Én is nagyon sajnálom Macifülkét, hogy ilyen tortúrában van része. Szerintem ez nem Európa, hanem a Balkán…tegnap láttam a híradóban, hogy a veszprémi kórházban nincs elég gipsz, csak akkor gipszelnek, ha nagyon muszáj…
Titi!
Te sem vagy könnyű helyzetben, nagyon drukkolok nektek!!!
Csengő!
Akkor lehet, hogy a tied lesz a következő topik-baba? Nálunk a férjemnek van mitralis billentyű prolapsusa, de hát neki ugye nem kell szülnie
Edi78!
Én is vérszegény voltam eddig minden terhességem alatt, de a bogyók eddig mindig hatottak. Most nem tudom miért nem? Állítólag ha 90 alá megy a hemoglobin szint, akkor adagolják vénásan a vasat. Nekem most 104.
Sz_Kata!
A Nicsak ki beszél? nem ma este lesz a tv-ben? Mi is készülünk rá a fiúkkal
Jadey!
Az éjszakai vihar miatt az én nagyfiam is közöttünk kötött ki az ágyban. Érdekes, a kisebbik – aki lassan már középső lesz – meg se rezzent a dörgésre, villámlásra.
A húgodnak jobbulást kívánok!!
Bali78!
Örülök, hogy nincs gond az agykamrával!! Az én babám is faros, a 31. héten fordult meg, azóta is a fenekén csücsül. A dokim szerint ha 3600 g-nál kisebb lesz – az utsó UH becslése szerint – és a szülés nem a magzatvíz elfolyásával kezdődik, akkor szűljem meg farosan. Hát ezt nagyon nem szeretném. A nagyfiam 4000 , a kisebbik pedig 3800 g-al született, szerintem nem sok az esély arra, hogy Jázmin sokkal kisebb lesz. Azért szívesen beszélnék valakivel, aki szűlt már faros babát. Ha nagyobb, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor császár. Én inkább a császárt választom, de leginkább azt szeretném, ha megfordulna. A sógornőmnek a 39. héten fordult meg a babája, egy másik ismerősömnek meg a szülőágyon! Szóval van remény!
Rolex!
Nekem is vannak megmagyarázhatatlan hangulatváltozásaim.
Néha nem tudom mitől, csak egyszerűen olyan szomorúnak érzem magam.
Sajnálom, hogy Fülitől is éppen most kell megválnod. Az én kutyámat 10 évvel ezelőtt – 12 éves volt és epilepsziás – kellett elaltatni, de két hétig zokogtam utána…a múlt héten is eszembe jutott, és újra sírva fakadtam…pedig nem vagyok ilyen érzékeny, csak hát a hormonok dolgoznak.
Ma megkérdeztem a kórházban, hogy van-e ventilátor a szülőszobán. A válasz az volt, hogy még jó, hogy nem klímát kérdeztem, mert az „természetesen” nincs, ventilátor is csak a folyosón van, de ha szépen megkérem őket, akkor talán beviszik…
hát inkább viszem magammal a sajátunkat.
Képzeljétek, amikor mentem be a szülészet épületébe nyitva volt a szülőszoba ablaka, és valaki éppen szült…és hát nem fogta vissza magát, eléggé kiabált.
Hirtelen kiment az erő mindkét lábamból…
Jubi