Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Icus
Terhességi tünetek sztem egyéneknél változnak, az is, h mikor jelentkezik. Nekem mindkettővel elég korán voltak, viszont barátnőmnél akkor kezdődött mikor elvileg már mulóban kellett volna lennie... :shock:

Meli
10-e még nagyon soká lesz! Sztem addig nem fogod kibirni :wink:

Gabi
Egyszer azért megmondhatnád már A-nak a véleményedet :twisted: Meddig fogod még türni?

Bea
Szupi, h minden ok Ádival!

Egyébként Krisztián már jól van, előbb beszéltem anyuval telefonon és meg sem emlitette ezt az esetet, itt olvastam én is róla. Élvezi a rombolást és hogy most engedéllyel szedheti fel a parkettát a szobában :lol: :lol: :lol:

Na mennem kéne vasalni :roll: :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!!Ma jó korán kelte reggel!!Hogy Apának az ebédet ne ezer fokba főzzem!Mindenesetre készen vagyok,fini lett,aztán lefeküdtem a többit meg ismeritek!! :oops: Szóval most keltem fel!
Ádika ma sem volt aktiv!!Nemtudom,hogy ezt medig csinálja még!!De ezd idegesiteni,hogy ILYEN!!!

Kép
bea27

SEHOL SENKI????? :roll: Élvezitek a jó időt,ugye???
Én is ezt fogom tenni a nap hátralevő részében!!Majd még bekukkantok!
SZÉP NAPOT!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea!
Sajna tegnap este nem tudtam benézni,mert vihar volt felénk,és nem akartam tönkretenni a gépet.
Sajna most sem vagyok sokáig,mert megyünk Anyósomékhoz ebédelni.Végre kicsit hült a levegő.
Már nagyon várom a holnapi napot.persze azért izgulok is,hogy mi a helyzet :roll:

Kis_Plutó!
Sajnálom a Krisztikével törént.Nagyon bátran viselkedett :)
A hétvégén remélem tényleg tudsz pihenni,és rókakomát kergesd el messzire :!:
Holnap végre láthatod Bütyikét,igaz?

Icus!
Ennyire korán nekem sem volt semmilyen tünetem :D
Jöhetnél a teszteredménnyel :)

Nektarin!
Szerintem bármikor jön hozzátok a baba nagyon fogtok neki örülni.
Én szorítok,hogy most kopogtasson.

Meli!
Azért a hődet méred?Azt írd ám meg nekünk.
:D Sokat dolgozol mostanában,és keveset jössz.Vagy más az oka a ritkább látogatásnak :?:

Mókuska!
Gondolom elfogyott a vasalnivaló,mert nem jelentkeztél már délután :D

KépKép
takido

Bea!
Habár már telefonon írtam,azért leírom mégegyszer,hogy nagyon örülök,hogy minden rendben Ádámmal,És tényleg hihetetlen,hogy ennyit nőtt ilyen rövid idő alatt :D
Kiváncsi vagyok,Tünci mekkora lesz hétfőn :)

KépKép
takido

Sziasztok!

Takido
Sajna még van vasalni valóm :twisted: Tettem róla tegnap, h ne fogyjon el :lol: A nyaralás miatt mindent ki akarok mosni amit csak tudok.... Este 5-kor meg nekiálltam palacsintát sütni mert olyan édesség-ehetnékem volt :roll:

Megyek mert még most fől az ebédünk (csirkemáj) , de hogy szegény apa mit fog enni nem tudom mert ő nem szereti :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!!
Dóri!!Én is várom a holnapot!!Gyorsan még el kel mennem az AFP eredményemért,aztán meg rohanok a Genetikaira!!Hála a Jó Istennek Apa velem tud jönni!!Bár nemtudom,hogy az UH-ra beengedik-e! :roll:
Na mindegy!Mára búcsúzom!Majd holnap jövök a Doki után!!

Kép
bea27

Bea!
Nálam is ugyanígy lesz :D Megyek az AFP eredményért,utána UH.Engem is elkísér a férjem.Őt beengedték a 12 hetes UH-ra is,ugyhogy biztos nálatok is bemehet Apa :D

Mókuska!
Sajna én is így állok,a nyaralásra mosnom ill.vasalnom kell.
A palacsintát kár volt említened :D

KépKép
takido

Dóri!!Itt vagy még?? :roll:

Kép
bea27

Állitólag ez Genetikai UH komolyabb az összes többinél,és hallottam már olyat,hogy nemengedik be a hozzátartozókat! :x

Kép
bea27

Sziasztok!
Na, ahogy tesóm írta is a nagylegény jól van. Úgy segített, kisvödörrel még a sittet is hordta :D Na meg kipróbálta ott is, hogy ugyanolyan jól lehet e homokozni a kavicsos földön, mint itthon. :D Sőt ott még kis kerti szerszámot is bevetett, amit szépen elgereblyéztek azt ő szépen széttúrta, a tata nagy örömére :D
Amúgy a sebe szép, az egyik kicsit kezdett begyulladni, de bekentük Tetran kenőccsel és az szépen megállította.
Na, majd holnap bővebben, mert olyan meleg volt éjszaka, hogy megint alig aludtunk :cry: és álmos vagyok.
Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Bea mi genetikára az 1 sz. nőibe jártunk, és oda nem mehet be veled senki :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Most elszomorítottatok.Mi ugyanoda megyünk,ahol a 12 hetest csinálták,nagyon remélem,hogy bejöhet velem.már ő is úgy várja.Jelenlegi állás szerint szeretné tudni,hogy fia,vagy lánya lesz :D

Bea!
Bocsi,elmentünk cukiba,azt hittem már nem vagy,leszel :cry:

Kis_Plutó!
Örülök,hogy Krisztike lába jól van.Jó is ha van egy ilyen segítség :D

KépKép
takido

Bea!
Izgultam ám én is értettek. Örülök, hogy minden rendben van.
Én ma voltam AFP vérvételen. Nálunk beengedik az UH-ra a páromat oda 1 hét múlva megyünk.
Több mint 1 hetet kell várnom az eredményre. Szörnyű hosszú idő.

Kis_Plutó!
Krisztikének gyógyító puszit küldök. Neked is jobbulást. A győmbér az jó szokott lenni.

Mókuska!
A vasalást pénteken fejeztem be de ma újra mosok. A nyaralás után 3-szor ment a gép ágynemű stb.

ICus/Nektarin!
Jó a hozzáállás nem kell görcsösen akarni s minden oké.

Puszi mindenkinek.

Kép
nika04

Sziasztok Csajok!

Na hát eltelt a hétvége, meg nem jött, de nem tudom, szerintem csak szimplán késik, nem fáj a cicem se, szombaton délután teszteltem egyet, de negatív lett, úgyhogy tuti csak késés.
Na nem baj, majd legközlelebb, azért most már kíváncsi leszek, mikor jön meg.
Icus, Meli! Veletek mi a helyzet?

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Ma nem vagyok napközben mert megyünk ügyintézni, vásárolni + h ne menjen minden simán Danival dokihoz mert hétvégére begyulladt a szeme :cry:

Nektarin
Ezt a negativ tesztet még ne vedd biztosra, lehet, h csak korán teszteltél :wink: én azért drukkolok, h pozitiv legyen :wink:

Lépek mert apa mindjárt itthon lesz és a végén kapok, h a gép előtt ülök :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,megjöttem!!!!!!!!!A hétvége jól telt,szombat délután elmentünk az Auchanba,de ezen a kis kiruccanáson kívül semmit sem csináltunk!!!!!!!Vasárnap annyi időre keltünk ki az ágyból,amíg megfőztünk egy könnyű kis paprikáskrumplit!!!Apa csinálta,naon fini lett,bár kicsit poor...de majd teszek fel róla képet :wink: :lol: :wink:

Dóri,most sikerült igazán kipihennem magam!!!!Én most kicsit irulok,pirulok,de én úgy értelmeztem,,hogy ti a hétvégén indultok Görög-be....bocsi....remélem minden ok Tüncikéddel és kiderül,hogy kislány,vagy kissrác....apa mit szeretne jobban????

Bea,ha visszaértél a gen.uh-ról írj mindenképp!!!!!!!!!

Hello tesók!!!!Sajnálom,hogy mindig van valami,ami miatt aggódni lehet!!!Remélem Dani szeme nem komolyan gyulladt be...úgy értem könnyű lesz kikezelni!!!!

Eszti,szerintem is csak korán teszteltél!!!!!!!Várj még egy-két napot!!!!!!!!!Icus??????????????Te jössz!!!!!!!!!

Hát akkor én jövök,velem még semmi különös nincs,ma vagyok a 25.napon,hő még fenn,ma is 37,0fok!Nem gondolok semmire,a cicim ilyenkor már mindig fáj és érzékeny...de semmi más...ill.csak annyi,hogy reggel alig tudtam kimászni az ágyból,annyira fájt a derekam!!!!De ez attól van valszeg,hogy tegnap egész nap lustálkodtam :lol:

Én délelőtt vagyok,aki ráér jöjjön!!!!!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Ezt nézzétek,ez a rendszer hülye:21:12-kor írtam az előbbi üzenetem :lol: :lol: :lol:

Még csak annyi Eszti,hogy a hőd milyen????Méred????Abból sokminden kiderül :wink:

Kép Kép
meli1118

Kijavítódott a hiba :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
meli1118

Hát a hőmet mértem, egy digitális hőmérővel, ami a sima hőmérőhöz képest mindig mást mutat, de csak ma mértem egyet reggel, mert kíváncsi voltam 36,5 volt ma, úgyhogy ezért is gondolom, hogy csak késik.
De basszus 37 cn tartok.
Szóval, hogy most mi van nem tudom, még várok.
A tesztet amúgy is szombat du. csináltam, hát majd meglátjuk mi lesz.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok lánykák,

megjöttünk a nyaralásból, szuper volt, csak rövid.... :cry: Látom a lányok java éppen lógatja a lábát valahol, jól teszik, remélem, mindneki kipiheni magát !

Eszter lent maradt Anyámmal és a bátyámmal Balatonon, majd pénteken megyek utánuk, és a szombat este jövünk haza mindannyian.

Mi most kicsit lazítottunk a gyeremek gyártási projekten, a héten kapom meg a PCO-ra a gyógyszeremet, el is kezdem szedni rögtön. Viszont megbeszéltük a párommal, hogy ha már ez a gyógyszer rendbe hoz hormonilag (remélem) akkor a baba előtt megpróbálok leadni egy keveset a rengeteg súlyomból, hogy kevésbé legyen megterhelő majd a terhesség. Úgyhogy azért nem védekezünk, de a gyanúsabb napokat most kihagytuk.

Van új babás a bandában ? Málna a Tiszánál van - a férjemtől tudom - úgyhogy nincsen táblicskunk..... kérek szépen hireket !!! Sajnos nem lesz időm részletesen visszaolvasni !
zsizsik

Csak egy gyors bekukk......mielott ramtor a fonokom :x

Meli,
nagyon jo a hod! Ebbol meg lesz valami :wink:

Nektarin,
En is digitalissal szoktam merni, de sajnos ma kimaradt a meres.
Nekem eddig 36,7 es 36,8 volt valtogatva.
De a digitalis szerintem nem annyira jo :roll:
A hagyomanyosra meg nincs idom, meg turelmem sem, meg felek is tole mert mar tobbszor szetfolyt a higany amikor meres kozben elaludtam :roll:

Kis-pluto, Mokuska, most esett csak le hogy ti tesok vagytok :D

Mennem kell, de probalok felnezegetni a nap folyaman!

Kép
icus

Szia Eszti,szerintem ez a hő is jó lehet még valamire,csak az a baj,hogy nem tudod az előzményeket!!!Nekem pl az alaphőm 36,6-36,8fok között mozog,így nem is olan meglepően jó a 37fok körüli hőm,ráadásul nekem mindig így volt:fenn volt 10-12 napig,aztán egyik reggelre lement 36,6-ra és megjött....szóval most ezt úgy értem,hogy ha neked ez a hő stabil,akkor még lehet ott valaki!!!!!!Sziszi is írta,hogy ő is ilyen hidegvérű szokott lenni :lol:

Icus,szerintem megéri az a napi 5-6 perc,de tényleg igaz,hogy én is többször elaludtam már....még nem haraptam el egyszer sem,de félek tőle......reggel igazo kómás vagyok még.....neked is jól alakul a dolog....lehet,hogy most trió lesz?????

Ja és ne feledkezzünk meg a távollévőkről sem,lehet,hogy nyár végére mindenki bebabásodik!!!!!

Szia Zsizsi,mennyit kellene leadnod?????Én is lefogytam tavaly óta,69kg-ról 62-re.Még akarok 2-t,mire terhes leszek,hogy ne maradjon rajtam túl sok,de nem akarok őrült diétát!Igazából nekem ez a Norbi update nagyon bejött(máramikor be tudom tartani)és ezzel nem is kell nagyon meszakadni!!!!Ha tudok segíteni valamiben szólj,vannak receptjeim,Kata küldte őket!!!Ha gondolod átküldöm!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Melike,

aranyos vagy, megköszönném, ha átküldenéd a recepteket. Az email cimem: susanna.uhrin@hubertus.com

Nekem sokat kellene fogynom, kb. 20 kg-ot, de per pillanat beérném 10 kg fogyással is..... ez a roh.....dt túlsúly is a PCO miatt van, mint utóbb kiderült. Helyesebben a túlsúly a többlet kalória bevitel miatt van, de az, hogy képtelen vagyok fogyni, az már tényleg a hormon zavar eredménye. A norbi féle update nekem a szinten tartásban segített, de most, a gyógyszer segítségével remélem már fogyni is fogok tőle. Szerintem elég jó szisztéma, van értelme csinálni. És természetesen ismét neki állok tornázni. Mindent a szent cél érdekében.... :wink: :lol:

Én ezzel a hőmérőzéssel sehogy sem vagyok, mindig elfelejtem mérni, úgyhogy már nem is mérem. Pillanatnyilag nincs is értelme, mert alig van pé-m.
zsizsik

Zsizsi,küldöm!!!!Remélem segít!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!!Bejöhetett Apa!!Ez egy Főorvos volt,aki csinálta az UH-át,de olyan hideg volt,mint a JÉGCSAP!!Rosszértelemben!! :evil:
Csak futószalagra vágta a nőket,akik persze ezren voltak,10 percet voltam bennt (persze 1 órát kellett várnom!)
Mindegy!!Már túlvagyunk rajta!!A lényeg az,hogy a mensim alapján 21 hetes vagyok,én a 20.hetet mondtam,viszont Ő meg 19-et mondott!!Ez persze azért van,mert egy-két nap múlva lépek a 20.hétbe!Ezeket irták le:BPD:46
OFD:56
HC:168
Lepény:fundusban
Magzatviz:átlagos
DG:Grav.s.19
(Ez ondolom,hogy hányadik hetes vagyok!!)ENNYI!!!!
Na ezekhez ki ért????????????????? :roll:
Várom a Dórit,mert Ő ma ment 12:00re!!Szerinte TUTI megmondták neki,hogy fia van-e,vagy lánya!! :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert rohanunk az AFP eredményemért(Nika nekem 2 hetet kellett várnom rá :cry: )Utána meg a genetikai UH-ra.
Szorítsatok,hogy minden rendben legyen.Majd utána jövök,s reagálok a röbbi üzire is :)

KépKép
takido

Szia Bea!
Most rohanok,de majd jövök.Akkor minden ok nálatok,ugye?

KépKép
takido

Igen!!Minden rendben!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!
Túl vagyok az Uh-on, minden rendben :D
Viszont képet nem kaptam Kép
Amit írt, szabályos petezsák, benne embrió látható. Mozgás, szívműködés positív.
CRL:18 mm
Grav. sept:8
kb fél perc alatt megnézett :cry: a monitort is csak akkor láttam amikor felkeltem, de akkor megnéztem a kicsikémet :D

megyek, mert nagyon éhes vagyok :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hát anyukák,úgy érzékelem,mindenkivel minden a legnagyobb rendben!!!!!!Dóri is vissza fog jönni és akkor teljes a csapat!!!Nika is okés,csak Vikiről nem hallunk sokat!!!!

Bea,Gabi,sajnálom,hogy mindeketten futószalag-kivizsgálást kaptatok!!!!!Azért ez igazán nem szép....tudom,a dokiknak ez már semmi,de egy kismaminak ez akkora ÉLMÉNY,hogy ki szeretné élvezni minden percét!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sajnos ez volt!!!Még jó,hogy nem ez a Saját Dokim,mert azonnal újat keresnék!
Plutó!!Mit mondtak,mennyi idős vagy??

Kép
bea27

Csajok,én nemsokára indulok haza,ma elég nyugis napom volt!!!Otthon gazolok,szerintem ma nem tudok már jönni,mindenki legyen nagyon jó és vidám!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Bea, a Schöpf-Mereiben voltál genetikán ??????
zsizsik

Nem!!A MÁVban!!
Miért??
Ittvagyok,Dóri!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Egy pill.el ell ugarnunk a tüzépre.Utána mindenről beszámolok.kb.20 perc

KépKép
takido

VÁRLAK......................... :roll:

Kép
bea27

Itt is vagyok.Szóval az AFP eredményem jó lett.Az UH-ra meg nekem is várnom kellett egy órát :?
De megérte,a doki tényleg nagyon rendes volt,minden elmondott,és kérdezett.Szóval nem olyan volt,mint a multkori :D
Annyi baj volt,hogy Tünci nem úgy feküdt,ahogy kellett volna,ezért a szívét nem tudta alaposan megnézni,ezért két hét múlva vissza kell mennem.Remélem,akkor is ő lesz :D
Annyira el voltam foglalva azzal,hogy miket mond,hogy elfelejtettem rákérdezni a nemére,azt hittem ha látszik magától mondani fogja,de lehet,hogy külön kellett volna kérni.
A vesémről mondott valamit,hogy a jobban van v.milyen tágulat.Sok folyadékot kell innom+reggel,délbe,este négykézláb kell állnom 15 percig :roll:

KépKép
takido

És az eredményeid??Nem kaptál olyan papirt,amin felvannak azok a dolgok sorolva,mint amit én már leirtam,amikor hazajöttem??

Kép
bea27

Sziasztok!

Egész nap jöttünk-mentünk, hulla vagyok és még vasalnom kell :cry:
Daninak be van gyulladva a szeme+kezdődő szájfertőzés, Lilinek csunya a torka, irt fel antibiotikumot ha belázasodna akkor szednie kellene(nem váltottam ki, gondoltam elég ha a recept nálam lesz), egyébként csak torokfertőtlenitő... Lehet, h ő is elkapja a kötőhártya gyull., +a szájfertőzést is elkaphatja... :? Jó mi? Egy gyógyszertári készlettel indulunk nyaralni, de remélem semmire nem lesz szükségünk :roll: Ja és még "megnyugtatott", h az antibogyótól hasmenése(sük) lehet igy arra is irt fel vmit. :roll:
A régi dokinőnk most ment nyugdijba, most már az ujnál voltunk. Rendes, csak ez nem szimpi benne, h egész gyógyszertári készletet kell(kéne) itthon tartani szerinte. Mindenre rákérdezett, h ezt ismeri, van otthon? Mondom lázcsillapitón kivül én semmit nem tartok itthon :?

Na bocsi, h csak panaszkodni jöttem, de ha továbbra is itt csücsülök és növesztem a fenekem nem lesz összepakolva :oops:

Kép
Kép
mókuska

És az AFP eredményed milyen volt??Itt az adatokra gondoltam!!Én csak egy papirfecnit kaptam!Valami 77,7 itt van valami betű,de nemtudom kiolvasni! / ezt sem tudom kiolvasni!!!
MOM:1.8SEGITSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Mókuska!!Jóbulást a Skacoknak!!
Ti mikor is mentek nyaralni???

Kép
bea27

Bea, csak azért kérdeztem, mert én a Schöpfben voltam genetikán, és érdekes módon ott is van egy szemétláda doki, aki élvezi ha kinozhatja a kismamák lelkét. :twisted: :twisted: :twisted:
Azt hittem, balszerencsédre a karmaiba kerültél, de akkor megúsztad, illetve csak részben.....sajnálom, hogy ilyen emberek foglalkoznak a halálra rémült kismamikkal.
Miért kellett genetikára menned ???? :shock: :roll:
zsizsik

Mert ebben az időszakban MINDENKINEK kell mennie!!
Nem volt ANNYIRA nagyon durva,csak én is érzékenyebb vagyok!!Meg zavart,hogy nem magyarázta el a dolgokat!!Hozzávagyok szokva,hogy az én Dokim olyan CUKI?hogy mindig-mindent elmagyaráz!!

Kép
bea27

Ja, persze, de kis hülye vagyok, ez a normál AFP utáni genetikai vizsgálat....... :oops: :oops: Bocsi. Lényeg, hogy minden rendben van ! Közben olvastam a Jónás topicban, hogy kisfiad lesz !!!! Gratulálok !!!! Te tudtad már ezt, igaz ?? Hiába, az anyukák megérzései......

Mókuska, jobbulást a gyerekeknek, hát, elég rendesen elkapott titeket ez a fertőzés, remélem, nem kell majd az antibiotikum.
zsizsik

Nálunk az egész család kislányt akart,és én mindig mondtam,hogy EZÉRT lesz kisfiú!!És bejött!!Igy mostmár Anyunak 3 fiú unokája van!! :?
Dóri!!Hol vagy??Miattad IZZADOK itt a gép előtt!!
Várom az adataidat!!

Kép
bea27

Bea!
Az AFP-ből a MOM a lényeg 0.5-2.0 között jó az erdmény,vagyis neked is jó.
Nekem 0.79 lett.Ez persze függ attól is,hogy a 16.héten belül hányadik napon veszik le pl.
Mindjárt bemásolom a többi értéket is.

Mókuska!
Sajnálom,hogy betegek a gyerkőcök.Remélem minél előbb sikerül kikúrálni őket.

KépKép
takido

Én csak annyit tudok,hogy a 16.héten vették le a vért!! :?

Kép
bea27

Bea!
UH képet nem kaptál?
Méretek:
BPD:44 mm
OFD:53 mm
HC:152 mm
ABD1:41 mm
ABD2:43 mm
AC:131 mm
FL:29 mm
HL:28 mm
Orrcsont:6.5 mm
Cervix hossz: 82 mm
Cerebellum:18 mm
Nyaki bőr vastagság:3.3 mm

KépKép
takido

Bea!
Végül is mindegy,hogy mikor vették le,megadott értékrn belül vagy,az a lényeg :D
Védőnőhöz mikor mész?

KépKép
takido

Nem kaptam!!Nekem csak annyi adat van megadva,amit már leirtam!!Te kaptál UH képet????

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?