Na, írtam korábban egy hosszabbat, erre tök sokáig nyommogott rajt, erre elmentettem wordbe, hátha nem küldi el... nem is küldte. Így bemásolom most. Ja, és még be sem jött utána ez a sz@r...
"Katus,
örülök, hogy meglett apénztárcád!
Úgy küldte vissza valaki? Hogy volt? Pénzzel együtt...? Vagy csak papírok?
Jó a kép a srácokról, hogy ügyködnek az asztal fölött!
Máté pancsis képe meg csúcs!
Reni és Kriszti
gratula a sikeres vonalzókhoz!
Reni,
remélem sikerül Lara szúnyogcsípéseit eltüntetni!! Utálatos dolog felnőtt fejjel is, pléne meg egy kisgyereken!
És még nagyok is...
Kriszti,
és milyen volt a vasárnap délután? Pihentetek vagy voltatok valahol?
Niki,
aranyos Szinti a kosárban, várjuk a lufis képeket is!
Lehetséges, hogy Szinti inkább apukájára hasonlít vagy csak nem tudom eldönteni, mert mindkettőtök jól benne van? Én úgy látom inkább Apja lánya!
Aztán lehet, hogy nem...
Erika,
húú, szuper, hogy jól sikerült a Balcsis hétvége!!
Volt benne minden, buli, strand, pancsi.
ha Alíz meg jól elvolt anyóspajtással, akkor hajrá legközelebb is!
Vagy akkor már hármasban. Bár egy-kettő ilyen kettesben-hétvége attól még lehet...
elalvás:
Dorka általában kézben alszik el, ez az egy, amit nem tudtunk elkerülni, sokat volt ölben a hasfájás miatt és most már ez a menő nála..
Persze előfordul, hogy felveszem, mert látom, hogy álmos, ringatom, nem alszik, még csak le sem rakja a fejét a vállamra, akkor lerakom a kiságyba, kicsit nyüsszög, aztán percek alatt eéalszik magától. Viszont most már korábban elalszik este, inkább közelebb a 9-hez, mint a tízhez. Vagy az uccsó, 9-es szopiban elalszik, vagy közvetlen böfi után nagyon hamar elpunnyad. És reggelig húzza, ma már fél 8-kor kelt, így az éjszakák továbbra is folyamatos alvással telnek, se egy szopi, se egy sírás, kopp-kopp...
Nappal nem alszik sokat, általában csak bólogat olyan fél órákat, 40 perceket. Ritka az, amikor egy óránál többet alszik, akkor viszont van, hogy 2-2,5-et is. Ki érti??
fürdés:
Mi a kiskádban egyre nehezebben férünk el, már átlósan fekszik, de így is sokszor be vannak húzva a lábai, lassan költözünk a nagykádba...
A védőnő, és mások is mondták már, hogy jó hosszú baba. 49-el született, most 60 cm. Nemtom kitől örökölkte, egyikünk sem egy óriás...
Na, most fel is kelt, ennyi volt a bólogatás...
És Gabi,
örülök, hogy jól érezted magad a lagzin!
Az, hogy Levi előbb mondta, hogy Apa, nem baj, attól még te vagy az ANYA!!
És milyen ügyi, hogy totyog már!!
Ez igen!
"