Jó reggelt!
Köszönöm a dícséreteket. Azért is vagyok nagyon büszke a lakásra, mert most mi, sajátkezűleg festettük ki, a párnákat, a terítőket én varrtam (nekem ez nagy dolog, mert abszolút nem értek hozzá) , a függönyöket azért még nem mertem bevállalni. Szóval nagyon szeretem a házunkat, mert majdnem mindent mi csináltunk rajta, még a falakat is mi húztuk fel, mert nem volt mesterre pénzünk, de így utólag visszagondolva így volt jó, mert így a házba beépítettük a szeretetünket. (szerencsére nem lettem kömíves kelemenné, hogy megálljanak a falak
)
Siminéni!
A kanapé már elmúlt 5 éves, így a garancia lejárt szerintem már mindenre, nagyon szeretem, kényelmes. Most tavasszal fedeztem fel, mert éppen úgy esett rá a fény, hogy a kanapé mintája tulipános (nagyon szeretem a tulipánt, így nagyon megörültem neki), eddig azt hittem, hogy csak valamilyen nyomott mintája van.
Na ilyen a megfigyelőképességem, 4 év után észrevettem a mintát.
Amúgy mi is ütöttük-vágtuk egymást, ez jelenti, hogy jó testvér valaki!
A mai napig is megmaradt az egymás piszkálása, ha összejövünk, Néha a párom irigykedve néz minket, mert sajnos neki a tesójával nincs ilyen jó kapcsolata.
Kizsó!
A gyerekszobáról a 140. oldalon raktam fel képeket, igaz az még nincs kész, csak a bútorokat fotóztuk le. Ott sárga az alap, de a szőnyegbe, és a függönybe szeretnék egy kis narancsos terrakottát becsempészni, csak még nem találtam ezekből gyerekmintásat.
Vivi!
Még mindig szorítok! Ugye mondtam, hogy milyen jó vásárolni?! Csak egy baj van vele, ha sokára jön a baba, akkor könnyen túlzásba lehet vinni.
A férjem megörült, nagyon a mezeknek, csak az árával van gondja (pedig tudta, hogy ennyibe kerül
), csak most nem fér bele, majd talán karácsonyra.
Rkata!
Köszi a felajánlást, de így valószínűleg nem lesz rá szükség, mert ezen a honlapcímen, amit Kelimoni adott, egy csomó féle van.
A vizsga miatt tényleg nem érdemes elkedvtelenedni, majd legközelebb, nekem sem sikerült elsőre (az egyik kerekem ráment a záróvonalra
) Mondjuk nekem a forgalmi vizsgáim a legszörnyűbb vizsgáim közé tartozik, inkább államvizsgáznék kétszer helyette.
A jogsivizsgáról eszembe jut a markos - nádas kabaré, amikor a kreszvizsgát parodizálták:
- Hányadszor vizsgázik fiatalember?
- Idén negyvenkettedszer.
Képzeljétek, nálunk vannak a cégnél olyan férfiak, akik a mai napig nem tudják letenni a vizsgát, és ezért nem tudják előléptetni őket, pedig nagyon jó szakemberek. Hihetetlen, tisztára, mint a Taxi című filmben.
Tényleg Kelimoni, merre mentek nyaralni? Remélem már jobban vagytok!