Új privát üzeneted érkezett!

Tavly iylenkor volt egy vonalzóm (igaz másik fórumon), de aztán a sok sikertelenség miatt levettem. Most csináltam megint. Hátha szerencsét hoz! :wink:

moni

Kokusz!
Anyukámék 15 évet vártak rám. Nem lehetett tesóm sem. Szóval nekem ő az élő példa! És uyge akkor még hol volt az orvostud.! Se lombik, se semmi! Szóval nem feladni!

Athíz!
Nekem is eddig mindig bejött, másnak is megcsináltam!

Áfi!
Sokan sokfélék vagyunk! Kinek ez jön be, kinek az! Én hiszek benne.

moni

Móni,
épp azért nem fejtettem ki a véleményem a dologról mert hiszel benne. Higyj. Tényleg mindenki más, másban hisz, sok sikert a dologhoz... :)
Vendég

Moni

Hasonló cipőben járunk, én is késői gyerek vagyok. Anyukám 14 évig járt mindenhová. Néha adom csak fel egy kis időre aztán mindig sikerül összekaparni magam .... :)
kokusz

Sziasztok,

bocsi... egyszerűen nincs erőm írni... csak annyi, hogy ma megint bementünk az ügyeletre (megint barnáztam, de megint nem találtak rá okot)...

A lényeg:
20mm gestatios gyűrű és látható szívcsőpulzáció....

én dobtam egy hátast... kedden 7mm volt és még nem látszott a szívverés... én a napi 1mm növéssel számoltam így 11mm-re tippeltem... ehhez képest a 20 az rentgeteg... (5+6 vagyok)

ez olyan fura... a dokinő csak annyit mondott erre, hogy gyorsan nőnek...

Felírtak utrogestant... (hosszas könyörgésre)... napi 1-et kell szednem... este...

majd megpróbálok visszaolvasni és reagálni... de most hulla vagyok nagyon :(
Vendég

Szia Csakegy!

Amikor a SOTE II-n fetrengtem a bevérzésemmel, akkor volt olyan csaj is, akinek egész terhessége alatt volt vérzése, és nem tudták igazából, hogy mitől. Viszont már azért lépcsőzgetett, hogy megszülessen végre a gyermeke, mert már túlhordta, tehát semmi aggodalom, van ilyen.
Annyira örülök, hogy minden rendben, és gondolom láttad a szívpulzálást. Olyan tuti. Hát igen, marha gyorsan növögetnek ezek a babók, nemsokára arra ébredsz, hogy már azzal bajlódsz, hogy eleget szopizzon, mégse menjen szét tropára a cickód :D !
Azt nem igazán értem, hogy miért kellett könyörögni azért a gyógyszerért, meg azt sem, hogy miért nem kúpot kaptál, az sokkal jobban felszívódik. Ezek a dokik :roll: !

Bocs, hogy ezt írom, de rohadtul irigyellek! Igaz, egyszer már én is átéltem a csodát, de annyira szeretném mégegyszer!

Puszi és pocisimi a nevemben ám!
Vendég

Szia,

nem láttam :( nem mutatták meg nekem.. a férjem is csak messziről sasolt, ő töbet látott ....

Ez van... ügyelet... nem jópofiztak velem, csak az idejüket raboltam :(

Azon azért filózok, hogy pénteken megszerzem egy magán UH számát és elslisszolok oda egy videókazettával :)

Most viszont nagyon paráztatnak a barnázás miatt... hogy feküdjek stb. Na én abba belediliznék... és szerintem semmi tudományos alapja nincs a dolognak... attól csak nem lesz jó a vérellátás szerintem... az meg kell a babának... (én meg bedilizek...)

... dokivadászat holnap indul... ezerrel....

(főleg, hogy valaki szerint a napi 1 utro csak placebo...)

Sajnálom, hogy megjött :( csak tegnap egyszerűen nem volt erőm reagálni... most is mintha zombi lennék...

szerintem ne szabd italba folytani a bánatot... mert az attól még ott van és belülről emészt... ki kell adni... he nehéz megemészteni akkor pedig segítséget kérni... nem szégyen az (én is kértem... kineziológushoz jártam)...

egyszer meg úgyis összejön a baba.. amikor jönni akar... és valószínűleg a legváratlanabb / leglehetetlenebb időpontban :) (egy baba már összejött... a tesó pedig már ott toporog és alig várja, hogy végre a pocakodban kapaszkodhasson :) )
Vendég

Köszi Csakegy!

Figyu, ha kell, én még mindig szívesen ajánlhatom neked a nődokimat, rendes tag, ha mondod neki, hogy sürgős és fontos, mert terhes vagy és vérzel, tutira behív, és ad gyógyszert, amennyi kell. A magánrendelőjében van egy UH rendelő is, nagyon cuki pasival, aki VHS-re vagy DVD-re felveszi neked a babódat, szembe van egy tévé ott láthatod is, még képet is kapsz róla!!! Valszeg hüvelyi UH-val is megnéz, az meg jobb képet is ad, hogy mi zajlik odabenn! Na mit szólsz? A XI. kerben van, ha gondolod, priviben elküldöm neked a telszámot!
Vendég

Ja igen, ha valakit érdekel, a másik topicba bemásoltam egy érdekes részletet a babagyártásról.
Nem tudtam belinkelni, legfeljebb bemásolhatom ide is, ha valakit érdekel.

Pusz
Vendég

Athiz: megköszönném! Még ha nem is maradnék nála a nyaralás előtt tutira el kell mennem egy korrekt nődokihoz....

Úgyhogy ha nem találok addig fixet akkor nagyon megköszönném!
Vendég

Jaaaaa.... igen, ezt ismerem:) A férjem már el is kezdett lánynevek után nézni... mert a PÉ napján garantáltan nem volt szex csak előtte :) :) :)
Vendég

Csakegy, de édi a férjed! Az enyémet rengeteget kellett nyaggatni, hogy válasszon már nevet a gyerkőcnek, mert ugye egyedül nem akartam dönteni! Szerintem próbáld meg a dokimat, ha netán nem tetszik, a kórházban akkor is tud ajánlani valakit, de szerintem szimpi lesz. Minden kérdésedre válaszol, úgyhogy priviben átküldöm mindjárt a nevet és telszámot. Szerintem a mobilján zaklasd, és akkor lehet, hogy a kórházban kuksiz majd meg! Pusz
Vendég

Sziasztok!

Athiz: elhiszem hogy nagyon el vagy keseredve de kerlek probald lefoglalni Magad valamivel hogy ne gondolj mindig a babara, menj el tanfolyamra vagy suliba, jarj fodraszhoz, szoliba, szorakozni, elvezd amig meg megteheted mert hidd el elobb-utobb lesz majd kisteso!!! Hidd el!!!
Gondolj arra hogy az elet nem arra valo hogy varakozassal teljen el, mindennek megvan a maga ideje, boldognak kell lenni azzal ami van. Remelem nem haragszol erte hogy ezt irom babasan de en nagyon hiszek ebben, barmilyen hihetetlen most en is probalom elvezni hogy meg tudok aludni ejszaka es neha ki tudok mozdulni itthonrol egyedul is mert ha megszuletik a baba ennek vege, legalabbis egy idore. :lol:

Csakegy: nem tudom emlekszel-e de en is barnazgattam, rozsaszineztem az elejen eleg surun es (ugy nez ki) nem lett semmi baj, ez a hormoningadozas miatt lehet. Pihenj sokat de Te erzed mi a jo Neked!!!

Moni: Athiznak irtakat Neked is szanom!!!
Ez az ingazasos dolog eleg erdekes, bar en felek minden ilyentol mert es mi van ha azt mondja nem lesz tobb gyerekem vagy fiatalon meghalok, rogton berosalnak ott helyben! :roll:

OKriszti: Mit muvel a leanykad? En fiam estere hulyul meg, az alvas kesz katasztofa de most az utazas elott mar nem is akarok ezen valtoztatni, otthon ujra elromlana.

Anyapoc: Elmentetek mar? Akkor Jo Utat! Mi mar jo sokaig nem talalkozunk mert jovo het peteken meg mi utazunk el ket hetre. Hu, most nezem a Te kicsi lanyod mar majdnem egy eves??? Hogy mullik az ido, Te mar tul vagy a nehezen, a nyugos, babas korszakon, most jon a szebbik, konnyebbik resze!

Afonya: Drukkhegyek!

Kokusz: Talan majd most megy folfele!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, valahol igazad van, csakhát nem igazán tudom magamat mivel lekötni, mert többnyire itthon vagyok, nem szívesen buszozgatok meg ilyesmi a gyerekkel, autó meg jogsi csak a férjemnek van. Pénz hiányában nem igazán tudok sehova beiratkozni, pedig szerettem volna tanulni ezt-azt, de ez van. Ami meg itthon zajlik, nem kívánom senkinek, mármint hogy az anyósékkal kell egy házban laknunk, és állandó cseszegetés meg sértődés az életem, szóval erre inkább nem vagyok kíváncsi, szeretnék a magam és a piciny családom életével foglalkozni.

Ettől vagyok boldog, ha együtt vagyunk mi hárman, és remélem, majd hamarosan négyen. Ez éltet egyenlőre, nincs más célom, persze mondjuk a nyaralás még igen, de az ha minden igaz, szeptemberben meglesz, ugyanis 3 éve nem voltam sehol.

Tudom, hogy le kéne szállnom a babás témáról, és nem foglalkozni vele, de nem tudok semmit feladni, ha valamit nagyon akarok, úgyis sikerülni fog, mégha évekig nyafizok is érte! Azért is!
Vendég

Athiz: anyosekkal szornyu lehet elni, azt el tudom kepzelni, en meg a sajat szuleimmel se nagyon tudnek, van ra valami esely hogy tudtok valtoztatni? Bar irtad hogy nincs penz, de pl. a jogsi az egy nagyon jo cel lenne, szabadabb az ember ha el tud jarkalni ide-oda.
Szivesen neznek kepeket Rolatok ha van kedved foltenni!
Errol a modszerrol amit bemasoltal a masik topikba en is hallottam, ezek szerint az en babomnak lanynak kell lennie mert a 10 cn-en voltunk csak egyutt es pe. szerintem a 12. vagy a 13. napon volt. Majd meglatjuk!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

hehe,nem szabadultok iylen könnyen :wink:!
Még nem utaztunk el,majd kedden :).Csak ma sűrű programunk volt,Balcsiztunk délelőtt,aztán boboztunk egyet,délután megnéztük a Kinizsi várat,aztán lovagi játékokat.
Jól bírták a porontyok,csak Bulcsú belázasodott estére :(.Remélem,nem lesz tartós,mert így hogyan vigyem hajózni? :roll:

Kriszti

Privi ment :).
Örülök,hogy Ada jobabn aludt már :).

kokusz

Megnéztem a görbéd,ez tankönyvien alakul,nem érdekesen :D!A felmenés után szokott lenni egy kis visszaesés,majd ugrik megint egyet.Eddig tuti jó :)!
Na hallod,nálunk tegnap akkora vihar volt :?...és még ma reggel is esett... :?

Moni

Érdekes ez az inga dolog,én is kíváncsi lennék rá,hogy valaki ismeretlenül mit mond... :)
Én Villőnél tuti biztos voltam,hogy lány,volt olyan is,hogy egy üzletben rámnézett egy eladó és megkérdezte,hogy kislány lesz?Mert látszik... :) Igaz,akkor már tudtuk.Bulcsúnál nem akartuk.

Áfonya

Repiszuri :? talán vérömleny lesz a helyén?Vagy csak kicsit begyullad? :roll:

Athiz

Én sokat kézimunkáztam unalmas napjaimon :D!A keresztöltés a kedvencem és szt nagyon szép dolgokat lehet vele csinálni akár Szili szobájába is és nagyobb ügyességet sem igényel :)!Próbáld ki,hátha kicsit eltereli a figyelmed :wink:!
Anyósékkal laktok együtt? :roll: Sajnálom,hogy nem jöttök ki,bár szt együttlakva ismeri meg az ember a másikat és bizony nehéz már mindkét félnek alkalmazkodni... :?
Amíg nálunk nem volt tervben ketteske,én is irigykedtem az összes ismerősömre,akik sorban jelentették be,hogy jön a második.Elvileg ráadásul mi nagyobb korkülönbséget szerettünk volna először,de aztán mégis meggondoltuk magunkat.No,azt akarom kihozni ebből,hogy amikor elfogott az irigység,akkor mindig arra gondoltam,hogy nem bhaj,én később leszek pocakos,amikor ők már nem és akkor ők fognak majd az én pocakomra irigykedni :):):)!
Nekem ez nagyon bejött és egészen jól bele tudtam nyugodni,hogy várnom kell.Tudom,neked nem ilyen egyszerű a helyzet,csak gondoltam,hátha segít :)!

Tontica

Bizony,már nincs 1 hónap és Villő 1 éves lesz :).És bizony már túl vagyunk a nagyon nehéz napokon-heteken-hónapokon,de azért még mostanság sem mindig könnyű vele :).De napról napra jobb,most kezdett másként viselkedni,kevsébé babásan :).
neked meg gratula a 12. hét elhagyásához :).
UH lesz,mielőtt mentek?

Na,most megyek alukálni,mert fárasztó volt a nap! :)

Puszi

anyapoc

Hát ennyi elütést :?:?:?:?:?

Athiz

Elolvastam,amit bemásoltál a másik topikba,mi Villőt így készítettük :D!Sőt,anyum szt én is így készültem :D!Csak rám potom 3 évet várni kellett... :?
Igazából nem fogalmaz a cikk pontosan,mert a valódi ok az,hogy az X kromoszóma nagyobb,így nehezbb is,ezért úzsnak a lányok lassabban :wink:!

Na mentem,mert fáradt vagyok!

Puszi :)

anyapoc

Szép estét lányok! :)
Megjöttünk a moziból, nagyon élveztük. A film is tetszett (Xmen 3) de méginkább az hogy kettesben, összebújva, pattogatott kukorica hegyekkel csináltunk valamit. Jól éreztem magam nagyon. Törpe remélem az igazak álmát alussza a mamánál.
Anyapoc,
a repiszuri helye kicsit begyulladt, érzékeny is de nem lesz semmi baj, ezt hívják tanulópénznek, mindenkinek meg kell fizetni, legközelebb ügyesebb leszek :) Jó nyaralást nektek, remélem nagyon jól fogjátok érezni magatokat!!! 8)
Tontica,
köszi a drukkot, mikor holnap hajnalban átfordulsz a másik oldaladra, mi akkor készítjük az ikreket :D
Vendég

Anyapoc: de irigyellek, en egesz nap itthon unatkoztam, de ebben a melegben nem is volt kedvem kint lenni. Na de holnap du. lemegyek a partra suttetni magam hogy szep barna legyek nehogy megkerdojelezzek hogy a tengerparton elek. :lol:
Azt mondtad hogy visszamesz dolgozni, mikor? Szeptembertol?

Afonya: Teged meg a moziert irigyellek, nem is tudom mikor voltam utoljara! Na ez a kisgyerekesseg atka! :roll:

LANYOK, KEPZELJETEK HIVOTT ANYU HOGY A HUGIM A KORHAZBAN VAN, ELFOLYT A MAGZATVIZ! HOLNAP TUTI MEGLESZ A BABA!!! OLYAN IZGATOTT VAGYOK MINTHA EN SZULNEK. :D :D :D

Bali olyan regen volt mar, csak nem O is megszul? :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, lehet, hogy azért is raktál fel kislányos tickert, mert megérezted, hogy tényleg az lesz. A húgodnak sok szerencsét és boldogságot az újszülött babuhoz, remélem, majd dobsz képet, ha neked is lesz!

Anyapoc, hidd el, nem unatkozom, főleg, hogy most már nektek is írkálok, sajnos nem tudom magam kézimunkázással lekötni szellemileg, hacsak nem másféle kézimunkáról van szó (amihez apa is kell :shock: :oops: , bocsi). Csinálok én mindenfélét itthon, tegnap is nagytakarítás-szerű volt itthon a párommal + babócával. De sajnos közben is elkapott a sírás. Meg amikor láttam Szilit az apukájával játszani, miközben mosogattam. Szóval nem az elfoglaltság hiányzik, hanem szerintem a másfelé terelés lenne jó, mondjuk nyaralás, kirándulás, csak ugye hétköznap nem annyira van kedvem dögmelegben kirándulgatni. Majd ősztől biztosan többet megyünk Szillel.

Vigyázzatok a Balatonnal, ugyanis rengeteg a kék alga, és állítólag az egész Balaton környéke lebetegedett! Tegnap egy ismerős mondta, aki szintén beteg tőle. Bulcsú gyógyuljon meg hamar!

Áfi, remélem jól sikerült az ikrek legyártása, és hamarosan dupla babakocsivásárlásra kell a fejeteket adni :wink: !
Örülök, hogy jó volt a mozi!

Anyósékról sok jót nem tudok írni, pedig sosem gondoltam volna azelőtt, hogy ha valaha házas leszek, nem szeretnek majd a férjem szülei, pedig sajnos ez az igazság. Rohadt dolog így élni, de majd csak lesz jobb is. Lassan talán a férjem is belátja, hogy milyen utálatosak, és hogy tudják zsarolni. Szerintem undok dolog, de még bírom, bár nem tudom, meddig. Semmi nem tetszik nekik, főleg, ha hétvégén nem náluk és nekik ugrál a párom, hanem esetleg külön programunk van, és családi életet szeretnénk élni. Azt nem értem, ez vajon miért fáj nekik?

Bocsánat, hogy hosszú lettem, pusz.
Vendég

Latom en vagyok az Alfa es az Omega, az elso es az utolso. :lol:

Ma reggel 6 orakor megszuletett az unokaocsim, Matenak hivjak, 3 kg es 50 cm. es kepzeljetek reggel 5 orakor kezdodtek a fajasok es 6-kor mar meg is lett a bebi, hiper-szuper gyors volt! :D :D :D

Olyan boldog vagyok most mar csak nem egesz egy het es lathatom!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Athiz, latom megsem en vagyok ma az elso! :lol:

Nem irigyellek anyosek miatt! Elobb-utobb majdcsak sikerul elkoltozni! Kitartas!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti gratula a huginak és neked is, várom a fotókat róluk, és puszi
Vendég

Tontica!
Gratulálok az unokaöcsidhez! És a húgodnak a gyors szülésért!

Anyapoc!
Én is így vagyok ezzel a várakozással! Ugyanezt mondogatom magamban. csak aza a ciki, hogy már oylan régóta várok, hogy lassan akit én irigyeltem, már a 2. babóért irigylehetem... :roll:

Athiz!
Ismerős érzések. Nekem, munka 2 gyerek, egyetem, és magántanítványok mellett is volt/van időm ezen agyalni...

Csak1!
Gratula a 20mm-es szívverős csöppséghez! Én is iylen parázós vagyok, sajna...

Áfi!
Moziért kettesben irigy-irigy! Na ilyenre nekünk nem tudom mikor lesz lehetőségünk! Aztán meg hajrá a babóért!

Kokusz!
Mizujs?

moni

Tontica,
GRATULA a húgodnak, Máténak pedig nagyon sok boldogságot kívánok az életben! :)
Nem is gondoltam volna hogy egy sima moziért ennyien fognak irigyelni :o Hát más sem jut el magánprogramokra kisgyerekkel? Nahát! Tényleg azt hittem ez az én gondom csak. De már nem panaszkodom, anyósomnál remekül elvan a lányom. Mondjuk az én lányom akárkivel elvan akárhol... :) Így most hogy már nem olyan kicsi kicsit szabadabb vagyok. Erre mit csinálok? Újabb gyereket gyártok aki miatt majd nemigen mehetek sehova :D Bánnám is én, csak jönne már...
Vendég

Sziasztok!

Hú elég sokat írtatok, bocs akire nem regálok.

Tontica
Gratulálok az unokaöcsihez, jó hamar kibújt :)

Csakegy

Ne izgulj, biztosan minden renbden lesz :)

Anyapoc

Ezt igazán jó hallani, mármint a görbémmel kapcsolatban. Ma megint 36,7-et mértem, ovuláció még sehol .... pedig már jöhetne mert ha ez a hónap sem sikerül akkor a köv. elég necces lesz így. Nálunk továbbra is rohadt meleg van eső egy csepp sem esett ... akkora por van hogy az hihetetlen.

Áfonya

Kész vannak az ikrek? :)
kokusz

Sziasztok!

Háát a természetgyógyászatról.

Nem is az volt, hanem gyógymasszázs.
És kb. 1,5 órát tartott. Azt nem mondom, hogy nem esett jól, de rájöttem hogy én ehhez túságosan merev vagyok, vagy legalább is túl realista. Nem tudom elengedni magam és nem is akarom. Behatolnak az intim szférámba amit nagyon nehezen viselek. Ráadásul mondta a csaj, hogy az én "problémám" nem az ő szakterülete. Egyszer meg állitólag "utaztam" de én azt gondolom, simán elaludtam. Közben meg végig azon járt az eszem, hogy elkések a Szabatériről.
Végül meg amikor hazafelé mentem a kocsiba elpityeregtem magam, hogy én olyan idegzsába vagyok, hogy biztos tényleg ezért nem lesz gyerekem. de aztán megbeszéltem magammal, hogy hülyeség az egész.
Hát ez volt.

Athiz. :(

Tonti!
Gratulálok a 12 héthez. :) és a Hugodnak természetesen.

Csak1!
Szeginke, azért pihenj annyit amennyit tudsz.
Tényleg bámulatos, hogy nő a baba.
Vendég

Sziasztok!

Na,ma megint sikerült jól felmérgelnem magam... :( képzeljétek,megyek be a házunkba a két gyerekkel,babakocsi,cuccok stb...,kinyitom az alsó ajtót,pont akkor robog be az egyik ott lakó(igen böszme :() 16 éves gyerek a picike kutyájával.A kutya próázon,nyomul előre a gyerekekhez,én éppen kinyitom az ajtót,próbálom fogni,hogy be tudjam tolni a babakocsit,erre a gyerek fogja magát és bemegy előttem!!!! :twisted: :twisted: Azt hittem,felrobbanok!Mondtam is neki a magamét,hogy mit kpézel magáról,nem neki nyitottam ki az ajtót,látja,hogy itt vagyok két gyerekkel,babakocsival és ahelyett,hogy segítene,inkább bemegy előttünk!!!!Erre csak annyit motyogott vissza,hogy a kutya megindult.Mondom,nem tudja talán a pórázzal megfogni????Komolyan,ilyen böszme gyereket életemben nem láttam.A haverjának,aki vele jött,legalább annyi esze volt,hogy megfogta az ajtót,mikor mentem befelé.Majdnem felrobbantam még egy fél óra múlva is!!!! :twisted:

Azért jó is történt,mert a kocsit ott kellett hagynom a nem messze levő riasztósoknál,mert a zár nem működött.És amikor elkészült,képzeljétek,elhozták a kocsit,hogy ne kelljen két gyerekkel visszacaplatnom :):):).
Szóval vannak még normális emberek is :wink:

anyapoc

Áfonya

Akkor legközelebb ügyi légy,bár reméljük,hogy legközelebb nem lesz :wink:!

Kriszti

Mizujs a kislánnyal?Odajár még? :roll:

Tontica

Hatalmas gratula a Húgodnak és pici Máténak!!!!
Így elment az idő?Hiszen nem régen írtad,hogy terhes lett :wink: :roll:!
Akkor babázhatsz ezerrel :)!
Na,csak ne nagyon süttesd magad,szép a bőr fehéren is :).Én sem vagyok nagyon barna a Balcdsi elleénre,mi mindig árnyékban vagyunk :).Nem győzőm mondogatni, a bőrrák nem válogat és az egyik vezető rákfajta!!!! :?
Nálatok a környéekn nincsenek ilyenkor rendezvények,ilyesmik?itt sokminden van,csak győzze az ember lóvéval :wink:!
HOgy vannak Húgodék? :)

Athiz

Hát akkor gyakorolj Apán :D:D:D!
Nem irigyellek anyósék miatt én sem és csodálom,hogy így birod.Én már tutira kiosztottam volna őket,bár az meg az ember házasságára megy rá... :? Remélem,hogy mihamarabb lépni tudtaok,vagy a férjed rájön,hogy a családja már Ti vagytok és a későbbiekben is rátok számíthat,nem a szüleire.Ez szst sok helyen nagy dilemma...
Én nem panaszkodhatom párom szüleire,bár nem tudom,lakva milyenek lennének,de soha egy rossza szavuk nincs :).
Anyumék meg úgy szeretik a férjemet,mintha a sajátjuk lenne :).
Igen, tudom,sok a kékalga,de az utóbbi pár évben ennél jóval több volt,amikor ment a vízvirgázás,mert alig volt víz a Balcsiban.Én nem hinném,hogy ezek okoznak bmiféle bajt.A mostani algásodás a nagy meleg miatt pedig természetes,mindig is volt :).
Ismerősöd talán már jobban van :).egyébként ilyenkor inkább mindenféle vírusok vannak szanaszét a Balcsinál is :?... De azért vigyázunk :)!

Moni

Sebaj,mire ők jól kibabázzák magukat,Te jössz :):):)!Akkor meg majd irigykedhetnek ők :wink:!De ugye,ez milyen jó ötlet? :wink:

Kokusz

Még mindig jó szt a görbéd,majd most kezd el felvándorolni és akkor most volt PÉ.Nem akkor van,amikor felmegy,hanem elvileg a leesés utáni 1-2 nap.Van,akinek azonnal felmegy,van,akinek meg csak szép lassan.Attól is függ,mikor repedt meg a pete,mert nem biztos,hogya leesést tudod mérni mindig... :)
Na,lassan lesz nektek is üdítő zápor,szerdától lehülés :):):)!

Junko

Termgyógyász... :? Akkor ez nem jött be,de legalább jól ellazultál egypillanatra :D:D!

anyapoc

Anyapoc, na te is kifogod mindig a hülyéket! Már lassan abban a korban vagyok, hogy mondhatom, ezek a mai fiatalok! :lol: Viccet félretéve, tényleg vannak bunkó emberek, de sajnos mindig is voltak, és gondolom nagy bánatunkra lesznek is! Én is gyakran felkapom ilyenre a vizet, pedig tojni kéne rájuk.
Anyóséknak párszor én is megmondtam már a magamét, de látom a férjemen, hogy nem esik jól neki, még akkor sem, ha igazat ad nekem. Nem is csodálom, de néha nem bírom, ha igazságtalanok. Már többször olyan is volt, amikor inkább otthagytam őket a fenébe.

A kék algás dolgot az ismerős mondta, nem én találtam ki, én sem értem, hogy lehetne egy algafajtától megbetegedni, na de manapság már annyi fura dolog van!

Junko, sajnálom, hogy nem jött be a gyógymasszázs! Én szívesen mennék masszázsra, nagyon jól elviselném, de a nővérem is olyan, aki pl. nem szereti, ha hozzáérnek, főleg idegenek. Én pl. szoliba jártam régen, egy héten kétszer, és csodálatosan megnyugtatott. Annyira szeretnék most is járni, de nem nagyon szabad, mert borzasztóan szar bőröm van sajnos, és így is tele vagyok anyajegyekkel. Ha te bírod, akkor próbáld ki, olyan, mintha a tengerparton lennél egyedül, ahol simogat a nap melege, fúj a tengeri szél, és kellemes, lágy muzsika dalol a fülecskédbe. Én ezért imádtam, nem csak a barnulás végett!
Vendég

Anyapoc

Hát hogy te mindig kifogod az ilyen embereket .... mindenesetre nem semmi gyerekek vannak sajnos ....

Köszi a biztatást amúgy :) én már várom az esőt. De azért remélem pénteken este nem fog esni mert megyünk Szegedre a szabadtérire.
kokusz

Sziasztok!

Anyapoc!
Na azért jó, hogy a második történet helyére billentette a mérleget.
Jaja, aludtam egy jót. :)

Télleg Kriszta!
Nem lehet, hogy a gyerek nem bírja a meleget?
Egyébként, képzeld, ma a 14. napon már 37,0 a hőm. :) Tudom, tudom, görbe, de olyan lusta vagyok rá még mindig.

Athiz!
Igen jártam, én is szoliba. Különösen az sem nyugtatott meg. Egyedül talán akkor megyek le alfába, ha főzök és közben rádiót hallgatok. Frászt kapok ha olyankor bejön a férjem a konyhába.

Kokusz!
Azért én még bízom a görbédben.

Áfonya!
Jönni fog. :)

Moni!
Ezzel én is így vagyok. Körülöttem is potyognak a gyerekek (második is), olyanoknál is akik jóval később láttak neki. Állítom, hogy van már olyan aki nem mer belevágni miattam.
Vendég

Hát igen, kinek mi a jó! Én mosogatás közben szoktam mobilon keresztül rádiózni, nagyon tuti, akkor táncizok, meg énekelek, és jobban érzem magam, főleg, ha még egy kis borocskát vagy koktélszerűséget kortyolgatok mellé. Hú, akkor Hawaii van! Csak ritka nálam sajna!
Vendég

Athiz

Én is ezért vagyok szomorú,hogy ilyen emberekkel kell egy fedél alatt laknom...Amúgy is elég böszme eszgény(mindegyik,mert többen vannak),de azért ezt rémálmaimban sem gondoltam volna... :( egyébként öröm az ürömben,hogy a sulimban tanul :D:D:D!Na jó,nem vagyok ám bosszúálló típus :twisted: !
Gondoltam,hogy nem Te találtad ki :).hanem úgy mondták.Itt még nem olvastam az újságban sem róla,szt hülyeség(már bocsi :oops: ).
ahogy Te is gondolod,egy algától,ami mindig is volt a Balcsiban(csak néha több,néha kevsebb),nem hiszem,hogy betegséget lehetne kapni... :roll:
Szoli:nem csak a "szar" bőrűeknek nem ajánlott,pont Tonticának is írtam,hogy nem jó a napozás,így a szoli sem.Már bocsi,hogy belekotty :oops: .Pláne,ha anyajegyeid vannak.Egyrészt iszonyatosan öregíti a bőrt(még a kevés napozás is!!!!),másrészt a bőrrák igen alattomos tud lenni és akár évek múlva is jelentlkezhet.Szt enm érdemes kockáztatni... Akkor már inkább a masszázs :).Vagy valami relaxációs kazetta :).És a gyerek kikapcs :D!

Kokusz

Na,és ilyeneket taníts meg valamire... :? Milyen felnőttek lesznek ezekből??? :x
Jön ám az eső :D!Majd fellélegezhettek :).

Junko

A 37 tuti,ezek szt volt PÉ,nem?Sebaj a görbe,csak annyit írj,hogy esik vagy nem :D!Abból már tudjuk...és hogy hányadik cn :D!
J,ja,a második dolog nagyon jól esett,pedig ott is majdnem kipakoltam,mert 3szor köszöntem és szt egyszer sem köszöntek vissza az üzletben...de aztán nagyon készségesek voltak,így kussoltam :D!

anyapoc

Régebben hallgattam egy olyan kazit, ami elvileg pont relaxációra szolgált, madárcsicsergés, tengerzúgás, stb., emellett gyönyörű lágy zene... Csak az a baj, hogy egyszerűen nincs rá időm, legfeljebb este tudnám hallgatni, de akkor meg már magamtól is ellazulok, olyan hulla vagyok.
Ami szerintem marha jó ellazító agyilag, legalábbis nekem, az a futópados futás lenne, de kivitelezhetetlen egyenlőre! Biztos hülyének néztek, de séta vagy futás, ez nekem megnyugtató, szabályosan jobban vagyok utána. Csak a futást borzasztó rég elhagytam, meg is látszik, már olyan vagyok, mint egy disznó! :cry:
Sétálni meg sajnos egyedül nem mehetek, márpedig Szilivel inkább idegbajos, mint nyugtató jellegű a dolog. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Gartulálok az unokaöcsihez,és minden jót tesódéknak :D
Gondolom már alig várod,hogy itthonlegyél.

Csakegy!
Szupi,hogy ekkorát nőtt :D Nagyon vigyázz magatokra :!:

Áfonya!
Remélem sikerült összehozni az ikreket :D

Athiz!
Lehet,hogy azt a zenét Szilárd is szívesen hallgatná elalváskor,próbáljátok ki.Együtt lazulhatnátok.

Junko!
Sajnálom,hogy nem jött össze a természetgyógyi :cry:

Anyapoc!
Hát igen,vannak érdekes neveltetésű gyerekek.
Bulcsú remélem jobban van,és élvezhetitek a nyaralást :D

Rólam annyit,hogy ma lett meg az AFP eredményem(jó lett),és voltam a 18 hetes UH-on.
Most egy nagyon rendes doki volt,mindent elmondott érthető nyelven is,és jó sokáig,és alaposan megvizsgált :D
A nemét nem tudtuk meg,és sajna úgy feküdt,hogy a szívét nem lehetett elég alaposan megvizsgálni,ezért 2 hét múlva vissza kell mennem :roll:
Más minden rendben volt kopp,kopp,kopp. :D

KépKép
takido

Láttátok ezt,kedden 3:28 kor írtam :D :D

KépKép
takido

Gondoltam,hogy kijavítja,na mindegy,nem hülyültem ám meg.Legalábbis remélem :)

KépKép
takido

Takido,
ezek igazán jó hírek! :) A nemét én 24 hetesen tudtam meg, akkor is 4Ds UHon. Az ikreket én is nagyon remélem hogy összehoztuk, apa sokat emlegeti, ma is úgy jött haza hogy szia ikres kismama :roll:
Anyapoc,
sajnálom hogy megint mérgelődtél, gondolj arra hogy te is neveled a következő generációt, legközelebb még ki is nyitja neked az ajtót ha összefuttok :)
Athiz,
ha lazulásra vágysz csak nekem szólj, 2-3 napig nem mosogatok (nagy áldozat de valahogy majdcsak kibírom :roll: ) és akkor elugrasz, bekapcsolom neked a rádiót, még egy pohár bort is töltök és suvickolhatsz kedvedre :lol:
Kókusz,
az esőt én is várom, ha elér odáig küldd tovább errefelé is :)
Vendég

Takido, örülök, hogy jó lett az AFP, tuti szép, egészséges a babád. Fotót nem kaptál? Feltölthetnéd ide! Pocisimi :wink:
Vendég

Köszi Áfi, de nálunk is bőven elég a mosatlan egy nap! Amúgy is már sokat nyafiztam egy mosogatógépért, de hiába, úgyhogy marad a szorgos kéz, és a suvickolás! :wink:
Vendég

Köszi lányok :D
Kaptam fotót,ill.vettem 500 FT-ért.Majd lefényképezem és felrakom,ha találok egy jó elemet :D

KépKép
takido

Áfonya!
Szia Ikres kismama...ez nagyon édi :D :D

KépKép
takido

Helló lányok!beugrottam egy pár percre.
Tontica nagy gratula a kisbabához!Remélem neked és nekünk is ilyen können fog menni a szülés.
Azt szeretném kérdezni,hogy ti hogy érzitek magatokat?Én olyan fáradt vagyok,hogy csak na.Minden délután muszály aludnom bár egy fél órát.A hányinger is megjelent,igaz ez még egyenlőre nem olyan borzasztó mint a fiammal,mert akkor végighánytam 4 hónapot.
scali9

Helló Csajok!

Délután jól eltűntem :) kitakarítottam. Kicsit kosz volt már a lakásban.

Anyapoc

Ilyen gyerekeket szerintem nem igzán lehet már ránevelni dolgokra. És tényleg elgondolkodtató hogy milyen felnőtt lesz az ilyenből, lehet pár év múlva ki sem merünk menni az utcára sötétedés után ... :roll:

Takido

Örülök a jó eredményeknek :) és irígy vagyok .... :oops:

Áfonya

Bocsi de még nem ért ide az eső így nem tudtam tovább küldnei .... :lol:

Junko

Köszi :) én is bízom benne hogy holnap reggel valami jót mérek ....

Scali

Hát kitartás ....
kokusz

Sziasztok Drágáim!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett! :)
A nagyobbik fiam tüszős mandulájával szívtunk jó sokat, mert mikor abból meggyógyúlni látszott, kiderült, hogy az egész szája csupa fekély... Fájdalmas volt, lefogyott stb.... A kisebbik fiam, akivel még egyben vagyunk ne izguljatok, úgy tűnik jól van, de már nagyon be vagyok sz@rva az agykamra-dolg miatt, pénteken talán okosabb leszek... Szorítsatok!

Junko!
Próbltalak követni, de csak arra jutottam, hogy nincs valami jó hangulatod mostanában... :( Mit is akart tőled az a természetgyógyász? Nem biztos, hogy jól értem... A lényeg, hogy nem tudjuk, miért nem esel teherbe egyelőre?
A meló milyen mostanában?

Tontica!
Gratula Máténak és a mamájának! :) Lehet, hogy perverz, de asszem ennnnnnyire gyorsan nem akarom letudni, mert a párom nem fogná fel :) Jól érzed magad?

Anyapoc, Kriszti!
Látom, lehet gratulálni.... Hurrá! :D :D
Vajon, mikor fogom újra használni az agyam? :)

Takido!
Nagyon örülök, hogy minden rendben, és egy potya uh is lesz 2 hét múlva! :) És mit szeretnétek?

Áfonyaaa!
Mi vaaaaaan? Most ikrekere gyúrtok?

Csakegy!
Barnázol? Ne izgulj, sokan barnáztunk, egészen biztos, hogy minden redben. Mikor mentek legközelebb dokihoz esetleg uh-ra? Csinálhatnál egy vonalzót, hogy tudjunk követni! :wink:

Kokusz!
Mizu? Ne haragudj, de nem tudtam követni, most hogy állnak a dolgaid.... :oops:

Láttam tegnap a Spektrumon az "embrióadoptáció" című sorozat egyik epizódját. Nagyon megindító volt, végig bömböltem...Láttátok? Nálunk is van ilyen?

ja, még valami.... öööö....szombaton megkérték a kezemet! :D Igent mondtam, de amíg nem vagyok 50 kg és tej jön a mellemből, addig nem lesz esküvő... :D Persze, amúgy is csak négyszemélyes lesz...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Hú Bali, gratulálok a lánykéréshez! Szegény fiad, hát nem lehetett könnyű neki sem, meg neked sem! Péntekre drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!

Csakegy, már nekem is eszembe jutott, hogy miért nem tettél már fel vonalzót a babádról. Tedd meg légyszi!
Vendég

Bali :)

De örülök neked :)
Hu a tüszos mandulagyuszi valami borzalom .... én az egész gyerekkoromat azzal töltöttem minden télen. Rettenetesen tud fájni ... szegénykém.

Gratula a lánykéréshez :lol:

Nálam semmi különös, 5. clostis ciklus és épp várom az ovulációt :) és néha kiakadok és néha elegem van de amúgy jól vagyok :)
kokusz

Sziasztok!

Ma még vagyok,holnap délután elvisz a gyorsvonat engemet is :lol: :lol: !

Lányok!

Állítólag az Alpok alján,Sopron,Szombathely környékén már csak 25 fok volt,kitartás,jön a hűvös :wink:!

Athiz

Én is szeretek sétálni,ha tehetm,mindenhova úgy megyek,már ha a két gyerektől lehet :D!Persze azért sokat kell vezetnem is,de nálunk nagy túrák vannak naponta :)És szt egy kiadós tempós séta nem csak lazít,de javítja az állóképességet és persze fogyaszt is.Sőt.egy tempós séta legalább olyan jól fogyaszt,mint a futás :).Arról nem is beszélve,hogy a légzési és keringési rendszert baromira karban tartja..Biológia óra befejezve :D!
Na,azért a tenger susmorgását is hallgatnám szívesen :wink:!
Ja,Apának mondd meg,hogy a mosogatógéppel baromi sok vizet lehet spórolni :)!

Takido

Gratula a szép eredményekhez,ne aggódj,kb mnden második embert (kismamát :D) visszahívnak a 18. heti UH-ról.Nekem a fiamnál az áramlás miatt kellett visszamennem,mert látott egy tágulatot a doki vmelyik köldökzsinór éren ,bár azt mondta,hogy ez még akármi is lehet.Persze én utána olvastam és horrro dolgokra akadtam :D!Persze semmi baj nem lett,legalább moziztam mégegyszer :).Villőnél uígy a szívét nem lehetett megfigyelni,mert olyan furin feküdt.Ráadásul úgy mozgott,hogy Jósa(nem ő volt most? :wink:) doki leizzadt kétszer is,mire mindent megnézett.De a szívét nem tudta.Azt viszont igen,hogy talán lány :D!
Igen,Bulcsúnak semmi baja,ma már nem volt hőemelkedés,szt a melegtől volt.Mondta is este,hogy "napszulát" kapott... :D:D:D!Ez a napszúrás az ő szótárában...vegyítve a kapszulával :D!
Nekem is írt már olyan időpontokat a babanet,hogy csak lestem :wink:!

Áfonya

Akkor ezentúl ikres kismami leszel :wink:!
Úúúúú,hogy én neveljem?Akkor már törött kézzel járkálna :D!
Tudod mi a baj? Hogy szülő ezt is várja az iskolától... :? Volt,aki kerek perec megmondta,mi az,hogy ő nevelje a gyereket?Az iskola nem arra van? :shock:

Kokusz

Húúú,én ezt már régóta látom.. :, Az egyetlen bizalmam abban van,hogy akiknek most kicsik a gyerekeik,azok ezt látják és lesz egy kis visszatartó erő.Talán visszájára hat egy kicsit a dolog...
Closty után mi következik? :roll: Vagy már ne is következzen :D:D!

Bali

De jó,hogy jöttél :)!Mindig írni akarom az üzim végére,hogy merre vagy,de mindig utólag jut eszembe... :?
Na de megelőztél :)!
Tüszős mandula :?...remélem,már totál jól vagytok és Te nem is kaptad el...Nekem baromi szar volt pocakosan két gégegyulladás 1 hét szünettel... :?
Köszi a gratut :)!
Mikor fogod az agyad használni?Hát majd ha megszülteik a legkisebb és szervezni kell a napokat :D:D!Na,ne aggódj,járni fogod az agyad,mint állat :D!
Lánykéréshez külön gratula :)!Aztán tessék ám hamar visszaszerezni a versenysúlyt :D!

anyapoc

Anyapoc,
dehogy neked kell nevelned az ebadtát! Én azt írtam (remélem): te is neveled. És ez így van, ha akarod ha nem, pl azzal hogy (jogosan) ráripakodsz, hogy igen bunkó dolog 2 gyerekkel bajlódó anyuka elött beslisszanni az ajtón.
Bali,
én is nagyon együttérzek szegény kisfiaddal, én a mai napig ősztől tavaszig a légúti fertőzések teljes palettáját felvonultatom minden egyes évben :(
A lánykéréshez gratula :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?