Ma kicsit később jöttem, próbáltam kicsit kipihentté válni, aztán majd pakolászok.
Végre 2 jó hír: Tegnap voltunk apukámat és nagyimat látogatni, erre apu szatyrokkal vár: jöhet haza, hatott az infúzió, a gyógyszer, a többit otthon is folytathatja, persze folyamatos kontroll!!!
És a nagyimat ma hozza haza a mentő (nem tud ülni, így kocsival nem lehet). Ő is sokat erősödött az infúzióktól és a gyógyszert otthon szedi tovább!!!
Hát a lelkemet nem mindig könnyű meggyógyítani (Brill), de szombaton a párom és a Ti szavaitok a legjobb pillanatokban érkeztek. Csalódott vagyok most is, meg szomorú, de már nem sajog, így egész tűrhető a kedvem, és még nevetni is tudok (pl. Juca képkommentárjain).
Timika
Köszönöm a biztatást! Sokszor nehéz hinni benne, de igyekszem mindig új erőre kapni.
Adriana
Köszönöm!! És nagyon jó nyaralást a Balcsin!
Pankaa
Még most is nevetek a „vannak olyan emberek akikre ha ránéz egy pasas már terhes lesz” mondaton!!!
Rám biztos még nem megfelelően nézett a párom, mondom neki majd, hogy augusztusban próbáljon ki egy pár új nézést – hátha bejön.
Igen, tudom, hogy nekem küzdeni kell, türelmesnek kell lennem. És nem feladni. Nem könnyű, változóan viselem ezt hónapról hónapra.
Örülök, hogy jól vagy, hogy kapsz gyógyszert, és a túrófánk receptjét elmentettem!
És nagyon tetszik, hogy azt írod „édes teher”. Amikor babát vártam, én is mindig így láttam.
Mátra
Rövid választ írtam, még majd válaszolok a másik 2 kérdésre is.
Sajnálom, hogy így megkínoz a mensi, hogy anyukád sem segít. Sőt!
Már rendesen megjött???
A vonalzód nekem is tetszik, olyan különleges!
Aniko
Tudom, hogy megértesz, sőt úgy tűnik, a párjaink is hasonlóan viselkednek.
A vacsora kettesben biztosan fantasztikus lehetett, a leveled hangulatából érződik, milyen sok erőt merítettél belőle!!
És már holnap itt a nagy nap!!! Kezdődik!!!
Nagyon-nagyon drukkolok! De most nagyon úgy érzem, hogy sikerülnie kell, sikerülni fog!!!
Norwell
Köszönöm az imát!! És minden szavadat!
Nagyon várom én is a képeket, és ahogy már írtam is – imádom, amilyen határtalan szeretettel írsz a fiacskádról!!
Juca
A képek fergetegesek!!
A főzésnél nálam is megeszi a párom a nem túl jól sikerült ételeket is (nálam általában a só kevés). Lehet, hogy Anikótól kellene vennünk pár leckét???
Örülök, hogy Kingácska ennyi járókelőt elvarázsol, a szörnyülködőkkel meg ne törődj (könnyű mondani, tudom), lehet, nekik soha nincs rossz napjuk – vagy midig csak az van.
Jó talit Anikóval!!
Jucmuc
Köszönök mindent, amit írtál!!!
Úgy csodállak, hogy annyira szereted a párodat, hogy érte vállaltad ezt a sok új dolgot, szokatlan életformát!
Meglátod, ez a nagy szeretet hamarosan már 3 embert fog összekötni (aztán majd jön a második baba, aztán…) Nagyon drukkolok nektek!!!
Brill
Te mikor alszol??? És meddig???
Jó olvasni, amiket írsz! Mindig olyan jól megragadod a lényeget, és a szóválasztásodon néha percekig nevetnem kell (pl. fájsz, kutyamalac, döglött vagyok) – úgy tűnik, ez az én humorom.
(A párommal szoktunk nevetni: neki más a humora, mint nekem: én teljesen máson nevetek egy filmen, mint ő. Én inkább a szavakon, ő inkább a történéseken. Ha jó a film, felvátva nevetünk. Csak mi van akkor, ha a kisfiunk ezt ötvözte magában, akkor ő folyamatosan fog nevetni???
)
Lényeg: örülök, hogy jól vagy, és a szeptember mindjárt itt van, amikor újra indul a projekt!!!
Most mennem kell, szép napot kívánok Nektek!!