Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa,
ilyen hozzállást nem fogadok el! :D
Dehogynem fog sikerülni! Pont most fog sikerülni! Az ellenanyagtesztre sokan azt írták hogy nem megbízható! Nekem sajna személyes tapasztalatom nincs az ügyben (vagy szerencsére) de szerinted miért akarta megismételni a doki? Mert olyan biztos az eredményben??? Aligha hiszem! Majd csak kuksolj, egyszerre babásodunk! :P
Most fel vagyok dobva, megyünk apával este moziba, Törpe a mamánál alszik. Igazából nem is a filmnek örülök csak megveszek a pattogatott kukoricáért :lol: Meg a kettesben-programért apával.
Vendég

Áfi, de irigyellek! Én már annyira moziznék apával kettesben, de esti mozizásról nálunk nem lehet szó. A du-i előadás is jó lenne, csak mégsem ugyanaz! Sajna nehezen tudom mostanában elcsalni apucit ilyesmikre, mert nem szívesen hagyja itthon Szilit a nagyszülőkkel. Az egyik mama messze lakik, a másik meg nem tudja lefoglalni úgy a gyereket, hogy ellegyenek. Ciki, de ez van!

Ancsa, szerintem sem szabad így hozzáállni a dolgokhoz. Tudom, eleged van a sikertelenségből, de hidd el, hogy nekem is. Ma is bőgtem egy sort apuci vállán, kétszer is, megvígasztalt, és csináltam tovább a dolgomat. És te még szerencsés vagy, mert én a páromat nem tudom rávenni, hogy menjünk el kivizsgálásra, persze én mehetek, de neki is kéne! De nem akar róla hallani. Biztosan attól tart, hogy valami rosszat mondanak, és félti a férfias mivoltát, mert ha nála gond van (a kiskatonákkal), akkor talán kisebbségi komplexusa is lehet, az meg kinek kellemes ugye?

Mazsola, remélem, mesélsz majd a nyaralásodról, meg azt is remélem, hogy jól elkaptad a párodat ungabungázni, hogy aztán klassz kis babócáitok lehessenek!

Bocs, hogy hosszan írtam! Puszi és kitartás!
Vendég

...Jól elkaptam! Alszik is szegény, erőt gyűjt:)

A "nyaralás" egy tábor volt, 16-19 éves elvetemült köbányai fenegyerekekkel - szóval nem igazán pihi. Kedden megyek 3 napra apuci közelébe - folytatni a "mókázást" - t.i. mi nem élünk együtt (még). (Sajnos!)

Kép
zölddisznó

Ezt olvassátok el, itt találtam a babaneten, érdekes!

"Mi a Czeizel-módszer szerint terveztük a fiunkat és a lányunkat is, és bejött. Ehhez hőmérőzni kell (ébredéskor, minden reggel), és amikor a görbe felfut (pár tizeddel magasabb a hőmérséklet), akkor van tüszőrepedés. Az ezt megelőző 2-3-4 napon nagy valószínűséggel lányok születnek, a tüszőrepedés napján, ill. utána "készült" gyerekek pedig fiúk. A tudományos magyarázata ennek az, hogy az X kromoszómák lassabbak, mint az Y-ok, viszont tovább maradnak életképesek. Tehát, ha korábban ott vannak a megfelelő helyen, szép lassan "beúsznak", és türelmesen várakoznak , míg szegény Y-ok nem bírják kivárni, míg megreped a tüsző, és elpusztulnak . Ha viszont ott a megrepedt tüsző, az Y-ok a nyerők, mert gyorsabban odaérnek. "
Vendég

Sziasztok!

A mai görbém. Sajna lefelé megy. :cry: De azért még reménykedek. A Miki még sehol. Az azt megelőző hasfájás sincs. Még! Tuti, hogyha lefelé megy akkor megjön? :shock:

Kép

Sziasztok
Ági
ági 76

Ági, semmi nem biztos, úgyhogy még babás is lehetsz. Ha holnap még semmi, tesztelhetsz! Sok sikert!
Vendég

Szia Athiz!

Annyira jó lenne. Az lenne a szülinapi ajándék. Holnap leszek 30 éves. De lehet, hogy a tesztel még várok. Nem akarom elkapkodni. De az is lehet (és ez a valószínűbb), hogy nem birom ki.

Te az első gyermekeddel könnyen terhes maradtál? Lehet, hogyha visszaolvasnék, megtudnám, de nem akarok oldalakat olvasni.

Ági
ági 76

Sziasztok Lanyok,

Afonyka, jo mozizast. Mit neztek meg?
A gorbedhez:nem ertem hogy tehette 8. napra a feltetelezett pe-t.....Bar ebben a dog idoben nem is csodalkozom, hogy a testunk azt sem tudja mi van es ingadozik a ho......

Ancsa, en is szoritok, probalj agyban rahangolodni es sikerulni fog.

Kepzeljetek el, az egyik baratnomeknel is jon a baba, pedig az elso baby beultetessel lett meg es az orvosok azt mondtak, hogy nem kell fogigatlot szednie, mert a mehe miatt tuti nem fog teherbe esni. Es tessek :) SEMMI SEM LEHETETLEN.

Athiz, ezt en is olvastam mar tobb helyen es Anyapoc is irt rola.

Kokusz, ez tenyleg erdekes gorbe, de szerintem meg csak most jon a pe. Pedig neked mindig olyan szep gorbeid vannak.

Megyek, majd holnap este jovok, apaval megyunk ejszakai Tescozasra, aludni ugy sem tudunk....Persze, meg csinalhatunk mast is, megprobalom ravenni :D :D

Puszi Mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Agi, bocsi kimaradtal neked is akartam irni.

A multkor nem is tudom ki irta nekem, hogy ha tesztelni akarok teszteljek, mert sokkal rosszabb bizonytalansagban tartani magamat. A tesztet ugyis holnap reggel erdemes megcsinalni, a holnapi hod alapjan meglatod, hogy erdemes-e.

A mult honapban nekem is igy esett le a hom, a reggeli mar alacsony volt es este 8 korul meg is jott. Reggel mar ugy keltem, hogy tesztelek, el is mentem megvenni aztan estere mire hazaertem mar felesleges volt...... De most legalabb van ket teljesen szuz tesztem erre a honapra :D Remelem lesz esely ra, hogy felhasznaljam oket. Szoritok neked es kitartas holnapig.

Ja es ami a legfontosabb: BOLDOG SZULETESNAPOT :D Pont egykoruak vagyunk csak en ev vegen huzom a 3. X-et :D

Sok boldogsagot es mennek a drukkok.....

Kép
melcsi6

Melcsi, mi a baja a barátnőd méhének? Jó Tescozást+mást is!

Ági, remélem, nagyon boldog szülinapod lesz. Habár elég alacsony a hőd, de én már azt sem csodálnám, ha babát várnál, annyiféle terhesgörbét láttam. A teszttel szerintem nem kell várnod, ha terhes vagy, valószínűleg már kimutatja holnap-holnapután.

Az első és még sajna egyetlen babámra csupán 4 évet vártam, lehet, hogy a méhem deformáltsága miatt, de ez nem derült ki egyértelműen! Nem részletezem, mert már biztos unnak a többiek, de ha gondolod, kifejthetem neked priviben.
Vendég

Szia Athiz!

A privim: budaagnes@dunaweb.hu

Ági
ági 76

Szia Athiz,

hatrahajlo mehe van es vmi elzarodas volt, ami miatt kizartnak tartottak, hogy termeszetesen teherbe essen.....De most egyaltalan nem foglalkoztak ezzel, igazabol nem is volt szo masodik baby-rol, de ugy latszik, amikor az ember nem gorcsol ra meg a sajat teste is racafol a dolgokra :)

Erdekes dolgok ezek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Afi!
Huuuu!Nagyon irigy vagyok a kettesben eltoltott perceitekert!!!Igy majd 4ev utan kezdek en is vagyni ra!Nem sokra csak egy kicsire! :( En nem vagyok ma tul pozitiv gondolkodasu! :( Mar ez a PE meg ezert egyuttlet sem izgat annyira!Csak ugy elakartam 'kapni" apat,erre elutasitott mondvan hogy nem kene inkabb gyujteni holnapra!?Nekem eszembe sem jutott mar! :oops: De o annyira meghatott ezzel a kijelentessel! :cry:
A spontan babarol mar letettem teljesen!A kozelgo inszem tartja bennem az erot!
DE NEKTEK NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Athiz!
En mar sirni sem tudok!Talan az osszes konnyem elsirtam mar ez alatt a hosszu ido alatt!
Sajnalom hogy nem tudod ravenni apat a vizsgalatra! :( Nalunk sem volt egyszeru ravenni!Legeloszor egy urologus ismerosunk 'utalta"be!Igy ravolt kenyszeritve!Most harmadszor mar nem kellett semmi eroszak!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ancsa, hát igen, az első a legnehezebb szinte mindenben. Látom, hogy már csak 3 nap az ovudig, akkor hajrá, talán mégis lesz még egyszer csodád! :wink:

Na felteszem a görbécskémet, habár értelme nem sok, de íme:

Kép

Puszi
Vendég

De pici lett ez a görbetábla. Nektek hogyhogy nagyobb? Nekem nem fogad el nagyobbat!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Athiz!
Aranyosak vagytok az új képen!
Miért nem akarja apud, hogy Őt is megvizsgálják? Hiszen az az egyetlen olyan "vizsgálat", ami nem hogy nem fáj, hanem még jó is:)
Nem csak Te gondolod úgy, hogy óckodik ellene?

Ancsa!
Ez az első inszemed?

Ági!
A füled érjen bokáig! Izgulok, hogy olyan ajándékot kapjál, amire régóta vársz!

Melcsi!
A Tescoban legalább hűvös volt?

ÉN:
Hőm ma emelkedett 2 tizedet (13 nap). Ugyan tegnap is rosszalkodtunk, de lehet, hogy kipróbáljuk a sürített változatot - nem várunk holnapig. Ki tudja? Lehet, hogy bejön.
Amúgy vesegörcsre ébredtem, fáj a hasam a cloistitól és persze hányingerem is van. De sebaj! A cél lebeg a szemem előtt, nameg pajzán gondolatok kerülgetnek...

Kép
zölddisznó

Malacka, nem én gondolom úgy, sajna, hanem apuci. Tegnap rákérdeztem a dologra, de nem igazán adott választ, mitől tart, habár úgy láttam, hogy arra bólintgatott magában, hogy a kiskatonákkal ha gond lenne, az zavarná. Talán ezért nem jön vizsgálatra. Meghát nem annyira kellemes dolog azért, ha nem velem csinálja a dolgot, hanem saját kezűleg, vagy mit tudom én, nem nagyon tudom, hogyan zajlik, de szerintem előtte még meg is vizsgálják másképpen is, urológus szemmel, az meg aztán pláne utálatos lenne szegénykémnek.

Miért nem teszel hőtáblát fel? Én is tettem, pedig még semmi értelme nem volt! Csak mert ez ilyen topic.
Vendég

Ancsa,
nagyon megölelgetnélek :) ha a kedvemért elmentél UHra, nem lehetne hogy csak egy icipicit pozitívabb is legyél? (Ezt nem ér ám visszamondani nekem mikor 2 hét múlva megjön és lázasra sírom magam!!! :D ) Ne add fel szépen kérlek! Azt hiszem ha elszáll a remény valami más is elszáll vele. De ha neked az a könnyebb hogy az inszemben bízol, én azt is maximálisan megértem, a múlt hónapomban én sem bíztam, ebben a hormonstimusban meg kicsit túlsággal is. Én is inszemet szeretnék kérni a következő hónapban mert utána már műtenek ha addig nem leszek terhes, csak 2 hónapot kaptam hormonstimuval.
Coca,
neked jobbulást!
Melcsi,
az Xmen 3-at néztük meg, nagyon nagyon jól éreztük magunkat, a film is jó volt, meg egyáltalán hogy ketten, sötétben, a vállán a fejem, néha csókolózva... olyan nagyon rég csináltunk ilyesmit! Hiányzott már nagyon.
Én is inkább elviselek egy negatív tesztet mint a bizonytalanságot, egyetértek akárki mondta is ezt neked. (Hogy inkább tesztelj mert jobb mint bizonytalannak lenni).
Vendég

Athiz,
otthon apuka (akár a te aktív segédleteddel!) leveszi a mintát egy tiszta üvegbe, azt zsebben testmelegben tartva beviszi oda ahova mennetek kell, és ott megvizsgálják! Ott utána valóban behívják és egy valószínűleg férfi (!) andrológus megnézi a nemi szervét, de nem dug fel semmit, semmi fájdalmas nem történik!
És attól még jobb spermaeredménye nem lesz mert nem akarja tudni hogy rossz. (Ha rossz egyáltalán!) Viszont ha kiderül, gyógyszerekkel sok esetben lehet rajta segíteni.
Mondd ezt el neki, a vizsgálatot is, főleg hogy otthon kell mintát venni! Hátha meggondolja magát. :)
Vendég

Köszi Áfi, majd próbálkozom a beadagolással, hátha sikerül. Mondjuk ha már én eljutok a dokihoz, és Őt is elküldik vizsgálatra, akkor tutira elkergetem, hidd el!
Vendég

:lol: Nagyon helyes! Kergesd! :lol:
Vendég

Sziasztok itt is!

Melcsi

Ja eddig szép görbéim voltak, de ez .... és még mindig nem volt ovulációm. :(

Ancsa

sose lehet tudni :) esély mindig van.

Áfonya

Ez a mozizás nagyon romatikus lehetett :)

Athiz

Úgy van ahogy Áfonya mondja, mondd el a férjednek. És ha baj is van a katonákkal jobb azt tudni minél hamarabb mert a férfiak kezelése min. 3 hónapig tart hogy legyen is hatása. Szóval ha gond van akkor minél előbb derüljön ki.

Az én görbém borzalom ... :(

Kép
kokusz

Áfonya: könyörgöm cseréld le a dokid!!!!!!! Ez egy hentes.... komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legszívesebben sírnék amikor azt olvasom, hogy meg se várja, hogy hasson a metformin, 2 (szerintem felesleges) stimu után már vágni akar.... könyörgöm konzultálj még vagy 2-3 orvossal...

athoz: bevallom én megőrülnék, ha az anyósommal kéne egy fedél alatt élnem... tök rendes velem és ennek ellenére.... a szüleimmel egy évig éltünk - az égvilágon semmibe nem szóltak bele- és mégis tele volt a hócipőnk.... így nem csoda, ha nem jön a baba. A babának nyugalom kell, stresszes pociba nem szeret beleköltözni (tudom... nálam is ez volt).... meg kéne tanulnod néhány stresszoldó technikát szerintem... (meditálás stb.)... lehet, hogy csodákra lenne képes... (szerintem itt keresendő a fő bibi amiért nem jön a baba)

A férjeddel meg te is bemehetsz a mintaadó szobába :)

Fel a fejjel és gyors babásodást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

kokusz :( azért ne add fel!!! Nekem is egy 52. napi PÉ-ből lett a baba :) (már temettem a ciklust :) )
Vendég

zöldcoca, többiek: bocsi, ha nem írok mindenkinek külön is... de azért még mindenkinek szurkolok... ahányszor csak elolvasok egy hozzászólást!!!!!!
Vendég

Csakegy

Köszi a biztatást, most tényleg rámfér. Tegnap kiborultam picit már ettől az egésztől .... valahogy el kellene engedni ezt a témát.
kokusz

Csakegy,
soha nem volt még ilyen jó orvosom aki ennyire partnerként kezelt volna! Metformin :? Tudod mennyit bírok szedni belőle??? Napi 1x felet!!! Az 425mg az 1700 helyett!!! Én nem bírom ezt a szert! Ez nagyon szomorú, de tudomásul kell venni. Pokol volt az életem a folyamatos hasmenéssel. Nem mehettem sehova! Boltba is nehezen! Egy betervezett Balatoni egynapost is le kellett mondanunk miatta! Nemtudok tenni semmit, fokozatosság ide vagy oda, 26 nap után (!!!) én még mindig 1x felet tudok szedni. Szerinted mi hatása van ilyen mennyiségben???
Vendég

kokusz: persze, hogy el kellene... de könnyű mondani sajna :( én ugyanezt játszottam... nálam valszeg az jött be, hogy pont nyaralás előtt eszem ágában se volt teherbe esni :) .... és akárki akármit is mondott, egyébként nem tudtam volna leszállni a témáról...

nem is tudom, adhatok-e ezzel kapcsolatban tanácsot (hiszen nekem már sikerült, így könnyű nagyszájúnak lenni...) ... szerintem aminek értelme lenne ha külső segítséget kérnél... valaki akivel jól el tudsz beszélgetni a témáról, aki segít rendezni a vágyaidat, gondolataidat... én egyébként már ott tartottam, hogy új munkahelyet kezdtem keresgélni... mert a mostanin csak a baba miatt maradtam... és úgy döntöttem, hogy nem lesz ez így jó... várok, várok... aztán egyre jobban elegem lesz az egészből...

szóval annyi minden van amit érdemes átgondolni... és igenis tervezni kell a baba nélküli életet is (mármint a baba eljöveteléig tartót :) ) ... mi a nyaralással voltunk így... azt mondtuk, nem izgat a babaprojekt... nyaralni menni kell, nem borítjuk fel az életünket... és spórolni se kezdtünk, hogy mostmár nadrágszíj mert ha majd jön a baba...

nagyon nagyon szurkolok... és nem csak a baba miatt... hanem azért is, hogy addig is képes legyél teljes életet élni... mert ahogy én látom, ez a legnehezebb.... (magamból kiindulva)
Vendég

áfonya :(

Nem próbálod ki a kecskerutateát? Nekem attól semmi bajom nem volt!!!! (napi 1 litert ittam belőle...)
Vendég

Csakegy

Nagyon kedves vagy, köszönm :) Eszembe jutott már a külső segítség és kerestem is egy pszichológust aki ilyen esetekkel foglalkozik. Még nem hívtam fel de szerintem fel fogom. Nem akarom hogy erről szóljon az életünk hogy görcsölünk ....

Most mi is megyünk nyaralni és már nagyon várom. Talán ott e tudok majd kattanni a témáról :)

Ti mennyi ideig próbálkoztatok? Huu új munkahelyet is akartál keresni?

Tényleg ez a legnehezebb része az egésznek, és ezt azok nem értik meg akiknek hipp-hopp öszzejön.
kokusz

Csakegy,
de kipróbáltam, csak abbahagytam mikor jött a metformin, mert mindenki azt mondta sok egyszerre a kettő. Jó is hogy eszembe juttattad, visszatérek ahhoz (is) meg mellette az a napi fél bogyó... hát nem tudom. Én a gyógynövényekben is csak mérsékelten hiszek, de inni fogom, ártani biztos nem fog. Már minden szalmaszálban kapaszkodom.
(És ne haragudj az elöbbi kirohanásért, csak utálom magam hogy mindenkinek segít az a nyomorult bogyó, én meg nem tudom szedni :cry: )
Vendég

kokusz: jó kérdés, meddig próbálkoztunk... tavaly májusban úgy hagytam abba a fogigátlót, hogy tudtam, hogy nehéz menet lesz a PCO miatt és valszeg egy meddőségiben kötök majd ki... de pont emiatt hagytam abba a fogigátlót már akkor... mert idén májusban akartuk hivatalosan elindítani a babaprojektet... Aztán talán október körül rájöttünk, hogy úgysem tudnék spontán teherbe esni és akkor minek védekezni... és nemsokrára el is kezdtem hőmérőzni... és nem sokkal később megtaláltam az indexen a beírást a kecskerutateáról... és lett egy peteérésem. Közben januárban a meddőségibe is bejelentkeztünk (ahová végül a vérvételek után nem mentem vissza)... aztán februárban a belgyógyászhoz...

Így jó kérdés, hogy mióta próbálkozunk....

A tuti az a január... akkor döntöttük el teljesen a dolgot...

De lelkileg én már sokkal korábban felkészültem arra, hogy kemény menet lesz... már évekkel ezelőtt...

(vicces... régen az egyik PCO-s ismerősünk azt mondta, hogy örül, hogy nem tudta korábban... én meg azt, hogy annak örülök, hogy tudtam... így az első sokkon hamar túlestem és eleve extra egy évvel kalkuláltam...)

nekem gondolom így azért könnyebb volt a dolgom...
Vendég

Csakegy

Értem :) hát én is azt mondom jobb ha az ember lánya hamarabb tudja hogy gond van. Én is tudtam. Én tavaly augusztusban raktam le a fogamzásgátlót és októberben mentem dokihoz. Azóta tart ez az egész .....
kokusz

kokusz: össze fog jönni :)

de tényleg az a lényeg, hogy ne álljon meg emiatt az élet... szerintem arra akár egy kapcsolat is rámehet... a férjem mondjuk türelmes típus de néha szerintem már neki is tele volt a hócipője... és ha ez még így ment volna évekig akkor tuti, hogy teljesen tele lett volna neki... Mi ez ellen úgy védekeztünk, hogy soha nem eröltettük a dolgot... tehát OK, hogy szexelni kell a babához, de csak azért mert PÉ-m volt ha nem akartuk, nem szexeltünk... (most is... a PÉ napján nem volt szex mert nem volt hozzá kedvünk... és lexartuk... magasról... ).... nálunk ez sokat javított a helyzeten... (ld. ne ölje meg a babaprojekt az intimitást...)

szerintem ez a legnehezebb... én ezért féltem pl. a stimulálástól... mert ott ha akartam volna, ha nem szexelni kellett volna.... mert benne lett volna egy csomó pénzünk, energiánk stb. Ennél akkor már az inszem is jobban hangzik mert ott legalább nem kell parancsra...

Ja.. nekem mondjuk végig volt egy dilemmám a sok UH-val kapcsolatban...

szóval mindenki aszongya, hogy nem jó a síkosító ha az ember babát akar ... mert nem túl spermabarát... namármost a sok UH-zásnál mindig telenyomják az embert síkosító xarral... nem hiszem el, hogy ez nem változtatja meg a hüvely PH-ját ...

na szóval nekem ez volt a másik dilemmám...
Vendég

Csakegy, minden bizonnyal igazad van, hogy elég stresszes így az életünk, ugyanakkor bizton állíthatom neked, hogy Szili sem fogant nyugis körülmények között, sőt, sajna a terhesség alatt és után is kissé felfordult életünk volt. Meg amúgy is nyugtalan alkat vagyok.

Kokusz, szerintem nem kéne még feladni, még nagyon tuti lehet ez a görbe, van, akinek csak a 21. napon van peteérése, és többnyire abból teremnek a babák. Ha nem hiszed, járj utána (a fertilityn)! Úgyhogy nyugi! Persze itt van nekünk jó példának Csakegy cikluskája is, az 52. napi pé-vel (ha jól emlékszem)!
Vendég

athiz: és semmi remény a költözésre? :( :( :(
Vendég

Csakegy

Tudom hogy összejön, dehát ugye türelmetlen vagyok :)
Ami az UH-t illeti hát elgondolkodtató ....

Athiz

Nem adtam fel :) nekem is volt már 22. napon PÉ-m .... szóval várok.
kokusz

Csakegy, egyenlőre nincs esély, hogy elköltözzünk, majd pár év múlva, ha még kibírom! Remélem! Vagy nem történik valami csoda, ami nagyon rámférne minden szempontból!
Vendég

Csakegy!

A méhpempőből melyik fajtát etted? És hogyan hadakoztál még a gombák ellen?

Kép
zölddisznó

Hőgörbe-szakértők! Tudtok segíteni? Megpróbálom feltölteni az eddigit, szerintem nem volt eddig pé.

Kép hőgörbe [/img]
babancs

Babancs!

Szerintem ha a 7-8 napon lett volna, akkor már vagy ketten lennétek, vagy éppen menstruálnál. Utána nem nagyon látszik semmi. Hány naposak a ciklusaid?

Kép
zölddisznó

Babancs,
szerintem sem volt :(
Szép nagy fűrészfogak, és az biza nem jó jel...
Vendég

Köszi zölddisznó, áfonyaaa!

Szomorú vagyok :cry: Szóval nekem ez a napi 2*500 mg metformin nem csinál pé-t.
Nem tudom hány naposak a ciklusaim..a legutóbbi is csak Norcoluttal jött össze.

Kérjek nagyobb dózisú metformint? Vagy palástfűtea? Vagy closty? Azzal meg túlstimulálódnék..

Köszi csajok, hogy megnéztétek..kullogok vissza a PCO-s topicba.

Kép
babancs

sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni?
2 évvel ezelött elkötőtték a petevezetékemet császár közben.
Jövőhéten visszacsinálják.Tud valaki valami statisztikát,hogy mennyi esélyem van teherbe esni?
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
miért kötötték el? Te kérted?
Vendég

nekem 3 lány után jött össze akisfiam,de koraszülött lett és mivel farfekvéses volt megcsászároztak,de 9 óra múlva meghlt a kisfiam.utána szültem még kétszer (lányok)az utolsó terhességemnél azt mondták,hogy fiú igy kértem,hogy mivel császárral szülők kössenek el.amikor közölték,hogy lány kértem,hogy mégse kössenek már megcsinálták.igy most van öt lányom és egy depressziós férjem.
surmi
kockasfulunyul

bocsi a helyesírásért,de akadozik a billentyűzetem
surmi
kockasfulunyul

Ne haragudj Surmi de több dolgot nem értek.
Miért depressziós a férjed? Mert van 5 egészséges lánya?
Ha az utolsó fiú lett volna akkor nem akarnál több gyereket, így hogy lány lett így igen?
Én ezzel kapcsolatban statisztikát nem tudok, a Google-lel biztosan találsz ezzel kapcsolatban is valamit. De mi lesz ha sikerül, és az is lány???
Bár volna lehetőségem szülni (ha nem is 5öt) a lányom mellé még lányokat!
Vendég

Lányok!

Holnap a fókuszban egy titokzatos, teherbeesést segítő vakcináról lesz szó, ami krónikus (akár tünetmentes) nőgyógyászati panaszokon segít. Szerintem Gynevac.
Van valakinek tapasztalata?

Kép
zölddisznó

Coca,
rákerestem, van róla egy oldal: www.gynevac.hu
Vagy ezt már ismered?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?