Új privát üzeneted érkezett!

Juc,
ne aggódj! MInden rendben lesz! Csak hinni kell benne.
:)

Minyuu,
megadrukkok mennek holnapra!!! Nagyon szorítunk! Remélem jó hírekkel szolgálsz! :)

Chesti,
holnap reggel már nem fog érdekelni senki....bentről. Csak a manókánk!
Nagyon lassan fog eltelni ez az egy éjszaka! :)

Zsókuci,
de el tudok menni, bár azt mondta a főnővérem, hogy visszavonja a szabimat. de mivel megtudtam, hogy a stimu alatt is jár táppénz, nem tud rajtam kifogni, csak annyiban, hogy anyagilag a szabival jobban járnék....De már nem érdekel, fontosabb a baba!
Úgyhogy még ma, vagyis mindjárt megyek éjszakára, és holnap reggeltől nem érdekel, mit is csinálnak....
Örülök, hogy Te is rászántad magad a HSG-re! Ha kell én is megyek erősítésnek! :lol:

Ma reggel már 8 szuri volt bent. De közben a 2. cn vagyok! Úgyhogy így a kettő együtt nem egy kellemes dolog, + meleg is van, + menni kell dolgozni....De kibírom, ha kell fél lábon állva is!

Teszek föl egy táblázatot is: Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Juc,
Nagyon boldog névnapot kívánok! :) (remélem ma tartod :))
Nyugi! A hasadban lévő 2 petikének van a világon a legjobb dolga, ne aggódj, Ők jó helyen vannak, semmi okuk nincs arra, hogy ne fejlődjenek és ne kapaszkodjanak! :) Nehogy most kezdj parázni!

Esperanza,
Örülök, hogy jól érezted magad Balcsin. Ilyen hőségben csak vízparton lehet kibírni!

Chesti,
Nagyon édes vagy! :) Hidd el, nagyon boldog lennék, ha tényleg összejönne most a HSG, de az a gond, hogy a nődokim szabim van, és ahogy írtam az apukáját kell hívnom (aki mellesleg szintén a Jahn Ferencben nődoki és szintén szabin van) augusztus 7.-én, hogy mehetek-e azokban a napokban, mert 9-én leszek a 14.cn-on, így lehet, hogy lecsúszok róla. A dokim amúgy azt mondta, hogy lehet, hogy csak szeptemberben tudok menni, merthogy a kórházban nem bizti, hogy tudnak már időpontot mondani, merthogy már júliusban az augusztusi kontrasztanyag-készletet fogyasztották… magyar egészségügy. Jellemző. Szóval tényleg, nem rajtam múlik.

Share,
Te is kis tündér vagy, köszönöm szépen! :) De úgy néz ki, hogy nem a BMC-be megyek a HSG-re, mert ott nézik a vérsüllyedést előtte, és az már hónapok óta nem a legjobb, ezért inkább úgy döntöttem, hogy a tőlünk nem messze lévő Jahn Ferenc kórházba megyek, mert ott nem néznek előtte semmit. Hogy jó-e ez, nem tudom, de már nagyon túl szeretnék rajta lenni, mivel már január óta járok a kivizsgálásokra, és már csak ez az egy nyomorult vizsgálat lenne szükséges a stimu elkezdéséhez.
Remélem nem tekintik elavultnak a januári -februári leleteket, és kezhetem előlről… ugye, nem?

Kriszti,

Neked is köszi, hogy jönnél velem! :)
Igen, első a baba, amúgy nem vonhatja vissza senki a szabidat, hiszen az jár! Ráadásul a felével Te rendelkezel, hogy mikor veszed ki, és akkor el kell engednie. Ez benne van a munkatörvénykönyvben! Ne hagyd magad. :)

Millió puszi mindenkinek, legyetek jók, és igyatok sokat ebben a hőségben! :) Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, apának csak 3 hónapnál nemrégebbi lehet az eredménye, de a lányoknál, úgy emlékszem, hogy 1 éven belüli leleteket fogadnak el.
Húú, nagyon szurkolok, hogy legyen időpont. Ha 7-én hívod, az nem lesz későn? Hamarabb nem lehetne ráerősíteni a dologra? Bocsi, de én ilyen nyomulós voltam mindig. :oops: Azon jár az agyam, hogyan lehetne legjobban, leggyorsabban....
Hajrá-hajrá!!!!
share

Szia Share,
akkor még időben leszek, remélem januárig csak sikerül már elkezdeni a dolgokat... :shock:

Hívnám én korábban is, csak 7.-e az első munkanapja, így nem tudom :( De lehet, hogy jövőhéten elbattyogok a körzetire egy vérvételre, hátha most jó a süllyedésem, és akkor mehetek a BMC-be. Jó lenne...
Nekem sok szempontból szimpatikusabb a BMC, mégha sokkalta messzebb is van.

Puszillak! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Az aug. 14. a BMC-s teszt időpontja, de pont aznap megyünk Horvátországba, így én itthon tesztelek (megbeszéltem Sz.Z-vel).
Szóval előtte 1-2 nappal tesztelek, és mielőtt elindulunk a nyaralásra írok nektek.
Találkoztam ma Brigii-vel és a kiskutyusával, jól van, és ennek örülök, gondoltam nektek is leírom. :D
Egyébként szombaton valóban a Balatonon voltunk, de nem a Balcsiban fürödtünk, hanem a balatonfüredi Aquaparkban voltunk. Szuper hely, ajánlom mindenkinek. :D
Holnap már dolgozom sajna, de azért esténként benézek hozzátok.
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek ! :)

Most kezdek visszaolvasgatni!!!

:)
mot

Sziasztok Lányok!

Rég voltam, de néha kukkolok ám, és képben vagyok. :D

Pénteken én is voltam BMC-ben, 3. napi vérvételen, megkezdjük újra az alapvizsgálatokat, és majd szept. végén szeretnénk kezdeni a stimut.

Bibar :)
Jól gondolom hogy pénteken már Te is ott voltál nyitás előtt? Fehér naci, barna felső?
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy Ti mindketten beadjátok a Gynevacot magatoknak? És Te hol tudod beadatni? Ügyeleten beadják? Mert nekem a háziorvosom még felírni is alig akarta. Én szerdán kezdem. És Ti hetente, vagy 10 naponta adjátok?

Lányok én nem szoktam babás könyveket olvasgatni, de most a kezembe akadt Zita West: Gyereket szeretnénk c. könyve, és le sem tudtam tenni. Nagyon jó dolgokat ír, és a lombikról sem olvastam még sehol ilyen részletesen. Ajánlom mindenkinek!
3.000 Ft körül van az ára, a netről is lehet rendelni.
mary78

Mary
bizony én voltam az,te mibe voltál és hogy nézel ki?jó lenne beazonositani!mi mind a ketten beadatjuk a szurit,lázár dr.-nő igy mondta,és 10 naponta a legideálissabb.nekünk egy barátnőm adja be aki ápolónő.de szerintem ügyeleten beadják.nekem állatorvos ismerösöm irta fel,nem mentem dokihoz.én okt közepe táján megyek fagyikért,akkortájban biztos talizunk a bmc.-ben.

bibar

Sziasztok!

Akkor mától jöhet a pihi, a nyugi! Végre! Azt hittem soha nem telik el ez az éjszaka....

Long protokollosokhoz intéznék egy kérdést:
Ma adtam be a 9. szurit. Tegnap óta mindkét petefészkemet érzem, szúrkál, olyan mint mikor peteérésem szokott lenni(mert én mindig érzem), és ezt egész éjjel nem hagyta abba. Most is, alíg várom, hogy lefeküdjek....
Ez most jó? Ti éreztetek ilyet?
Egyébként 7-én kell visszamennem, hülye kérdésekkel meg nem akarom kedves Dr. -unkat zaklatni.
Előre is köszi a választ.

Mary,
örülök, hogy itt vagy...Mindjárt itt van szeptember vége! :)

Mot,
Végre itthon!Jó volt a nyaralás?Remélem jól éreztétek magatokat, nagyon szép idő volt rátok! Babuci jól van?
Hiányoztak ám a mindennapi beköszönések.. :)

További szép napot mindenkinek

aki csak teheti:Kép
Vendég

Én asszem kettővel előtted álltam a sorban, drapp halásznaci, sötétbarna felső, hajam copfban, és mellettem egy nagy darab igen rövidhajú ember türelmetlenkedett .:)
Szóval állatorvos is felírhatja? Én meg még a sebész ismerősünkkel sem mertem felíratni. :oops: Akkor megpróbálom az ügyeletet, az lenne a legideálisabb. Egyébként pont a párom mondta pénteken, hogy Te is régóta idejárhatsz, mert gyakran láttunk már téged. Én egyébként nagyon bízom most a Gynevac-ban.

Szerdán megint megyek, nőgyógyászati vizsgálatra, elvileg még ráérnék vele, de erős a gyanúm, hogy összeszedtem vmi nyavaját, (sztem a Velencei-tóban), meg kell mutatnom a dokinak :oops:

Kriszti :)
Ha még csak a decát szúrod, akkor nem tudom mitől lehet, de sztem ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Nyugalom, minden rendben van, és rendben lesz!
mary78

Sziasztok, szép napot mindenkinek!!

Kriszti! :D
Azért szúrkál, mert a tüszők növekednek, és majd egyre jobban érzed, feszíteni is fog a pocid.De ez normális, azért gondold el most fel lett egy kicsit turbózva ez a folyamat. Hajrá! :D

Mindenkinek sok sikert!!! :D

Üdv.

Brigi :D
brigii

Lányok!
Köszönöm, kicsit megnyugodtam...
Én is arra gondoltam, kicsit növögetnek a szuritól,már nem férnek el a pfészekben, ezért feszíthet...De biztos nem voltam/vagyok benne! :wink:
Azért köszi, kicsit lenyugodtam.
Vendég

Mary
mintha hazajárnék,ugy vagyok sajnos a bmc.-vel.
én is nagyon bizom a gynevacban,nekem vasárnap adják az elsőt,mert aztán megyünk nyaralni és igy számoltam ki.

Kriszti
megkezdödött a jól megérdemelt pihenésed.
nekem is nagyon szurt,fájt már az elejétől kezdve,nekem azért mert sok tüszőm volt.szerintem annak jobban fáj ilyenkor,ugyhogy hajrá csak növeszd öket!!!!!!!!!!!!

bibar

Megértelek, mi is már tavaly március óta odajárunk. Amikor egy sikertelen lombik után nem kell menni hetekig, nagyon furcsa, szinte hiányérzetem van! Úgy szeretném már látni a régi jó kis fehérvári nődokimat, persze annak ellenére, hogy nagyon szeretem Sz. dokit. :D
Én úgy gondolom, hogy az, hogy ilyen régóta járunk oda, azt jelenti, hogy egyre közelebb van a cél! Sajna nem mindenki olyan szerencsés, hogy elsőre sikerül. De mostmár sikerülnie kell!!!

Mi most majd az antagonistával próbálkozunk, mert a longtól vagy túlstimulálódtam, vagy pedig 7 petesejtből 1 volt érett. :(
mary78

Sziasztok lányok!

Azért olyan könnyen nem szabadultok tőlünk...

Zsókuci, jó lenne azt a hsg-t minél előbb. Szerintem a te esetedben a 14. napon is meg lehetne csinálni. Azért szokták a ciklus elején csinálni, mert nehogy peteérés után a megtermékenyített petesejtet véletlenül besodorják a hsg-s kontrasztanyaggal együtt a hasüregbe, ezáltal akaratlanul is méhenkívüli terhességet csinálva... Mi van a fogaiddal?

Minyuu, mi újság?????

Kriszti, a Decapeptyltől nem nőnek a tüszők, pont hogy teljesen leállítja a saját ciklusodat. Tehát nem azért fáj a hasad, mert a tüszők feszítik. Ha aggaszt, inkább hívd fel a Szűcs dr-t, és kérdezd meg, mégis mitől lehet.

További szép napot mindenkinek!

Lucia
lucia1

Sziasztok
NEm sikerült :cry:

üdv. minyuu
minyuu

Minyuu, borzasztóan sajnálom!! :cry: :cry: :cry:
lucia1

Kedves Mary és Bibar!

Pénteken én is ott voltam a BMC-ben, de nem tudom ti kik vagytok sajnos. Küldjetek fotót! esperanzas@citromail.hu Köszi
Minyuu:
Sajnálom nagyon :(
esperanza

minyuu, Kép Annyira sajnálom!
Vendég

Lucia, :)
köszi, Te jobban értessz hozzá, mint én! :)
Akkor majd elmúlik, már nem vészes, lehet csak a kialvatlanság miatt volt, vagy azért mert most vagyok a 3. cn.-on.... :wink:
Nem pánikolok, jó kezekben vagyok, baj nem érhet! :) Csak mivel életem első stimuja, nem tudom, hogyan is kellene reagálnia a szervezetemnek. :lol:
7-én minden kiderül...
Vendég

Esperanza, hogy vagy?
Gondolom dolgozol....Kitartás, már csak 1 óra! Ne erőltesd meg magad!
Vendég

Szia Kriszti!
Hát igen, dolgozom, de már mindjárt megyek haza. 1 hét pihi után furcsa volt most jönni. Egyébként jól vagyok, minden oké, nyomom az Utrót is, kíváncsi vagyok a tesztre, de az még 2 hét :?
esperanza

Esperanza
én kerestelek téged pénteken,de nem láttalak,majd küldök fotot.

minyuu
tudom könnyü mondani de ne keseredj el,majd a következő sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!most szomorkodjál nyugodtan,aztán nézz megint előre pozitivan!!!!!!!!!4

bibar

bibar,
írtam Neked privit!
Vendég

Bibar:
Pedig ott voltunk reggel 7-kor a sorban, aztán 1/4 8-kor mikor behívták a népet, bementünk előre, mivel beavatkozásra mentünk, és akkor ugye nem kell sorban állni. Apa ment kabinba, én meg vártam rá, valamikor 8 előtt egy kicsivel eljöttünk, aztán 11-re visszamentünk, 12-kor lejelentkeztem, és 13.30-kor bementem a műtőbe. És 15.30-kor meg is kaptam a zárót. :?
Rövid pénteki programom ez volt.
Biztos láttalak már, csak ezen a kicsi fotón nem ismerlek fel, szóval várok valami jobbat. :)
esperanza

Sziaszok, üdv mindenkinek! :D

Egészen megnyugtattatok. Nem stresszelek, csak aggódom és kicsit szomorú vagyok. Én sem értettem, miért nem fagyasztották le őket, mert fejlődtek, csak nem érték el a blaszto állapotot. De a Kaáliban ezek szerint ez a menet.

Chesti :D
Ma pl. egyáltalán nem fájt a cicim. Csak ezek az alattomos, mensi jellegű apró görcsök, nem is görcsök, olyan nagyon távoli nyomás-szerű érzés, alig tudom leírni, szóval ezek nagyon félelmetesek. De pl. nagyon szép az arcbőröm, nem jöttek rajta pattanások, pedig mindig szokott lenni 2-3 nagyobb így a menzesz előtt néhány nappal. Igazad lehet, megpróbálok így hozzáállni. Tudom én is, hogy a petricsésze nem a méhem...

Kriszti :D
HIszek, fő a bizalom, a nagy Anyatermészetben vagy Jóistenben. Igyekszem!

Bibar :D
Nagyon remélem, hogy igazad lesz. Különben ősszel együtt megyünk újra...

Lukrécia :D
NAgyon aranyos vagy te is, köszi! De nem blasztocitákat kaptam, hanem 3 napos 6 és 8 sejtes embriókat, és egyelten blasztocita nem lett a 6 embrióból, szóval ők már nem élnek.

Share!
Te mint friss szakértő :D biztosan jól tudod. Már mosolygok újra. Ez ma nehezen ment.

Zsókuci :D
Igen, tegnap tartottam, nagyon köszi! És nagyon igazad van, igyekszem csak ezt látni magam előtt. NAgyon köszi.

Minyuu :(
Igazán sajnálom. Most pihi, vagy dühöngj, vagy sírjál, ami jót tesz, de aztuán fel a fejjel! LEGKÖZELEBB, ez járjon most/majd a fejedben!

Lányok, már csak 6 nap. Kissé hosszúnak tűnik. Igyekszem minden nap benézni, mert mindig megnyugszom, ha olvaslak titeket.

Már nem tudom ki kérdezte, azt hiszem Bibar, hogy tesztelek-e előtte? Szerinted kéne? Kaptam gyári (Kaális) tesztet. De ennek ellenére nem merek, márcsak babonából sem. Arra gondoltam, hogy pénteken (07.04.) végeztetek egy olyan elő-vérvétel félét. Mert tuti nem bírom ki a hétvégét... De aztán nyugalomra intem magam és igenis kibírom!
[/u]
juc81

Kriszti
küldtem privit

esperanza
nem hiszed el de 1 orája próbálok neked képet küldeni,hát ilyen béna vagyok,majd a haverommal elküldetem.én 7 előtt 10 percel mentem,kb az 5. voltam,kukkoltalak ezerrel,hát úgy néz ki mögöttem álltál valahol.szóval kitartás amint tudok küldök.

juc
nem megyünk összel ujra mert sikerülni fog neked!!!!!!!!!!!remélem én sem megyek.
képzeljétek ma lukréciával akupunktúrán voltunk,az elöttünk lévő lány 8 hónapos terhes volt.poénból beszóltam hogy mi is ilyen pocakot kérünk,erre ő mondta hogy várt rá 4.5 évig.aztán elment az akupunktúrára és 3 hónapon belül,kb 20 kezelés után terhes lett!!!!!!!!!na ez égi jel volt nekünk,most reménykedünk hogy rajtunk is segit.
juc drukkolok!!!!!!!!!!!!

Kriszti ügyesen érleld a tüszőket!!!!!!!

Esperanzának is ezer drukk!!!!!!!!!

bibar

Sziasztok!

Esperanza,
Nagyon helyes, várjuk majd a nyaralásod előtti jó híreket! :) Örülök, hogy jól érezted magad az aquaparkban, én idén voltam először, de nagyon jó volt (Hajduszoboszló).

Mot,
Jó volt a nyaralás? Várjuk az élménybeszámolót! :)

Mary,
Háát, tényleg ezer éve nem hallottunk felőled! Jó látni, hogy jól vagy! :)

Brigi,

Puszika neked! :)

Lucia,
Remélem, hogy a 14.-en még megcsinálják, annyira nem szeretnék újabb egy hónapot várni, és kezdeni a Norcolutos mizériát előlről… Csütörtökön megyek fogdokihoz, remélem jót választottam, mert ez egy teljesen új, úgyhogy kicsit izgulok, hogy jól döntöttem-e.

Minyuu,
Rettentően sajnálom! :( De fel a fejjel, nehogy feladd!!!!! Legközelebb, meglátod…

Juc,
:) Ne aggódj, hamar eltelik az a 6 nap, veled vagyunk, és persze drukkolunk ezerrel! :):):):)
Amúgy szerintem ne tesztelj. Tessék mostmár kibírni. :) (persze szerintem én is hasonlóan kiváncsi lennék, mint te :))

Kriszti,
Kitartás, gondolom, nem kellemesek ezek a tünetek, de hidd el megéri! :) Bár már én is itt tartanék legalább…

Én a 5.cn.-on járok, remélem holnap elmúlik (tegnap már múlóban volt, de ma sajna ráerősített még piri), és akkor csütin elmegyek reggel vérvételre. Amúgy semmi extra nincs velem, alig élek, 12,5 órát dolgoztam ma is :( Komolyan, fizikailag fáradtam ma el, pedig szellemi munkát végzek. :D

Millió puszka mindenkinek.
Szépséges, babócás álmokat!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Köszi Csajok aranyosak vagytok :lol:
Több sikert kívánok mindenkinek mint nekünk volt :roll:

üdv. minyuu
minyuu

Jó reggelt!

Minyuu én is sajnálom, és örülünk hogy nem tünsz el. Legközelebb sikerülni fog.

Juc csak igy tovább nyugi, és én is csak azt tudom mondani kibirod hétfőig, ne tesztelgess :)
Igy megkésve is de boldog névnapot kívánok én is :)
Kép

Zsókuci nagyon remllem, hogy eljutsz HSG-re mert tényleg nagyon kihúzódik már január óta. Ajánlatom még mindig él, ha kell ott leszek erősitésnek, csak szólj. :)

Bibar ebben az akupunkturás bigyóban kezdek hinni én is. Mondjuk engem csak most kezdett el érdekelni. Férfiakon is tud amugy segiteni? Mert nálam minden rendben volt, csak Zo kiskatonái vannak kevesen meg lustácskák, de a második babókát már jó lenne spontán összehozni. Lehet mi is bevizitálnánk majd idővel :) Szóval kérjük a beszámolókat. :) Mennek a drukkok, bár szerintem ha valaki hisz benne, akkor minden sikerül :)

Esperanza, mennek a drukkok nektek :) Vigyázz magatokra, sok folydék, és pozitiv energiák :)
Füreden van aquapark?? :) jó tudni :) Zoval nekünk Füred a nyugalom a béke, mindig ha elmegyünk mellette ha másnem a sétányon megállunk kávézni. Imádjuk azt a helyet, sok emlék fűz oda.

Kriszti akkor most ha minden igaz már otthon nyugiban vagy :) Luciának van igaza, a decapeptylel leállitják a ciklust, még nem termelsz tüszöcskét, majd csak ha becsatlakozik a másik 2 injekció akkor.

Mary jó újra látni :)

Mindenkinek további szép napot. Kép
chesti

Chesti
az akupunktúra férfiakon ugyanúgy segit,egy próbát megér majd szerintem,én leszek az élő példa remélem!!!!!!!!
te hogy vagy????????hogy birod a meleget?

bibar

Bibar, tudom hogy Ti lesztek nálunk az élő példa :)
Köszönjük meleget elég jól viseljük, nem érzem rosszabbul magam, mint tavaly. Aludni jól alszom, szóval minden ok, köszönöm :)
chesti

Sziasztok!
Húúú, jól kipihentem magam!

Bibar,
nem megyek 7.-éíg, ezért aggódtam egy kicsit, de így lesz jó...Növögetem a tüszőket, minden nap ! :lol:

Zsókuci,
hamarosan Te is itt tartassz! Nagyon hamar eltelt nekem is az iső, és már azon vettem észre magam, hogy itt a szuri...És már 10 bent van...MIntha nem is a földön élnék, úgy rohan az idő!

Chestimami, :lol:
lassan megnyugodnak odabent a kedélyek, csak olyan rossz érzés volt, mintha p.érésem lenne, úgy szúrt! Azért aggódtam, nehogy idő előtt legyen p.érés. Aztán a stimulapot is elolvastam,(hátha ír valami okosat) és rajta van, hogy ha becsatlakozik a másik 2 szuri, akkor is folytatni kell a decapeptylt, az idő előtt tüszőrepedés miatt,így ez ellen védve vagyok! :lol:
Majd MSN-n beszélünk!

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Kedves Chesti!

Balatonfüred nekem is kedves emlék, szeretek odajárni én is, régen a szüleimmel mindig ott nyaraltunk társasüdülőben.
Ez az Aquapark 1 hónapja nyílt, én sem tudtam róla egy ismerős mondta. Nem tudom a Görög-falu is mióta van, mert arról sem tudtam, na ez a park pont mellette van. Majd nézd meg a honlapon: www.balatonfured.lap.hu
Aztán majd ha Niki nagyobb lesz elmentek. :D
esperanza

bibar,
én is hallottam, hogy lesz valami, csak nem tudtam, hogy a gynevac-ról lesz benne szó.
Én nézni fogom!
Vendég

bibar,
majd érdeklődöm MSN-en....
Hallottam már róla, csak ismeretlen számomra. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is sok jót hallottam és személyesen is jót tudok mondani az akupunktúráról, igaz teljesen más miatt kezeltek, de hatásos volt. Nálunk a családban ha van valami betegség, azonnal elmegyünk az Ormos Intézetbe egy kis akupunktúrára és mindig segít. És itt a B.neten is a Fogantatás link alatt van némi infó az aku-s kezelésről, egy lány azt írja, hogy sokkal egyenletesebben fejlődtek a petesejtjei a stimu alatt, amikor akupunktúrásan is kezelték mellette.

Tegnap a Fókuszban szó volt a krónikus petefészek gyulladásról és egyéb női betegségekről. Annál a párnál, ahol a férfivel nincs probléma, mindenképpen érdemes megnézetni. A műsorban egy nő mesélt arról, hogy 2 évig próbálkoztak, nem esett teherbe, utána elment a dr.nőhöz, kapott valami szurit, és 2 hónap múlva terhességet produkáltak. Azóta 3 gyermekes anyuka.

Chesti :D
Köszönöm!

Kriszti :D
Érdekes, hogy végig kapod a Decapeptylt. Én csak 4 napig és utána a másik szurit csak önmagában. De mondjuk nekem nem is a long volt. Egyébként amikor a másik szurit elkezdtem szúrni, 2-3 nap múlva már eléggé fájt a bal petefészkem és az UH mutatta is, hogy kb 10-12 tüsző kezdett benne mozgolódni, szóval azt lehet érezni, picit szúr/fáj/feszít, de nagyon jó érzés. Egyébként doki mikorra teszi kb. a leszívást?
juc81

Sziasztok!

Esperanza :D
Nem tudok egyelőre képet küldeni magamról, mert mostanában nem készült rólam, csak olyan van, amin még rövid hajjal vagyok. Bár itt a babaneten a fotóalbumban van rólam azt hiszem, Találkozó 2006.02.11 cím alatt, akkor a Megint megjött...-ös lányokkal találkoztunk.

Én néztem a Fókuszt, gondolom ez a Gynevac az elzáródott petevezetékemet nem fogja megnyitni :cry: , de azért beadatom, már csak azért is, hogy ne tegyek magamnak utána szemrehányást. És ma voltam BMC-ben nőgy. vizsgálaton, megkérdeztem Sz. dokit róla, ennyit mondott: "Felejtse el, butaság. Konc dr.-nak is ez a határozott véleménye!"
Szóval jól elbizonytalanodtam, bár gondoltam, hogy ellenezni fogja.
mary78

Mary :D
Csak az egyik vagy mindkét petevezetőd elzáródott? Valószínűleg "megnyitni" nem fogja, de mindig tudd, hogy egy doki (egy intézményben dolgozó dokik) véleménye még nem tuti diagnózis...
juc81

Juc :)

Mindkettő :( Azért beadatom, ma kapom az elsőt. Nem a spontán teherbeesést várom tőle, inkább azt, hogy a lombik esélyeit növelje, a vetélés kockázatát csökkentse...stb. Lázár dr. nő nagyon javasolja lombikozóknak is.
mary78

Mary
az orvosok csak saját magukban hisznek,általában nam hisznek a természetgyógyászatban sem.de könyörgöm ha ott az élő példa,nem is egy,akik évekig próbálkoztak,majd beadatták és sikerült,akkor mi kell még?veszteni nem veszthetsz és ha nem is jön össze spontán a lombik esélyét megduplázza.

bibar

Sziasztok!

Juc, válaszoltam... :lol:

Mary,
neked nem javasoltak laparoscopiát? Nekem a HSG után rögtön az volt a következő lépés, mert nekem is mindkettő el volt záródva...

bibar,
én is megyek csütörtökön a magándokimhoz, felíratom...ennyit megér!
Vendég

Sziasztok!

Nem állhatom meg, hogy a Gynevac kérdéshez ne szóljak hozzá. Szóval a Gynevac hivatalos indikációja: "Baktériumok és Trichomonas által okozott acut, subacut és krónikus nőgyógyászati gyulladások tartós kezelésere alkalmas." Vagyis elsősorban nőgyógyászati gyulladásokra és követkeményes meddőségre ajánlják. Az akupunktúra pedig elsősorban a hormonális működést stabilizája.

Arról sajnos nincsenek pontos adatok, hogy mennyire hatékonyak ezek az eljárások, kétségtelenül vannak, akik teherbeestek az alkalmazás alatt, sokan vannak azonban, akiknek nem sikerült, róluk kevésbé tudunk, mert a sikertelenségről az emberek nem szoktak beszélni. Ami engem legjobban zavar, hogy ezeket az eljárásokat sokszor adják anélkül, hogy a beteget kivizsgálnák, és megállapítanák, hogy van-e egyáltalán értelme.

Remélem segítettem nektek, annak idején én is utánanéztem, hogy mi éri meg, mi nem, a Gynevacnál végül úgy itéltem meg, hogy többet árt, mint használ, akupunktúrára viszont elmentünk, nem sok eredménnyel.

Lucia
lucia1

Szóval lányok, csak óvatosan!!!!! Én nem értek egyet azzal, hogy a Gynevac nem árthat, hiszen a vakcina baktériumot tartalmaz. És ami az egyik embernek gyógyszer...

Amúgy az én nőgyógyászom a tengerre esküszik, annál jobban semmi nem csökkenti a nőgyógyászati gyulladásokat. Nem véletlenül küldték a meddő nőket 50 évvel ezelőtt tengerparti fürdőkúrára.

Szurkolok mindenkinek, de előbb beszéljétek meg a nődokitokkal!

Lucia
lucia1

UI: Kriszti, szerintem stimu alatt ne adasd be!!!!

Mindenkinek szép napot!
lucia1

Csak az aggaszt ám, hogy a háziorvosom nagyon nehezen akarta felírni, aláíratott velem egy csomó plusz papírt, hogy ő megadta a szükséges felvilágosítást a mellékhatásokról, mert szerinte lehetnek olyan mellékhatásai, amiről ugye nem beszélnek. Azt tudtam, hogy a BMC-ben ellenezni fogják, ugyanúgy, ahogy a természetgyógyászatot...stb.

Lucia :)
Neked is hiszek, igazad is van, de most akkor mit csináljak? :shock:
Azt is hozzá kell tennem, hogy pl. ma beszéltem egy lánnyal, ők is beadatták, de nem lett terhes, most lombikozik. Szóval persze, hogy ilyen is van. És az is biztos, hogy aki alatta terhes lett, annak egy része lehet mindenképpen terhes maradt volna. Olyan rossz, mert az egyik felem azt mondja, hogy a dokimnak higgyek, a másik meg azt, hogy biztos lelkiismeretfurdalásom lesz, ha ne adj 'Isten a köv. sem sikerül, hogy nem adattam be.

Na ezt döntsem el ma estig!!! :shock:

Kriszti :)
Lombik alatt semmiképpen sem javasolják, csak 2 lombik között.
Nekem is volt tavaly nyáron laparom, akkor elvileg nagy nyomásra, viszont nagyon lassan átment rajtuk a folyadék, utána próbálkoztunk 2 hónapot spontán, uh-s ovulációkövetéssel, de nem jött össze. :cry: Azóta én már csak a lombikban bízom.
mary78

Lucia,
írtam privit...

Mary,
én is meginogtam, akkor most egyenlőre amíg nem fejeződik be a lombik, hagyom...esetleg utána, de beszélek az itteni dokimmal is...
a honlapon nem is írnak sok mellékhatásról...
Mindegy, még van kb.1 hónapom, (míg leszívás, transzfer, és 2 hét várakozás....)
Nem tudom, a helyedben mit csinálnék...Okosat nem tudok mondani, hülyeséget meg nem akarok, de a Lucia szavai mellett is érvek állnak!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?