Sziasztok!
Tegnap nálunk is iszonyatos felhőszakadás volt. Persze amíg én Marcit az alsó szinten uzsiztattam, a mi hálószobánk nyitott ablakán úgy bevágott az eső, hogy a laptopot totál eláztatta. Azt hittük, annyi Neki, de aztán kis szerelés, hajszárítózás csodát művelt. Szerencsére most is arról írok
Viszont ahogy jött a hidegfront, az én görcseim úgy álltak el messzire a háztól. Egyszerűen semmi, még mozogni is alig mozog Benikém
A hűvös időnek akkor is örülök!!!
Jubi!
Csak nem! Piciri Erikával taliztunk egyet
, azért nem jöttem a szokásos időmben. Mióta itt a front, hasam abszolúte nem fáj!!!!
Barátnődnek megy a drukk, hátha Neki besegít a front. Nálam nem úgy tűnik
Nagyon okos a 8 éves nagyfiad!!! Nekem is szimpi a Dove kampánya.
Klasszak a képek a babaszobában!
Gabriel!
Üdv közöttünk! Gratulálok a Pocaklakódhoz! Első babát várjátok? A Flóra nagyon szép név
Én is csak jót hallottam a Szent Imréről, nagyon bababarát kórház és a felújítások után tényleg nagyon szuperek a körülmények is.
Én nem nagyon híztam az elején, a félidőben megszaladt a dolog, most a 38. hetet taposva 11-12 kilónál tartok. Ha nem eszel zsírosakat, sok fehérlisztből készül kajcsit, és emellett odafigyelsz az elfogyasztott étkekre, akkor nem lehet baj. Te esetleg ilyen alkat vagy. A szülés után majd lemegy! De természetesen az sosem baj, ha odafigyel a kilókra az ember lánya.
Jubi-Hetti!
Kérésetek parancs!
Táblában ismét ott figyeltek! Adataitok megvoltak, azért nem törlök én mindent végérvényesen!!!
Rozus!
Tojd le a munkahelyedet! Bár tudom, hogy milyen érzés, mivel nekem is volt ilyen kellemetlen élményem...
Titi!
Köszi az infot. Így akkor egyenlőre én sem hívom Juditot, de egy sms-t talán én is elküldök Neki. Remélem minden rendben van Velük.
Csengő!
Szörnyű ez a fertőzés Mikidnél
Mindenesetre gyors-gyors gyógyulást Neki, mennek a gyógypuszik!!!
Sz_Kata!
A szülési terv és az elképzeléseid fényében én mindenképp beszélnék a dokimmal és nyugodtan elmondhatod, hogy ez jár az agyadban, hogy igaz, hogy Ő rábólintott mindenre, de mi lesz az ügyeletessel? Jobb letisztázni, mint agyalni rajta. Szerintem...
Jadey!
Örülök, hogy elégedett vagy Jade új frizurájával, de egy Anyuka úgy is elégedett az egyenlőre egyszem lánykájával
Várjuk a fotót!
Krisszi!
Köszönjük a jó híreket Katáról!!! Nagyon örülök, hogy ilyen jól van, persze a kábaságot leszámítva. Jaj, nem is tudom, mit írjak, annyit járnak az eszemben. A lényeg a lényeg, minden okés!
Most szüljek egy 3. gyerkőcöt, hogy utána megplasztikáztassam magamat?!
Hát inkább nem!!!!!!!!!
Nekem Marcival egy totál egyszerű (Bergonos) pelenkázótáskám volt, belül egy nagy fakk és két rekesz a cumisüvegeknek. Nála ez totál megfelelő volt, mivel téli babaként az elején szinte nem is nagyon mentünk sehová. Viszont Benivel már jobban ki fogunk mozdulni (én sem leszek talán annyira parás), így egy Graco márkájút vettünk, ebbe 2 gyerkőc fittyfenéje is elfér. Több rekesz kívül-belül, könnyebben felakasztható babakocsira, mert van külön erre szolgáló akasztója is, nem csak vállon, hanem kézben is vihető, mert van hozzá olyan fogó. Hirtelen ennyi. Ja még van benne műanyag pelenkázó alátét is, de nekem az nem tetszik. Mi a DM-es vagy Fixies-es eldobható pel.alátétet használjuk, ha elmegyünk itthonról.
Ortopéd ismerősöm nincs. Most mi van? Még is szülhetsz rendesen, ha faros a baba?! Vagy lemaradtam valamiről?
Geszti!
Csuklás
Nekem többször van egy nap, de este szinte mindig! Biztos Nektek is belejön majd a Babóca
, ha már a rúgdosás ilyen jól megy
Viola!
Én tuti nem nézlek hülyének, mert nekem a szülésem Marcival épp a magzatvíz folyással kezdődött. Szerencsére épp lefekvéshez készülődtünk, így nem kentem össze semmit. Viszont a kocsiba is érdemes odakészíteni egy-két (esetleg régebbi) törülközőt, hogy ne a kocsiülést kenjük össze. Én 2-3 összehajtogatott törcsin utaztam végig az utat a kórházig
Engem lehet hülyének nézni, hisz mi a hétvégén már úgy mentünk hosszabb útra (pl. Bp, Őrbottyán), hogy a kórházi csomag velünk volt...
Én is nagy takarítós kedvemben voltam ma délelőtt, de Marci mellett csak apró sika-mikára volt lehetőségem (pl. sütőt takarítottam a ráégett zsírtól). Nekem is csak keményedik, semmi görcs, viszont mozgás alig-alig van.
Mamy!
Tegnap nem volt kisebb Beni mozgása, ma viszont nagyon szunyál, szinte alig mozgott. Hihetetlen!!! Most rúgott egy nagyot, szerintem csak az én megnyugtatásomra: "Nyugi Anya, jól vagyok!"
Napraforgó!
Nagyon jó hallani Rólatok és pláne ilyen jókat!!! Gyönyörűek ezek a Fiaid!!! Gratulálok!!!! Zsombi is majd belejön a szopiba és majd versenyt fognak szopizni
További jó gyarapodást és sok-sok erőt Neked!!!
Drukk, hogy minél előbb otthon legyetek!
Erika!
Köszönöm a látogatást! Jól esett dumálni, de bocsi, ha sok voltam és a pityergésért is
Remélem tudsz pihenni otthon
Sue!
Gratula a 4D-hez, várjuk a fotókat!
Anikó!
Gratulálok a friss unokahúgocskához!!! Sok boldogságot, tejcsit Nekik!
Cukorbetegség
Mondjuk, ha számítottál rá, akkor nem ért meglepetésszerűen és tudod, mit tegyél. Csak ügyesen a diétával.
Esztinek puszi a pocijára!
A kutyus látom már hozzászokott a kisfőnökhöz!
MSE!
Jobbulást!!! Ez a kötőhártyagyulladás szörnyen hangzik, nekem talán csak kisgyerek koromban volt.
A dokijárással én is így vagyok, de szerencsére csak Marcinál volt ilyen, hogy szinte hetente jártam a kül. dokikhoz.
A köldökzsinór tekeredésen én is gondolkodtam, miért nem látják, vagy nem mondják?
Nem idegesítésképpen (én is sokat agyalok egyébként ezen), de nagyon sok babára rá van tekeredve a zsinór, csak nagyon kis százalékban okoz problémát. Hála az égnek!
Mindenkinek további szép, HŰVÖS napot!
Pusz: Melinda