Sziasztok!
Benianyu,
örülök, hogy jól telt a nyaralásotok, ahogyan erről a képek is tanúskodnak
Milyen fülcseppet kapott Dani? Azért kérdem, mert Apával mi is hajlamosak vagyunk a strandvíztől fülfájást kapni, és nem ártana valami megelőző-kezelő cuccos, amit szükség esetén használhatunk.
Óriásterasz valóban csodás!
Tisztaságibetét-reklám
Beniszáj
Daninak megy a fogzó-lázcsillapító vudu!
Ayse,
Liliduma megint arat
Komolyak a tanulságaid, érdemes megfontolni őket.
Andris nem semmi mennyiségeket bevág! Én örülök, ha Máté egy nap összesen egy üvegnyi kaját megeszik.
Féltékenység
Barbi,
majd ha visszatérsz, köszi a képeket
Az elsőkön úgy nézek ki, mint svárcenegger fénykorában, a térdiglátszóson meg aztán gyönyörű vagyok igazán
Kicsit napoztatni kéne a virgácsokat, hogy menjenek a tetejemhez, mert így eléggé montázs-beütése van a látványnak
Majola,
a pocakforrázáshoz csak annyit fűznék, hogy ha minden meglátszana Mátén, amit én bénáztam vele pocakosan, nem lenne szabad hely a testén
:D:D
Kisördög-Julcsi
Jucc,
Balázsnak mondjad ám, hogy itt mindenki csak ámul-bámul, hogy milyen ügyes és bátor a fogászaton!
Az étvágyán nincs mit csodálkozni, a túrós csusza fantasztikus találmány!
Én nem tudom, hogy le fogom-e vágni Máté haját, bár neki még nagyon kevés, meg rövid is. Annyira nincs szívem hozzá, de ha zavarja, muszáj lesz. Na meg ne nézzen ki úgy, mint egy háborús veterán.
Davallia,
ha nagyon nem javul Panda füle, inkább vedd ki a fülbevalót. Nekem az egyik fülemben négy lyuk van, és az egyik begyulladt, és hiába akartam megmenteni, benőtt, meg az orromban is. Nem érdemes erőltetni, majd lőttök mellé később másikat, de nagyon tud fájni.
Kétkezi fotókon behaltam
:D
Ügyes Panda, milyen sokat segít a nagyiéknak!
Göndörzsóf,
jó nyaralás lehetett, és külön imádlak, hogy ilyen optimistán tudod felfogni a dolgokat
Gergőduma
A fügéről nem hallottam, de ha megnézem, hát aprómagvas... Fogalmam sincs, hányadán állunk vele!
Gratulálunk az évfordulótokhoz!
Töök jók a táncos képek
Mekkora a kislány?
Mmm, imádom a motoros pasikat
Thomasanne,
fogzás terén maximálisan megértem a babákat
A többiek torlódnak, nem is picit. Eddig minden fogorvos úgy kezdte, ha szóba hoztam a fogszabályzót, hogy na akkor húzzunk ki kettőt. Én meg mondtam, hogy na akkor így marad
Mikor rendelkezel az autó felett? Most kifogtad, tőled függ a köv. tali időpontja
Nem ám abbahagyni a szopit holmi vörösök miatt!! Amint elmúlik, visszaáll a tejci, addig kell csak kitartani! Amikor nálunk van ilyen helyzet (pl. most is:(), ugyanígy sűrűbben kelünk éjjel, aztán amint eltakarodnak, ismét feszülnek a cickók! Vuduzok, hogy a tieid is meggondolják magukat
Ancsi,
de ügyes Meli! Máté még nem csinál ilyeneket, viszont most, hogy mondod, el is felejtettem:
A talin Máté először tett meg egy métert saját erejéből, kapaszkodás nélkül, mert Bazsi elvette a dömperét!!!
Azóta kb. másfél-két métereket sétál, és egyre jobban élvezi
Ennek örömére kapott cipőt is, és mivel leértékelés volt, kettőt vettem neki, egy zárt, vékony bőr bakancsféleséget, meg egy szandit is
Köszönöm a vudukat, kiféééért a fogaaam!!! Anya 30 fogúúúú!!!
:D:D:D:D:D:D
(Azért nem 32, mert két alsó ötös gyárilag nincs.)
Szopit nem tudom, ki kérdezte, de nálunk is ötször játszik nappal, és számtalanszor éjszaka
Ennek köszönhetően viszont ma vettem egy 26-os nadrágot
Pusztok!