Sziasztok!
Ma még vagyok,holnap délután elvisz a gyorsvonat engemet is
!
Lányok!
Állítólag az Alpok alján,Sopron,Szombathely környékén már csak 25 fok volt,kitartás,jön a hűvös
!
Athiz
Én is szeretek sétálni,ha tehetm,mindenhova úgy megyek,már ha a két gyerektől lehet
!Persze azért sokat kell vezetnem is,de nálunk nagy túrák vannak naponta
És szt egy kiadós tempós séta nem csak lazít,de javítja az állóképességet és persze fogyaszt is.Sőt.egy tempós séta legalább olyan jól fogyaszt,mint a futás
.Arról nem is beszélve,hogy a légzési és keringési rendszert baromira karban tartja..Biológia óra befejezve
!
Na,azért a tenger susmorgását is hallgatnám szívesen
!
Ja,Apának mondd meg,hogy a mosogatógéppel baromi sok vizet lehet spórolni
!
Takido
Gratula a szép eredményekhez,ne aggódj,kb mnden második embert (kismamát
) visszahívnak a 18. heti UH-ról.Nekem a fiamnál az áramlás miatt kellett visszamennem,mert látott egy tágulatot a doki vmelyik köldökzsinór éren ,bár azt mondta,hogy ez még akármi is lehet.Persze én utána olvastam és horrro dolgokra akadtam
!Persze semmi baj nem lett,legalább moziztam mégegyszer
.Villőnél uígy a szívét nem lehetett megfigyelni,mert olyan furin feküdt.Ráadásul úgy mozgott,hogy Jósa(nem ő volt most?
) doki leizzadt kétszer is,mire mindent megnézett.De a szívét nem tudta.Azt viszont igen,hogy talán lány
!
Igen,Bulcsúnak semmi baja,ma már nem volt hőemelkedés,szt a melegtől volt.Mondta is este,hogy "napszulát" kapott...
:D:D!Ez a napszúrás az ő szótárában...vegyítve a kapszulával
!
Nekem is írt már olyan időpontokat a babanet,hogy csak lestem
!
Áfonya
Akkor ezentúl ikres kismami leszel
!
Úúúúú,hogy én neveljem?Akkor már törött kézzel járkálna
!
Tudod mi a baj? Hogy szülő ezt is várja az iskolától...
Volt,aki kerek perec megmondta,mi az,hogy ő nevelje a gyereket?Az iskola nem arra van?
Kokusz
Húúú,én ezt már régóta látom.. :, Az egyetlen bizalmam abban van,hogy akiknek most kicsik a gyerekeik,azok ezt látják és lesz egy kis visszatartó erő.Talán visszájára hat egy kicsit a dolog...
Closty után mi következik?
Vagy már ne is következzen
:D!
Bali
De jó,hogy jöttél
!Mindig írni akarom az üzim végére,hogy merre vagy,de mindig utólag jut eszembe...
Na de megelőztél
!
Tüszős mandula
...remélem,már totál jól vagytok és Te nem is kaptad el...Nekem baromi szar volt pocakosan két gégegyulladás 1 hét szünettel...
Köszi a gratut
!
Mikor fogod az agyad használni?Hát majd ha megszülteik a legkisebb és szervezni kell a napokat
:D!Na,ne aggódj,járni fogod az agyad,mint állat
!
Lánykéréshez külön gratula
!Aztán tessék ám hamar visszaszerezni a versenysúlyt
!