Új privát üzeneted érkezett!

Mátra!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Nagyon örülöK!!!!!!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

hat ez csucs,beindult a zebraaradat:)

matra gratuuuuuuuuuullllllaaaaalok:)

Kép
monyoka

Mátra Drága!

Tegnap este már kerestem neked zebrát, mert olyan biztos voltam, mint Syrynél, csak nem hangoztattam, engedd meg, hogy elküldjem:
Kép

Engedd meg, hogy megkérjelek, hogy költözz el, és nagyon vigyázz magatokra!!! Ha maradsz még, akkor mint Köbüki, tegyél a fejedre búrát.

Lányok, mi is megyünk nyaralni, ha jól emlékszem, tavaly mi kb. akkor voltunk, amikor Éva lett zabrás :P

tjuca

Nem emlékeztem jól, de hátha mi is szerencsét hozunk majd 8)

tjuca

juca en agusztusban leszek terhes:)
ti is akkor mentek nyaralni?.)

Kép
monyoka

Juj de jó!
Mátra éljen éljen! Szorítok értetek.

Közben mellékesen hoztam pocakfotót, de drága párom és a fényképezőgép csodái révén nema pocakom a fő attrakció a képeken, hanem a beállítás.
Kép Kép

kancellárka

Monyó!

Igen aug. végén :-)

Kanci!

Nagyon csini vagy, és milyen vékony? Mekkorának saccolták Buborékot? Nálunk ilyentájt saccoltak először súlyt komolyabban. Nagyon arányos kismami vagy, ehhez gratulálok! :P

tjuca

Sziasztok!!!

Rolly!
Sajnálom… :(

KACSAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :D
JAJ, NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!!! Boldog, problémamentes 8 hónapot kívánok!!! Végre egy újabb zebra!

MÁTRÁM!!!!!!
EZ HIHETETLEN!!!! JAJ, NEM TALÁLOK SZAVAKAT!!! Nagyon imádkozom, hogy minden rendben legyen!!! Gyere minél előbb, hogy mi volt a dokinál! Nem tudod felrakni a tesztet, olyan kíváncsi vagyok rá! Ja, mondtam már pár ezerszer, hogy a Kende babás első tesztem nagyon halvány volt?!?!?! 8)

Pupykám!
Aranyos vagy, remélem, hogy minél előbb találsz állást, de azt még jobban, hogy inkább bebabásodsz! Mindjárt itt a nagy napotok is! :)

Úgy látszik, megint bejön, hogy Évi nyaral... :D

És akkor közkívánatra a képek (a minőségért bocsi, kameráról készültek, de a lényeg látszik... :D )

Ilyen nagyon komoly tudok lenni:
Kép

Fúúúúúúúúú, de érdekeset látok!!!
Kép

Imádok pancsizni!
Kép

Ezt a habtestet nézzétek...
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Monyoka!
Úgy legyen!

Niki!
Tényleg csinos vagy!Figyelsz a súlyodra, meg a kajákra, vagy csak egyszerűen "ilyen" vagy? :D

Juca!
Jó nyaralást!Merre is mentek?Már írtad?Akkor bocsi. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Norwell!

Elnézve Kende babát, úgy látom a fórumon a babák csak supreme minőségűek, gyönyörűek, úgyhogy mindenkinek hajrá!
Kende sincs leesve lábról biztosan szépen eszik .-) Nagyon édi kis pasi, főleg mikor komoly!

tjuca

Kende Baba nagyon szép!!!

Niki!

Nagyon szép pockód van!!!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok!

Nocsak micsoda izgalmak!

Mátra!
Gratulálok... Imátkozni nem nagyon tudok, de szorítani azt igen. :)

Kacsa!
Nektek is, ügyesek vagytok. :)

Rolly!
Olvastam, hogy egy kis hullámvölgybe kerültél. Ki fogsz te tápászkodni, és sikerülni fog. Kell.

Pupy!
Sajnálom ami veled történt, én biztos 100* nehezebben viselném.
Nem is tudom mit mondjak. Csak rendbe jönnek a dolgok elvégre semmi nincs véletlenül. Most ez bagatel, de tényleg így van.
Te olyan rendes jány vagy, hogy mindenkinek írsz, én egyszerűen nem bírom követni a topikot.

Juca!
Nagyon-nagyon jók a képek. Nekem az orronalvós teszik a legjobban.

Jucmuc!
Én kaprot akartam neked vinni-de az úton a boltokban sehol nem találtam. A lényeg hogy most jól feltankoltál.

Niki!
nemsokára nemcsak álmodban szűlsz. :)

Monyó!
Te sem vagy túl gyakran. Remélem rendben vagy. Férjedurad elkezdte szedni a bogyeszt?

A talit nem tudom, egyszerűen nem látom át a heteimet.

Sziasztok
Vendég

Mátra!
Már nagyon-nagyon várlak!!!
Szerintem el lehetne két héttel későbbre tólni az időpontokat.
Vendég

Na akkor most végre nagyon fel vagyok dobva. :lol:
Jelentkeztem egy állásra amit nagyon-nagyon szeretnék megkapni. Egy középiskolába kerestek iskolatitkárt. Nekem ez nagyon tetszik.:D Augusztus 15-e után jön vissza az igazgatónő és akkor lesznek a behívások. Beleírtam,h én 22-től nem leszek Budapesten (és babanetközelben :cry: -ezt nem írtam bele :D) és addig hívjnak be. Remélem ez nem jelent majd gondot.
A tervem a következő: (kérek szurkolni nekem hozzája) :D
augusztus 26. férjhez megyek
szeptember: elkezdek dolgozni egy új munkahelyen ahol nagyon jól érzem magam, és jobban keresek mint az előzőn
október: valaki elmegy a topicból "nyaralni" és Pupy is kap egy zebrát újra
Na mit szóltok??? Vagy kicsit sokat akarok???:oops:

Annyira feldobott Mátra zebrája, alig várom,h mit mondott a dokija
Vendég

Jaj Drága Norwell! Majd el felejtettem:
Hát Kende baba egyszerúen csúcs!!!!
:D:D:D:D
Vendég

egyszerúen=egyszerűen

azt hiszem agyamra ment az optimizmus :oops:
Vendég

Pupy!

Októberben is lehet hogy megyünk nyaralni, akkor szokott lenni Kofáék rendes osztálykirándulása :-)

tjuca

Juca!
Előre is köszönöm az osztálynak!!:lol:
Vendég

Pocak köszöni dícséreteket!

Juca!
Utoljára 20 hetesen voltam uh-n, és most nem is tudom mikor megyek legközelebb, hétfőn csak dokihoz kell mennem, talán akkor majd mondani fogja. Úgyhogy halvány lilám nincs hogy mekkora lehet Buborék.

Pankaa!
Meg őrülnék ha figyelnem kéne a súlyomra. Lekopogom, sose kellett. Azt hiszem én meg leszek lőve szoptatás alatt ha azt kell majd figyelni mit nem ehetek. Épp most vágtam be két jókora hot dogot :)

Norwell!
Kendebaba zabálni való! Még jó, hogy túl vagyok az ebéden. Nagyon édes.

Pupy! Jó tervek, csak pozitívan!

kancellárka

És igen! Megjött az enyhülést hozó eső végre, még jó hogy már voltam kinn kajaidőn :) Buborék is egyből tülemkedik kifele.

Ja Junkonak akartam még írni, hogy azért az a szülés még várhat magára egy kicsit, mondjuk október végéig.

kancellárka

Niki!
Azt ugye tudod,h. Buborék nemcsak ügyes, hisz különböző formákat vesz fel a pocidban, de nagyon büszke is, hiszem gyönyörű szép anyukája van!!! :lol:
Vendég

Niki!

Tudom, tudom, nem akarlak én sürgetni. :)

Pupy!
Úgy legyen.
Vendég

Pupy!
Kép
Ja és Buborék épp a különböző formák felvételét gyakorolja.

kancellárka

Niki!
Egészségedre!Én is most ettem meg egy nagy tál mákoscsuszát :lol:
A férjem már alig várja, hogy hízzak, mert szerinte gizda vagyok :( :lol:

Pupy!
Legyen ahogy akarod!Minden álmod váljon valóra, én szurkolok hozzá!
A sorrend is megfelelő!

Juca!
Te leszel a következő nyári Mikulás, aki zebrákat hoz? :lol:

Norwell!
kende nagyon jóképű kissrác!

Lányok!
Szerintem van vmi ebben a közösségben, úgy értem a közös drukkolások, imádságok meghozzák a maguk gyümölcsét/bébijét :D
És ez olyan jó! :D :wink:

Kép
pankaa

Lányok!

Lehet, hogy Rodoszon Zsúka kérése talált meghallgításra, Kingát a lourdesi ima hozta, ha még emlékszik valaki :-)

tjuca

Niki!
Egy kicsit tartsd még az esőt, mert ma fehér gatyába jöttem, és ha esni fog, akkor pöttyös lesz, mire hazaérek. Formás a pocid! Szépen formálódik benne Buborék. Hamarosan megtudjuk a nevét is!!!

Pupy!
Olyan jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Végre!! Akkor én is csatlakozom az oktoberi pocakosodók csapatába. De ha még beleférek Juca augusztusi nyaralásába, akkor nem bánom, legyen augusztus, és akkor Monyókával babásodunk :)

Pankaa!
Ez a csapat fantasztikus. Isten ajándéka! Mit szólnál, ha most értem imádkoznánk egy kicsit. Én már annyira elfáradtam, és úgy szeretnék már végre babát a pocakomba. Egyébként is én vagyok most itt közöttetek a rangidős, tehát jár nekem egy gyerek :wink:

Norwell!
Kende baba tündéri! Nagy fiú már!!!

Rollytól tudtam meg, hogy Mátra volt dokinál, és még nem láttak semmit, mert nagyon picukra. Holnap még csinál tesztet a reggeli friss pisiből.
Vendég

Juca!
ebben az imában lehet valami
Buborékot pedig az egyiptomi szkarabeusz hozta: /ez eddig eszembe se jutott/
Kép
Már nem emlékszem hányszor körbe kellett kerülni, és utána megsimizni a popóját, közben kívánni.
Az idegenvezetőnk mikor legelőször ott járt diákként, azt kívánta, hogy visszatérhessen még Egyiptomba idegenvezetőként.

kancellárka

Juca!

Én is imádkoztam a Firenzei csodatévő Szűz Máriához, és a férjem is. Minket nem hallgattak meg, akkor most mi van??? Rosszul csinálok valamit?
Vendég

Évi!
Én nagyon szívesen bevállalnám a hiradózást, csak az a baj, hogy két hétig elutazunk, és nem biztos, hogy a tengerparton ott lesz velem a telefonom egész nap. Azért elküldöm neked a számomat priviben. Már amúgy is nagyon hiányoltalak, kérdezgettem mindenkit, hogy hol vagy, és nem volt meg a számod, hogy legalább egy sms-t írjak neked.
Jó hogy jöttél, nálunk most áll a babaprojekt, mert elkaptam egy csúnya húgyhólyag fertőzést, és antibiotikumot szedtem máig. És már nagyon-nagyon unom, hogy még mindig a próbálkozásnál tartok, és kezdett bosszantani, hogy ilyen vén csajszi lettem, és itt görcsölök és kínlódok ezen az ügyön.
Megy a privi.
Puszi, és gyere még, ha tudsz. Nagyon vigyázz magadra, meg Virágocskádra.
Vendég

Junko!
Ami késik nem múlik, lehet épp most fog bejönni. Nem kell sürgetni a hatását. Én is szeptemberben voltam Egyiptomban és februárban hoztuk össze Buborékot.

kancellárka

Sziasztok Lányok!

Sajnos jó hírem :(az nincs péntek este elkezdödött egy kis barnaság , addig azért reménykedtem de hiába tegnap tetőzött a "piroskám". Ma is nagyon görcsöl a hasam ugyhogy akkor ma 4cn vagyok.
Visszaolvasok és jövök vissza!!
Anita

Kép

Kép
bellanitta

Niki!

No jó, akkor adok még neki két hónapot.

Angi!
Ne hülyéskedj, nem vagy vén csajszi!!!

Évi79!
De jó, hogy jelentkeztél!
De csak csínján azzal a sok otthoni munkával!!!
Vendég

Junko!

Én nem voltam Lourdesban, hanem azt hiszem Kivi járt ott, és kollektíve könyörgött az egész bandáért. Ki tudja, te kinek hoztál szerencsét! Neked is lesz, kikönyörögjük! Egyébként most hogy állsz dokiilag?

Éva!

Évi nyaral, ezért a nagy zebraeső. Pupy lábal a gödörből, és gőzerővel esküvőszervez és állást keres, októberre várja a zebrát. Anikó ma kezdte a szurikat ügyin túlélte, indul az offenzíva. Rolly szegény átesett egy újabb depihullámon, betegségek is gyötörték a családját, de már ő is optimistább. Sosinak is ismét megjött sajna Piri! Jucmuc is halad a vizsgálatokkal, progival van gond (ha jól tudom), és a párját is kezelik, és feltankolta magát kaporral igazi magyar hungarikummal, és ámulatba ejti az olaszokat, hogy milyen fincsi a magyar konyha. Brill bizakodó, nemsokára kezdik a lombikot, addiig is kérjük a hűst, hogy a párja katonái hűsölhessenek a légkondimentes munkahelyen. Anikó is belelendült a lombikba. Várjuk Anitát a teszt eredményével. Angie hólyaghuruttal küzdd és sokunk helyett is dolgozik. Zsúka nyaral Rodoszon, és szerintem ő is benne van a két zebraosztásban. Mátra fantasztikusan csinálja a táblát, és olyan az agya, mint egy szuperszámítógép, majd jelzi, miket hagytam ki. Norwell Kendéje lenyűgöző, Adri Levivel a Balcsin nyaral. Levi élénk, már forog, Adri meg pörög, de többet lesz itt. Dido keresztlányozik, Narco nyaralni vitte az ikreket, szóval szünetel az orvosi rewndelés. Pupy fantasztikus akaraterejére büszke most a topic, valamint a két friss zebrásra, akikre még rá fér egy kis drukk, mert nagyon picurik azok a bébik, szóval kell nekik energia. Továbbá sorban aki nyaralni megy, azon kívül, hogy lazít a párjával, azon drukkolhat, hogy mire hazajön hátha lesz új zebrás. Hátha a nyaralás is olyan varázserővel bír, mint a tábla!
Junko is bekukkantott ma, most éppen középidőben van, így megértem, ha távolmarad esténként :-) Kancinak hullámzik Buborék, és rákattant a legújabb sportszeletre. Panka is élvezi az első heteket, nem hallunk semmilyen rókacsaládról, ami nagy öröm!
Mi jól vagyunk, júliusi képek a 620. oldalon ha jól emlékszem Kingáról. Csaj alszik, így tudok pötyögni. Én meg tegnap azt üzentem neked, hogy kezdd el innya a MÁLNALEVÉL TEÁT!!!, és már izgulok, mert elkezdtetek finiselni :-) Rád is és minden pocakosra gondolok ebben a hőségben, hogy minél könnyebben viseljétek az akadályokat. Már nem sok van hátra, drukkolok, hogy minden OK legyen!
Mivel én antitelefonmájer vagyok, ezért másnak adom a lehetőséget 8)

Csipogjon, akit kifelejtettem, és írja le mi van vele!

tjuca

Junko!
De-de, én már vén csajszi vagyok! Ez az igazság, első babához már öreg. De ha egyszer nem találtam korábban egy olyan embert, akinek gyereket tudtam volna szülni, akkor mit csináljak?!!
Vendég

Megjöttem.

Mindenkinek köszönöm lányok, de ne éljük bele magunkat.
Félek, hogy csak tréfa. Ha azt nézzük, hogy Kacsának a 31. napon látták PöttömBabát és nekem a 41. lett egy nagyon halvány tesztem, és semmit nem láttak, pedig protekciós voltam és majd' megvakult szegény nő, akkor gondolkodóba esek.
Fáradt vagyok áés kimerült és olyan, mintha a világ súlya rajtam lenne, tele kérdésekkel, szikrája sem az örömnek. Csak a félelem. a kétségek. Talán, ha láttam volna őt. Ha kicsit erősebb lett volna a csík.
Nem tudom feltenni, nincs digi gépem. Már reményem sem, hogy lesz. Na mindegy, majd túl jutok rajta, itt az eső, léehet ez is okozza a rossz hagulatot. Úgy döntöttem felmegyek a párom (:)) /apa?/ elé. Igaz, csak 9 kor végez, de addig majd csinálok valamit.
mátra

Mátra azért azt ne feledd, hogy nem tudhatod, hogy a péd mikor volt pontosan. Amúgy meg ha nem éled bele magad se gond, de vigyázz magadra.

kancellárka

Anita!
Nagyon-nagyon sajnálom.
Kép
Nem kellene inkább lombikot csinálni? Hány sikertelen inszem után csinálják a lombikot?
Vendég

Mátra!

Értelek és féltelek, de most hallgass meg, mint egy hiperracionális szüzet.
Gyanús nekem, hogy a két eset nagyon egyforma. Van egy olyan érzésem, hogy neked nagyon későn van peteérésed! Nem tudom mikor voltatok együtt, de ennek gondolj utána! Van egy olyan érzésem, hogy neked csak a 28-30. napon van peteérésed, és ezért nem jön, csak késik, és lehet, hogy az az izé a beágyazódáskor volt, amit menzinek hittél. Most sebeket fogok tépkedni: Múltkor neked volt baba, azért is fejezték be a terhességet műszeresen, és ugyanígy zajlott minden! Szóval én nagyon hiszek benne, hogy ott van egy pici lény, és élni akar. Ne tedd ki magad felesleges stressznek, írass progit, és várjuk ki mi lesz a vége. Én hiszem, hogy most képes leszel megtartani azt a babát!
Tudom, hogy most neked az agyad helyett a szíved működik, és bizonyára remeg a térded, ezért gondolkodok helyetted. Ismersz, nem szoktam feleslegesen lelkesíteni senkit, én szoktam a hurrogó lenni. Ezért kérlek gondold át, amit írtam, és gondolj vissza, hogy megállja-e a helyét a feltételezésem, és meséld el a dokinak is. A róka meg mindenképpen jó jel, és a HCG ott van a szervezetedben!!!
A többit tudod, hogy gondolok rád!
Pussz:

tjuca

Anita!

Nagyon sajnálom. Hogyan toább?

tjuca

Mátra!
Örülök, hogy jöttél, és teljesen megértem, ami most benned végbe megy. De én is csak azt tudom neked mondani, mint Juca, hogy a korább történtek miatt kiemelten kell foglalkozni ezzel a dologgal, és progit kell szedned. Ott van a baba, és csak akkor tud ott is maradni, ha megkapja azt, amire szüksége van a túléléshez, a progit. A dokinak elmondtad, hogy mik történtek veled? Kérlek, írass progit. Attól bajod úgysem lesz. Ne vedd fenyegetésnek, de ez most rajtad IS múlik. Tégy meg mindent, PLÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!! Én akarom Mátrababát látni 8 és fél hónap múlva!!!!
Vendég

Juca!
Kingus ilyen jó alvó baba? Vagy ennyire jó kislány, hogy hagyja anyukáját babanetezni. Végül is egy ici-picit ennek a csapatnak is köszönheti életkéjét. Nem?
Vendég

Sziasztok

Visszaolvastam Mindenkinek köszönöm a szombati szülinapi üdvözléseket:Brill,Mátra,Pankaa,Rolly, Juca,Timika,Adriana,Aniko24,Norwell, akit kihagytam bocsi.

Kacsa Gratulálok a csíkokhoz és vigyázz magadra és a pöttömre.

Márta!
Az valósul meg amit nagyon akarsz igaz én nem teszteltem de állj a tükör elé és hangosan mondd amit szeretnél(akarsz) tedd a torkodra a kezed hogy erősítsd magadban az akaratot.
Nagyon- nagyon szorítok.

Pupy
Sajnálom de a következő leveledben már láttam a határozottságot ami nagyon is helyénvaló. Fel a fejjel és előre!!!

Most olyan határozottnak érzem magam még igy is hogy sikertelen az akció. De próbálok belőletek erőt gyüjteni és küzdeni.

A problémám csak az hogy a dokim szabira megy aug.-ban mi elutazunk szept.-ben Horvátországba pont a középidőben.
De kinyomtattam a Jónás naptáramat és nekem a menszesz idejére írja a fogamzás napot.
Hát remélem már mindenbe kapaszkodom.
Ki tudja mi a kineziológus?? Mire jó??
Üdv:Anita

Kép

Kép
bellanitta

Angie!

A titok: mákgubótea pálinkás kenyérrel :lol:
Viccet félretéve tiszta nyűg ma, mindig felriad, de nem tér magához, csak sír. Ilyenkor simogtom a hátát, beszélek hozzá, és visszaalszik. Máskor rendesen felébred, és lehet vele kommunikálni, és szépen elalszik utána, mondjuk 1,5 óra alvás, és ugyanennyi ébranlét két kajálás között, és este a sétakor mindig fenn van, de ma szerintem kiütötte az idő. Amúgy tényleg jó baba. A legújabb, hogy nem marad meg a kocsiban sem, és a kenguban sem, mert kinyílt előtte a világ. Vasárnap Kofa kipróbálta, hogy hasrafektette a kocsiban, leszedte a kupolát. Na akkor kinyomta magát fekvőtámaszba, és ott nézelődött, éppen csak hátra nem szólt, hogy ízi rájder ecsém! Na tegnap is ezt csináltuk. Ja és ez azt jelenti, hogy kb. 10-15 percen keresztül, nyomja ki magát, úgy, hogy percenként egy kicsit leereszti a fejét. Iszonyatos erő van benne! Tegnap a sétányon az egyik járókelő nem akarta elhinni, hogy mennyi idős, mert azt mondta, ilyet még nem látott. Hát igen most ez van, hogy élvezi a cabrio kocsiját :P
Amúgy kis mérges makacs törpe, addig kínlódik, míg nem jön össze, amit eltervezett. Két hónaposan megfordult. Én szeptember 11-én születtem, és február 20-án fordultam meg, szóval nem tőlem örökölte a hiperségét. Anyósom szerint Kofától sem. Ja és egyikünk sem hisztis, Kinga meg igen. Kis egyéniség. az orron alvás is így jön, dolgozik nagyon, aztán csak hirtelen lefagy :wink: Most megint életveszélyes dolgot csinál, csak, hogy ne legyek nyugodt. Eddig érdekesen kifordított lábfejjel haladt előre, mint egy rozmár. Valamelyik nap rájött, hogyha begyűri a lábfejét, felhúzza a fenekét, és előrelendíti magát, az gyorsabb. Persze ennek következménye, hogy elementáris erővel esik a homlokára, valamint nyomja az ágy széléhez. Olyan, mintha úgy nyusziugrana, hogy nem használja a kezeit. :shock: Na most ébred, megyek, majd csak holnap jövök, mert jön a nap aktívabb szakasza.

tjuca

Juca!
ezt jó volt olvasni köszi

Anita!
Szerintem a kis pihi még jót is tehet nektek. Örülök, hogy ilyen jól állsz hozzá. A nyaralást használjátok ki minden szempontból.

kancellárka

Juca!
Igen, valószínű alföldi baba, a nyaralásról hoztuk. A ped 2 hete volt ma. Igazad van, nem tudok gondolkodni racionálisan. és köszönöm, hogy megteszed helyettem .

Angie!
Ha rajtam múlik, látni fogod, ígérem.

Éva!
Köszönöm a progit, elfogadom, baj nem lehet, csütörtökön találkozhatunk, mikor és hol?
mátra

Anita!
Nagyon-nagyon sajnálom.
Kép
Nem kellene inkább lombikot csinálni? Hány sikertelen inszem után csinálják a lombikot?
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!
Gratulálok! :lol:
Vigyázz magatokra és szép pocakosodást kívánok!

Mátra!
Köszi a hiányolást!
Kérlek merj hinni!Csak pozitív gondolatokat mondogass magadnak!Negatívat felejtsd el,mert csak bevonzod és erre semmi szükséged nincs!Rosszról nem beszélünk, csak a jóról!!

Pupy!
Csak így tovább!
Ezek a pozitív gondolatok meghozzák azt, amire vágysz!
Én októberben ugyan nem nyaralni megyek, de egy hétig minimum nem leszek, úgyhogy az alatt fog jönni a zebrád!

Anikó!
Nagyon drukkolok, hogy a szurik hassanak!

Norwell!
Kende baba nagyon szép!

Junko!
Te is újra negatív vagy!Kérlek ne a rosszra, negatívra gondolj, mert akkor csak bevonzod magadhoz!Ha kell 100-szor mondogasd el, hogy igenis "nekem is sikerülni fog"!

Niki!
Tényleg nagyon csini kismami vagy!

Újra Mátra!
Nekem most sajnos egyik időpont sem jó! :cry:
Augusztusban nem érünk rá, szeptemberben pedig dolgozik a férjecském hétvégente és egyedül úgysem enged el!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok!
Ti ezt értitek, hogy hogyan került be a fórumba egy 1000 éves üzenetem magától. Most látom a frissítésnél. Azt hittem, hogy eltévedt a lap, mert olyat is szokott, hogy ráfrissítek, és a három oldallal korábbit adja be.
Vicces!
Vendég

Angie!
Én is jártam már így!Természetesen érted is imádkozom, mint itt mindenkiért, hisz mindenki megérdemli, hogy kisbabája legyen.
Csak szépen sorban, tessék beállni a sorba! :D
Ja, mostanában olyan a zebraáradta, hogy sorszámot húztál már? :wink:

Most néztem egy dok.filmet a Spektrumon, az embrioadoptálásról, és elég megható volt.

Mátra!
Nekem adoki a 3 hetes babámat látta, de nekem hiába mutatta, nem láttam, de hittem neki.Gondolj bele, ha Kacsáé 2 mm 4 hetesen, akkor a tiéd mekkora feleannyi idősen? :wink: Neki sincs röntgen szeme :shock: Egy hét múlva már biztosat fog látni!Te most csak pihenj!!!!

Anita!
Majd most!Fő a pozitív hozzáállás!A Jónás naptárról én is hallottam, de az furi, hogy pont mensi idején legyen vki terhes :?
A kineziológia vmi mozgás-masszás-féle dolog, de nézz utánna a neten.

Lányok!
Ez a szőrtelenítés rettenetes dolog :cry: De már kész a bal karom, és a jobb lábszáram :lol:
Most meggyepálom a jobb karomat is, a lábam szerintem holnapra marad :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Anikó!
Tiszta hős vagy! Annyir gyűlölöm a szurikat, hogy el sem tudom mondani! Szóval csak így tovább:)

Panka!
Háát, félek egy kicsit! Remélem még jó sokáig nem jön meg (legalább 9 hónapig). Mindneképpen beszámolok a teszt eredményéről.

Mátra!
Nagyon -nagyon sok gratula a két csíkhoz!!!!! Ne aggódj, minden rendben lesz, szerintem próbálj minden negatív gondolatot kizárni a fejedből!!!

Kancellárka!
Szép a pocid nagyon!

Puszi mindenkinek

Ui: remélem a zebraáradatba én is hamarosan bele fogok tartozni!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?