Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófi! Dehogy unjuk el magunkat! Veled együtt izgulunk és várjuk Samut :) !

Edus, jó, hogy csatlakoztál közénk, gyere minél többször!
Tegyél fel képeket a Mazsoláidról :wink: !

Pocakosok, kitartás ebben a hőségben! 8)

Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen a fogadtatást, nagyon jól esik! Igérem, képek is lesznek, de ahhoz segítség kell, mert így is, amíg gépelek, szétszedik a lakást. Gondolom, nem 5 perc, figyelem kell, azt pedig nem tudom a két "nyugodt" gyermekem mellett...
Timi, igen lányra "gyúrtunk" először, illetve Zsombor apa szerint kislánynak készült, bár ő már ezt mondta Zsigusznál is, így inkább lány nevünk volt, nem is mutatta meg magát, csak nagyon a végén. De én ott éreztem, hogy kisfiú lesz.
Zsombesznél meg nem volt lehetőségem beleélni magam a lány gondolatába, mert amint lehetett, megmutatta "Pasi vagyok a javából". Először kicsit csalódott voltam, de most már nem bánom! Annyira jó tesvérek, biztos a viszonylag kicsi korkülönség miatt is. (Bár ez nem általánosítható.) Na, talán majd harmadjára....
Kki, neked meg írok bővebben, ha kicsit több időm lesz (alszanak), és lehet, hogy privátba, nem szeretném a többieket untatni a mi dokinkról. A szülésznőkről is írok ott, bár én mind a két esetben ugyanannál a szülésznőnél szültem, de akikkel eddig beszéltem, mindenki azt mondta, hogy ő is nagyon meg volt elégedve a sajátjával. Én az eddigi tapasztalataim alapján, akikkel egy szobába voltam, elmondásaik alapján, mindenki nagyon elégedett a dokijával - egy kettővel én is találkoztam, és én is azt mondhatom, nagyon kedvesek, segítőkészek, még ha nem is az ő kismamája vagy-.Szerintem nagyon jók a dokik, és a szülésznők, sajnos nekem volt gondom a csecsemősökkel, de ez egyénfüggő, ki mit igényel... Na remélem, nem voltam hosszú, bonyolult és untató...
Szerintem lassan Samu Baba is úton lehet. Én semmit nem aludtam az újhold, a meleg, a vihar (bár én most jelenleg nem Bpesten vagyok) miatt, így gondolom, ez a sok minden hatással van a Pockra is. Nálam mindkettő gyerek érkezését befolyásolta a holdállás.
Na mennem kell a Pasijaimhoz. Mindenkinek minden szépet és jót kívánok, akkor megy a privát üzi kki, nem felejtelek el, csa az én időmet már mások osztják be...
Remélem, nem untattalak Titeket, puszi: Edus
mazsolák
 
 


Zsófi!Most pakolásztam a szekrényben, és találtam 8 db Megérkeztem!
képeslapot. Nem kéred?
Szívesen küldök a többi pocis anyucinak is, aki kér!!!! Fiús kivitel :lol: A kép nem valami jó, mert celofánban van és aranyszínű az írás. Kép Kép

KépKép
logi
 
 

 
 

Na ezen talán jobban látszik: Kép
logi
 
 


Sziasztok Lányok!!!!

Zsófi!!!!! én is drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!! :D :D :D

nekem meg éjszaka úgy begörcsölt a vádlim, hogy Apának 10 percen keresztül massziróznia kellett, még most is fáj, ma nem is mentem be dolgozni, mert annyira kimerültem ebben a melegben.....

Logi, nagyon édesek ezek a lapok :)

Edus! üdvözöllek én is :)
mangó
 
 


Logi annyira aranyos vagy, de sztem max sms, és email küldés lesz (ahogy magamat ismerem) nagyon örülnék a képeslapoknak, aztán betenném a fiókba, úgy mint te és sose adnám föl... nem vagyok az a híres levélíró- válaszoló-postárajáró. de nagyon köszönöm!

Edus miért most milyen a holdállás? Mi baj volt a csecsemősökkel?

Zsófi
kerekpocak
 
 


Oksi Zsófi. Én írtam egy csomót, csak ajándékba kaptam vagy 30 darabot, de azért ennyi címem nem volt :) .

Aki kéri, szívesen adom :wink: !

Zsófi, hogy vagytok? Mikor kell bemenned?
Látom lejárt a mérőszalagod! :lol:

KépKép
logi
 
 


mangó, nekem is állandóan görcsölt a vádlim, és persze mindig éjjel, amikor végre nagynehezen sikerült elaludnom :?
Szedsz magnéziumot? Az elvileg segít. Mondjuk nekem attól is begörcsölt, de legalább ritkábban. Már az is valami.
Még dolgozol? Hú, én már nem bírnám. Pláne ebben a melegben. :oops:
logi
 
 


sziasztok lányok

edus : köszönöm az eddigi véleményt is, de már nagyon várom a leveldet, persze ha időd engedi.
Az én lábam is mindig görcsöl hiába veszek be magne b6 mit lehet ezzel csinálni? sőt lányok én éjszaka is nagyon rosszul alszok, ráadásul Benike mindig bugyborékol ami tök jó csak nehéz tőle elaludni? mit tegyek ?
Ja és ez a meleg ! Én kész vagyok már alig várom ezt a maradék kis időt.
A vércukor vizsgálaton még nem voltam, de köszönöm a biztatásokat nagyon jól esett.
Mindenkinek nyugalmat kivánok

ma még benézek
kki
kki
 
 


Szia kki! A magneB6 nem elég, nekem Magnézium pezsgőtablettát ajánlott az orvosom, és tényleg sokkal jobb volt tőle a lábam, ritkábban görcsöltem. Kérdezd meg a dokidat, szedheted-e.
Mondjuk a 35-36 héttől már nem szabad használni,de azt hiszem a magneB6-ot sem.
Biztos nem vígasztal, de most, hogy ilyen hüle meleg van, én sem tudok rendesen aludni. Éjfélig csak forgolódok, folyik rólam a víz....pedig nincs pocaklakóm.

Zsóka
logi
 
 


hű de aktív itt midenki ma reggel!!!

legközelebb hétfőn megyek ctg-re meg doki találkozásra...
én béres magne b-t szedtem abból elég volt napi 1 db és meg is szűnt a vádligörcs!!
kki semmit nem tehetsz, ha a baba mozog hát akkor esetleg simogad a pocakodat és beszélj hozzá, hogy most alszunk.. aludj te is..:)

amióta a légkondi és ventilátor kombinált fegyvert használjuk én pompásan alszom. de néha így is izzadok... valszin hormonok?

hát igen a mérőszalagom szerint már megszültem, szóval gondoltam felesleges itt pompáznia.. bár a doki szerint a korábbi előrehozott variációt megcáfolva marad az aug 1. lehet hogy ahhoz képest fogom túlhordani?

én leginkább a kezem vizesedésétől szenvedek. valami iszonyú. különösebben nem látszik de nem nagyon tudok fogni vele, zsibbad, szúr, fáj hajlítani se nagyon tudom. elég szörnyű..

na puszik mindenkinek
Zsófi
kerekpocak
 
 


Szia Mindenki!
A lábgörcsökkel én is küszködtem, MagneB6 szedtem én is, attól elmúlt.
Zsombornál ittam málnalevél teát, így annyira nem vizesedtem, mint Zsigusszal. De ha érzed, hogy vizesedsz, főleg a szád telik fel, akkor lehet sejteni, hogy 3 napom belül lesz valami. Amikor Zsombor született, mondták a szomszédaim, itt a napokban baba lesz, mert telik fel a szám...., eddig ezt nem hallottam.
Holdállás: júl. 25.-újhold, aug.2.-első negyed, aug.9.-telihold. Ha aug. 1.-re vagy kiírva, akkor még ez is belefér, én Zsigut 5 nappal hordtam túl, a telihold meghozta. Zsombesznél tavaly akkor esett le az első hó, és utnegyed..,de ebben nem mindenki hisz, én igen.
Csecsemősök...., Így utólag már nehéz leírni honnan alakultak ki a konfliktusok. Én ott etettem túl Zsigusz, azért sírt állandóan. és utóbb lett hasfájós...Senki nem mondott semmit.Csak kihozták a gyereket és kész! Zsombor besárgult. Gondolom az antib. szuri "altatta", nem akart ébredni, nem akart rendesen szopizni. Érdekes, hogy én vettem először észre, hogy sárga?! Hát igen, anyuka..., akkor megbökték, kiderült, hogy igazam van, kék fény (szoli). Ott is kértem a segítségüket, de sajnos csak 2 bonbon és iszonyatosan makacs fülrágás révén értem el, amit szerettem volna..., hazajövetelkor nem készítették el a zárót - utólag elnézést kértek, hogy megfeledkeztek rólam, de mint utóbb kiderült a sárgaság miatt tovább maradtunk 1 napot, így másnapra elkészült minden, csak a kiskönyvből maradtak ki adatok, amiért nekem kellett utólag telefonálni...
Na de ez az én esetem, és én sajnos tudom magamról, hogy utálom a kórházakat, és a bezártságot, meg a szülés utáni nagy hormonális változás - sokkal érzékenyebbek vagyunk, legalább is én...-. Lehet, hogy ezt egy más lelkiállapotban nem így éltem volna meg. Azért van 1-2 rendesebb is! De a szomszéd szobában is voltak balhék a csecsemősökkel, amikor Zsombeszt szültem, lehet, hogy ők is olyanok voltak, mint én...
kki délután legkésőbb írok. Zsombesz már alszik, viszem Zsigát is. Ha meg nem megy, akkor, ha Apa hazajön.
Na akkor még benézek, addig is minden jót, és szépet ebben a tapadós melegben!
Edus
mazsolák
 
 


Szi aEdus
nekem csak a kezem meg a lábfejem vizesedik.
nem értem pontosan a holdas dolgot. elvileg teliholdnál születik a baba? vagy hogy? csak akkor?
Zsófi
kerekpocak
 
 


Szia Zsófi, igen azt monják, hogy elsősorban a telihold "hozza meg" a babát, de konkrét holdállásnál, pl. aznap épp teli/újhold, vmelyik negyed van, akkor az is hatással lehet. Aztán olvastam olyat is, hogy teliholdnál inkább fiúk újholdnál inkább lányok..., na de tudod, ez a sok kitaláció, bölcselet.., nem lehet tudni, valóban milyen valóság alappal bír....
Zsóka, neked meg már annyiszor szerettem volna írni, hogy gyönyörűek a Gyermekeid!!!!!!!!!!!!!!! Annyira szépek, aranyosak!!!!!!!!!!!!! Ja és klasszak a üdv. kártyák is, de bízom abban, hogy legközelebb nem fiús dolgok kellenek... ( ja nehogy azt higgyétek, hogy lecserélném a srácok ruhatárát, csak egy két dögös csajszis cuccot vennék, az összes többi marad....)
kki, neked elkezdem írni a privit, bár a változatosság kedvéért a nagy alszik, és felébredt a kicsi...
Edus
mazsolák
 
 


Ja még azt szerettem volna írni Zsófi, hogy Barátnőm júl 31-re volt kiírva, és 25.-én megszületett a kislánya (!!!!!!!!!!!!!!!!!).....
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Zsófi
Kitartás, hamarosan kezedbe foghatod a babádat! Ez a pár nap már kibírható.

Nekem is iszonyatosan melegem van. Légkondi nincs, a ventillátor idegesít, így csak az ablak van nyitva.
A lában eddig csak egyszer görcsölt. Nekem azt mondták szedjem a kálciumot is, de arra vigyázzak egyszerre nem jó, mert nem szívodik fel rendesen.
Roland ma nem mocorog, reggel voltunk a védőnőnél, nehezen, de megengedte, hogy meghallgasuk a szívét. Nem szeret szerepelni, olyan mint az apja. Mindig elúszott, amikor odarakta azt a vackot a védőnő. Délután óta nem akara mocorogni, szerintem neki is melege van. Talán valami enyhe kis akármi szokot lenni a pociban, de nem olyan erőteljes és megnyugtató mint eddig. Abban reménykedek, lassan apa is hazaér, és talán az ő hangjára beindul, hiszen az esti beszélgetés ma sem maradhat el!!!


Puszi mindenkinek, jövő szerdán 10 fokos lehülés!!!!!!!!
übi
 
 


Sziasztok!

Edus!
Ismerős a leányvárás szindróma :lol: Apa kezdetektől fogva leányzót szeretett volna. Én vígasztaltam már előre, hogy az a lényeg, hogy egészséges legyen. Aztán félidőben kiderült, hogy tökös a pocaklakónk, mire Apa háromszor kérdezett vissza, hogy biztos? El kellett telnie egy kis időnek, míg feldolgozta. S közben én is rádöbbentem, hogy valahol mélyen én is leányzóra számítottam. De én viszonylag hamar átáltam a fiús szemléletekre. S most meg? El nem cserélnénk semmi pénzért Balát egy leányzóra!!! Még Apa sem! Imádja a kis Prücsköt! Azonban attól már előre tartok, hogy ha érkezik majd a második pici, s uh-ra megyünk, Apa szét fogja izgulni magát, hogy sikerült e a" lányprojekt". Ezt én már egy kicsit másképpen látom. Vágyok én is egy leányzóra, de ha fiú lesz, akkor talán jobban el lesznek egymással. Úgy mint nálatok. S akkor még mindig lehet a harmadik lány. Végülis Apáék is így vannak hárman testvérek :)
Úgyhogy szurkolok nektek nagyon, hogy legyen egy leányzó is a csapatban majd.

Zsófi!
Iszol málnalevél teát? Állítólag vízhajtó is, nem csak a tágulásban segít.

Mangó!
Nekem Ca-Sandoz pezsgőtabit kellett innom a vádli és kézgörcseimre, plusz a viszketésemre. Jujj elég rázósan teltek az utolsó heteim éjszakái anno (körömkefével vakartam magamat, annyira viszketett a kezem és a lábam, zavart, ha hozzámért a takaró ...). :? Pedig nekem még a meleggel sem kellett küzdenem. Elég volt egy nagyon meleg tavaszi nap, s én azt hittem, hogy aznap megszülök. Kitartás nektek ebben a melegben. Lassan csak enyhül az idő!

Kitartást mindenkinek ebben a melegben!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Timi akkor neked is valszin nyomta az epédet Bala, mert hogy azért van a viszketés- legalábbis az én orvosom szerint..

lehet, hogy kipróbálom a teát..

mi is lányt éreztünk, pontosabban először én fiút álmodtam, aztán egy hosszabb ideig lányt éreztünk, de amikor megtudtam, hogy fiú, akkor elsírtam magamat az örömtől. asszem abban a helyzetben ha azt mondják kis béka lesz, annak is pont így örültem volna :))

Edus, hát majd meglátjuk mi lesz, Samu mennyire van betokozódva..

jó éjt mindenkinek

Zsófi
kerekpocak
 
 


sziasztok, na tettem fel képeket, így egyszerűbbnek találtam, így ha bővül a kínálat, akkor látjátok majd a friss képeketet is...
búcsúzom, mert már nagyon nagyon későre jár.
Mindenkinek nyugodt, hűvös estét, jó pihenést, szép álmokat. Itt volt egy hatalmas vihar és eső, úgy tűnik, kicsit hűlt is a levegő!
Ja igen, Timi olyan jól estek a szavaid!!!!!!!!!!, mert mindenki azzal "vigasztal, biztat", hogy nekünk csak fiúnk lehet, de bebizonyítom nekik, hogy nem úgy lesz!!!!!!!!!!

Edus
mazsolák
 
 


Helló!

A csecsemősök nálam nagyon rendesek voltak :) Egyedül voltam egyágyasban, nem is igényeltem senki jelenlétét, segítségét, pedig életemben először fogtam babát a kezembe. Ha kérdésem volt, kitotyogtam a csecsemősökhöz a babával, vagy telefonon kihívtam. Pl. az első peluscserém totál káosz lett, kénytelen voltam kihívni a csecsemőst, az 1-es szoba a legtávolabb van tőlük, de egy szava se volt, hogy egy sima peluscserével zaklatom. Kicserélte, magyarázott, aztán visszament.
A fürdetést is meg lehetett velük beszélni. Hajnalban fürdetnek, és mivel nálam végig ott volt a baba, külön be kellett vinni, de mindig mondtak időpontot (pl. fél öt, vagy hat :) ), és akkor odatoltam a bébit. Aludni úgyse aludtam semmit :) Meg is várhattam a fürdetést, tök érdekes volt. Más izgulós anyukák is tobzódtak bent a csecsemős szobán olyankor. Aztán a reggeli vizitre kellett csak újra bevinni, akkor nem lehetett bent lenni, de a folyosón vártam, és azonnal mehettem, amint a dokinő végzett.
Szóval nálam semmi negatívum nem volt, pedig iszonyú parás vagyok, és önfejű :)
Türelmesnek kell lenni a csecsemősökkel, hiszen a sok babára egyedül vannak. Kérdezni kell mindenképpen! Válaszolni fognak, legalábbis igyekeznek szerintem.
Üdv. M.
mircike
 
 


Sziasztok!
Hát a mai napunk nem valami jól kezdődik :cry: .Reggel óta balhézik Marci. Nem sír, csak úgy "ajvékol",nem tudok rá jobb szót.
Most itt fekszik az ölemben, talán elalszik, de nem kiabálom el...
Még mindig pizsiben vagyunk, nem volt időm felöltöztetni Borit, meg magamat sem. Nem tudom mi lehet :roll: .

Edus, szuper jók a képek!!!!!!!!!!!!!! Annyira édesek a fiaid, mindkettő nagyon szép kiskrapek,büszke lehetsz rájuk! :wink:
Szóval szeretnétek harmadikat? Mikor?
Érdekes ez a fiú-lány kérdés. Én elsőnek szerettem volna fiút másodiknak lányt, pont fordítva sikerült. De már nem bánom, mert Bori nagyon sokat segít a Marcussal való munkálatokban. :lol: (én különben mindig egy bátyust szerettem volna magamnak)
Nálatok hercegnői sora lesz a lánykának, két ilyen klassz bátyus agyon fogja kényeztetni.

Timi, Ti mikorra tervezitek a kistesót ? Maradsz Sóvágónál?
Szegény Bala, nehezen viseli ezt a dög meleget! Meg tudom érteni, én is nyügisebb vagyok, hát még ők! Lehet, hogy Marcinak is melege van?
Sziasztok, hűsöljetek, ha tudtok! 8)

(A lapok még megvannak! Senkinek sem kell?Pedig cukik!)

KépKép
logi
 
 


Én is Mircikéhez hasonlóan csak jókat tudok mondani a csecsemősökröl, velem is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Mondjuk ez igaz, kérdezni kell, különben nem mondanak semmit.

Ja, és én is az egyesben voltam!! :lol:
logi
 
 


Edus gyönyörűek a fiaid és eszetlen jók a képek. londonban éltek? most látom csak. hogyhogy? a képek angliában készültek? (a tengerpartiak.) merre? angol szakos voltam, azért ez a nagy érdeklődés.. a férjed angol?
nekem a férjem a hyde parkban kérte meg a kezem... van egy kép a London mappában a képtárban ahol ülünk a padon, na az ott van rögtön a lánykérés után. (ha a www-re kattintasz)

lányok estére beadni a babát vagy sem? látom mircike nem adta be, de a többiek? Zsóka? Timi? vagy majd meglátom? ha van lehetőség milyen szobát válasszak? ti fizetősben voltatok?

éjszaka néha már fájdogáltam, de mivel félálomban voltam lehet hogy csak samu szokás szerint terpesztett és csak az azzal járó erős görcsölést éreztem. (tényleg nektek volt ilyen? ha kinyomja magát akkor nagyon görcsölök..)

köszi az infókat. ez a topik pörög, de az anyukás nem nagyon megy mostanában. mindenki nyaral?

később leszek még

Zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Én nem egyes szobában, hanem 2, ill. 3 ágyas szobában voltam. Főleg a 3 ágyas tetszett, mert ahhoz volt saját fürdő+wc, a 2 ágyassal sem volt gond, csak ott mindig meg kellett beszélni a szobatárssal, hogy ki mikor megy fürödni/wc a lopások miatt. Gondolom, ezt nektek is mondták. Örülök, hogy mind Mircikének, mind Zsókának jó tapasztalatai voltak. Biztos attól is függ, kik vannak műszakban, meg az is természetes, hogy hány baba születik akkor, uúgy mint amikor nekünk is összejön a munka a cégnél fusztráltabbak, idegesebbek vagyunk. Szóval az biztos, hogy nem szabad általánosítani, mert én is találkoztam 1-2 rendes csecsemőssel, és igen, amit írtatok, nagyon fontos a türelem feléjük, és kérdezni, kérdezni!
Timi, Párodéknál jól működik a dolog: 2 bátyó+hugi? (Zsóka szavai nagyon jól estek!!!!!) Hány év a korkülönbség közöttük? És Zsókához hasonlóan én is a kistesóról szerettem volna kérdezni. Sajna nem csak a Te Balád olyan nyügice, lásd amit Zsóka írt, és elárulom, az enyémek is, csak itt ráadásul felválltava. Zsigusz még nagyjából elviseli ezt az irtózatos meleget, de Zsombor?! Ugyanaz, mit Bala. Nem tud aludni a melegtől, de uakkor fáradt is. Néha én is zsibbadok rendesen. Itt most nagyon klassz az idő, volt egy hatalmas vihar, eső, így lehűlt a levegő, és hosszú idő óta, most aludtam egy igazán jót.
Zsóka, köszönöm szépen a dícséretet, tudod, az mindig jól esik a szülőknek. A tesó témán még agyalunk a korkülönbség (kicsi/nagy)miatt, mindegyik mellett szólnak +/-?!, még várat magára a válasz...
Szerintem nálad ez nagyon klassz, hogy először született kislányod, és utána fiad. Így van Borkának egy saját Babája, akivel játszhat. Gondolom, sokat segít, és ő is nagyon örül a kistesónak!
Egyik bnőmnél, ahol most jött a 3. :fiú, lány, lány, ott is sokat segít a kisfiú. Biztos, sok múlik rajtunk is, hogyan alakítjuk. Ja írtad az ébredést, hú az nálunk is húzos. Mire mindenkit elrendezek?! De sebaj, most ennek élünk, csak akkor fusztrál, ha vaki bejelentezik, hogy jönne korán, ilyenkor mindig kérem, csúsztassunk.
Most hirtelen ennyi. Rég hallottunk Zsófiról, lehet, hogy van valami?!
Edus
mazsolák
 
 


Szia Zsófi!

Tényleg pang most a másik topik, ezért egy kicsit átköltöztem :) .

Most lehet, hogy lenyakaztok anyucik, de:
én mindkét gyerkőcöt beadtam éjszakára a csecsemősökhöz.
Bori nagyon nehezen született, vákuum lett a vége, isssszonyúan elfáradtam, szinte ájult voltam, amikor kitoltak a szobába.
Másnapra tértem magamhoz, kértem magam babás szobába, de nem volt üres (Bori a Margit Kórházban született). A közös szobákban kötelező volt visszaadni a babákat éjszakára, de nem is nagyon vágytam rá, hogy babázzak. Ez az igazság, ne vessetek meg! Aztán besárgult a csaj, akkor meg azért nem lehetett velem, és már jöttünk is haza.. Azóta egyetlen éjszakát sem töltöttünk külön (na jó, amig Marcival bent voltam).

Marcinál már máshogy alakultak a dolgok, könnyű, gyors szülés, semmi fáradtság, saját lábamon jöttem ki a szülőszobából, egyágyas szobába kértem magam, pár órát pihiztem(persze aludni nem tudtam) és mentem is Marcusért. Egész nap velem volt, este 10- kor viszont bevittem a csecsemőosztályra. Kellett az a kis alvás, egyedüllét. Reggel viszont már alig vártam a 6 órát, sokszor már 5-kor ott toporogtam, hogy elhozzam Marcit.
Majd meglátod, hogy érzed magad, mennyire leszel fáradt, stb.

Az egyágyas szobát csak ajánlani tudom! Engem azzal riogattak az ismerősök, hogy unatkozni fogok, nem lesz kitől kédeznem dolgokat stb... Hát én nem bántam meg, és nem hiányzott senki társasága. Jól elvoltunk a fiammal, ismerkedtünk, beszélgettünk, Bori meg a férjem kötetlenül, bármikor be tudtak jönni hozzánk, szóval szerintem nagyon jó volt így. (Én kipróbáltam a többágyas verziót is). Meg az is jó volt, hogy bent van a mosdó, zuhany, Wc, nem kellett senkihez alkalmazkodni..
Ha szeretnél egyágyasba menni, szólj a szülésznődnek amikor bemész, és elintézi.

Nem vagyok egy lepasszolós anyuka, sőt, talán túlságosan is ragaszkodom a gyerekeimhez, de akkor,szülés után így éreztem a legjobbnak.

Edus, köszi!!!!!

(ELALUDT MARCI!!!!)
puszi

KépKép
logi
 
 


szia Zsófi!

Látom, pont egyszerre írhattunk. Igen, most kint élünk,mert a férjem váltott. Ő is magyar, csak amikor úgy gondolta, hogy vált (állást) , akkor mondta, hogy külföldön szeretne próbálkozni, mire én, jó, de ha lehet, Európán belül..., így kerültünk ide, lassan 3 hónapja élünk itt. Elvégre nekem mindegy, hol vagyok kismama.
A szobák, mint feljebb írtam, én nem fizetősben voltam, és szerintem azok se rosszak. De hallgass meg minél több véleményt, mint a csecsemősőknél...
Gyerektéma: én Zsigut először beadtam, mert nagyon megviselt a szülés, és ha magamat nem tudom ellátni, akkor hogyan gondoskodjak egy újszülöttről. Akkor még tej sincs igazán, de 2. naptól végig kint volt velem, estére beadtam, mert a szobában így beszéltük meg. Ut. nap kint volt nálam, de egész este sírt (akkor kezdődhetett a hasfájása..), már nem tudtam, mi tévő legyek, ill. nem szerettem volna, ha miattam nem tudnának aludni, így bevittem. Ha többágyasba mész, megbeszélhető a téma. Zsombornál pont h.-én jött ki a lépés, mert mindig akkor tettek mellém frissen szülő anyukát, és mivel tudom, milyen kvetlenül a szülés után, így rájuk való tekintettel bevittem a csecsm.höz, ut. éjszaka a szoli miatt adva volt, hogy ki se hozhatom. Ha jók a szobatársak, megoldható, hogy kint legyen a baba, ha fizetősbe mész, akkor meg meg sem kell kérdezned, te döntesz. Szerintem nem elítélendő dolog, ha az anya úgy dönt, hogy beadja, hiszen a szülés eléggé megviselheti az anyát (főleg első babánál).
Én szívem szerint Zsombort már szerettem volna kihozni magam mellé, csak rosszul jött ki a lépés, Zsigánál meg úgy gondoltam, jobb kezekben van ott, tudják mit csinálnak...., bántott, hogy sír, és nem tudok vele mit kezdeni. Most, hogy már tudom, mi volt a gond, már tudnám kezelni a helyzetet. Hú ez lehet, hogy kissé buta mondatra sikerült.
Na majd a többiek is írnak, és abból tudsz csemegézni.
Ja úgy tűnik, most már oroszlán lesz? Én Zsombornál drukkoltam, legyen nyílas, így is lett, az első ny. napon megszületett. A bébik mindent hallanak, amit kérsz tőlök! nálam működött.
na még benézek, most megyek a pasikhoz, kki neked írok uúgy, amint lesz időm.
Edus

Ja a képeket majd megnézem Zsófi! és köszi neked is dícséreteket!
mazsolák
 
 


Sziasztok,
Zsóka, én nem ítéllek el, ezt már fent is írtam, én is emlékszem a Zsigmond utáni "úthenger effekter", amikor még élni is alig volt kedvem..., Zsombornál bár gyors volt a szülés, ott kicsit több vért vesztettem, mint kellett volna,de erőt vettem magamon, és én is sokkal jobban el tudtam látni a teendőimet, csak ott meg a szitu volt más (lásd fent). Szóval én teljesen megértlek! Utána úgy is ott lesz a baba, és nem önzőség az anyától, sőt az a gyereknek is jobb, ha minél hamarabb felépül az anyukája.
Zsófi a képek nagyon klassszak!!!!!!!!!! Tetszik a Samu projektes mappa is!!!!!!!!!!Biztos örül majd, ha megérkezik, hogy ilyen klassz dolgok várják idekint!!!!!!!!! És ti is költözés előtt álltok? "képek a szétrombolt lakásról.."
Ja igen, most Londonban élünk a tengerpartos képek a múlt heti nyaralás/pihenés/kirándulás/menekülés a kánikula elől: Bournemouth. Nagyon jó volt!!!!!!!!!!
Puszi:Edus

(klass lehetett, hogy ott kérte meg a kezedet! Nekem a 60-as buszon, nyáron, amikor hering effektus volt...., nem is fogtam fel, csak nevettem! Azért a tiétek jóval romantikusabbb. ide felkialltobetut szerettem volna irni, de mint latod ekezet nelkul kell irnom, mert Zsombor atnyomta a billny/tet...
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Csecsemősök:
Nekem is csak jó tapasztalataim voltak velük kapcsolatban, kivéve egy, aki egy kicsit mufurcabb volt. Viszont az biztos, hogy KÉRDEZNI KELL!!! Maguktól nem jönnek, s nem segítenek. Van nekik elég dolguk az éppen bent lévő babákkal.

Bent vagy kint:
Mivel mi császárosok lettünk, az első napot kapásból külön töltöttük, de mivel egy mozdulat (pl.: ivás) megtétele is vagy öt percbe tellett, s közben potyogtak a könnyeim, örültem, hogy értő kezek vigyáznak rá odalent a csecsemősöknél. Anyumék hozták fel Balát először megmutatni. Akkor is alig tudtam ránézni, hiszen nem emelhettem fel a fejemet. :cry:
Kép Kép
Aztán másnap ugyan lekerültem a szülészetre, de a mozgás még nem igazán ment (ágyról le, fel) így csak napközben volt kint nálam Bala.

Szoba:
Elsőre nem is akartam egy ágyasba menni, nem bíztam magamban eléggé. De így utólag is azt mondom, hogy jól döntöttem. A három ágyas, fürdőszobás, Wc-s szobában kaptam helyet, s nagyon jó volt, bár egy kicsit szűkös.
Nagyon jó szobatársakat fogtam ki. Segítőkészek voltak (ami a nehézkes mozgásom miatt jól jött), s mindig volt egy tapasztaltabb anyuka közöttünk, aki a tapasztalatait mesélte.
Másodjára viszont lehet, hogyha rendesen szülünk majd, s nem lesz csaszi, akkor egyágyasba kérem majd magam.
Az Ikea szobák szépek, de szerintem arra a 4-5 napra a kórházi is jó, ha nem a "tömegszállást" fogja ki az ember. Arra több anyuka panaszkodott a folyosón (azt hiszem 6 ágy van egy szobában? De ez nem bizti). Túl nagy volt a nyüzsi, s ennyi ember nem is tudta összehangolni, hogy kinek mik az igényei. Úgyhogy ha csak ott lenne hely, akkor inkább más megoldást keresek majd.

Testvérek:
Edus!
Tündériek a fiúk!
Hogy bírod egyedül odakint? Ismerősök, segítség van?
Ne sajnáld a 60-as buszos lánykérést! Nem egy minden napi helyszín, s alkalom! :)
Pároméknál a két bratyó között két év van, majd öt év múlva jött a leányzó. Kicsinek elvoltak egymással állítólag a fiúk, de mára elég érdekesen távolságtartó testvéri kapcsolat van köztük. Nem tudtam még kideríteni, hogy minek köszönhetően. Vagy csak nekem van nagyon bensőséges kapcsolatom az öcsémmel? Nem tudom. A hugicának kicsiként néha nehéz dolga lehetett a sztorikból kiindulva (pl.: süteménybe rejtett hagyma), viszont egyszerre jó dolga is van, mert féltve vigyázzák máig őt.
De ez egyéni szerintem, hogy milyen kapcsolat alakul ki a testvérek között. A gyerekektől és a szülőktől is függ.

Korkülönbség:
Én ezen filóztan / filózok sokat, hogy mikor jöjjön a tesó.
Az egy kicsi egy pici (1,5-2,5 év) elég strapás, de ha jól kijönnek egymással a lurkók, akkor meghozza gyümölcsét a sok fáradtság a későbbiekben. Ha nagyobba korkülönbség (3-5 év), akkor már a nagyobbik már babázhat a kicsivel, s míg a nagyobbik esetleg oviban van egy fél napra, anyucinak könnyebb a picivel. Viszont elcsúszik a közös érdeklődési kör téma.
Köztünk az öcskössel nyolc év van, s mégis nagyon jól kijövünk egymással. Én igazán babáztam vele. Anyum gond nélkül rám tudott bízni feladatoka, amivel segítettem őt.
Hogy mi lesz nálunk? Azt hiszem a második verzió. Egyelőre nem állaok azt hiszem készen arra, hogy egy kicsit és egy picit is felügyeljek, s vezetgessek. No meg most az építkezés is a nyakunkon van. Enek ellenére, hogyha mégis kopogtatna valaki odabentről, hogy úton van, akkor nagyon boldogak lennénk. De ha rajtunk múlik, akkor még várunk egy kicsit.

Timi

Ui.: Edus!
Ezek szerint felőletek jön egy kis lehülés? Már nagyon ránk fér! :lol:

Kép

Kép
timtom
 
 


Helló :)

Baba beadás: Én előtte semmire se gondoltam, hogy hogyan lesz. De amikor megszületett, képtelen voltam elválni tőle, úgyhogy nem adtam be. Mindenki más, másképp érzi, hogy mi a jó. Én ígyse-úgyse aludtam volna szerintem. Egész nap gyönyörködtem a babában, Logihoz hasonlóan kötetlenül jöttek-mentek a látogatóim, nem sok, csak a férjem, tesóm, barátnőm. Férjem órákig ott volt, az ágyon pihent a babával, amíg én ettem stb. Én nagyon jól éreztem magam az egy ágyasban, bár nem IKEÁs volt, de wc-s, fürdős. Talán nem tűnik ki az írásaimból, de bevallom, hogy nem vagyok valami barátkozós, ezért nem nagyon akartam másokkal együtt lenni és alkalmazkodni 8)

Másik topik: Elvileg a másik Jánosos szól a babákról meg a mamákról, ez a Jánosos Szülészetes pedig a pocakosokról és a szülésről, dokikról, nővérekről, vizsgálatokról, szüléstörténetekről stb! :)
Itt már nem dumálunk a nagyobb babákról, pont azért, hogy aki csak most jön ide olvasgatni, pocakosodni, az célirányosan el tudjon igazodni a sok infó között.
Most szerintem azért tobzódunk itt jobban, mert mindenki izgul meg drukkol Zsófi miatt :) Ez a finishelős tobzódás :)

Üdv. M.
mircike
 
 


Velencei tónál voltunk délután, mert naaaaaaaaaagyon untam a napi 20 telefont, hogy -megszültél már? mikor szülsz? naaaaa?

+ ebben a hőségben egész nap itthon dekkolok és arra várok mikor szülök. így lehet szépen lassan megkattanni...

szóval férjem és én leautóztunk és fél tízig egy jó barátunkkal fagyizgattunk, ők úsztak én zuhiztam és nem gondoltam arra, hogy MIKOR!!! (na jó ez erős túlzás, megpróbáltam nem MINDIG arra gondolni)

Timi cukik vagytok! Edus a 60-as buszos nagyon romantikus- sztem tök jó! Mircike köszi az infokat, egyébként mindenkinek köszi. remélem jövő héten ilyenkor is még ilyen lelkesek lesztek, ha én még mindig csak itt tartok :( remélem nem.

nagyon szeretném ha nem megindítanák a szülést, majd, hanem spontán samu úgy döntene hogy akkor ő megszületik.
de attól is félek kicsit, hogy mondjuk elmegy a magzatvíz, így be kell rohanni a kórházba de persze tágulás még semmi és órákat fogok bent szenvedni és mondjuk kézzel kell tágítani. na jó nem parázom tovább, tudom, szánalmas, már anyukák ragyogó mosollyal ajkukon és szelíd tekintettel angyalian tekintenek a jövőbe és a fájdalmakra fittyet hánynak csak arra gondolnak hogy minél előbb babát akarnak maguk mellett tudni. én meg szorongok, parázom, aggódom... tudom, nincs mese túl kell lennem rajta, meg kell élnem, át kell élnem. ha nem a fájdalom ellen dolgozom akkor lehet, hogy egész jól fogom bírni. de mégis....

hát így állunk most...
kerekpocak
 
 


még mindig egyben, pedig vihar is volt...........
kerekpocak
 
 


Zsófi!

Sztem nincs olyan anyuka, aki a 39-40. hétben szelíden, angyali mosollyal tekintene a jövőbe! :) Ez tuti.
Én kibírhatatlan voltam, a férjem már alig várta, hogy megszülessen a gyerek, hogy akkor végre leüvöltheti a fejemet, mert már nagyon érett szegényben az ideg :) És ráadásul én a 39. héten szültem, mínusz egy hét para.
Úgyhogy nyugi, a szorongás, meg az összes elmebaj normális tünet ilyenkor :)

M.
mircike
 
 


Én az utolsó 1 hónapban minden nap úgy éreztem,hogy ma szülni fogok.Úgyhogy az egész család szép lassan kivette a szabadságát.Mikor megszültem és kiengedtek a kórházból,teljesen egyedül kellett othon lennem.Na en ennyire tudtam nem gondolni a szülésre.Szóval ez így rendben van. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


kedves Zsófi, én Mircikéhez, és hozzád hasonlóan már alig vártam, hogy kibújjon, a Páromról nem is beszélve... (kb azt élte át, mint Mircike párja!!!!!!!!)
a telefonálgatást is meg/át tudom érezni!már úgy vettem fel a végén a telefont, MÉG EGYBEN!!!!!!!!!!!!!! ÉS NE AGGÓDJ, ÚGY IS MENNEK AZ SMS-EK!!!!! (biztos egy kis ingerültséggel a hangonban is..) és biztos, már most utál a fiam, mert nem akar kibújni, nem kíváncsi rám! és képzeld, én még túl is hordtam 5 nappal!!!!!!
a megindítástól én is nagyon féltem, pedig beígérték pénteken, hogy hétfőn reggel indítás, mert nem jók a flowm. értékei..., annyira kértem...., estére beindult, szombatra lett BABA!!!!!!!!!! Szóval nem add fel, és teljesen normálisak ezek az érzések. Azt mondják, akkor lesz szülés, amikor már sík ideg a nő, pattanásig feszült minden...
Én sokat gondolok rád, csak hozzád hasonlóan ma mi is pihentünk, mert nekünk ez a kirándolós napunk itt!
mondtam is a páromnak, amint hazaértünk, megnézem, mi újság veled! Erre ő, te normális vagy, ha szül, akkor úgy sincs ott gép, amin üzenne..., igen, de ha nem "látom", akkor sejthető valami...
mi itt a három pasival nagyon drukkolunk neked!!!!!!!!!!!

puszi, visszük fürdetni a skacokat, a drukkok, és szorítás, és MINDEN megy felétek!!!!!!!!!!

puszi:edus
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Anubias!
Üdv közöttünk!

Zsófi!
Nem egyszer jutottál ma is az eszembe, ebben a csodálatos időben. :evil: Jó esett a lehülés, de csendesebb változatot is választhatott volna a természet. Samut ezek szerint semmi nem hatja meg, ahogy Balára sem volt semmi hatással anno.
Rátok néztem újra.
A lakásátalakítás képei frissek? Most vágtatok bele?
Tündéri a pocakod! :lol: S milyen macicsíkod van. :lol: Én ebből kimaradtam :cry: S ha jól látom nem is repedt a bőröd?
Hány nappal vagytok túl a kiírt időponton?
Azt hiszem két hetet hagyják túlhordani a picit.
Szerencsére a jánosos dokik nem szeretnek szülést indítani, csak indokolt esetben. Minket is békén hagytak volna még, a 12 napos túlhordás ellenére. Nekem kellett kimondanom, azaz döntenem, hogy akkor elfogadom e a javaslatukat a szülés megindításáról. De mivel volt egy "tüskés" ctg-m előzőnap este, így halkan sugallották a bemutatáskor, hogy ők felhelyeznének egy hormonbogyót a méhszájhoz, aztán lesz ami lesz. Ha nagyon nem akarok szülni még a természet szerint, akkor úgysem történik semmi, s akkor tovább vártunk volna még. Aztán csak beindultak a tablettától a dolgok. Óckodtam én is az indított szüléstől, de akkor nem akartam kockáztatni. S azt hiszem jól döntöttem, annak ellenére, hogy csaszisok lettünk. A "tüskés" ctg is már valószínüleg azt mutatta, hogy Bala nyaka körül van a köldökzsinór, mert a baba oxigénhiányát jelzi a görbe hirtelen leesése. De nálatok biztos nem ez a szitu, hiszen neked leszállt a pocid. Nálam Balát a megrövidült köldökzsinór fogta vissza állítólag. Így a 12. napos túlhordással is a nyakamban hordtam a lurkót. Hidd el, minden rendben van, csak nagyon jól érzi magát odabent Samu. :lol: S nincs igaza? Minden jót megkap odabent, nem kell semmiért küzdenie még, legfeljebb már egy kicsit szűkös a tere.
A paráid meg teljesen természetes érzések. Szerintem az lenne fura, ha nem paráznál, s vigyorognál az egészen. Egyébként az az érdekes, hogy amikor majd eljön a pillanat, hogy beindulnak az események, s indulni kell, teljesen megnyugszol majd, s elszáll minden félelem. (Apára ez fordítottan lesz igaz :lol: , ők ekkor kezdenek el pánikolni, pedig addig a pillanatig a nyugodtság mintaszobrai :D ) Visznek majd az események, s nem lesz időd parázni.
Azon meg ne agyalj, hogy mi elunjuk a várakozást, meg a drukkolást! Dehogy is! Ahogy telik az idő, egyre jobban izgulunk és szurkolunk!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Timi!
Tényleg úgy volt, most hogy írod, úgy elémtörtek a képek :) Hogy amikor elindultunk a kórházba, valahogy teljesen lenyugodtam. Olyan érzés fogott el, hogy innen már nincs visszaút, meg hogy most már tényleg vége lesz egyszer. Valahogy koncentrált lettem és nyugodt. Amíg beértünk. Utána már kicsit azért kicsit kezdtek khhm szétesni a dolgok :) De akkor már ugye biztos kezekben van az ember lánya. :)
A férjem a vezetés alatt, mint egy őrült, úgy tekergette a kormányt, én hátul, két fájás között navigáltam, fájás közben meg kapaszkodtam :)
Amikor beértünk ő még akkor is tipegett az izgalomtól, láttam rajta, de amikor megjött a doki, na onnantól a férfiak lenyugodtak, és a nőcikre maradt az ideg :)
Ja, burokrepesztés utáni nagyonfájás közben röhögtem magamban (kívülről talán vicsorításnak hatott, de azért én tudtam, hogy nevetek...) hogy a lepedőn nem Szent János kórház felirat volt alattam, hanem OPNI :) (Pszichiátria és neurológia). Na, gondoltam ezek tudhatnak valamit... :)
M.
mircike
 
 


sziasztok, bocsi Zsófi, de írás közben összecsúsztak a gondolataim. így korrigálnék: ma mi is pihentünk, vízközelben voltunk (Margate), és a szombatra gondoltam, mint kirándulós nap.
én is üdvözöllek Anubias!
Neked Timi meg válaszolok majd arra a kérdésedre, hogy milyen itt kismamának lenni..., csak mire odajutnék..., de gondolom, ismerős a szitu!

Holnap még benézek, (bár kellene pár cuccot vennem a Pasiknak) bár még nem tudom, mikor lesz időm, addig is sok puszi nektek, és nagyon gondolunk rád Zsófi!
Igen és Zsóka, annyira szépek a gyermekeid!!!!!!!!!! Bori már kész nagylány, igazi Kicsi Tündér! én is majd szeretnék egy ilyen szép kis Angyalkát, hát a kicsi fiú, arról meg látni, hogy már most igazi KisPasi!!!!!!!!! Nagyon szépek vagytok!!! Jó ízlése van apának, klasszak a kalapok!!!

Mindenkinek jó pihenést, és lehülést:Edu
mazsolák
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm a kedves sorokat, olyan jó ezeket olvasni.

Timi elvileg aug 1-re voltam kiírva, de a 32. héten a doki 24-i hétre hozta előre- megbeszéltük, hogy mondjuk 27 ideálisnak tűnik- persze csak viccelődtünk. most hétfőn viszont azt mondta, hogy még 1 hétig szte nem lesz semmi, marad az eredeti aug 1. hát remélem hogy leszállt a hasam, igazából ez csak saját megfigyelés. remélem minden ok lesz.

szóval elvileg nincs is még túlhordva, csak már beleéltem magamat a korábbi időpontba....

most a böszörményi úton lakunk egy kisebb lakásban, de vettünk két utcára innen egy kétszer akkorát, persze valszin a felújítási munkálatok elhúzódnak majd, de nem gond, ráérünk..

szerencsére nem repedt meg a bőröm. uh-n nem nézik meg a babát szülés előtt? honnan tudják, hogy nincs pl téraránytalanság, ha nem?

mircike:)

szia anubias! nem a te szüléstörténetedet olvastam, ami a 2. számú Semmelweis stb-n szülted és elég borzasztó volt?

ha elhagytam azt az időpontot, amire ki vagyok írva akkor mindennap kell ctg-re menni? nem unalmas az a 4-5 nap a kórházban?

jó éjt mindenkinek, holnap hidegfront is lesz

:D :shock:
kerekpocak
 
 


most olvasom mennyire kusza lett az előbbi... bocs
kerekpocak
 
 


sziasztok Lányok!

tegnap mi is kirándultunk és amikor jött az eső, sokat gondoltam Rád Zsófi, hogy hogy vagy, de látom még itt vagy :)

én is mindig felnézek és ha látom, hogy írtál akkor tudom, hogy Samubaba még bent van :) én sem hiszem, hogy elunjuk a várakozást :)

köszönöm lányok a vadligörcs tanácsokat, a dokim is azt mondta, hogy pezsgőtablettát vegyek, így reggel kalciumosat iszok este meg magnéziumosat, és azóta nincs semmi gond!! :)

Zsóka, én szívesen elfogadok pár lapot ha tényleg nem kell Neked, de nem akarod eltenni a követklező alkalomra? :?

Zsófi, és hol vettetek lakást? ha nem titok, mi is itt lakunk a környéken :)
mangó
 
 


szia Zsófi, most csak röviden, ha jól emlékszem, akkor heti 2x kell menni, és a hegyre való fel és lemászás talán meghozza gyümölcsét... Zsigát túlhordtam, Zsombesz meg előbb jött... De Zsigánál éreztem, h. "kopog" a gyerek, mint kiderült, már alig volt magzatvíz, és mint írtam a flowm. sem volt jó...
próbáld meg a málnalevélteát, hátha...., én a 36. héttől ittam Zsombornál. Nekem nagyon bejött, de hallottam olyat is, aki szerint hülyeség?!
A babát nekem nem nézték már talán a 34. héttől, mondván, hogy túl nagy (hosszilag, nehéz "bemérni"), csak a fejátmérőt nézték nekem a szülés miatt. De gondolom, ez is dokifüggő.
Én aznap rengeteget mentem, mert a dokim 2 vizsgálatra is elküldött, így bejártam fél XII. ker, és onnan haza, reggel 5 óta voltam fent a ctg miatt, és onnan mentem hozzá, aztán vissza a kórházban, aztán vissza, stb...., egész nap mentem, 5, 6 óra is volt mire hazaértem, lehet a gravitáció is, amitől már végleg megindult.
na nem is lett rövid, aug. 1. még benne van, sőt engem azzal biztattak, h. a pasik mindig váratnak magukra...., még bmi lehet, előtte, utána..., mi gondolnuk rád! Kitartás, puszi:edus
Panni én is üdv Neked, megbéztem a képeket,nagyon édes a Babo!!!!!!!!!! Már most kisPasi a javából! ilyenkor jó mindig visszanézni a megszokott kis polár plédet, amit adnak a kórházba, sztem annyira aranyos, puha.

jó pihit, itt újra kánikula....

üdv:Edus
mazsolák
 
 


Sziasztok !

Én okt. 27-re várom Liza Babát, a Jánosban fogok szülni Moksony doktornál úgyhogy mostanában sokat nézegetem ezt a topikot :)
és annyira izgulok így ismeretlenül is Zsófiért hogy na ! :D
Mármint olyan szempontból hogy tényleg bármelyik percben jöhet a baba és milyen szupi most ez... Szóval hajrá, csak ezt akartam mondani :)

Üdv
Kata
lmkata
 
 


Edus! megnéztelek Titeket, nagyon édesek a srácok!!! :))

szia Kata, akkor kb. egy időben fogunk szülni én, október 22-re vagyok kiírva :)

Mangó
mangó
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi Kata!! jó hogy írtál, gyere máskor is!!

Mangó a Szoboszlai utcában. ti merre?

Edus köszi az infókat, a tegnapiakat is!!

Viszketek, dagadok, hisztizek (minden napra jut egy kisebb filmszakadás :lol: ) ma reggel már a bal kezem gyűrűsujját nem éreztem, a másik kezemmel kellett visszaraknom mert ki volt fordulgatva, de nem éreztem. klassz, mi? ha ez a kéz dolog nem lenne, a többit még csak-csak elviselném...

szóval ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

na jó, most már kicsit jobb.
:D
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Mangó!
De jó :) akkor lehet hogy még találkozunk is majd.. :) ki tudja.. úgyis azt mondták a legutóbbi (20.heti) 4D ultrahangon hogy minden érték szerint 1 héttel idősebb a baba mint saccolták :wink:
aztán majd kiderül..

mostanában kezdem érezni hogy a legfurcsább helyeken rúgdos, eddig csak a hasam közepén tevékenykedett, de a legújabb a jobb oldalam egészen lent :) olyan édes...

ciao
K&L
lmkata
 
 


Zsófi!

UH-t a terhesség végefelé nem szoktak csinálni, mert nincs értelme. A ctg-n látszik minden, ha az jó, akkor a baba jól van.

Kata! Szia neked is. Jó pocakosodást!

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Kata, jó,hogy ránk találtál, gyere máskor is!!!!!!!!! :wink:
Liza babához gratulálok, az UH-s kép nagyon jó!

Zsófi, tudom, hogy nagyon rosszul viseled az utolsó napokat, de olyan jót nevettem, ahogy leírtad mi történt az ujjaddal, annyira édesen írtad le. Megnevettettél, pedig tudom nem nevetséges, bocsi :oops:

mangó, írtam egy privi üzenetet! Sajna nem lesz több baba, bár én benne lennék, de már öreg vagyok, előbb kellett volna kezdenem :cry: .

Edus, olyan aranyos vagy, köszönöm!!!!! :D Sikerült a bevásárlókörút? Jó cuccokat kaptak a fiúk?

sziasztok, puszi mindenkinek,Zsóka

KépKép
logi
 
 


ma délután éreztem először, hogy felkészültem a szülésre. (jobb későn, mint soha...)
kerekpocak
 
 


Szia Zsóka!
Sajna nem, és ha időm engedi, írok Neked privit..., feldobtál egy témát, amit nem hagyhatok szó nélkül...
mazsolák
 
 


szia mangó, köszi, aranyos vagy!
Kata, Isten hozott a csapatban! Ezek szerint az októberünk is izgis lesz...
Edus
mazsolák
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?