de akkor nem leszünk itthon, úgyhogy majd csak utána való hétfőn tudom meg az eredényt.

dido
dido

Sziasztok!
Végre egy kicsit hűvösebb van, így már remélem a kismamik is jobban érzik magukat. :D Kérdeztétek a titkári állást, aug. 15-én jön vissza az iskolaigazgatónő és akkor nézi meg a jelentkezők önéletrajzait, és ezután fog visszahívni.(remélem) A motivációs levelembe beleírtam,h. aug. 22-től 29-ig esküvőnk miatt
Nyíregyházán leszünk ezért ha lehet,még előtte hívjon be.Ma lehet,h. be kell mennünk a munkahelyre,mert már kérdezte a főnök,h. mikor megyek be,mert ugye még a cuccaim is ott vannak.. :( és ma megvesszük végre a cipőinket is az esküvőre, ennek viszont nagyon örülök.:D

Csibe!
Majd várom,h. mit mond a doki a vérnyomásodra. Esetleg egy kis gyenge kávéval nem próbálkoztál? Elvileg semmi baja nem lesz tőle a babának, kicsit felélénkül.
Kíváncsi vagyok nagyon Gáborka gyerekszobájára.:D

Annácska!
Köszi,h. leírtad a málnalevéltea és az olaj céljait. Jó utat a Balcsira!

Angie!
Elküldtem a listát. Remélem nagyon jól fog sikerülni a horvátországi nyaralásotok.Kép

Timi!
Neked is küldjem e a Vichy listát?

Mátra!
Örülök,h. még pihensz, vagyis remélem. Neked is elküldtem a Vichy listát. Ne hülyéskedj, persze,h. örülök a babádnak, semmilyen rossz érzés nincs bennem, sőt.:D Mivel tudod, a babáink egy idősek lettek volna, ezért reményt adsz most nekem,h igen nem szabad feladnom. És visszamegyek a dokihoz, ahol mindent rendben találnak és Apával újra belefogunk, legalábbis a normális szeretkezésbe.Kép :oops:

Juca!
Bár én nem vagyok orvos, de szerintem ugyanúgy, ahogy mi, Kingácska is elaludhatja a nyakát. Ma már jobban van? Nagyon szépet írtál Mátrának!:D

Norwell!
Ha kimennénk külföldre kb. 1 évre dolgozni, nem biztos,h. az ottani munka túl jót tenne. A másik dolog pedig,h. mivel volt ez a vetélés ezek után tuti nem mernék teherbe esni kint, ahol még a nyelvet sem beszélném úgy. Ezért semmiképp nem mennék bele, de Apa sem, ezt már megbeszéltük. Ezért volt a dilemma,h. akkor külföld, vagy itthon próbálunk új munkákat keresni és jöhet a baba. Én is annyira szeretem, amikor írsz Kendéről, Te egy igazi Anya vagy!:D

Syry!
Megpróbálom megint a vonalzót és elküldöm prviben. Köszönöm a dícséretet, én is nagyon szeretném ezt az állást, de fent már írtam,h csak aug. 15-e után derül majd ki,h. visszahívnak-e. Várom az eredményeket az UH-ról!! Ha kapsz képet ugye felrakod?? Légyszi!!Gratulálok a kismama könyvedhez!Kép

Anikó!
Annyira büszke vagyok Rád,h. ilyen hősiesen tűröd a szurikat. :DÉs hidd el, én tudom,h MOST meglesz a gyümölcse. Érzem!15-én dől el az állás, vagyis utána,h. visszahívnak-e. Megyek hétfőn is egy interjúra, de nem akarok semmit lefixálni addig míg talomban van ez az iskolai. Meg mindenhol elmondom,h csak szeptemberben tudok kezdeni.

Virág!
Nagyon sajnálom,h ennyi rossz történik Veletek. De meríts erőt a sok jóból is, és én nagyon szorítok Neked is a babáért. A vállalkozáshoz pedig sok sikert.:D

SzHeni!
Büszke lehetsz a családodra! Szerintem már ez is egy hatalmas ajándék! Sok sikert kívánok a lombikhoz.

Heni!
Teszt???

Panka!
Köszönöm a tippeket, és meg fogom nézni. Ha legközelebb Debrecenben leszünk mindenképp szólok. Fáj még az a fránya ciszta? Az én párom is egész sok mindent tud.(szőrtelenítés, hajfestét, palacsinta sütés) :D:D

Brill!
Nem tudom, ma már nincs mensis fájdalmam. A műtét után 12 nappal voltak peteérős tüneteim egész nap fájt a jobb petefészkem. Tegnap tipikus mensis alhasi fájdalmak voltak. De nem tudom, hát majd meglátjuk. Azért nagyon örülnék, ha viszonylag normálisan megjönne. :roll: Én is köszi a dícséretet, de ilyet nem mondj. Minden esküvőn az adott menyasszony a legszebb!!:D Hát kíváncsi leszek én is magamra. Oké, akkor majd játszóruhát viszek.:lol: Elküldöm majd priviben a számom. Én is megnéztem a Kaáli oldalt, sőt találtam egy olyan oldalt, amit kisbabájukat elvesztett szülők készítettek, és nagyon sok mindent lehet megtudni, pl. mi okozhatta a missed ab-met. Ha érdekel majd szívesen felrakom a linket. Nagyon szépen leírtad a lombikot, így legalább már mi laikusok is képben vagyunk.

Éva!
Hogy vagy? Ugye csak vizelet volt? Remélem megnyugodtál. Van ilyen betét? Mi a neve? Még nem is hallottam róla.Jó talit ma Mátrával!Én is talizom vele.

Dido!
Megnyugodtam. Lehet,h. most tényleg erre van szükséged,h. kicsit mással foglalkozz. Nagyon örülök,h. nem akarsz innen elmenni, és tudod én továbbra is legalább annyira szorítok Neked mint magamnak. :DSajnálom azért az 1cn-t.:(

Niki!
Örülök,h. jól vagytok és,h. Buborék is aktív.:D Már alig várom,h megszülessen,h. megtudjuk,h. Zalánnak vagy Suginak kell-e örülnünk.:D Nekem mindkét név nagyon tetszik. A neveink már nekünk is szinte 100%-ra megvannak.

Puszi!Kép
Vendég

LÁNYOK SEGÍTSETEK!!!

Kiborítanak a pockok, 4-5 napja túrnak :cry:
Mit csináljak velük????
14 túrást csinált-csináltak, ebből ma ötöt :cry:
Kép

Nálatok is esik?

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Lehet kapni kifütölőt a gaudaboltokban, ott érdeklődj, nagyon jók.Anyósoméknál a macska "tartja karban" a kertet :lol:
Még nem esik,de most ne is essen, mert megyek el itthonról.

Kép
pankaa

Panka!

Köszi, kipróbálom.
Nálunk egész nap esik, és 20 fok van :?
Nekem kicsit hideg.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok Kedves Lányok!

Még nem csinláltam meg a tesztet, mert most tudok csak elindulni itthonról. Egyébként továbbra is bizakodó vagyok, mert már 1 napja késik és nekem mindig pontos szokott lenni, de nem szeretnék elkiabálni semmit. Délután tesztbeszerző körútra megyek:)

Timik:
Szerintem is fantasztikus Ciprus:) Főleg, ha a végén kiderül, hogy hárman jöttünk haza a szerelem szigetéről. Most nagyon vissza vágyom, mert nekem jól esik a 38-40 C . Itthon olyan az idő, mintha már ősz lenne.

Brill:
Köszi az együttérzést az autó miatt! Hála az égnek semmi komoly!!! Annyi történt, hogy a fékbetét és tárcsa közé hatalmas kövek és sár szorult, ezért olyan hanngot hallatott , mintha fel akarna robbanni. Szépen kitisztították és 2000 huf ellenében el is hozhattuk! Úgy örülök! Este tesztelek:)

Angie:
Ma vagyok a 26. napomon. Nekem mindig 25 napos.De amúgy is a remény hal meg utoljára:) Az a furcsa, hogy (kopp-kopp-kopp) nincs semmi féle mensis érzésem most. Majd meglátjuk este. Azért drukkoljatok!!!

Panka:
Nagyon szorítok neked, hogy minden ok legyen és ne kelljen műteni. Drukk-drukk!!!!!! Én meg köszönöm a Te drukkjaidat!

Annácska:
Neked is köszönöm a drukkokat! Az a baj, hogy én rettentő izgulós csaj vagyok, már annyira kikészítettem magamat, hogy meg sem merem csinálni a tesztet:)

Puppy:
Ma este lesz a nagy nap a teszthez! Egyébként specko nekem a szülés után (3 napig tágítottak, 2 x lamináltak, 9 l oxitocint kaptam) 32-ik napra jött meg a mensim. Volt egy lány, akinek már a 26-ra. Nekem anno a doki azt mondta, hogy szülést (beavatkozásokat) követően 4-5. héten kell megjönnie. Viszont az tény, hogy február 22-től véreztem, a mensiig nem múlt el, szóval én 40-ig kőkeményen folytam.

Még jelentkezem:)

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!
Újra itt vagyok miután összeszedtem Mátra kismamát :), aki majd elaludt szegény. Evett egyett, most pedig itt pihizik a nappaliban és mindenkit nagyon puszil! :D

Ági!
Mátra azt üzeni,h. küld el neki priviben a címedet és ő küld neked vakondbabot. Ebből állítólag nagyon szép növény lesz és még a vakondokat is kiűzi.

Panka!
Szorítok nagyon!!

Heni!
Én nagyon-nagyon várom már a teszt eredméynét, de ha elfogadzs egy baráti jótanácsot, halaszd el reggelre a tesztet. A reggeli vizelet jóval magasabb koncentrációban tartalmazza a HCG-t, és ha babó van akkor az tuti kimutatja. Én csak a csalódástól szeretnélek megkímélni. De ha te másképp gondolod, ne hari. :oops:
Vendég

Pupy!

Nem bírtam valamiért privit küldeni Mátrának, de mail ment.

Köszönöm

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek az aggódást!
Megjöttem a dokitól, nincs semmi gond, babóka nagyon jól van, mocorog ezerrel és mindenben megfelel 30.hetesnek! :lol:
Ráadásul találkoztam a leendő szülésznőmmel, aki nagyon kedves volt és még a szülőszobákat is megnézhettem!

Többen mondtátok a kávét: terhességem elejétől nem mondok le a kávéról, csak nem kettőt iszok egy nap, hanem egyet!

Készülnek a babaszobás képek!Kérek még egy kis türelmet!

Norwell!
Igen, igen ilyen gyorsan telik az idő!!! :lol:
Már 30.hét!

Mátra!
Éljen-éljen!Gratulálok a költözéshez!

Évi!
Milyen speckó betéted van neked?Elárulod?

Köszönöm Mindenkineka bíztató szavakat, most már semmi bajom, nagyon jól vagyunk! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sziasztok!
Megjöttem.Védőnőnek csak a helyettese volt, kb. 3/4 órát vártam, már a sírás kerülgetett, annyira fájt a cisztám, se állni, se ülni nem bírtam :cry:
szerencsére velem hamar végzett, mostmár van nekem is kiskönyvem :D
Utánna mentem a dokihoz, ahol előre kérettem magam, mondtam mia bajom, így nem kellett sokat várni.Egy nagyon aranyos doki volt(az enyém szabi van), és leszívta a cuccost, de az is nagyon fájt, +bejódozta, Lidocainozta, ami nagyon csípett,úgyhogy nagyon kész voltam :cry: :cry: :cry:
De utánna sokkal jobb lett, már nem feszít annyira.

Heni!
Várom a teszteredményt, nagyon drukkolok!

Mátra!
Neked jó pihizést!

Én is alszom egyet,esett az eső is, nagyon nyomott vagyok.

Kép
pankaa

Panka!

Megcsináltam a turó fánkot, nagyon finom lett.
Legközelebb duplázom az adagot :wink:
Gratula a kiskönyvhez, jó pihizést!

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Nagyon sötét van itt nálunk, lehet, hogy mindjárt esni fog... mondjuk én nem bánom, hogy hűvösebb van, Kende baba is nyugisabb (csak el ne kiabáljam... :D)

Heni!!!
Nagyon drukkolok Neked!

Kanci!
Csini szobája van Buboréknak! :D

Panka!
Gratula a kiskönyvhöz! Juj, ez a ciszta ölég rosszul hangzik...

Csibe!
Örülök, hogy Gáborka jól van.

Évi79!
Mizujs???? Gyere, mert lerágom a körmömet!!!

Pupy!
Sikerült cipőt venni? Fúúú, nekem anno nagyon nehezen ment, alig találtam, de azért sikerült... 8)

Mátraanyucim!
Remélem, pihizel!!!

Juca!
Lefagyott: hát, eltartott egy darabig, mire rájöttem, mit jelent... Hülyeségért én sem megyek a szomszédba... :D

Ma voltunk csípőuh-n és hallásvizsgálaton is. A befelé utat átaludta a drága szentem, sőt, még a hallásvizsgálatot is. :D Ez egy új vizsgálat, nem dörrentenek bele a fülükbe, hogy ordítsanak, hanem csak egy kis dugót raktak a kis fülébe, ami a visszaverődő hanghullámokat érzékelte. Minden oké vele. Az uh-nál le kellett vetkőzni, és oldalról megnézték a csípőjét meg a veséit, csak egy picit méltatlankodott, de nem sírt, szerencsére azzal is minden oké. Levontam a következtetést: egyszerűen tökéletes gyerekem van! :D :D :D

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Megjöttem az uhról. 2 és fél órát vártam. A párom is jött, de aztán elküldem, menjen csak fizikoterápiára ( a héten nem volt)- meszesedik a csigolyája és e miatt fáj a karja, így lemaradt az eseményről, meg nem tudtuk bejöhet-e vagy se. Bár láttam hogy elég sok apukajelölt bement.
Szóval az uh-n végre láttam a képernyőt és a kisbabámat. Csodálatos érzés volt. Meg van mindene, feje, karja, lába (e két utóbbi még ici-pici, de mintha mozgolódott volna.) Doki szerint minden ok. (Schöpf-Méreis doki, nem az akihez egyébként járok.) aug 28-ra rendelt be genetikai vizsgálatra. (eredetileg 16-ra akart, de másnap megyünk Prágába négy napra, így megkértem tegyük át és sikerült másik időpontot találni. (fényképet nem kaptam, sajna.)

Pankaa
gratulálok a könyvhöz. Ilyenkor nyáron sok a helyettes minden fronton a szabik miatt. Végre megszabadultál a cisztától, ez fontos, innentől már minden rendben lesz.

Heni
drukkolok nagyon. Holnap reggel alig várom, hogy megnézhessem a táblát. Remélem már benne leszel...mármint a zebrások között.
Ági
nem semmik a vakondtúrások!!! gondolom most az eső miatt növekedett meg a számuk.
puszi
syry
syrynx

Syry!

A Shöpfiben nem véletlen a Ferenczi Miklós doktor úrra vártál annyit?

Ott mindig ezren vannak az ultrahangon. De megéri, mert profi a doki!!!
Vendég

Pupy!
Cipővásárlás nekem is nagy gond volt, egy db. volt jó a lábamra, aminek nem 20 cm-es volt a sarka, de 20 ezer ft.-ba került.Viszont nagyon csini, és iszonyúan kényelmes, és nyáron tudom hordani fehér ruhákhoz :D

Syry!
sajna nem szórják 2 kézzel a képeket, én a jövő7en megyek szerncsét próbálni.párodnak jobbulást kívánok!

Kacsa!
Nekem már adtak, de ha hamarabb mentem volna a tanácsadásra, akkor talán hamarabb kaptam volna.

Norwell!
Hát igen, aki tud az tud! :wink: :lol:

Ági!
Egészségetekre! :D

Most már jobban vagyok, bár még sajog a helye, és a macerátol(3 szuri a hüvelybenetnél :x )ég, és duzzadt, de legalább nem feszít.Lányok!Ilyet a világ leggonoszabb emberének sem kívánnék!
Csak remélhetem, hogy nem ujjul ki, ennek érdekében talán 8 hónapig semminemű sex, még gondolatban sem :cry: :cry: :cry:
Aztán szülés után ha nem múlt el, a gátseb mellé kapok egy másik varratot.ez lesz a következő programom a kórházban.Csak hogy ne unatkozzak.Buli nem?
Na jó, nem sajnáltatom magam tovább, inkább pihizek egy kicsit, meg "babázok".Biztosan őt is megviselik az én nyavalyáim.(védőnő szerint biztosan).

Kép
pankaa

Sziasztok!

Végre idejutottam a géphez. Sajnos messze dolgozom az otthonomtól és mire haza érek elég késő és vár a házimunka (főzés, mosogatás, stb.)
Remélem már nem sokáig kell dolgoznom.
szalai heni

Jellemző a magyar egészségügyre. Szerintem ha nem kéne várni az orvosnál, akkor a magyar betegek azt hinnék, hogy eltévedtek. Egy vérvétel fél nap. Ez is csak nálunk lehet.

Olyan furcsán érzem ma magam. Azt hiszem beteg leszek, vagy ez a hírtelen lehülés visel meg. Ma egész nap annyira fáztam, és most este mikor zuhanyoztam meg azt vettem észre, hogy fáj a bőröm. Alig tudtam lemosni a szappant, mivel fájt a hideg fájt a meleg. Teljesen tönkretesz ez az időjárás...

Babára várva lehet bármilyen gyógyszert beszedni? Mi a teendő ha valamit összesed az ember?

Panka!
Te egy hős vagy! Ez azért nem volt kis dolog, és semmi hiszti a részedről. Bámulatos! Ezek után már mindennek a legnagyobb rendben kell mennie!

Pupy!
Én kb. 2465 cipőt próbáltam fel, mire az esküvő előtti héten találtam egyet. Igaz, nem volt rajta semmi díszítés, különösebben divatosnak sem lehetett mondani, de este 6-tól reggel 6-ig bírtam benne táncolni.
Én nem bántam meg, hogy a kényelmi szempontokat vettem előrébb a divattal szemben. (Imádok táncolni.)

Mátra!
Pihenj sokat!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Szalai Heni:

Annyira jó, hogy ilyen lelkes,bátor és pozitív vagy. Sugárzik minden megnyilvánulásodból az energia.:lol:
Irigylésre méltó a családod is.

Nagyon szorítok neked, hogy mielőbb sikerüljön a pocaklakó!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Szia Eszti!

Köszönöm szépen a szép sorokat, ilyen tárborral nem nehéz bátornak és pozitínak lenni.
Köszönöm, hogy szorítasz.

Heni
szalai heni

Sziasztok! Megjöttem én is :) Képzeljétek, Kristóf ma fordult hasra először :D Meg is örökítettem a produkciót, természetesen még csak a hagyományos fényképezővel tudtam, úgyhogy sajnos még nem tudom feltenni. Nagyon cuki volt :D A kezeit még maga alatt hagyta, azokat kiszedtem neki, utána meg mászni próbált, de még nem nagyon ment neki :lol:

Bogi :) Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked! :lol: Málnalevél teát én a 37. héttől kezdtem inni. Ja, a gátra muskotályzsályás borogatást szoktak tenni: 1 dl olíva olajba tegyél 5-6 csepp muskotályzsálya illóolajat és azzal kenegesd a gátat.

Junko :) Nagyon aranyos képeket tettél fel! Mi újság a természetgyógyásszal? :?:

Dido :) Jó volt hosszú idő után olvasni rólad, de légyszi ne hagyj itt minket!

Brill :) Aranyos vagy, köszi :D Készülsz már lelkiekben a lombikra?

Pupy :) Hú, nagyon megköszönném, ha elküldenéd a listát :D Megvan még az e-mail címem? Nyaralás: eddig úgy volt, hogy a Kolpingba megyünk Alsópáhokra (Keszthelyhez közel), de már nem vagyok biztos benne. Hétvégéig viszont el kell döntenünk. Ti azért elutaztok vhova nászútra, vagy most nem tudtok, hogy így alakult a munkahelyed?
Sikerült megvenni a cipőket?

Angie :) Én javasoltam Mátrának, hogy várjon az UH-val. Bizonyítottan káros hatása nincs, viszont tény, hogy a babák nem szeretik! :idea: A hormonvizsgálatokat pedig vérből csinálják. És az ő babája még olyan kicsi lehet, hogy lehet, hogy UH-n még nem is fogják látni, akkor visszarendelik pár nap múlva, újabb UH, ami szerintem teljesen felesleges. De ez csak a saját véleményem…

Anikó :) A Babaproject előtt állók babásai c. topikra gondoltam :D De most már nem kell elolvasnod, mert Móni23 ide is megírta a nagy hírt :D

Mátra :) Örülök, hogy végre rászántad magad a költözésre, szuper! Na meg annak is örülök, hogy nem haragudtál meg rám! :D Hogy érzed magad?

Évi79 :) Légyszi adj vmi jelet magatokról, mert tövig rágom a körmeimet :lol: Nem is tudtam, hogy van ilyen spéci betét :lol: Ki fog végül híradózni rólatok?

Niki :) Nagyon szép neveket választottatok, főleg a Napsugár tetszik nagyon :lol: Az nálunk is esélyes lett volna, ha kislányunk lesz. Bár mikor császár előtt kellett lánynevet is mondani, akkor Noémi Csengét mondtam :wink:

Csheni :) Nagyon drukkolok a holnap reggeli teszthez!

Csibe :) Klassz, hogy minden ok veletek! Tényleg szebbek a kórházi szülőszobák, mint a klinikai? Mit mondott a szülésznőd – lehet pl. szülőszéket használni? Kíváncsi vagyok a babaszobára :D

Pankaa :) Jobbulást neked, pihizz sokat!

Kati76 :) Írj egy kicsit magatokról, hogy telnek az első hetek?

Szalai Heni :) Nagyon szorítok, hogy már az első lombik sikeres legyen! Jó, hogy ennyire összetartó a családotok!

Lányok, itt iszonyat nagy vihar van! Zuhog az eső, villámlik, dörög ezerrel. Megyek is odabújni a törpéhez, mielőtt felébred.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt lányok!

Ilyen sem volt még, hogy én legyek az első :lol: Nem volt túl jó éjszakánk. :( Kezdődöttt azzal a bazi nagy viharral - komolyan akkorákat dörgött és villámlott, hogy már én féltem :shock: Törpe szerencsére nem ébredt fel. Utána viszont 2 óránként: 1-kor, 3-kor, 5-kor és 7-kor, úgyhogy nagyon kipihent vagyok. :( Nem tudom, mostanában mi van vele, de pár napja ezt csinálja :(

Évi79 :) A málnalevél teáról pont az előző hsz-emben írtam, de Juca és talán Annácska is írt róla korábban.

Itt megint tisztára be van borulva :( Azért szép napot mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Pankaa!
A védőnőnél is előrekérhetted volna magad. Most szerdán én is megtettem. Amúgy örülök, hogy már jobb, de azért pihizz sokat.

Norwell!
És még csak most jöttél rá, hogy Kende baba tökéletes?! :)

Syry!
Kár hogy nem kaptál képet, megnéztük volna mi is a csöppséget, de neked is elhisszük, hogy aranyos édes, és mindene megvan.

Pupy!
Én cipőt a kínaiban vettem, annyi volt csak, hogy egy szellőző cipőtalpbetétet kellett bele vegyek, hogy komfortos is legyen, de még csak fel sem törte a lábikómat.

Timika!
Gratulálok Kristófnak a megforduláshoz, nemsokára azt veszed észre hogy futhattok utána :)
Hát remélem a férjem észnél lesz mikro a gyerek nevét kérdezik, mert hogy én tuti mást mondanék. Anyósom is eljátszotta ezt a párom nevét a bátyjának akarták adni, de valamiért akkor ott mást mondott, így megmaradt a név a kisöcsinek :)
Ja a Napsugár történetét még leírom, régebben mindig nézegettük a helyi újság megjöttünk rovatát és ott láttunk egy Nyári Napsugár nevet, na akkor szerettünk bele :) Olyan édes ezzel a családnévvel.

CsHeni???

Csibe!
Örülök, hogy minden ok. Mi is nemsokára megyünk a szülésfelkészítő keretében szülőszoba látogatásra, nem volt furi így bemenni?

Szalai heni!
Pihenj sokat, én nem ajánlanám neked az erős gyógyszereket, inkább kamilla és hársfavirág tea két filter egy bögrébe és mehet bendőbe. Mézzel vegyítve persze :)

Évi79!
Hát én is azt hittem már Virág ki is dugta a fejét. Nem akarok vészjósló lenni, de van egy olyan érzésem, hogy Virág már kíváncsi az anyukájára és nem fogja a 40 hetet kivárni.

Szép napot mindenkinek!
Nekünk remélhetőleg az lesz, délután megyünk haza anyukámékhoz hétvégére, este már az apu főzte halászléből fogunk jókat falatozni, és ott lesznek unokatesómék a majdnem egy éves kisfiúkkal és az újabb pocaklakójukkal.

kancellárka

Egy kicsit eldicsekszem. Tegnap alkottam barátnőmnek.
Csináltam egy üvegecskét szalvétával és üvegfestékkonttúrral, benne üvegkavics van és majd víz meg a szerencsebambusz kerül bele. Készült még egy hozzá illő cserép is, Köztes repesztővel szalvétával és üvegfestékkontúrral. Marha büszke vagyok, mert írtó jól megrepedt a köztes repesztőm, ennyire jól még nem sikerült, kezdek rájönni a titkára.
Kép Kép

kancellárka

Kanci!

Nagyon ügyes vagy!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Jó reggelt Mindenkinek!

Jelentem már sokkal jobban vagyok :lol: Nem fáj, csak a szurik helye, meg az alkoholtol lemaródott bőr helye :(
De már tudok ülni,és járni :lol:

Kanci!
Nagyon ügyi vagy, én is szoktam eszkábálni, vannak képek is, de én béna vagyok feltenni őket, majd esetleg megkérem a férjemet.
A védőnőnél csak én voltam, meg egy lány, aki már bennt volt.

Timi!
Én is felébredet a viharra, akkorákat villámlott, hogy a függönyön keresztül kisütötte a szememet 8)

Mátra Anyu!
Hogy vagytok?Szeded a progit?

Évi!
Akkor már finiseltek!

Anikó!
Hogy megy a szurizás?Gondolom már belejöttél, mint kiskutya az ugatásba :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kanci!

Ez szupi, én már azon is csak néztem, hogy mi az a köztes repesztő :shock: Örülnék a barátnőd helyében ennyire személyes ajándéknak!
Napsugár, nekem Égető Napsugár volt az évfolyamtársam, szegény nem rajongott a szülei humoráért. Tetszenek a nevek, nekem főleg a Zalán :-)

Syry!

Örülök, hogy minden rendben.

Panka!

Ez nagyon fájhat. Óvatosan sem lehet szerelmeskedni? Szerintem tökmag ebből max. a lidocaint érezte, meg, hogy te is feszült vagy, mást nem. Ja és ilyen pici azt hiszem még nem érez fájdalmat, de ebben nem vagyok biztos. Úgyhogy nyugi, és ne hagyd, hogy a védőnőhelyettes drámázzon! Ja és fájdalom esetén kéretik előre menni és nem tűrni!

Heni (cs)!

Várom a tesztet, tényleg reggelit csinálj mindenképpen!

Heni (sz)!

Fantasztikus családod van, kívánom, hogy hamar teljesüljön az álmod! Ha betegszel, akkor menj el a háziorvoshoz, és mondd el neki, hogy mire készültök, hogy ennek tudatában adjon bármit, majd megkérdezheted Bernáth doktort is telefonon. Addig is csináld, amit Niki mondott!

Pupy!

Pénzügyek? Nyelvismeret? A többit priviben. Nekem Sebastiano cipőm volt, most is hordom annyira kényelmes.

Kati!

Hogy vagytok?

Timi!

Nem lehet, hogy a foga jön? A fogfájás mindig este és éjszaka jön az emberre, állítólag a kicsikre is, azaz nappal eltereled róla a figyelmét. Nagyon ügyes lehetett, amikor megfordult!
Kinga még nem fél a zajoktól. A kábales elhűlt, amikor hidegvérrel néztük, amikor ütvefúrózott, na jó tisztes távolból, mert persze Kingát nem lehetett kihagyni a buliból. Ő még a viharban is a villámokat, meg az esőcseppeket élvezi, és nem fél a dörgéstől. Nem tudom mikor kezd majd, gondolom egy két hónap múlva. Ennek ellenére én is ott gubbasztottam mellette, hogy olyan bátor legyek, mint ő :-)

Mátra!

Pihenj sokat, most ne pörögj!

Lányok!

Tegnap nagyon büszke voltam magunkra! Egyedül benyargaltam Kingával a Nyugatiba vonattal! Ott már várt Kofa, és mentünk a fogorvoshoz. És nem kellett semmit csinálni a fogaimmal!!!! Kinga meg Kofával a csiribiri váróban nézegette a hatalmas akváriumban a halakat, és nagyokat kurjantott, mármint a gyerek :twisted: Fogdoki megnézte Kingát, és megállapította, hogy nála sem kell semmilyen kezelést alkalmazni :lol: és ott röhögött a haján, azaz szerintem írígykedett, mert ő finoman fogalmazva nagyon férfiasan kopasz!

Ronda idő ellenére is szép napot!

tjuca

Juca!
Gratula a vonatozáshoz!
Sajnos a szerelmeskedés az amit kerülni kell,mert az a mirigy van begyulladva, cisztásodva, ami sikamlóssá teszi a dolgokat, ha érted mire gondolok. :wink:
Úgyhogy most még gondolnom sem szabad rá :(
Hogy meddig, azt nem tudom, lehet a terhesség végéig? :roll:
Itt most süt a nap, de talán nem sokáig 8)

pupy!
Találtál már cipőt?

Most a változatosság kedvéért a házidokimhoz kell mennem(EKG, vizsgálat).Hétfőn ismét védőnő, meg terhesgondozás.Csinálják itt nekem a programokat, nem is tudom mi lenne, ha dolgoznék.
Puszi.

Kép
pankaa

Köszönjük :) az érdeklődést, jól vagyunk. Az én kis haspókom már 150-eket eszik, dehát nem lehet kevesebbet adni neki. Utána húzza a görcs a pocinkat. Éjszaka is ez van, elég nehéz visszaaludni.

Kórház ügyben csak annyit, hogy én nem foglaltam szobát, az elsőn voltam. Háromszor költöztem, mert elöször a császáros szobában voltam műtét után, utána ki kellett költöznöm, mert jöttek a friss császárosok. Aztán hétvégére nappalra kiadták Petrát, ezért babás szobába költöztem. Szeretem a társaságot, beszélni, ezért nem akartam fizetősbe menni.

Elég sűrűek a napok, nem érem magam utól semmivel, de hát majd könnyebb lesz.

Azért néha be-be nézek, olvasni gyorsabb, mint pötyögni.

Próbálok jönni többet! :lol:
Vendég

Kép
Kép
mátra

Megint gyorsan:

Elkezdtem barnázni, megyek a kórházba be kell feküdnöm.

Mindenkinek puszi, vigyázzatok magatokra, majd jelentkezem.
mátra

Mátra Drága!
Nagyon sokat gondolok Rád, és amíg külföldön leszek is fogok írni neked. Remélem, nincs nagyobb baj, és hamar kiengednek. Most legalább kivizsgálnak, és tudnak célirányosan gyogyikat adni. Írtam SMS-t is.
Puszi,
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?