Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon köszönöm mindenkinek a jótanácsokat. Megpróbálok lazítani, és a nap nagy részét nem ezzel foglalkozni. Szinte mindenben ezt csinálom, ha akarok valamit, akkor a lehető legjobban körüljárom, hogy minél jobb eredményt érhessek el. Szeretnék veletek maradni, de lehet, hogy kicsit ritkábban fogok fellátogatni hozzátok (nem 10 percenként).

Az adataimat, majd később mert el kell mennem előkészülni a kerti partihoz.

Ja, a gyertyázást elképzeltem, szerintem a párom kifeküdne tőle... :lol:

Mégegyszer köszi mindenkinek.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok!

Timika!

Milyen dolgok nem jöttek össze? Felsorolni is hosszú, de megpróbálom.
Igazából nem tettem még le 100%-ban a tesóról, annyit nem számolgatok, de a napok lassan telnek. Ez megy idestova 31. hónapja... :(
Beadtam a jelentkezési lapomat főiskolára, de a 18 éves érettségim egy NAGY NULLÁT ér :cry: . Amivel tudnék még hozzá pontokat és esélyt szerezni, az sajna kétéves suli és pótfelvételire csak költségtérítésest hírdettek jó messze (tandíj+jegyzetek?+szállás+étkezés - költségekkel). És úgy tűnik a lakásfelújításba sem tudtunk, tudunk belevágni. Ablakokat kellene cserélni, de sajna nem mozdulnak a dolgok semerre :( .

De... szorgosan eszem a méhpempőt és iszom a grapefruitmag cseppeket. És nem dagad annyira a lábam :) .

Puszi Kriszta

mohácska

Mohácska!

Igen összejönnek néha a dolgok. Az a baj, hogy uttat engedünk a rossznak. Ha nem tennénk, nem tudnának elhatalmasodni rajtunk...

Pupy!
? Nem igazán voltál ma... Holnap újra interjú?

Angie!
Köszönöm az sms-t

Anikó!
Neked a mail-t.

Szti!
Mindannyian így gondoljuk az elején :D Aztán a függőség nagy úr!
Várunk szeretettel. Kerti party hmmmm, nyami nyami

Timika!
Örülök, hogy jól sikerült a tali :) Fotók???????????????????

Elköszönök, csak egy gyors bekukk volt, megyek, mert a párom (:)) vár.

Jó éjt mindenkinek.
mátra

Sziasztok!

Tudom, el vagyok tűnve nagyon, erre nincs mentség... :oops:
Mostanában alig vagyunk itthon, hétvégén is megyünk a Balcsira egy hétre. Szóval zajlik az élet körülöttünk.

Levike egyre nagyobb és ügyesebb, már megfordul, markolja a játékait, kóstolgatja azokat. Ezt a kánikulát azonban alig bírja, naponta többször beállunk a zuhany alá. Azt nagyon szereti.

Gratulálok az új babásoknak, és a még nem babásoknak kívánom, hogy hajrá-hajrá! :D
Most lesz nekem is egy éve, hogy megtudtam, hogy Levike van. Pedig egy évnyi sikertelen próbálkozás után pont akkor sikerült, amikor a legkevésbé számítottam rá. A "régebbi" topiklakók ismerik a történetet, azért írtam le, hogy bíztassalak benneteket! A nyár remélem meghozza másnak is ezt az örömöt.

Csak átfutottam az elmúlt hetek-napok történéseit, és látom, hogy sok rossz dolog is történt. :(
Pupy! Mi ugyan nem ismerjük egymást, de azért nem hagyhatom szó nélkül. remélem ennyi rossz után csakis sziper-szuper dolgok történhetnek veletek!

Tjuca!
Látom, Te még mindig aktív topiklakó vagy! Hogy csinálod, hogy még erre is jut időd a baba mellett? Mindenesetre ügyes vagy, Kingácska pedig édibédi! :)

Most többet nem tudok írni, de megpróbálok többet jönni ezentúl, és akkor belerázódok én is a csapatba, ha még visszafogadtok... :oops:

Vannak új képeink a honlapunkon, aki kíváncsi rá, megnézheti itt:
http://gportal.hu/picview.php?prt=20768 ... 28&index=1

Jó hűvös éjszakát mindenkinek!

Kép
adriana

Sziasztok Lányok! :D
Nem tüntem el csak ma az öcsémék itt voltak és a férjem dolgozott a gépen!Igy sanszom nem volt jönni hozzátok! Kép

Annácska! :D
Annamari gyönyörű kislány!Én már hallottam felőle mert Juca sok szépet és jot mondott rola!Azt mondta gyönyörű kislány!És ez igy igaz! :D

Rolly! :D
Ugy látom te sem alszod tulmagad!
Nagyon szépeket irtál Mátrának! :D

Norwell! :D
Gyönyörűen gyarapszik Kendebaba!
Esetleg egy fotot nem kaphatnánk rola! Kép

Angie! :D
Sajnálom ezt a gyulladást!
Szomoruan olvastam!És azt meg mégjobban hogy egy honapot csuszik a projekt! Kép
De annak örülök,hogy már gyogyulsz!

Pupy! :D
Örülök,hogy valamennyire azért sikerült az interju! :wink:
Majd akkor meglátjuk kedden! :D
Boldog szülinapot a párodnak! Kép
Gyönyörű rakottkrumplit csináltál!Isteni lehetett! :D

Juca! :D
Jot nevettem a mákostésztán! :lol: Nekem is benne volt a Máté de mivel rövid a vezeték nevünk ezért hosszu keresztnevet kellett választanunk!
Kivel találkoztál? :shock:

Eszti! :D
Üdvözöllek közöttünk! Kép

Mátra! :D
Drága ez a tábla már nagyon megy neked!Ügyes vagy nagyon!És igazat adok Angienak mert ilyenkor az ember hajlamos mindenből azt kihallani amit „akar”!Most nem csak a misére gondolok hanem mindenre!Gratulálok a párodnak!Hát az összefoglalold…Imádom! Kép

Jucmuc! :D
Sajnálom hogy megjött nagyon! Kép
Azt nem értem hogy miért egy értékből nézik a progit????Mert nálunk azokba a korházakba amik erre vannak szakosodva ott három vérvételből van meg az eredmény a 19-25cn veszik le őket és ha csuszik is a tüszőrepedés azt akkor is látják hogy a progi eléri e azt a szintet amit kell!Mert igy nem biztos hogy gond van nálad!Nagyon szoritok hogy a párod eredménye javuljon!Teljes csuriba vagyok!Akkor kicsit feltöltödtél a hazai levegőtől!!!!!Én ma csináltam tökfőzeléket!Gondoltam rád ahogy a kaprot vágtam!!! :D

Panka! :D
Semmi esetre sem szeretnélek megilyeszteni és ha nem jol irom nyugodtan javitsatok ki de a sárgatest a méhlepény felváltása ugy tudom csak a 10-ik hét tájékán van!Ezért kell addig a progit potolni a stimusoknak!Legalább is nekem igy mondták!A clamiydia egy gusztustalan és aljas alaptomos dolog!Nekem is volt és mind a kettőnket Summamedel kezeltek és e miatt is minden beavatkozásra kell vinnem a negativ leletet!Szerintem menj el egy másik orvoshoz is és kérd ki a véleményét és ha kell akkor ismételje meg a vizsgálatot és csináljon progi mérést!Bocsánat ha tul aggodalmas vagyok!Csak nem szeretném ha bajod esne! Kép

Anita! :D
Nagyon szoritok! Kép
Mikor tesztelsz?

Zita! :D
Sajnálom! :cry:
De én is azt kérem hogy ne hagyj itt minket!!!!!

Timika! :D
Te olyan kis tündér vagy!Köszönöm! :D
Örülök,hogy jol sikerült a talitok!

Mohácska! :D
Nem szeretnék tolakodo lenni de mit mondanak miért nem jön össze a kisteso?
Gondolom már tul vagy néhány kivizsgáláson meg egyéb „finom”dolgokon!

Szissz!
Sajnálom hogy megjött! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Panka!
Találtam neked egy jo gift!
Ha legközelebb elszáll a géped: Kép

Kacsa!
Merre vagy?

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt Mindenkinek!! (Sokkal jobbat, mint az enyém!! :( )
Visszaolvasok és jövök.

:cry: Ma - pedig még el sem kezdődöt a nap - nagyon rossz kedvem van. Éjjel fél 2-kor feléredtem és "rájöttem", hogy ebben a hónapban sem sikerült. Érzem, tudom. Ezért reggel megmértem a hőm és valóban csak 36,3. (26.cn) :cry:
Fel sem hívom a dokim a progierdemény miatt.
Szerintem nekem már nem fog sikerülni, abszolút nem bízom benne.
A párom azt mondja, itt van a kisfiunk. Ha nem sikerül, fogadjuk el, hogy nekünk már nem lehet több babánk. Ő nem akarja, hogy vizsgálatokra járjunk. Mert ő sem hisz benne, hogy ez segítene. Azt mondja, ez csak egy álom, hogy nekünk lehet még egy gyermekünk és úgy sem valósul meg.
A szüleink nem is tudnak a babatervről, és úgy sem támogatnák. Titokban nem tudnék vizsgálatokra sem járni.

Mindkettőnknél reménytelenség a köbön.
Magamról mást nem is akarok írni. Fölösleges. :cry:

Rolly
rolly

Most rövid leszek, mert nem nagyon fog az agyam.

Pupy
Állásinterjú után – várom nagyon a keddet!
Hú, rakott krumplit én is szeretem! De rég is csináltam már!! :P
Boldog szülinapot a párodnak! :lol:

Szti
Kép Kívánok Neked mielőbbi babásodást!! Hogy ne kelljen sokszor átélned a „már megint megjött” érzését! És amit a lányok is írtak: a legfontosabb most, már a projekt elején is: egészségesen élni és egymást nagyon szeretni! :P :P

Angie
Köszönöm a biztatást, jó volt PONT MOST olvasni!! :P De nem tudom, hogyan tovább. Majd holnap, ha jobb kedvem lesz (remélem), írok róla.
Örülök, hogy sokkal jobban vagy és hogy elmentél a Te dokidhoz is!

Mátra
Hasad? Vagy még egy teszt? Iszonyatos ez a várakozás!!! Nagyon megértelek. :(

Juca
Végre újra többet leszel!!! De jó!!! :P Biztosan nagyon klassz lesz Dkeszin lakni!!!
A Máté nagyon tetszik, legalább ma már mosolyogtam… :)

Jucmuc
Köszönöm a nekem írt minilevelet!! Olyan aranyos vagy!! :P És jó volt olvasni, hogy jobb a kedved, és annak külön örülök, hogy jól érzed magad Olaszországban!! Mióta laksz ott?
És mit volt a legnehezebb megszoknod? És milyen gyakran jöttök Magyarországra? És ugye ha megszületik a babád (ami remélem hamarosan megfogan!!), kétnyelvűen fogjátok tanítani? És --- jó, elég belőlem, bocsi a sok kérdésért! :oops:

Timika
Örülök, hogy jól sikerült a tali. Ott tanultam, örökre a szívembe zártam ezt a csodaszép várost! :P

Panka
Vigyázz magadra és menj el vérvételre a biztonság kedvéért!!

Anita
Nagyon drukkolok Neked továbbra is!!!

Lányok, írjatok sok jó hírt, ha sikerül, ma még benézek – ha írni nem is, de legalább olvasni.

Sok puszi:
Rolly
rolly

Kép
Kép
mátra

Újra visszakapcsoltam a szgépet.

Most beszéltem telefonon a párommal. Elsírtam neki a bánatomat. És... Sikerült kicsit felvidítania.

ÉS: Azt mondta, ő is reménykedik minden hónapban minden nap, de nem akarja nekem mondani, mert nem akarja, hogy még „megszállottabb” legyek, mint amilyen már most is vagyok. Inkább azt mondja, hogy úgy sem sikerül, és utána nem kell nekem őt vigasztalni (pedig ő is ugyanolyan csalódott, mint én), csak ő vigasztal engem.
Megfejthetetlenek ezek a férfilelkek!!
De ha ő is reménykedik (csak nem mondja), akkor nem szabad feladnom. Mert együttcsalódni jobb, mint egyedül. Meg valahol tudom, hogy ő is csalódik, ezt írtam is már Nektek, amikor egyszer volt egy hosszú beszélgetésünk, és kitaláltuk, hogy próbálunk lazábbak lenni. De az utóbbi időben csak azt mondta, úgy sem sikerül, nem kell vizsgálat…stb. De mégis reménykedik, meg szeretné is nagyon, de inkább nem mondja. Ti értitek ezt? Ő engem akar védeni a csalódástól, de így nem tud, sőt… Igen,a vágy a baba után nem csupán testi, de lelki harc is...
Kép

Rolly
rolly

Jó reggelt!

Rolly!
Hosszú ideje itt ülök, Mióta írtad ez első mai hozzászólásodat, és nem tudom mit írjak. Feltolultak bennem is az emlékek, a harc, a kínlódás a reménytelenség, ahogy mindannyiunkban. Aztán kiocsit jobb kedvem lett, mikor írtad, hogy a férjed mit mondott a babaával kapcsolatban. Igazából mail-t akartam írni, de nekem sincs most sok erőm. Nincs párhuzam a sorsunkban, mégis annyira hasonló. Miért írod, hogy nincs remény-, Ha te is feladod, akkor ki higyjen benne? Mi? Az kevés. Neked kell megjárni ezt az utat és küzdeni a sikerért, hiszen te már tudod, hogy miért küzdesz. Mi sokan, még csak álmodozunk róla, hogy milyen is lehet anyának lenni. Kérlek, gyorsan állj fel, hiszen erős anya kell a babának!
Szüleid nem támogatnának és nélkülük nem tudnál eljárni a vizsgálatokra. Szerinted akinek nem élnek a szülei, vagy olyanok mint az enyém, vagy állami gondozott volt, hogy oldja meg? Hány olyan barátotok van, akire rá lehet bízni a kisfiadat? Ovi, stb. Biztos sokan vannak a baráti körödből, akik nem kérdezik miért kell vigyázni a kicsire, ha te nem mondod. Ha nem akarod, hogy megtudják. De ittt vagyunk mi is, szerintem aki közel van hozzátok örömmel elválallja, hogy vigyáz rá, érte megy stb, de én is, ha már Pesten dolgozom, akkor szívesen segítek.
Látod a párod is reménykedik, csak neked nem mondja. Mert szeret. Védeni, óvni akar minden csalódástól, még attól is, amit esetleg magadnak okoznál.
Te egy nagyszerű ember vagy és megérdemelsz még egy babát. Nézegesd meg azokat a képeket, amiket nekem is küldtél, én sok erőt merítek belőle, hátha te is. A természet sok mindenre képes, ha hiszünk benne.

Na jó, nem osztom továbbra is az észt, mert az én hátam mögött olyan ajtócsapkodás és hisztéria megy, hogy ha ma sem cuccolom el a maradékot, akkor kollektíven felkelhet a topic és följöhet jól megverni. Mert az kellene már nekem egy jó nagy célirányos pofon. Hazajöttem, mert megint cirkuszolt, és most várom, hogy kitörjön. Ma pedig megyek dolgozni és az anya-gyerek kapcsolat a téma a ped-asszisztenseimenk. Jó lesz. Lesz miről beszélni. Jó hogy elméletben meg tudom oldani, de az első lépések megtétele baromi nehéz, úgy látom.
mátra

Mátra!
1 cn :cry:

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Gondoltam bekukkantok, mielőtt elnyom az álom, és csupa rossz hírre jövök. :evil:

Rolly! Sosi!

Sajnálom.

Panka!

A vásárlási utalványon vennék diavetítőt. Most nagyon hajtom itthon a témát, mert Kinga hihetetlen iramban érdeklődik, és ezt biztosan értékelné. Először csak a színes képeket később már a történeteket. Nekem gyerekkoromban nagy kedvenc volt a vetítés.

Adri!

Jó itt hallani rólatok. Gyertek, amikor időd engedi. Mi is nagy menősek vagyunk, de msot éppen itthon töltjük a hétvégét, és este megyünk majd sétálni. Kingának is vannak nyűgjei meg rossz napjai, meg nekem is, néha összejön, hogy mindkettőnknek, de egyébként jól vagyunk. Fejlődik, én csodálkozok, hogy miket csinál, és ámulok, hogy milyen technikái vannak. Valahogy nem gondoltam, hogy ennyire picik és ennyire étrtelmesek. Na most lebuktam, hogy kevesebbet néztem ki belőlük, mint amire képesek.Levi is biztos nagyon aranyos és érdeklődő, a fényképek tündériek.

Angie! Anikó!

OK, lehet jönni, másoknak is :-) Bár Stöpszli néha mindenkit elijeszt, még a szúnyogokat is, de azért általában a vérmesebbek kibírják a látogatást 8)
A telefonom érintkezési hibás, ezért sokszor kikapcsol, én meg van, hogy napokig meg sem nézem, csak, amikor zsörtölődök, hogy engem nem keres senki. Szóval jobb a mail vagy a babanet.

Most ennyi, mert elnyom az álom, nagyon fini spenótos füstöltsajtos baconos rakott tészta volt az ebéd, pedig nem is szeretem a spenótot, de Kofa kedvéért néha ráfanyalodok, de ez most igen fincsire sikerült.

Jöhetnének most már jó hírek is :-)

Anikó!

Majd személyesen elmondom ki volt, nem akarom kiadni itt az egész dkeszi titkos hálózatot 8)

tjuca

Sziasztok!

Anita!
Isten éltessen! Szívből kívánom Neked a "tökéletes" ajándékot! :wink: :)
Kép

Sosi!
Sajnálom... :cry:

Rolly!
Nem szabad letörni, még ha nagyon nehéz is a dolog...!
A férjed melletted áll (ez most már szavakba is öntötte Neked!), úgyhogy szeressétek egymást továbbra is, hamarosan megérkezik a jutalom... :wink:

Eszter!
Üdv közöttünk és mielöbbi babásodást!
Kép

Mátra!
Továbbra is mondom...befejezni a költözést! (persze a "jó" írányba! :D )
Még mindig semmi? 38 c.n? Légyszi mérd meg reggel a hődet! Nem emlékszem, hogy méred-e... :oops:
Az összefoglaló remek, mint mindig! :) Ilyenkor nagyon ég az arcom, hogy ezt Neked a múltkor senki sem tette meg...

Juca!
Végre ismét olvashatlak! :D Köszi netszolgáltató a gyorsaságot! :)

Pupy!
Álláshoz keddig Kép
Párodnak utólagos boldog szülit!

Jucmuc!
Sajnálom, hogy megjött... :(
Mégsem ért célba az általam messziről is, erős drukkokal támogatott "versenyző"...

Angie!
Gyógyulgass hamar!

Aniko!
Nemsokára kedd! :) Esküszöm jobban izgulok, mint Te (persze tudom, hogy nem :lol: )

Ebba!
Sajnálnám, ha itthagynál minket..., de ahogy érzed. A Te döntésed úgyis... :(
Mindenesetre, ha olvasol minket..., gyógyulj meg!
Remélem a köv bejelentkezésnél jó hírt kapunk! :)

Lenne még mondanivalóm, de kutyasétaidő, mennem kell... :D
Marshall így is szemrehányóan néz, mert nemrég ment el az Apja a dolgozóba... és most nem tudja mire vélni a dolgot... Ilyen ritkán van...
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Anita!

Kép
Bocsánat, nem tettem be a táblába. :oops: :oops: :oops:

Brill!
Így lesz. Az összefoglaló pedig ne izgasson. :)

Sosi!
Sajnálom. :cry:

Juca!
Lehet még kapni diavetítőt? De jó! Én is úgy szerettem gyíerekkoromban emlékszem rá. Meg a könyörgésre is, hogy vetítsenek nekem. Biztos Stöpszlit is érdekelni fogja majd. :)

Esik az eső és most olyan jó idő van. Tiszta és szerintem nincs több 20 foknál.
mátra

Mátra!

Igen, csak mi nem tudunk menni a nótórius sétánkra :-( mert esik az eső. Megyek mert nagy emiatt a nyűg.

tjuca

Elfelejtettem írni, hogy Évivel sms-eztem, és puszil mindenkit, tegnap óta az anyukájáéknál vannak, agyon kényeztetik őket és Dóri imádja a nagyapját. Szomorú, hogy nincs zebra és mi is hiányzunk neki.
mátra

Juca!
:cry: Küld ide az esőt. Mi örömmel fogadjuk, ti meg tudtok menni sétálni.
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Köszi a táblajavítást.Anyukámék tőlünk 2 óra autóútra laknak, minden hónapban megyünk hozzájuk, meg anyósékhoz is, ők Hatvan mellett laknak egy kis faluban.
Szóval most hogy állsz a költözéssel?

Rolly!
A vérvétel nekem is eszembe jutott, de mivel már szedem a gyszert hamis eredményt adna, ki kéne hagyni egy pár napot a korrektség kedvéért, de most már beszedem, úgyis már csak 5-6 hétig kell szedni.
Neked is azt tudom mondani, hogy ne add fel, mint Ebbának is mondtam, de a te eseted azért más, hiszen van már egy gyermeked, talán én is hamarabb feladnám, persze utánna egyből jönne a baba :D
Most talán pihenjetek egy kicsit, ne is foglalkozzatok a dologgal,pár hónap múlva pedig visszatérhettek a témára.A sok csalódás, és megfeszített reménykedés nagyon kivesz az ember erejét.
Te ajánlottad a dokiváltást?Sajna ez nem így megy vidéken, mert ahhoz kell járnom akihez körzetileg tartozok, vagy magánrendelésre, de arra sincs garancia, hogy az a doki jól tudja a dolgokat.Ezért úgy döntöttem, elmegyek az orvosi könyvtárba, és magam járok a dolgok végére.

Anikó!
A géppel majdnem megtettem amit küldtél képben, dehát nem ő a hibás, hanem a net!Meg én, hogy vmit félrenyomhattam.
A méhlepény hormontermelését egy könyvben olvastam, de a neten már mindenféle infó kering.Mindenesetre azt mondta doki, hogy a 12. hétig kell szedni.Remélem ezzel nem ártok a babának, mivelhogy ezt szokták adni lombik, és egyéb programokban is.
A Chlamydia ügyben pedig hétfőn fogok felhívni egy drnőt Pesten, aki ebben a témában írt egy hosszabb cikket a neten.
És köszi az aggódást, de én most vhogy megnyugodtam, de azért szeretek tisztán látni, ezért járo a dolgok végére.

Juca!
Már értem a vetítést 8)
Nekem még megvan agyerekkori, meg a filmek is, nagyon szerettem.Már várom, hogy én is vetíthessek :wink:
Majd írd meg légyszi, mi volt a dokinál, kíváncsi vagyok!
Remélem nem sokszor kell már mennetek!

Anita!
Isten éltessen sokáig!

Most megyek tentikélni, mert a nagy semmittevésbe úgy elfáradtam :oops: :lol:

Jó éjt, és bocsi, hogy megint hosszú voltam :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Mátra
Most olvastam a soraidat, és még mindig szipogok. Honnan van Neked ennyi erőd, hogyan van benned ennyi jóság és szeretet, hogy képes vagy félretenni a saját bajodat és minden elkeseredett emberkének – most épp nekem - jut vigasztaló szavad???
Tudom, hogy nekem kell hinni benne. Ehhez kaphatok, kapok Tőletek támogató segítséget, de tudom, hogy a harcot mindenkinek magának kell megvívnia – magával, a világgal.
Nekem a szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, mindenben számíthatok rájuk (ezért is fáj ennyire, amit az anyukád művel veled). De a babaprojekt-téma más. (Erről írok egy rövid privit.)
Azért is jólestek a szavaid, mert én magamba zárkózom, ha valami bajom van. Aztán 2-3 nap múlva előkerülök és elmesélem, mi volt a rossz passz. Most először mertem akkor kiírni magamból, amikor épp a közepén voltam az elkeseredésnek. És el is mentettem a válaszod.
Nem ígérem, hogy nem lesz több ilyen mélypont, de majd akkor olvasgatni fogom ezeket a soraidat.
És köszönöm a felajánlott segítséget.
És tudom, hogy a párom sokat segít nekem. Jó volt ezt is most tudatosítani magamban. És remélem, hogy majd a közös nyaralás sok erőt fog adni a folytatáshoz.
A képeket most újra megnéztem. Igen, most is érzem azt, amit írtam Neked róluk.
Küldök holnap még képeket.

Brill, Juca, Pankaa
Nektek is nagyon köszönöm! Ezek a reakciók mindig azt erősítik bennem, hogy olyan jó közétek tartozni!! Olyan jó belőletek erőt meríteni!!

Anita
Remélem, a szülinapodon nagyon boldog vagy!!
Kép

Holnap válaszolok bővebben Nektek!

Sok puszi:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Mátra!

Elküldtük az esőt és sétáltunk egyet. Nagyon kellett, mert el is aludt a lány, ahogy letettem, és ez nagyon ritka ám :-)

Panka!

Remélem nem kell sokszor menni a bőrgyógyihoz, de jobb a béke, nézzen rá, és akkor nyugodt vagyok. Most van egy kis koszmó is, de ez ártalmatlan, csak nem épp esztétikus. Ekkora hajnál nem is csodálom, és mivel ennyire száraz a bőre számítottam rá. Kofa szerint a lányunk igaz koszmópolita :twisted: Reggel még benyögte, hogy Kinga egy PUPÁnK :lol:, szerintem meg tuPÁNKámon 8) na jó nem fárasztok senkit sem tovább.
Ja én hatvani vagyok.

Rolly!

Mindenki nekikeseredik, aztán jön egy új nap, új mankó. Neked most Mátrát sodorta oda az Isten, hogy segítsen.

Brill!

Téged mindig olyan nagyon jó olvasni. A nyugalom szobra. Kutyád hogyan bírja ezt a hőt???

Anita!

Nagyon boldog szülinapot, és nagyon izgulok...

Timi!

Kristóf nagyon ügyes, és a vonalzón szereplő képen nagyon helyes fiú! Biztosan nagyon tetszett neki a kis cápa!

Na engem sem kell ringatni, megyek és horr...

Mátra!

Míg el nem felejtem, nekünk az aug. 26. nem jó, a többi dátum OK.

tjuca

Jó reggelt Mindenkinek és szép vasárnapot! Kép

Mátra
Nagyon sajnálom, hogy a költözés ilyen nehezen megy. :cry: Elméletben sok minden könnyebb, mint gyakorlatban. És gyakorlatban belejátszanak az érzelmek is (ebben az esetben a Te túl jó szíved :P ). Nagyon drukkolok, hogy megoldódjanak a problémáid! (És természetesen azért is, hogy rendeződjön a ciklusod, ha valóban nem baba miatt késik a mensi.)
Az összefoglalód nagyon tetszett! :lol:

Sosi
Sajnálom az 1.cn-t! :cry: Hogy álltok az építkezéssel? Írj valamit magadról!!

Juca
Diavetítője az én kisfiamnak is van és imádja!! (Én is!) :lol:
Hogy milyen finomakat főzöl!! :P
Örülök, hogy mégis sikerült sétálni!!
Igen, az ember megpróbál mindig felállni, és hálás a Jóistennek, ha ehhez segítőket is kap. :P

Pankaa
Igazad van, én is úgy érzem néha, hogy könnyen elkeseredem, a feladáson gondolkodom. Az első baba előtt ilyen meg sem fordult a fejemben egy percig sem, pedig nála is sok időbe telt, míg megfogant (4 évi próbálkozás után).
Jó lenne teljesen kikapcsolni, nem akarni, és akkor biztos összejönne – ahogy írtad, de ez olyan nehéz!!!
Jól teszed, ha mindennek utána jársz! A Te egészséged, a Te gyermeked – szomorú, hogy nem bízhatunk meg vakon egy doki véleményében!
Vigyázz magadra továbbra is, és drukkolok, hogy most már minden rendben legyen!! :P

Zsuka
Remélem nagyon jól teleik a nyaralás és sok-sok új energiával térsz haza! Boldog születésnapot kívánok!!!
Kép

Mátra
TALI: Nekem aug. 19. nem jó, a másik kettő jó.

Sok puszit küldök Mindenkinek, ma már jobb a kedvem, nyugodtabb vagyok, és még egyszer köszönöm Nektek a segítő szavakat!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Jó reggelt lányok!

Gyorsan kihasználom az időt, hogy apa levitte Kristófot levegőzni :D

Rolly :) Örülök, hogy mára elmúlt a depis hangulatod! Tudom, hogy könnyű nekem mondani, de tényleg biztos vagyok benne, hogy össze fog jönni a kistesó, csak idő kérdése! Apukád és a nagyid hogy vannak? :?:

Mátra :) Elcuccoltál már vagy akkor mehetünk kollektíven??.... :lol: :wink:
A talin sajnos nem készült kép :(

Adriana :) Jó, hogy te is jelentkeztél, Levike nagyon ügyes baba, ha már így forgolódik :D Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Sosi! Sajnálom az 1. cn-t :cry:

Juca :) Én is imádtam gyerekkoromban a diavetítőt! :D Kristófnak is biztosan fogunk venni egyet, ha itt lesz az ideje. Sokkal jobb, mintha az idióta rajzfilmeket nézné a TV-ben. :evil: Ráadásul ehhez együtt kell lenni, nem csak leül a gyerek a TV elé és bámulja…
Köszi Kristóf dícséretét! Hasfájással hogy álltok?

Anita :) Én is boldog szülinapot kívánok neked! :D

Pussz és szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Juca, Timika!
Köszi Levike dícséretét! A Ti babáitok is annyira ésesek, de szerintem minden baba ééédes, nem?
Igyekszem kicsit gyakrabban jönni ezentúl.

Mátra!
Végiolvasva az elmúlt eseményeket, úgy látom Te vagy itt mindeni anyukája :D :D Midig jut erőd valakit támogatni, istápolni, jobb kedvre deríteni. Nagyon rendes tőled!
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaid, és a ciklusod is helyrejön.

Rolly!
Téged sem ismerlek még, de azt mondhatom, hogy nme éri meg úgy elkeseredni! azzal senkinek sem segítesz. Örülök, hogy jobb a kedved, csak így is maradjon! :)

Anita!
Így utólag én is Boldog Szülinapot kívánok!! :D

Most megyek, töltőre rakom a gyereket :wink: és aztán pakolok, mert holnap reggel indulunk a Balcsira egy hétre! Juhééé!!

Puszi mindenkinek, mire visszajövök, szeretnék látni néhány zebrát!

Kép

Kép
adriana

Rolly!
Örülök, hogy jobb a kedved!!! :D
Ha jól látom a táblából ezt a babaprojectet is már 3 éve kezdtétek.Remélem ez alkalommal hamarabb összejön a babóca, de tudod vannak olyan emberek akikre ha ránéz egy pasas már terhes lesz, és vannak akiknek meg kell küzdeniük érte.Talán ha ezt vhogy megpróbálod elfogadni magadban, akkor könnyebben viseled a kudarcokat is.Szerencsére én ezt nem a babaproject kapcsán tapasztaltam meg, de ez szerintem érvényes más dolgokra is az életben.A lényeg, hogy nem szabad feladni!!!

Adriana!
Jó nyaralást, nagyon szép most a Balcsi!Érezzétek jól magatokat!

Zsúka!
Születésnapod alkalmából kívánok Neked minden szépet és jót, váljon minden kívánságod valóra!

Juca!
A koszmóra ha teszel egy órára fürdetőkrémes pakolást, és sapkát teszel a fejére, akkor utánna fürdetéskor egy frottír mosdókesztyűvel le tudod vakarni egy részét, másnap megint egy kicsit, amig el nem múlik.De ha ez gyakran ismétlődik lehet kenni olyan gyógykrémmel, ami karbantartja, és visszaszorítja a fokozott hámképződést.Bocsi ha okoskodtam, de a Lencsér ezt nem mindig szokta így elmondani.

Kép
pankaa

Na végre megjött. Annyira megkínoz, hogy ilyen szerintem még sose volt. Rettenetesen szédülök és fáj a hasam.
Hát most igazán jó lenne férfinak lenni.

Adri!
Jó pihenést. Érezzétek jól magatokat. Én meg már csak ilyen vagyok...

Rolly!
Privi ment.

Panka!
Ezt én is elmentettem ám, amit Jucának írtál! Hátha egyszer nekem is kell...
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon tetszik a vonalzód!!!
Nagyon sajnállak a kínzás miatt, a farkas igazán megehette volna piroskát :evil: A férfiaknak is kitalálhattak volna vmit kínt havonta, mert ez így nagyon igazságtalan!
Örülök, ha használahtó tanácsot adtam, de azért ne legyen ilyen a kisbabádnak, mert egy kicsit macerás, és ők sem szeretik igazán.
De ennél nagyobb baja ne legyen Kingának se!

Én is szédülök, már alig van vérnyomásom.És ez a kifinomult szaglás...
Alig tudtam megcsinálni az ebédet, főleg fokhagymaaprításnál kellett mély levegőt vennem.
De nem nagy baj, ez édes teher :)

Megyek ebédelni.Ja a menü:gombakrémleves(zacsis, de felturbóztam),fokhagymás-tejfölös-sajtos-fűszeres pulykamell sültkrumplival, görög salival, desszertnek őszibarack, és szőlő jégkrém.
De nem gonoszkodom tovább, nem szertnék túl sok ilyen jelet kapni: :twisted:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok! Kép
Tegnap anyukámhoz elvittem a kis gyöngyvirágomat és igy kettesben voltunk apával! Kép
Elmentünk vacsorázni és egész este beszélgettünk egy-egy pohár finom bor mellett! Kép
Isteni volt!
Probálok visszaolvasni!

Rolly! :D
Drága,teljesen megértem az aggodalmad és bennem is sokszor ezek a viharok kavarognak!A férfiak meg abszolút másképp müködnek mint mi!Az én férjem egy kiborulásom alkalmával pontokba szedte miért is nem kell ennyire görcsölni a második babán és miért is kellene abszolút teljesnek és boldognak felfogni és elfogadni a jelenlegi életem/tünk!És kb egy hét mulva összebujtunk és a fülembe sugta:-imádlak és ugye szülsz nekem még egy kisbabát! :shock:
Ezek után nem hallgatom meg az érveit mert tudom csak azért mondja hogy nekem ne legyen fájdalmas!És ne okoljam magam semmiért!Amit meg Mátra irt neked azt én is megkönnyeztem! Kép Ahogy tud bánni a szavakkal?!Kész vagyok tőle!!!! Kép

Sosi!
Nagyon sajnálom! Kép

Juca!
Én a jövöhéten felszaladnék hozzád! :D
Hivlak majd!!! Kép
Hu akkor ez egy titkosügynök lehet!!!!! 8)
A Dunaplázában van fennt az elsőn egy hatalmas játékbolt és ott nagyon szuper diavetitőt lehet kapni!Én felkutattam egy régit gondolván nekem is olyan volt és csak az lehet a jo!És kigyulladt a kezembe! :shock: Igy megvettem ezt az ufo formájut de nagyon szuper!Nálunk is nagy sikere van a diavetitésnek!

Anita!
Nagyon boldog születésnapot kivánok utolag neked! Kép

Brill!
Annyira aranyos vagy!Imádlak! Kép
Bevagyok sza…va rendesen! Kép
Marshallt csokolgasd meg a nevembe! :D

Évi!
Nagyon jo pihit nektek érezzétek jol magatokat! Kép Már nagyon hiányoztok!

Panka! :D
Milyen gyogyszert szedsz?
Most kaptad a korházba?
Örülök,hogy megnyugodtál!Most már én is!Én kicsit tul aggodalmas vagyok sajnos mint anyuka is! :roll:

Zsuka! :D
Nagyon boldog szülinapot neked! Kép

Timika!
Örülök,hogy jol vagytok! :D
Rakjál fel majd még képet a kis gyönyörűségről!
Amit a multkor tettél fel és csak két gyönyörű szemecske látszik rajta azt megmutattam a páromnak és teljesen elvolt olvadva hogy milyen tökéletes kisfiu! :D

Adriana!
Örülök,hogy jelentkeztél! :D
Mekkora már Levike?
Jo pihit a Balcsin! Kép

Mátra!
Drága,ez igazán megtréfált bennünket! :wink:
Sajnálom,hogy ennyire rosszul vagy tőle! :(

Jucmuc!
Ha ma tartod a névnapod akkor Isten éltessen sokáig! Kép De ha Decemberben akkor majd urja megköszöntelek! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!!!

No, végre megint itt vagyok, Kende baba a bal kezemben van és csuklik ezerrel… Nagyon sok időmet leköti ez a lurkó, pedig már anyósom is itthon van, úgyhogy van segítség. De ennél szebb elfoglaltságot nem tudok mondani, minthogy az ember a gyerekével foglalkozzon egész nap! :)
Köszönjük a dicséreteket, kép-ügyben még mindig apára várunk… :wink: Ígérem, amint lesznek, azonnal dobom őket!

Rolly!
Lehetetlen dolog a baba utáni vágyat elnyomni akkor, amikor az ember érettnek érzi magát a feladatra, teljesen megértem a „megszállottságodat”. A párodnak viszont igaza van: nem akarja, hogy rámenj erre az egészre, hiszen szeret Téged, gyerek nélkül is. Nagyon imádkozom Értetek, hogy minél előbb megvalósuljon az álmotok, és újra babázhassatok!!! :)

Sosi!
Sajnálom nagyon… :cry:

Mátrám!
Nagyon rossz olvasni, hogy így megszenvedsz a mensivel… :cry: Emléxem, nekem hasonló volt, a falat tudtam kaparni sokszor a fájdalomtól. Már előre félek, mikor és hogyan fog újra megjönni…
Költözés-projekt??? 8)

Adri!
Gratulálok a nagyfiadhoz!!!

Juca!
Nem semmi páros vagytok Kofával… :D

Anita!
Boldog születésnapot kívánok!!!

Eszti!
Üdvözöllek a csapatban!

Pupy!
Remélem, bejön kedden az állás-dolog. Nagyon szorítok!

Mi jól vagyunk, de nagyon nehezen bírom a meleget. Kende babám nagyon jó kisfiú, irtó jó étvágya van, meg is látszik rajta... :lol: Már tiszta hurka a drágám, és bizony az 56-os cuccok már nem sokáig lesznek jók!!! Úúúúúgy meg tudom zabálni, hogy csak na! Most már egyre jobban figyel a világra, el-elnézeget, mint ahogy most is, de azért egy idő után elunja magát, és olyankor kell vele foglalkozni. Az éjszakáink továbbra is nyugisank, egy ébredéssel megússzuk. Az apja és a nagyanyja odáig vannak érte, na meg az egész család... :lol:

Puszika mindenkinek, és hűvösebb napokat!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Kendemami!
De jó, hogy jelentkeztél. Megmondhatnád apának, hogy már nagyon várjuk a képeket a kicsiről. Legyen szíves ne sajátítsa ki magának. :wink:

Anikó!
Hát ez az. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Kellenek az ilyen esték ám. :)

Panka!
Köszömöm a vonalzó dícséretet.

Zsúka!
Kép
mátra

Sehol senki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Csak magamban kínlódom itt...
mátra

Anikó!
Utrogestan a gyszer neve, és a kórházban írták fel.Utánna néztem, tömény progesteron, semmi más.
Hát én is ilyen aggodalmaskodó vagyok, és szeretek utánna járni a dolgoknak, mindent megtudni az adott témáról.Lehet ez nem is annyira aggodalmaskodás, dehát ebben a világban résen kell lenni, mert könnyen átverik az embert.
Nagyon szupi lehetett a vacsora!

Mátra!
Én is itt vagyok, csak szundítottam egy kicsit, mert leragadt ebéd után a szemem, most pedig sütök egy kis túrófánkot, arra várok, hogy leteljen a fél óra pihi idő, utánna sütöm ki.
Fáj még a hasad?Szoktál vmit bevenni?Én már csak kemény gyszereket tudtam szedni, mert csak az hatott.
Egyszer gimiben anya úgy tolt haza a bicikli hátsó csomagtartóján, annyira kész voltam, nem is nagyon emlékeztem otthon semmire, de azt tudtam, hogy nem aludtam.Szerintem ilyen lesz a szülés is.
De ha attól is rosszabb, akkor nem tudom mi lesz.De ráérek még ez miatt aggódni.

Megyek sütkérezni...

Kép
pankaa

Pankaa!
Mit sütsz? Nem szoktam gyógyszert bevenni, nem igazán vagyok a híve. Vannak csoadaszereim, amik általában segíteni szoktak, de már az is elfogyott. :cry:

Most volt a Spektrumon egy film az embrioadoptálásról szólt. Kanadában történt. Ott lehet a lefagyasztott embriókat adoptálni. Megszólalt mind a két oldal. Döbbenetes volt számomra.
mátra

Azt hiszem az 1cn eddig tartott. Dlelőtt egy kicsi, aztán most megint egész nap semmi. Csak az iszonyatos szédülés és fájdalom.
mátra

Mátra!
Írtam, túrófánkot, de ahogy sült, úgy fogyott :D
Mik a csodaszereid?Tea, gyógynövények?
Érdekelt volna engem is a film, de odavoltunk sétálni az erdőben, most jöttünk haza.
Nagyon kihalt most a topik.Hétvége van.
Most te hol vagy helyileg?Pesten?Elköltöztél már? :roll:

Kép
pankaa

Pankaa!

Bocsi, kihagytam a túrófánkot... :oops: Hogy csinálod?

Most a párom(:)) van pesten kedd este jön haza, addig nem szívesen lennék egyedül ilyen állapotban. Az eredeti terv az volt, hogy holnap, holnap után Kapolcson leszek a kislányával, de nem merek elindulni. A gyerekek barát, barátnőznek, én meg anyámnál kínlódok, bár most ordfítottam ki a lelkem, mert nem voltam hajlandó felmszni az ülőgarnitúrára, hogy meglocsoljam a mennyezetről csüngő virágokat. Egyébként már nagyjából ott vagyok, ez most egy szükség megoldás, de rossz ötlet volt, mert legaláébb ott nyugodtan kínlódhatnék. Ja és az a város sem Pest, hanem Szécsény. Ott szokott mindig a leghidegebb lenni :shock:
mátra

Mátra!
Hát a te életed sem egyszerű eset.Hány éves a párod?Neki már van egy kislánya?Gondolom előző házasságából.Mióta vagytok együtt?Ő a férjed?Bocsi a sok kérdésért, de ezen a téren le vagyok maradva, mivel te már régi motoros vagy itt, és a visszaolvasás nem egyszerű dolog, már próbáltam, hogy jobban megismerjem az itteni emberkéket.
Akkor még kínlódni sem hagynak :(
Ha érdekel pontosna túrófánk, leírhatom a receptjét:
50 dkg túró
25 dkg lis!zt
2 tojás
2 evőkanál porcukor(az egyik lehet vaníliás)
csipet só
késhegynyi szódabikarbóna
reszelt citromhély(amit én kihagyok, mert útálom)
Elkészítés:túró+cukor+só+szódab.+tojás=összekeverni+liszt=összegyúrni, fél óra állás, majd ujjnyi vastagra nyújtani, szaggatni, forró olajban kisütni.Én a közepét az ujjammal kilukasztom, mert úgy jobban néz ki.Fahéjas,vaníliás porcukorba mártogatjuk.
Egy hibája van:nagyon fogy!
Ennyi, megyek tv-ni, majd alukálni.
Reggel jövök, jó éjt.

Kép
pankaa

Pankaa!

Inkább priviben, mert ez a többieknek a könyökén jön már ki :lol: :lol: :lol:

Neked is jó éjt, köszi a receptet.
mátra

Pankaa!

Köszi! A kérdésedre ment privi, mert a többieknek már a könyökén jön ki. :lol: :lol: :lol:

Neked is jó éjt
mátra

Néha úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy útálom a babanetet. Előbb nem küldi, aztán mégis :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
mátra

Helló!

Per tangentem.

Anikó!

OK előtte jelezz, bolt megjegyezve. Boldog névnapot utólag is.

Panka!

Köszi. Akkor, mikor Lencsérnél voltunk még nem volt koszmó. Olajjal bedörgölöm, aztán van egy gumós végű gyerekfésű, és azzal fésülöm. Elég jól jön le, de nem erőltetem. Ja meg mindig megdörgölöm törölközővel is. Lencsér velem szószátyár volt, biztos nem nézte ki belőlem, hogy fogom, amit mond :roll:

Timi!

Köszi. Hasfájás múlóban, néha jelentkezik még. Visszatértem az Infacolhoz, mert azt a legkönnyebb adagolni. A Sab simplex hatóanyaga is ugyanaz, csak ott kanalazni kellett. Nekünk a Gripe water azért nem használt, mert majdnem mindig kibukta, és eceteset, szóval a gyomrából jött vissza. Valamiért nem bírta.

Norwell!

Én is nagyon várom a képeket. Igen a sok idő meghálálja magát, a mosoly, az első gagyarászások...

Rolly!

Nagyon ritkán főzök, de tisztelet és becsület Kofának még mindent megevett. Ezt nagyon szeretem benne, ha valami nem is nagyon sikerül, azt is megeszi, mert tudja, hogy minden kaja mögött ott a jóindulat, és mennyit dolgozik vele aki csinálja. De van pl. amit ő csinál, pl. baklavát igazi görög cukrász receptje alapján :wink:

Lányok!

Ígértem képeket. Felraktuk a júliusiakat is, itt találhatóak: www.kofa.smugmug.com/Family és ott a júliusiak.

Párat ide is teszek:

Ez a kedvencem, Kinga tud élni, az orrán alszik, és olyan a haja, mint egy tarajosgőtének :-)
Kép

Apu magyarázta, hogy csinál a kiscinke, aztán egészen a remetekanig jutottak. Kinga láthatóan élvezte a dolgot:

Kép

Ilyen, amikor vigyorog, meg magyaráz hozzá, hogy e, eő, heő, na és természetesen, hogy google. Én tanítottam neki, hogy microsoft, de sajna az apjára hallgat, Kofa szerint tudja mi a dörgés 8)
Kép

Ja és a bordűrnek hatalmas sikere volt! Napokig, és még msot is pl. fürdés előtt a macikkal társalog. Ezt persze nekem is megmutatta. Ez egy reggeli kajáláskor volt, ezért van rajtam a kóma irgalmatlan, meg kissé boszis a hajam. Mondjuk azt, hogy hajnali lezserben adom elő. :twisted:
Kép

Na a többit a megadott címen találjátok. A bömbis képeken látszik, hogy a csajnak van ízlése, az a cucc, nagyon hard volt! Na jó igazából nem tudtuk miért rí, de málnalila az orcája az biztos. Legalább ment a silthez :twisted:

Ma az RSben voltunk, megrendeltük az asztalt meg a székeket. Minden hónbapban teszünk egy tyúklépést a bútorozásban. Kinga nagyon jól viselkedett a körülményekhez képest. Na persze, mikor nem bírta és üvöltött, akkor a metrón ha lehetett volna szemmel ölni, már régen kinyiffantottak volna. Biztos más gyerek nem bömböl sohasem. NA meg ott volt a tekinteteken, hogy én felelőtlen barom minek viszem ki, ha nem bírja. Na nem baj. Különben meg elbájolta az embereket, mert most az a divat, hogy minden érdeklődőre vigyorog, aki neki szimpi. Szóval ma sok embernek okozott pár jó percet :-) Persze rá is rájöhet a nyűg, pl egy szúnyogcsípés, vagy ki tudja. Ez a legtöbb embernek azt jelenti, hogy nyúzom a gyereket, mármint, aki éppen abban a pár rosszabb percben látja. Ja és az egyik nagymama korú nő majdnem beleejtette a rágóját a kocsiba, úgy belebámult, és ott méltatlankodott. Kész voltam. Na jó nem morgok, mert összességében jó napom volt ma is.

Mindenkinek jó éjszakát!

Pussz!

tjuca

Sziasztok Lanyok! :D

Remelem jol telt mindenkinek a hetvege! :D

Kepzeljetek mi felalitottuk a medencet amit otthon vettünk! Majd rakok fel rola kepet is! :)

Aniko!

Draga vagy, decemberben tartom. De nagyon-nagyon köszönöm!

Sajnos nem tudom miert csak a 21. napon nezik a progit, de ebben a honapban mindenkeppen megismetlem, csak most kb. 5-6 nappal a pe. utan megyek!
Nagyon aranyos vagy, hogy szoritasz nekünk es, hogy gondoltal ram a kaporvagasnal :)

Anita!

Nagyon Boldog Születesnapot Kivanok! :)

Kedves Rolly!

Remelem mostanra mar jobb passzban vagy, nagyon rossz volt olvasni a soraidat.
Borzalmasan sajnalom, hogy ‘kibuktal’ de legy erös es ne add fel! Az a legfontosabb, (mindig erre gondolj), hogy van egy szeretö ferjed es egy gyönyörü kisfiad!
Es soha ne mondd, hogy soha! :)

En ket eve elk Olaszorszagban, altalaban 3-4 havonta jutunk haza. Nehez arra valaszolni mit volt a legnehezebb megszokni. Annyi minden mas itt, az emberek ritmusa, a különbözö szokasok stb.
En peldaul eleg pörgös vagyok, szeretem a dolgokat hamar elintezni, vegezni mindennel. Az olaszok viszont halal nyugodtak, minden raer. Valahol igazuk is van :)
Aztan peldaul itt este is kaveznak a vacsi utan. Most mar en is, de csak koffein menteset.
Most mas nem jut eszembe hirtelen.

A babank mindenkeppen ketnyelvü lesz! Söt az unokaöcsem is tud mar par szot magyarul :D
Egy eves es amikor hintazni akar azt magyarul mondja :lol:

Matra!

Nagyon tetszett az összefoglalod, igy en is kepbe kerültem egy kicsit.
Sajnalom a fajdalmas mensit :(

Juca!

Kinga gyönyörü szep! En is kislanyt szeretnek!!!!!!

Zsuka!

Nagyon sok Boldogsagot Kivanok Szülinapod Alkalmabol! :D

Brill!

Tünder vagy, köszönöm! Hat igen ez a versenyzö most nem ert celba, de az amelyik majd celba fog erni mar nagyon edzi magat, hogy aztan ügyes legyen! :lol:

Jo ejt mindenkinek!

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Rolly!
Örülök, hogy már kicsit jobban vagy! Holnap még jobb lesz, aztán méginkább... :)
Nálad is sok mostanában a rossz történés..., hát ne csodálkozz, ha kicsit kiakadsz néha. Sokan vagyunk melletted! :) :) :) És, ha minden ilyen könnyedén menne, mint a lelked megnyugtatása... :wink:
Jönni fog a Babád!!!

Juca!
Olvadok Kingától... :D Már nagyon szép a bőre is! :)
Most mutattam a képeket Apának..., erre Ő: "Nem tarajosgőte...ez Billy Idol!" :lol:
Kutyamalac kint majd meghal, annyira liheg, olyan mint egy gőzmozdony... Aztán a lakásban befekszik a ventilátorja elé és úgy már elviselhetőnek tartja a klímát. :D Nem hiába "szobakutya Ez" :lol:

Adri!
Érezzétek jól Magatokat a Balcsin! :)

Mátra!
Sajnálom, hogy nagyon fájsz. :( Akkor továbbra is úgy alakul minden, mint a múltkor... szédülés, fájdalom, 1 nap mensi... Esetleg egy ismételt teszt? (csak, ha nem leszel depis...)
A kedves Mamán ne húzd fel Magad!!! Ő ilyen... Lassan kezdheti megszokni, hogy ezentúl nem lesed majd minden szavát..., mert nem leszel ott!

Aniko!
Érzem, hogy feltöltődtél a kettesben eltöltött estétől! :)
Férfi témához, meg csak annyit, hogy Ők a Marsról, a Nők pedig a Vénuszról jöttek!!! :mrgreen: Más van "kódolva"... A férfiak az erőt, a szakértelmet, a teljesítmény, az eredményeket értékelik. A nők a szerelmet, a folyamatos kommunikációt, a szépséget és a mély kapcsolatokat tartják fontosnak. ... Nem merülök bele jobban :lol: Majd egyszer talán... :wink:
A férjed szavai természetesen mindent elmondtak! :) :) :)
Marshallnak átadva! :)
Annyira jó, hogy már indultok! Suprefactot kapsz keddtől? Huuu, járj elöttem jó- mit jó?, tökéletes- példával!!! Sima ügy lesz! :) Annyira szorítok Nektek, hidd el!

Norwell!
Nagyon várjuk a fotókat!
Érkezik a lehülés! Én már érzem, mert döglött vagyok egész nap! :)

Jucmuc!
Fontos a kondi! :) :lol:
Mikor van új eredményetek? Vagy már írtad csak átsiklottam felette?

Zsúka!
Boldog szülinapot Neked! Kép

Ma nagy boldogságom volt... ismét szárnyalt a Ferrari és Sumi!!! Kép

Szép álmokat Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Kép
Kép
mátra

Ma kicsit később jöttem, próbáltam kicsit kipihentté válni, aztán majd pakolászok.

Végre 2 jó hír: Tegnap voltunk apukámat és nagyimat látogatni, erre apu szatyrokkal vár: jöhet haza, hatott az infúzió, a gyógyszer, a többit otthon is folytathatja, persze folyamatos kontroll!!! :lol:
És a nagyimat ma hozza haza a mentő (nem tud ülni, így kocsival nem lehet). Ő is sokat erősödött az infúzióktól és a gyógyszert otthon szedi tovább!!! :lol:

Hát a lelkemet nem mindig könnyű meggyógyítani (Brill), de szombaton a párom és a Ti szavaitok a legjobb pillanatokban érkeztek. Csalódott vagyok most is, meg szomorú, de már nem sajog, így egész tűrhető a kedvem, és még nevetni is tudok (pl. Juca képkommentárjain). :P

Timika
Köszönöm a biztatást! Sokszor nehéz hinni benne, de igyekszem mindig új erőre kapni. :P

Adriana
Köszönöm!! És nagyon jó nyaralást a Balcsin! :lol:

Pankaa
Még most is nevetek a „vannak olyan emberek akikre ha ránéz egy pasas már terhes lesz” mondaton!!! :lol: Rám biztos még nem megfelelően nézett a párom, mondom neki majd, hogy augusztusban próbáljon ki egy pár új nézést – hátha bejön. :wink: :lol:
Igen, tudom, hogy nekem küzdeni kell, türelmesnek kell lennem. És nem feladni. Nem könnyű, változóan viselem ezt hónapról hónapra.
Örülök, hogy jól vagy, hogy kapsz gyógyszert, és a túrófánk receptjét elmentettem!
És nagyon tetszik, hogy azt írod „édes teher”. Amikor babát vártam, én is mindig így láttam. :P

Mátra
Rövid választ írtam, még majd válaszolok a másik 2 kérdésre is.
Sajnálom, hogy így megkínoz a mensi, hogy anyukád sem segít. Sőt! :cry: Már rendesen megjött???
A vonalzód nekem is tetszik, olyan különleges! :P

Aniko
Tudom, hogy megértesz, sőt úgy tűnik, a párjaink is hasonlóan viselkednek.
A vacsora kettesben biztosan fantasztikus lehetett, a leveled hangulatából érződik, milyen sok erőt merítettél belőle!! :P
És már holnap itt a nagy nap!!! Kezdődik!!! :P
Nagyon-nagyon drukkolok! De most nagyon úgy érzem, hogy sikerülnie kell, sikerülni fog!!!

Norwell
Köszönöm az imát!! És minden szavadat! :P
Nagyon várom én is a képeket, és ahogy már írtam is – imádom, amilyen határtalan szeretettel írsz a fiacskádról!! :P :P

Juca
A képek fergetegesek!! :lol:
A főzésnél nálam is megeszi a párom a nem túl jól sikerült ételeket is (nálam általában a só kevés). Lehet, hogy Anikótól kellene vennünk pár leckét??? :lol:
Örülök, hogy Kingácska ennyi járókelőt elvarázsol, a szörnyülködőkkel meg ne törődj (könnyű mondani, tudom), lehet, nekik soha nincs rossz napjuk – vagy midig csak az van.
Jó talit Anikóval!! :lol:

Jucmuc
Köszönök mindent, amit írtál!!! :P Úgy csodállak, hogy annyira szereted a párodat, hogy érte vállaltad ezt a sok új dolgot, szokatlan életformát! :P
Meglátod, ez a nagy szeretet hamarosan már 3 embert fog összekötni (aztán majd jön a második baba, aztán…) Nagyon drukkolok nektek!!! :lol:

Brill
Te mikor alszol??? És meddig???
Jó olvasni, amiket írsz! Mindig olyan jól megragadod a lényeget, és a szóválasztásodon néha percekig nevetnem kell (pl. fájsz, kutyamalac, döglött vagyok) – úgy tűnik, ez az én humorom. :lol: (A párommal szoktunk nevetni: neki más a humora, mint nekem: én teljesen máson nevetek egy filmen, mint ő. Én inkább a szavakon, ő inkább a történéseken. Ha jó a film, felvátva nevetünk. Csak mi van akkor, ha a kisfiunk ezt ötvözte magában, akkor ő folyamatosan fog nevetni??? :lol: )
Lényeg: örülök, hogy jól vagy, és a szeptember mindjárt itt van, amikor újra indul a projekt!!! :P

Most mennem kell, szép napot kívánok Nektek!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Kép

Jucmuc!
Örülök, hogy segíthettem. :) Medence....... hm.....
Én is goindoltam rád a kaporral kapcsolatban. Keresztenyáméknál annyi van, hogy már kidobálják én pedig rosszul vagyok még a szagától is, annyira nem bírom. Rettenetesen beteg tudok tőle lenni. Akkor jutottál eszembe, hogy te hiányolod Olaszországban, én meg itt a bőségében kívánnám a pokolba. :roll:

Brill!
Nem tudom mi legyen a teszttel. Félelmetesen nagy a hasonlóság. Viszont nem szeretnék ugyan úgy járni. Várok még pár napot, bár lehet, hogy addigra annyira szédülök, hogy valami baleset ér :wink:

Na lányok én is régi felhasználó lettem. Pont a tábla volt az 1000. hozzászólásom. Ennyit beszélni. :lol: :lol: :lol:
mátra

Mátra!

Nem is írok semmit, csak csatlakozom Brillhez. Tényleg nagy a hasonlóság, és tudod a mániám... Qupido, vagy hasonlóan érzékeny tesztet nem tudsz szerezni? Mivel gondolom jársz a 3-ason a Népstadionnál levő patikában lehet kapni. Kár, hogy már nem lakok ott, vennék egyet. Ez a nagy fájdalom normális???

Panka!

A szülés egy kicsit más mint a menstruációs fájdalom, akkor kellő mennyiségű kábszerhatású hormon szabadul fel :wink:

Lányok!

Köszi Kinga nevében is a bókokat. Billy Idol :lol: ez jó! A haja külön életet él. Ezt nem én kreálom, ez így áll, azaz nem lehet valami normálisabb mederbe téríteni. Rossz helyen vannak a forgói, és az apja homlokát örökölte. Nagylány korában kihívás lesz a fodrászoknak, hogy valamit kezdjenek vele, vagy elmehet modellnek, és már nem is kell szenvedni, mert kész az egyéni kreáció :-)

Elnézegettem a táblát, és van kiért szorítani. Anita? Mi van a teszten???

tjuca

Szép jó reggelt Mindenkinek, és hűvösebb napot!

Mátra!
Én is haladok, már nem új felhasználó vagyok, hanem kezdő :lol:

Juca!
Kinga nagyon édibébi!A mertóban én is mindig üvöltenék, és bömbiznék, mert ott mást nem lehet :lol:
Az olajnál talán egy kicsit kellemesebb a fürdető, ha belegondolsz, hogy ilyen melegben a fejedre kennének egy kis olajat...
De nem okoskodni akarok, csak az olaj lezárja a pórusokat.De ha Kinga jól tűri, csinálhatod olajjal is.Ez ma már "elavult" módszernek számít.Szóval koszmó téma kivesézve!

Rolly!
Hát igen, a nézést lehet gyakorolni :wink: :shock: (lehet, hogy ez a helyes?)

Brill!
Te nem tudsz aludni? :) Jó későn írtál!Én ha egész nap aludnék sem okozna problámát este 8-kor elaludni reggelig :oops:

Kép
pankaa

Szti!
Üdv itt! Kérdezz nyugodtan, egy-egy ember mindig akad aki tud válaszolni.

Juca!
De jó! Örülök, hogy van újra netetek, már hiányoztatok, a képeket is nagyon várjuk mindig. Azt az esőt meg felénk is küldhetted volna, mostanában mindig csak a szélét kapjuk, vagyis eső nuku, fülledt pára annál inkább és még a felhőket is láttuk.
Szeretem a humorotokat :)
Eszembe jutott, hogy a múltkori kajaszállítónak intézett leveledre nem jött még semmi reakciójuk?
Áááá ezek a képek nagyon jóóóók!!!!!

Anita!
Kitartás! Még semmi nincs vezsve, csak pozitívan!
Boldog szülinapot kívánok!

Jucmuc!
Méghogy ficánkol-e Buborék?! Hajaj! Most hétvégén már sikerült a mocorgásával éjjel felkeltenie. Tegnap pedig megörvendeztettem egy kis fagyival, ház ahogy annak tudott örülni, még a párom is látta ahogy hullámzott a hasam.
Székesfehérvár szép város, nagy de mégsem túl sok. A barátnőm Velencei vele szoktunk ott shoppingolni meg sétálgatni. Én azért ennyire nem kerültem távol szülővároskámtól, mégis nagy öröm ha hazamegyünk anyuékhoz, pl. most hétvégén, az apukám jó kis Bajai halászlével vár majd minket :)

Mátra!
Jó kis beszámoló lett :) A rád vonatkozó rész végére pedig tessék a kérdőjel helyére felkiáltójelet tenni! Újra a régi!!!
Diavetítőt kapni, de horror áron sajna! Pedig tényleg jó dolog.
Ja és most még, de remálem utoljára: Hurrá megjött! Jó az új vonalzód :) Hoppá közben olvasom mi van. Most akkor mi van?

Ebba!
Sajnálom,kitartás, és azért jelentkezz néha, várunk vissza.

Timika!
Hát én is azon vagyok, hogy idén karácsonykor először nem megyünk haza, de majd megoldjuk valahogy.
Én is Szegeden tanultam, imádom azt a várost. Anyumék azóta is minden nyáron járnak oda a szabadtérire, most szombaton is mennek a Rudolfra.

Adriana!
Na jó egy mentésged van azért, az az édes drága Levike! :) Nagyon jók a képek. Jó nyaralást!

Rolly!
Ezt nem jó olvasni, remélem elmúlik ez a hozzáállás. Azt pedig hogy a szülők nem támogatják a kistesóprojektet nem értem, de ezt nektek kettőtöknek kell támogatni! Viszont jó olvasni amit a párod írt.

Zsúka!
Neked is Boldog születésnapot!

Anikó!
Ne legyél besz..va, csak pozitívan előre, én küldöm a drukkokat ezerrel!

Norwell!
Olyan jó olvasni Kende babaáról, meg ahogy írtad hogy ez a legjobb elfoglaltság… Elérzékenyülten simogattam meg buborékot.

Brill!
Én is néztem F1-et, jó volt, bár egy kis idő kiesett, asszem elszunnyantottam :)
Nektek mikor kezdődik az újabb projekt, már úgy szorítanék értetek is.

Mi jól vagyunk, növögetünk, ma megint felkészítőre megyünk, remélem nem lesz uncsi, mert most megint az a pasi tartja aki a múltkorit, amin majdnem elaludtunk. Ráadásul nagyon kényelmetlenek a székek, Buborék végig reklamál, hogy nem jól, ülök, és bár én is érzem, nem tudok ellene tenni, de azt az egy órát kibírjuk.

Üdv mindenkinek!

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?