Sziasztok!
Csirkesz! Borzasztóan sajnálom, hogy édesapádnak ilyen rettenes betegséggel kell szembenéznie. Azt kívánom, hogy legyen sok ereje, és bizonyítsa be, hogy ezt a betegséget igenis le lehet győzni. Mindenkit azzal szoktam bíztatni, hogy a nagypapámnál 5 éve diagnosztizálta bőrrákot, és azt mondták, hogy pár hónapja van vissza.. Persze ő már idősebb, és az idősebb szervezetben a sejtburjánzás is lassabb, de ő azóta is teljesen önellátó, sőt az időközben szélütést kapott nagymamámat is ő látja el!! Szóval remény az mindig van.
Tcis! Neked ugyen ilyen pozitív gondolatokat küldök a bátyáddal kapcsolatban. Reméljük fel fog épülni. Előfordulhat, hogy marad nyoma a betegségnek, de egy fiatal ember ha van elég akaratereje sok mindent le tud küzdeni hidd el!
Dolgozó Mamik!
Higyjétek el, egyre jobb lesz ám a dolog! Az első egy-két döcögős hét után egyre jobban belelendül mindenki az új kerékvágásba. Enyim Lili is szupermaxi anyamajma, és látjátok, mégis teljesen jól belelendült az oviba.
A kevés negatív hatás mellett nagyon sokat tanul ott, és szereti a többi gyereket. Aztán ha hazaértek, ugyanúgy átvált majd mamamajmába
:)
Akartam is írni, csak Noémi rossz híre miatt mégis elhalasztottam, hogy kéthete csütörtökön "évzáró" volt a bölcsiben, és a kis tökmagok táncoltak a szülőknek. Hát valami csúcs hogy milyen édesek voltak.
Nálunk most megint kezdenek alakulni a dolgok: a lakás kezdi a végső stádiumai felé venni a fejlődési irányvonalat: a héten betették a fűtést, berakták a vízvezetékeket, rátették az aljzatbetont, helyére került az összes nyílászáró, elkezdték feltenni a belső válaszfalakat, és kívülről már 2 fal be van burkolva, színezve, egy oldal pedig már be van pucolva. A héten jönnek a villanyszerelők, megvesszük a kádat, a csempéket, az összes burkolatot, és elméletileg jövő hét csütörtökön már festik a lakást..
Ja, és múlthéten megjött a pozitív hitelbírálat, úgyhogy csütörtökön megyünk szerződést kötni a bankkal
Szóval most aztán van nyűzsgés, remélem a lendület nem hagy alább a következő 2 hétben sem, mert az eredeti átvételi határidő aug. 15. volt.
Üröm az örömben, hogy a hugom aug. 18-án megy férjhez hetedhétországra szóló lakodalmat akar tartani, nekem meg most ebben a hónapban pont ez nem hiányzott anyagilag..
Amúgy is tele van vele a puttonyom, mert "csöppet" elvettette a sulykot, és teljesen meg van huzatva, lassan már beszélni sem lehet vele. Csak így körvonalazás miatt: a helyszín a Mátyás-templom és a várban a Művészetek Palotája lesz a várban.. Cseppet sem megalomán a szentem..
Sajnos idén most már tutti sztornó mindenemű nyaralásunk,
mert nem elég, hogy anyagilag a béka seggecskéje alatt vagyunk 15 m-rel, de még a "kisfönökasszony" kolléganőm is elmegy 14-től 3 hét szabira, addig szóba sem jöhet a szabi, mi meg max a Balcsira jutottunk volna el kőcsőnkéróba, az meg szeptember második hetében meg már nagyon rizikós - pláne, hogy egy komfort, melegvíz és fűtés nélküli bódéról van szó.. .
Na mind1 majd jövőre.. - vagy mégse a törlesztő részletek miatt
:) Fő az optimizmus - csak pozitívan!
:)
Akinek nem írtam bocsi, majd egyszer talán össze tudom szedni magam annyira, hogy név szerint válaszolgassak megint!
Pusz mindenkinek
Macs