Jó reggelt!
Áfonya, sajnálom, hogy ez van veled, de biztos, hogy már látszania kéne a dolognak? Nem lehet, hogy csak holnapra lesz magasabb a hőd? Azért biztonság kedvéért menj csak el arra az UH-ra, tök mindegy mit mondasz, fogadniuk kell!!! Legfeljebb bunkók lesznek, de te tojd le, a lényeg, hogy megtudd az igazat!
Komolyan ezt hozták be a barmok? Hogy 18 évesen szabadon végetvethetsz a nőiességed egy részének egy elkötéssel? Már elnézést, hogy így fogalmaztam! Abban a korban olyan hülye gondolataim voltak, hogy rossz visszaemlékezni. Főleg az jutott eszembe, ha netán egy pasi mondja a csajának, hogy szivi, tedd meg, akkor veled maradok, és az éretlenje megteszi, örökre nyomi marad tőle lelkileg, mert tuti megbánja! Vagy túl negatív voltam?
A Czeizel-féle módszer biztos jó, már én is hallottam erről, de én sem tudtam, hogy a Czeizel papa figyelte meg a dolgokat először.
A hőgörbém egyenlőre lestagnált, persze nem csoda, viszont elég alacsony, innen szép magasra felszökhet majd!
Jövő héten megyek a nődokimhoz, majd megmondja, mi a teendő a továbbiakban, hogy babás lehessek újra!