Halihó
idejutottam, de már megint most ébredt fel...
Vagyis csak megnyekkent, odalopakodok, várjatok...
Alszik.
Szal nekünk jó a 15-e, mindegy kinél van, majd mi is eljutunk valahogy. Valszeg kocsival...
Gábor nemtom jön-e, még nem említettem neki a dátumot. Most nézem, hogy az kedd, ugye? Délelőtt lesz vagy délután?
Gabi,
van olyan kép, amin a menyasszony menyecskeruhája jobban látszik? Hasonló az enyémhez, azt hiszem. Kíváncsi vagyok mennyire. Tegnap meg is néztem az esküvői dvd-nket, hát tök jó. Legalább is nekem nagggyon tetszik. Általában a fotózást és a gratulációt szoktam többször megnézni...
Erika,
sajnálom, hogy csalódtál a barátnődben, szar dolog, ha az ember úgy gondolja bármit elmondhat neki, meg úgy egyáltalán a legjobb barátnő, aztán csalódni kell...
Nekem nincs olyan igazi naaagy barátnőm, inkább csak kollégák, ismerősök. Csak magamban bízom!!!
Nálunk Dorka még természetesen nem dumál, csak sikogat már nagyon régóta, most kezd gügyögni, mindig mondaná a magáét, csakhát nem értjük.
Pedig biztosan fontos dolgok!!
Ja, és tegnap már megtalálta alábfejét is. Eddig csak a térdéig nyúlt le és azt csapkodta, most már megérintette a lábát is. Meg még nem tudja fogni, csak érinti.