Jó reggelt,csak gyorsan beköszönök!!!!!!!Nem tudom,hogy ma lesz-e időm jönni,ha igen,akkor mindenképpen itt leszek!!!!!!!!!
Ma cn26,hő 37,1fok.És még min.9 nap.szóval teljesen nyugodtnak kell lennem még egy hétig....utána már mehet az idegeskedés
Nektarin,jelezz!!!Mi van veled???Teszteltél újat????Jelentkezz!!!!
Dóri,igyál,igyál....és ne szénsavasat....tudom,hogy nem mindig esik jól a víz,akkor igyál 100%-os gyümölcslevet....én mire terhes leszek beújítok egy spéci gyümölcsprést és ilyeneket fogok inni....egészséges,nincs benne sem színezék sem tartósítószer....csak a gyümölcs-zöldség!!!Ja és ami még fontos,hogy rendbeteszi az emésztésed!!!!!Vigyázz magadra!!!!
Bea,látom már nem bírod a meleget!!!Már csak két nap és Ádikával fellélegezhettek!!!!Ti nem mentek valahova nyaralni,még akár egy-két napra is??Jövőre már nehezebb lesz útnak indulni,szerencsére
Gabi,neked lesz komoly genetikai vizsgálat az előzmények miatt,ugye??Remélem minden rendben lesz!!!
Ildi,sajnálom,hogy betegek a gyerekek!!!Szerintem is csak akkor add nekik az antibogyit,ha nagyon muszáj!!Hasmenés...hurrá...nyaralunk
Majd a kikapcsolódás meggyógyítja őket!!!!!
Többiek????Már azok persze,akik nem igazoltan hiányoznak!!!!!
Ma van az apám születésnapja!Rendeltem tortát mára,tegnap felhívtam,hogy itthon lesz-e ma,erre közli,hogy nem .........de holnap hazajön,akkor jöhetünk(nagy erőfeszítésébe telt)
tökjó,hogy ilyen kedves.....na nem panaszkodom korán reggel!!!Mindenkinek szép napot!!!Puszika