Új privát üzeneted érkezett!

Reni,Nercsi,Vero,Kriszti.Észbontóan gyönyörűek voltatok a végén még kedvet kapok én is.

Reni!Cuki pofi Lara és a papája.

Vero!Anyám micsoda mocik!! :shock: :shock:

Kriszti!Ugye a Lízből volt a ruhád?Az ajtó felett kint van a képed.
Onnan volt az én ruhám is.Csodálatos a ruhád.

Beus!Hát ez a nászajándék dolog elég nehéz mi pénzt adtunk (ezt is kértek),mert már mindenük megvan,de még így volt,hogy olyat kaptak amilyük már volt.Szerintem kérdezzétek meg mire van szükségük!

Nálunk a reggel faszán indult arra ébredtem,hogy apa hány fél 6-körül azóta is alszik szegénykém.Remélem hétvégére jól lesz,mert Pestre megyünk!
Vendég

Kép
Vendég

Hú ki ez a jó csaj meg az a jó pasi ott kendőben?
A csajszit tudom ám!!!!
Eszti sokat változtál.
Vendég

Kép
Vendég

Gabócának: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

csak mocik:

Kép
Vendég

Eszti folyton változik!!! Mindig szebb!!!! :P :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Veró, ti is mocival mentetek? Vagy kocsival?? Mármint az esküvőn. :lol: :lol: :lol:
Tényleg mindenki nagyon szép volt. :lol:

Gabó, jobbulást apának!!!
Tényleg, utána néztél az asszisztensi sulinak???

Húúúú Beus, ez így nehéz. Együtt laknak már? Mert akkor már biztos sokmindenük megvan. Tőlünk mindenki megkérdezte, mit szeretnénk. És mi soroltuk, aztán lehetett válogatni.

Amúgy jövőre mi is két esküvőre is megyünk, két unokatesomnak is elment az esze. :lol: :lol: :lol: Én imádok lagziba járni, szeretem azt a zenét, jól lehet bulizni. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero!Tyű mennyi mocika.Szívesen megpattannék az egyikkel.Jó sokan voltatok.Így a képeket nézve olyan hihetetlen,hogy már van egy nagyfiad.Mikor volt a nagy nap?

Nercsi!Hát a suliba nem voltam,mert elköltözött,de kaptam egy állásajánlatot amit még a Balázsnak nem mertem megmondani,mert hatalmas döntés előtt állok az életünkel kapcsolatban.Majd egyik este lepasszoljuk a Levit anyóshoz és elviszem valami nyugis helyre ahol beadagolom neki az elképzelésemet.Katusnak már meséltem.Nagy gond nehezedik most már,de döntést kell hoznom a továbbiakról.
Majd meglátjuk.
Vendég

Sziasztok!

Mindenki nagyon szép volt!!! :)

Vero!

Szuperek a motorok! :)

Gabó!

Nem akartam addig kérdezni, amig "titkos" 8) , de már gondoltam írok egy e-mailt, hogy mit szólt a párod?
Szóritok!!!! :)
Jobbulást neki, szegény, Máté is így kezte, aztán fél nap után jött a hasmenés.
Levi nehogy elkapja, Máté nagyon szenvedett :( , úgy látom jobban van.
:) Ő is sokat aludt, esett kelt nem tudott fent lenni, tiszta kába volt.
Lányok a patikában mondták, hogy az ügyeleten többen voltak, hasmenés-hányással. :? :? :?

Most vasalok, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

katus78

Húúúúúúúúú Gabó!!!!! Akkor remélem sikerül jól döntened, és a Balázs is támogat téged. Együtt biztos megoldjátok!! :lol: :lol: :lol:

Aztán majd meséld el nekünk is!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Lányok én olyan irigy vagyok! Gyönyörűek az esküvői fotók!
Szombaton a faluban sétáltunk és pont esküvő volt. Majdnem bőgtem. Én is úgy szeretnék végre feleség lenni! :( :( :(

KépKép
nicika

gabó!

Még csak 2 éve volt , júli 10.

Köszönjük mindenkinek a dícséreteket! :lol:

Nercsi, mi nem mocival voltunk, mert meglepi volt a sok motoros!!!!
Én nem is sejtettem, a Laci azt mondja ő azért igen.

Hajrá Nicika, győzd meg a Patrikot!!
Vendég

Halihó! :)

Gyönyörű mindenki!! :) Nekünk a "műtermi" fotók sima géppel voltak, így azokat nemtom feltenni. Amit ide tettem, azt a videós srác csinálta. Illetve van 2-3 db az albumomban, azt még a strandon szkenneltem - tuti nem így kell írni, max kiejteni :D - be, rátettem lemezre, így hoztam haza. :D

Gabi,
na de azért nem ugyanaz ám kukoricát lopni, mint Kinderpinguit! :D :D
[quote]h írta:atalmas döntés előtt állok az életünkel kapcsolatban.Majd egyik este lepasszoljuk a Levit anyóshoz és elviszem valami nyugis helyre ahol beadagolom neki az elképzelésemet.Katusnak már meséltem.Nagy gond nehezedik most már,de döntést kell hoznom a továbbiakról.

Húúú, ez nagyon rejtélyesen hangzik... Remélem gond azért nincsen! Ha megérett a dolog, mesélj majd valahol. Priviben, vagy személyesen... Ha akarsz... :)

Erika,
jajajajajjj, én nem szépítettem!!! :D :D De ugye más a kukuruclopás és a pingvinlopás... :D :D

Eszti,
megsasoltam a Colombo-szememmel :D Katus első fényképét, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg tapogat-e... :D :D De az nem egy oszloprészlet véletlenül?? :D :D
Nagggyon szép voltál Veroék esküvőjén!! És milyen szőőőke! :)

Reni,
nagyon ügyes Lara, hogy már így üldögél, és milyen jól sikerült a fotó!! :)

Beus,
én ajándék-ügyekben mindig bajban vagyok, ebben fantáziám nuku. Tőlünk is sokan kérdezték, hogy mit vegyenek, de mivel mi már együtt éltünk, megvolt mindenünk, így manit kaptunk. Nem mondtuk, hogy azt adjanak, de amikor nem tudtuk megmondani, hogy mi az, amink még nincs, így mindenki arra gondolt. Persze volt aji is, de csak apróságok. Nem is tudom mit lehetne venni 20-ért... Tényleg meg kellene először kérdezni, hogy van-e valmire szükségük. Gondolom mások is meg fogják...
Mi pl kaptunk barátnőmtől meg a pasijától egy szupi kerekes grillt. Na, annk tök örültem. Igaz volt már itthon egy, de ez nagyobb és jobb volt. :)

Niki,
és mikor leszel feleség?? :) Min múlik? Volt már róla szó?

Lagziba én is mennék, most, hogy néztem a mi dvd-nket, tök megjött a kedvem egy kis mulatós zenére való ropáshoz... :D (Na ezt most jól megmondtam... :))

Dorka ma kapott oltást, húúú, de sírt szegénykém... Hazafelé azonnal el is aludt a babakocsiban, ahogy beletettem. Itthon aztán kapott egy fél kúpot, pár percre rá viszont kakilt... Láttam benne kis kúp-maradékot, de valami már csak felszívódott arra. Múltkor nem volt láza, remélem most sem lesz.
Most már alszik egy órája, azt hiszem ébredezik, remélem jó kedve lesz. Végülis mikor hazaértünk és felébredt, megkapta a kúpot, na attól is sírt, de nagyon hamar - talán egy perc - megnyogodott és már mosolygott is. De úúúgy bújt hozzám, hogy ihajj... Meg tudtam volna zabálni... De közben meg néha elengedett pár mosolyt... :) Kis Csöppöm! :)

nadine81

Vero,
akkor egy héttel megelőztetek minket! :)

nadine81

Még ezt a kettőt szkenneltem :D :D be anno :)

Kép

Kép

nadine81

Hu hát ez tök jó!

Erika & Peti 2004 junius 26

Jocó & Én 2004 julius 3

Vero & Lackó 2004 julius 10

Viol & Gábor 2004 julius 17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katus78

Hát egyrészt a Patrikon is múlik, mert szerinte felesleges. De a fő ok a pénzhiány!

KépKép
nicika

[quote="Eszti"]K írta:Esztiatus!
Az első képen nagyon érdekes ahogy Jocót öleled,vagy az az egyik testrésze netán.................?

[quote="Viol"]m írta:Violegsasoltam a Colombo-szememmel Katus első fényképét, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg tapogat-e... De az nem egy oszloprészlet véletlenül??

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT lebuktunk, Viol sajnos Esztinek van igaza! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

katus78

Katus,
neeeeeeeeeeeee, ez most komoly?? :D :D De akkor Jocó miért nincs rajt a képen?? (Mondjuk ha a mosolyodat nézzük... valóban arra enged következtetni, hogy nem egy oszlop... :))

nadine81

Niki,
hááát feleslegesnek nem felesleges, valaki inkább úgy fogalmaz, hogy nem az a lényeg, vagy nem az a legfontosabb, vagy nem azon múlik, stb. De nézőpont kérdése. A szerelem gyümölcse már megvan!! :) :) És ez a lényeg! :) :)
A pénz meg nem számít, mert lehet anélkül is - illetve kevesebből - gyönyörű egy esküvő, még gyönyörűbb emlékekkel! :) Pl polgári, templomi, aztán ebéd vagy vacsi a szülőkkel, tanúkkal. Ennyi. De persze nem az én dolgom. :) (Apukám ilyenkor azt szokta mondani:"Kalácsot adjál, ne tanácsot!" :)) Szal azért csak hajrá! :)

nadine81

Kösz Viol! :D :D :) :)

KépKép
nicika

Viol, a Jocó már biztos nem fért rá. :lol: :lol: :lol: :oops:

Niki, azért remélem meg tudod győzni a Patrikot!!! De tényleg, a lényeg már megvan, és lassan fél éves lesz!!!! :) :) :)

Erika

Kép
Kép
nercsi

Niki!

Gondolom milyen rossz érzés lehet, volt idő amikor a Jocó sem akart házasodni, de szerenycsére megjött az esze :lol: :lol: :lol:
Reméljük Patrikanak is megjönn :lol: :lol: :lol: , mármint az esze :lol: :lol: :lol:
Viccet férretéve, szórítok! :) A többieknek meg igaza van, ottvan a gyönyörű kislányotok!!!

Lányok lányok, ha én ezt a Jocónak elmesélem...........jót fog röhögni!!! :lol: :lol: :lol:

katus78

sziasztok!

hááát,most már aztán tényleg fáj szívem-lelkem!micsoda gyönyörű mindenki!bár én olyan dugó vagyok(és nem karcsú,hanem teltkarcsú,vagy molett?eszter mi a jó szó erre az állapotra?),hogy biztos nem is lettem volna ilyen szép.meg igazából ez nem is az én világom.az egészből annyit sajnálok,hogy a kökeim nem hozhatták utánam a fátylamat,uszályomat.na az még egy cuki dolog,ha a saját gyerek(ek) a segédek.de mindegy,majd az ezüstlakodalmon felveszek egy gyönyörű fehér ruhát(meg fehér botot hozzá?! :P :roll: :wink: :shock: )mert akkor már olyan öreg leszek,hogy csak azzal bírok járni,vagy járókerettel.
de én azért így is megtartom szép emlékeim között az"esküvőt".
niki!
ne búsulj,én már vagy 8 éve voltam menyasszony,mire most eljött a nagy nap.és hidd el,nem változott semmi :lol: .tényleg a gyerekek a legfontosabbak az életben,na és a hozzájuk vezető"út",nem az esküvő :oops:

és továbbra is a találkátokat irígylem még!szorítok nektek,hogy addigra helyreálljon az időjárás esze.

hazajöttek a nagy gyermekeim,hoztak sok-sok soproni élményt.
andi!
mesélte szecső,hogy megsimogatta ágnest(no meg felébresztette),meg néha veszekedtek is mártonnal,de odáig voltak értetek.olyan jó,hogy legalább ők látthattak titeket,tudnak mesélni.
zórának meg kibújt a hetedik foga.ja,és a tesók csak ámultak-bámultak,hogy mi mindent tanult zóra,amíg ők odavoltak.míra megkérdezte,hogy hogyan tanítottam meg járni. :lol: legszívesebben azt válaszoltam volna neki,hogy csak ennyit montdam:"kelj fel és járj!"-mint jézus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most meg hogy lehűlt az idő zoknit kell húzni,zóra csak csúszkál a járólapon szegény :cry: .de a szobát már oda-vissza keresztüljárja esés nélkül.hihetetlen,hogy pár nap alatt mennyit fejlődnek!

eszter
előre is köszi a fotókat.kibulizzátok magatokat,és 16.-án pedig gyertek!20.-án jönnek a tesómék,addig miénk a lakás!de azután is maradhattok,összehúzzuk magunkat,vagy egymás hegyén-hátán?! :oops: :wink: :roll: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Katus!Köszi már nincs semmi baja valszinű csak elcsapta a hasát tegnap mint kiderült láza sem volt reggel.
Kicsi kis édi Máté hál isten,hogy már jobban van.

Viol!Ezeken a képeken is gyönyörűek vagytok!! :D :D :D
Ó a kis pindurka.Belázasodott?Sok-sok puszika a lábikójára.0

Nicika!Ne aggódj eljön a te napod is,de ahogy a lányok már írták ott van a kis csöppség ami mindennél fontosabb.Mi sem vagyunk még házasok pedig 8-éve együtt élünk,de mi úgy gondoltuk,hogy először gyerek aztán majd valamikor jöhet a buli.Persze én is nagyon vágyom már arra,hogy bekebújhassak a fehér ruhába,de még tudok várni.

Vero!Akkor nem is volt olyan régen,de ahogy elnéztem mindenki 2-éve házas.Ez tök jó. :D :D

Nercsi!Megpróbálunk jó és ésszerű döntést hozni!

Jaj képzeljétek megint fáj a fogam a tököm kivan két hónapja voltam azóta semmi nem volt és már megint kezdi.Hidegre-melegre érzékeny megint.Asszem meglátogatom a fogdokimat majd.
Vendég

Szemizo!Jaj ne mond ilyet nem is vagy dugó csak nem halál sovány!! :D :D :D Andi neked kicsodád?
Vendég

szia gabó
nekem andi?a másik nagy barátnőm.vele a míra születése után a deák téren ismerkedtünk össze,neki is megszületett janka(3 hónap van a lányok között) és együtt sétálgattunk mindíg,mindenfelé.ugyanis a többi anyuka dolgozós lett,nem jártak oda,csak mi maradtunk ketten.így indult és nagyon hiányzik itt.nem is ismerkedtem meg senkivel itt(minek,úgyis kezdődik ovi,iskola,lesz elfoglaltság?),mert az andi,az andi!!!mint eszter!!!
úgyhogy én itt vagyok"egyedül",ő meg sopronban maradt sétapartner nélkül.de remélem talál valakit,akivel séta közben lehet társalogni.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Katus,
kíváncsi vagyok, mit szól majd Jocó az "oszlopos"-"tapizós" dologhoz a röhögésen kívül! :D

Gabi,
most mértem a lázát, de nincs neki hőemelkedése sem. kopp-kopp... :) Viszont nyűgös szegémykém, mást nem csinál, csak alszik, eszik, aztán sír, addig, amíg újra el nem alszik. Most ébredt, oldalra fordult az ágyában és egy hang nélkül gyűrögeti atakarót, amit hengerbe formálva odatettem az ágy széléhez, mert a fejvédő - vagy rácsvédő - odáig nem ér el, ő meg megy mindefelé. Ma reggel fejjel lefelé - na nem lógva :D - találtam az ágyában. Teljesen elmászott... :)
Szal most épp nem sír, de egész nap tiszta könny volt a kis szeme, meg olyan szomorú a tekintete. Ehhez "segített" még egy kis hasgörcs is, meg pukira várás, meg böfire várás is, de most már talán OK. Most épp mondja a magáét már. Olyan kis lightosan, csndesen gügyög. :)

Fogfájás: :? :( Utálatos dolog, én nagggyon utálom. Kitartás!

Csilla,
oh, nem attól szép ám egy menyasszony, hogy vékony! :) hanem az alkalom teszi azzá! :) Így ha te is habos-babos ruhában lettél volna a nagy napon, akkor sem lettél volna dugó! :) Így sem voltál az, max kényelmesebb, mint mi! :)
Tök jó, hogy Zóra mászkál és hogy örülnek neki a nagyobbak! :) Arra már nem is emlékeznek, hogy ők hogy csinálták, mennyit csetlettek-botlottak! :)

nadine81

Sziasztok!

Háááááát igen a régi szép,szőke és sovány idők!Nomeg én!

Katus!
Asszem Jocót láttam a Pap-réten hátizsákkal baktatni 5 körül.

Viol!
Szonja mindíg belázasodott a szurik után.Kivéve a 3 éves oltást.

Vero!
Mikor jöttök letölteni Iván-baby albumát?

Kriszti!
Én ha lehet az aug.15-re szavaznék nálatok!

Gabóca!
Kiváncsivá tettél a nagy elhatározás ügyében.Ha publikus lesz leírod?Csak nem visszajönnétek Sopronba?
Apának aki kopasz és körszakállas javulást kívánok!

Csilla!
Terv szerint 16-án mennénk egy 9.12-kor induló IC-vel ami kb 2óra 41perc alatt van nálatok a Keletiben.
Mit szólsz hozzá?
Kép

KépKép
eszti76

sziasztok csajok!

olyan nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!!
szemizo én is irigy vagyok,,,,mert olyan jo alakjuk van..nagyon szépek a csajszik.!

köszönöm mindenkinek a hsz-okat a nászajival kapcsolatban.ebéd közben megszállt az ichlet.kitaláltam hogy vegyünk nekik szobai -vagyis benti szökökutat olyan oszlop meg tál tök jo magas,és tök olcso volt.16e.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!
Anyósnak is van egy kis szökőkútja és Szonja imádja!
majd az ő gyermekük is biztosan imádni fogja.
Ha ránéznek majd ti fogtok eszükbe jutni.
Kedves ajándék!
Hol vettétek?

KépKép
eszti76

szia viol!
nekem egyik gyereknek sem volt rácsvédő,igaz zóra feje is kopog a kiságyban,de nem is ébred fel rá,meg nem is zavarja,nem fáj neki gondolom.később már úgysem fogja megtűrni,majd megpróbálja leszedni,húzigálja.zóra is mindent kidobál a kiságyból ha ébren van.annak idején pedig szecső olyan szépen eljátszott odabent(pl reggel ha felébredt én meg megtudtam nyugisan főzni,mire 9 körül kivettem onnan).de minden gyerek más és más.ez a legjobb megállapítás,nem pedig az,amiket a védőnénik,doktorok rá akarnak kényszeríteni a gyerekekre,hogy pl mikor mennyit hízzanak,nőjenek.
köszi a menyasszonyos dícséretet,tényleg jó volt ez így.

eszter!
megyünk értetek a keletibe!!!! :P alig várom,nem bírom ki addig!!! :roll:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszty:köszi,remélem hogy azert tetszeni fog nekik.. :lol:
györben vettük a tesconál vannak üzletek és ott.olyan szépek voltak..

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Szemizó!Egyáltalán nem irigyellek,hogy nem ismersz még senkit nem lennék a helyedben pláne Pesten.Bár biztos ahogy múlik az idő találni fogsz barátokat,de olyanokat mint Eszti és Andi biztos nem.Na ezt most jól megaszontam ne így legyen ám,de így gondolom.

Viol!Nem tudom a privit elolvasni nem jön be.Hogyan kell?
De jó akkor nem lett semmi.Szegénykém biztos ennyire megvislte lekileg is a szuri.De alszik egy nagyot iccaka és holnap már másként látja a világot.

Eszti!Köszönöm már jól van,de azért éjjel beviszi a lvort hátha lesz rókakoma. :D :D :D
Holnap leírom ami a gondom nem titok.Valami olyasmi,hogy haza költöznék,de ez még sok mindentől függ!!
Meddig lesztek Csilláéknál?Akkor a 15.-e lenne a jó,mert ti utaztok másnap igaz?Te nem teszel fel képeket?

Nercsi!A szélmalomban volt a vacsora.

Beus!Hú olyan szökőkút az én álmom is,de még nem szánt meg vele senki pedig már évek-óta fáj rá a fogam.Biztos ötülni fognak neki.
Vendég

Viol!Oké már rájöttem piciny agyammal.
Vendég

Gabóca!
Nekünk csak egy képünk van amit besceneltek nekünk.remélem a többit is megcsinálja valaki.ÚÚÚÚÚÚgy szeretném,mert nagyon sok képünk van.Tud valaki segíteni ebben?
Kép Kép

Gabóca!
Amikor megadtam neked a TIT címét még nem tudtam,hogy elköltözött.Aznap du mondta meg a Katus,hogy már máshol van.Sajnálom,hogy nem találtad meg mert ilyen dekoratív,pezsgő csajszira biztosan szüksége lenne a fogorvostársadalomnak. :D :oops:
Akkor apa most lead pár kilót. :(
Biztosan valami kaka vírus.

Beus!
Tökre menőnek érzem magam mert a nevemet "y"-al írtad le! :D :D :D :D :D
Szerintem nagyon jó ajándék a szökőkút.Én legalábbis nagyon örülnék neki.
Üdv a kis Vivinek és apocaklakónak!

Csilla!
Szerinted meddig maradjunk péntekig vagy szombatig??? :D :D :D
Meddig bírtok elviselni minket?
Néha horkolok!!!!!
Kép

Ma volt nálunk a Vero,őcsém és a kis Iván.Ismét agyoncsókoltam!IMÁDOM!

KépKép
eszti76

Sziasztok!
A nagyokat elvittük nyaralni a bakonyi nagymamáékhoz, de annyi hivatalos dolgot kellett intéznünk, hogy nem értem ide.
Mindenki nagyon szép menyasszony volt! Mi nemsokára már 7éves házasok leszünk. (Én is szép voltam!!!!!!!! :D , anyukám varrta a ruhám és igazi virágokból volt koszorú a rövidke hajamban :wink: )

Ágnes nagyon jóevő kiscsaj, 3hét alatt hízott egy kilót!
Éjjel is kelnem kell hozzá elég sokszor, de úgy látom nyugis baba lesz. Bár még minden lehet :D

Jó éjszakát mindenkinek! :D
amica

Amica!
Nem jöttök velünk Pestre????
Hát le a kalappal előtted,hogy így helytállsz 3 gyerek mellett!
Csillát is éltetem ezért!

KépKép
eszti76

Naaaaaaaaaaaaaaaaaa!Végre itt vagyok és akkor is magamra hagytok.
Kép

KépKép
eszti76

Unalmamban tettem fel pár képet az albumomba.

Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Jó reggelt! :)

Eszti,
hát nem mindenki kukorékol ám fent éjfél körül!! :D :D

A talira akár el is hozhatnád az esküvői képeket, ott meg tudnánk nézni.

Amúgy meg mindenki hozhat bármilyen fényképet, nem? Mármint ami nagggyon kedvenc vagy hasonló. :)

Andi,
jajj, de megnézném én azt a szép menyasszonyt!! :) Ha tudod, hozd el őket - a képeket :D - talira, had nézzük meg! :)
Nagyon jól hízik Ágnes, látod hamar igyekszik gyarapítani a piciny súlyát! :) Nem tudsz feltenni róla, majd ha időd engedi, képet? Vagy ha nem, hát kibírjuk a taliig. :) Valahogy... :)

Akkor fix a 15 a talira? Mert nekem/nekünk jó. És akkor most jöjjenek a férjek, szeretők, stb-k? Én tok vele is és nélküle is jönni, nekünk mindegy.

nadine81

Eszti,
jók a képek! :)
Mit akarsz, Apa is majdnem úgy néz ki, mint Vin!! :D Majdnem... :D
Szonja kezéből meg már tényleg csak egy Bambi hiányzik... :) Aranyos abban a sapiban! :) Gondolom másképp nem is lehetett volna bírni, rájuk meg pláne vigyázni kell. Nézd meg, most meg milyen sz@r idő van. Eszméletlen hogyan meg tud fordulni az idő napok alatt...

nadine81

Ha 15-e fix akkor kérek térképet hogy hova menjünk!

Nekünk októberben lesz 8 éve hogy együtt vagyunk!

Kb 3 éve vagyok menyasszony!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Na csináltam egy listát. Úgy tudom ennyien vagyunk akik irigatunk ide, ha vkit kihagytam bocsi, akkor jelezze. :wink:

Oda írom mellé, hogy kinek jó a tali.

Katus - jönnek /3 fö/
Szemizo - sajna nem jönnek
Vizmatibeus - ?
Kola2 - ?
Hajnus - sajna nem jönnek
Nadine - jönnek /2 vagy 3 fö/
Reni - jönnek /3 fö/
Vero - valszeg jönnek /4 fö/
Amica - ?
Nicika - jönnek /2 vagy 3 fö/
Nercsi - jönnek / 2 vagy 3 fö/
Gabó - jönnek /2 fö/
Eszti - jönnek / 3 fö/
Mirama - jönnek-maradnak :-) / 4 fö/

Azért nézzétek át. ;-)
Most elhúzok kicsit majd gyüvök! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Eszti!Ti is nagyon szépek vagytok és kiváncsi lennék a többi képetekre is azok is biztosan csodásak.
Nem harakszom ám,hogy nem találtam meg hisz te honnan tudtad volna,hogy már elköltözött. :lol: :D :lol: :D
Majd ha Levi elaludt elmesélem amit már Viol és Katus is tud.
Anyu ma megy beszélni a Pongráczal,hogy mi,hogy van,mert a Nyeső szólt neki,mert ők meg ma elutaztak Spanyolba a feleségével és szólt,hogy mennék.Na,de majd ha Levi elaludt,mert hosszú és bonyolult ez az egész.Hát nem tudom,hogy dekoratív vagyok-e,de imádok emberekkel dolgozni,foglalkozni és ehez baromira lenne kedvem és köszi a bókot!!
Ó nem ám vírus csak elbaszta a gyomrát.Balcsin evett valami füstöltkolbászt már ott érezte,hogy nem jó a pocija!Délutánra már jól volt.

Amica!Ez nagyon jó hír,hogy a ksi babóca ilyen szépen eszik és növöget.Azért kicsit próbáljatok meg pihenni amíg hármasban vagytok!!

Nadine!Hú ez tök jó ötlet,hogy vigyünk képeket.Rólam olyan béndzsák vannak,hogy ihaly.De amikor baba és kislány voltam akkor csodaszép is voltam ám!! :D :D :D :D Biztos jó muri lesz!!

Nicika!Én már 5-éve vagyok menyasszony meg még leszek is egy darabig.Ti kocsival jöttök majd a bulira?
Vendég

Jó reggelt!!!!

Eszti, én is kíváncsi lennék a többi fotóra. A ti esküvőtök mikor volt??

Amica, meddig maradnak a nagyok?? Biztos nyugis is marad Ágnes!!!

Niki mi is októberben ismerkedtünk meg, 6 éve lesz már. Egy Győr melletti falusi diszkóban. :lol: :lol: :lol: Megkérdezte: "Kő kóla?" :lol: :lol: :lol: :lol: Nem ám..... :lol: Egy társaságba keveredtünk, beszélgettünk, táncoltunk, .....aztán telefonszámcsere, másnap randi. De szép is volt. Pedig az elején tök nem vettem komolyan, gondoltam szórakozom picit. Már akkor régóta egyedül voltam, nem hiányzott annyira a komoly kapcsolat. Főleg egy hétvégi komoly kapcsolat nem. De aztán belebonyolódtam rendesen, és most itt vagyok... :lol: :lol: :lol:

Mikor évforduló van, mindig átbeszéljük mi is történt akkor, ki mit gondolt magában a másikról. Nagyon szórakoztató. :lol: :shock:

Ja, és én nem is voltam menyasszony. Nem volt lánykérés, eljegyzés. Csakkettőnk közt egy csokor virág meg egy üveg pezsi társaságában. Gyűrűt se hordtam az esküvőig.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Eszti!

Nagyon szépek voltatok (vagytok is) ja igen most szebbek vagytok, vagyis Szonja a legszebb. Megnéztem a képeket, jók nagyon.

Hát igen Jocó hazajött tegnap elmeséltem neki az "oszlopos" sztorit, erre vette a kis hátizsákját és elballagott a Papréten át. :lol: :lol: :lol:

Amica!

Nagyon ügyes a kis Ágnes, jó lenne már képeket látni róla, de csak pihenj sokat, amíg a nagyobbak nyaralnak! :)

Viol!

Dorka hogy van? Mi jót szoktál csinálni napközben? Anyukádék még dolgoznak? Hányszor szopizik Dorka?

Gabó!

Úgy várom már a fejleményeket, én is tiszta izgi vagyok!

Lányok, aki nem autóval jön 15-én azt én szívesen elviszem, max fordulok kettőt, nem gond, csak szóljatok.

Mirama!

Nagy valószínűséggel mi 3-an jövünk, de lehet, hogy négyen (mielőtt bárki arra gondol, nem vagyok terhes :lol: ) Lehet lesz nálunk egy vendég, jó fej csaj, hoznánk, ha nem gond!

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?