Halihó!
Gyönyörű mindenki!!
Nekünk a "műtermi" fotók sima géppel voltak, így azokat nemtom feltenni. Amit ide tettem, azt a videós srác csinálta. Illetve van 2-3 db az albumomban, azt még a strandon szkenneltem - tuti nem így kell írni, max kiejteni
- be, rátettem lemezre, így hoztam haza.
Gabi,
na de azért nem ugyanaz ám kukoricát lopni, mint Kinderpinguit!
[quote]h írta:atalmas döntés előtt állok az életünkel kapcsolatban.Majd egyik este lepasszoljuk a Levit anyóshoz és elviszem valami nyugis helyre ahol beadagolom neki az elképzelésemet.Katusnak már meséltem.Nagy gond nehezedik most már,de döntést kell hoznom a továbbiakról.
Húúú, ez nagyon rejtélyesen hangzik... Remélem gond azért nincsen! Ha megérett a dolog, mesélj majd valahol. Priviben, vagy személyesen... Ha akarsz...
Erika,
jajajajajjj, én nem szépítettem!!!
De ugye más a kukuruclopás és a pingvinlopás...
Eszti,
megsasoltam a Colombo-szememmel
Katus első fényképét, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg tapogat-e...
De az nem egy oszloprészlet véletlenül??
Nagggyon szép voltál Veroék esküvőjén!! És milyen szőőőke!
Reni,
nagyon ügyes Lara, hogy már így üldögél, és milyen jól sikerült a fotó!!
Beus,
én ajándék-ügyekben mindig bajban vagyok, ebben fantáziám nuku. Tőlünk is sokan kérdezték, hogy mit vegyenek, de mivel mi már együtt éltünk, megvolt mindenünk, így manit kaptunk. Nem mondtuk, hogy azt adjanak, de amikor nem tudtuk megmondani, hogy mi az, amink még nincs, így mindenki arra gondolt. Persze volt aji is, de csak apróságok. Nem is tudom mit lehetne venni 20-ért... Tényleg meg kellene először kérdezni, hogy van-e valmire szükségük. Gondolom mások is meg fogják...
Mi pl kaptunk barátnőmtől meg a pasijától egy szupi kerekes grillt. Na, annk tök örültem. Igaz volt már itthon egy, de ez nagyobb és jobb volt.
Niki,
és mikor leszel feleség??
Min múlik? Volt már róla szó?
Lagziba én is mennék, most, hogy néztem a mi dvd-nket, tök megjött a kedvem egy kis mulatós zenére való ropáshoz...
(Na ezt most jól megmondtam...
)
Dorka ma kapott oltást, húúú, de sírt szegénykém... Hazafelé azonnal el is aludt a babakocsiban, ahogy beletettem. Itthon aztán kapott egy fél kúpot, pár percre rá viszont kakilt... Láttam benne kis kúp-maradékot, de valami már csak felszívódott arra. Múltkor nem volt láza, remélem most sem lesz.
Most már alszik egy órája, azt hiszem ébredezik, remélem jó kedve lesz. Végülis mikor hazaértünk és felébredt, megkapta a kúpot, na attól is sírt, de nagyon hamar - talán egy perc - megnyogodott és már mosolygott is. De úúúgy bújt hozzám, hogy ihajj... Meg tudtam volna zabálni... De közben meg néha elengedett pár mosolyt...
Kis Csöppöm!