Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

katus
akkor keressünk szecsőnek is születési párt?áááá,nem csak vicceltem.de tény,hogy esztert a kórházból ismerem és annyira megtetszett,hogy beráncigáltam magammal a zóra születésére.mert nálunk apa nem vállalt ilyesmit egyik gyereknél sem,én meg nem erőltettem.bár zóránál az elején bent volt,de alig várta,hogy eszternek letelljen a munkaideje és váltották egymást.szóval nekem eszter igazi lelki társam,támaszom.(eszter ne olvasd,agyon dícsérlek :lol: :P ).pedig "csak" 3 éve ismerjük egymást,de azt hiszem ő lett a legjobb barátosnőm :oops: .és a szeretős mondatod isteni(nem tudom hogyan kell idevarázsolni :cry: )

hajnus
zóra nem mond semmit,csak azt hogy lhpdrhtimjisjmvhgrthnpiíajiurnvhzreoishnmtieormvijzhespiutv,valami hasonlót.de ha kérdezgetjük,akkor "válszol"(mit mond a kutyus,hol a baba,telefon,stb),de most már még a fejrázásról is leszokott(ami a nemet jelentette).szóval nálunk még a dádá sincs.eddig azt hittem okos,mert belecuppog a levegőbe is puszit adva,de most letörtem kicsit :roll: :cry: :wink: .neeem,dehogy,vicceltem.mindegyik gyerek más és más.nekem zóra már elindult,nagyon ügyes mostmár,gabó pedig írta,hogy levi is most indult el,pedig idősebb,mint zozi.szóval ne izgulj,ügyes-okos pici fiad van! :lol:

de jó nektek,hogy buliztok egyet,együtt!!!mennék én is!!!!de nem tudok!!!eszter,hozz soproni levegőt!!!meg buli hangulatot!!!csináljatok sok fotót,hogy megismerjek mindenkit(majd eszter magyaráz,hogy ki-kicsoda,ki-kinek a gyermeke

jó éjszakát mindenkinek!
[/quote]

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

jó reggelt

y$S J gs

nadine81

bocsi ketten vagyunk... :)

megpróbálok visszaolvasni

nadine81

jajn nem bírok vele...
jó a 15 a piknikre nekünk

nadine81

Eszti!Most van valami pasija aki nős,de csalja az asszony már el is költözött a srác ott volt az esküvőn jó fej.Volt neki pár mióta elváltak Petivel.
Nekünk is jó a 15.-e,de csak én leszek meg a gyerek apa dolgozik.
Mindegy hol lesz csak majd az odajutást kell majd megoldani,mert én vonatozok.

Hajnus!Akkor az nem ő!!
Persze,hogy elég az a pár kis baba szavacska amit Bence mond.Nálunk a hinta a sláger szó éjjel-nappal!! :lol: :lol:
Vendég

Asszem én Vin viszem magammal!!!!

Szemizo!Tök jó,hogy ilyen jól össze jöttetek Esztivel fontos,hogy az ember életében legyen egy ilyen barátnő szerintem.
Nekem is van egy itthon egy otthon (legjobb barátnő)és nem is tudom mi lenne velem nélkülük.Pedig a suliban akkorát csalódtam a legjobb bARÁTNŐMBEN,HOGY AZT MONTAM SOHA TÖBBET NEM LESZ ILYEN.
De ez nem így lett hál isten!!Imádom őket!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Gabó, tényleg nagyon szép voltál az esküvőn!!! Nagyon jól állt a ruha!!!! Nem jött meg a kedved????

Én most csalódtam a "legjobb" barátnőmben. Nagyon csúnyán becsapott, meg hazudott. :cry: :cry: :cry: Elég szar érzés. Most vagyok úgy, hogy az ember szinte csak magára, meg a családjára számíthat igazán. Ha egy igaz barátra lel az ember, az tényleg egy kincs!!!!
De nem kesergek, mert van nekem egy édes drága férjem, meg egy még édes drágább kislányom. :lol: :lol: :lol: Ez a fontos!!!!

Niki, Szinti sokat nőtt!!!! Nagyon drága, és milyen ügyes már!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Iván baba gyönyörű!!! Mennyit változott!!!
Eszti, milyen helyesek vagytok!! Te nem szeretnél babázni??

Az aug. 15. nekem is jó. Még nem tudom apa is jön-e.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Hát még nem kaptam hozzá kedvet,de ami késik nem múlik. :D :D
Szar dolog ez a legjobb barátnősdi tudom milyen szar csalódni bennük.Majd te is fogsz találni valakit aki kiérdelmi eme nemes címet. Nekem sikerült neked is fog,mert valóban kincset érnek!! :lol:
Vendég

Halihó

idejutottam, de már megint most ébredt fel... :D :evil: :shock:
Vagyis csak megnyekkent, odalopakodok, várjatok...
Alszik. :)

Szal nekünk jó a 15-e, mindegy kinél van, majd mi is eljutunk valahogy. Valszeg kocsival... :D
Gábor nemtom jön-e, még nem említettem neki a dátumot. Most nézem, hogy az kedd, ugye? Délelőtt lesz vagy délután?

Gabi,
van olyan kép, amin a menyasszony menyecskeruhája jobban látszik? Hasonló az enyémhez, azt hiszem. Kíváncsi vagyok mennyire. Tegnap meg is néztem az esküvői dvd-nket, hát tök jó. Legalább is nekem nagggyon tetszik. Általában a fotózást és a gratulációt szoktam többször megnézni... :D :D

Erika,
sajnálom, hogy csalódtál a barátnődben, szar dolog, ha az ember úgy gondolja bármit elmondhat neki, meg úgy egyáltalán a legjobb barátnő, aztán csalódni kell... :( :(

Nekem nincs olyan igazi naaagy barátnőm, inkább csak kollégák, ismerősök. Csak magamban bízom!!! :D :D

Nálunk Dorka még természetesen nem dumál, csak sikogat már nagyon régóta, most kezd gügyögni, mindig mondaná a magáét, csakhát nem értjük. :) Pedig biztosan fontos dolgok!! :D
Ja, és tegnap már megtalálta alábfejét is. Eddig csak a térdéig nyúlt le és azt csapkodta, most már megérintette a lábát is. Meg még nem tudja fogni, csak érinti. :)

nadine81

Hú már várom az aug. 15-ét! :) Piknik az tök jó ötlet!
Remélem már nem módosul a dátum mert 19-én elutazunk a Balcsira!

KépKép
nicika

Nadine!Igen van mindjárt teszek fel róla képet.
Nagyon ügyes Dorka lassan már szopogatni is fogja(na az azért még odébb van án),de ügyi baba.
Nem feltétlenül kell lennie legjobb barátnőnek,de ha már egyszer akkor meg kell becsülni ha kiérdemelte.De igazi barátnő olyan kevés mint a fehér holló.
Vendég

[quote="Gabó"]D írta:Gabóorka lassan már szopogatni is fogja

Bocsi kicsit disznó vagyok, de valami más jutott eszembe :oops: :lol: :wink:

Máté beteg :cry: :cry: :cry:
Hasmenése van, hány is, meg persze nagyon nyűgös, szörnyű volt az éjszaka is, szegénykém úgy szenved.

Az én legjobb barátnőmmel 6 éves korunk óta ismerjük egymást, együtt nőttünk fel, de kb 2 éve nagyon megbántott, azóta elgondolkodtam sok mindenen, milyen is egy legjobb barátnő. :cry:
Jóban vagyunk, de hát ez már nem az a legjobb barátság.
Úgyhogy nekem is csak haverjaim vannak,
Meg persze a legjobb barim, aki már a férjem.

Itt már esik! :) Kép

katus78

Tök örülök, kicsit jobb kedve van a Máténak (kopp-kopp) Már 10 perce szó nélkül játszik :)
Olyan édi!

katus78

Kép Kép Kép

Remélem ezeken kicsit jobban látszik!
Vendég

Eredetileg piros-fehér-zöld volt meg volt benne váltömés,de kivetette.
Vendég

Gabó, ez melyik étterem??? Biztos írtad már, de nem tom. :? Szép ez a menyecske ruha. Nekem az volt, amibe előtte pénteken a polgárira mentem. Sima estélyi.

Katus, örülök, hogy Máté jobban van!!! :lol: :lol: :lol:
Írtam mailt.

Viol, Alíz most kezdte bekapni a lábujjait. Olyan drága!!! Én biztos nem tudnám bekapni. Nem vagyok egy gumicsontú.....

Niki, hova mentek a Balcsin??? Ha kíváncsiskodhatok. :wink:

Tényleg, de. vagy du. lesz a baba-mama-papa tali???? És hol????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hallóka! :)

Katus,
ejj-ejj-ejj, de piszkos a fantáziád! :D :D :D Na neked mostanában vagy sok, vagy kevés jóóó dologban van/volt részed otthon!! :D :D :D

Gabi,
köszi a menyecskés képet, asszem csak hasonló. Mindjárt teszek fel az enyémről. :) Rólam csak ez a menyecskeruhás kép van, amit digitális géppel csináltak, a többi az sima géppel van, így nemtom feltenni.

Kép

Elég trééé fejem van, ez már hajnalban készült, ki volt a kis kukim is... :)

nadine81

Katus!Szegény kicsi Máté Jobbulást kívánok neki.
Úgy veszem észre legtöbben már csalódtunk!!

Nadine!Szívesen!A tiéd sokkal szebb mint a GYöncié volt.Aranyos vagy benne.
Vendég

Jaj most ettünk a husival kukoricát úgy szeretem.Üzenek is a Balázsnak,hogy hazafele lopjon valahol. Kép
Vendég

És még pár, ha nem baj... :D :D

Ez a csokrom, csak a képről hiányzik az alja. Hosszított volt, mert hogy én meg alacsony. Képzeljetek oda még 3 rózsát lefelé lógva füzérben. :)
Kép

A hajam :)
Kép

Gáborommal :)
Kép

A kocsidísz :)
Kép

És néhány rokon, no meg friss anyós és friss após :)
Kép

nadine81

Máténak én is jobbulást kívánok ezerrel, de ahogy olvasom, a hangulata már legalább jó! :) Ez már fél siker! :)

Gabi,
ejnye-ejnye, mire buzdítod Apát... :D Mi is szeretjük, pár napja nálunk is volt. Nyami-nyami... :D
Amúgy köszi a ruhás bókot, bár én néha úgy éreztem magam, mint egy töltött galamb. :D

nadine81

Jaj,de nagyon szépek voltatok és a ruhát csodálatos!! :D :D :lol: :lol:
Vendég

Nagyon szívesen!! :D :D
Néha muszáj bűnt elkövetni.Siófokon melózik és hazafele rengeteg a kukuruc.
Vendég

Ja és az elmaradhatatlan képek... :D
Ő unokatesóm, a tanúm... :D
No comment... :D :D

Kép

Kép

nadine81

Emlékszem, amikor pici voltam és papáméktól jöttünk hazafele, útközben mi is megálltunk néha lopkodni... Mármint kukoricát, nem akármit! :D

nadine81

Jóképű gyerek ez az uncsitesó! :D :D
Jó is a lopkodás én egyszer loptam kint osztrákba kb.8-éves lehettem unokatesóméknál voltunk kint a Lágerba Kinderpinguit meg olyan hosszú rágót.
Vendég

Persze Viol......Most már ne szépítsd a dolgot!!!!!! Ejnye!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépek voltatok!!!! Mindkét ruhád nagyon tetszik.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Szinti már kb. 1 hónapja rágcsálja a lábujjait. Ez a kedvenc elfoglaltsága! És képzeld én is meg tudom csinálni! :)

Katus! Jobbulást Máténak!

KépKép
nicika

Ejha Niki ez nem semmi ám ebben a korban!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi a jókivánságokat!

Nem sokáig volt jó kedve :cry: :cry: :cry:

Viol!

Köszi kérdésed, nagyon jó mostanában! :oops: :lol:

Nagyon szépek voltatok! Nem vagy töltött galamb!

Én is mindjárt dobok fel képeket! :)

katus78

Kép

Kép

Kép

Kép

katus78

Katus!Jaj,de nagyon szépek voltatok)vagytok)most is.Gyönyörű a ruhád!! :lol: :lol: És minden!
Vendég

Várjuk a többi lány fotóit is akinek van!!Hi-Hi
Vendég

Kép ülünk:)

Kép
Kép
reni76

a kep lemaradt Kép

Kép
Kép
reni76

mi van mar Kép
reni76

na vegre sikerült.
kesöbb jövök!
tessek 3*szor tette fel
sz.. egy rendszer :o

Kép
Kép
reni76

Kép Kép Kép

Ezek mi voltunk 2004. június 26-án.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na elaludt a kislanyom! :)
Ma egesz nap nyüszögött, talan az idö miatt! :(

KATUS, VIOL!

Nagyon szepek vagytok az esküvöi fotokon!

Gabo!

Te tenyleg szebb voltal mint a mennyasszony! :)

Csajok!

En vihetem Dietert? Nem akarom az anyueknal hagyni, mert tul sok mindent nem tudnak beszelgetni.

Kép
Kép
reni76

Es ezek mi voltunk, mar 3-an :) 2005.08.04., lassan 1 eve! Kép Kép
reni76

Sziasztok!

Én benne vagyok a 15-ben a Krisztiéknél.A mi kertünkben úgyis elkezdődött az építkezés és még játékok sincsenek.
Térképet majd kérünk hova is kell mennünk.

Csilla!
Jaj de szépen írtál a kapcsolatunkról!Én is így érzek irántad,irántatok. :lol: :lol: :lol:
Fotózom majd ezerrel,hogy vihessek nektek képeket a piknikről.

Lyányok,mindenki nagyon szép menyasszony volt.Most meg szép asszony!Anyuka! :D
Kép

Katus!
Az első képen nagyon érdekes ahogy Jocót öleled,vagy az az egyik testrésze netán.................? :D :oops: :shock: :D :oops: :shock:

Gabóca!
vasárnap én is elindultam kukoricát lopni a kertünk környékén de nem találtam mert a lopikok már megelőztek. :( :(
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Jaj de szép volt mindenki az esküvjén! Csak úgy virultatok! Mindjárt keresek én is képeket.

Azért majd idöben szóljatok ha nálunk lesz a tali. Várunk Titeket! De akkor sem sértödök meg ha nem itt lesz, a lényeg a tali. :-)
Nekünk különben a du. a legalkamasabb. Olyan 4-töl fél 8-ig. Nektek?

Vero régen volt. Biztos Ivánbaby nem engedi. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Zsaniék még nem jöttek volna ki a kórházból?? :shock:

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

helo csajok!

mindenki nagyon szép manyasszony volt :D :D

nem tudnátok segiteni?ötlet kellene nászajándéknak.nagyonjo barátunknak lesz az esküvöje..gőzünk sincs mit vegyünk..ha van ötletetek irjátok be légyszi..kb.20ezerért gondoltuk.

köszii

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Köszi a hiányolást, vagyok ám, csak keveset. De olvasok mindig!!!
Én még nem tudom, h jó-e a 15. Azért remélem!!!
Mindenki nagyon szép!!!!

Én is teszek: Kép
Vendég

na ez vajon ki lehet?
Kép
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

8)

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint