Sziasztok,megjöttem!!!!!!!!!A hétvége jól telt,szombat délután elmentünk az Auchanba,de ezen a kis kiruccanáson kívül semmit sem csináltunk!!!!!!!Vasárnap annyi időre keltünk ki az ágyból,amíg megfőztünk egy könnyű kis paprikáskrumplit!!!Apa csinálta,naon fini lett,bár kicsit poor...de majd teszek fel róla képet
Dóri,most sikerült igazán kipihennem magam!!!!Én most kicsit irulok,pirulok,de én úgy értelmeztem,,hogy ti a hétvégén indultok Görög-be....bocsi....remélem minden ok Tüncikéddel és kiderül,hogy kislány,vagy kissrác....apa mit szeretne jobban????
Bea,ha visszaértél a gen.uh-ról írj mindenképp!!!!!!!!!
Hello tesók!!!!Sajnálom,hogy mindig van valami,ami miatt aggódni lehet!!!Remélem Dani szeme nem komolyan gyulladt be...úgy értem könnyű lesz kikezelni!!!!
Eszti,szerintem is csak korán teszteltél!!!!!!!Várj még egy-két napot!!!!!!!!!Icus??????????????Te jössz!!!!!!!!!
Hát akkor én jövök,velem még semmi különös nincs,ma vagyok a 25.napon,hő még fenn,ma is 37,0fok!Nem gondolok semmire,a cicim ilyenkor már mindig fáj és érzékeny...de semmi más...ill.csak annyi,hogy reggel alig tudtam kimászni az ágyból,annyira fájt a derekam!!!!De ez attól van valszeg,hogy tegnap egész nap lustálkodtam
Én délelőtt vagyok,aki ráér jöjjön!!!!!!!!!Puszika