Új privát üzeneted érkezett!

Na, csak délig volt nyugi. Mira sírt, érte kellett mennünk. Ennyit a szabadnapunkról. :cry:

Igen, soproni vagyok de Harkán lakunk. Lehet találkoztunk már valahol. Mindjárt keresek egy fotót magamról.

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Hát ennyit a gyerekek szolidaritásáról,nincsennek tekintettel anyára-apára :lol: :cry:
megmondon őszintén,hogy nem vagy ismerős :oops:én ide még nem tudok képet feltenni(nem vagyok gyakorlott szgépes),de albumot már csináltam.
nekünk ez az első év,hogy míra nyaral,kicsit féltem is,hogy jól fogja-e bírni,de szecső is vele van és szerencsére semmi gond nem volt.sőőőt!még nem is nagyon hiányoztunk nekik az elején,de tegnap már ők hívtak minket telefonon.jövő héten meg már jönnek is haza,de még egy hétre lepasszoljuk őket anyukámnak miskolcra :P :oops: .úgyhogy nekünk lesz még nyugalom.

a ti bébieitek is vacakul aludtak éjjel?nekem zóra a szokottnál is többet volt ébren,talán a frontot érezte :roll: .remélem ma éjjel már jobb lesz,akig látok ki a fejemből.De a VASALÁST BEFEJEZTEM :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!

Sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt! Máté jól aludt, kétszer ivott teát.
Nekem viszont sz@r volt, mert velünk szemben a Juventus étteremben reggel 5-ig lagzi volt, bömbölt a lakodalmas.
Csukott ablaknál halálos meleg volt, nyitottnál meg a zene.
Nekem is kéne vasalnom! :x

Nagyon ügyes Zóra, hogy már megy, mint egy kis pingvin. :)
Máté a bútoroknál kapaszkodva halad, de napról napra ügyesebb.
Ő még kis kádban fürdik, ülni csak kb egy hónapja tud, (állni még nem tud kapaszkodás nélkül) igazából az óta fejlődik ilyen rohamosan.
Sokáig feküdt (ordított) egy helyben, először 6 hónaposan fordult a hátáról a hasára és csak 7 hónaposan vissza :)
Mondjuk ő 36 hétre született. Volt mit behoznia. :)
Milyen kár, hogy elköltöztetek, jó lett volna találkozni.:(

Jó pihizést!

katus78

Sziasztok.

Csilla,Bence 5 órát aludt egyhuzamban,ilyen talán még nem is volt :shock: Próbáltuk már a popsirázós módszert :lol: ,de vagy 1 órán át tartott mire elaludt,közben üvöltött.Feladtuk.De azt hiszem ez lesz a jó módszer,újra megpróbáljuk,most már talán sikerül.

Mirama,sajnálom,hogy ez nem jött össze. :( Pedig közben olyan jó egy kis csend.

Katus,nekem is kell vasalni :( ,de nagyon nincs kedvem.Inkább sütök egy kis piskótatekercset.
Nálunk itt tegnap nagy dudálások voltak délután,lehet ők mentek hozzátok.
Nem hiányzik az esernyőd? :oops: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Én még nem vettem rá magam a vasalásra, igaz nem is volt még rá időm! Majd ha Máté elaludt, akkor felém fordítom a ventillátort és vasalok! :lol:

Látod én már el is felejtettem! :oops: :lol:
Héten egy hintázás? :)

Máténál sem jön be a hátsimogatás :( Ő is üvölt, akár egy órán át!
Tegnap előtt felébredt 21-kor, nem vettem ki 23-ig ott ültem a kiságy mellett, simogattam, énekeltem, nem sírt, de nagy küzdés árán aludt el. Én már majd elaludtam ülve :lol:

katus78

sziasztok!
akkor csak az én pici lányom volt gyagya?! :twisted:
katus
értem,a többiek ezt biztos tudták(így jár,aki későn kapcsolódik :oops: ).de most már biztos bence is elindul,zóránál is a bútorok melletti oldalazás volt az előző fázis.és most meg olyan ügyes lett egy pillanat alatt,hogy már nem is pingvin-csak úgy "szeli" át a szobát!! :lol: na nem viszi túlzásba a sebességet,de halad.és nem is huppan fenékre olyan sokszor.szóval hirtelen megügyesedett.észre sem veszed és bence is szaladgál :wink:
és ti hajnussal együtt szoktatok sétálni?bizony,én is sajnálom,hogy elköltöztünk :cry: .személyesen is megvitathattuk volna a gyereknevelést :wink: .
mindenkinek jó pihenést,jó éjszakát!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

jó éjszakát mindenkinek!
ma felváltva műsoroznak, épp ágnes van ölben :roll:
amica

LAnyok!

Mit tegyek a kicsikem szunyogcsipeseire? 16 DB! :( :evil:
Es mindegyik tök dagadt, de nem vakarja vagy ilyesmi, csak k.... rondak!

Jo iccakat MINDENKINEK!
RENI

Kép
Kép
reni76

sziasztok!

mirama:de jo lehetett egy kicsit egyedül...gyerköcök nélkül..kell is néha nem?

reni:én fenisztillel szoktam kenni,eddig bevált..idén rohadt nagy szunyogok vannak és még mekkorát csipnek.. :shock:

amica:köszi a biztatást..remélem hamar eltelik.ha azt vesszük már nincs sok hátra! :D :D :D :D
de jo neked már a kezedben tarthatod a gyönyörü kislányod!és amugy milyen baba?alszik éjjel?
a pelusos dolog:nem tudom menni fog e,,ha nem megy nemeröltetem....akkor majd késöbb probálkozunk,csak gondopltam nár meleg meg minden biztos könnyülesz,de ott van még a jövö nyár is :D

na jo éjszakát mindenkinek!
puszi

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Szemizo!

[quote="Szemizo"]a írta:Szemizokkor csak az én pici lányom volt gyagya?!

Az én pici fiam, ma kb 10 szer volt fent! :(
Ebből az egyik 1 órás volt, sírt nagyon :cry: Ringatni, babusgatni kellett.

[quote="Szemizo"]d írta:Szemizoe most már biztos bence is
Máté :lol: :lol: :lol:

Hát ez van, majd csak alszanak egyszer. :)

Hajnussal csak kétszer, háromszor voltunk sétálni, bár remélem megyünk többször is.

Mi Erikával, és Alízzal szoktunk sétálni.

katus78

szia [color=darkred]katus[/color]!

alig vártam,hogy idejöhessek(most fejeződik be az ebéd).éjféjkor ötlött eszembe,hogy összekevertem a fiúkat!zóra szopizott,nekem meg félálomban bevillant,hogy a bence a hajnusé,máté a tiéd.ne haragudj,nem tudom mi volt velem tegnap este(lehet,hogy én is meggyagyultam?! :oops: )szóval 10 és fél órája csak ezen járt az agyam,még egyszer [color=darkred]ezer bocs[/color]!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

úgy látom nem jött össze a kiemelés,KATUSTÓL KÉREK BOCSÁNATOT.színesben és nagyban szerettem volna,de nem sikerült :cry: a szöveget dekorálni.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Tegnap falunap volt Lövőn! Tök jól éreztük magunkat! Szinti kapott egy lufit és nagyon tetszik neki. Rákötöttem a lábára és azt élvezte hogy ő rángathatja! Meg megmarkolja és rázza! Olyan édes! Már pár napja folyamatosan pezseg a kiscsaj, forog. Már 1 másodpercre sem lehet egyedül hagyni! Szinte minden nap csinál valami újat! Már mászó pózba emeli magát!

KépKép
nicika

Szemizo!

Jaj, ne hülyéskedj, nincs miért bocsánatot kérned, előfordul bárkivel, jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Főleg te most csatlakoztál, ennyi anyuka, gyerek, nem csoda, ha összekeversz minket.

Én az elején azt sem tudtam ki kivel van, volt egy kis cetlim, arra írtam ki a neveket, pedig akkor még nem is voltunk sokan. :lol: :lol: :oops:

katus78

Nicika!

Nagyon ügyes Szinti!

Légyszi, tegyél fel új képeket olyan kiváncsi vagyok mekkorát nőt már.

katus78

Csilla!

Ügyi vagy, menni fog a dekorálás is!

katus78

Sziasztok!!!!

Megérkeztünk tegnap es Balcsiról!!!! Nagyon szuper volt, jó volt egy kis kikapolódás. Szombat este Alsóörsön voltunk, ott iszogattunk, beszélgettünk, aztán körülnéztünk a szórakozóhelyeken. Vasárnap meg Badacsonyban fürödtünk. Szerencsére délutánra már igazi strandidő lett. Vízibiciglit béreltünk, azon fürödtünk, napoztunk. Szuper volt a víz is.
Alíz is nagyon jó kislány volt, anyós máskor is bevállalja!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasok!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus! Igérem rakok fel képet! Majd ma csinálok egy lufis fotót!

KépKép
nicika

Addigis mutatok egy 07.17-ei jópofa fotót! :)
Kép

KépKép
nicika

Ez pedig egy július 20-án készült kép:
Kép

KépKép
nicika

Ja és imádja a lábát babrálni és rágcsálni:
Kép

KépKép
nicika

Na jó napot mindenkinek!!!!!!!!

Tegnap 5-kor értün haza,de nem jutottam géphez meg fáradt is voltam,mert hajnalban aludtam 2 és fél órát.
Az esküvő kurva jó volt majd teszek fel képeket igaz nem lettek olyan jó minőségüek.
És ami a legjobb hír,hogy Levi elindult csütörtökön azóta csak megy és megy már nem is igényli,hogy valaki fogja a kezét.Olyan kis édi ahogy totyog.És ami kicsit fájó dolog számomra szombaton mikor én már a barátnőmnél voltam előiszogatásra,mert sík ideg voltam velük ellentétben az esküvő miatt egyszercsak jött egy sms,hogy az én drága Husikám kimonta,hogy APA.Kicsit elkapott a féltékenység,de úgyis olyan keveset van apjával megérdemelte,hogy az ő nevét mondja ki először.A hazautat Levikém igen élvezte sétágatni kellett vele mindekihez betért a fülkébe és tapperolt is alit csak ért,de főleg a fiukat.elszórakoztatta megint a jónépet!! :D :D
Katuséknál nagyon jó volt csak már bolond volt a fiam,mert álmos volt.

Katus!Örülök,hogy meglett a pénztárcád.Hogyan történt ez?Valaki van még ezen a világon aki visszajuttat ilyet?!!Fogacskád?

Nercsi!Igen olyan bocitőgyet csalogató frizkóval utaztunk haza.
Alíznak van olyan bébiúszója?Gondolom milyen jó lehetett elmenni barátokkal bulizni.

Nadine!Boldog 3-hót Dorkának!!Az nem árt neki ha annyira nyujtózkodik ügyes kiscsaj hamar fel fog ülni!! :D :idea:

Vero!Boldog 2-hót Ivánnak!Olyan hihetetlen,hogy már ennyi idősek ezek a kis csöppségek.

Kola!Jobbulást Virágnak sajnos nem volt már időm,hogy bemennyek hozzátok!Remélem már otthon vagytok és eszik Virág!!

Reni!Tényleg szupi a kocsitok és a rendszám is ideális.A képen nagyon édi Lara!

Nicika!Aranyos Szinti és hatalmas baba!

Hát most hirtelen ennyi ha valakit kihagytam elnézést,de olyan sokat írtatok,hogy győztem olvasni és jeggyzetelni,de még így is volt,hogy belekavarodtam.
Kicsinyítek képeket aztán dobok fel míg a picur alszik.
Vendég

Halihó :)

megvagyunk mi is, csak inkább egymással foglaékoztunk hétvégén, mert Gáborka ma már ment melózni... :(
Mindegy, végülis jól telt el, tudott pihenni, volt egy kis strand is, majd jövőre megyünk együtt mindenhova. :)

Mindjárt visszaolvasok, várjatok csak! :)

nadine81

Kép Kép Kép Kép Ezen a képen a háttérben van egy kislány annyira rávolt kattanva a Balázsra,hogy szegénykém már tiszta rosszul érezte magát. Kép Kép Kép Kép Kép Na itt röpültek a sérók ezerrel!!

Remélem most feltölti,mert az előbb nem engedte.Mindjárt felteszem a csokromat is.
Vendég

Sziasztok!

Katus!
Na hála az égnek,hogy meglett a kezelési kártyád! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Durva a történet!
Örülök,hogy elégedett vagy a munkánkal. :D

Gabóca!
Te voltál a legszebb a lakodalomban!!!!!!!!!!!!!Bármelyik csaj(még a menyasszony is)elbújhatott mögötted. :D
Valaki rákattant a párodra????

Szombaton gulyás-partyztun egy barátunknál és fotóztunk Veroval párat.
Voltak Szonja korabeli kisgyerekek ezért ő is szuperül érezte magát.Kép

Kép

Kép

KépKép
eszti76

gabó!
én itt új vagyok,gratula az esküvőhöz!ez aztán buli lehetett a javából!írtam,hogy a mi esküvőnk is most volt,de az csak 5 percig tartott(összesen).most kicsit irígykedek :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Gabóca!
A másik koszorúslánynak nem 2 gyermeke van és elvált?Talán Szilvi a neve?Ebben nem vagyok biztos.
Katus le akart fotózni de az autójukban keletkezett hiba miatt nem ért oda a tanácshoz.
Kép

KépKép
eszti76

gabó!
szóval nem a ti esküvőtök,de a koszorúslányok rucija is irígylésre méltó.no meg a buli!bár van nekem buli ha itt nyüzsög mindhárom gyerek :lol: :shock: :wink: :roll: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kriszti!
Szemizoval pont egy napon szültük a kislányainkat.Onnan eredeztetendő a barátságunk.Több mint 3 éves! :D :D :D

KépKép
eszti76

Eszti!Hát te vagy az egyik legédesebb a csajszi a világon köszönöm a dícséreteket.az az igazság,hogy talán most volt az első alkalom úgy igazán mikor ki voltam békülve magammal és szépnek éreztem magam.anyu olyan szépen kifestett,hogy csak lestem.
Találkoztam Katussal előzö nap és monta,hogy lehet eljön arra és sajnálom,hogy nem ért oda.
De igen a Neve Hauska Andrea (20 éve ismerem).A kisfiú 10-éves a kislány 4.Most kint lakik Bánfalván a szüleinél.Osztrákba dolgozik,de hogy mit nem tudom.
Hát most mond meg egy tizen akárhány éves kiscsaj rámozdult.

Nagyon jók lettek a képek édi vagy Iván babával,de ha nem harakszol meg akkor ezen a képen Iván baba édibb. :D :D :D
Eszméletlen mennyit változott a legutobbi kép óta ami fel lett téve.
Úgy kb. már tudod mikor lesz a buli?Vagy még nincs közös nevező?

Szemizo!Köszi tényleg nagyon jó volt nem sok esküvőn voltam eddig pályafutásom során,de ez ott volt a szeren.Hál isten barátnőm sem volt rosszul,mert ált. reggel meg este szokott hányni(terhes),de nem volt semmi gáz.Úgy pörgött mint egy búgócsiga már néha rá kellett szólnom,hogy kicsit pihenje nehogy baj legyen,de nem így lett.
Majd ha a gyerkőcök akkorák lesznek ti is buliztok egy jót elmaradt esküvői buli cimszó alatt.Hát ha nekem lesz valaha az életben én sem akarok akkora dáridót nem is leszünk majd sokan talán 30-an.De ez még a jövő szele.
Gratulálok Zorának nagyon ügyi baba.
Ja majd még feldobom a csokromat bár már közel sem olyan szép mint volt.
Vendég

Na, írtam korábban egy hosszabbat, erre tök sokáig nyommogott rajt, erre elmentettem wordbe, hátha nem küldi el... nem is küldte. Így bemásolom most. Ja, és még be sem jött utána ez a sz@r...

"Katus,
örülök, hogy meglett apénztárcád! :) Úgy küldte vissza valaki? Hogy volt? Pénzzel együtt...? Vagy csak papírok?
Jó a kép a srácokról, hogy ügyködnek az asztal fölött! :)
Máté pancsis képe meg csúcs! :) :)

Reni és Kriszti
gratula a sikeres vonalzókhoz! :)

Reni,
remélem sikerül Lara szúnyogcsípéseit eltüntetni!! Utálatos dolog felnőtt fejjel is, pléne meg egy kisgyereken! :( És még nagyok is... :(

Kriszti,
és milyen volt a vasárnap délután? Pihentetek vagy voltatok valahol? :)

Niki,
aranyos Szinti a kosárban, várjuk a lufis képeket is! :) Lehetséges, hogy Szinti inkább apukájára hasonlít vagy csak nem tudom eldönteni, mert mindkettőtök jól benne van? Én úgy látom inkább Apja lánya! :) Aztán lehet, hogy nem... :)

Erika,
húú, szuper, hogy jól sikerült a Balcsis hétvége!! :) Volt benne minden, buli, strand, pancsi. :) ha Alíz meg jól elvolt anyóspajtással, akkor hajrá legközelebb is! :) Vagy akkor már hármasban. Bár egy-kettő ilyen kettesben-hétvége attól még lehet... :wink:

elalvás:
Dorka általában kézben alszik el, ez az egy, amit nem tudtunk elkerülni, sokat volt ölben a hasfájás miatt és most már ez a menő nála.. :( Persze előfordul, hogy felveszem, mert látom, hogy álmos, ringatom, nem alszik, még csak le sem rakja a fejét a vállamra, akkor lerakom a kiságyba, kicsit nyüsszög, aztán percek alatt eéalszik magától. Viszont most már korábban elalszik este, inkább közelebb a 9-hez, mint a tízhez. Vagy az uccsó, 9-es szopiban elalszik, vagy közvetlen böfi után nagyon hamar elpunnyad. És reggelig húzza, ma már fél 8-kor kelt, így az éjszakák továbbra is folyamatos alvással telnek, se egy szopi, se egy sírás, kopp-kopp... :)
Nappal nem alszik sokat, általában csak bólogat olyan fél órákat, 40 perceket. Ritka az, amikor egy óránál többet alszik, akkor viszont van, hogy 2-2,5-et is. Ki érti?? :)

fürdés:
Mi a kiskádban egyre nehezebben férünk el, már átlósan fekszik, de így is sokszor be vannak húzva a lábai, lassan költözünk a nagykádba... :)
A védőnő, és mások is mondták már, hogy jó hosszú baba. 49-el született, most 60 cm. Nemtom kitől örökölkte, egyikünk sem egy óriás... :)

Na, most fel is kelt, ennyi volt a bólogatás... :)

És Gabi,
örülök, hogy jól érezted magad a lagzin! :)
Az, hogy Levi előbb mondta, hogy Apa, nem baj, attól még te vagy az ANYA!! :) :)
És milyen ügyi, hogy totyog már!! :) Ez igen! :)"

nadine81

Eszti!Hát te vagy az egyik legédesebb a csajszi a világon köszönöm a dícséreteket.az az igazság,hogy talán most volt az első alkalom úgy igazán mikor ki voltam békülve magammal és szépnek éreztem magam.anyu olyan szépen kifestett,hogy csak lestem.
Találkoztam Katussal előzö nap és monta,hogy lehet eljön arra és sajnálom,hogy nem ért oda.
De igen a Neve Hauska Andrea (20 éve ismerem).A kisfiú 10-éves a kislány 4.Most kint lakik Bánfalván a szüleinél.Osztrákba dolgozik,de hogy mit nem tudom.
Hát most mond meg egy tizen akárhány éves kiscsaj rámozdult.

Nagyon jók lettek a képek édi vagy Iván babával,de ha nem harakszol meg akkor ezen a képen Iván baba édibb. :D :D :D
Eszméletlen mennyit változott a legutobbi kép óta ami fel lett téve.
Úgy kb. már tudod mikor lesz a buli?Vagy még nincs közös nevező?

Szemizo!Köszi tényleg nagyon jó volt nem sok esküvőn voltam eddig pályafutásom során,de ez ott volt a szeren.Hál isten barátnőm sem volt rosszul,mert ált. reggel meg este szokott hányni(terhes),de nem volt semmi gáz.Úgy pörgött mint egy búgócsiga már néha rá kellett szólnom,hogy kicsit pihenje nehogy baj legyen,de nem így lett.
Majd ha a gyerkőcök akkorák lesznek ti is buliztok egy jót elmaradt esküvői buli cimszó alatt.Hát ha nekem lesz valaha az életben én sem akarok akkora dáridót nem is leszünk majd sokan talán 30-an.De ez még a jövő szele.
Gratulálok Zorának nagyon ügyi baba.
Ja majd még feldobom a csokromat bár már közel sem olyan szép mint volt.
Vendég

Gabi,
tök jó lehetett az eskembeskem, nagggyon szép voltál! :) Nincs véletlenül egy közelebbi képed a menyasszony menyecskeruhájáról? Nekem is hasonló volt, kíváncsi vagyok mennyire... :)

Iván-baby tényleg nagyon sokat változott, nagggyon szép baba! :) Kíváncsi vagyok milyen legényke élőben!! :)

És Gabi,
ha tudnád, én kislány koromban hány idősebb "bácsira" voltam rámozdulva... :D :shock: :D :D

nadine81

Nadine!Nem baj ha kézben alszik majd leszokik róla.Szerintem a hasfájós babáknak a nagy része kézben alvós,mert ugye mikor fáj a poci cipelni kell.Vagy nem?Nekem hál isten nem volt benne részem.Én meg már azt szeretném megérni,hogy egyedül aludjon el,mert néha az agyam kivan mikor ott kell feküdnöm mellette fél órát.de ahogy nőnek változnak.Mikor pancsiztok nagy kádban?
Levi sem volt jó alvó napközben (fél óra),de mindíg montam ha átalussza az éjszakát és kitudom magam pihenni akkor letojom mennyit durmol napközban.Most másfél óránál tartunk.
Így van én vagyok a nagybetűs anya

Na feldobom a csokrot. Kép
Vendég

Nekem az idősebb bajuszos bácsik tetszettek apró koromban. :oops: :oops: :oops: Most a körszakáll a favorit és a kopasz fej.Nem baj ha külön-külön fedezhető fel valakin. :D :D :D

Gabóca!
Igen az Andira gondoltam.Ismerem a volt férjét.Legutóbb egy benzinkúton dolgozott.
Náluk volt az,hogy végig azt mondták nekik a terhessége alatt,hogy lányuk lesz(az elsőnél)aztán fiú született.

Mit szólnátok az aug 15-hez?
Kép

KépKép
eszti76

Gabóca!
Szép volt a csokrod.
A gyerekek először azért mondják ki,hogy apa mert azt könnyebb.Attól még te vagy a favorit nála!!

KépKép
eszti76

gabóca!
akkor nálatok is először gyerek(ek),aztán esküvő?úgy vettem ki a szavadból,hogy nem vagytok házasok.

katus!
rájöttem,hogy mi zavarhatott még,mikor összekevertem a gyerekeket.hajnusnak nincs egy nagyobb fia is?mert mintha régen olyan vonalzója lett volna.vagy csak rosszul emlékszem és most hajnustól is kérhetek bocsánatot,hogy a nyakába varrok még egy gyereket?! :oops: :roll: :wink: :lol:

eszter!
csak aztán a nagy partizás után el ne felejtsetek elindulni bp-re!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

és ez a sok gond az alvásokkal!miért ilyen bonyolult az élet?aki nem bír egyedül elaludni,az utána már alszik rendesen,aki meg elalszik rendesen,az éjjel többször felébred :twisted: :evil: !?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok.
Csak gyorsan pár szó,mert Bence az ölemben ugrál.

[quote="szemizo"]
írta:
szemizohajnusnak nincs egy nagyobb fia is?mert mintha régen olyan vonalzója lett volna.

De van,csak még nem volt időm megcsinálni a vonalzót.Egyszerűen nem tudok képet rakni hozzá :lol:

Gabó,mi ismerjük a kiscsajt :lol: Az öccse Isti osztálytársa.

Niki,a 2. kép a kedvencem!

Katus,hát én is remélem hogy megyünk még együtt sétálni.Csak szólj mikor értek rá.Nekem is volt az elején cetlim :lol: :lol:

A többit majd este,ha az ördögfióka elaludt.Már leszakad a karom.

Kép

Kép
hajnus

Nekem jó az aug 15!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Jaj Gabó, gyönyörű voltál!!!! (Szebb, mint a menyasszony)
Ezt csak súgtam, mert ugye ilyet nem szabad mondani :)

Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk megnézni, de elromlott a kocsink, még szerencse, hogy magy.országon, mert kint voltunk vásárolni a másik országban, és hazafelé a plázánál kezdett vacakolni.
Szerelő bácsi szerdára vállalta, a bibi csak az, hogy pénteken akarunk menni a Balcsira, és lehet nem lesz kész!!!!! :cry: :cry: :cry:

Viol!

Máté is ringatva alszik, volt egy-két hónap amíg nem aztán mos jön megint a foga, és hát kell neki a ringatás, az tudja megnyugtatni, hát igen azért a hasfájásnál is csak az jött be, megszokta.

Eszti!

Az került a legtöbbe!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
Jó lehetet a kerti parti, remélem megvolt a pohárka helyettem is! :)
Iván, nagyon aranyos, és rengeteget változott, nem tudom kire, hasonlít? :?: ( ja persze rád :lol: :lol: :lol: )

Ha jól értem, akkor Szonja és Mira egy napon született?
Úgy, mint Zóra és Máté?
Hát ez tök jó, már csak Szecsőnek kell "párt" találni.

Nicika!

Nagyon aranyos Szinti, tök jó az a kosaras kép!

Hajnus, mehetünk, írd meg nektek mikor jó, majd igazodunk, ha tudunk :lol:

katus78

Eszti!Hát apa kopasz is meg körszakállas is.
Igen ő az.Jó korán elment az esze 17-volt mikor született az Olivér most lesz 10-éves.és már el is vált.Persze ez nem törvényszerű,hogy mindenhol így legyen aki ilyen fiatalon gyereket szül és férjhez megy.
Nekem jó a 15-is .

Szemizo!Igen nem vagyunk házasok úgy voltunk vele először a gyerek aztán majd valamikor.Ha eddig jó volt így akkor még jó lesz egy darabig.

Hajnus!A kis Péter?Akkor láttam utoljára az öccsét mikor még ovodás volt!

Katus!Köszi nagyon aranyos vagy.De még tényleg jó,hogy nem kint rohadt le.

ja és ott volt a Geszti Péter meg a többi Rapülős faszi.Pont a tanáccsal szembe kajálta úgyhogy premierbe láttuk egymást.Hát élőben sem szebb a pasi.
Vendég

Csilla!
Eszemben sincs elfelejteni a bpi utat.Végre találkozhatunk! :P :P
Márr számolom vissza az időt.
Kép

Gabóca!
Hát igen,nagyon fiatal volt az Andi.Esetleg van most valakije?
Egy postássráccal láttam tavaly.
Húúú,akkor a párod halmozottan is az én esetem. :D :wink: :wink:

Katus!
Jól szóltál,ha csak kisbetűkben is.Iván tiszta én vagyok.Nem ám!Az öcsémre hasonlít nagyon(aki tiszta én vagyok :wink: :wink: )
Csak helyetted ittam! :D :wink:
Ki csinálja a kocsitokat?
Párod addig mivel jár melózni?

KépKép
eszti76

Csajok!
Hozzászólást kérek az aug.15-hez!
Szerintem piknik legyen.Mindenki hozzon azt amit eszik és iszik és akkor mindenki az ízlése szerint fogyaszt.Továbbá ülőalkalmatosságot.Javasolnám a vastag plédet.Mit szóltok eme javaslathoz?
Itt a numero uno számomra:
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Nekem is jó az aug.15!!
De hol lenne a piknik?
Jöhettek hozzánk is, nagy a kert, van hinta, csúszda, homokozó, medence.
Hapsik is jönnének?

KépKép
KépKép
mirama

Tőlem lehet a Krisztiéknél is! :D
Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Nekünk jó a 15. :lol: :lol: :lol:
Sajnos a szeretőm nem ér rá, de a férjem el tud jönni! :lol: :lol: :lol:

katus78

Mirama!

Én benne vagyok, hogy legyen ott :)

katus78

[quote="gabócacica"]
írta:
gabócacicaHajnus!A kis Péter?Akkor láttam utoljára az öccsét mikor még ovodás volt!

Akkor lehet,hogy nem ő? :lol: A srác Kornél,a nővére Vivien.De a kiscsaj mellett az az apja nem ?Na mindegy... :lol:

Nekünk nagy valószínűséggel nem jó a 15-e :cry: Valamikor azon a héten jönnek Anyuék,még nem tudom pontosan mikor.3 névnap is lesz egybe.18-án Anyué,20-a István és 23 Bence.
Olyan furcsa,hogy csend van itthon :D Bence alszik,Isti mesézik,Apa már elment dolgozni.Sajnos neki is véget ért a szabadság.

Mikor olvastam,hogy Levi kimondta,hogy "Apa",akkor jutott eszembe,hogy vajon Bencének kellene már valamiket mondogatni?
Leginkább azt mondja,hogy dádá :D meg,hogy nem :D Utóbbit már meg is érti.Ennyi elég ugye?

Mindenkinek jó éjszakát.Megyek kicsit még Kép

Kép

Kép
hajnus

Azt mondja a férjem, hogy miért nem 16-án jöttök, mert akkor focimecc lesz a tv-ben és akkor a férjek elvonulnának. Mondom be....na, Ök majd bébiszitterkednek mi meg dumálunk. :wink:

Szóval nyugodtan jöhettek ide de máshol is talizhatunk, nekünk mindegy! :)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

nekem is jo a 15.!
szupi! :D :D :D :D :D
Az hogy hol talizunk az mindegy! :)
Annyira kivancsi vagyok mar mindenkire!!

Kép
Kép
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?