Hali!
Na, kimentünk délelőtt az EB-re, tipikus mi, az eredményhirdetést láttuk.
De az is jó volt.
Meg meglátogattuk a Húgom, kint dolgozik, meg megmutiztuk Benit az usziba, aki még nem látta.
Most délután meg Dédiztünk.
Ja! Reggel Beni leesett az ágyról.
Apja vigyázott rá, illetve nem, mert visszaaludt, Beni meg az én oldalamon leesett. Akkorát koppant a parkettán, hogy majd a szívbaj jött rám, rohantam befelé. Majd kiugrott a szívem a helyéről.
Azt még én voltam lecseszve.
Pasik …
Vuka,
Nagyon boldog házassági évfordulót!
Nagyon jól sikerült ez a pancsis kép, várjuk a többit is!
Bubek,
Jó utat, csináljatok sok képet!
Nagy talira nem mentük, mivel egyedül mit csináltam volna ott? Senkisenem akart jönni.
Sajtine,
Már kérdeztem korábban is, milyen lett a konyha???? Képet!
Vagy annyira csúnya, hogy nem raksz fel?
Zsooka,
Na akkor üdv. itt is, nem csak priviben! Persze gyere nyugodtan, itten csupa-csupa okos, tapasztalt Anyuci van, ugye csajok?
(lsd. pl. én, csokis puding, gyerek leesik az ágyról …)
Nyugi egyébként, minden jön majd magától, szerintem kérdezz mindenkit mindenről és csináld aztán úgy, ahogy TE jónak látod!
Pelenkát 5db-ot adtak novemberben, majdnem elég volt, de azért néha használtam sajátot is.
Textilpelust is vigyél feje alá, böfihez.
Szülésznő: ha van konkrét elképzelésed (pl. vízben szeretnél szülni, négykézláb, fejenállva
…) akkor szerintem beszéld meg vele, én nem akartam semmi extrát, nem is beszéltük meg előre, csak a gátvédelmet.
Gabiék jól vannak, Livike egy csomó mindent megkóstolt, lecsót, meg ilyeneket és képzeljétek levágják a haját, mert zavarja szegényt! Nem baj, nekünk úgy is nagyon fog tetszeni!!!