Szia Satám,
na még gyorsan neked ide is írok, míg fel nem ébred Bogicica!
Te, nem gondoltál rá, hogy össze kellene valahogy hozni majd Dávidot meg Bogit?
Annyira passzolnak, most néztem meg a fotóitokat!
A többieknek mondom, hogy múlt hét kedden (csupa 6-os dátumon) megszültem szintén 6 óra alatt a kislányomat, Bogit, 3800 gr-mal (dettó Dávid) és 52 cm-vel. A feje alig fért ki, 2 vágásom van egymás után, de bánja kánya. A szülés maga nagyon szépen, bensőségesen sikerült, mindenkinek ilyet kívánok!
Sata, milyen a napirendetek? Mi úgy kezdünk beállni, hogy jó 1 óra -másfél óra fentlét, és 2-3 óra alvás utána. Elég jó baba Bogi, eddig csak a kiságyba való szoktatásával volt kalamajka 2 éjjelen át, nem is lett ebből semmi. A nappali lenti kisbölcsőt szereti, ott nyugodt, úgyhogy abban alszik velünk éjjel is, fent a hálóban.
Éjjel éjfél körül alszik el, 3 óra tájt vagyunk fent, aztán 7 óra tájt, így 6 óra alvás megvan nekem egyelőre, meg délután kicsi. Sajna még nem vettem fel a baba ritmusát, így nappal nem alszom vele mindig, ezért elég hulla vagyok és kicsit a tejem is csökkent.
Egyébként a zajt, a koszt, a kutya- ételszagot, a lenti sertepertét, hangos beszélgetést stb. szereti, a steril, csendes szobájától megőrült.
Remélem, azért majd még sikerül átszoktatnunk pár hónaposan éjszakára.
A kilók is olvadnak, már nem egész 5 kg feleslegem van 10 nappal szülés után, ebből 1-1,5 kg tuti a cicim. Én nem tudom, mit akart a doki a 10 kg-os hízásstoppal, hiszen akkor most kis feleslegem sem lenne, ami kell a szopihoz, tudtommal.
(csaknem 8 kg ment le eddig.)
pusz Norka (40+0 - hehe)