kokusz: persze, hogy el kellene... de könnyű mondani sajna
én ugyanezt játszottam... nálam valszeg az jött be, hogy pont nyaralás előtt eszem ágában se volt teherbe esni
.... és akárki akármit is mondott, egyébként nem tudtam volna leszállni a témáról...
nem is tudom, adhatok-e ezzel kapcsolatban tanácsot (hiszen nekem már sikerült, így könnyű nagyszájúnak lenni...) ... szerintem aminek értelme lenne ha külső segítséget kérnél... valaki akivel jól el tudsz beszélgetni a témáról, aki segít rendezni a vágyaidat, gondolataidat... én egyébként már ott tartottam, hogy új munkahelyet kezdtem keresgélni... mert a mostanin csak a baba miatt maradtam... és úgy döntöttem, hogy nem lesz ez így jó... várok, várok... aztán egyre jobban elegem lesz az egészből...
szóval annyi minden van amit érdemes átgondolni... és igenis tervezni kell a baba nélküli életet is (mármint a baba eljöveteléig tartót
) ... mi a nyaralással voltunk így... azt mondtuk, nem izgat a babaprojekt... nyaralni menni kell, nem borítjuk fel az életünket... és spórolni se kezdtünk, hogy mostmár nadrágszíj mert ha majd jön a baba...
nagyon nagyon szurkolok... és nem csak a baba miatt... hanem azért is, hogy addig is képes legyél teljes életet élni... mert ahogy én látom, ez a legnehezebb.... (magamból kiindulva)