Új privát üzeneted érkezett!

Lányok: de édesek vagytok. :oops: Nagyon szépen köszönöm a bókokat!

Beus: kislányt szeretné(n?)k. :D De amit írtál, az tök igaz, a lényeg az, hogy makk egészséges legyen, no meg első baba lévén a lényeg, hogy baba legyen. :lol:

Most rohanok zuhanyozni, bővebben majd UH után jövök. Gondoljatok rám, drukkoljatok nagyon légyszi!!!

Pusza

KépKép
catrine

jujj basszus ugye nem olvastam vissza amit irtam.pff.3.hét akart lenni..jolvan n meleg van :oops: :oops: :oops: :oops:
bocsánat..

KépKép
KépKép
vizmatibeus

ja és százhetven volt a vérnyomásom mikor 10-et irtam csak most veszem észre h. bedöglött a hetes gomb :oops: :oops:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok Csajócák!

Bocsi, hogy megint nem írok külön-külön, de tisztára meglágyult az agyam ebben a melegben. Délelőtt végig rohangáltunk: kórházból vásárolni, majd tanácsadára, aztán gyorsan haza. Marci megkapta a szurit, egy kis sírás után már mosolygott. Remélem nem lesz láza sem!

Én pedig jelentem, még a hétvégén nem szándékszom szülni! :wink:

Gigi, Mica!
Nekünk jó a hétfő! Délelőtt jöttök, ugye?! Mert Marci átalussza a délutánt :wink:

Majd holnap írok rendesen ám!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Beus!
Egynelőre nem szeretnénk másokik babát, mert apával nincs saját lakásunk, meg én mindenképpen szeretnék visszamenni dolgozni egy kicsit, aztán ha lesz lakásunk, akkor persze majd szeretnénk, majd ha Norbi olyan 5 éves lesz!
Bölcsit október 2-vel kezdjük!
Én szedtem az Elevitet a 20. hétig!
Mesélek Neked én is: Norbi 36. hétre született, aminek mi nagyon örültünk, mert féltem hogy eddig sem tudom kihúzni ugyanis hamar megrövidült a méhnyak és rengeteget keményedtem! Norbi 11 hósan ment önállóan és Ő is egy kis örökmozgó és egy kis dumagép, egész nap be nem áll a szája, mindent kommentál és Ő is már mondatokat mond. Ma pl. olyan tündéri volt, visított egy nagyot és azt mondta: "Úritten mi volt ez?", szóval még humora is van a kiscsávónak!

Gigi!
Én is sokat agyalok ezeken a dolgokon, leginkább a beszoktatástól félek, hisz Norbi sokszor gyerektársaságba nagyon visszahúzódó, kis muja, de azt mondta a gondozónő, hogy sokszor az ilyen gyerekek sokkal könnyebben beszoknak, mint a vagányabbak. Mindenesetre mostmég nem parázok, de gondolom ahogy közeledik az idő úgy lesz egyre inkább tele a gatyám!

Catrine!
Na mi volt a dokinál???

Melinda!
Hogy vagy???

Évi!
Írj egy pár sort, hogy hogy vagy!!!!!!!!!!!!

Ma találkoztunk a Mártiékkal, de sajna csak egy órára, mert Gigi későn aludt el ebéd után és későn kelt így csak 4 óra körül tudtunk találkozni én meg 6-ra mentem tornázni! Gigi nagyon gyönyörű kiscsaj! Mondtam is a Mártinak, hogy ha már írni nincs ideje, akkor legalább egy pár képet tegyen fel a Gigiről!
Amúgy nagyon jól vannak! Márti szerelmes (nem a Gigi apjába), úgyhogy mostanába leginkább emiatt nem tud jönni! Olyan jó végre boldognak látni, igazán megérdemelte és remélem, hogy ez a szerelem tartós lesz, bár nagyon úgy tűnik, hogy a fiú is komolyan gondolja! Gigivel is nagyon aranyos és Gigi is nagyon megkedvelte, úgyhogy tényleg nagyon jól alakul az életük! Remlem nem fog haragudni, hogy ezeket leírtam, de ma feljogosított, hogy nyugodtan írhatok Róluk!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Bujka: na, mi volt iccaka? Nem lett lázas a manóca, ugye? Minden okés?

Györesz: köszi az érdeklődést, kedves vagy. :) Mostmár tuti, hogy babás vagyok!!! 8mm-es a petezsákom, és van egy kis fekete foltom is, a babucám! Jajj, nagyon boldog vagyok. Éjjel nem is bírtam aludni. Forgolódtam, stb.. És mostmár tényleg tudatosult bennem, hogy terhes vagyok. (Gyorsan meg is szabadultam a piercingemtől.) Nagyon jó érzés. :)

KépKép
catrine

Ja igen, még vmi: a doki kicsit többet mondott terhességi kornak, mint amit én számoltam. Aszerint ma lennék pont 5 hetes, de az UH szerint ma vagyok 5+4. Nekem így is tökéletes. ;) 8) :lol:

KépKép
catrine

Sziasztok,

Catrine,
Woww, ez aztan az oromhir :D Zavartalan es konnyu babavarast kivanunk! :D

Melinda,
Igen, delelott mennenk, nekunk is az a jo idpont. Hogy mikor erunk oda azt nem tudom, azert probalnek minel hamarabb elindulni (8 utan), hogy ne kelljen total melegben autozni. Idealis forgalom eseten negyed10 kornyeken lennenk ott.
Marcika ejszakaja milyen volt? Es a Tied?

Gigi,
Nagyi "kihasznalva", itt is marasztaltuk, igy ma is konnyitett napom van :D

Gyoresz,
Bolcsihez gratula es kitartast a beszokatashoz. Gyuszkonak annak idejen ez 2 het volt, 1 het utan mar siman ott aludt es nem is volt gond vele. Mondjuk azt hozza kell tennem,hogy o nem volt anyas, hozzaszokott, hogy sokszor nelkulem van (korhazi kezeleseim miatt - pajzsmirigy), nameg nem volt szopis, igy jobban elszakadt tolem. Zolcsival szerintem mar nem menne ilyen konnyen.
Zolcsi delutan is keri, hogy fekudjek le az agya melle, es legyek ott, amig elalszik. Mostanaban mar probalkozik azzal, hogy nem fogja a kezem, vagy nem a teljes elalvasig.
Marti boldogsaganak orulok nagyon, ha emiatt hanyagol most minket, akkor teljesen megertem :) Udvozoljuk oket, ha ujra talalkoztok :D

Beus,
nem semmi, amit a terhesseg vegen es Vivus szuletesekor vegigvittetek.
Babakrol meselni? Nekem 2 ordogfiokam van :D :D Elsoszulottem Gyuszika, most mar lassan nagycsoportos, elenk, sot vadoc fiu. Masodszulottem Zolika, o kicsit szelidebb lenne, de erosen befolyasolhato :) Mivel itthonrol dolgozom, igy most ketten farasztanak engem, mert oviszunet van. Amugy mindket fiu a 39. heten szuletett, spontan, oxitocinnal erositve, 6 oras korhazi bentlet utan :D Gyuszko 4100g, 58cm; Zolcsi 3980g, 55cm volt :) Ma mar Gyuszko 116 cm korul van es 23kg, Zolcsi 88cm,13kg :wink:

Nah, kisregenyem vege, mert a munkam hegyekben all.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Catrine!

Irígy, irígy, irígy.....nagyon csini vagy, én soha nem voltam ilyen vékony ,és azthiszem már nem is leszek.... :? :?
Gratula a babácskához, ahogy írtad nekem is beugrott, amikor megtudtam, hogy Bogival terhes vagyok, annyira örültem, hogy napokig nem tudtam aludni.

Beus!

Azért szeretnénk költözni, mert elég kicsi a lakás, (54m2), és nincs semmi udvar, vagy játszi, ahova a lányokat levihetném.
Ezért szerettünk volna egy kissebb kertest venni, hogy a csajoknak legyen hol szaladgálni.

Györesz!

Köszi, hogy megosztottad velünk a Mártival kapcsolatos jóhíreket.
Nagyon örülök, hogy végre az Ő életük is kezd jobbra fordulni.
Annyira sajnáltam mikor írta, hogy mi történt velük.
Norika szövege haláli, nagyon cuki lehet.:lol: :lol:

Mica!

Köszi, az energiát, elfér, csak azt áruld el, hogy neked honnan van ennyi.
Egész nap pörögsz, és még mindíg bírod.
Én már kidőltem volna.

Melinda!

Te szegény már az agyad is lágyul? :lol: :lol: :lol:
Nem csodálom, de kitartás már nincs sok hátra.

Gigi!

Hát ha én most képet tennék föl a fürdőröl, akkor sírva kapcsolnád ki a gépet. :lol: :lol:
De ha készen lesz akkor teszek fel, egy ilyen volt ilyen lett sorozatot, ami majd mindent megmutat.
Csajokról is készültek képek, de még nem volt időm letölteni a gépre.
De ígérem nem marad el.

Mindenkinek köszönjük a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok.

Most megyek mert a kőmíves mesterem hivat.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek sok puszi, Saxi
saxi

Mica, Saxi: köszi, aranyosak vagytok. :) Annyira örülök! A pocakotok mikor kezdett el nőni, hányadik hétben voltatok? Én még nem látok semmi változást.

Saxi: de ari vagy, köszi a bókot, jól esik nagyon. Ugye-ugye, nehéz ilyenkor az alvás. Folyton csak arra tudok gondolni, hogy már nem vagyok egyedül, és ez annyira jó. Meg az is, hogy a drága párom velem "virrasztott", ő sem tudott aludni a boldog hír miatt. Csak neki ma munka van, sztem totál káó. :? :( :)

KépKép
catrine

Sziasztok,

Saxi,
Nekem letelemem a porges :D
Csakhogy lassatok: tegnap delutan, mikor hazajott parom, autoba csaptuk a bandat es elmentunk Puszavacsra (nem nagy tav). Mig a fiuk a nagyival jatszottak az orszag kozeppontjanal, addig parommal nekivagunk es az uj hobortomat kovettuk: geocaching :) Hosszu lenne leirni, hogy mi pontosan az egesz lenyege (www.geocaching.hu), csak roviden: Mo. tobbpontjan vannak un. geoladak elhelyezve, amiket meg kell keresni, es a kereses alatt igy szebb-csunyabb ponjait ismerheti meg az ember az orszagnak. A kereseshez koorditatak vannak megadva, amelyekhez GPS keszulek szukseges (nem mindig kell, de hasznos). Mivel egy keszuleket vettunk, egyet meg nyertem, igy jokat boklaszhatunk parommal (azota vettunk navigacios szoftvert is, igy nehezebben tevedhetek el vezetes kozben - na, nem mintha eddig barhol is eltevedtem volna :D ).
Szoval tegnap Pusztavacs kornyeken boklasztunk, 1 lada parommal kutattam fel, a masikat pedig Zolcsival a nyakamban... hat izzadtam rendesen, pedig mar este 7 fele volt.
Ennyit a nyughatatlan termeszetemrol :D

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!
Lányok egy csomót írtam és eltűnt :evil: hiába próbáltam kimásolni, nem tudtam beilleszteni :cry:
Most nincs erőm újra leírni, ezért csak röviden:

Ma meglátogattak bennünket Gigiék! :) Nagyon édes volt a két kiskrampó, Rolcsi simogatta Olit, aki pedig kézenfogta, úgy sétált vele! :) Persze voltak kisebb viták is, de összességében nagyon jól megvoltak!:) Még mi is tudtunk mellettük beszélgetni, ami azért nagy szó! :) A hsz.-om végén rakok fel fotókat!

Melinda, remélem jól vagy, sokat gondolok rád! Millió puszi neked!:) Végül mi volt a kórházban? Marci evőkéje? Gábor mikortól lesz szabin?

Gigi :), Szuper, hogy itt voltatok, köszi mindent!:):)

Saxi, gondolom most utálod a felfordulást, de meglátod milyen szuper lesz, ha meglesz! :) Örülök, hogy a szépséges leánykáid jól vannak! Apukád, Isti?

Mica, tényleg érdekes lehet, amit írtál, na de 40 fokban? Nem semmi nőci vagy! Tényleg adhatnál egy kis energiát nekem, legalább kölcsön! :wink: Ti mentek nyaralni?

Györesz, örülök, hogy Márti jól van és boldog, nagyon megérdemelte!!!!! Tényleg tehetne fel legalább képet a kis Gigiről, már olyan régen láttuk! Annak is nagyon örülök, hogy ti jól megvagytok apával, te is nagyon megrdemled! Norbika hogy alszik mostanában! Isten hozott a szülői értekezletre járók táborában!:)

Catrine, nagy-nagy gratula az 5 hetes + 4 napos babócához!!!! Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!!!:)

Beus, nagyon édes a kislányod! :) Nekem is van egy Vivienem, igaz ő már majd' 12 éves, viszont a kisebbik fiam hasonló korú, mint a leánykád! :)

Én továbbra is kivagyok ettől melegtől, sőt talán egyre jobban fogy az erőm :(.

Mindenkinek szép napot, enyhülést kívánok!

Puszi: Évi

A képek, a minőségért elnézést, folyton mozgásban voltak a gyerkőcök!

A nagy Olit húzza a kétszámmal kisebb Rolcsi, egy darabig nagyon élvezte, de egyszercsak otthagyta a kamiont rakományával együtt a küszöbön ;)
Kép
Itt épp téliszalámit falatoznak :)
Kép
Gigi óvónénivel :)
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Evi,

Most neztem a Pindurkad csikjat, korat, es egybol az jutott eszembe, hogy AFP. Voltal mar? Nem is meseltel rola, vagy csak en vagyok vaksi? :oops:

Orulok, hogy tudtatok talalkozni Gigiekkel :) Jol neznek ki a foton a lurkok :D

Energiat kuldom gyorspostaval :!: Nekem van eleg, szivesen adok belole 8)

Jah, nyaralni nem keszulunk csaladostol, max. hetvegente turazunk egyet, vagy bicajozunk, ha kicsit huvosebb lesz. Majd aug. 8-an lepek le megint egy hetre a lurkokkal Anyukamekhoz, parom sajnos 2 hetente ugyeletes, igy ez most neki kimarad, pont akkor maradnia kell. Nekem csak igy fert bele az idombe, mert a fonokom helyettesit, amikor nem vagyok, es o 16-tol lesz hosszabb ideig szabin.
Jovore mar tervezek egy hosszabb, kozos, csaladi kiruccanast :D Jah, es azt is ttervezem, hogy ha Zolcsi vegre nem ennyire anyas, akkor lelepek 2 napra a parommal romantikazni :wink: :oops: :D

Rohanok, urfi mocorog alvasabol.

Mica

Kép
Kép
mica-

Melinda,

Ilyenkor mar irni szoktal, legalabb egy sort, mi van veled? Itt izgulunk! Jelentkezz :)

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok,

A lenti irast az elobb olvastam masik forumon, hat azota rohogok:

Vajon melyik gyerekdalra gondoltunk?

1)
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt,
hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2)
Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk
részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket
célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.

3)
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

4)
Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.

5)
Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Itt vagyok ám!!! Átszaladtam az írásokon, este majd regálok!
Délelőtt Apósom volt itt, Gáborral kirámolták a padlást és a pincét, mert a jövő héten nálunk lomtalanítás lesz. Az eredmény, hogy a lakás tiszta kosz lett, de mondjuk így is takarítanom kellett volna, de nem halaszthatom holnapra, hanem Marci ébredése után nekiesek. Már előre rosszul vagyok, hogy 30 fokban porszívózhatok, felmoshatok, port törölhetek :twisted: Délelőtt még egész jó idő volt (mihez képest is??!!) és akkor meg fürdőszobákat sikáltam.

A lényeg, hogy mindjárt leesik a fejem, talán hunyok pár percet, amíg Marci fel nem ébred.

Mindenki vigyázzon magára ebben qrva melegben!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok :)

Évi :)
Köszönjük a vendéglátást! Mi is nagyon jól éreztük magunkat :wink: Olikám a vacsora közben emlegette a dömperezést :lol:
Jók a képek, bár a szépséges csülkömet inkább nem nézegetném :shock: :wink:

Melinda :)
Mica mellett Te is egy engergia bomba vagy!!!!

Mica :)
Nagyon jókat röhögtem a dal-leírásokon :lol: :lol: Igencsak pihentagyú lehetett aki ezt kitalálta!
Ez a kincskeresős dolog szuper lehet, már többször hallottam róla.
Hétfőn találkozunk!!

Catrine :)
Szuper, hogy minden rendben van!! Akkor most már hivatalosan is kismama vagy. Aranyos vagytok, hogy nem tudtatok aludni :D Olyan igazi kismama pocak, nekem a negyedik- ötödik hónap tájékán kezdett nőni. Mondjuk TE olyan vékony vagy, hogy hamarabb észre fogod venni.

Beus :)
Itt is nagyon meleg van, úgyhogy én még mindig nem értem, hogy hány hétre született a kiscsaj.......... :oops:

Györesz :)
Örülök, hogy MÁrtiék élete rendeződött!!!
Norbikának tényleg nagyon jó humora van!!! Jót nevettem rajta :lol:

Mai Oli-száj:
Fürdés után turkál a fülében, megszólal:
Csipa :lol: :lol:

Most megyek mert holnap korán kelünk, megyek Olival Kenesére a Yacht Clubba. Anyuék ott nyaralnak, mi meg meglátogatjuk őket.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Gigi :),
Semmi baj a "csülköddel", igenis csinos anyuci vagy! Nyilván nem úgy nézel ki, mint 18 évesen, de több év tortúrán mentél át és szültél egy tündéri kiskrampót, ami olyan széppé tesz, hogy azt soha nem éri utól egyetlen manöken sem!!! Ezzel be is fejezném a dicséreted, mielőtt valaki még rosszra gondol! :roll:
Remélem jól telt az út Balatonra, nem voltak sokan a pályán. Képzeld, tegnap 4 (azaz négy) órát aludt a kis kaszkadőröm, persze ezek után este 9-kor még pörgött, mint Superman! :o

Melinda drága, lassíts egy kicsit! :wink: Remélem jól vagy, nem ütött ki teljesen ez a nagy meló a 36 fokban! :shock: Kérlek, írj pár sort, hogy vagy!

Mica, múlt héten szerdán voltam az afp-s vérvételen, már jövő héten kész is lesz az eredmény! Levettek egy csomó vért, mert ismét vérképet + hepatitist néznek. Nem is írtam még neked, hogy milyen édesek a vonalzódon a fiaiad! :) Érdekes, hogy mennyire hasonlítanak és valahogy mégis különbözőek! :) Én is nagyon kiváncsi vagyok vajon milyen lesz a kis - úgy tűnik - Balázs Rolcsihoz képest! MIndenesetre remélem, hogy nem ilyen kaszkadőr hajlamú, anyamániás manó lesz! :mrgreen:

Ma jön haza az én nagylányom, már úúúúúúúgy várom!!!

Mindenkinek szép hétvégét! Mi holnap medencés partira megyünk, ha minden igaz, már nagyon várom! :wink: :)

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Melinda,

Kuldtel e-mailt azota nekem? Mert en nem kaptam... :(

pls. kuldd el a cimedet, de ha nem sikerulne, akkor majd szerzek infot Gigitol, vagy valahonnan :)
Csajok, akinek van cimlistaja, kuldje mar at nekem pls. Koszi :D

Mica

Ui:
bocsi a rovidsegert, csak epp betonozas kozepen vagyunk, kozben Anyosom es sogornom is itt van, igy idom nulla... bar mivel en melos vagyok, igy jo dolgom van, nem en fozok :D :D

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Itt vagyok!!! Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de du. végül nekiálltam a lakás rendbetételének, úgyhogy porszívóztam, felmostam, port töröltem és majd meghaltam a végén. Iszonyatosan elfáradtam és én még este 8-kor nekiálltam gyümilevest is csinálni, hogy mára már hideg legyen. A lényeg, hogy úgy bedőltem az ágyba és csak masszíroztattam magamat Gáborral, ami nagyon jól esett :wink:
Megpróbálok rendesen visszaolvasni és válaszolgatni, azt hiszem szerda óta nem voltam itt rendesen!!!

Catrine!
Gratulálok a méretes petezsákhoz és a kis pöttyöcskéhez ott benne :D Vigyázz Magatokra nagyon!
Ikrek :shock: Gigi jól megmondta, hogy rosszat azért ne kívánj nekem :lol: Így is pánikolok, hogy mit fogok csinálni a jelen pillanatban ördögkorszakát élő nagyfiammal és egy újszülöttel :roll:
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon csini vagy! De én meg azzal vígasztalom magamat, hogy 24 évesen még én is ilyen voltam, aztán mi is történt? Ja, tényleg férjhez mentem és szültem 1 gyerkőcöt, a másikat pedig jelen pillanatban is cipelem a pocakban :wink: Nem baj, elhatároztam, hogy Benikém szopiidőszaka után megpróbálok ismét emberi formát ölteni magamra. Bár tudom, hogy a 24-25 éves mivoltomat már nem tudom visszahozni...

Gigi!
Marci a barikáját pakolászta a popójára és úgy aludt :lol: Tegnap a textilpelus volt a fejére borítva :roll: Nem alszik sokkal tovább, mint klíma nélkül, mert klíma nélkül is volt már közel 4 órás alvásunk, ahogy szerdán is. A lényeg, hogy a 3 óra általában meg van :D Kivéve ma: de. Őrbottyánban néztünk körül, hogy mégis milyen a környék, meg házakat, telkeket nézegettünk, és Marci persze bealudt 1 órácskára. Itthon viszont tojt már aludni :evil:
Én energiabomba?! Azt nem tagadom, hogy ha valamibe belekezdek, azt bizony megcsinálom, nekem ez hangulat kérdése. De Mica mellett szerintem elbújhatok!
Csipa :lol:
Biztos jól szórakoztok Kenesén! A meleget meg valahogy bírjátok ki, de víz mellett biztos egyszerűbb.

Saxi!
Lilikének én is kívánok minden szépet és jót névnapja alkalmából!!!
Kép

Ahogy elkezdek újra picibabázni, legalább Ti is nosztalgiáztok egy kicsit :wink:
Képeket várjuk!!!

Mica!
Mindjárt visszakeresem az emilcímed és küldöm a címünket :D Ne izgulj, hétfőig megkapod :wink:
Drukk, hogy a fogad most már teljesen rendben legyen!!!
Geocaching: Te miket nem csinálsz :roll: És még mindig meg tudsz lepni!

Györesz!
Oké, akkor Te is rákerülsz az sms listámra :wink:
Szülői értekezlet :shock: Hú, ez tényleg nagyon furcsa. Nálunk is többször feljött témaként az ovi és bizony nagyon jár az én agyam is, hogy kit fog jobban megviselni: Marcit vagy minket Gáborral. Sajna nekünk elég vacak a helyzet óvoda ügyileg, mert eleve kevés a hely és tutira nem az én kis Pöckömet fogják felvenni, ha az anyukája itthon van gyeden a kisöcsivel :(
Norbika beszólásán sírva nevettünk Gáborral :lol: Csúcs a kiskrapek!
Márti boldogságának nagyon-nagyon örülök!!! Annyira megérdemli! :D Várjuk a képeket Gigiről!!! Kérlek add át Neki üdvözletemet is, és nagyon boldog névnapot kívánunk Neki!

Kép

Beus!
Még nem szültem, pedig mára saccoltad! Azért annyira nem voltak durvák a fájások, amiket a héten produkáltam, de tény, hogy Marcihoz képest aktívabbnak tűnik Beni. A héten jósolnak valami hidegfrontot, az nem bánnám, ha előcsalogatná, mert a dokim csak 5-ig van itthon, utána két hét szabira megy :roll:
Hidd el nekem, hogy Neked is olyan gyorsan el fog telni ez a 9 hónap, hogy csak pislogsz a végén, hogy már az apró babarucikat mosod, vasalgatod. Most, hogy van ki után futkorázz egész nap, csak repülnek a hetek-hónapok. Én csak tudom :wink: :lol:
Elevit: Marcival a félidőig szedtem (mert addigra fogyott ki az x. doboz), Benivel kb. a 16. hétig. Szerintem abszolúte nem hízlal.

Évi!
A kórházi kontrollon minden rendben volt :) Viszont megnézettük a dokival Marci kukacát, hogy mindent rendben talál-e rajta és látott egy kis szűkületet, így azzal majd fél év múlva visszamegyünk, és ha nem szűnt a szűkület, akkor kapunk rá krémet. A doki nagyon alapos, rendes, teljes mértékben megbízunk Benne, így inkább hozzá megyünk vissza. Sajnos az őszieknél Liv írt horrorsztorikat, hogy minden hülye doki berepesztette a kisfia kukacán a bőrt és emiatt lett szűkület rajta.
Gáborom most csütörtökön és pénteken volt szabin. Ha arra gondolsz, hogy Beni születése környékén hogy lesz itthon, hát valszeg elsősorban "csak" akkor, amikor én a kórházban leszek. Akkor veszi ki a Neki járó plusz 5 napot. Ezért lenne jó, ha a 4 kórházi napomból 2 a hétvégére esne :wink: De majd meglátjuk, mit hoz a jövő! Bár, ha jól belegondolok, akkoriban fog szerintem felmondani a mostani munkahelyén és a fennmaradó szabijait talán kivetetik majd Vele. A lényeg, hogy totál nagy a bizonytalanság, ami az augusztust illeti :shock:
AFP?! :shock: Te jó ég, hogy rohan az idő!!! Ezek szerint Balázsnak fogják hívni Pindurkát? Szép név, nekem tetszik!
Látod, már itthon is van Vivid! Bár Te biztos hosszabbnak érezted a nélküle töltött időt.
Kitartást a meleghez! Jobbat nem tudok, próbálj többször zuhanyozni a nap folyamán, esetleg ventillátor. Én most elkezdtem igazi gyümölcsteát lehűtve inni, mert az ásványvíztől kezdett herótom lenni. Nagyon jól esik az is, és Marci is nagyon imádja :wink:

Gigi-Évi!
A képek nagyon jók, a Srácok is nagyon helyesek! :D Az Olit húzó Rolcsin jót nevettem :lol:

Marcival jelen pillanatig semmi probléma, már ami az oltás hatását illeti. Nem lázasodott be, még hőemelkedése sem volt. Igazán semmi változást nem vettünk észre rajta, hogy bágyadtabb lenne, vagy többet aludna. Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy Nálatok a gyerkőcök szinte már másnap produkáltak valamit, ugye?! Akkor mi már talán megnyugodhatunk. Sajnos a 15 hós oltás utáni kórházas élmények erősen paráztatnak még most is...

Természetesen megint dörög nálunk, de eső az nem esik :twisted: Pedig most 6 körül ki szerettünk volna menni fürcsizni egyet a medencében, de Marci nagyon fél az égzengéstől, így ez most ugrott :twisted:

Tényleg! Gigi-Mica! Akkor hétfő délelőtt, oké?! Jöhettek akár 8-ra is, mi fenn vagyunk és talán még levegőt is kapunk. Ha ilyen iszonyat forróság lesz, én nem merem bevállalni a kertezést, én maxi a lakásból integetek Nektek. De majd meglátjuk.

No megyek!

KépKép

KépKép
bujka

Akkor hétfőn megyünk! Olikától függ, hogy mikor érkezünk. De általában 7-1/2 8 körül ébred.
Délutáni alvás :shock: 4 óra ....... Vigyázz, mert lehet, hogy hétfőn merő véletlenségből Marcit viszem haza Oli helyett :wink:

A mai napunk nagyon szuperül sikerült!! Kenesén voltunk. Nagyon szép volt a "szálloda", minden luxussal felszerelt. Nagyon gyerekbarát volt. Örömünkre még kismotor is volt pár. :wink: Volt egy csomó bicikli, gyerek, felnött, gyereküléses. Amelyik megtetszett azzal lehetett biciklizni. Pelenkázó, etetőszék, játszótér. Egy csomó vízi és homokozós játék. Az ott dolgozók szimpatikusak, kedvesek. Finom kaja..... Olikám is nagyon élvezte, annyira, hogy délután nem is akart aludni, így hamarabb kellett haza indúlni, hogy legalább a kocsiban aludjon. De túl hamar, 1 óra alatt felértünk, így hiper nyűgös volt délután..... De ennyit megért :wink: Mindeközben Viktor meg quad túrán volt!!! Amit úgy indított, hogy nekiment egy fának, de neki szerencsére nem lett baja. :shock:

Teszek fel pár képet!

Imád locsólni. MÁr arra is rájött, hogy ha az ujjával befogja akkor messzebbre spriccel. Így egyfolytában engem locsól :roll: Tiszta Marci :lol:
Kép
A mai napunk
Kép
[imghttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1154201583.19.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Catrine!
Akkor most mégegyszer gratulálok a mostmár tuti pocaklakótokhoz! :lol: Aranyossak lehettetek a férjeddel, hogy egész éjjel virrasztottatok! :)
Nekem nagyon hamar elkezdett nőni a hasam! Kb. 10 hetes voltam amikor megvettem az első kismamagatyómat, mert már minden szorított, 15 hetesen átadták a villamoson a helyet, viszont késöbb nagyon lelassúlt a pocaknövésem és a végére egész kis pocakkal mentem szülni!

Mica!
Hát emiatt én is izgulok a bölcsiszoktatáson, hisz Norbi is elég anyás, van, hogy a játszón is a seggembe bújik, meg aztán még le kéne addig szoktatni a délutáni ciciről is, remélem menni fog!
Geocaching :shock: , ez elég komolyan hangzik! Te aztán nem vagy semmi!!!! :lol:
A kis romatikázásotoknál esetleg összejöhetne a hiányzó harmadik fiúcska! :lol:

Saxi!
Nagyon kiváncsi lennék már a lánykáidra, képet, képet!!!!!

Évi!
Szép név a Balázs! Ha fiúnak születtem volna most én is Balázs lennék! :lol:

Gigi, Évi!
A skacok nagyon édesek a képeken! Olyan jó Nektek, hogy ilyen sűrűn tudtok találkozni!!!!!!!!

Gigi!
Oliszáj :lol: :lol: :lol: , Bele sem merek gondolni, hogy Norbi miket fog majd a bölcsibe tanulni! :shock:
Norbi száj: anyukám pisil a wc-n, Norbi rátöri az ajtót: "büdös van!", erre anyu: "pedig csak pisilek", Norbi ámélkodva: "nincs kaka?????" :lol:
Dörög az ég, erre anyu mondja, hogy milyen jó lenne egy kis vihar, Norbi elkezd kiabálni: "Dere vihar!, Dere vihar!", este meg amikor megint villámlott meg dörgött: "Villamlik, dörög ég, vihar megjött!" :lol:

Melinda!
Van egy barátnőm, akinek a kisfiát csak 4 órába vették be a bölcsibe, mert Ő otthon volt gyeden a kislányával! Szeegénynek ez nem hogy megkönnyítette a helyzetét még nehezítete is, hisz pont amikor a kislány aludt volna, akkor kellett a kisfiúért menni, aztán mire hazaértek, elaludtak a gyerekek már tök későn volt , így jó későn aludtak el este!
Drukkolok, hogy még 5.-e előtt kibújjön a kis lurkótok! Várom az sms-t!!!! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Szia Gigi!
Nagyon szuperek a képek! Locsolós Oli! :lol: Így legalább sosem maradsz szárazon! Gondoskodik róla Olika, hogy Anyuci ne kapjon hőgutát! :lol:
Mi ennek a szállodának a neve? Mert nagyon szimpi ahogy leírtad!
Az az úszó autó nagyon jó, Norbi tuti elalélna tőle!

Puszi
györesz

Hihetetlen dumája van Norbinak :lol: :lol: Most már tényleg kéne találkozni, hogy a két kis dumagép megbeszélhesse az élet dolgait!! :wink:
A hely neve: Balatonfői Yacht Club. Kenesén van, gondolom mielött összevonták Kenesével, Balatonfő volt. Itt megtalálod: www.bfyc.hu

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Tényleg nagyon jó lenne egyszer már találkozni! Kár hogy nincs jogsim meg kocsim, akkor tudnék én is gyakrabban találkozni Veletek! Meg hát ha lenne saját lakásunk............ mert hát anyuékkal elég szűkösen vagyunk ezért nem szívesen hívok ide senkit, de gondolom ezt megértitek! Na majd egyszer.........

Ebbe a Yacht Clubba csak az mehet akinek hajója van? Rámentem az árlistára és abból az jött le!

Puszi
Györesz
györesz

Sziasztok!

Gigi-Györesz!
Azon a bizonyos talin Marcikám pedig nézne tátott szájjal :lol: De gonosz vagyok, csak ez a kis blökikém tojik beszélni. Na jó, talán valami alma féle (AMA) megint került a tarsolyába :wink: Apró lépésekkel mi is haladunk ám!!!

Gigi!
Oli tényleg tündéri, ahogy locsol, lehet, hogy valamit kézzel-lábbal Marci elmagyarázott a tudományából :lol: A többi kép is klassz, na meg az a felfújható autó, csúcs!!! Te is nagyon csini vagy!
Jó, hogy ilyen klasszul sikerült a napotok! Ahogy írtam is, nálunk is probléma volt a tegnapi alvással, mi is 1 órát produkáltunk napközben, aztán kora este hipernyűgös volt :(
Akkor hétfő :wink:

Györesz!
Norbika dumálókája hihetetlen! Tegnap ismét felolvastam Gábornak a beszólásait és csak lestünk nagyokat, hogy milyen okos a Kissrácod! :D
Ez a 4 órás bölcsi tényleg rosszul hangzik. Mondjuk, én bölcsiben annyira nem is gondolkodom, de az ovi nem lenne rossz, de abban meg tényleg nem hitegetem magamat. Egyébként itt az utcánk végén van egy magánovi, csak kíváncsiság kedvéért szeptember tájékán felhívom őket, mennyi egy hónap. Félek, hogy egy vagyont elkérnének :roll:

Nálunk annyira, de annyira jó idő van!!! Gondolom Felétek is! Fúj a szél, nem süt a nap és még levegőt is kapni! Hurrráááááááááááá!!!! :D :D :D :D
Mellesleg ismételten szépen fájdogálok, bár elsősorban csak akkor, ha talpon vagyok, de akkor annyira fáj egészen lenn a pocak alja, hogy meg kell állnom, mert összeránt. Viszont már 10 perce semmi, mert ülök a sejhajomon. Este megyünk NST-re, kíváncsi vagyok, az mutat-e majd valamit :roll:

Mindenkinek szép, kellemes napot!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Tegnap elírtam, a kisfiút oviba vették fel csak négy órába!
Ez a fájdogálásod egyre biztatóbb!!!!!!
Mi is sokszor meglepődünk Norbin ahogy beszél, meg a játszón is állandóan kérdezgetik, hogy mennyi idős, mert a vele egy idősek kevesebbet beszélnek! Szokott is dagadni a mellem a büszkeségtől!
Este mindenképp írjál, hogy mit mutatott az nst!!!!

Puszi
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Olyat még nem is hallottam, hogy oviba vegyenek fel egy gyerkőcöt 4 órába. Abban mi a poén? Csak félnapos dadák vannak és emiatt?
Büszkélkedj is Norbikával! Jogos :wink:

NST: hát fájások nuku, max. 14%-ig ment fel. Viszont Beni nagyon szépen mocorgott, meg is dícsérte Őt mind a dokibácsi, mind a szülésznő. Az aranyosan jött ki a dokim részéről, hogy amikor hárman beszélgettünk, hogy akkor Ő szombattól nincs 2 hétig, akkor Ő rám mosolygott és megállapította: "Á, Melinda megvár engem!" Gondolom, Marciból indult ki :roll: Hát majd meglátjuk, de én azért reménykedem még, hogy szombatig történik valami.

Hát azt hittem, hogy nagyobb lehülés lesz ma, délután már kezdtem megpunnyadni a melegben. Remélem holnap délelőtt még elfogadható idő lesz, hogy a Skacokkal majd ki tudjunk menni a kertbe.

Gigi-Mica!
Akkor várlak Benneteket!!! :D

Pusz és jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Sehol senki?! :roll: Akkor írogatok én egy kicsit.
Ma délelőtt meglátogattak minket Gigiék és Micáék. Hihetetlen volt ennyi gyerkőc egy rakáson, 3 kicsi és 1 nagyobbacska. Olika tökéletesen elvolt magában (Gigi szerint otthon nincs így :wink: ), Zolcsit sem nagyon lehetett észrevenni, mert nagyon jófiú volt Ő is, Gyuszkónál még türelmesebb, udvariasabb nagyfiút nem láttam, és hát a sort zárnám az ördög Marcival, aki ahogy gondoltam is, hozta a formáját: egyik pillanatban puszilt, ölelt, másikban pedig verekedett. Természetesen mindenkinek a másik játéka kellett, ha Gyuszkó valamivel csöndben el lett volna, akkor a kicsik piócaként rátapadtak :lol: Erről Giginek lesz is egy fotója. Én is próbálkoztam fényképezni (amiből rakok is fel!), de nagy szám volt, ha egyszerre 2 gyerkőc rákerült egy képre.
Akkor beszéljenek a képek helyettem!

Egy ritka pillanat: Marci a fenekén csücsül 8)
Kép

Oli autózik, Marci szórakoztatja magát :D
Kép

Kerekes testvérpár tökéletes összhangban, háttérben Marci figyel, de nagyon!
Kép

Középen Zolcsi és Oli pankrációzik, jobb oldalon Marci fut ki a képből :lol:
Kép

Ho-hó! Még egy hihetetlen pillanat: két gömböc a fenekén csücsül :D
Kép

Oli valaminek a széttaposásán dolgozik 8)
Kép

Gigi!
Köszönjük a sok Kismackót és a kajcsit!!!

Mica!
A csoki croissaint én nyomtam be :oops: , de Beni akarta ám nagyon!!!

Remélem mindahányan rendben hazaértetek!

Mindenkinek szép napot!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Köszönjük a vendéglátást!! Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem Marci már alszik. Olikám is eldőlt a kocsiban. Átraktam, most az ágyában nyomja a szunyát.
A skacok nagyon jó fejek voltak :!: Asszem egy színdarabot el lehetett volna játszatni velük, annyi karakter volt. A házigazda, egy érzelmes kis bombiván. Aki az érzelmek viharában próbál élni! Hol túlcsordúl a szeretettől, hol agresszív kismalacként rohangál :wink: :lol: (de mikor rosszalkodik, akkor is annyira szeretnivaló.....) Olikám kapná asszem a narrátor szerepét, ő kommentál mindent. De meglepő módon nagyon jól elvolt magában.... Itthon ilyen aztán nincsen!!! :shock: Gyuszkó nagyfiú a bölcs öreg. AKi már megszokta, hogy mások mondják meg, hogy mit játszhat. NÉha bölcsen elvonúlt a játék házikóba ha magányra vágyott!! Zolcsi is nagyon nyugodt. Nagyon szépen eljátszott. És milyen szépen eszik!!! Míg Olikám körül disznó ól, neki talán még a keze sem lett piszkos.
Élmény volt ennyi pöcsöst egy kupacon látni!!! Mindjárt teszik is fel képeket!

Puszi

KépKép
gigi28

Erre a bogyóhúzogatós játékra repültek rá mind a négyen. Gyuszkó megtalálta és az összes törpe egyszerre rávetette magát 8)
Kép Kép
Itt Marci épp kutyusnak képzelte magát és Olikámat csócsálta
Kép
Csíííííz
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Csak gyorsan, mert melohegy elemetett...

Melinda,
Koszonjuk a vendeglatast, es a kajakat :) Fiaim eleg hamar elaludtak, Zolcsival meg a foutra se ertem ki ebren, Gyuszko is eleg hamar elunta az M0-t :D
Kicsit lassan erkeztunk meg, mert az M5-os felujitasra nem figyeltem elore, igy volt egy kicsi docogos utunk, de legalabb tovabb aludtak a fiuk, mert persze a itthon a kapuban mindketto total felebredt :D
Gyuszko mar kerdezte, hogy mikor fogunk ujra menni :D :D
Egeszsegetekre a csokis hamit :D Amugy meg ne mondj egy rossz szot se Marcikara, nem is viselkedett rosszul, sot, tunderi volt. :D
Marcika elaludt gyorsan? Vagy furcsa volt neki, hogy csend lett es nyugalom? :D
Jah, meg jo, hogy nem ettek zoldbabot a fiuk, itthon is ez lett a hozott-kaja :D

Gigi,
Orulok, hogy talalkoztunk, Oli tunderi, nagyon nagyfius! :D Es imadnivaloan szoke :D :D Kajakert neked is koszontet! :)

Nah, mar megint telefon, ugyhogy bocsi, a tobbieknek majd kesobb irkalok..

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Mica :)
Úgylátszik, hogy Olikám is látta a telefonodban Zolcsi képét! :wink:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi,

Puszi a sarpottyes Olinak! :D Jo tanitvany 8) :D :D

Csajok,
Jon a huvosebb ido, bar sajnos viharral, zivatarral. Vigyazzatok magatokra ebben az idovaltozasban!

Megyek vissza a galyara.. :)

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Gigi, Melinda, Mica!
A fiúk nagyon édesek, olyan jó volt nézni a képeket, úgyhogy ha van még akkor osszátok meg velünk, mert imádom nézegetni!!!!

Mica!
Ezek szerint Zolcsika ilyen szépen eszik egyedül???
Pont ma kérdeztem a barátnőmet, hogy a bölcsibe mi van, ha a fiam nem tud még egyedül enni, erre azt mondta, hogy akkor nagyon hamar meg fog tanulni, mert a kényszer ráviszi. Hát ez olyan rosszúl hangzott! Amúgy kézzel meg villával teljesen egyedül eleszegél, de kanállal mostanába nem akar egyedül enni!

Lányok!
Ti gyerkőceitek hogy állnak az egyedül evéssel?

Ma írt a Márti nekem és jöttem helyette eldicsekedni, hogy Gigire már egyáltalán nem kell nappal pelus, bilibe kakil, pisil és még a délutáni alvást is kibírta pelus nélkül!!!! Ja és mennek ide-oda és akkor sem kell ráadni pelenkát, csak éjszakára!

Melinda!
Egy friss pocakosfotót igazán feltehetnél még szülés előtt, hogy én is láthassam, hogy mekkorára kerekedtél!!!!!!!!!!!

Catrine, Beus?????????

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Gigi!
Ez minek az eredménye? Ismét a slaggal játszott Oli? Egyébként nagyon jó fe!!!!! :lol: :lol: :lol:
Puszi
györesz

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök! :D

Eltűntem,mert kicsit összejött mindenféle,és net-em sem volt.
Fiúk jól vannak.Patrik nagyon sokat beszél már,szinte folyamatosan nyomja,és 16 foga lett,de még antiszobatiszta.
Raul nagyon várja a sulit.Én is,felvettek a főiskolára,így szeptembertől szerintem felköthetem.
Ennyit most,dióhéjban.

Melinda!
Jaj,de jó,hogy nem szültél meg nélkülem! :lol:

Üdv az újaknak! :wink:
Catrine!
Gratulálok! :D

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Megkérdeztem az Aput és azt mondta, hogy bárki foglalhat szállást Kenesén. A legtöbb hajós a vitorlásán alszik. Nekik külön fürdő épület van. A két ágyas 12800/szoba/éj a 4 ágyas kétszintes 20300.
Olikám locsolt szokás szerint csak épp jól belelocsolt a földbe :roll:
Gigi nagyon ügyes!!!!!!!!! Sok helyen olvastam, hogy a lányok hamarabb megérnek a szobatisztaságra. Na de, hogy még a csavargásnál sem kell!!! Okos, nagylány!!!
Kajálás: ő is egyedül eszik. De jó, hogy dupla tálcás az etetőszék! :wink:

Kata :)
Örülök, hogy írtál!!!! Hiányoltunk már!!!!!!!!!
Anti szobatisztaság :lol: Itt is :?
Főiskola!!!!! Minden elismerésem a tiéd!!!!! Ügyes vagy!!!

Mennem kell, OLikám reklamál!!!

Puszi
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi-Mica!
Örülök, hogy a Skacok aludtak, ki hazáig, ki még utána is :wink: Marci kb. fél 3 körül aludt be (ripsz-ropsz!) és aludt negyed 6-ig. Este mondjuk valami baja volt, nehezen aludt el, talán csak 10 körül.

Mica!
Zöldbab :lol:

Gigi!
Oli tényleg nagyon tanulékony, jól mutat a sárpötyikkel is! :lol:

Györesz!
Pocakfotó tervben van, mert én is meg szeretném még örökíteni a szülés előtt.
Gigi nagyon ügyes! Semmi pelus, hihetetlen! Puszilom Őket!!!
Marci kézzel és villával boldogul, de a kanalas evés nálunk sem megy. Épp ma próbálkozott babfőzivel, de több került az előkébe és a kombidresszre, úgyhogy végül átvettem a kezdeményezést. Ne aggaszd magadat, Norbika ügyes lesz, nem lesz Ő elveszve, ha hirtelen egyedül kell ennie. Meg azért azt nem gondolom, hogy a dadák nem segítenének Neki az elején, ha látják, hogy a kanalazás nem megy. Belejön a kis okosod! :wink: Meg azért addig van idő, még lehet, hogy itthon is rájön a lényegére!

Kata!
Örülök, hogy újra itt vagy! Most akkor már szülhetek!!! :lol: Remélem most már nem tűnsz el és semmi nem jön össze!
Gratula Patrik dumálókájához és a 16 fogacskához :D Neked is gratula a fősulihoz! Hová fogsz járni? És mi leszel, ha nagy leszel?

Itt a hidegfront eleje, nekem meg abszolúte nem fáj a hasam! Ki érti ezt?! :roll:

El kell mesélnem a tegnapi "élményünket". Ugye sréhen szemben velünk van egy vendéglátó egység (kocsma :twisted: ), ahol főleg esténként a "kedves" vendégek előszeretettel beszélgetnek egymással ordibálva a teraszon, autóval-motorral jönnek-mennek stb. A lényeg, hogy a zaj elviselhetetlen. Tegnap este még rátettek egy lapáttal, mert vagy 5 motoros (szakadt Simsonok) tobzódott a kocsmánál. Még hagyján, de az egyik állandóan túráztatta a qrva motort, már a hajam égnek állt (nyitott ablak mellett, mintha a szoba közepén csinálta volna), már Gábor is nézelődött ki a kerítésen, hogy mi van. Erre én nem voltam rest és ablakot nyitottam és Gábornak jó hangosan kiabáltam, hogy "ez már megint mi a szösz, hogy meg kell őrülni a zajtól", persze nem tartottam magamban a dühömet, mert közben a főnökurat is megláttam a környéken. Nem telt bele fél óra és csöngetnek: a motoros srác jött bocsánatot kérni :shock: , a főnök szólt neki, hogy panaszkodtak a szomszédok! Sőt észrevehetően a késő esti iszogatás is sokkal csöndesebben ment, mint előtte. Remélem ezek után egy kicsit összeszedik magukat. Bocsi, hogy offoltam és hosszú is voltam, de nekem ezen a szörnyű, hangos, büdös környéken ez már haladásnak számít.

Most csak a szomszéd építkezés zajait hallgathatom: betonkeverő és csutkára állított SZTÁR FM Rádió :? Ez van, ezt kell szeretni!

No megyek!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy újra itt vagy!!!!!! MInden elismerésem a fősulihoz! A legjobb barátnőm is eü fősulira jár egy három és egy nyolc éves mellett és hát látom, hogy elég nehéz gyerekek meg munka mellett a suliba is helytállni, úgyhogy tényleg csak gratulálni tudok, hogy ilyen bátor vagy és belevágod a fejszédet!!!!!!
Patrik nagyon ügyi, hogy sokat dumál!!!!!

Gigi!
Ari vagy, hogy megkérdezted apudat, de azt hiszem idén már tartalékoljuk a pénzünket!
Ügyes Oli, hogy egyedül eszik! Ma én is tettem egy próbát. Délben odaültettem Norbit a kisasztalához (bölcsibe is az lesz), elé raktam az ebédjét (tejberízs), aztán mondtam Neki, hogy akkor most próbáljon meg egyedül enni, mutassa meg , hogy milyen ügyes és a felét teljesen egyedül ette meg, úgyhogy egész megnyugodtam, hogy nem fog éhen halni a bölcsibe! Mostmár mindenn nap így fogjuk kezdeni az ebédet és egyszer talán eljutuk az egész ebéd egyedüli megevéséhez!

Melinda!
Ti aztán jó zajos helyen laktok! Mindenesetre az már biztos, hogy Benike már a hasadba hozzászokik a ramazurihoz és ha kint lesz, akkor meg már észre sem fogja venni!
Az egyedülkajálásról írtam a Giginek! Érdekes, hogy eddig nem izgultam a bölcsi miatt, de mióta ez az evésdolog felmerült azóta folyton újabb és újabb dolgokon rágódok! Azért milyen sz.r lehet a gyerekeknek, hogy míg otthon el voltak kényeztetve, mindig a kedvükbe járunk, kérdezgetjük, hogy éhesek-e, ha nem akarnak enni akkor egy fél óra múlva megint megkérdezzük, játszunk velük amit szeretnének.............., aztán bekerülnek egy idegen helyre, ahol szabályok vannak, egy időbe lehet enni, ha nem eszik akkor várhat a következő kajálásig, ha játszani akar valamivel akkor lehet, hogy meg kell érte küzdenie vagy be kell érnie valmi másik játékkal................... hát mit ne mondjak a szívem megszakad, de közben meg tudom, hogy ez mind nem olyan borzasztó dolog és hamar bele fog rázódni és nekem is jó lesz egy kicsit dolgozgatni, de mégis olyan pici még!!!!!!
Bocsi, hogy kiöntöttem a szívemet, de jól esett!!!!!

Most kicsit dicsekedek még, aztán húzok pihizni!:
Norbi már mondja a teljesen nevét:
-Hogy hívnak?
-Nobika
-MIlyen Nobika?
-Mujocki Nobika (Muróczky)
Aztán, ha megkérdezem, hogy hol lakik, akkor mondja, hogy "Budapesten" és ezek olyan dolgok amit egyszer mondok el és már legközelebb mondja is!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Kocsma :evil: De még ilyet sem hallottam, hogy valaki bekopogjon bocsánatot kérni!!! :shock: Mégis milyen hangosan ecsetelted Gábornak, hogy tele van a hócipőd a zajjal, hogy meghallották a sarkon??????? :D

Na és akkor most dühöngök egy óriásit!!!!! Ez az idő!!!!! :evil: Tudom, hogy jó a kismamiknak, de ez brutál!!!
Ma kimostam az összes szennyest azzal a felkiálltással, hogy holnaptól jön a rossz idő, nem fog rendesen megszáradni. Három adag ruha, ágynemű huzat............ Tökre örültem, hogy kész vagyok. Aztán: hétvégén kicsit behomályosodott a víz a medencében, úgyhogy agyaltunk egy csomó ideig, hogy mit kéne csinálni. Nagy nehez rájöttünk, bevegyszereztük. Kristály tiszta lett a víz. Ma Olikám elaludt én meg ez alatt gyönyörűen kitisztítottam a medencét. AMi kb bő egy óra kemény meló volt. Még a szivattyú aknáját is nyitva hagytam, hogy száradjon ki!!!! Délután átmentünk az itteni barátnőmhöz és leszakadt az ég....... Mire hazajöttünk a szivattyú aknájában állt a víz, a motort is elérte amiben áram volt, így a biztosítékot kivágta. A medence csurig telt zavaros eső vízzel. A kutya teljesen kész van idegileg, most a garázsban retteg. De még beengedni sem tudom, mert csurom víz és sár.............. A mosott ruhákból csavarni lehett a vízet, pedig fedett teraszon voltak... Újra ki kellet mosni őket. Most bent száradnak, de szerintem csak be fognak büdösödni.....

Bocsi csajok, de most teli van a hócipőm!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata, Jó hogy újra jelentkeztél! Nagyon bátor csajszi vagy, hogy belevágsz a fősuliba! :) Gratulálok! :)

Melinda, Ezek alapján ezentúl minden szomszédot megrendszabályozhatsz! :P Rettegjetek érdi rendbontók! :twisted: Jól tetted, hogy nem hagytad annyiban a dolgot!
Na, itt a hidegfont! :wink: Benike? Kiváncsi vagyok mi lesz ma a dokinál! Jól vagy?

Györesz, Biztosan nagyon nehéz lesz elengedni a kisfiadat, de muszály! Mivel egyedül van otthon, meglátod mennyire fogja élvezni majd a gyerektársaságot, ráadásul amilyen édes kis dumagép, biztosan a gondozónők kedvence lesz! :P

Gigi:) Nem csodálom, hogy dühös voltál! Szerintem ezt az időt, egyetlen kismami sem várta! :evil: Brutális volt. Mi elmentünk a Tesco-ba bevásárolni, már a pénztárnál hallottuk, hogy leszakadt az ég! Próbáltunk azért az ajtókig eljutni, na ott le is ragadtunk, mert őrült tempóban, őrült mennyiségű eső esett! Rolcsika a bevásárlókocsiban, Vivus otthon! :? Gyorsan felhívtam a nagylányomat, hogy csukja be az ablakokat, mert persze az összes nyitva volt a 34 fokban. Kb. fél órán át várakoztunk, ráadásul az ott álló nem kevés vásárlóközönségnek kb. 80 %-a bagózott, nem zavarta őket, hogy ott állunk egy totyógóval, én pocakosan :evil: Végül nem is tudom mennyi idő elteltével csendesedett az eső, elindultunk. Hihetetlen volt, ahogy az utakon hömpölygött a víz, egy csomó autó lerobbant, mert a sok menő-manó mit nekem a tengelyig érő víz, nehogy már lassítsak! Felkiáltással száguldott a tengernyi vízben! Aztán lassított, mert leállt az autó! :mrgreen: Végre, végre hazaértünk...
..amikor is kiderült, hogy Vivius nem ment be Martin szobájába, mert úgysincs itthon, így nyitva maradt a tetőablaka! Ne tudjátok meg mennyi viz volt ott, az alsószinten beázott a plafon. Sok-sok törüközővel felszerelkezve kb. 15 litert szedtünk össze! :cry: A laminált padló tul.képpen várakozáson felül jól bírta, csak az illesztseknél púposodott fel kicsit, de a szegélylécek teljesen felváltak, a szőnyegből még mindig csordogál a víz. Szóval a vérnyomásommal tegnap nem volt probléma :cry: .

Ezzel zárom is soraimat, remélem mindannyian jól vagytok!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Évi :)
Na mit akarok én itten a hülye medencénkkel???? Ez durva ahogy beáztatok!! Egyszer én is hagytam már nyitva tetőablakot :oops: Ömlött be a víz. Sajnos azóta is látszik a helye a festésen......
Nálunk is fákat csavart ki a vihar és állt a víz a vasúti aluljáróban.
Vérnyomásod helyre állt????? :wink: Martin ?

Egyszerre írtunk. Sajnos már nem láttam, hogy írtál.
Édes lehet ahogy mondja a nevét! Olivér csak a keresztnevét mondja. Ha mondom neki, hogy Vetési, akkor kiröhög :lol: RÉgen az Olivért is úgy mondta, hogy Olibéka :roll: Biztos úgy gondolta, hogy annak, hogy OLivér nincs semmi értelme :wink:
Én is pont ilyeneket érzek az ovival kapcsolatban. Igaz még van egy évünk és akkor egy kicsit leválnak rólunk. De szerintem nem lesz semmi gond. EZek a picik nagyon hamar alkalmazkadnak az új dolgokhoz. Szerintem ő könnyebben fogja venni az akadályt mint Te :wink: Szülői értekezlet :shock: Nemrég még ott lapultam az előszobában és vártam haza az anyut rettegve, hogy milyen rosszaságot mondtak rólam az iskolában :roll: :roll: Segítség!!! Felnőttem :P

:?: :?: Hidegfront ért valamit?????

Beus, Catrine :?:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Egyenlőre csak pár sor, hogy én bizony itthon figyelek!!! Hidegfront jött-görcsök mentek! :cry: Totál semmi!

Az égszakadás-földindulás nálunk is megvolt, nálunk "csak" a laptop ázott sz@rrá, de túlélte (most arról írok :wink: ).

Nem kell semmire sem gondolni, csak egy kérdés: milyen az, ha csak szivárog a magzatvíz? Akkor előtte érzi az ember, hogy megrepedt a burok? Nekem most elég bő a folyásom, és néha annyira elbizonytalanodom... Marcinál nekem határozottan fájt a burokrepedés és rendesen jött a magzatvíz, ezért vagyok kissé tudatlan.

Majd jövök még!

KépKép

KépKép
bujka

Ilyen nekem is volt! De nem a magzatvíz szivárgott, a burkot a doki repesztette. Persze én meg hívtam az anyut, hogy vegyen a gyógyszertárban olyan betétet ami mutatja a magzatvízet. :oops: A szülésznő azt mondta, hogy a végén ez már teljesen normális. A bő váladék. Nekem is szinte víz szerű volt a folyásom. Én pisilés után vettem észre. A sz.nő szerint tutira észrevehető ha a magzatvíz szívárog, mert akkor az folyamatosan megy. Tehát nem lehet összetéveszteni mással. Szóval Gigi doktornő szerint ez még nem az :wink: De ha már félig kint a feje Beninek, ne szidj :lol: A laptopot a kertben tároltátok :?: :wink:

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma már egyszer írtam, de elszállt, úgyhogy bepipultam és kikapcsoltam a gépet!

Gigi!
Hát teljesen megértelek, hogy dühönghetnéked támadt! Iszonyat szélsőséges időjárás van mostanába, vagy meg lehet dögleni a melegtől vagy leszakad az ég!
Óvodába vinni biztos ugyanolyan nehéz lesz majd annak akinél kimaradt a bölcsi. Nagyon nehéz elválni a gyerekünktől még ha csak pár órára is!!!!!

Évi!
Hűűű ez a beázás sem piskóta! Gondolom mennyi víz zohogott be Martin szobájába! Remélem azért a vérnyomásod helyre állt!!!!!

Melinda!
Én is csak azt tudnám írni, amit Gigi, de azért szólj ha mégsem Nekünk volt igazunk!!!!

Ma annyira tündéri volt Norbi a délutáni elalvásnál!!! Eddig mindig cicin aludt el ebéd után, de ma újított. Cicizett, egyszer csak lefordult róla és közölte: "kiszíttam, finom vot", majd lefeküdt, nekem mellé kellett feküdnöm éés kb. két perc múlva aludt!, hát azt hittem megzabálom!!!!! NÉha úgy érzem, hogy nem tudok betelni vele!!!!!!!!!
Aztán volt ma még egy aranyos beszólása. Lemtünk motorral, motorozás közben egyszercsak megállt és elkezdett szimatolni, majd megszólalt: "eső szag van! ézem!". Ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy hihetetlen mi mindent megjegyez amiről mi beszélünk, hisz mi szoktuk mondani ezt!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Látod, hogy nem lesz baj Norbika egyedül evésével :wink:
Teljesen normális, hogy tartasz a bölcsitől, és én is biztos így lennék vele. Sőt mivel mi szinte össze vagyunk nőve Marcival, alig töltök időt távol Tőle, így nekem az is nehéz, ha Anyukámmal van itthon kb. fél óráig... Nyugodtan írd ki az érzéseidet, az biztos jót tesz és mi is próbálunk megnyugtatni.
Nagyon okos Norbika, hogy már ilyen ügyesen mondja a TELJES nevét! :D
Egyszerűen meg kell zabálni Norbikát, hihetetlen dumája van! :lol: Remélem nem értetek félre, amikor mindig azzal jövök, hogy Marci még nem beszél, de valahogy ezek a tündéri beszólások, mondatok hiányoznak nekem. Meg valahogy azon vagyok, hogy Ő is jobban meg tudná magát értetni velünk...

Gigi!
Megtaláltam a megfelelő hangerősséget, hogy meghallják, nem kell félteni :wink: :lol: De legalább hatása is lett!
Ruhamosás, medence :(
Az ablak alatt van egy dohányzóasztal és rajta volt a laptop, nem a kertben! :twisted: És totál oda vágott az eső, persze a parkettán is állt, hirtelen törülközőket tudtam rádobálni, hogy gyorsan felszívjam a vizet és ne járjunk úgy, mint Éviék.

Gigi doktornéni!
Köszönöm a felvilágosítást! Valahogy délután már én is lenyugodtam, de délelőtt többször megfordult a fejemben, hogy most mi is lehet... Meg ugye 2 hete az uh-on a doki kevesebb magzatvizet látott és rákérdezett a szivárgásra (bár a vizsgálat során mindent rendben talált). Egyébként az én fejemben is megfordult ez a betét dolog, de a Doktornénim tanácsára inkább hanyagolom :lol: Ja és még nem integet Beni sehonnan :lol:

Évi!
Csak holnap megyünk dokihoz, de én is nagyon kíváncsi vagyok, mit mond, mármint, hogy nyílt- e méhszájam. De valahogy most már annyira úgy érzem, hogy tisztára zárt leszek még mindig...
Beázás :( Remélem a vérnyomásod nem ilyen történtek miatt fog helyreállni, hanem simán magától.
Mi is épp tegnap voltunk a Cora-ban, de már itthonról félóra késéssel tudtunk elindulni, mert nekünk már akkor leszakadt az ég, aztán a vásárlás alatt - hasonlóan hozzátok - hallottuk, hogy ismét óriási eső van. Szerencsénk volt, nekünk épp lecsillapodott, így ki tudtunk menni a kocsihoz.

Mindenkinek szép estét!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Sehol senki?! :roll:

Én is csak gyorsan ugrok be, mert tegnap elfelejtettem írni Györesznek egy dolgot!

Györesz!
Tegnap kaptunk Auchan Sportvilág akciós újságot és abban kétféle bicikliülést is hírdettek. Az egyik 2.990 forintért (noname, 22 kg-ig, csomagtartóra szerelhető, állítható lábtámasz). A másik 7.990 forintos (Wallaro márkájú, gyorsan le- és felszerelhető, magasított háttámla, 3 pontos övfeszítés, állítható lábtámasz magasság, oldalvédelem, 22kg-ig). Egyetlen gubanc, hogy az újságban úgy szerepel, hogy csak a budaörsi és a dunakeszi áruházban él az akció, de minden lehetséges.

Én egyébként jobban egyben nem is lehetnék, Beni néha mocorog, volt talán egy fájásom, ami akár a rossz testhelyzettől is jöhetett, úgyhogy a nagy semmi!!!

Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Irgum-burgum!!! Hol vagytok!!! Rohanva jövök, hogy megnyugtassak mindenkit, hogy még nem szülök, erre itt vagyok egyedül :cry:

Voltunk este dokinál. Jelentem zártabb nem is lehetnék, Babóca totál fenn... Úgyhogy azt hiszem egy darabig még nem szülök! Egyébként minden rendben, szívhang is!
Dokikám 20-ától lesz újra elérhető és már most megbeszéltük, hogy ha nem indul addig semmi, akkor 22-én este bevonulok a kórházba. Ő nagyon Marciból indul ki, ugye Vele is már a befektetés veszélye fenyegetett. De most már valahogy én is erre készülök, ha még a fájások ellenére sem változott odalenn semmi.

Kérnék holnapra drukkot Tőletek, mert ma voltak megnézni a házat és nagyon beindultak rá. Persze ez még nem jelent semmit, de legalább már másodjára jönne valaki végre megnézni. A röhej, hogy ha valaki megvenné, akkor nem tudnánk hirtelen hová költözni, mert időközben eladásra (talán!) kerül az a lakás, ahová mentünk volna egy esetleges eladás után. Na nem kiabálok el semmit, de... Mindenki küldjön át egy talicskányit, oké?! :lol:

Mindenkinek jó éjszakát!

KépKép

KépKép
bujka

Norbi dumája haláli :lol: :lol: Elképesztő dolgokat megjegyeznek. Vigyázni kell velük :wink:

Pedig már azt hittem, hogy félig kilóg Beni és integet :wink:
Arra a betétre a szülésznő is azt mondta, hogy nem ér sokat.

Ma itt volt az ikres barátnőm. Kicsit le vagyok pukkanva :wink:
Úgyhogy most megyek is.

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?