Új privát üzeneted érkezett!

Juca!
Köszi, most megnyugtattál! :wink:
A fodrászok nagyon szeretik a forgókat :D Az én öcsémnek is van vagy 5, és alig akarták elvállalni a vágást, mert nem mindegyiknek van hozzá idegzete.De nagykorára sokat fog változni a haj, öcsikémnek szögegyenesből serdülő korában néger göndör haja lett, alig akartuk elhinni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szia Panka!

Köszi. Nekem a védőnő mondta az olajat. Igazából mi kétféle fürdetőt is használtunk, és mindkettő ragadós, olyan viaszos. Egyszer próbáltam a fürdetővel kenni, mert az előző védőnő azt mondta, hogy azzal mossam a haját, és nem nagyon tudtuk kimosni. Nem oldottuk fel rendesen. Aztán feloldottuk, de utána meg tiszta csatak maradt a feje. Egyszer olajoztam be, aztán meg nem nagyon tudtuk kimosni az olajat. Szóval most a koncepció, hogy minden nap fésülgetem többször is, mint egy kiskutyát, ezt tűri, és jön, amennyi jön, és amikor már nagyon csapzott, akkor babasamponnal megmosom a haját, amúgy meg mindig csak a fürdővizével leöblítjük, és utána megdörgöljük a törölközővel. Jön folyamatosan a koszmó, nem izgulok. Mint említettem ez a sörény nem semmi, tényleg kezelhetetlen egy kicsit. Gyerek már most kezdi a tinikre jellemző sorból kilógást, a többi gyerek sokkal jólápoltabbnak tűnik az én kis tarajos sülöm mellett :-) Egyébként most jól jön ez a meleg, lehet kedvünkre koszmótlanítani :wink:
Ja és még valami. Nála is nagy a kéjencfaktor, nem csak a fejvakarászást tűri, hanem igényli a hátdörgölést elalvás előtt, ezért minden rucija rojtos a hátán :lol: Egyedül akkor visít, ha krémezem, de ez naponta többször is megesik, hol napkence, hol gyógykence, hol testápoló, szóval rájár a rúd szegényre :(

tjuca

Juca!
Azt is ott vettem, ami a múltkor két csíkos lett. A héten nem megyek Pestre - elméletileg- de majd szétnézek itthon is, hátha van. De még nem tudom, merem - e csinálni. Igen , tudom a mániád, meg én is írtam a múltkor valakinek, hogy nem szanad várni, mert ha én is időbe megyek az orvoshoz, akkor nincs baj. Ezzels zemben áll a negatív teszt erőteljes lehetősége. A doki 8mm nyh-t mért. Brill szerint ezzel már beültetést csinálnak. Enm látott semmit, 21-én voltam nála, akkor hüvelyi uh-t csinált.
Szóval van dilemma. Azért, ahogy egyre többet foglalkozom a gondolattal, már jön a hányinger, és minden más tipikus tünet. És az elhatalmasodó érzés, hogy milyen nagyon jó lenne.
mátra

Juca!
Hát nincs akkor könnyű dolgod a kiscsajjal, megdolgoztat rendesen :D
Én úgy szoktam feloldani a patikai fürdetőt, hogy egy tubushoz teszek kb. 2 dl. forró vizet, jól összerázom, hagyom kihűlni(reggel csinálom :D ).A férjem ezzel mossa az arcát, mert ettől nem pattogzik ki, és nem szárítja.Tarajos sünök nehezebb helyzetben vannak :lol:

Kép
pankaa

Mátra!

Olvasd végig, amit írtál. 21-én hanyadik napon voltál? azóta eltelt 10 nap!!! Hüvelyi uh-t nekem az orvos csak a 40. nap táján hajlandó csinálni, mert szerinte akkor már valaminek látszania kell, de addig felesleges, ja és igazából, Kingánál visszadátumozott, mert hosszúak a ciklusaim. Minden esetre én mielőbb költöznék, és csinálnék egy tesztet, de ez a te döntésed. Pusssz.

tjuca

Juca!
Akkor voltam a 30. napon. Most visszakerestem és megnéztem. Mondjuk ő nem azért csinálta a hüvelyi UH-t, hogy terhes vagyok-e, hanem azért, hogy az alapbaj nem okozott-e több galibát.
Veszek tesztet és reggel megcsinálom.
mátra

Mátra!
Húúú, nagyon drukkolok, már nagyon kíváncsi vagyok!Reggelre lyukas lesz az oldalam :D
Én nem bírnék reggelig várni, mint ahogy nem is bírtam :lol:
De nem szólok bele.

Kép
pankaa

Pankaa!
Annyi 1 csíkos (most véletlenül 2-t akartam írni 8) ) teszt után, már nem akkora a lelkesedés, mint az elején. Ha vissza tudnál keresni dátum szerint, de nmint tudjuk ez lehetetlen, akkor jót nevethetnél, hogy február, márciusban, már a 29. napon csináltam a teszteket (az akkor még igencsak aktív :twisted:) Duddu már telejsen kiakadt rajtam. :D
Egyébként amikor Pesten voltam, akkor Brillnél csináltam egyet, délután de az is 1 csíkos lett. Ja és a múltkor is a délutáni 1 csíkos lett, a reggeli lett 2.
mátra

Mátra!

Várom az eredményt, helyesen döntöttél, a többit magadtól si tudod, nem kell leírnom.

tjuca

Mátra!
Aha, már értem!Én akkor is nagyon drukkolok Neked!De ha mégis 1 csík van, akkor legalább nem jár az agyad tovább, nem?
Várjuk meg a reggel, akkor már okosabbak leszünk :wink:

Kacsa!
Merre vagy?Ennyire dolgozol?

Anikó!
Lemaradtam, merre voltatok nyaralni? :oops:

Mennem kéne vasalni, de olyan nehezen szánom rá magam :(
Aztán gyantáznom is kéne, mielőtt vmi ősasszony lesz belőlem :lol:
De mostanában annyira érzékeny lett a bőröm, hogy most ez fájna, pedig eddig meg sem éreztem.
Ja, és takarítani is kéne, ami utoljár a nyaralás előtt volt :oops:
De csak szép lassan, óvatosan.Most szűrtem le a koviubit, a virágokat is meg kéne locsolni, már mostam is egy adagot, szóval van dolgom elég.Még jó, hogy itthon vagyok :wink:

Kép
pankaa

Pankaa!
Ez olyan, ha egy csík van, akkor miért nem jön meg. Akkor megint baj van. Akkor megint a legrosszabbra gondolok.
De majd holnap kiderül.
mátra

Ne aggodalmaskodj, ha kiderül az eredmény , és esetleg nagatív, akkor megnyugszol, és meg fog jönni rendesen.
Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Az oldalakat megnéztem, de nem taléltam konkrétan a témáról semmit, most majd a googl-n nézek szét.
Hát így nem nagyon hallad a vasalás... :?

Kép
pankaa

mailbox:///home/panka/.mozilla-thunderbird/ffb7tjni.default/Mail/mail.citromail.hu/Inbox?number=4628421&part=1.2&type=image/jpeg&filename=whatdahell4lj.jpg

Kép
pankaa

[img]mailbox:///home/panka/.mozilla-thunderbird/ffb7tjni.default/Mail/mail.citromail.hu/Inbox?number=4628421&part=1.2&type=image/jpeg&filename=whatdahell4lj.jpg[/img]

Kép
pankaa

Hát ez nem sikerült, egy képet akartam feltenni :cry:
Mátra!
Csak mi vagyunk itt ketten, hérfő de.?

Kép
pankaa

PAnkaa!
Úgy tűnik.
Remélem erről senki nem kér összefoglalót :lol: :lol: :lol:
Küldd el nekem a képet mailben, és én felteszem.
mátra

Egy kis kedvderítő. Ja és jótanács, ne így csináljátok! :)
Kép

kancellárka

Niki!!!!!!!!!!!!!
Ez nnnnnaaaaaaaaaaaaagyyyyyyyyyyyyyyyyyyon jó!
mátra

Az előbb hiába frissítettem nem jött be csak hiba, aztán kiderült nálam van a gikszer, újraindítottam.
Szóval akartam írni, hogy én vagyogatok, csak nem tudok a témához szólni.

kancellárka

Mátra!
Küldöm, csak eddig ba volt halva a babanet.

Niki!
Biztosan mindenki okulni fog a látottakból, és megfogadja a tanácsodat!
Majd nézzd meg a képet, amit Mátra segít feltenni nekem!
Egyébként hogy vagytok?Meleg?

Kép
pankaa

Mátra!
Küldöm, csak eddig ba volt halva a babanet.

Niki!
Biztosan mindenki okulni fog a látottakból, és megfogadja a tanácsodat!
Majd nézzd meg a képet, amit Mátra segít feltenni nekem!
Egyébként hogy vagytok?Meleg?

Kép
pankaa

Pankaa!
Majd megnézem ha felvarázsoljátok, de akár el is küldheted és akár segíthetek én is: kancellar kukac citromail pont hu
Meleget most bírom, megy a légkondi szombaton voltam kicsit oda, mert nagyon nagy votl a páratartalom, eső nuku, és az megnyomott kicsit, de amúgy elvagyunk, köszi.
Ja és növekszik Buborék, már vagy 4 napja folyamatosan érzem, úgyhogy apával lefényképtetem majd magam.

kancellárka

Most már unom.2x küldte el :evil:

Mátra!
Nem tudom az email címedet :oops: , így nem tudom elküldeni!
ja, és hogyan kell emotikonokat beszúrni,de nem innen az oldal mellől, hanem a neten találtam egy párat, de úgy látom az nem működik.Te honnan szeded őket?
Köszi.

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!
Reggel hosszú listák vártak az asztalomon. Két kolléganő is elment szabira, és megkaptam a feladatokat helyettük, és hát nem unatkozom. De azért jövök-jövök, mert nagyon hiányoztatok. Csak nagyon kutyafuttában tudtam átolvasni a hétvégi termést, mert azt volt bőven.

Először is:
Kép

Pupy!
Téged nagyon hiányoltalak. Mi van veled drága? Ma voltál interjún? Remélem, nagyot pihiztetek hétvégén, és egy kicsit jobban vagy már az utóbbi hetek sokk-dömpingja után. Jaj-jaj, miért? Miért? (persze, tudom, erre legtöbbször nem kapunk választ)

Zsúka!
Nagyon boldog szülinapot!!!!!!! Remélem, most nagyon de nagyon jól érzitek magatokat Rodoszon. Azért nagyon hiányzol, ám!!!!

Anita!
Mikor tesztelsz? Szerintem az inszemtől számított 15. napon már lehet. Nagyon drukkolok. Neked is nagyon boldog születésnapot!!!!!!

Kacsa!
Holnap lesz a nagy nap? Várom az eredményeket. Addig megy a sok-sok drukk!!!

Dido!
Hol vagy??? Gyere már!!! Ennyire leköt a keresztlányoktok? Rendben-rendben, de én akkor is nagyon hiányollak. Neked is lehet most jó keményen drukkolni. Teszem is rendesen!!!!!!! :D:D:D

Sosi!
Nagyon sajnálom az 1cn-t. Nektek hogy áll az építkezés?

Bogárkám!
Te is nagyon régen jöttél már. Hol van mindenki???? Te is naponta eszembe jutsz. Gyere, plííííízzzz!!!

Rolly!
Szegénykém, téged is elkapott a depi. Sok sarat kell kiállnunk nekünk, azoknak a nőknek, akik őszintén, és szívből akarunk gyereket. Azért jó, hogy a férjecskéd így melletted áll. A férfiakat teljesen más fából faragták, de ettől még ők is éreznek, és vágyakoznak (nem csak a szexre :)). Fejlett kommunikációs készséggel nem igazán áldotta meg őket az Ég. Mikor indultok nyaralni. Jújj, már el is felejtettem, hogy hova. Annyi sok mindent kell a fejemben tárolni így az építkezés miatt is, meg még sok minden más miatt. Jó pakolászást! Jó érzés, hogy odafigyelsz rám. Köszönöm!

Mátra!
Helyes, hogy holnap tesztelsz. És ha de adj’ Isten pozitív lesz, akkor még holnap irány a doki, és szépen elmondani neki, hogy 1000szeresen figyeljen rád oda, mert ez-és-ez történt veled. Teljes hormonkivizsgálás, hogy mi az amit pótolni kell, stb. Nagyon nagyon aggódok miattad. Tudod, legutóbb is milyen sokszor írtam. Inkább a csalódás a – teszt miatt, mint aztán ártsuk az esetleg megfogant magzatnak. Köszönöm az sms-ed. Annyira jól esett.

Juca!
Tegnap egész nap Dunakeszin voltam, az unokatesóméknál, aztán délután az öcséméknél (ők egymással szemben lévő házban laknak). Családi összeruccanás volt. Este lementünk a partra, mert van egy isteni falatozó, ahová kifejezetten hekk-evésre járunk. Sokat gondoltam rád, de úgysem tudtam volna elszakadni drága családomtól, annyira jó volt a hangulat. Na de legközelebb!!! Megnéztem Kingácskáról a képeket, és jól fel is kavaródtam, hogy nekem mikor lesz ilyen tünci-bünci lányom (ugyanis én nagyon lánypárti vagyok, és – csak neked súgom meg – a mi választott nevünk is Kinga :)). Jövő ilyenkor már én is a szűlőszoba felé fogok orientálódni, úgy érzem. Vagy így, vagy úgy.

Anikó!
Te hogy töltöd ide fel ezeket a smile gifeket?
Jaj, annyira jók az ilyen beszélgetések. Nálunk sajnos nem sűrűn fordul elő, de olyankor ismét totál egymásba zúgunk. Te hogy bírod a meleget a tűzhely mellett? Vagy van légkondi?
Holnap adod be magadnak az első szurit?

Brill!
Hogy vagy kicsi Brill? Már régen váltottunk üzenetet. Megkezdődtek az előkészületek a következő lombikra? Akkor úgy-e szeptember tuti? Én nagyon durkkolok, és tuti, hogy most sikerülni fog, azaz legutóbb is sikerült, ezért most meg fog maradni. Jaj, már alig várom!!!

Duddu?????

Lányok! HOL VAN ÉVI 79???

Még egy csomó MINDENKINEK nem írtam, de sajnos nem fér már több bele az időmbe.

Puszi!
Vendég

Niki!
Elküldtem neked, te voltál a gyorsabb 8)
Bocsi Mátra!
Ha meglesz a címed, küldöm neked is :D

Kép
pankaa

Niki!

:twisted:

Panka!

Nem küldenél egy képet tesódról? Kíváncsi vagyok a hajára.

tjuca

Sziasztok lányok! Kép

Norwell! :D
Nem is csodálom hogy mindenki olvadozik a kis csöpségtől!
Megnézném a kis hurkás testét!!!!! :wink:

Panka! :D
Utrogestánt én már sokszor kaptam igy ismerem jol!
Jot vacsiztunk!És nyugodtan tudtunk beszélgetni és ez nagyon jo volt!
Elengedtük magunkat kicsit mert sajnos ilyenre nem sűrűn van lehetőség!
A turofánkod receptjét elmentettem! Kép
Spanyolországban voltunk!

Juca! :D
Köszönöm szépen! :D
Telefonálok amint beláthato az időpont!
A képek fergetegesek!Az alvos a kedvencem! :shock: :lol:

Jucmuc! :D
Akkor majd decemberben!
Kiváncsi vagyok a mostanira ha még egyszer mész a következő honapban!
Medence az nagyon szupi! :D

Brill! :D
Aranyos vagy! :D
Igen Suprefactot kapok holnaptol!Én is nagyon szeretnék jo példa lenni! :D
Mindent megteszek a cél érdekében!Már szedek és iszok mindenféle csodaszert! :wink:
Aranyos ahogy Marshallrol irsz!Az én 40kg-os kiskutyám is néha eltéveszti hogy kinek hol a helye és probál az ölünkbe heveredni!Érdekes! :shock:

Rolly! :D
Örülök a csupa jo hirnek! :D
A proféta szoljon belőled!És sikerüljön! :wink:

Niki! :D
Bajai halászlé az nagyon finom!!!!!
Köszönöm a drukkjaid!Most jol jönnek! :D
Szétröhögtem magam a képen! Kép
Kérnénk mi is abbol a képből amit apa csinált rolad!!!!!

Mátra! :D
Drága,mi ez már megint?????? :shock:
Az orvos amikor voltál még nem is láthatott semmit!
Azt csak profi gépen lehet látni azt a kis pontot és az a nőgyogyászoknak nincs csak a Dévainak!Igy szerintem bármi lehet!De egy vérvétel azért sokmindent elárulna!Főleg hogy kellene e a progit potolni????Hu már én is tiszta progi függő lettem! :?

KépKépKépKép
aniko24

Angie!
Igen holnap kezdődnek a szurik! :D
Én is hiányolom Évit már rég nem jelentkezett!Talán nincs otthon netük és már nem dolgozik!
A fözés nem egyszerű ebben a melegben!Elolvadok a tűzhely mellett! Kép
Szegénykém,akkor kitartást a sok munkához!!!

KépKépKépKép
aniko24

No akkor:

Pankaa képe:
Kép
Ezt amúgy láttam már valahol, azt hiszem az volt a címe, hogy ne hagyd egyedül a gyereket játszani

Más internetes oldalon talált emotikonokat úgy tudtok beilleszteni ide, hogy az adott ikonra jobbgombbal kattintotok a helyi menüből a Tulajdonságokra kell menni, a kapott ablakban pedig az URL címet kell kimásolni. Aztán itt az üzenet küldésénél ahol a színt méretet tudjátok állítani van egy olyan gomb, hogy Kép arra katt berak egy szögleteszárójeles hivatkozást a szövegbe, azután bemásolni az előzőleg kimásolt URL címet, és újra megnyomni a Kép gombot, amin közben egy csillag jelent meg.

Ha nem érthető, akkor szóljatok, illusztrálom képekkel is.

Ezt meg még le kell írjam:
Már egy hónapja egy benzinkútnál vettem egy újfajta Sportszeletet, ami olyan mint a régi Chokito (nem tudom ki emlékszik ez a ronda és finom csoki). Azóta is azt hajkurásztam és nem lehet kapni csak nagyon kicsi nagyon félreeső boltokban, ma viszont végre találtam egy boltban, rögtön vettem kettőt is egyik már le is csúszott és Buboréknak is ízlett, mert azóta is ficánkol, mint aki jólvégezte dolgát. Az élet apró örömei.

kancellárka

Anikó!
Végre, kezd feléledni a topik!
Milyen tapasztalataid vannak a gyszerrel kapcsolatban?Én nem veszek észre semmi különöset.Jó szer?

Juca!
Öcsikémről nagyon ritkán készül kép, de majd vhogy megpróbálom rávenni, hogy hátulról, csak a haját lefotózhassuk, a Te kedvedért! :D

A fánkrecepthez még annyit, hogy nem kellt tészta, így a mérete akkora marad, amekkorára szaggatjátok.Én nem szoktam nagyokra, 4-5 cm átmérőjűre, és sütéskor ne lepődjetek meg, ha kemény lesz, ha kiveszitek pár másodperc múlva puhul.

Kép
pankaa

Anikó!
Már egy hónapja rá vagyok kattanva a halászlére, mert anyósom csinált, de az nem olyan amit az apukám szokott és úgy nem is szeretem, most végre ehetek majd igazi apuféle halászlevet, nyami, bár már csak péntek lenne,megyünk haza!
Sütés főzés borzadalmait átélem, én hétvégén krumplislángost csináltam, bár ezt most én találtam ki a múlt heti palacsintával ellentétben :)
Ja és képet még nem csinált apa, mert elfelejtettem, de természetesen nektek is felrakom, sőt azért lesz fényképezve.

kancellárka

Juj úgy belendült itt minden, hogy elfelejtettem, hogy szülésfelkészítőre kell mennem, előbb kell induljak. Úgyhogy mára ennyi voltam, jók legyetek.

kancellárka

Niki!
köszi a képet!Azt hiszem ez a másolásos dolog meghaladja az én idegzetem tűrőképességét, főleg számítógép terén! :roll:
Ui.nem vagyunk nagy spanok :wink:
Beérem az oldalon találhatókkal.
Sport szeletet én is szeretem, de újabbról még nem hallottam.

Angie!
Kitartást, mindjárt vége a munkaidőnek, nem ?

Anikó!
Holnaptól szurik?Ez miatt nem irígyellek, hányat kapsz?
De az eredményért minden kibír az ember, nemigaz?
Kívánom, hogy sikerüljön, és gyorsan beköltözzön egy angyalka a pocidba! :D

Mára írtam eleget, talán egy kicsit pauzolom magam :roll:

Kép
pankaa

Panka!

Ne nyüstöld öcsédet! Majd elképzelem :-)

Utró: Van, aki még nem hallott a mániámról???
Nos az utrogestan szintetikus sárgatesthormon, hívják terhességmegtartó gyógyszernek is. Számos tag szedte már a topikban, ugyanezt tudja a Duphaston is. Ezt a terhesség első 12 hetében írják, ált. napi 3*1-et, van, akinél többet is, ha kell. A 12. héten úgy kell befejezni, hogy fokozatosan csökkented az adagot, de ezt majd az orvos elmondja. Amit tud: segíti beágyazódott embrió életbenmaradását, és amíg nincs méhlepény addig van fontos szerepe. Ami tuti: nem lehet belőle sok, emiatt ne izgulj!!!! Szóval inkább használja valaki fölöslegesen, mint sem. Persze ezt csak receptre lehet kapni, ami feltételezi, hogy orvos írta fel, ha nincs elég progeszteronod. Ja észre fogod venni, ha kicsit több ürül, ha hüvelykapszula formában alkalmazod, annyi marad benn, amennyi a szervezetnek kell. Ja én sem éreztem semmilyen mellékhatást, kicsit macerás, de ennyi. Remélem tudtam segíteni.

Ja és ha valakinek vérezgetése van menstruáció előtt, már volt vetélése, vagy bármilyen progihiányra utaló jele van, az inkább szedjen utrót, vagy célozgasson az orvosának, hogy izé, neki nem kell-e...

Na most már tudod mi a mániám. Hiszem, hogy Kinga az utrónak is köszönhető, mint később ugyanilyen fanatikusan hittem a málnalevél teában. Tehát Dina Éva! MÁLNALEVÉL TEA!!! Tessék lassan elkezdeni inni, a szülőszobán hálásak lesztek a sok legurított undorító ízű teának!!! :-)

Anikó!

majd szólj, ha jó lesz az időpont. Holnap mész dokihoz??? Szorítok, hogy minden rendben menjen.

tjuca

Angie!

Tegnap mi Pesten voltunk. Ezért írtam, hogy kicsit előbb kell csörögni, mert gondolunk egyet és nem vagyunk itthon. Még egy Kinga, nagyon helyes! Lesz dolga Kingának, mint védőszentnek. Lányok a Vazulhoz nem kapott senki kedvet? Nem értem... :wink: Majd mi!
örülök, hogy jól telt a napotok.
Pupy megvan, csak küzd a babanettel :evil:

tjuca

Niki!
A kép eszméletlen! :lol:
A sportszelet az DUO azt hiszem és a benzinkutnál szoktam én is venni! :D
Ezt most nagyon eltalálták mert tényleg brutál! :lol:
Nekem is apukám csinálta a földön a legfinibb kajákat! Csak sajnos már nem él. :cry:
Jo szülésfelkészitést!!!! :wink:

Panka!
Megmondom öszintém nekem sajnos nem szivodik fel belőle semmi! :( Ezért fogok én most progi szurit kapni!Nem tudom hány inyekcio lesz de nagyon-nagyon sok! :? Köszönöm a jokivánságod!Remélem én is! :wink:

Juca!
Nem megyek dokihoz! :shock:
De azért ari vagy köszönöm! :D

KépKépKépKép
aniko24

Juca!
A Vazul olyan mintha valami kenőcsnek lenne a neve :D
Vendég

Juca!
Egyébként úgysem tudtam volna átmenni hozzátok, mert nagy családi banzáj volt, és onnan nem lehet elszakadni. Az úgy sodor magával. Egyszer majd úgy, hogy előre megtervezem, és jelzem előre. Akár csatlakozhatnék Anikóhoz is valamikor, bár ő talán hétközben és napközben is ráér. Én viszon dolgozom :(
Vendég

Angie!

Az a vazelin :-( Vazul Evelin -> Vazelin :twisted: Na így akkor nem hívjuk a gyerkőcöt.
Pedig lehetne neki mondani, gyer ide Vazze!
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a név, kemény, férfias, félig pogány, ugyanakkor volt nagy szent Vazul.

Ja a Kingával kapcsolatban. Egyik reggel ezt hallom: Kinga egy jó bringa, csak nem jön ki a finga. Elgondolkodtam, hogy van-e olyan név, amihez Kofa ne tudna ódát zengeni :twisted:

Anikó!

Valamit félreértettem bocsi.

tjuca

Mátra

1. cn :?

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Pankaa!

A címem átküldtem priviben... :twisted: De szenzációs.

Niki!
Remélem elérted a szülésfelkészítőt. HAlászlé, csoki hmmmmm, nyami-nyami

Anikó!
Rendben. Holnap nem lesz teszt. Nem volt a patikában csak ez a 300.- kínai sz@r. Majd veszek holnap Tarjánban, úgyhogy még egy napot ki kell bírnotok. Holnapra szorítok. De azért megmértem a hőmet reggvel.

Rolly!
Drága nagyon sajnálom.

Nekem sem működött a babanet, ezért aztán ledöltem kicsit olvasni és alvás lett belőle.
mátra

Mátra!
És mennyi volt a hőd? Azért a 300 forintosnak az eredényét is oszd meg velünk, légy szíves.
Vendég

Szegény Rolly! Utálom az 1cn-t!
Vendég

Mátra!
Még nem kaptam privt.
Én is így jártam, másfél órát aludtam.Olyan jó volt :D

Juca!
Ez a Vazul név engem is a vazelinre emlékeztet, de erre csak most jöttem rá, ahogy Angia írta, bocsi :oops:
Viszont a Kinga humor is tetszik :lol:
Az Utrogestant hál istennek nem kúpban kapom, azt biztosan nem élném túl, nagyon útálom a kúpokat :x
Nekem mensi előtt pár nappal mindig volt barnázgatás, lehet ez már jel volt a progihiányra?Én azt hittem így kezd megjönni, szépen fokozatosan, nem mint derült égből a villám :roll:
De ezt sosem mondtam egy dokinak sem,természetesnek vettem.

Kép
pankaa

Megmértem most is. 37.2
Lehet a melegtől van. Ó bárcsak itt lenne most a párom(:)) csak a kijózanító tekintete, hogy már megint beleélted magad, hogy csalódni fogsz, hogy elhesegesse azt a mindent mostmár elöntő elhatalmasodó érzést, hogy most már tényleg minden jel arra mutat...
Most, aki tud imádkozni, tegye meg értem. csak annyit kérjen, hgy kibírjam, hogy ne roppanjak össze, ha nem. Most már annyit kaptam, hogy úgy érzem elég. Tudom, Isten nem mér többet, mint amennyit elbírunk viselni, de nekem már a túlfolyónál van.
Most nekem van szükségem rátok, de nagyon. És már nem látok írni a könnyeimtől, úgyhogy el is küldöm.
mátra

Angie!
Azt akartam írni, hogy megmérem. A 300.- nem vettem meg, mert valakinek már volt itt vele - tapasztalata.
mátra

Drága Mátra!
Gondolok rád, és imádkozom érted. De tudod, helyetted nem tudok imádkozni. Azt neked kell megtenned. Meríts most erőt. Mi melletted állunk! Biztos találsz valahol tesztet, de ne éld bele nagyon magad. Inkább számíts negatívra, legfeljebb meglepődsz. Én két negatív teszt után mindig negatívra számítok. Nekem elég volt az a kettő, hogy ne higgyek benne vakon.
Puszillak, és várunk nagyon, hogy gyere!
Vendég

Drága Mátra!
Imádkozom érted és az esti imánkba belefoglalunk majd Téged is.
Igen, a Jóistentől most erőt kell kérnünk. Erőt, hogy elviseld a csalódást, ha negatív a teszt, és hogy akkor se érezd magad elhagyva.
Ne sírj, drága! Úgy megölelnélek, hogy érezd, mi nagyon szeretünk.
(De azt is leírom, ha pozitív lesz a teszt, menj el sürgősen orvoshoz – ne 3-4 nap múlva adjanak neked időpontot, hanem azonnal -, mert őszintén megmondom, nekem nem nagyon tetszik ez az iszonyatosan erős hasfájás.)
Vigyázz magadra!!!! Nagyon-nagyon!!!

Rolly
rolly

Mátra!
Én imádkozom érted, hogy bármi történjék is, ne omolj össze!!!
De szerintem ne méregesd a hődet, ne figyelj a jelekre, várd meg a teszt eredményét!!!
Nagyon szorítok érted!!!
Ja, és a klaviatúrát vízállóra cserélted? :wink:
Próbáld meg lekötni most magad vmivel,ami eltereli figyelmedet, bár tudom erre most nem sok esély van.
Nehéz most neked okosakat írni, nem is teszem, csak imádkozom.
Puszi

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?