Lanett!
Bocs, hogy félretájékoztattalak
A bizonyos síbaleset pont a beültetésemkor volt, úgyhogy azt végül Szűcs doki csinálta, de a többi lánynak, aki Arnoldhoz jár, más dokik, és nekik is sikerült, úgyhogy igazából szerintem minden doki megtesz mindent.
Kicsit írok az akkori dokitapasztalatokról, ha nem baj, hiszen akkor másfél hónapig többet voltam a BMC-ben, mint a munkahelyemen, szóval sokat ismerkedem
Koncz doki: előnye, hogy nagyon profi, nagyon rég óta csinálja, hátránya, hogy január-februárban folyton konferenciákon volt külföldön, és rengeteg betege volt, sokat kellett várni hozzá
Zeke doki: előnye, hogy nagyon jól vizsgál, és ha kérsz tőle valamit, nem akadékoskodik, pl. kiír betegállományba akár a stimuláció elején is, ha a munkahely miatt ez jobb, hátránya, hogy kicsit morcos és nem mond mindent magától, kérdezgetni kell
Szűcs doki: előnye, hogy nagyon lelkes, minden betegét nagyon számon tartja, már az elején megismer a folyosón, hátránya, hogy nem volt saját szobája, úgyhogy mindig akkor kerültünk be hozzá, ha egy másik doki nem volt ott, szabin volt, vagy műtött.
Wiegandt doki: előnye, hogy az emeleten van, szóval sokkal kényelmesebb ott várakozni, mint lent ahol nemcsak dokira várnak, hanem vérvételre is, hátránya, hogy ő is sokat konferenciázott télen.
Persze ez már lehet, hogy nem így van, ez akkor volt. Bocs, ha nem segítettem ezzel, csak azért írtam, mert én akkor örültem volna, ha nem úgy megyek oda, mint egy elveszett kislány...
Az első lombik meg igenis sikerülhet!!!! Nekem is azt mondták, hogy kevés az esély, és mégis, úgyhogy tessék reménykedni!
Ja, és még egy fontos tapasztalat: legtöbbször a kórház gyógyszertárában váltottam ki a gyógyszereket, és ez nagyon jó volt, mert a gyógyszerészek nagyon rendesek voltak, két olyan alkalom is volt, hogy visszaküldtek a recepttel, hogy írassam át a támogatás mértékét, mert lehet olcsóbban is, csak biztos elírta a doki. Aki máshol ment gyógyszertárba, annak ugyanazért nem szóltak.
Nagyon drukkolok mindenkinek!
Rozus