Sziasztok!
Borzasztó, ami Virággal történt, mielőbi felépülést kívánok neki, Zsaniéknak pedig erőt és kitartást! Ahogy olvastam, engem is kirázott a hideg, még a könnyeim is lejöttek... Az egyetlen gyerekük és elég komoly veszélyben volt... Hááát, iszonyat érzés lehetett... Sajnálom, és remélem tényleg minden rendben lesz velük!
Reni,
nagyon szép méretek Laranál, szépen fejlődik!
Viszont én sem értem miért ne ülhetne? Vagyis ő magától ülne, vagy ülteted? Úgy értem olyan pózokba próbálod helyezni, hogy üljön? És ez nem tetszik az ottani védőnőnek vagy dokinak?
Mi a pelust tulképp nem is futárszolgálattól rendeltük, hanem ez egy sima üzlet, aminek a tulaja Fertőendréden lakik, és aki ebbe az útba beleesik, annak hazafelé szívesen házhoz viszi a pelenkát. Így Lövőre nem valószínű, szerintem nem. De ez az a bizonyos buszvégi sarki bolt, ha itt lesztek, nézz be ha gondolod. Asszem azért olcsó nála a pelus, mert ún. Jumbo csomagjai vannak, amiben ugye bazi sok pelus van, és ugye a nagyobb kiszerelés minden terméknél általában olcsóbb, mióta világ a világ.
Mi a 4-es Pampers-t használjuk (4-9 kg) és egy 90 db-os Jumbo csomag 3.399 Ft, így 1 db pelus 37,76 Ft-ra jön ki.
A következő méret (7-18 kg) ami 76 db-os, szintén 3.399 Ft, így egy pelusé 44,72 Ft.
Ugyanezekben a méretekben a Libero pl. drágább, mert pl. egy 88 db-os Libero (5-8 kg) 3.499 Ft, pelusdarabonként 39,76 Ft.
Na a lényeg, hogy nemtom az a fajta, amit írtál, van-e, esetleg kukkantsatok be majd.
(Én meg itt jól megkutyultam...)
Csilla,
hát igen, Dorka éjjel jól alszik, nappal viszont nem olyan rengeteget. Bár most, hogy nincs kánikuka, valamivel jobb a helyzet. Nagy sz@rban lennék én is, ha éjjelente fent lenne többször, mert a visszaalvás nekem is nehezen megy, ha egyszer kinyitom a szemem, nehezen csukódik le újra...
Katus,
basszus, "jó" éjszakátok volt, Mátét is sajnálom meg titeket is.
Szegények, tényleg hogy megszenvedik a fogzást... Tuti, hogy mi is megszívjuk majd, és egyszer vége szakad ezeknek a nyugodt éjszakáknak. Csak a gyerkőcnek ne fájjon annyira ez a lényeg. Ezt viszont nem mi döntjük el... Sajnos.
Ja, és mi is kicsik vagyunk ám!
Nem tudok centiket mondani, de picik vagyunk, na!
Majdmeglátjátok. Ja, van aki már látta...
Gabi, ti pl, hozzánk képest óriások vagytok...