Hali Csajok!
Annyira el vagyok úszva, nagyon régen nem írtam már, bocs,bocs! Egyszerűen az olvasás még megy( evés fejés közben), na de írni, egyszerűen nem jut rá időm.
Tegnap nagyon elemetekben voltatok, jókat rötyögtem.
Vuka, üdv újra itt.
Ajánlok számodra egy kis jógás ellazulást, kb 20 perc alatt felfrissít.
Feküdj le hanyatt a földre, vegyél mély levegőket ( egészen köldökig szívd le és szájon át ki), majd a lábujjadtól kezdve egészen a fejed búbjáig időzz el minden testrészeden, mintha kívülről néznéd magad! Nekem mindig bejön, hátha neked is segít.
Ja Bálint 6,4 kg!, tegnap mértem, ez ahhoz képest hogy június 1-én 3,8 kg volt nem rossz, ugye?
Nagyon jók a képek és tetszik az etetőszék, egyáltalán nem fiús.
(és nagyon jó árban vettétek.)
Ja, én használtan vettem hintát 15 ezerért, szerintem ennyiért el is tudom majd adni.
Mancs,
bár én is szoktam néha adni vizet Bálintnak, de ugye ő nem szopizik, szóval a legegyszerűbb megoldás ha nem akarsz vitatkozni, magyarázkodni, hogy beleegyezőan bólogatsz. Persze ezt csak olyanokkal lehet, akik csak úgy megkérdezik és tovább is lépnének, ha számukra megnyugtató választ kapnának, de így kiselőadásba fognak.
Huncut szemű a kisfiad!
Nekünk is ilyen haptapink van, de én még nem ragasztottam össze, és amióta írtátok hogy megehetik, azóta nem is merem elővenni! Úgyhogy ha kész vagy oszd meg velem a tapasztalataidat, légyszi!
Natasa,
én is várom a részleteket, addig is drukk, hogy minden ok legyen.
Nagyon tetszett a fotó. (Tudod a hörcsögös
)
Tücsimami,
Görgő gyerek, hihetetlenül ügyes, erős hagyd rá, ha nem akar mást enni at-n kívül, majd megjön a kedve. Bár nálunk még nincs hozzátápi, de néha szoktam Bálinttal szembe ülni és úgy enni, közben hangosan lelkendezem, hogy milyen finopmat eszek. Szemmel láthatóan tetszik neki, remélem így majd, ha eljön az ideje, akar enni.
Ház++++
Én egyébkénz 22-28 fokot hallottam és ezzel ki is egyezek, unom már, hogy itt benn gubbasztunk.
Novum,
édesek a csajok, te is jöhetnél sűrűbben, bár megértem, hogy egy örökmozgó mellett nehéz lehet.
Sasha,
TIPP:
én tökfőzit csináltam tegnap, jó sok kaporral! Isteni, hidegen is imádom.
Ilba,
ügyes a Beni kölök, asszem innentől kezdve nem lesz egy perc nyugtod sem. Vagy eddig sem volt?
A legfontosabbat meg elfelejtem, Bálint is hasra fordult tegnap! Egyébként meg olyan hasizma van, hogy állandóan nyomja fel magát, mint aki fel akar ülni.
Coolasa,
egyszer kérdeztem, hogy milyen volt Finnország és, hogy mi tetszett ott a legjobban? Szóóóval?