Sziasztok!
Juc,
Nagyon boldog névnapot kívánok! (remélem ma tartod
)
Nyugi! A hasadban lévő 2 petikének van a világon a legjobb dolga, ne aggódj, Ők jó helyen vannak, semmi okuk nincs arra, hogy ne fejlődjenek és ne kapaszkodjanak!
Nehogy most kezdj parázni!
Esperanza,
Örülök, hogy jól érezted magad Balcsin. Ilyen hőségben csak vízparton lehet kibírni!
Chesti,
Nagyon édes vagy!
Hidd el, nagyon boldog lennék, ha tényleg összejönne most a HSG, de az a gond, hogy a nődokim szabim van, és ahogy írtam az apukáját kell hívnom (aki mellesleg szintén a Jahn Ferencben nődoki és szintén szabin van) augusztus 7.-én, hogy mehetek-e azokban a napokban, mert 9-én leszek a 14.cn-on, így lehet, hogy lecsúszok róla. A dokim amúgy azt mondta, hogy lehet, hogy csak szeptemberben tudok menni, merthogy a kórházban nem bizti, hogy tudnak már időpontot mondani, merthogy már júliusban az augusztusi kontrasztanyag-készletet fogyasztották… magyar egészségügy. Jellemző. Szóval tényleg, nem rajtam múlik.
Share,
Te is kis tündér vagy, köszönöm szépen!
De úgy néz ki, hogy nem a BMC-be megyek a HSG-re, mert ott nézik a vérsüllyedést előtte, és az már hónapok óta nem a legjobb, ezért inkább úgy döntöttem, hogy a tőlünk nem messze lévő Jahn Ferenc kórházba megyek, mert ott nem néznek előtte semmit. Hogy jó-e ez, nem tudom, de már nagyon túl szeretnék rajta lenni, mivel már január óta járok a kivizsgálásokra, és már csak ez az egy nyomorult vizsgálat lenne szükséges a stimu elkezdéséhez.
Remélem nem tekintik elavultnak a januári -februári leleteket, és kezhetem előlről… ugye, nem?
Kriszti,
Neked is köszi, hogy jönnél velem!
Igen, első a baba, amúgy nem vonhatja vissza senki a szabidat, hiszen az jár! Ráadásul a felével Te rendelkezel, hogy mikor veszed ki, és akkor el kell engednie. Ez benne van a munkatörvénykönyvben! Ne hagyd magad.
Millió puszi mindenkinek, legyetek jók, és igyatok sokat ebben a hőségben!