Új privát üzeneted érkezett!

Úgy kaptam,hogy be kellett fizetnem 500 FT-ot. :roll:

KépKép
takido

Védőnőhöz jövőhéten szerdán megyek!!15:00re!!
Nem vagyok annyira nyugodt,mert ez igy úgy jön ki,mintha nekem nem is csinálták volna olyan alaposan meg ezt a vizsgálatot!! :?

Kép
bea27

Akkor mikor láthatjuk???
Ilyet elfelejteni,hogy fiú-e,vagy leányka!!! :oops:

Kép
bea27

Ne aggódj,biztos minden kórházban megvan az előírás,hogy milyen méreteket kell nézni.
+Téged ketten is megnéztek pár nap eltéréssel.Nincs semmi gond.Látod,nekem kell visszamennem két hét múlva :roll:

KépKép
takido

Na mindegy!!Nem idegeskedem,mert nemakarom,hogy Ádikám besztrájkoljon megint!! :x

Kép
bea27

Előbb le kell fényképeznem,és csak úgy tudom felrakni.Igyekszem minél előbb :)
Vártam,hogy majd ő mondja,vagy kérdi,hogy szeretnénk-e tudni,aztán mikor odaadta a papírt,hogy törölközhetem,akkor már nem akartam megkérdezni.Majd két hét múlva ráállok a témára,addig meg valahogy kibírjuk :) Nehogy azt gondolja,hogy ennyire kiváncsiak a szülei. :D

KépKép
takido

Én már nagyon-nagyon kiváncsi lennék!!
És az is vagyok!!!! :oops:

Kép
bea27

Bea!
Ne is :wink:
Összehasonlítottam az adatainkat Kis_Plutóéval,Málnáéval.És mind a 4-nek nagyon hasonlóak az értékeink :D

KépKép
takido

De azért 2 hetet remélem kibírsz :D

KépKép
takido

Aranyos vagy,hogy nyugtatgatsz!!!! :wink:
Te meg csak igyál,igyál,és igyál..................!
De mi is van a veséddel????

Kép
bea27

Zsizsik!
Ne haragudj,hogy nem is reagáltam az üzidre.Örülök,hogy hamarosan megkapod a gyógyszereket,és remélem minél előbb használnak,és jöhet a kistesó :D

KépKép
takido

Persze,hogy kibirok!!De akkor ne felejts el rákérdezni!!!OKsa????

Kép
bea27

Ennek még utána kell néznem,hogy mit is jelent pontosan.
A papíron az van,hogy Anyai vesék: b.o.(bal oldal) norm.
j.o-on kis fokú pyelon tágulat.. :?:

KépKép
takido

Oksa.Meg majd előtte ittleszel,hogy emlékeztess rá :D

KépKép
takido

Olyan rossz vizet inni,főleg jól lehűtöttet,mert szinte azonnal kiizadom!! :cry: Már annyira várom a szerdát!!Addigra állitólag ENYHŰL!!!!

Kép
bea27

Megnézem Anyu latin szöveggyüjteményes könyvében!!Várj..........!

Kép
bea27

Köszi.Én meg addig rákeresek a neten :roll:

KépKép
takido

Dóri, köszi, aranyos vagy !! De az mit jelent, hogy összehasonlítottad Plútó és Málna adataival ???? Lemaradtam valamiről ?? (valószínűleg.... :oops: ) Málna Mátés terhességének az adatairól van szó, igaz ????
zsizsik

Felénki már holnap mondja az enyhülést.Én is várom :D
Te betartod,hogy csak vizet iszol?

KépKép
takido

Nemtalálom!!De néztem a neten,és ott sincs ilyen szó!!!

Kép
bea27

Zsiszik!
Igen.Múltkor,mikor meglettek Bea eredményei Málna és Plutó is feltette a korábbi eredményeit.
Neked nincs meg véleltenül a 18 hetes UH eredményed? Beírhatnád te is ha van időd :D

KépKép
takido

Nem!!Éppen amit megkivánok azt iszom!!Van amikor egy pohár Colát iszom,van amikor Traubit,vagy Sió drinx-et!!Azt igyad,ami jól esik!!Csak mértékkel! :wink:

Kép
bea27

Én lassan lépek!!Megyek kihasználom ezt a két apot,amig ilyen nyugi van itthon!! :lol: Mert anyuék jönnek szerdán haza a balcsiról!! :x
Ilyenkor eszembe jut,hogy milyen jó lesz,ha már együtt lakunk már kettesben!!De az sem lesz már kettesban,mert addigra Ádi is velünk lesz!! :lol:

Kép
bea27

Az azért mégis más lesz,ha Ádi lesz a harmadik :D
Használd csak ki a hátralévő két napot.
Megtaláltam a neten:vesemedence tágulatot jelent :?

KépKép
takido

Én is azt iszom,amit megkívánok. :D

KépKép
takido

És akkor?????Mármint ha vesemedence tágulat????
Miért nem kérdezed meg az Uncsitesódat?Tényleg!Neked mikor kell hozzá menned?

Kép
bea27

Akkor JÓ!!Idd,és EDD amit megkivánsz!!Majd ez a szoptatásnál nem lesz ilyen könnyű!!

Kép
bea27

Azt tudom sajna :?
Én csütörtökön megyek hozzá 9-re,de igazad van,felhívom és megkérdezem tőle :)
Igazából a neten annyit találtam,hogy lehet ideiglenes.És hogy valahol alatta valószínüleg szükület van,ahol nehezebben megy át a vizelet,és ezért halmozódik fel.hát valami ilyesmi,de azért felhívom :shock:

KépKép
takido

Már nem maradok!!!Megyek!!Annyira nyügik vagyunk Apával,hogy az hihetetlen!!Tuti front van!!Vagy lesz,vagy mi..............!De légyszi ird meg smsben,hogy mit mondott,mert ÉRDEKEL!!
Most búcsúzom!Ma már nem jövök!

Kép
bea27

Rendben,majd megírom :)

KépKép
takido

Bea-Takido
Nekem csak ennyi adat volt a 18 hetes UH-on:
Lili: BPD 40mm, lepény helye mellső falon, belső méhszájat eléri, magzatviz átlagos AFP 1,27 (17 hetes adatok)
Dani: BPD 44mm (18+1)
FL 30mm lepény helye hátsó falon fundusban, tapadása jó helyen, érettsége I. fokban, átlagos magzatviz, AFP 0,944 (16+3 hetesen)

Hát a Tiétekhez képest alig néztek vmit... :roll: vagyis alaposan megnézték, csak éppen az adatokat nem tüntették fel :(

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!
Dóri szerintem a kicsinek van vesemedence-tágulata.Elég gyakori, nem kell tőle megijedni.
Nekem Adrikának volt, de uh.-gal nem vették észre. 3 hónapos korában derült ki, de 9 hónapos korára mindenféle kezelés nélkül kinőtte. :wink:

Bea én ott tartok terhességileg is mint mensi szerinti számításban, de ugye én tuti, hogy a 14. nap lettem terhes :wink:

Tesó gyerekeknek jobbulást! Mi jól vagyunk.

Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Kis_Plutó!
A doki direkt kihangsúlyozta,hogy nekem van vesemedence tágulatom.+a papíron is rajta van,hogy anyai vesék.Igaz én ennek jobban örülök.Jobban bántana,ha Tüncikének lenne.

Nézegettem az AFP eredményeket,és egy kicsit aggaszt,hogy nekem 0.79 lett igaz akkor 16+2 hetes voltam csak.Azt mondjuk tudom,hogy a nyaki redő,meg az orrcsont méretek is jók.
Úgy látom az AFP eredmény tényleg arra jó,hogy az ember idegesítse magát rajta :roll:

KépKép
takido

Jó reggelt,csak gyorsan beköszönök!!!!!!!Nem tudom,hogy ma lesz-e időm jönni,ha igen,akkor mindenképpen itt leszek!!!!!!!!!
Ma cn26,hő 37,1fok.És még min.9 nap.szóval teljesen nyugodtnak kell lennem még egy hétig....utána már mehet az idegeskedés :lol:

Nektarin,jelezz!!!Mi van veled???Teszteltél újat????Jelentkezz!!!!

Dóri,igyál,igyál....és ne szénsavasat....tudom,hogy nem mindig esik jól a víz,akkor igyál 100%-os gyümölcslevet....én mire terhes leszek beújítok egy spéci gyümölcsprést és ilyeneket fogok inni....egészséges,nincs benne sem színezék sem tartósítószer....csak a gyümölcs-zöldség!!!Ja és ami még fontos,hogy rendbeteszi az emésztésed!!!!!Vigyázz magadra!!!!

Bea,látom már nem bírod a meleget!!!Már csak két nap és Ádikával fellélegezhettek!!!!Ti nem mentek valahova nyaralni,még akár egy-két napra is??Jövőre már nehezebb lesz útnak indulni,szerencsére :wink:

Gabi,neked lesz komoly genetikai vizsgálat az előzmények miatt,ugye??Remélem minden rendben lesz!!!
Ildi,sajnálom,hogy betegek a gyerekek!!!Szerintem is csak akkor add nekik az antibogyit,ha nagyon muszáj!!Hasmenés...hurrá...nyaralunk :x Majd a kikapcsolódás meggyógyítja őket!!!!!

Többiek????Már azok persze,akik nem igazoltan hiányoznak!!!!!

Ma van az apám születésnapja!Rendeltem tortát mára,tegnap felhívtam,hogy itthon lesz-e ma,erre közli,hogy nem .........de holnap hazajön,akkor jöhetünk(nagy erőfeszítésébe telt) :x :x tökjó,hogy ilyen kedves.....na nem panaszkodom korán reggel!!!Mindenkinek szép napot!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!Lehet,hogy egy hétvégére elmegyünk!De nyaralni nemtudunk,mert Apának ÚJ munkahelye van,és nem indithat egyből nyaralással!! :?
Jövre TUTI,hogy lemegyünk Ádival a Tesómékhoz a balcsira!Pár napra!
Jaj!!Tudjátok,hogy nemvagyok édesszáju,de megennék valami finom tortaszeletet!!Lehet,hogy átmegyek ma a cukrászdába! :oops:
Ma gyorsan még kitakaritom a lakást Apával,mert holnap jönnek haza a Tesómék!!Aztán jövőhétvégén,meg mennek haza,németországba!
Meli!!Csak nem?????????????? :oops: :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!

Na hát piri sehol, ma 36,6 mértem, de a hasam fáj már vasárnap óta, egyértelműen meg akar jönni, de a cicim meg nem fáj, jaj nem értem én ezt, jöjjön már meg aztán kész, de így.....
Nem teszteltem, majd jövő héten tesztelek, nem fogom én idegesíteni magam, a szombati teszt egyértelműen negatív volt, bár tudom lehetet korai, sőt nem is első vizeletből volt, de akkor is még várok vele.
Biztos, hogy csak szívat engem ez a ciklus:(
No hát ennyi

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!!Kitartás!Ugye Te digitális lázmérővel nézed a hődet??Csak azért,mert amikor én is elkezdtem mérni,akkor gyorsan vettem sima hagyományos,higanyos lázmérőt,mert az BIZTOSABB!! :wink:
kiváncsian várom a jövőhetet a teszteredményed miatt! :wink:

Kép
bea27

Azt irja a vonalzóm,hogy Sokat mozgok,és éjszaka felkeltem a MOMMY-mat!!!Milyen vicces!!! :?
Már azt sem tudom,hogy-hogy feküdjek,még szerencse,hogy oldalt nagyjából tudok,bár nem sokáig,mert akkor a fejem alá teszem a karomat,és egy idő után elzsibbad!! :x Aztán jön a hanyadt fekvés,de az sem megy sokáig!!Plussz még a meleg..................!És mégcsa most kezd beindulni a pociméretem!
Dóri!!Te,hogy alszol??
Valaki tud valamit hajhullás ellen??
Azthiszem átmegyek a gyógyszertárba,és veszek valami Vichy cuccot!!Abban még nem csalódtam! :x Csak drága!

Kép
bea27

Hát most vettem tegnap egy higanyosat én is, de az az igazság, hogy mivel egyáltalán nem mértem előtte, nem igazán értékelhető így. De ha van baba akkor az úgyis kiderül, ha meg nincs, nem akarok minden egyes "jelnek" nagy jelentőséget biztosítani, mert aztán a végén csalódom.
Úgyhogy még várok, és csinálok majd tesztet, ha negatív akkor meg meglátogatom a dokit, de szerintem nincs baba:(
Azért köszi a biztatást.

Kép
Kép
nektarin

Azt azért ne felejtsd el,hogyha egy hajszál vékony csik is a második az is már babát jelent!!!!!!!!!!!! :wink:
Neked nem volt????Kijöhet később is!!
Lehet,hogy a Melivel együtt lesztek babásak??? :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea
Nekem hajhullásra egy olcsó sampon jött be, ajánlom másnak is! A neve SUNFLEUR, hajhullást csökkentő gyógynövényes sampon. Rossmannban szokott lenni. 250-300 ft között van az ára. Egy flakon elhasználása után teljesen meg szokott szünni a hajhullásom.

Meli
Antibiotikumot ki sem váltottam, csak nálam lesz a recept hátha... Lilibe nyomatom a mézet+kapott strepsils-t a torkára. Láznak nyoma sincs (kop-kop-kop) ugyhogy gyógyszer egyenlőre szóba sem jöhet! :twisted:

Nektarin
Hasfájás egy pocaklakó jele is lehet :wink: Cicifeszülés sem általánositható :wink:

Takido
Sztem ne izgulj az AFP miatt, határértéken belül van a Tiéd is, ugyhogy minden ok! Sok olyan történetet olvastam, h totál rossz AFP érték után kiderült, h semmi de semmi gond nincs a babával. Sok helyen már nem is csinálják!

Léptem pakolni :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska!!És ehez a Sunfleur samponhoz van balzsam is??Mert nekem az MUSZÁLY!!!!!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Mókuska!
Köszi a biztatást.Igazad van,nem emésztem magam ezen tovább :D
Jó pakolást,és örülök,hogy láz nem jelentkezett.

Bea!
Én eddig lekopogom,tudok aludni.Igaz oldalfekvős voltam mindig is :D

Meli!
Sajnálom,hogy nem tudtátok ma meglepni Apukádat.ne bosszankodj ezen,Ti mindent megtettetek :)

Nektarin!
Nagyon drukkolok neked :D

KépKép
takido

Most el kell mennünk Anyunak barackért.Majd utána jövök.Puszi :D

KépKép
takido

Igen!!Épp tegnap beszélgettem egy csajjal,aki a második babáját várja,hogy érdekes a kislány hagyta Őt aludni,bárhogy feküdt,de ez a kisfiú nemakarja!! :( Dóri!!Lehet,hogy Tünci,mégis Tünci??? :wink:

Kép
bea27

Bea!
Könnyen lehet :D Szerintem pé elött két nappal voltunk együtt,és abból elég valószínű,hogy kislány sikeredett :D

KépKép
takido

Most tényleg el kell köszönnöm.
Majd jövök :D

KépKép
takido

Jól van,menj csak!!Én is nekiesek a lakásnak!!Holnap már százan leszünk!! :?

Kép
bea27

Helló csajok,csak bekukk!!!!!!!
Bea,szerintem ki kellene próbálnod a Varga cseppeket,nekem az is bevált,de most iszok Aloe verát és attól látványosan szép lett a hajam :lol: pedig ilyenkor nyáron én 2naponta mosom,mert naon izzadós vagyok :oops:

Esztike ne búsulj,már a 38.napon vagy!!!!!Ebből még simán lehet baba!!!De nem értem miért akarsz várni a teszttel a jövő hétig????????Ma még csak kedd van!!!!Ki fogod bírni???????Nem hiszem :lol: szerintem csinálj meg egyet holnap reggel!!!!Akkor erősebben van jelen a hormon a vizeletben!!!Drukkolok!!!!!!!

Dóri,én érzem,hogy Tünci Tünci :lol: :lol: :lol: Annyira kislány illik hozzád!!!!Semmi gond apummal kapcsolatban,megszoktam,hogy ilyen "kedves"!!

Mókuska,tuningolod a gyerekeket mézzel???? :lol: :lol: :lol: Van egy jó kis receptem:Egy üveg mézbe beleöntesz 1kg citromból kifacsart levet....naon édes-savanyú és jó kis háztáji gyógymód...egy erdélyi néni ajánlotta....nálunk beválik :lol:

Mindenkinek nagy puszi

Kép Kép
meli1118

Nem búsúlok, csak legyen már valami, vagy ez, vagy az, így most szar, na ez az igazság.
Nem tudom szerintemn nincs baba, de akkor miért nem jön meg?
Hát még nem akarok tesztet csinálni, lehet, hogy hétvégén csinálok egyet, végül is már megvettem:)
Hát majd megltájuk.
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?