Új privát üzeneted érkezett!

Mirama, nekünk is jó a 15-e! :wink:

Csilla! Jó volt a gyerekekkel, nem is volt komoly vita a fiúk közt :wink: , és már Gitta mamával is tegeződünk :D , nagyon aranyos volt.

Eszti, mi olyan sokan vagyunk, kirúgnánk a Csilláék háza oldalát... :D , sajna nem mehetünk :(

Ma megyünk csípőszűrésre :roll:
amica

Jajajaj, most kelt fel... :)

Erika,
mi is mindig nosztalgiázunk a megismerkedés évfordulóin :) Mi is diszkóban ismerkedtünk, minket úgy mutattak be egymásnak. Igaz már úgy mentünk oda aznap este, hogy tudtuk: össze akarnak hozni valakivel... Így kicsit kínosan indult a beszélgetés, mert tudtuk, hogy mit is akar a másik. :) Illetve mit is akarnak a közös ismerőseink... :) Sikerült. :) Már több, mint 6 éve :)

Katus,
gyors leszek, aztán majd du. folytataom.
Dorka nem lázasodott be, köszönöm! :)
Napközben teszek-veszek, takarítok és pakolok- mert kupi, az nagyon hamar tud kerekedni :) - néha főzök is.
Anyuék ugye itt laknak alattunk, így megosztjuk a főzés tudományát.
Apu még dolgozik, anyu már nem, rokkantnyugdíjas, vagy háztartásbeli, kinek mi tetszik.
Dorka 2,5-3 óránként szopizik, az első reggeli az olyan 6-7 között van - most már :) - az uccsó pedig este 9 körül, aztán szunya reggelig! :)

De most rohanok, mert felébrdet és most jön egy épp aktuális kaja neki! :D

Majd jövök még!

Sziasztok! :)

nadine81

Amica!

Szórítok, hogy ne essen az eső!

Erika!

Írtam Kép

Ki szeretné akkor Kép amít felvettem a Gabónak???

A www.fortunarecords.hu bele tudtok hallgatni
Az egyik Tanuljunk játszva! Erdő-Mező állatai
A másik Tanuljunk játszva! Házkörüli állatok

Mert akkor 15-ig át tudnám venni! :)

katus78

Juj Katus, nekem ezek kellenek!! Please! Cd, hogy legyen? Utólag is jó ha adok kettöt? Nekem ezek közül a Bújj-bújj zöld ágas cd megvan, én meg azt tudom átmásolni valakinek ha kell.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó. Kérdezted a ruhámat. Nem a Lizböl volt, szerintem ott másnak a képe volt fenn. Én Peströl kölcsönöztem. Lehet csak hasonlított rám. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Vizmatibeus, Ti jöttök?
Zsani? /Még mindig kórházban????/

KépKép
KépKép
mirama

Tényleg, mi van már Zsaniékkal?? Tud valaki valamit??

Katus, Kriszti, én szeretnék cd-ket!!!! Ha viszem az üreset a talira úgy jó???

Nekem Gryllus Vilmos gyerekdalai vannak, ha érdekel valakit én is másolok szívesen.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mirama!

Hu de jó, nekem meg az kell(buj, buj.......) :) :) :) :)
Cd-t majd utánna rendezzük.

Köszi

katus78

A legfontosabb!! Ágit véletlenül kihagytam!!!! Bocsánat! :oops:

Ugye eljössz Ági?? Itthon lesztek még? Vannak Hobo cd-im! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

www. gryllus.hu/vililemezek.html

Gryllus dalok 1 és a 2 van meg, meg a Nótás Mikulás

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus,
én is szeretném a cd-ket! :) És én is úgy tudnám vinni utólag az üres lemezeket a talira, az úgy jó?
És akkor most a Bújj, bújj, az már egy harmadik lemez? Az van meg neked, Kriszti? Mert akkor azt is szeretném. :)
Viszek-viszek sok-sok lemezt, lemezt!! :D :D

nadine81

Sziasztok!

Nercsi, Kriszta , Katus!
Nekem is le tudnatok masolni a Cd-eket?
A talira viszem az üres Cd-eket!! Köszi!! Nagyon jo! Legalabb lesz magyar Cd is! :)

Mi is tegnap voltunk a 3.oltason! Minden siman zajlott, csak egy piciket sirt.
Kepzeljetek 8610g es 70 cm! :D Es szerencsere makk egeszseges!
De kaptam egy fontos utasitast, hogy nem szabad a lanyomat meg ültetnem! Abszolut nem jo neki. A legfontosabb, hogy maszni tanuljon meg. Szoval Nercsi raertek meg böven az ülessel!!!
ÜDV:
RENI

Kép
Kép
reni76

sziasztok!
igen,az én gyerekeim is először másztak,aztán felálltak és csak utána (mászás közben tanulják meg) ültek.ja,és aztán megtanultak járni,azt is csak úgy maguktól.

viol
hogy én mennyire irigyellek a jól alvó dorka miatt!!!ma reggelre is mint a mosott kaki,úgy keltem fel.mintha nálunk nem is lenne éjszaka(legalábbis nekem).mert végülis cici után visszaalszik,de én már nem bírok olyan egyszerűen visszaájulni.

és tegnap még azt hittem,hogy 7 foga van zórának,de az esti fürdéskor kiderült hogy nyolc az a hét :P .és állandóan enni akar,mikor valakit meglát,akkor rögtön kell neki is.igazi haspók(mondjuk látszik is rajta,kicsit oszloplábai vannak :lol: :lol: :lol: )

andi
gyertek csak,sok jó ember kis helyen is....
remélem nem kellett órákat aszalódni a csípő uh-n,bár ott mindig tömeg van.no és,hogy ágnes rendben van,bár gondolom úgyis visszahívnal még egyszer.

eszter
addig maradtok,amíg tetszik!!!!remélem minél tovább!csak rucit hozzál(még szonjának is tudunk adni :P ),a többit adjuk(törölköző,stb)ne cipekedj sokat.sajnos neked ruhát nem tudok adni,mert a nadrágjaim neked térdig érnének :wink: :roll: .vagy majd felveszed a péterét?!a nadrágját!.....!!!!

itt is nagyon vacak idő van.most meg már hűvös,szeles és hülye esők vannak
hétvégén folytatjuk az iskolai bevásárlást,most már szecsővel,mert a ruhákat próbálni kell.a táskát pedig vele akarjuk választani(de majd az olcsó felé terelgetjük).van valaki aki ebben tud tanácsot adni?érdemes drága táskát venni?az tovább tart?kibír több tanulóévet is?vagy csak menő és azért drága?!

várom veletek a nagy bulit,izgulok már én is!Mirama édes vagy,hogy még minket is felvettél a listára!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Mi valószínűleg vonattal mennénk 15-én, szóval a fuvar érdekelne Katus! :)

Ja és a CD-k is érdekelnek! Mindhárom! Cserébe a talira viszek üres CD-ket!
Cserébe nekem van Babazene 1-2-3!

KépKép
nicika

Szemizo!

Én is irigylek mindenkit, akinek alszik a gyereke!!!!!
De azért jó tudni, hogy vannak nem jó alvó gyerekek is, mert már el voltam keseredve, hogy az én gyerekem nem alszik.
Éjjel 21-kor aludt el 23-kor tea, 0-kor tea, 1-kor üvöltés, nem volt elég a tea, csak sír, sír, úgyhogy babusgatás, tánc, stb. 3-ig fent volt, aztán hatkor felkelt!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Na de most én is megvizsgáltam a száját, nem normális, amit tapasztaltam, kint van 11 fog, és jön a negyedik szemfoga, és a 4db kis rágó teljesen ott van az íny alatt, az egyik hegyét picit érezni, ma is tisztára nyűgős volt. Szegénykém.
Szóval előreláthatólag nem mostanában fogok aludni! :cry: :cry: :cry:
Én már vettem magamnak energia italt, a kávé, már nem elég :(

Máté 2 hónapig csak kúszott, aztán egyszer csak 1 hónapja megtanult felállni, pár napra rá mászni, és pár nap múlva a mászásból átfordult ülésbe. :)
Ő is nagy haspók, mindig kunyizik! :)

Te hány centi vagy? Most már kíváncsivá tettél!
Én 162cm vagyok! :lol:

Lányok a cd-ket készítem! :)

Nicika!

Oké, akkor majd pontosítjuk melyik vonattal jöttök.

katus78

szia katus!
el sem merem árulni a "mélységemet":155cm
nagyon ügyes máté,hogy már ennyi foga van :lol: .és sajna nem ihatok ilyenfajta okosságokat,mert még szopizik.ezek szerint gondolom te már nem szoptatsz.azért ebéd után mindig bedobok én is egy 3:1 kávét,de hatása nincs,csak imádom az ízét :P .meg édesség helyett finom :oops:

na megyek adok vacsit az éhenkórászoknak :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla! Semmiképp nem tudtok jönni a talira? Mira örülne korabeli gyerekeknek.

Katus! Te csinálsz borítot is?

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Én úgy tudok csak borítot, ha a férjem elviszi a munkahelyre és lefénymásolja, nem tudunk szkennelni.
Úgy jó lesz?
Te hogy tudsz?

katus78

Szemizo!

Hát én már nem szoptatok 6 hónaposan elapadt a tejem :(
Addig mindig koffein mentes kávét ittam, pszihéssen hasson :lol: :lol: :lol:
Mostanában is szoktam egy nap bedobok abból ötöt is, és pörgök :lol: :lol: :lol:
Nem is vagy alacsony! Külömben én szeretem az kisnővésű embereket a férjem is csak 170cm. :lol: :lol: :lol:

katus78

Katus,
Én is szeretnék Cd-t és viszek üreset!!
Köszi!
Vendég

Gyerekek! Írtam Zsaninak, kikerestem a számát az iwiwröl. Kiváncsi voltam mi van Velük, még mindig kórházban vannek-e.
Ezt írta :
"Virág az intenzíven fekszik, vért és infúziót kap! Hétfö este bevérzett de annyira, hogyha nem itt vagyunk akkor nem tudtak volna segíteni rajta. Köszönöm az érdeköldést! Üdvözlök mindenkit! Fogalmam sincs mikor megyünk haza! Itt vagyok Vele!"

Nem térek magamhoz, akárhányszor elolvasom a hideg ráz. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Szerintem én /ill. férjem/ tud csinálni borítot. Ha Neked nem megy nem muszáj ám!! Nem azért kérdeztem, csak, hogy én csináljak-e vagy, hogy legyen. Inkább a szám címek fontosak. Persze jó ha van borító.

Szemizo! Én még szoptatok és nem is iszom kávét, de néha bedobok egy cola lightot. Nem naponta csak ha megkívánom. Eddig nem volt gond töle.

Nem irigylem most Zsanit. Rajtuk jár az agyam. Ezt nem szeretném soha átélni.

KépKép
KépKép
mirama

Jaj, szegények!

Engem is a hideg ráz, úgy sajnálom őket, szegények! :cry: :cry: :cry:

Mirama!

Arról az oldalról amit írtam le lehet tölteni még a szövegeket is, de ha akarod lefénymásoltatom.

Hu nem térek magamhoz!!! Szegények!

katus78

Júj!Ez sokkoló volt!
Én nem is értem mi folyik itt?Ez nem véletlenül egy rutinműtét?Vagy az orvos is azt gondolja és elbagatelizálja a dolgokat?Nem figyelnek oda?
Szegény kis Virág és a szülei!
Kirázott még a hideg is ezen hír hallatán.
Javulást neki!
Kép

Viol!
Tényleg,ez a fotóalbumnézegetés a partyn nagyon jó ötlet!
Viszek is párat!
Imádok fotókat nézegetni.
Vigyünk magunkról gyerekkorit is.Oké?

Kriszti!
Mi 2 fővel jelennénk meg mert apuci melózik egész nap.Mi viszont ki nem hagynánk ezt a közös pikniket!
Már nagyon várom!

Nercsi!
1999 márc.20-án ismerkedtünk meg a férjemmel és 2002 szept.7-én házasodtunk össze.

Kép
Amint Violékat minket is úgy hoztak össze.Jól összehoztak mi meg összehoztuk a Szonját. :D :D :D
Kép

Katus!
Mizujs a tütütökkel?Tudtok menni a Balcsira holnap.Víz az lesz!Lentről és fentről is.Iszonyúan szakad most is.
Kép
Ezért ez durva,hogy 2 napja még gatyarothasztó meleg volt most meg néha még hideg is van.Mondjuk én ezt jobban viselem.
Remélem 15-én nem fog esni!

Csilla!
Köszönöm,elfogadom Péter naciját feltéve ha ő is benne van. :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :D :D :D :D :D
Én sem szeretnék nagy pakkal utazni.Csak azt viszem ami feltétlenül kellhet.A szemceruzámat!
Kép

KépKép
eszti76

Istenem, szegény kicsi Virág!!!! Csak hamar túljussanak ezen!!!!
Ez borzalmas, hogy ilyen rutinműtétnek számító dolog így végződik.
A hideg ráz a gondolattól!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Épp ma néztem rá a koraszülött ajtajára a csípőszűrés miatt, ott van a gyerekintenzív is :( Remélem hamar rendbejön a Virág, szegényeknek nagyon kijutott a betegségekből és ez a műtét is :cry: :cry: :cry:
Remélem hamar hazajöhetnek és nem lesz már semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velünk minden ok. Nercsi,hétvégéig vagyunk hármasban.

Katus, én mindegyik gyerekkel éjszakázom, Ágnes sem kényeztet mint Dorka a Violt :oops: :wink:
Már nem is tudom kitől milyen cd-t lehet kérni, alig bírom követni az eseményeket olyan futva olvasok.

Csilla, itt sem jobb most az idő, megyek, vasalok még kicsit.

Mindenkitől bocs, még nincs képem :roll: :oops:
amica

Sziasztok!

Szegeny kis Virag! Gyogyulj meg nagyon hamar! Borzalmas, hogy törtenhet ilyen? Szegenykem!!! :(

Nicika!

Te a Patrikkal jönnel vagy egyedül? Mert hozzank befernel mi ugyis Lövöröl mennnenk. Van bebiülesetek? Csak ha Patrik is jönne akkor mar nincs hely!

LAnyok !

Akinek csak van baba Cd-je kerem masolja at nekem! KÖSZI! En meg mindenkinek viszem az üres Cd-et! Nem muszaly am a boritot fenymasolni, csak esetleg a cimeket irjatok ra!

Viol!

Ha jol emlekszem TE rendeltel mar valamilyen futoszolgalattol pelust. Nem tudod, hogy mennyi a Pampers Easy Dry 4-es lehet a dupla csomagu is.( ha van olyan otthon!) Boltban sokkal olcsobb egyebkent? Szallitanak Lövöre is?

Milyen cegtöl lehet sütötök fözeleket kapni? Hipp es meg.....? Tudjatok mennyi?

Na köszi a valaszokat elöre is!

RENI

Kép
Kép
reni76

no meg fésűt!mert mi ugye a rövidhajúak családja vagyunk.de most jut eszembe,mírának van fésűje,azt használhatod!nadrág van!!!péter egy napot még szabad is lesz akkor!

mirama!
sajnálom,de nem tudunk menni.készülünk majd,várjuk eszteréket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: sajna be kell érnetek szonjával.vagy azért lesz még nagyobb gyerkőc?bár itt a szalagokat olvasva úgy gondolom csak 1 év körüli babák lesznak,meg a ti nagylányaitok(míra,szonja).a laza kávéra ém sem rég szoktam rá,amíg nem ittam zóra akkor sem aludt.így gondoltam legalább ezt a finomságot nem vonom meg magamtól.

jól vettem ki a régebbi levelekből,hogy a kicsi virágnak manduláját vették ki?ez borzasztó!de emlékeztek,nemrég volt ilyen valahol,hogy nem is tudták a gyereket megmenteni,mert mire visszaértek vele a kórházba már késő volt.szóval úgy tűnik a mai világban már ez is komoly,veszélyes műtét!nagyon sajnálom őket,nem lennék a helyükben.borzasztó lehet a saját gyerekedet így látni.nagyon felzaklatott!én is innen a nagy ismeretlenségből szorítok nekik!legyenek túl hamar rajta.és hány éves a virág?gyógyuljanak gyorsan!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Reni, én Kecskemétit szoktam még adni Alíznak.. Sütőtököt is. Kb. 150-200 ft körül van. Olcsóbb mint a Hipp.
Az üléstől mi még messze vagyunk, még csak forgunk, de azt már villám gyorsan. Ránézek, aztán mire visszanézek, már sehol senki. :lol:

Niki, Babazene kell nekem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyerekkori fotó :lol: :lol: :lol: :lol: Jó ötlet!!!
Már nagyon várom!!!!

Hozzánk is befértek,lehet mi is ketten megyünk.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Csilla, Virág 3 éves. (javítsatok ha nem)

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hú anyám mennyit írtatok!! :D :D

Katus!Én nem tudok mivel kiemenni,de otthon gyerekülés sincs Máténak milyen ülése van?De ha hozzád nem férünk be akkor kimegyek busszal!!
Juj szegény Máté ez a kurva fogzás nagyon megviseli,hogy rohadna meg a világ ilyenkor mikor szenvednek ezek a kis picurok.De talán nemsokára túl lesz ezen is.Meg ti is. :lol: :D

Amica!De jó,hogy ti is jöttök úgy látnám már Ágnes babát!!

Reni!Nem szabad ültetni?És ha ő erölködik és szeretne?Azt sem szabad?A barátnőm kislánya 5-hósan ücsörgött.
Na tíz nap és jöttök!Várod már ugye?Nem félsz az utazástól?

Mirama!Pedig te voltál,de ha haza megyek esküszöm elmegyek és megnézem.Még nézegettem is a képet,hogy olyan ismerős ez a csajszi magamban és mikor itt megláttam akkor ugrott be,hogy te vagy csak akkor rövid volt a hajad.
Istenem szegény Zsaniék mikor olvastam a hideg rázott.Most mondjátok meg egy ilyen rutin műtétet így elbaszni!!!!Fel vagyok háborodva.Istenem min mehetnek most keresztül. :cry: :cry: :cry: :cry:

Én is akarooooooooooooooooooooooook CD-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Hú,gyerekek nálunk csak úgy locsog az eső.Egész nap olyan szép kellemes idő volt erre tessék.Nem is tudom melyik nap menjünk Pöstre.Szombat avagy Vasárnap!! :? :? :?

Hát akkor a kis történetem:
Anyu barátjának a Keresztapja (asszem) a Nyeső doktorbácsi a felesége meg anyu háziorvosa volt.Megemlítették neki,hogy el akarom végezni ezt a tanfolyamot,hogy tudja-e mikor indít a Pongrácz.erre ő,hogy minek akarom elvégezni majd ő betanít.Örült,hogy fiatal vagyok tudja,hogy itt élek Kanizsán és csak rajtam múlik minden.Havi 100-200között fizetne.Ha ez havi 100-at jelentene akkor már húznék is mint a vadliba.Ma volt anyu a Pongrácznál,de szabin van a nő felírta a nevemet a tanfolyamra(Én azért szeretném először elvégezni)hétvégén jönnek meg a Nyesőék és anyuék mennek hozzájuk ezt megbeszélni.Nekem az lenne a legjobb ha a suli mellett már dolgozhanék is,de ez gondolom ugysem így lesz.Anyu most megmondja majd neki,hogy a hazaköltözés nem gond ha anyagilag megéri.De már miért ne érné meg.Nekem az is jó lenne ha csak a suli elvégzése után álhatnék munkába csak nekem akkor garancia kell rá,hogy el tudok helyezkedni utánna,mert akkor szép lassan fel kell számolni az itteni életünket ami nem megy egyik napról a másikra.
Tegnap említettem Balázsnak és nagy meglepetésemre nem volt elutasító.Azt monta,hogy ha lesz ésszerű megoldás akkor mennénk.
Nagyon bízom benne,hogy így lesz,mert én már szeretnék menni és a jó lehetőség.Melózni ő is biztos eltudna menni anyu monta,hogy a szuperinfóba mindíg keresnek ausztriába festőket.Bírnám,mert akkor anyagilag is össze tudnánk magunkat kaparni.
Most a kistesó gyártásáról is leállunk,mert most még így nem szeretnék.
Hát röviden ennyi nehéz dolog ez volt egy életem Sopronba aztán most 6-éve van egy Kanizsán.De én Sopi mellett szavazok.Nem akarok itt megöregedni.

Na elhúzom a csíkot nézem kicsit a Tv-t!

Jó éjt!!!!!!!!!
Vendég

Jaj pelus!Én otthon vettem Levinek ezt a Dm-es Béby Lávot hát nekünk nem jött be pedig nagyon dícsérik.Levinek annyira kicsípte az kis oldalát,hogy mára már majdhogy nem felhólyagosodott neki.Pedig eddig nem volt semmi gont.Maradunk továbbra is a jó öreg Pampersnél.

Jobbulást a kics-drága Virágnak!!
Vendég

Gabó, ez szuper :lol: :lol: !!! Kívánom, hogy minden az elképzéseid szerint alakuljon!!!!

Milyen jó hogy a Balázs sem volt elutasító. Biztos sikerülni fog!! Drukkolok!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!köszi a bíztatást én is remélem,hogy minden jól fog alakulni.

Eszti!Szuperek a képek.
Vendég

Eszti! Egy napon volt az esküvönk??! Nekünk is 2002.szept.7 a dátum. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Gabó! Nem a Uno fotósoknál láttál? Ott volt kint rólunk kép.

Katus! Nekem csak a számcím miatt fontos a borító. De ha ráírod az is jó. Vagy ha elhozod magaddal mégjobb, Roland majd beszkenneli.

KépKép
KépKép
mirama

Mikor lenne a tali, de. vagy du.? Nekem mindkettö jó. Reggel olyan fél 9-töl délig vagy 4-töl 8-ig. :wink:
Gondolom Nektek is alszanak ebéd után a gyerköcök.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Borzasztó, ami Virággal történt, mielőbi felépülést kívánok neki, Zsaniéknak pedig erőt és kitartást! Ahogy olvastam, engem is kirázott a hideg, még a könnyeim is lejöttek... Az egyetlen gyerekük és elég komoly veszélyben volt... Hááát, iszonyat érzés lehetett... Sajnálom, és remélem tényleg minden rendben lesz velük!

Reni,
nagyon szép méretek Laranál, szépen fejlődik! :) Viszont én sem értem miért ne ülhetne? Vagyis ő magától ülne, vagy ülteted? Úgy értem olyan pózokba próbálod helyezni, hogy üljön? És ez nem tetszik az ottani védőnőnek vagy dokinak?
Mi a pelust tulképp nem is futárszolgálattól rendeltük, hanem ez egy sima üzlet, aminek a tulaja Fertőendréden lakik, és aki ebbe az útba beleesik, annak hazafelé szívesen házhoz viszi a pelenkát. Így Lövőre nem valószínű, szerintem nem. De ez az a bizonyos buszvégi sarki bolt, ha itt lesztek, nézz be ha gondolod. Asszem azért olcsó nála a pelus, mert ún. Jumbo csomagjai vannak, amiben ugye bazi sok pelus van, és ugye a nagyobb kiszerelés minden terméknél általában olcsóbb, mióta világ a világ. :)
Mi a 4-es Pampers-t használjuk (4-9 kg) és egy 90 db-os Jumbo csomag 3.399 Ft, így 1 db pelus 37,76 Ft-ra jön ki.
A következő méret (7-18 kg) ami 76 db-os, szintén 3.399 Ft, így egy pelusé 44,72 Ft.
Ugyanezekben a méretekben a Libero pl. drágább, mert pl. egy 88 db-os Libero (5-8 kg) 3.499 Ft, pelusdarabonként 39,76 Ft.
Na a lényeg, hogy nemtom az a fajta, amit írtál, van-e, esetleg kukkantsatok be majd. :)
(Én meg itt jól megkutyultam...)

Csilla,
hát igen, Dorka éjjel jól alszik, nappal viszont nem olyan rengeteget. Bár most, hogy nincs kánikuka, valamivel jobb a helyzet. Nagy sz@rban lennék én is, ha éjjelente fent lenne többször, mert a visszaalvás nekem is nehezen megy, ha egyszer kinyitom a szemem, nehezen csukódik le újra... :)

Katus,
basszus, "jó" éjszakátok volt, Mátét is sajnálom meg titeket is. :( Szegények, tényleg hogy megszenvedik a fogzást... Tuti, hogy mi is megszívjuk majd, és egyszer vége szakad ezeknek a nyugodt éjszakáknak. Csak a gyerkőcnek ne fájjon annyira ez a lényeg. Ezt viszont nem mi döntjük el... Sajnos.
Ja, és mi is kicsik vagyunk ám! :) Nem tudok centiket mondani, de picik vagyunk, na! :) Majdmeglátjátok. Ja, van aki már látta... :)
Gabi, ti pl, hozzánk képest óriások vagytok... :)

nadine81

kánikuka=kánikula :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

nadine81

Gabi,
tényleg, és hol laknátok majd?

nadine81

Mirama!Hát most megfogtál.De ha haza megyek elmegyek és megnézem.Nekünk a délután lenne jó,mert a Husi déltől alszik fél kettőig.De ha a többségnek a délelőtt a jó megtudom oldani.

Nadine!Hát ilyen óriás apa mellett a gyereknek is annak kell lennie. :lol: :lol: :lol:
Mikor otthon voltam elmentem abba a sarki bababoltba és vettem olyan olcsó pelust aminek 37ft darabja,de szart sem ér.Semmi nedvszívó képessége nincs.A jó öreg Pampers az igazi számunkra.
Akkor te is olyan rossz alvó vagy mint én éjjel.Én már hosszú-hosszú-hosszú évek óta nem aludtam át az éjszakát.Legalább 3* mindíg fönt vagyok és rohadt nehezen alszom vissza ez a legnagyobb baj.És érdekes,mert ha reggel nem punnyadhatok legalább 8-ig az ágyban akkor bolond leszek.Nem számít ha Levi már 7-kor felkel,de egyszerűen képtelen vagyok kikelni az ágyból.De jó,mert addig Levi is bújik.Mikor ilyen csöpp volt ő sem aludt napközben csupán fél órát.Kevés az alvásigényük.Bár én amilyen rossz alvó voltam nappal az oviban meg most is bár most nem is tudok nappal aludni akkor volt kitől örökölnie a Husinak.De én azt mondom ha az éjszakát átalussza akkor letojom mennyit alszik napközben.Vagy nem?Vagy igen?
Azt még nem tudom hogy hol laknánk,de anyuéknál semmi képp.Igaz 3-szobás a lakásuk,de akkor sem.Majd alakul valami.Hátha összejönne a költözés és a fiúk eladnák végre a háza akkor valahova Sopi környékére kertesházba,mert én panelba nem akarok menni meg a Balázs sem.Majd meglátjuk.
Vendég

Jó reggelt!

Ma éjszaka jobban alakult, csak háromszor volt fent, és csak ivott :) Hétig aludt.
Hát igen az a baj, hogy én is rossz alvó vagyok,(volt kitől örökölnie)
Úgyhogy nehezen alszom vissza, bár nem panaszkodom, mert nagyon jó férjem van, és mindig virraszt velünk, ha kell, úgy, hogy nem is szólok neki magától, jön, próbál segíteni. Van, hogy felváltva kelünk, főleg olyankor, ha nagy gáz van. :)

Remélem kicsi Virág, minél előbb felépül, szerencse, hogy a korházban voltak még!
Ahogy Szemizo írta, volt nemrég egy szigetvári kisfiú, őt sajnos már otthon érte a baj :cry: :cry: :cry:

Gabó!

Nagyon örülök, hogy Balázs jól fogatta a híreket.
Máténak 9-16kg-ig jó az ülése, majd akkor előbb kiviszlek titeket, és utána jövünk mi is.:)

Viol!

Reméljük, Dorkát nem viseli majd meg a fogzás, van gyerek, hogy észre se venni, és kint vannak a fogai.
Tudod Máté is férfi, és ha egy férfi "beteg " annál nincs rosszabb :lol: :lol: :lol:

Mirama!

Majd elviszem a borítót, kérlek akkor a férjed, készítsen nekünk egyet, köszi.
Nekünk talán a délután lenne jobb, Máté nem ebéd után alszik, hanem délelőtt (már most alszik) és délután.

Erika!

Petinek mond meg, hogy Jocót sikerült rábeszélnem, hogy jöjjön, úgyhogy mond neki, hogy jöjjön. :)

Eszti!

Hát sajnos nem megyünk ebben az időben a Balcsira, pedig az autónk kész lesz, de anyukámák holnap jönnek, hozzák bátyám kis (nagy) lányát is hozzák! Juhéj :)

Viszont aug.23-26-ig megyünk gyerekestül, komástól ide ha fuj, ha szakad, a szállás, már le van foglalva :lol:

http://www.algo.at/lackenhof/

katus78

Sziasztok!!

Viol!

Köszi a valaszt Pampers ügyben. Hat joval olcsobb mint itt, mert itt a Jumbo csomag 19.99 Euro! Ugyhogy majd jo betankolok belöle! :)
A babakat meg nem szabad ültetni az orvos szerint, mert nem jo a gerincüknek. Lara amugy is egy nagy baba, azt mondta a doki, hogy minel kesöbb tanul meg jarni meg ülni annal jobb a gerincenek. Nem tudom lattal -e mar olyan gyerekeket akik nem tudtak jarni csak csuszni. Nem olyan reg mutattak egy csaladot a Tv-ben valahol törökorszagban, egyik gyerek se tanult meg jarni. Na gondolom ez azert eleg extrem eset, de en mindenesetre mostantol nem ültetem. Semmi különös pozba nem tettem eddig egyebkent csak siman felültettem es ö meg megült! :) A doki szerint a legfontosabb, hogy masszanak. Ez most a cel es nem az ültetes. Az a sarki bolt a buszvegnel, az S-Market? Vagy hogy is hivjak? :) Ott lehet kapni kecskemeti kajat is?

Kriszta!

Nekünk inkabb a du. idöpont lenne jobb.

Gabo!

Hat nagy döntes elött alltok, kivanom, hogy minden ugy sikerüljön ahogy szeretnetek!

Mindenkinek szep napot!
Ma van az 1. hazassagi evfordulonk, Dietertöl egy szep viragcsokrot kaptam. :) Majd lefenykepezem es felteszem !

Kép
Kép
reni76

Erika írtam Kép

katus78

Kép

Kép
Kép
reni76

Reni!

Boldog évfordulót!

A sarki bolt nem az, hanem kicsit feljebb a vasvillával szemben kb, egy családi házban a sarkon.

Máté legutoljára a 11 hós mérésen volt 8710g és 72cm.
Mit is írtál Lara mekkora?
Jó lesz majd élőben találkozni. Olyan gyorsan megnőnek, mikor Erikáékkal először sétáltunk Alíz olyan mini volt Mátéhoz képest, most meg már szinte ő is akkora, mint Máté! :)

Szemizo!

Zóra mekkora?

katus78

Reni!

Nagyon szép a csokor! :)

katus78

Katus!

8610 g es 70 cm! :) KÖszi a bolt infot!

GAbo!

A napokban kerdezted, hogy felek-e az utazastol, egy kicsit Lara miatt, de remelem alszik majd. Szombat este indulunk az utolso elötti szopi utan aztan az utolso szopi majd valahol az autopalya mellett lesz meg a peluscsere is. Dieter meg reggel 4 ora elött ott akar lenni, mert nala akkor jön el a holtpont. Azt hogy mennyire varom, meg azt hiszem nem is kell irnom! :) Mar be vagyok sozva! :)
Mar szamolom a napokat vissza!

Kép
Kép
reni76

Jó reggelt!!!

Reni, nagyon szép a csokor!! Boldog évfordulót!!!
Én is be lennék sózva, meg kicsit tojva ilyen nagy út előtt, de Lara biztos átalussza majd az éjszakát a kocsiba!!
Mekkora már!! Mi egy hete voltunk 7700g, meg 68cm. Nagyon kíváncsi leszek, milyenek lesznek egymás mellett!!!

Mi is kipróbáltunk már többféle pelust, de csak a Pampers, meg a Liberó jött be. A többi , a dm-es meg ez a futáros nem igen.

A Kecskeméti kaját bárhol lehet venni, DM Rossmann sima bolt....

Kriszti, nekünk is a délután jobb lenne.

Én le sem merem írni Alíz mennyit aludt az éjjel. Fél 8-tól aludt reggel 9-ig, de akkor én keltem fel, és úgy mentem be hozzá hogy él-e még. :shock: :shock: És csak vigyorgott. :lol: :lol: Már órát kell felhúznom, hogy előbb megetessem mert nem szabad hogy ilyen sokáig üregyen a pocijuk.

Egy csaj mesélte, neki 5 hónaposan ült babája magától, hogy ne engedje, mert árt a gerincének. Na de ki sem lehet kötni. Ha egy baba ülni akar, mit lehet vele csinálni?

De tényleg a mászás a legfontosabb, én úgy tanultam, ha a mászás kimarad, az később magatartásbeli problémákhoz vezethet.

Szegény pici Virág, remélem már jobban van.
:roll:

Erika

Kép
Kép
nercsi

üregyen= üres legyen

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: