Sziasztok!
Elkezdtem írni ezt a hozzászólást már aug. 24-én, remélem nem leszek néhol túl elavult.
Aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értünk az árvíz miatt, de azért ide hála istennek nem jött ki, itt csak a talajvíz szokott gondot okozni, de most az sem volt.
Nálunk nem volt gond az ovi újrakezdéssel, igaz, hogy nem is volt hosszú szünet, mint a sima oviban.
Adrian (15hó) egyre huncutabb. Most sztrájkolunk, mert nem vittem fel a 15. havi oltásra, kíváncsi vagyok értesítenek-e. Ugyanis olvasom, hogy van ahol a védönök szólnak, hogy oltás idö? Hát itt nem. Én mondjuk tudom, hogy mikor kell menni, de szerintem nem mindenki figyeli?!
Voltunk Katiéknál szombaton, én vezettem oda-vissza, ráadásul a rakpart lezárás után, a belvároson keresztül kellett egy kört tenni. Nem volt semmi gond, teljesen jól ment minden. Mondjuk én 13 éve folyamatosan vezetek, csak eddig vidéki viszonylatban.
Nagyon szép a házuk és a telek is jó helyen van.
Ágci! Nálunk is volt ilyen éji keléses idöszak Adri 5 hónapos korától 12 hónaposig. Felkelt éjjel többször és cicizett, aztán visszaaludt. Akkor 1 évesen úgy döntöttem, hogy ebböl elég, már nagy ahhoz, hogy éjjel is ennie keljen és egyszerüen nem adtam neki cicit, vízzel kínáltam, nem kellett. Felsírt, felvettem, elhallgatott, letettem, megint sírt. Lefeküdtem, kb. (már nem emlékszem pontosan) 10-15 perc sírás után elaludt. Másnap újra kelés, sírás, felvevés, letettem és nem sírt, hanem aludt. Harmadnap már nem kelt fel. Én így csináltam és bevált. Úgy gondolom, hogy egész nap az övék vagyok, az éjjel az enyém.
Helena, Norci! Üdv közöttünk!
Évi! Sajnálom, hogy ilyen rosszul sült el a nyaralásotok
Micsoda méreg lehetett gondolom! Csonginak viszont gratula a bilizéshez és a focihoz szintén! Már ilyenkor látszódik valakin szerintem a tehetség!
Azt hiszem pont akkor küldtem neked mailt, amikor gond volt a levelezöddel, mert nem válaszoltál?!
Anikó! Gratulálok az új lakáshoz! Ez kertes?
Momo! PM szerintem is jókat írt az evésröl a múltkor. Viszont, ha közben tápszert is kap, akkor attól is jól lakik. Csináld úgy, hogyha nem eszik, akkor ne adj neki helyette tápszert, hanem csak vizet, szerintem nagyon hamar éhes lesz és megeszi a kaját. A Krisztiánom volt ilyen, nem szabadott neki két etetés közben semmilyen innivalót adni, csak vizet, még a gyermekteától is jóllakott. Viszont Adriánnak alapban csak az étkezésekhez adok inni, föleg vizet, néha házitejet, vagy uabból kakaót. Meg persze szopi most újra 3-4* egy nap. Azt akartam még írni, hogy múltkor a züllésen tök jókat nevettem a párod beszólásain.
Liesel! Benke tök jó fej!
Nálunk is csak én vagyok ilyen csonka kukinélküli egyén a családban.:9
Ági! Jó hallani rólatok. Úgy el vagy tünve.
Már nincs sok hátra!
Juca! Mekkorát nött Vili! Te megint nem vagy a képeken! Jó, hogy hazajöttetek!
Dia! Nem volt semmi a múltkori esküvöi beszámolód.
Petra! Én sem vittem 6. hét elött el itthonról a babát, addig csak a babakocsiban pihent a kertben.
Snoopy! Zolinak add át jókívánságaimat! Tesómat decemberben mütötték és ö is szenvedett, mint a kutya. Neki ráadásul annyira fájt a szeme az elsö napok valamelyikén, mire kiderült, hogy egy szempilla volt benne.
Iboly! Én is 3 évre kaptam a szabit, amikor a Krisztián után visszamentem (4 és fél év). Szerintem ez a törvény. Feksi biztosan tudja ezeket a dolgokat!?
ldIldi! Hogy vagytok? Kriszti mit szól a babához?
MGabi! Akkor üdv neked is, a többit Madárka leírta.
Madárka! Mindig rád és Petrára gondolok, amikor Adrian cincálja az idegeimet, hogy te milyen jól bírod.
Nálunk is számgép ki-be kapcs, DVD ki-be kapcs, fali csatlakozók ki-be huzig, aztán amikor a kutyával felesbe eszik a rohadt almát, az is jó. Macskahát nyálazás, az se rossz.
Verus! Már úgy hiányoztál! A nyaralást nagyon sajnálom, de föleg a boltot.
Mihez kezdetek most? Nem lehet valamilyen akcióval visszaédesgetni a vevöket? Újonnan nyitott boltokban (használt gyerekruha) láttam: Halom használt, de jó minöségü plüssállatka dobozban, minden vevönek az elsö hónapban 1000 ft felett ajándékba egy állatka. Vagy törzsvásárlói kártya. Minden vásárlást beleírtok. 30.000 ft elérésénél 3000 Ft értékben ingyen vásárolhat. Nálunk a kínai naptár szerint mindkét fiam lány.
Judó! Örülök, hogy jól vagytok (hányingert leszámítva), fiúknak pedig jobbulást. Zsolt elkezdte szedni az Aloe gélt az allergiájára, megpróbáljuk, mert eddig a diprophos injekciót kapta, ami 4 óra után teljesen tünetmentessé tette, de azt nem ajánlatos sokszor beadatni.
Évi! Nehéz idöszak elé nézel, az biztos. Szerintem próbáld ki anyósodékat is fele-fele anyukáddal, hosszú távon szükség lehet rá. Minnél többet vannak együtt, annál jobban megszokja öket. Volt már úgy, hogy egész napra anyósra hagytam Adrit, pedig ritkán találkoztak viszonylag (3-4 hét). Söt még szoptatom napközben is egyszer-kétszer és az is elmaradt, de semmi nem volt. Eljátszottak egész nap.
Dia! Látom Bori kezet foghat Petrával
Ha színtartó a ruha, akkor az aceton ki kell vegye a lakkot belöle.
Heni! Ejnye! Bejelentkezünk, aztán eltününk!
Lauráról és Romoláról már régen nem hallottunk sajnos, az email címüket sem tudom. Nekünk Kikkónak (4 és fél év9 3 hónaposan mosták át a csatornáját, utánna nem volt semmi gond vele, ha néha csipás volt, akkor kamilláztam és körkörösen kellett masszírozni. Utóbbit ajánlják amúgy is minden picinek, pont az elzáródás elkerülése végett. Bevittük az Orfiba, növérke bevitte, üvöltés (én kint sírtam), aztán kihozták. De nem fájdalmas, hanem azért sírnak, mert szorosan lefogják öket. Én ennyit tudok csak mondani. Biztosan meg kell csináltatni?
PM! Milyen fösulira akarsz menni?
Vera! Nem gondoltál még arra, hogy írjál egy könyvet, Diára is vonatkozik, van hozzá szókincsetek.
Puszi, Evey