Sziasztok Lányok!
Reggel hosszú listák vártak az asztalomon. Két kolléganő is elment szabira, és megkaptam a feladatokat helyettük, és hát nem unatkozom. De azért jövök-jövök, mert nagyon hiányoztatok. Csak nagyon kutyafuttában tudtam átolvasni a hétvégi termést, mert azt volt bőven.
Először is:
Pupy!
Téged nagyon hiányoltalak. Mi van veled drága? Ma voltál interjún? Remélem, nagyot pihiztetek hétvégén, és egy kicsit jobban vagy már az utóbbi hetek sokk-dömpingja után. Jaj-jaj, miért? Miért? (persze, tudom, erre legtöbbször nem kapunk választ)
Zsúka!
Nagyon boldog szülinapot!!!!!!! Remélem, most nagyon de nagyon jól érzitek magatokat Rodoszon. Azért nagyon hiányzol, ám!!!!
Anita!
Mikor tesztelsz? Szerintem az inszemtől számított 15. napon már lehet. Nagyon drukkolok. Neked is nagyon boldog születésnapot!!!!!!
Kacsa!
Holnap lesz a nagy nap? Várom az eredményeket. Addig megy a sok-sok drukk!!!
Dido!
Hol vagy??? Gyere már!!! Ennyire leköt a keresztlányoktok? Rendben-rendben, de én akkor is nagyon hiányollak. Neked is lehet most jó keményen drukkolni. Teszem is rendesen!!!!!!!
:D:D
Sosi!
Nagyon sajnálom az 1cn-t. Nektek hogy áll az építkezés?
Bogárkám!
Te is nagyon régen jöttél már. Hol van mindenki???? Te is naponta eszembe jutsz. Gyere, plííííízzzz!!!
Rolly!
Szegénykém, téged is elkapott a depi. Sok sarat kell kiállnunk nekünk, azoknak a nőknek, akik őszintén, és szívből akarunk gyereket. Azért jó, hogy a férjecskéd így melletted áll. A férfiakat teljesen más fából faragták, de ettől még ők is éreznek, és vágyakoznak (nem csak a szexre
). Fejlett kommunikációs készséggel nem igazán áldotta meg őket az Ég. Mikor indultok nyaralni. Jújj, már el is felejtettem, hogy hova. Annyi sok mindent kell a fejemben tárolni így az építkezés miatt is, meg még sok minden más miatt. Jó pakolászást! Jó érzés, hogy odafigyelsz rám. Köszönöm!
Mátra!
Helyes, hogy holnap tesztelsz. És ha de adj’ Isten pozitív lesz, akkor még holnap irány a doki, és szépen elmondani neki, hogy 1000szeresen figyeljen rád oda, mert ez-és-ez történt veled. Teljes hormonkivizsgálás, hogy mi az amit pótolni kell, stb. Nagyon nagyon aggódok miattad. Tudod, legutóbb is milyen sokszor írtam. Inkább a csalódás a – teszt miatt, mint aztán ártsuk az esetleg megfogant magzatnak. Köszönöm az sms-ed. Annyira jól esett.
Juca!
Tegnap egész nap Dunakeszin voltam, az unokatesóméknál, aztán délután az öcséméknél (ők egymással szemben lévő házban laknak). Családi összeruccanás volt. Este lementünk a partra, mert van egy isteni falatozó, ahová kifejezetten hekk-evésre járunk. Sokat gondoltam rád, de úgysem tudtam volna elszakadni drága családomtól, annyira jó volt a hangulat. Na de legközelebb!!! Megnéztem Kingácskáról a képeket, és jól fel is kavaródtam, hogy nekem mikor lesz ilyen tünci-bünci lányom (ugyanis én nagyon lánypárti vagyok, és – csak neked súgom meg – a mi választott nevünk is Kinga
). Jövő ilyenkor már én is a szűlőszoba felé fogok orientálódni, úgy érzem. Vagy így, vagy úgy.
Anikó!
Te hogy töltöd ide fel ezeket a smile gifeket?
Jaj, annyira jók az ilyen beszélgetések. Nálunk sajnos nem sűrűn fordul elő, de olyankor ismét totál egymásba zúgunk. Te hogy bírod a meleget a tűzhely mellett? Vagy van légkondi?
Holnap adod be magadnak az első szurit?
Brill!
Hogy vagy kicsi Brill? Már régen váltottunk üzenetet. Megkezdődtek az előkészületek a következő lombikra? Akkor úgy-e szeptember tuti? Én nagyon durkkolok, és tuti, hogy most sikerülni fog, azaz legutóbb is sikerült, ezért most meg fog maradni. Jaj, már alig várom!!!
Duddu?????
Lányok! HOL VAN ÉVI 79???
Még egy csomó MINDENKINEK nem írtam, de sajnos nem fér már több bele az időmbe.
Puszi!