Junko!
Én nem voltam Lourdesban, hanem azt hiszem Kivi járt ott, és kollektíve könyörgött az egész bandáért. Ki tudja, te kinek hoztál szerencsét! Neked is lesz, kikönyörögjük! Egyébként most hogy állsz dokiilag?
Éva!
Évi nyaral, ezért a nagy zebraeső. Pupy lábal a gödörből, és gőzerővel esküvőszervez és állást keres, októberre várja a zebrát. Anikó ma kezdte a szurikat ügyin túlélte, indul az offenzíva. Rolly szegény átesett egy újabb depihullámon, betegségek is gyötörték a családját, de már ő is optimistább. Sosinak is ismét megjött sajna Piri! Jucmuc is halad a vizsgálatokkal, progival van gond (ha jól tudom), és a párját is kezelik, és feltankolta magát kaporral igazi magyar hungarikummal, és ámulatba ejti az olaszokat, hogy milyen fincsi a magyar konyha. Brill bizakodó, nemsokára kezdik a lombikot, addiig is kérjük a hűst, hogy a párja katonái hűsölhessenek a légkondimentes munkahelyen. Anikó is belelendült a lombikba. Várjuk Anitát a teszt eredményével. Angie hólyaghuruttal küzdd és sokunk helyett is dolgozik. Zsúka nyaral Rodoszon, és szerintem ő is benne van a két zebraosztásban. Mátra fantasztikusan csinálja a táblát, és olyan az agya, mint egy szuperszámítógép, majd jelzi, miket hagytam ki. Norwell Kendéje lenyűgöző, Adri Levivel a Balcsin nyaral. Levi élénk, már forog, Adri meg pörög, de többet lesz itt. Dido keresztlányozik, Narco nyaralni vitte az ikreket, szóval szünetel az orvosi rewndelés. Pupy fantasztikus akaraterejére büszke most a topic, valamint a két friss zebrásra, akikre még rá fér egy kis drukk, mert nagyon picurik azok a bébik, szóval kell nekik energia. Továbbá sorban aki nyaralni megy, azon kívül, hogy lazít a párjával, azon drukkolhat, hogy mire hazajön hátha lesz új zebrás. Hátha a nyaralás is olyan varázserővel bír, mint a tábla!
Junko is bekukkantott ma, most éppen középidőben van, így megértem, ha távolmarad esténként
Kancinak hullámzik Buborék, és rákattant a legújabb sportszeletre. Panka is élvezi az első heteket, nem hallunk semmilyen rókacsaládról, ami nagy öröm!
Mi jól vagyunk, júliusi képek a 620. oldalon ha jól emlékszem Kingáról. Csaj alszik, így tudok pötyögni. Én meg tegnap azt üzentem neked, hogy kezdd el innya a MÁLNALEVÉL TEÁT!!!, és már izgulok, mert elkezdtetek finiselni
Rád is és minden pocakosra gondolok ebben a hőségben, hogy minél könnyebben viseljétek az akadályokat. Már nem sok van hátra, drukkolok, hogy minden OK legyen!
Mivel én antitelefonmájer vagyok, ezért másnak adom a lehetőséget
Csipogjon, akit kifelejtettem, és írja le mi van vele!