Új privát üzeneted érkezett!

Holnap nézzük a Focust, én is láttam a bemutatót. A Gynevac jó lehet, már hallottam róla, csak a párodnak is be kell adni, és az én apucim nem hajlandó kilyukasztani a bőrét!
Vendég

Zöldi

Hát izééé ...... Gynevac ..... Nekem nincs túl jó véleményem róla. Tulajdonképpen semmi más nincs benne csak lactobacillus ami a normál hüvelyflórába is megtalálható.

Alapjában véve akut és krónikus nőgyógyászati bakteriális gyulladásokra adják. Azzal magyarázzák a termékenység fokozó hatását hogy sok esetben a meddőség hátterében valamilyen gyulladás áll/állhat. Szóval én nem hiszek abban hogy ez segítene azoknak akiknek nem sikerül a gyerek és nincs semmilyen gyulladásuk.
Én utánanéztem a szakirodalomnak, és nem nagyon találtam semmit róla ami pozitív irányba befolyásolta volna a nézeteimet. De prsze ez nem jelenti azt hogy nem segíthet. Biztos van/volt olyan akinek bejött.
kokusz

a férjem olasz származású és náluk mindenkinek van fia.és úgye kiviszi tovább a nevét.szereti a lányokat,de amióta megvan a legkissebb alig dolgozik csak fekszik és mereng.Voltam a Czeizel dokinál és azt mondta,hogy segit csak elötte csináltassam meg a korigáló mütétet.Már én is kezdek meghülyülni nem birom nézni,hogy szenved.Minden hétten álmomban szülök egy fiút és látom az a férjem arcán azt amit már rég nem láttam.Szeretném ŐT élőben is igy látni.
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
értem, bár meg nem értem. Sok sikert! A Google nem dobott ki semmit az esélyekről? És Czeizel doki hogy akar segíteni?
Vendég

Kell egy első kézből származó vélemény a Gynevacról?

Talán 3 és fél éve elkezdtem Yadine-t szedni aminek durva gomba lett a vége. Amikor elkezdett görcsölni a hasam azt mondtam, hogy OK, irány a nődoki. Találtam egy speciális rendelőt a neten az István kórházban - valami spéci gombarendelés volt. Na gondoltam, nyerő vagyok. Na... szerintetek ki rendelt ott? Hát nem az a Lázár E. vagy ki? Aki a Gynevacot nyomatja.

Szóval megnézett, megnézett valamit a kismikroszkópján és kijelentette, hogy ez biza trichamonas + gomba... attól görcsölök. Filózgattam is, hogy ha Trichamonas akkor ugyanmár honnan van... na szóval kijelentette, hogy erre nincs más kezelés csak a Gynevac. Semmi gombaellenes krém stb..

Összekapartuk a párommal a pénzt a gynevacra... mert ha ekkora a gáz és az az egyetlen gyógyszer akkor kell az nekünk... (bazi drága volt... 20 e körül kettőnknek)

már nem is tudom milyen gyakran, de azt hiszem kéthetente jártunk szurira... iszonyúan fájt.

Mindig kértem, hogy nézzen már meg valaki, mert nemhogy nem javul hanem egyre rosszabb. A válasz az volt, hogy felesleges, a dokinő csak a kezeléssorozat végén nézi mg a pácienst..Nem nézett meg. A gynevac majd segít. (amatőr voltam... addig a sima rákszűrésen kívül nem jártam dokinál)

Aztán egyszer majdnem összeestem. Elmentem az SZTK-ba. A doki diagnózisa durván elhanyagolt baktériummal kevert gomba volt, kemény hüvelygyulladással, azért görcsölt a hasam. Jól le is szúrt, hogy ez olyan mintha már hónapok óta elhanyagolnám. Nem akarta elhinni, hogy már vagy 2 hónapja ahhoz a sarlatánhoz járok egy SPECIÁLIS gombarendelésre.

A lényeg, hogy volt vizelettenyésztés (e-coli), kaptam rá egy zsák cuccost... Marha sokáig keveredtem kifelé a dologból de még mielőtt elkezdtem volna az antibiotikumokat nem hagyott nyugodni a trichamonas... elmentem egy spéci rendelésre ahol az égvilágon mindenre levették a mintát (chlamidia, M.hominis, U.Urealyticum, HPV, trichamonas és meg ki tudja mi).

Mondanom se kell, hogy MINDEN gyönyörű negatív volt.

A lényeg: ez a szer xart sem ért. Ott volt a gyulladás és a helyzet addig romlott amíg a végére hólyaggyulladásom lett ami azóta is állandóan kísért...

Ja... és egészen mostanáig az volt a rémálmom, hogy emiatt a több hónapos tortúra miatt felmászott a gyulladás és nem lehet csak lombikkal gyerekem....

Szóval a csodaszer szerintem elég túlzás...

Az a dokinő meg egy sarlatán!!! (be lehet perelni... a TB-nél meglesz az összes vizsgálatom, kiváltot receptem stb papírja!!!!)
Vendég

Magyarországon 15%, külföldön 70%-85% közé teszik.És rám melyik vonatkozik?nem tudom.A surmi a legkissebb lányom beceneve,imádom őt.Czeizel doki módszerével akarok terhes lenni, a kisfiúnál is be jött csak utána a lányok becsúsztak,és nálunk nincs abortusz.Ami jön annak jönnie kell(férjem szerint).Az elkötés miatt is halgathattam őt.Dehát én nem vagyok NYÚL.!
surmi
kockasfulunyul

Istenem Surmi! Hogy hirtelen milyen végtelenül szimpatikus lett a férjed!!! (Az abortuszellenessége miatt, nálam jobban senki nem ellenzi a legális gyilkosságot) Na de védekezni azért... szóval hogy "csúszik be" a gyerek...pláne 3? És Czeizel doki módszere micsoda?
Vendég

Surmi

Bocs,hogy csak így belekotty,de engednek még szülni? :shock:
Ha jól tudom,itt Mo-n csak 3 császárt engednek,utána elkötnek,mert nagyon kockázatos mégegy terhesség kihordása.Bár biztosan van rá ellenpélda is.
Minden esetre csodállak,hogy vállalod és drukkolok,hogy sikerüljön :)!

anyapoc

a kisfiú után nem voltpeteérésem és szedtem a clostybelgitet és amikor főladtam,hogy terhes legyek,hát az lettem.Aztán egy alkalommal megint az lettem,pedig használtunk óvszert,de úgy látszik defektes volt.A CZEIZEL doki módszere az,hogy minden hónapban vinni kell hozzá a hőmérő görbédet és 3-4 hónapos cillus után megmondja,hogy mikor kell együtt lenni.Akkikel eddig beszéltem mindnk bejött.Lehet benne valami,mert a módszer benne volt a biológiai érettségi tételben.
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
hát még mindig nem tudom milyen módszerrel jósolgat bölcs Czeizel doktor, de majd utánanézek (holnap, mert most megyek aludni). Az én biológia érettségi tételsoromban nem volt az biztos.

Ugyan nem a topik témája, de nem állom meg hogy le ne írjam: taknyosorrú 18 évesek kezébe adtak egy olyan végleges(nek szánt) fogamzásgátlási módszert, amit még egy 5 gyermekes régen felnött nő sem tudott mérlegelni! Mélyen felháborító! (Ha esetleg nem volna érthető, nemrégiben született szabályozás szerint minden 18. évét betöltött nő elköttetheti magát minden orvosi indok nélkül!)
Vendég

tök egyszerű a módszer... ha a peteérés napján van csak szex akkor fiú lesz... ha előtte akkor lány... valaki le is írta ma részletesen a dolgot... de lehet, hogy a hőmérős babás topikba....
Vendég

Ja... szerintem percre pontos ciklus kell ennek a totális belövéséhez....

vagy lombikra kell menni... ott ki tudják szelektálni, hogy fiút ültessenek vissza (ez itthon tudtommal illegális, de külföldön sok helyen nem az)
Vendég

Köszi lányok a véleményeket - sajna csak most tudtam visszatérni a géphez - ezért nem reagáltam.

...most meg már gondolom, alusztok:(

Csakegy!

Méhpempő? Melyik félét használtad?

Kép
zölddisznó

Csakegy,
tényleg volt róla szó, csak azt nem tudtam hogy ez a Czeizel módszer... hááát...

Egyébként baromi nagy gáz van, nem repedtek meg a tüszőim! Se nyálka, se hőemelkedés... ennyit az ikrekről :cry:
Arra gondoltam bemegyek a helyi SZTKba, és megnézetem magam UHgal, ott biztosan látszana hogy mi újság. Csak ugye mit mondjak? "Hát Doktor úr engem Pécsen stimuláltak, meg is kaptam a repesztőinjekciót, de szerintem nem repedtek meg a tüszők?" Félek hogy kivág... vagy hazudjam hogy fáj? Akkor biztos megnéz, de ha nem talál semmit... nem tudom mit csináljak :cry:

Kép
Vendég

zölddisznó: a dr. chen féle nagydobozost. Pl. a DM-ben a Rossmannban + a Schleckerben (ott a legolcsóbb!!! 800 helyett 600 Ft) lehet kapni. Nagy hosszú piros doboza van (méhpempő + ginseng) és 10 üvegcse van benne... szerintem ez elég jó ütős :) (az íze viszont pocsék...)

Áfonya: nem kell hazudni. Mondd meg, hogy aggódsz. Ha van hüvelyi UH-juk akkor tuti, hogy megnézik. Esetleg még mondhatod, hogy feszít.
Vendég

Csakegy,
van hüvelyi UH. Betelefonáltam és kiderült, a doki akihez menni akartam szabadságon van. Persze van helyette más, de őt pl nem is ismerem! Ez a "feszít" jó tipp, ha bemegyek ezt mondom. De még mindig nem tudom... szerintem biztosan megnézne, nem kockáztatná hogy ha esetleg bajom lesz ráhúzzák a vizes lepedőt...
Vendég

Jó reggelt!

Áfonya, sajnálom, hogy ez van veled, de biztos, hogy már látszania kéne a dolognak? Nem lehet, hogy csak holnapra lesz magasabb a hőd? Azért biztonság kedvéért menj csak el arra az UH-ra, tök mindegy mit mondasz, fogadniuk kell!!! Legfeljebb bunkók lesznek, de te tojd le, a lényeg, hogy megtudd az igazat!
Komolyan ezt hozták be a barmok? Hogy 18 évesen szabadon végetvethetsz a nőiességed egy részének egy elkötéssel? Már elnézést, hogy így fogalmaztam! Abban a korban olyan hülye gondolataim voltak, hogy rossz visszaemlékezni. Főleg az jutott eszembe, ha netán egy pasi mondja a csajának, hogy szivi, tedd meg, akkor veled maradok, és az éretlenje megteszi, örökre nyomi marad tőle lelkileg, mert tuti megbánja! Vagy túl negatív voltam?

A Czeizel-féle módszer biztos jó, már én is hallottam erről, de én sem tudtam, hogy a Czeizel papa figyelte meg a dolgokat először.

A hőgörbém egyenlőre lestagnált, persze nem csoda, viszont elég alacsony, innen szép magasra felszökhet majd!
Jövő héten megyek a nődokimhoz, majd megmondja, mi a teendő a továbbiakban, hogy babás lehessek újra!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajna tegnap este meglátogatott Miklós bácsi. :cry:

Tehát ma új görbét kezdtem. 36,3-al indulok neki az újabb próbálkozásnak. De nem adom fel. Amúgy szedek most méhpempős tablettát. Az aloe vera-sat. Ismeri valaki?

Sziasztok
Ági
ági 76

Ági, sajnálom :( .

Én nem ismerem azt a fajta méhpempőset, de én nem tudom, meddig várjak a hatására, mert már legalább 2 hónapja szedem, és még mindig semmi, csak híztam tőle, mert ráadásul olyat szedek, amiben B vitaminok is vannak többek között.
Vendég

Athiz: csak arra figyelj, hogy ha kevés benne a méhpempő akkor max. roborál... főleg ha B vitaminokkal kombinált... attól meg szépen kikerekedsz majd :) (a kapszulás méhpempőkben jellemzően iszonyú kevés van... az üvegcsésben 300mg, a kapszulában annak csak töredéke...)
Vendég

Igen Csakegy, köszi. Mi van a dokiválasztásoddal? Én jövő csüt. ahhoz megyek, akit ajánlottam neked. Nem jössz?
Vendég

athiz: még mindig arra a dokira vadászok aki anno a férjemet műtötte... nekem ő az első számú választásom... de ez valszeg csak holnap fog kiderülni :(
Vendég

Oké, remélem, sikerül levadásznod! Csá
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak benneteket rendületlenül,de írni csak akkor írok ha van mit nézni :lol:
Felpakolom a görbém(remélem sikerál) és kérek véleményt! nekem nem igazán tetszik a pé utáni szakasz de vigasztal hogy a 19cn-on volt a legszebben páfrányos a mikroszkópom :D (remélem nem vert át :) )

Nem sikerül :cry: a méret jó de nem tudom jpg-be áttenni hogy kelll???
Vendég

7kincs!
Hogy legyen mit nézni, beszúrom a görbémet. :)

Nekem most írta fel az orvosom a gynevacot, mondjuk én említettem neki, és mivel írtózatosan hullik a hajam, ezért mondta, hogy próbáljuk meg, mert hátha valamiylen gyulladás áll a háttérben. Ő UH-n nem látott semmi elváltozást. Véreredményeim szuperek voltak tavasszal. Kép

moni

Moni hogyan írtad át jpg-be!! légyszi!!!!!! sík ideg vagyok.. :shock: :lol: az előző görbém fel tudtam pakolni ezt meg nem :evil: :evil:

Kicsit leesett a hőd nekem nem szokott ennyire...de a második fele számít az pedig remélem szép magasan lesz és felfelé ível!!
Vendég

Áfi!
Szerintem is nézesd meg UH-on. Az jó duma, hogy fáj a hasad - nekem egyébként hányingerem is szokott lenni - de mondhatod neki a tutit is!
Nem tudsz menni a rendes dokidhoz? Miért mennél máshoz?

Csakegy!
Köszi a méhpempős infót - megyek beszerzőkörútra.

Ági!
Együtt pempőzünk:)

Móni!
Milyen dokid irta fel a gynevacot? Nekem egy ismerős nődoki-barátféle azt mondta nem írhatja fel, mert nem szerepel a pharmindexen (hivatalos gyógyszerkönyv)
???

Kincs!
Amikor lekicsinyíted azt mentsd el jpg formátumban!
Menni fog!
(ha mégsem: talosgy@freemail.hu, és megcsinálom Neked)

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

zölddisznó elküldtem mailben :oops: Köszönöm!!
Vendég

Szia Zölddisznó!

Te milyen pempőt szedsz?

Ismered azt, amelyiket én szedem?

Ági
ági 76

Sziasztok!

Csakegy

na ez egy tipikus gynevacos történet .... nekem is az a véleményem hogy az a nő egy sarlatán és kihasználja az aggódó nők hiszékenységét meg hogy bármire képesek egy bébiért ..... undorítónak tartom az egészet és etikátlannak.

Többiek bocsi ha nem írok mindenkinek de olyan sokat írtatok ....

Az én hőm is egy nagy zsák ....... :(

Kép
kokusz

Ági!

Én ma kezdem Csakegy által fentebb ajánlott készítményt. Forever-es készítmények szerintem nagyon jók - csak egy kicsit drágák. Mindig hatóanyagra szoktam kiszámolni az árat, lehet, hogy abban sokkal több van és ezért az jobban megéri.
Egyébként nekem az aloe natúr szirup 2 hónap alatt rendbetette a gyomorsavamat, amivel 5 éve küzdöttem!!!

Kép
zölddisznó

Kincs!
Emil ment!

Kép
zölddisznó

Na én meg felhíttam a dokimat, holnap megyek hozzá. Csinál UH-t aztán legalább megtudom mi van.

Méhpempő: én is elkezdtem már egy hete szedem. Én az FLP-st kezdtem el. Tényleg elég drága de ha lesz hatása akkor nem érdekel :)
kokusz

Coca,
gratula a görbédhez, szép és egyértelmű! :)
A saját dokimhoz menni nem tudok mert ahhoz azért marha messze van (80km) hogy aztán vagy megnéz UHon vagy nem, lehet hogy túlaggódom az egészet, ha meg mégsem úgysem tudnak semmit csinálni már, ebből szép pete már nem lesz. Nem is érdekel, gondolhattam volna hogy nekem nem fog sikerülni... méghogy ikrek! :cry:
Vendég

Köszönöm!!!
na akkor :

Kép

A Microsoft Office 2003Picture Manager-el kicsinyítettem.
Vendég

Áfonya

Ne keseredj már el ... bár tudom könnyű ezt mondani. Mikor kaptad a repi szurit? Lehet hogy most fog megugrani a hőd. Azért egy UH azért nem ártana ....
kokusz

Ja a 12cn voltam uh (hasi :( ,clostit szedtem) és nem láttak domináns tüszőt,sztetek megérhetett?
Vendég

zöldd!
a nőgyógyászom írta fel. Benne van a pharmaindexben!!!

Ez sem csodaszer! Egy gyógyszer a sok közül! Mondta az orvosom hogy régebben alkalmazták, de kivonták a forgalomból. Nem lelkesedett az orvosom amikor mondtam, hpgy olvastam róla, de a gyulladás miatt felírta, hogy hátha segít. Mert semmi nem utal gyulladásra, de mégis ezerrel hullik a hajam, holott már május eleje óta szedem az Elevitet.

zöldd!
Remélem beletrafáltatok!

7kincs!
remélem zöldd megoldotta a problámadat, de azért leírom, hogyan kell, mert már többek volt ez probléma. Ugye max. 600*600-as képet enged feltenni a b.net. Eleinte a görbét amikor lemented még belefér ekkorába, de később nem, akkor kicsinyíteni kell. Én a köv. képpen csinálom.

1. a képre viszem az egeret, és akkor a bal felső sarokban megjelennek kicsi ikonok, ott a lemezre (mentés) kattintok, és elmentem.

2. Megnyitom, ekkor a windows kép- és faxmegjelenítőben nyílik meg.

3. Itt szintén a lemezre (mentés) kattintok, a jobb oldalon van lent. Majd a fájl típust beállítom jpeg-re.

4. Ahova mentettem, ott kijelölöm az egérrel, majd fölötte maradok, és akkor kiírja mekkora. Ha nagy, akkor

5. Utána jobb klikk, társítás, és ott kiválasztod a paint-et.

6. A paint-ben a kép menü-ben a nyújtás, döntést kisebbre állítod mint 100%, mind függáőlegesen, mind vízszintesen, hogy az arányok megmaradjanak.

7. Fájl menü, mentés másként, és itt is a jpeg formátumot választod.

Remélem értehtően írtam. ha nem szóljatok, segítek.

moni

7kincs,
meg. A hasi UH erre nemigen alkalmas.
Kókusz,
a repiszurit szombat este kaptam, 40 órát olvastam a beadástól a repedésig, az tegnap délben telt le, tehát ma reggel már magasabb hőt kellett volna mérnem. Mindegy ma már nem megyek sehova, ha holnap reggel sem ugrik meg a hő elmegyek UHra.
Vendég

7kincs

Szerintem megérhetett ennyi idő alatt .... :) azért ez az emelkedés elég szép.
kokusz

Áfonya!
Akkor irány az sztk-s doki! Csak hogy megnyugtasson.
Köszi agörbém istenítését! :) Ma pihi, "gyűjtünk" a holnapi rosszalkodáshoz! Szerintem Ti is mindent bele, nem tuti, hogy nince repedésed.

Kincs!
A hasi uh lókaki - már elnézést. Nekem a miómáimat sem látják azon. Harcolj ki hüvelyit!!!

Kép
zölddisznó

Áfonya

Hát ha holnap regge nem ugrik fe akkor menj el tényleg .... de fel fog ugrani :)
kokusz

Moni!
Megnézetem mégegyszer a pharmindexet! Mennyibe kerül mostanság egy elevit?

Kép
zölddisznó

Most írta nekem egy lány hogy 42-48 óra a beadástól a repedésig, + kell még 24 mire beindul a sárgatest, így kell 72 óra a hő emelkedéséhez, ami nekem ma este telik le. Így ha ez igaz akkor holnap reggelre kell megugrania a hőnek. Ha akkor sem, megyek UHra.
Vendég

Sziasztok!

Afonyaaa!
Ez a marciusi gorbem:
Kép

A 15.napon volt TUTI a PE-m,mert Closty meg Choragon volt mar akkor is!Szerintem sokat befolyasolhatnak a gyogyszerek! :(
Ugy hogy szerintem megrepedtek azok,nyugi!
Addig mondjuk ugy sem leszel az amig nem nezeted meg,mikor mesz?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Athiz!

Nagyon sajnálom!!!!!!
Én holnap megyek dokihoz, a mai hőm 36.4 majd meglátjuk mit mond.
Ahogy látom nem vol mostanság babás hő.
Üdvözlöm az újakat.
gizmixxx

Az Elevit 2000, a gynevac 4300.

moni

Köszi Móni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok csajszik! Hogy ti mennyit írtatok! Az az igazság, hogy most sem tudok sokat írni, mert a fiamat kell altatnom, aztán teregetnem, mosogatnom, stb. Úgyhogy csak annyit, hogy én szép hőgörbéket láttam, és akinek még nem kúszott fel a hőmérséklete, holnapra azért is fel fog!

Kitartás, és csóka mindenkinek, legyetek jók, és kexezzetek sokat (helyettem is :shock: :lol: )!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?