Új privát üzeneted érkezett!

vivi, küldtem. :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Marci anyu! Mondtam neki én is, mi szivesen felneveljük a kislányt, nem vagyunk válogatósak! Sok hülye van! :roll:
A boltban láttam egy nőt a gyerekeivel kiabálni. Idézem: Az anyád pics...., teszed le hülye gyerek, nem veszek csokit! Megfordult és akkor vettem észre, hogy terhes. Szegény gyerek már most miket hall! :roll:

Gabszi! Köszönöm szépen, megyek megnézem! :wink:

Kép
vivi1

Sziasztok!
Hétvégére megint elutazunk! Puszi mindenkinek!

Elküldtem a Tegyeszhez a kérelmünket, hogy újra nyilvánítsanak öf-nak! Már előre rosszul vagyok a procedúrájuktól!!! :evil: De hát ez van!!! Mindent a második gyermekért!!!( IS ) :D :D

Kép Kép Kép Kép

Kép
rayo

Siminemi: Azért elég rossz, hogy így packáznak az emberekkel, mikor már esetleg tudják kit tegyenek egy helyre. Én drukkolok majd neked azért is hogy azt csináld majd amit szeretnél. :wink:

Rayo: Olyan huncut tényleg Regi mosolya, :lol: :P Látszik, hogy apának igaza van. :P :lol:
De jó, már el is indultok? :P
ancsúr

Kicsit elkésve, de nagy szeretettel küldök sok gratulát az összes szüli- és névnaposnak!!!!!!!!

Vivi! Nagyon szorítok neked! Azt szeretném megkérdezni, hogy ti milyen életkort adtatok meg a tegyesznél? Olyan furi az országos lista működése, bár azt hiszem nem ez az egyetlen furcsaság a gyermekvédelem rendszerében.

Pár új kép:

Kicsit megváltoztak az erőviszonyok:
Kép

Bia így itatja a pocakjában levő babáját - később meg kellett nézni hogy kidomborodik a hasából a babája lába :roll: :
Kép

Ja és persze már ő is laptopozik:
Kép
Meg bohóckodik:
Kép
Roli kidőlt a strandon:
Kép
steiff

Steiff: Nagyon édesek a gyerekek! :P :lol:

Vivi: Ha ilyennel találkozom mindig megbotránkozom, pedig az ő döntése volt a gyerek, és úgy is tudja mindenki, hogy milyen egy gyermek, mive úgymondt "nem kopott a körme érte" fel sem fogja mekkora csodának van a birtokában. :roll: Na és persze a türelem, az aztán a mai világban kihalóban van, mennyivel egyszerűbb leüvölteni azt a gyermeket, mint megmagyarázni neki, hogy most miért nem veszünk csokit. :?
ancsúr

Steiff! Mi december óta vagyunk az országos listán, de csak 6 hete irattuk fel, hogy félroma babát is vállalnánk. Másfél éves korig szabtuk a határt. Viszont én meg azt nem értem a titkos öf.-nál, ha a szülő nem ismert vagy csak az egyik, honnan tudják a gyermek számazását. Csak a szine alapján döntenek, ha ő nem olyan fekete akkor ő biztos félroma? Az ember határokat szab, de szerintem ha nekem egy kormos aranyos babát mutatnának, arra is igent mondanék.

Ancsúr! Pedig szeretettel, kedvességel, türelemmel, sokkal könnyebb és szebb az élet!!!

Kép
vivi1

Jaj, elfelejtettem!
Steiff a gyerekek nagyon cukik, mindig olyan vidámak!

Gabszi, nagyon édes a hercegnőtök! Köszi a képeket! :D

Kép
vivi1

Vivi1, elméletileg ugye az a roma, aki annak vallja magát.
Vannak külső jegyek, amik vagy stimmelnek, vagy nem, hiszen láttam gyönyörű szép fehér roma gyerekeket, ugyanakkor a férjem bátyját úton - útfélen megállítják romák, hogy miért fehér nőt vett feleségül. A lányát meg cigánynak csúfolják az isiben, mert gyönyörű barna szeme és sötétbarna haja van. És a családban nem "lapul" roma származás. (Illetve eddig nem lapult, de majd most, hiszen becsempésztünk egyet a vérvonalba:)

Másik dolog, hogy a rendszerben sok gyerek "elromul" - azaz romává válik, mert akkor nem kellenek sok örökbefogadónak, és akkor ugye pénzt hoznak az intézeteknek, ill. ha ketten nemet mondanak rá, mehetnek külföldre. Ezért érdemes minden babát megnézni, még a "romát" is, mert lehet, hogy tejfehér...
Amúgy a Tegyesz nem tarthatja nyilván, hogy melyik gyerek roma, melyik nem, faji megkülönböztetést nem alkalmazhat.

Sokszor egyébként nem csak nem mondják meg, hogy ki az apa, hanem nem is tudják. Ill. lehet egy olasz, román, arab, török, egyéb délvidéki ember, és akkor ugye barnább a bőr...

Bobin 6 hósan nem sok látszott, orrcsontja volt szélesebb, szeme barna, (akkor még nem tudtam, hogy a herezacskó színét is nézni kell, mert az is barnább), de óvatosan megjegyzeték, ugye tudjuk, hogy bebarnulhat? Tudtuk, hiszen roma babát is szívesen fogadtunk, így is adtuk meg a paramétereket.

Szóval roma kérdésben most hirtelen ennyi, de ha visszaolvasol, pár hónapja ez már volt téma.
szuperboszi

Boszi!
Jézusum! :x Ilyen is van, hogy valakit romává nyilváníttanak, mert akkor nem kell senkinek? Ez szörnyü, hiszen a Tegyesz a gyerkekért van! A pénz még itt is nagy úr! :?
A Tegyesznél félroma babát mondtunk, ők azt mondták nem tehetnek külömbséget, de figyelembe veszik a kérésünket. Most is mondták, hogy a baba enyhén barnás. Tehát ők felírják még az országos listára is, lehet csak ceruzával, hogy valaki félroma babát szeretne.

Kép
vivi1

Hát tudod, az egész eljárás nekünk arra is jó volt, hogy rájöjjünk, ez egy piszkos világ, piszkos emberekkel, igazán kevés igazi "emberrel", és a gyerekek érdeke senkit nem érdekel, érdekeik védelméről messze szó nincs.
Mi titkosan és Tegyesz által fogadtunk örökbe, ezt azért el kell mondani.

Persze, hogy ráírják, sőt elvileg látszik is, mint ahogy a kínai babán is látod, hogy ferde a szeme, de vajon annak idején az én papíromra rávésték volna, hogy német?
szuperboszi

Hahóóóóóóóóó!

Szóval jól lemaradtunk a babanetes taliról. :( A férjemnek átszúrta egy szög a talpát csütörtökön este, éjfélig balaseti sebészet, megpiszkálták, cső, most ápolom a lelkét.
Nekem meg becsípődott a nyakamban és a karomban az ideg, félek, hogy komolyabb gond lesz. :(
Gergőt alig bírjuk emelgetni, de a pozitívum: Apa itthon van, Gergő pedig már a virágcserepeket is megnézte, mert nehezen rohanunk utána. A "nem szabad" pedig nem működik még igazán.

Hát, érezzétek nagyon jól magatokat és remélem, lesz fotó. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Steiff: Nagyon aranyosak a Manóid!

Kelimoni: Jobbulást kívánok a férjednek!

Vivi1: Nálunk kifejezetten kérték a TEGYESZ-nél, hogy tüntessük fel a kérelmünkbe, ha nem kívánunk roma származású babát örökbe fogadni! Az mondjuk már 2004-ben volt!
pirinyocska

Bocsi, mondjuk még-et akartam írni!
Nem vág az agyam ebben a hőségben! :oops:
pirinyocska

Kelimoni!
Jobbulást mindkettőtöknek!! De legalább sokat látjátok Apát!! :-)

Steiff!
Nagyon helyesek a gyerekek! :-) És az az óriási mosoly... :-)

A talira mi sem jutottunk el. :-( Én egyszerűen elfelejtettem reggel... Napok óta nem alszom a melegtől, annyira fáradt voltam. Miután felkeltek a fiúk még kicsit visszabújtam az ágyba, aztán egyszercsak elment a nap. :-) Azért jó volt, végre vettem egy szandit! :-) Palacsintáztunk a teraszon, elmentünk csavarogni, meg ilyesmi. :-)
Olyan jó, nálunk felhőszakadás volt, végre van egy kis levegő, lehet, hogy este még aludni is fogunk. :-) Ja, és a virágok is meg lettek locsolva! Hurrrráá!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Vivi: Sajnos nem sokan tudják ezt, még jó hogy a családban soha nem kellett ilyet elmagyarázni senkinek. :P :lol:

Tegyeszről: Amikor Jinyéket megtalálta kicsi lányuk, bejelentették a nekik hogy már szülők lettek, és akkor nekik sajnálkozott a bácsi, hogy pedig már csak 1 házaspár volt előttük akik picit akartak volna és júliusban adták be a papírt előttük. Persze Jiny tudta mi mikor indítottuk el a folyamatot és hívott hogy kérdezzek már rá, nekem elkerekedett a szemem, mert nem hittem hogy ott állhatunk a sor elején. Nos másnap felhívtam őket, és nagyon kedvesen vagy fél órát bíztattak türelemre, mert hogy kb 46.-ak vagyunk vagy valami ilyesmi volt, és hogy éppen előtte napokban kiesett előttünk a sorból egy házaspár, akik egyesületen keresztül fogadtak örökbe babát... Nos ha valakinek nem tünt volna fel, Jinyék legalább 2 hóval utánunk adták be a papírukat, és előlünk estek ki. :shock: Akkor még azt is mondta, hogy végül is nem tudja a sorszámunkat, mert ebben benne vannak a nevelőszülők is, és hogy még legalább 2 év a várakozási idő, náluk 1 éve várunk, a Gólyahírnél még egy éve se. és itt mindig megkérdezhetem hol állunk. :P Na nekem eddig se volt nagy bizodalmam, nem is hittem benne, csak azt nem tudom mért mondta Jinyéknek hogy már az elején voltak, mikor nekem azt mondta, hogy kb előttünk 3-mal estek ki, az meg akkor 46 és hogy lehet, hogy mi hamarabb adtuk be a papirunkat, minden hamarabb volt meg és előttünk álltak. :shock: Nekem úgy tünt, hogy ahogy esik úgy puffan. Egyébként nagyon kedves volt, és bíztatgatott. :roll:
ancsúr

Jó bolond voltam az utsó 46 helyett 43-at akartam írni. :roll: :oops: Atya világ milyen tancsi néni vagyok én 46-3=46 :shock:
ancsúr

hahóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Semmi élménybeszámoló? :(

KépKép
KépKép
kelimoni

Élménybeszámolóval sajnos nem szolgálhatok:)

Nektek azonban mindkettőtöknek jobbulást!
Szóval a nagylegénynek "szabad" hétvégéje volt?
szuperboszi

Kelimoni jobban vagytok? Sok puszi! :wink:

Jiny! Jó volt hallani a hangod, már képet is láttam rólad, és végre találkozni is fogunk! :D

Kép
vivi1

Vivi!! Én is örülök hogy tudtunk kicsit beszélni. Látom te se alszol még... Pedig még most aludd ki magad, mert később már nem nagyon lesz rá időd. :lol:

Ancsúr! Tudod az itteni Tegyesszel nem kell foglalkozni. Nem is értem hogy egyáltalán adnak e itt örökbe gyereket???!!!

Marci anyu! Régen olvastunk Marci-mondtát. :lol:

Steiff! Tündériek a gyerekek. :)

Simineni! Próbáltalak hívni Skype-n... majd legközelebb.

Madri! Hogy vagytok? Úgy látszik mindig elkerüljük egymást...

Üdv az új topicosoknak!!!

Rólunk röviden: Dóri megint eszik rendesen, úgy néz ki használ a gyógyszer. Nő mint a gomba, ma 5450 gr volt. Minden vizsgálati eredménye jó, a gyógytornász néni is csak jókat mond már róla. :) Most gondolkozunk a fülbevalón, bár a védőnéni szerint még nem kellene...

Kép Kép

KépKép
jiny

Jiny nem akarok aludni, babázni szeretnék! Hisztizek :cry: ! :wink:
Dórika de édesen mosolyog, és ez az apás kép...., olyan megható!

Kép
vivi1

Keli, a porckorongos dolgokra nagyon a Milgamma-N.Ez egy B vitamin készítmény és különböző mozgásszervi bajokra ajánlják, természetes fájdalomcsillapító hatása is van. Szerintem jó, recept nélkül kapható. Én is éltem vele, kb.fél évig.Szintén porckorong...hiába a magas nők baja!
Egyébként jobbulást, tudom mennyire nagyon rossz!!! :cry:

Jiny, olyan jó, hogy Dórika már rendesen eszik, és minden rendben van! :lol: Jól látom barnaszemű a kisasszony? Nagyon aranyos pofikája van....
Fülbevalót még én sem tetetek, eszembe sem jutott...szerintem majd ha már nagyobb lesz a kisasszony...még az is lehet, akkor, ha majd kéri...elvégre nem a fülbevaló teszi a kislányt... :wink:

Vivi, tudom milyen rossz vágyni és vágyni és vágyni...de eljön a pillanat és ott szuszog majd a baba nálatok is!

Réce, Kispepe, Süni, Amneris, Mera...és mindenki akit régen olvashattam! Merre jártok?

Nálunk a fiúk (Balázs és apa) elutaztak 4 napra, amolyan kirándulós, fiús nyaralásra! Most mentek el, és már hiányoznak!!!
Először életemben 4 napot távol töltök Balázstól. Szerintetek kibírom????? Szerintem nam nagyon.... :roll:

Kép
Kép
ggabszi

Jó reggelt!

Dórika az apával, hát az nagyon édes! Szívmelengető! :)

Vivi! Tegnap este rám is rámtört a türelmetlenség!

Kelimoni! Gyógyulást mindkettőtöknek, remélem már jobban vagytok!

A taliról: Nagyon jó helyen volt, árnyas fák alatt. Ketten taliztunk Atannal. :) Nagyon jót beszélgettünk. Vártunk Móni titeket, mert csak rólatok tudtuk, hogy jöttök.
Amúgy nagyon kevesen voltunk összességében, talán 30 fő.

Teszek fel képeket az új függönyeinkről, ha sikerül. Kép
tirza

Kép Kép
tirza

Még annyit, hogy képzeljétek a férjem ugye nagy focirajongó, és a vb alatt végig kerestünk neki portugál focimezt, mert ugye nekik drukkolt, még Németországban a döntő helyszínén sem lehetett kapni. Erre szombaton a corában láttunk egy portugál színekben pompázó 56-os kombidresszt, persze azonnal megvettük. :D Ha már apának nem lehetett meze, akkor legyen a fiának, vagy a kislányának! :D

Tirza

Kitartás, már csak két nap a kánikula! 8)
tirza

Sziasztok Lányok!
Hazaértünk és nagyon jól éreztük magunkat!

A nagy hír az, hogy Regina jár! Mászkál a szobában és tolja a babkocsit, vonatot, meg mindent! Hihetetlen, hogy mennyit nőtt az elmúlt 2hónapban, annyira ügyes, okos, szép...Anyuka meg nem is elfogult!!! :D :D :D
De fantasztikus a természet, hogy az ember ilyen gyorsan tanul!!!
Puszi nektek

Kép

Kép
rayo

Sziasztok

A tali végül is jó volt, igaz nagyon vártuk titeket. Mi Tirzáékkal nagyon jól elbeszélgettünk. Remélem hamarosan azért tudunk találkozni, mert május már régen volt. :lol:

Tirza, beszélgettünk a mesedekorról, és én még mindig nem találom meg. Segítenél, megadnád a honlap címét :?:
Előre is köszi.

Kelimoni, jobbulást mindkettőtöknek.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Tirza:
http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 02_103_128
Hogy apának is legyen. :)

A képek édesek. :)
Steiff: Bia igen huncut tekintetű kislány. :)

Jiny: Dóri pici szépség. :)
Rengeteget váéltozott a születése óta. :)

Rayo: Gratulálok Regina teljesítményéhez. :) Ügyes kislány. Ő is mindent időben csinál, ami nagyon jó. Voltunk Dévény tornán és kaptam egy naaaaaaaagy tájékoztatót arról, miért probléma, ha a gyerekek túl hamar vagy túl későn csinálnak dolgokat.

Gabszi: Köszönöm a képeket, amit küldtél. És a tanácsot is. Utána járok, hogy hogyan szerezhetem be a varázsszert. :) Félek attól, hogy nyaki sérvem lesz. :?

Marci anyu: Jobban vagytok? Képek?

Vivi: Remélem, hamarosan lesz vmi eredmény. :)

Mirosszal és Csöpkével mi van? Réce sem írt egy ideje. :(
Hová tüntetek csajok?

Mi alakulunk, a férjemnek már nem kell kötés a lábára. Már én is forgatom a fejem, bár még kicsit húzós a dolog.
Gergő az egész házat bejárja, kúszik inkább. Amit elér kiborogat, mindent megnéz, most kedvence az ajtó. :?

Lassan indulunk nyaralni, még pár nap, már nagyon várjuk. Aztán amikor haza jövünk, kezdődik a felújtás. Már most ki vagyok akadva, mert képtelen vagyok rendet tartani a sok hozzávaló között, ami a lakás minden zugában megtalálható. Ráadásul szerdán hozzák Gergő bútorát.

Kicsit fotózkodtunk. :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tirza: nagyon szép lett a lakásotok. :)
Jól számolom? 6 gyermek fér el a szülők mellett az ebédlőasztalnál? :wink:

KépKép
KépKép
kelimoni

Rayo
Gratulálok az ügyes, okos, szép, járó Regihez!

Jiny
Az apás kép fantasztikus!

Kelimoni
Mindkettőtöknek jobbulást. Egyik nyavaja sem gyorsan mulló, sajnos.

Tirza
Nagyon szép a lakásotok. Látom, lelki szemeimmel, ahogy a gyermeketek belenyomja a Túró-rudit a gyönyörű fehér kanapéba :lol:

Kizsó
Megygyógyult már mindenki nállatok? Remélem jól vagytok.

Nekünk, kis nyugis hétvégénk volt, kert gazolás, varrogatás, pancsikázás. A párom is otthon volt, ami nálunk elég ritka.

Mindenkinek vidám napot kívánok :!:

Tviky

Kép
tviky

Atan : Köszi a beszámolót. :)
Olyan kevesen voltak az egész bulin? Tömeg szokott lenni.

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni
Egyszerre írtunk. Gergő nagyon cuki-pofa.

A nyakaddal kapcsolatban, Röntgen felvétel, Ct, Mr, orvos látott már? Csontkovács?
Én egy természetgyógyászati intézetben dolgozom, ahol, többek között ilyennel is foglalkozunk.

Kép
tviky

Atan!

www.mesedekor.hu
vagy ha a google-ba beírod, hogy mesedekor, akkor kiadja a címet, otthoni gépről csak így sikerült elérnem.

Rayo! gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok! Akkor azt hiszem még jobban edzésben lesztek! :D

Gergő nagyon aranyos, elképzelem, hogy borogat ki mindent! :lol:

Kelimoni! Köszi a linket, szerintem pont ilyet keresett.
Igazából az asztal még kihúzható, így 10-12 személy fér el. vagyis még 8 gyerek! :lol: :wink:

Jó lenne nagy család, csak hát az anyagiak, szívesen feladnám a munkám, és itthon maradnék végig, de ezt majd inkább az első gyerek után megmondom. :lol: :wink:
Azért is kellett nagy asztalt venni, mert ha a szűk családom összeül, és még nincs sehol sem gyerek, akkor így vagyunk nyolcan (3-an vagyunk testvérek), ez olyan jó érzés, mikor együtt a család, tök nagy ricsaj van nálunk olyankor, és majd még mi lesz, ha mindegyikünknél jönnek a gyerekek, már nagyon várom azt az időt! :D

Tirza
tirza

Tviky!
A férjem után is állandóan csokis, meg szotyis a kanapé, szerencsére a huzat lehúzható, és 60 fokon mosható, pont most mostam, mindenféle folttal tele volt. Így hozzászokom a foltokhoz, és nem lesz gond, ha majd a gyerek keni bele a csokit :shock: :D Bárcsak már utána moshatnám.
Azért is kellett festenünk, mert a falak úgy néztek ki, mintha gyerekek laknának nálunk, tele volt az is foltokkal. Nem tudtam hogyan kerültek oda, aztán egyszer láttam, hogy a párom játszott a kutyával, és ahogy dobta neki a játékát, akkor az a nyálas koszos vacak véletlenül nem a kutya szájában, hanem a falnál landolt. Persze rögtön meglátszott, hiába mosható a festék, ezt a koszt nem tudtam lemosni. :D
Szóval néha úgy érzem, hogy nekem már van egy gyerekem! A férjem! :wink:
Ja, a háztetőnkön a hófogókon egyszerre 3 labda is fent szokott lenni, mindenki megkérdezi, hogy ki dobta fel. A férjem így játszik a kutyával, hogy feldobja a labdát, és ketten lesik a kutyával, hogy hogyan és hová fog leesni. :roll: :D
tirza

Tirza: ha érdekel még a focimez (esetleg karácsonyra...), egy jó ismerősöm Portugáliában él, szívesen megkérdem tőle, venne-e. Szeptember elején jönnek M.o-ra, el is tudná hozni.

Nagyon klassz a függöny, gyönyörűen harmonizál!

Mi már nagyon visszaszámlálásban vagyunk, minden összekészítve, ha indulnunk kell. :D

Sajna ma nem sikerült a forgalmi vizsgám (őszintén szólva nem rajtam múlott :evil: ), de most ez sem tudott elkedvetleníteni. Na jó, de igen, el tudott, de nem olyan nagyon. :)
rkata

Kelimoni! Gergő sírni is tud? Eddig csak mosolygós képeket láttam róla :D .
Remélem a nyaralásra sokkkkkal jobban lesztek!

Tirza szép a lakásotok! Nem fogod elhinni ma nem csak nézelődtem, vettem egy Disney paplant kispárnával. Szilikonizált antiallergén töltet, aranyos figurákkkal. Büszkén sétáltam vele haza! :D Annyira mosolyogtam az úton hazafelé, hogy tuti páran bolondnak néztek. :lol: Sikerült rábeszélnetek egy kis vásárlásra, nagyon örülök neki!

Regi baba ügyi vagy! :D

Kép
vivi1

Rkata! Napokig nem írtál, már azt hittem Vincus megérkezett!
A vizsga miatt ne szomorkodj, legközelebb biztos sikerülni fog! :wink:

Kép
vivi1

Tirza, köszi. Sajnos a munkahelyi gépen így sem jön be, majd otthon megpróbálom. :D

Rkata, szorítunk nektek. :lol:

Jiny, az az apás kép fantasztikus. :lol:

Kelimoni, mi az a pityergés a képen :?: Gergő mindig mosolyog. :lol:

Rayo, Regi nagyon ügyes, gratula neki. :lol:

Kép
Kép
atan

Kép

Tviky: Jövhéten lesz a háziorvosom, most helyettesíti za, aki korábban volt a háziorvosom és őt kihagynám. :?
Aztán elmegyek valamiféle vizsgálatra, mert a két karom is zsibbad. :(
És ha túl vagyok rajta, kereshetlek?

Hát, ilyen is előfordul, hogy a kisfiam pityergőzik. Óriási oka van: anya kiment a szobából.
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Regi! Nahát, Te milyen ügyes vagy! :lol: Gratulálok az első önálló lépésekhez, és kívánom, kövesse még sok!!!!

Kata, lehet a hidegfront meghozza a babátokat! :lol:

Keli, nekem a nyaki részen van porckorongsérvem. Neurológia, masszázs, elektromos kezelés segített 2 hónap alatt rendbe tenni tavaly, de bármikor előjöhet újra. A hüvelykujjam zsibbadt, nagyon nehezen múlt el. Gyógyszeres kezelés: izomlazító, Milgamma és valami ibuprofen tartalmú dupla dózisú izé volt...
Hogy mentek így nyaralni? Idegenpályán mégis csak nyargalni kell Gergő után....

Ildikó, néha ...csak néha... nem tudsz jönni, 3 gyerekes mami? Hiányzol!

(Nekem most azért van ennyi időm, mert egy gyerekes lettem. Balázs nagyon hiányzik....üres a szobája...)

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Tviky!
Köszi, igen jól vagyunk! (kop-kop-kop) :D Legtöbbször csak itthon vagyunk, mert ebben a melegben megmozdulni is alig van kedvünk. Azért főztem be 10 kg sbarackot! :lol:

Kelimoni!
Tényleg nagyon fotogén Gergő! :D Ez jó időszak már, mikor bejárja a lakást, mégha csak kúszva is.

Napsi!
Köszi a meghívót, minden rendben végre!!! :lol:

Tirza!
Tényleg nagyon büszke lehetsz a lakásotokra, nekem nagyon elnyerte a tetszésemet!!! :D Nagyon jók a szinek. A babaszoba milyen lesz? :lol:

kizsó

Sziasztok csak most ertunk haza mert anyosom haza mehetett a korhazbol ezert en apoltam es kozben egyszer vissza is rohantam vele mert rosszul volt .4 hete mar hogy mind 2 veseje lealllt most remelem nem lesz mar baj.Ott gep meg nem volt bocsi hogy nem voltunk a hetvegen.ja es meg az autonk is szervizben tobb mint egy hete.ferjem ozikeve u8tkozot.
Mindenkit puszilok.Csabikam pocija ugy nezki hogy helyre jott lehet hogy teenleg keves volt a hami mert novelteem az adagjat es mar nem zold a kakija.Dokineni csak holnap tudja meg meert holnap oltast fogunk kapni!!!!!!!JJJAAAJJJJ!Ano sokat bukot es doktorneni azt mondta kevesebet kapjon mint ami az atlag.Igaz nem is bukot de ezekszerint ehezet.jaj berepult egy nagy saska a szobaba sos!!!!!
móncsi+3

Szép jó reggelt mindenkinek!
Vivi!
Ma nagyon drukkolok neked és az össznépi kína egész termését kívánom, hogy jól sikerüljön a mai nap!
Kelimóni!
Vigyázzatok magatokra, most van a fiadnak az az időszaka amikor még néhány hónapig folyamatos geinc és derékproblémáid lesznek.
Egyre gyorsabb lesz a fiatalúr és egyre többet kell menned utána vagy vele.
Moncsi!
Sáska lecsapva?
Örülök, hogy rendeződnek a dolgok a mamával és Csabikával is.
Nyugodtan fordulj ide problémáiddal itt valakitől biztos megkapod a választ.
Kizsó!
Örülök, hogy jól vagytok! Szandra folyamatosan Zsófit emlegeti. Nem tudom mit csináltak egymással, de nagyon belelopta magát a szivébe, úgyhogy légyszives képet tegyél fel a gyerekekról, mert az örömöt szerez a lányomnak. akárhányszor képet lát róla mindíg azt mondja, hogy itt az a cuki Zsófi baba a taliról!
Rayó!
Gratula Reginek a sétához. Most jön a folyamatos üzem, így már sokkal több mindent elér mint eddig.
Triza!
Nagyon szép a lakásod! A fehér tényleg olyan szin amit mindíg könnyú kimosni(meg azért a blokkot tedd el mert 3 év garancia van rá, ha nagyon lestrapálódik kicserélheted)
Rkata!
Készülsz már? Szerintem is minjárt itt van a kisfiad!
Gabszi!
Köszönöm a képeket, tündéri midkét csimotád. Balázs készül már a sulira? Az én lányom már nagyon várja, Pisti nem annyira.
Marcianyu!
Nem betegeskedünk, hanam jól kipihenjük magunkat, mert hamarosan itt a kislányod!
Jó nyaralást nektek! Marcinak meg küldök egy nagy puszit arra az okos fejére.
Bocs a múlkori hangzavarért, de az én gyerekeim este élednek fel. Általában jól elvannak, de időnként kijön Pistiból a kamaszos hagyjál békén kis hülye! A Szandra meg direkt cukkolja még ilyenkor. Ilyenkor jön a körbekergetjük egymást a lakásban.
De szerintem ez teljesen természetes én is ezt csináltam az öcsémmel.

Mindenki akit szeretünk és nem jelentkezik! Nagyon hiányoztok!
simineni

Siminéni olyan kedves Tőled, hogy nem felejtettél el! 10 körül hívom Miskolcot, ha nem is lehet a mi babánk, legalább megtudom pontosan, hogy működik az o. lista, és tényleg mi vagyunk most az elsők vagy nem!
Köszi, ezt pedig Neked küldöm!
Kép
Puszi

Kép
vivi1

Jó reggelt!

Köszönöm a dícséreteket. Azért is vagyok nagyon büszke a lakásra, mert most mi, sajátkezűleg festettük ki, a párnákat, a terítőket én varrtam (nekem ez nagy dolog, mert abszolút nem értek hozzá) , a függönyöket azért még nem mertem bevállalni. Szóval nagyon szeretem a házunkat, mert majdnem mindent mi csináltunk rajta, még a falakat is mi húztuk fel, mert nem volt mesterre pénzünk, de így utólag visszagondolva így volt jó, mert így a házba beépítettük a szeretetünket. (szerencsére nem lettem kömíves kelemenné, hogy megálljanak a falak :D )

Siminéni!
A kanapé már elmúlt 5 éves, így a garancia lejárt szerintem már mindenre, nagyon szeretem, kényelmes. Most tavasszal fedeztem fel, mert éppen úgy esett rá a fény, hogy a kanapé mintája tulipános (nagyon szeretem a tulipánt, így nagyon megörültem neki), eddig azt hittem, hogy csak valamilyen nyomott mintája van. :D Na ilyen a megfigyelőképességem, 4 év után észrevettem a mintát. :oops: :D

Amúgy mi is ütöttük-vágtuk egymást, ez jelenti, hogy jó testvér valaki! :lol: A mai napig is megmaradt az egymás piszkálása, ha összejövünk, Néha a párom irigykedve néz minket, mert sajnos neki a tesójával nincs ilyen jó kapcsolata.

Kizsó!
A gyerekszobáról a 140. oldalon raktam fel képeket, igaz az még nincs kész, csak a bútorokat fotóztuk le. Ott sárga az alap, de a szőnyegbe, és a függönybe szeretnék egy kis narancsos terrakottát becsempészni, csak még nem találtam ezekből gyerekmintásat.

Vivi!
Még mindig szorítok! Ugye mondtam, hogy milyen jó vásárolni?! Csak egy baj van vele, ha sokára jön a baba, akkor könnyen túlzásba lehet vinni. :D

A férjem megörült, nagyon a mezeknek, csak az árával van gondja (pedig tudta, hogy ennyibe kerül :) ), csak most nem fér bele, majd talán karácsonyra. :D

Rkata!
Köszi a felajánlást, de így valószínűleg nem lesz rá szükség, mert ezen a honlapcímen, amit Kelimoni adott, egy csomó féle van.
A vizsga miatt tényleg nem érdemes elkedvtelenedni, majd legközelebb, nekem sem sikerült elsőre (az egyik kerekem ráment a záróvonalra :oops: ) Mondjuk nekem a forgalmi vizsgáim a legszörnyűbb vizsgáim közé tartozik, inkább államvizsgáznék kétszer helyette. :)
A jogsivizsgáról eszembe jut a markos - nádas kabaré, amikor a kreszvizsgát parodizálták:
- Hányadszor vizsgázik fiatalember?
- Idén negyvenkettedszer. :D

Képzeljétek, nálunk vannak a cégnél olyan férfiak, akik a mai napig nem tudják letenni a vizsgát, és ezért nem tudják előléptetni őket, pedig nagyon jó szakemberek. Hihetetlen, tisztára, mint a Taxi című filmben. :D

Tényleg Kelimoni, merre mentek nyaralni? Remélem már jobban vagytok!
tirza

Kép Kép

Ez a focimezes kombidressz!
tirza

Na sziasztok!
Nem vártam tovább, túl vagyok a telefonáláson! A picit hazaviszi a másik pár, most intézik a papírokat :cry: .
Megkérdeztem az o. listát, a válasz fura volt! Idézem:- Az o. lista úgy működik, hogy beírják az adott gyerek paramétereit a sz.gépbe, és a gép kidobja, hogy melyik pár vállalna olyan gyermeket. De nálunk nem a származás miatt történt, mert ezt ők nem tarthatják nyílván! ( ez csak duma!) Mondtam a nőnek, hogy 6 hete szóltunk, hogy mi vállalunk félroma babát is, és én tudom, hogy ez a baba is az. Erre a válasz, valóban az, de ők ezt nem nézik, nem jegyezik a származást. Értitek, véletlenül pont félroma volt! :roll: Most olyan mérges vagyok, ha visszajön az ügyintézőnk szabiról, majd jól kifaggatom, mert ő pontosan azt mondta, hogy azért választottak minket, mert vállaljuk a félroma babát. Ő legalább nem beszél férre, hülyeségeket! :evil: :evil: :evil: [/quote]

Kép
vivi1

Vivi!
Ez igen érdekes és dühítő! :twisted: Ha vége lesz a nyárnak, akkor majd én is megkérdezem a mi ügyintézőnket, hogy akkor hogy is van ez az országos lista.

Sajnálom hogy ő nem a ti babátok volt. Hogy érzed magad?
tirza

Sajnalom Vivi1 nagyon de nagyon szoritottam!!!!!
Tirza na ezt a mezes kepet nem mutatom meg a ferjemnek mert o is akar majd egyet(maganak)Nagyon szep a lakasotok olyan igazi feszek!!!Mi is sk. csinaltuk nem volt penzunk de valahogy jobban is becsulom.
Simineni szivembol szoltal, nagyon sokat vagyok egyedul parom sokat dolgozik es rokonok tavol de valahogy megis meg van a biztonsag erzetem mert tudom hogy itt vagytok nekunk es ha barmi gond van sos segitseget kapok!
Koszonom MINDENKINEK!!!!!!
Na ha minden igaz nem sokaig kell varni mar a kepekre!Meg is fogtok uni minket.Ellore is bocsi mindenkitol!
Kelimoni puszilom a MOSOLYalbum Kisfiad!
Haza ertunk a dokinenitol minden rendben mar mint a pici CSabikanal na nekem nem igazan ugy levert a viz mikor meg kapta a szurikat!2!!!!!Oltas egyszere!Meg jo hogy utkozben nem talalkoztam senkivel mert csak egy ici picit de pityeregtem.64 cm hosszuak vagyunk es 5100g!!!!!!Fekut az agyon es olyan segitseg kero arcal nezet ram na hagyuk mert mar megint pityergek,pedig ugy megfogatam hogy nem fogom tul spirazni az ilyen dolgokat.Szep napot mindenkinek megyek meg vigaztalom az en hosomet!(vagy o engem)
móncsi+3

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?